View Full Version : Beşiktaş - Gaziantepspor | STSL 3.Hafta
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2013, 18:29
http://sv133.piclect.com/e052b7751366a3c63adb1ff011e573b1/6163a2336/o/13/08/30/bjkpng.png
Mamadou
31.Ağustos.2013, 02:10
Biz bu şekilde oynamaya devam edersek kazanırız. Tek Olcay hariç takımın genelinden memnunum. Kendisi son üç maçtır sahada hiç yok. Töre sağda yardırıyor iken diğer kanatta onun umursamaz hali hiç çekilmiyor. Ama oda toparlayacaktır. Kazanıp Bursa deplasmanına 3'te 3 ile gidersek çok büyük bir moral olacak. Puan kaybedeceksek Bursa deplasmanında kaybedelim bu maçta değil. Krediyi Bursa maçında kullanalım. O maçta bir puanda kurtarır. Bu tip maçlarda puan kaybı geçen sezonu aratmaz. İlk 11 belli zaten ve beni en çok sevindiren noktada bu. Artık direk sayabileceğimiz ilk 11 ve kenardan oyuna katkı sağlayacak oyuncuların olması çok iyi. Pektemek ve Eneramo'da tam hazır olursa iyi olacak. Baya baya bir takım olduk nazar değmez inşallah. Tahminim gol yemeden 2-0, 3-0 gibi skorla kazanırız bence.
footballer33
31.Ağustos.2013, 02:46
Çok önemli bir maç. Görüntüde, ligin ilk maçları ne kadar önemli olabilir ki diye düşünülebilir; ama kazın ayağı öyle değil. Bir kere, rakipler henüz tam anlamıyla oturmadılar ve daha 3. haftada puan farkı 3-4 civarı olacak, maçı kazanırsak. Ayrıca, G.Antep maçından sonra çok zor bir fikstür var önümüzde. Milli aranın ardından sırasıyla; Bursa (D), G.Saray, Antalya (D) ve Eskişehir (D) maçları bizi bekleyecek. Fiziksel ve zihinsel anlamda epey zorlanacağımız bir dönem ve bu 4 maçtan alınacak skorlara göre, ligin bizim açımızdan seyri farklı boyutlara ulaşabilir. Bu açılardan bakıldığında, G.Antep maçı benim için hayati bir önem taşıyor. İnşallah, kazasız belasız alırız 3 puanı da, araya moralli ve sol bekli gireriz.
lofthei
31.Ağustos.2013, 05:07
Bilic çok büyük bir taktiksel deha. Ben bu sezon Avrupa'da yer almayan Beşiktaş'ın ligde şampiyon olacağını düşünüyorum. Bilic bu maçta da takımına puan kaybı yaşattırmayacaktır diye düşünüyorum. Twitter'dan yapılan çağrılara göre Olimpiyat'ta da yine iyi bir seyirci kitlesi olacak gibi.
manager725
31.Ağustos.2013, 11:47
İlk 11 belli gibi ama bence takımda Oğuzhan'a da yer açılmalı.
anil luque
31.Ağustos.2013, 12:22
Sezona guzel bir baslangic yaptik. Takim guzel top oynuyor cidden. Gecen sene de coskulu bol gollu bir takimdik ancak top rakibe gectiginde ne yaptigini bilmeyen , sokaktan gecen 11 adamin toplanip olusturuldugu takim goruntusu vardi. Simdi ise tamamiyle birbirini tamamlayan yardimlasan rakibi iyi kitleyen bir takimimiz var. Bireysel hata olmadigisurece gol yememiz zor bence bu sene.
Maca gelecek olursak gerek gaziantep'in form durumu , kadro kalitesi gerekse bizim lige girisimiz ibreyi bize ceviriyor. Taraftar yine onemli gucumuz olacak.avrupa'dan menedilmis olmak moralleri hayli bozmustur ancak takimin da kendini tamamiyle lige vermesi acisindan belki de iyi olur. Her iste bir hayir vardir misali. Hakem konusunda biraz suphelerim var adini sanini duymadik etmedik bakalim ne cikacak.
Guzel bir oyunla 3 puani cebimize koyariz insallah.
footballer33
31.Ağustos.2013, 14:56
Sezona guzel bir baslangic yaptik. Takim guzel top oynuyor cidden. Gecen sene de coskulu bol gollu bir takimdik ancak top rakibe gectiginde ne yaptigini bilmeyen , sokaktan gecen 11 adamin toplanip olusturuldugu takim goruntusu vardi. Simdi ise tamamiyle birbirini tamamlayan yardimlasan rakibi iyi kitleyen bir takimimiz var. Bireysel hata olmadigisurece gol yememiz zor bence bu sene.
Maca gelecek olursak gerek gaziantep'in form durumu , kadro kalitesi gerekse bizim lige girisimiz ibreyi bize ceviriyor. Taraftar yine onemli gucumuz olacak.avrupa'dan menedilmis olmak moralleri hayli bozmustur ancak takimin da kendini tamamiyle lige vermesi acisindan belki de iyi olur. Her iste bir hayir vardir misali. Hakem konusunda biraz suphelerim var adini sanini duymadik etmedik bakalim ne cikacak.
Guzel bir oyunla 3 puani cebimize koyariz insallah.
Hakikaten bu hakem kim? Ali Palabıyık'ı daha önce hiç duymamıştım. Türkücü falan mıydı daha önce?
manager725
31.Ağustos.2013, 16:44
Hakikaten bu hakem kim? Ali Palabıyık'ı daha önce hiç duymamıştım. Türkücü falan mıydı daha önce?
Fenerbahçe-Eskişehir maçının 6. hakemi ve Akhisar-Elazığ maçının orta hakemi.
footballer33
31.Ağustos.2013, 17:15
Fenerbahçe-Eskişehir maçının 6. hakemi ve Akhisar-Elazığ maçının orta hakemi.
Maçın 4. hakemi bile aklıma gelmezken, 6. hakemi merak edip de bakmadım hiç. Akhisar-Elazığ maçı da, hakemin Süper Lig'de yeni yeni maç yönetmeye başladığını gösteriyor. Biraz araştırdım, PTT 1. Lig maçları da yönetmiş. Böyle adamları bizim maça veriyorlar işte!
manager725
01.Eylül.2013, 14:27
İstediğim 11:
Tolga
Serdar--Sivok--Franco--Ersan
Oğuzhan--Atiba
Gökhan Töre--Fernandes--Olcay
Eneramo
Bu akşam sahaya çıkacak 11:
Tolga
Serdar--Sivok--Escude--Ersan
Veli--Atiba
Almeida
Olsun yine de Bilic gerekli müdahaleleri yapacaktır, takım yorgun ama lider olarak puan farkını açmak için kazanacağımızı düşünüyorum.
eXcitinG
01.Eylül.2013, 14:53
Atiba solda Ersanın yerine, Atiba yerine de Oğuzhan ile başlayabiliriz.
3 te 3 yapalım, devam edelim.
LaigLeNoiR
01.Eylül.2013, 14:54
Veli'nin olmadığı bir ortasahayı düşünemiyorum ben. Futbolun görünmeyen kahramanı.
footballer33
01.Eylül.2013, 15:53
İstediğim 11:
Tolga
Serdar--Sivok--Franco--Ersan
Oğuzhan--Atiba
Eneramo
Bu akşam sahaya çıkacak 11:
Tolga
Serdar--Sivok--Escude--Ersan
Veli--Atiba
Almeida
Olsun yine de Bilic gerekli müdahaleleri yapacaktır, takım yorgun ama lider olarak puan farkını açmak için kazanacağımızı düşünüyorum.
Tam da bunları yazacaktım ben de. İlk kadroya da, Eneramo'nun yerine Almeida diyorum.
Mamadou
01.Eylül.2013, 16:00
Veli sakatlanmadığı sürece Biliç'in bankosu olur. Kolay kolay kesmez. Koşu mesafeleri ne kadar bilmiyorum ama çok koşuyor, adam kovalıyor, alanı daraltıyor, rakibi çok iyi bozuyor ve kolay kolay pas hatası yapmıyor. Atiba, Veli orta sahada birbirini tamamlayan ikili. Biri ileri çıktığında diğeri geriyi kapatıyor. Oğuzhan'ı tek merkezde değil, sağ ve sol içte kullanabiliriz. Nasıl katkı verir bilemem izlemek lazım.
Veli'den bu tenli performans beklemiyordum. Sezona iyi başladı. Geçen sezon orta sahada Ozi ve Ferdi oynadığından iki kat fazla koşmak zorunda kalıyordu. Necip ile birlikte oynadığı maçlarda da ileri destek az oluyordu. Atiba oyunun iki yönünü oynadığından çok fark ediyor.
byariff
01.Eylül.2013, 18:02
Beşiktaş'ın Gaziantep 11'i: Tolga- Serdar, Sivok, Escude, Atiba- Veli, Oğuzhan- Töre, Fernandes, Olcay- Almeida
footballer33
01.Eylül.2013, 18:26
Güzel bir 11, beğendim ben. Ersanla sol bekte olmuyor açıkçası, mecburen yazıyoruz biz de kadro yaparken. Atiba'nın her bölgede oynama özelliği var. Oğuzhan'ın da 11'de başlama zamanı gelmişti. Yine de bu maçtan sonra bir sol bek transferi yapılır inşallah.
manager725
01.Eylül.2013, 18:45
Evet ilk 11 böyleyse çok güzel olmuş. Atiba kariyeri boyunca kale dışında her pozisyonda oynamış mı acaba?:D
Almeida umarım isteksiz oynamaz.
Ralph
01.Eylül.2013, 18:49
Vaay 3-6-1 :) iyidir iyi. Trömsö ikinci yarı kadrosu
anil luque
01.Eylül.2013, 19:14
Kadro güzel. Escude yerine hazır bir Franco olsa tadından yenmez.
Ralph
01.Eylül.2013, 19:39
3-6-1 sandım ama sanıyorum Atiba sol bek oynayacak.
manager725
01.Eylül.2013, 19:51
Stadtaki doluluk oranı hakkında bilgisi olan var mı? Kaç bin bilet satılmış?
ardaskoc
01.Eylül.2013, 20:24
Bu maç Kasımpaşa'da değil miydi?
manager725
01.Eylül.2013, 20:27
Bu maç Kasımpaşa'da değil miydi?
Hayır Olimpiyatta ilk 3 maçın 2'si derbi olduğundan maçı burada oynama kararı aldı yönetim.
Lesandro Parleo
01.Eylül.2013, 20:35
Bakalım Atiba Tromsö maçında olduğu gibi sol beki idare edebilecek mi ?
Escude'nin yerine Pedro Franco denenmeli bence de..
Lesandro Parleo
01.Eylül.2013, 20:41
Stadtaki doluluk oranı hakkında bilgisi olan var mı? Kaç bin bilet satılmış?
Tahminen 50-60 bin arası..
Lesandro Parleo
01.Eylül.2013, 21:01
Almeida attı yine golünü :)
manager725
01.Eylül.2013, 21:06
Pozisyon ilk başta dışarda gibi duruyor ama Fernandes'in ayağı içerde penaltı. 2-0. Farklı düşünen olamaz basit pozisyon.
Ralph
01.Eylül.2013, 21:21
Hakem korktuğum gibi olmadı, ilk yarı güzel maç yönetti bir kaç hata dışında.
Takım makina gibi maşallah. Çok iyi üçgenler kuruyorlar.
ReaList
01.Eylül.2013, 21:34
Beşiktaş'ın bu sezon Avrupa Liginden men edilmesi büyük talihsizlik, Önder Özen'in takım yapılanması tıkır tıkır işliyor, Bence Beşiktaş'ın son yıllardaki en büyük transferi Önder Özen'dir. İyi bir futbol adamının bir takım planlaması üzerinde nasıl etkili olduğunun kanıtıdır. Üst Üste oynanacak Bursa ve Gs maçlarından 6 puan daha çıkarırlarsa Beşiktaş uzun süre tutulamaz. Bu sezon en çok bu takımın futbolunu beğeniyorum.
William Rookwood
01.Eylül.2013, 21:37
Beşiktaş şuana kadar zorlu deplasmanlara gitmedi aynı şekilde Fenerbahçe'de öyle. Bursaspor ve Galatasaray maçlarından en kötü 1 puan çıkar diye düşünüyorum, oda Bursaspor deplasmanında. Biz bir maçta adamı vezirde eder rezilde ederiz öyle bir ülkeyiz çünkü.
darkkobal123
01.Eylül.2013, 21:44
Karar doğru bu arada.
http://cdn.haber1903.com/h/iste_tartisilan_penalti_pozisyonu_1378067253.jpg
Mamadou
01.Eylül.2013, 21:45
Beşiktaş şuana kadar zorlu deplasmanlara gitmedi aynı şekilde Fenerbahçe'de öyle. Bursaspor ve Galatasaray maçlarından en kötü 1 puan çıkar diye düşünüyorum, oda Bursaspor deplasmanında. Biz bir maçta adamı vezirde eder rezilde ederiz öyle bir ülkeyiz çünkü.
Erciyes zorlu deplasmandı. Erciyes takımının kadrosu fena değil, o takım oturunca önümüzdeki haftalarda GS ve FB o deplasmanda kazansa bile çok zorlanır. Trabzon maçındaki oyun malum. GS'ın sahasında 2-1 yendiği Antep'e ilk yarıda azıcık tempo yetti. Ve şu an maç çok rahat geçiyor bizim adımıza. Bu oyunla Bursa ve GS maçlarında toplamda altı puan kimseyi şaşırtmasın. Kaldı ki takım maç maç düşünüyor.
Kısaca; şu an hazır takım biziz.
William Rookwood
01.Eylül.2013, 21:51
Erciyes zorlu deplasmandı. Erciyes takımının kadrosu fena değil, o takım oturunca önümüzdeki haftalarda GS ve FB o deplasmanda kazansa bile çok zorlanır. Trabzon maçındaki oyun malum. GS'ın sahasında 2-1 yendiği Antep'e ilk yarıda azıcık tempo yetti. Ve şu an maç çok rahat geçiyor bizim adımıza. Bu oyunla Bursa ve GS maçlarında toplamda altı puan kimseyi şaşırtmasın. Kaldı ki takım maç maç düşünüyor.
Kısaca; şu an hazır takım biziz.
Erciyes lige yeni çıkmış bir takım nesi zorlu olabilir? Bursaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarında takımın performansını görmeyi iple çekiyorum. Ayrıca Gs ve Bursaspordan 6 puan çıkarmak hayalden öte bir şey. Şuana kadar tek zorlu deplasman Tromsö idi onda da 2-1 yenildiniz yani. Çok fazla uçmaya gerek yok.
Mamadou
01.Eylül.2013, 22:00
Erciyes lige yeni çıkmış bir takım nesi zorlu olabilir? Bursaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarında takımın performansını görmeyi iple çekiyorum. Ayrıca Gs ve Bursaspordan 6 puan çıkarmak hayalden öte bir şey. Şuana kadar tek zorlu deplasman Tromsö idi onda da 2-1 yenildiniz yani. Çok fazla uçmaya gerek yok.
Yazdığımı ilk önce oku ondan sonra cevap yaz. Ben maç konusunda da belirtmiştim. Erciyes deplasmanını 12. haftada oynamak yerine 2. haftada oynamayı tercih ederim. Yani ligin ortalarında GS ve FB o deplasmana çıkınca daha hazır bir takım bulacaklar karşılarında o zaman göreceğiz. Tromsö deplasmanında alınan yenilgi ciddiyetsizlik. O rakiple 10 maç oynasak birini kazanırlardı o maça denk geldi. İkinci maçta zaten işi bitirdik. Ayrıca ben 6 puan kesin gibisinden yazmadım. Havaya falan girdiğimiz yok. Şu an ligin en hazır takımı biziz görülüyor işte. Bursa deplasmanında yenilebiliriz olabilir ama en azından silik bir futbol oynamayız :) GS maçı içinde geçerli bu. Neyse zamanla göreceğiz.
William Rookwood
01.Eylül.2013, 22:03
Yazdığımı ilk önce oku ondan sonra cevap yaz. Ben maç konusunda da belirtmiştim. Erciyes deplasmanını 12. haftada oynamak yerine 2. haftada oynamayı tercih ederim. Yani ligin ortalarında GS ve FB o deplasmana çıkınca daha hazır bir takım bulacaklar karşılarında o zaman göreceğiz. Tromsö deplasmanında alınan yenilgi ciddiyetsizlik. O rakiple 10 maç oynasak birini kazanırlardı o maça denk geldi. İkinci maçta zaten işi bitirdik. Ayrıca ben 6 puan kesin gibisinden yazmadım. Havaya falan girdiğimiz yok. Şu an ligin en hazır takımı biziz görülüyor işte. Bursa deplasmanında yenilebiliriz olabilir ama en azından silik bir futbol oynamayız :) GS maçı içinde geçerli bu. Neyse zamanla göreceğiz.
Yazdığını gayet iyi okuyorum merak etme. Şuana kadar dişli bir takım göremedim Beşiktaş karşısında. Kötü futbol oynayan takımlara karşı iyi oynamak doğaldır. Gerçekten iyi oynayan bir takıma karşı olan futbol önemli esas. Şuana kadar zorlu takımlar dediğimiz takımları her iki takımda evinde oynadı. Deplasmanda oynamak daha farklı.
eXcitinG
01.Eylül.2013, 22:25
Veli Beşiktaş ta Gattuso olma yolunda ilerliyor.
Ralph
01.Eylül.2013, 22:27
Barcelona - Antep maçı 2-0 bitti
Madara ettik, maç ile ilgili söyleyebileceğim tek şey bu.
Oyuncular ile ilgili bir şey söyleyemem çünkü kötü oynayan yok. Tek diyeceğim şu ki, Pektemek balon çıktı. Her hafta biraz daha gözümden düşüyor.
lofthei
01.Eylül.2013, 22:40
Fenerbahçeliyim; bu ileti forumda okuduğum en saçma iletilerden biri.
anil luque
01.Eylül.2013, 22:41
Allah nazardan saklasin takim her gecen hafta uzerine koyuyor. Ilk 20 dakika pozisyon dahi olmamasina ragmen cok rahat sekilde izledim maci. Pas koordinasyonunu biraz daha seri yapabilirsek lucescu zamanindaki takima yaklasiriz diye dusunuyorum. Son olarak veli kavlak ve atiba deyip susuyrum.
Ralph
01.Eylül.2013, 22:43
Yani polemiğe girmek istemiyorum ama bu mesajda buram buram çekememezlik kokuyor. Bana kalırsa çok gereksiz ve boş bir yorum.
footballer33
01.Eylül.2013, 23:21
Sakin olun ve benim gibi yapın. Amacı belli olan boş ve gereksiz mesajları şikayet edin. Galibiyetin ve liderliğin de, tadını çıkarın. :) O mesajların da burada çok fazla durduğunu düşünüyorum. Gereken yapılsın artık!
Gelelim maça: Beşiktaş bugün, 2-3 cılız atak dışında rakibe pozisyon vermedi diyebiliriz. Topa çok fazla sahip olarak, rakibi sindirdi ve özellikle 2. yarıda farkı kaçırdı.
Almeida önce sevindirdi, sonra endişelendirdi; fakat yırtık yokmuş adalesinde. MR'ı çekilince belli olacak durumu.
Muhammed'in müthiş frikiği keşke girseydi, çok güzel bir şuttu; ama direkten döndü ve yazık oldu.
Penaltı netti ve hakemler iyi gördü, tebrik etmek lazım.
Bir de sol bek ve Almeida'nın durumuna göre golcü alınırsa, çok daha iyi olacağız inşallah.
Tebrikler Beşiktaş'ım! :)
europeanconquer
01.Eylül.2013, 23:23
Tebrikler Beşiktaş'a bu sene geçen seneye oranla çok daha diri ve kendinden emin bir takım var.Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak Beşiktaş'ı görüyorum artık kimle çekişeceği de 5-6 hafta içinde belli olur.
footballer33
01.Eylül.2013, 23:55
Bilic : Türkçe'de ilk öğrendiğim kelimelerden birisi sol bek. :icon_biggrin:
Bilic : Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birkaç hata dışında çok iyi performans gösterdik..Disiplini bozmadan mücadele ettik. :k:
Ralph
01.Eylül.2013, 23:57
Veli Kavlak - IN
Pektemek - OUT
:) Veli kendini geliştiriyor her geçen gün.
Mamadou
02.Eylül.2013, 00:00
Pektemek topu alıp gidiyor. Kendisi kanat değil, forvet oyuncusu. Hiç bir şey yapmasın ama pozisyona girsin, golünü atsın.
Ralph
02.Eylül.2013, 00:02
Pektemek'te pozisyonu kaybetme sıkıntısı var. Net bir pozisyon yakalasa bile hemen harcıyor. Mesela bugün karşı karşıya kaldı ama vurmak yerine çalıma gitti. Gereksiz işler yapıyor.
manager725
02.Eylül.2013, 00:09
Sergen 20 bin kişi vardı diyor. Maç başlamadan 1 saat önceki fotoğrafa bakarsa tabi böyle bir yorum yapar bugün en az 40 bin kişi vardı.
48 binmiş.
byariff
02.Eylül.2013, 00:24
38 bin taraftar varmis , besiktas yavas yavas iyi takim oluyor tebrik ederim..
Universal
02.Eylül.2013, 01:01
Beşiktaş güzel bir hava yakaladı. Eğer yarın iş ve 30 Ağustos'dan dolayı 3 günlük bir tatil olmasa daha kalabalık bir stad olurdu.
Ralph
02.Eylül.2013, 01:39
Nasıl güzel bir açıklamadır :)
http://instagram.com/p/dux9OQPLGc/
footballer33
02.Eylül.2013, 02:52
Xeli Qavlack... :D
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000481252.jpg
davidvilla
02.Eylül.2013, 11:27
Geçen sene BJK koşuyor diye takım savunmasını iyi yapıyor hebele hübele diyen yorumculara Bilic'ten takım savunması ders 1 niteliginde bir futbol gösterisi.
davidvilla
02.Eylül.2013, 11:29
Barcelona - Antep maçı 2-0 bitti
Madara ettik, maç ile ilgili söyleyebileceğim tek şey bu.
Oyuncular ile ilgili bir şey söyleyemem çünkü kötü oynayan yok. Tek diyeceğim şu ki, Pektemek balon çıktı. Her hafta biraz daha gözümden düşüyor.
Pektemek iyi futbolcu fakat sizin beklentiniz farklı.
Pektemek nokta santrafor hiçbir zaman olmadı ama siz öyle sandınız.
Yardımcı forvet onun pozisyonu tam verim alabileceğin nokta.
Ralph
02.Eylül.2013, 11:36
Pektemek iyi futbolcu fakat sizin beklentiniz farklı.
Pektemek nokta santrafor hiçbir zaman olmadı ama siz öyle sandınız.
Yardımcı forvet onun pozisyonu tam verim alabileceğin nokta.
Yardımcı forvet, pivot, fırsatçı ve bilimum diğer fm pozisyonları.. Hangisi olursa olsun :) Oyuncuyu izlersen göreceksin ki, aşırı derecede pozisyon harcıyor. Misal, vursa gol olacak ama o çalıma gidiyor. Gereksiz hareketler yapıyor ceza sahası içinde. Basit oynamıyor. Yoksa bizim ondan fazla bir beklentimiz yok.
davidvilla
02.Eylül.2013, 11:48
Yardımcı forvet, pivot, fırsatçı ve bilimum diğer fm pozisyonları.. Hangisi olursa olsun :) Oyuncuyu izlersen göreceksin ki, aşırı derecede pozisyon harcıyor. Misal, vursa gol olacak ama o çalıma gidiyor. Gereksiz hareketler yapıyor ceza sahası içinde. Basit oynamıyor. Yoksa bizim ondan fazla bir beklentimiz yok.
Form tutamadıgı için ağır duşunuyor agır davranıyor yani ben pektemek'i besiktas'tan tanımıyorum zaten Genclerde cok maçını izledim ve begendiğim bir oyuncuydu Bjk'da fazla izlemedik zaten. Ayrıca yani FM pozisyonu değil gerçekte de bu iş böyle kimi oyuncular cezasahasında tek oldugu zaman cift olmaktan daha yarar saglarlar kimisi de asistan oyuncu gibidir bir bitirici olmadan beceriksiz gözükürler. Dunyada cok örnegi var bunun. Di Natale'nin 30 yasından sonra gol kralı olması gibi. Ya da Cassano'nun Bari'deki Roma'daki oyununu bir daha gösterememesi gibi. Yani senin aşırı derecede pozisyon harcıyor diye yargıladıgın oyuncu zaten cok az dakika şansı bulmuş ve alışkın oldugu görevi yapmayan bir oyuncu. Olaya bu açıdan yaklaşmak lazım biraz.
Ralph
02.Eylül.2013, 11:50
Form tutamadıgı için ağır duşunuyor agır davranıyor yani ben pektemek'i besiktas'tan tanımıyorum zaten Genclerde cok maçını izledim ve begendiğim bir oyuncuydu Bjk'da fazla izlemedik zaten. Ayrıca yani FM pozisyonu değil gerçekte de bu iş böyle kimi oyuncular cezasahasında tek oldugu zaman cift olmaktan daha yarar saglarlar kimisi de asistan oyuncu gibidir bir bitirici olmadan beceriksiz gözükürler. Dunyada cok örnegi var bunun. Di Natale'nin 30 yasından sonra gol kralı olması gibi. Ya da Cassano'nun Bari'deki Roma'daki oyununu bir daha gösterememesi gibi. Yani senin aşırı derecede pozisyon harcıyor diye yargıladıgın oyuncu zaten cok az dakika şansı bulmuş ve alışkın oldugu görevi yapmayan bir oyuncu. Olaya bu açıdan yaklaşmak lazım biraz.
Benim düşüncem onlar tabi ki, bekleyip göreceğiz ilerde. Umarım ben yanılırım da bol bol gol atar :)
LaigLeNoiR
02.Eylül.2013, 13:56
İyi bir başlangıç yaptık lige umarım devamı gelir. Düğün dolayısıyla maçı izleyemedim ama dün gece %100 futbol ve bu sabahki Spor Servisini dinledim değer verdiğim yorumcular çok olumlu konuşuyorlardı.
Bulstrap87
02.Eylül.2013, 16:11
önümüzdeki 4 mac cok önemli bursa deplasmanından puan alıp gs yide yenersek sampiyonlugun en büyük adayı biz oluruz diye düsünüyorum..