View Full Version : Romanya - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu
Kaka Leite
08.Eylül.2013, 19:00
http://i.imgur.com/ZPq7Vnl.png
KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2013, 19:31
Milli takım zoru sever.Fatih hoca önderliğinde bu maçı kazanıp 2014 yolunu açacağız inşallah.Allah utandırmasın :)
ReaList
08.Eylül.2013, 19:32
Bu maçı 2-1 kazanacağız diye düşünüyorum ama zor olacak.
footballer33
08.Eylül.2013, 19:43
Türkiye bu maçı kazanırsa, gruptan 2. olarak çıkacaktır bu galibiyetin gazıyla. Puan kaybı halinde ise, ilk 2 şansını tamamen kaybedeceğini düşünüyorum.
ForsakeN
08.Eylül.2013, 19:49
Kazansak bile 2. olamayız. Daha Hollanda'yla maçımız var. Romanya Hollanda ile 2 maçını da yaptı. Andorra , Estonya ile oynayacak
Corpus
08.Eylül.2013, 20:02
Takımlara isim isim bakılırsa ezer geçeriz. Oyun olarak bakılırsa ezer geçerler.
Fatih Hoca farkıyla 2-1 kazanırız gibi geliyor.
europeanconquer
08.Eylül.2013, 20:08
Kazanalım,gözüm 2.likte değil,en azından uğraştık diyebilelim.
Kaka Leite
08.Eylül.2013, 20:11
Kazansak bile 2. olamayız. Daha Hollanda'yla maçımız var. Romanya Hollanda ile 2 maçını da yaptı. Andorra , Estonya ile oynayacak
Yalnız ortada takmayan bir Hollanda var.
Çıktılar zaten, Estonya bile az daha yeniyordu.
Bu maçı alır da moralleri tam olarak yerine getirirsek büyük bir şansımız var diyebilirim..
SAİT71
08.Eylül.2013, 20:34
Romenler bırakmazlar gibi geliyor. 13 puandalar ve yenerlerse büyük ölçüde garantiliyorlar. Zaten son iki maç averaj maçı. Biz ise hadi yendik diyelim, önümüzde Hollanda maçı var. Hepsini kazansak bile şuanda en kötü ikinci sanırsam Norveç ve bizden bir puan fazla 11 puanda. Ancak yinede en kötü ikinci konumunda. Play-offa kalabileceğimizi bile sanmıyorum.
footballer33
08.Eylül.2013, 20:41
Ben, bu galibiyetin gazıyla çıkarız dedim yalnız. :) Hollanda'yı da yeneriz, Estonya'yı da yani. Kaldı ki, bu 3 maçtan birinde bile puan kaybetsek, 2. olamayacağız zaten.
Fearless Coward
08.Eylül.2013, 20:50
Ya tamam ya devam maçı kesinlikle.Fatih hoca böyle zor maçları sever takımda hayli moralli inşAllah kazanacağız.Hoca geçen maçın kadrosundan sadece Nuri-Selçuk değişikliği yapsa yeterli adam Andorra maçında bile sahadan kayboldu yahu sakatlanmamak için mi yapıyor bunu artık bilemicem ama Milli takımda adam yokları oynuyor valla bu maçta hoca Nuri'yi keser inşAllah.
Corpus
08.Eylül.2013, 21:58
Arda ve Gönül maçta oynamayabilirlermiş. Arda oynamazsa kazanma şansımız oldukça düşer gibi
Cengo
08.Eylül.2013, 22:05
Arda ve Gönül maçta oynamayabilirlermiş. Arda oynamazsa kazanma şansımız oldukça düşer gibi
Bulaşıcı hastalık değil. Nasıl oldu da ikisi birden? Gerçi Gökhan düzelmeden oynatılıyor, sakatlığı nüksediyor. Temposu düştü, vücudu dayanıksızdır.
Kaka Leite
08.Eylül.2013, 22:15
Arda'nın yeri öyle böyle dolar da Gökhan'ın olmaması etkiler diye düşünüyorum ben adam gibi bir bek yok maalesef takımda.
Arda da etkiler tabii ki.
Corpus
08.Eylül.2013, 22:20
A Milli Takıma şok! Arda ve Gökhan'dan sonra, Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'ten de kötü haber AMK (http://amkspor.com/2013/09/08/milli-takimda-sok-sakatliklar.html)<-kaynak
Kaka Leite
08.Eylül.2013, 22:23
A Milli Takıma şok! Arda ve Gökhan'dan sonra, Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'ten de kötü haber AMK (http://amkspor.com/2013/09/08/milli-takimda-sok-sakatliklar.html)<-kaynak
Pektemek de bir gün sakat olmasın arkadaş.
Ne zaman oynamaya başlasa 2-3 maç sonra pert.
Bu maçı öyle ya da böyle alırız kimse dert etmesin.
BaFraLı
08.Eylül.2013, 22:53
Bencede zor olsa bile bu maçı mutlaka kazanırız diye düşünüyorum. Bu maçı kazanırsak içerideki Hollanda maçının dert olacağını bile sanmıyorum. En kötü 1-0 falan yeneriz Hollanda'yı içerde.
Önemli olan şimdi Romanya'yı deplasmanda yenmek ve olan şansımızı devam ettirmek. İnşl başarırız.
sananes
08.Eylül.2013, 23:08
Romanya bize bundan sonra prosedür için oynayacaksınız beyler der maç sonucu itibariyle.
Bulaşıcı hastalık değil. Nasıl oldu da ikisi birden? Gerçi Gökhan düzelmeden oynatılıyor, sakatlığı nüksediyor. Temposu düştü, vücudu dayanıksızdır.
Üst solunum yolu enfeksiyonu oldukları konuşuluyordu bugün arkadaşlar arasında. Hatta Selçuk da hastaydı sanırım. Öyleyse bulaşabilir.
Gökhan ve Arda yoksa sıkıntı çok olur. Ama bence oynarlar ikisi de. Sonra Gökhan'ı sakat sakat oynattı diye Terim'e bir sürü laflar olur.
Namzet
09.Eylül.2013, 00:16
2-2 Beraberlik bekliyorum
byariff
09.Eylül.2013, 01:41
burakti umuttu fark etmez takimin en onemli oyuncusu arda pozisyon hazirliyor adam eksilitiyor oyun zekasi cok iyi arda onemli insallah macda olur.. ve kazancagimizi dusunuyorum 1-2 veya 1-3
davidvilla
09.Eylül.2013, 12:26
Sanırım şu an klüpsüz bonservisi elinde gezen Marica'dan santraforluk dersi almazsak kazanabileceğimiz maç. Atmosfer bomba olacaktır, umarım iyi bir hakem verirler. Portekizli falan verirlerse biteriz :D
zeck17
09.Eylül.2013, 13:15
Sanırım şu an klüpsüz bonservisi elinde gezen Marica'dan santraforluk dersi almazsak kazanabileceğimiz maç. Atmosfer bomba olacaktır, umarım iyi bir hakem verirler. Portekizli falan verirlerse biteriz :D
Hakem tanıdık real madrid'in galatasaray 3 attığı maçtaki hakem Svein Oddvar Moen
EndoplazmiK RetikuluM
09.Eylül.2013, 13:27
Son dakikalarda yiyeceğimiz golle 2-2 beraberlik diyorum.
Nocna Mora
09.Eylül.2013, 15:06
Götürülen Kadro:
Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray), Salih Dursun (Kayserispor), Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg), Mevlüt Erdinç (Rennes).
SAİT71
09.Eylül.2013, 15:13
Arda ile Gökhan götürüldüğüne göre taktiksel bir şey mi bu sakatlık acaba?
davidvilla
09.Eylül.2013, 15:54
Hakem tanıdık real madrid'in galatasaray 3 attığı maçtaki hakem Svein Oddvar Moen
O zaman hayırlısı olsun be gülüm. İşimiz zor :D
anil luque
09.Eylül.2013, 17:00
The emperor effect olacak :)
Kazaniriz.
mwaru
09.Eylül.2013, 18:16
rahat bir galibiyet bekliyorum.
byariff
09.Eylül.2013, 20:11
terim cok iyi konustu , tam mac havasina girilmis buragin aciklamalarina gorede yarin kazancaz insallah.
ForsakeN
09.Eylül.2013, 23:00
Arda ile Gökhan götürüldüğüne göre taktiksel bir şey mi bu sakatlık acaba?
Başından beri böyle birşey olduğunu düşünüyorum ben de. Malum bize karşı da çok uygulandı bu taktik.
ardaskoc
10.Eylül.2013, 01:16
Maç Tahminim: 1-1. Özellikle 2. yarıda çok net fırsatlar harcayacağız gibime geliyor...
Kaka Leite
10.Eylül.2013, 01:37
Gruptan çıkma şansımız çok yüksek açıkcası ben inanıyorum.
Özellikle Estonya - Hollanda maçını gördükten sonra daha da inanmaya başladım, Almanya'nın olduğu bir grupta olsak ve Hollanda ile aynı konum ve şartlarda Almanlar olsa belki olmazdı da.
Onlar 9'da 9 yapsalar bile 10. maçı da kazanmaya oynuyorlar. Hollanda maçını kazanma şansımız çok yüksek yeter ki şu Romanya maçını geçelim..
Yarın inşAllah burada şartları konuşmaya devam ediyor oluruz.
doncarlo
10.Eylül.2013, 01:39
Yarın akşam uzun bi aradan sonra oturup milli takımın maçını izliycem umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar.
europeanconquer
10.Eylül.2013, 20:39
ROMANYA: Tataruşanu, Matel, Chiricheş, Goian, Rat, Torje, Pintilii, Hoban, Maxim, Stancu, Marica
TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Semih, Ömer, Caner, Gökhan Töre, Selçuk, Mehmet Topal, Arda, Burak, Umut.
Fearless Coward
10.Eylül.2013, 20:46
Tam beklediğimiz 11'le çıkmış Fatih hoca Nuri'yi kesmiş geçen maçın kadrosundan iyi olmuş.Allah'ın izniyle galip geleceğiz bu maçtan.
SAİT71
10.Eylül.2013, 20:46
Selçuk'un olması, Burak'ın gol atma şansının artması demektir. Burak Yılmaz'ın stilini bu takımda anlayacak ve tek paslarla ona gol attırabilecek tek isim Selçuk'tur.
byariff
10.Eylül.2013, 20:52
romanyanin kadro yanlis gibi marica yok maxim adli biri var
EndoplazmiK RetikuluM
10.Eylül.2013, 21:28
Maxim sakat diyordu Rumen gazeteleri.
Gncl1905
10.Eylül.2013, 21:59
Maç başlıyor. İnşallah kazanırız.
OrcunFB
10.Eylül.2013, 22:10
Burak o nasıl şut ya.
Bordo61Mavi
10.Eylül.2013, 22:11
Su gol vurusunu degis be adam
OrcunFB
10.Eylül.2013, 22:16
Volkan yakacak yine takımı.
uAburak89
10.Eylül.2013, 22:16
Maçı kazanmak için atanın da tutanın da iyi olması lazım, atacak olan Burak da kötü, tutacak olan Volkan da.
byariff
10.Eylül.2013, 22:18
burak sol ayaginla vursana be olm bari o kadar belli ediyon kaleciyi ters koseye yatir.
Bordo61Mavi
10.Eylül.2013, 22:19
Ozaman direnenler icin dua edecegiz :) (Semih-Omer)
byariff
10.Eylül.2013, 22:27
Burak yilmaz aslanim :D
ForsakeN
10.Eylül.2013, 22:51
Caneri begendim ilk yari. Yere saglam basiyor
grkm33
10.Eylül.2013, 22:52
Volkan'ı ne zaman kesecekler ne zaman kötü olduğunu kabul edecekler daha kaç kere takımların başını yakması lazım.
SAİT71
10.Eylül.2013, 22:53
Orta saha yok. Allaha emanet oynuyoruz. Burak ve Umut ikilisi ileride top tutamıyor. Duvar gibi toplar geri dönüyor bize. Umut'un çıkıp Alper'in girmesi lazım. Selçuk orta sahada çok yalnız kalıyor. Alper gibi teknik bir adam ile orta saha direncini artırıp top yapabiliriz. Gökhan Töre etkisiz, Umut boş boş koşuyor. Bal yapmayan arıya çok iyi örnek. Stoperler zaten Allah'a emanet. Çok zayıflar ve har an gol yedirtebilirler. Volkanda stoperlere dahil. Gökhan Gönül zaten çok güçsüz formsuz. Geri dörtlü + kaleci güven vermiyor. Saatli bomba gibi... (Caner etkili hücumda ancak defans olarak bence bomba yine) Maçın en etkili ismi bana göre Caner. Çok iyi oynuyor şuana kadar. Ancak orta saha direncini artırmaz ve 2 forvetle devam edersek mucize olmazsa gol yeriz. Zaten 1-0 öndeyiz 2 forvet saçmalık.
Fearless Coward
10.Eylül.2013, 22:54
Takım çok iyi erken golü bulmamız iyi oldu 2. yarıda farkı 2'ye çıkarırsak tadından yenmez.
Corpus
10.Eylül.2013, 22:55
Biz kötüyüz onlar bizden kötü. Şuan durum bu
ardaskoc
10.Eylül.2013, 22:56
Caner de önce bir şekilde Stoch'u kesti şimdi de Hasan Ali'yi kesecek gibi duruyor. :)
Gncl1905
2'yi bulmadan içim rahat etmeyecek. Defans devamlı SOS veriyor.
europeanconquer
Bence Oğuzhan veya Alper,Umut yerine girerse çok daha oyuna hakim bir milli takım izleriz,niyeyse golden sonra gereksiz şekilde geriye çekilen bir milli takım var.
byariff
semihin cikmasi lazim sari kartli o yuzden tedirgin oynuyor.. + umut cikmali alper girmeli.
grkm33
10.Eylül.2013, 22:57
Orta saha yok. Allaha emanet oynuyoruz. Burak ve Umut ikilisi ileride top tutamıyor. Duvar gibi toplar geri dönüyor bize. Umut'un çıkıp Alper'in girmesi lazım. Selçuk orta sahada çok yalnız kalıyor. Alper gibi teknik bir adam ile orta saha direncini artırıp top yapabiliriz. Gökhan Töre etkisiz, Umut boş boş koşuyor. Bal yapmayan arıya çok iyi örnek. Stoperler zaten Allah'a emanet. Çok zayıflar ve har an gol yedirtebilirler. Volkanda stoperlere dahil. Gökhan Gönül zaten çok güçsüz formsuz. Geri dörtlü + kaleci güven vermiyor. Saatli bomba gibi... (Caner etkili hücumda ancak defans olarak bence bomba yine) Maçın en etkili ismi bana göre Caner. Çok iyi oynuyor şuana kadar. Ancak orta saha direncini artırmaz ve 2 forvetle devam edersek mucize olmazsa gol yeriz. Zaten 1-0 öndeyiz 2 forvet saçmalık.
Kesinlikle alperin girmesi lazım. Umut yada Burak'ın çıkması pek fark yapmıcak ikiside top tutamıyor nasıl olsa :)
SAİT71
10.Eylül.2013, 22:58
Aslında stoperde Topal denenebilir. Onun yerine Alper oynar. Fenada olmaz :) (Bu maç için söylemiyorum...)
Takımdaki adamlar birbirlerinden çok uzaklar. Birbirlerini tanımıyorlar. Burak gibi bir adama orta sahadan uzun top atıyorlar. 5 kişi arasında almasını bekliyorlar. Arkadaş Burak'a nasıl gol attıracağınızı you tubeden bile anlayabilirsiniz. Mümkünse Burak'ı paslaşmalara bile almayacaksın. Yani Burak'a pas vermeyeceksin. Sadece önüne yuvarla ve birde kanattan orta aç kafasına. Maç içindede gördük, önüne top yuvarladılar karşı karşıya kaldı. Kaçırdı orası ayrı. Attığımız goldede Caner soldan kesti, ilkine göre daha zor pozisyonda olmasına rağmen kafa ile golü attı. Bizim adamlar hem Umut'a hemde Burak'a ısrarla 3-4 kişinin arasındayken havadan-yerden pas atmaya çabalıyorlar. Tutamıyor işte, kimse demiyor mu bu adamlar böyle top tutamaz diye. Her biri birbirinden bi haber.
Ayrıca bu Romanya takımının 2. olması skandal gibi. Berbat bir takım. Hiç bir özelliği yok. Ne kadar alçalmışız biz. Şu Romanya'nın karşısında biraz sağlam bir takım olsa rahat 3-0 yapmıştı... Yazık.
EndoplazmiK RetikuluM
10.Eylül.2013, 23:06
2. golü bulmadan çekilmesek bari.
ForsakeN
10.Eylül.2013, 23:27
Gökhan Töre'nin bu laubaliliği nereden geliyor?
footballer33
10.Eylül.2013, 23:56
Mevlüt harika golüyle, galibiyeti perçinledi. Kalan 2 maçı alırsak, yüksek bir ihtimalle playoff oynayacağız.
Maç 2-0 bitti.
sarianet
10.Eylül.2013, 23:58
Andora maçından sonra romanya maçında da uzatmalarda gol attık
Euro2008 den devam ediyoruz :)
SAİT71
Yemin ediyorum şansa bala bir maç kazandık. Elimi kıracaktım, sinirden sehpayı kırdım. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Töre ile Umut tüketti bugün maçı. 1-0'a yattık resmen. Eziyet gibiydi. Ömer Toprak'ta Bank Asya'da anca oynayacak bir adam. Yerine Egemen'in çağrılması lazım. Semih ile Ömer hava toplarında çok etkisizler. Ömer Semih'ten daha kötü. Süper Ligde vasat bir oyuncu olabilir. Bunu iddia ediyorum. Egemen hem fizik olarak savunmayı toplar hemde hava toplarında etkili. Hiç iyi oynamadık. Andorra maçı çok yanıltıcı olmuş açıkçası.
europeanconquer
Tebrikler Türkiyem !
Gökhan Töre Andorra maçında edindiği bütün itibarı yerle bir etti,bu kadar vurdum duymaz,bu kadar bencil bir oyun olamaz.Diğer Gökhan ise savunma da yaptığı müdahaleler ile süper bir oyun daha ortaya koydu.Genel olarak iyi değildik ama çok net bir skorla kazanmasını bildik.
Öyle ya da böyle kazanırız demiştim.Keşke başından beri Fatih Terim olsaydı başımızda ama napalım milletce zor olanı seviyoruz.Tebrikler hepimize şu kaybettiğimiz milli maç ruhunu tekrardan kazanmaya başlıyoruz artık.
byariff
10.Eylül.2013, 23:59
YA TERİM, YA ÖLÜM.
helal olsun cok iyi oldu bu 0-2"lik galibiyet :D
Yemin ediyorum şansa bala bir maç kazandık. Elimi kıracaktım, sinirden sehpayı kırdım. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Töre ile Umut tüketti bugün maçı. 1-0'a yattık resmen. Eziyet gibiydi. Ömer Toprak'ta Bank Asya'da anca oynayacak bir adam. Yerine Egemen'in çağrılması lazım. Semih ile Ömer hava toplarında çok etkisizler. Ömer Semih'ten daha kötü. Süper Ligde vasat bir oyuncu olabilir. Bunu iddia ediyorum. Egemen hem fizik olarak savunmayı toplar hemde hava toplarında etkili. Hiç iyi oynamadık. Andorra maçı çok yanıltıcı olmuş açıkçası.
Buralara kesinlikle katılmıyorum.Ömer de Semih de bu takımda banko oynaması gereken 2 stoperdir.Semih Kaya'nın maç boyu çıkarttıklarını ben yanlış gördüm herhalde o kadar orta top geldi suçu biraz ileride top tutamada bulmak daha mantıklı olur açıkcası :)
SAİT71
11.Eylül.2013, 00:02
Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.
Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.
EndoplazmiK RetikuluM
Helal olsun, 2. yarıda Fenerbahçe'nin yarı final yürüyüşünü hatırlattı oyunumuz :)
Gökhan Töre fazla havalanmış, toparlamalı kendini.
eng1n
GG'yi izlerken ben yoruldum o yorulmadı bi de maçtan önce ciddi bir hastalık geçirdi diyorlar.
Gökhan Gönül mükemmeldi gerçekten yıllardır ne olursa olsun Fenerbahçe camiasındaki tek sevdiğim adam her maça yüreğini koyarak oynuyor.
Fearless Coward
11.Eylül.2013, 00:06
Helal olsun Milli takımımıza.Fatih hoca varsa imkansız diye bir şey yoktur.Kalan 2 maçı da yenip Allah'ın izniyle play-offlara kalacağız.
Namzet
11.Eylül.2013, 00:06
Çok önemli bir galibiyet oldu,şansımız az da olsa artık var
davidvilla
11.Eylül.2013, 00:15
Beyler galibiyeti kucumsemeyelim bence 2004ten sonraki en iyi romanya idi bu. Ama hersey bi yana bu ulkede bek sorunu olduğunu kim söyledi yahu
himone
11.Eylül.2013, 00:15
Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.
Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.
Ömer Toprak görüşüne ben de kesinlikle katılıyorum, şimdiye kadar oynadığımız bütün maçlarda hata yaptı. Pozisyon almada ve hamle yapmada ciddi hatalar yapıyor, kafa topları tamamen facia. Semih ona göre daha iyi ama fiziki dezavantajını bir türlü kapatamıyor. 2 yıldır özellikle sakatlıklar yüzünden bir türlü gelişim sağlayamadı.
Takım beklediğimden daha iyi oynadı. Beklerimiz gayet iyiydi ve Selçuk ve Arda'nın birlikte oynaması çok etkili oldu. İleride daha dengeli bir forvet ikilisi bulabilseydik daha iyi olurdu.
Nedvedmania
11.Eylül.2013, 00:16
http://s1.directupload.net/images/130910/62afy5gw.swf
eXcitinG
11.Eylül.2013, 00:17
Töre ve Selçuk inan çok kötüydü. Gökhan gönül ve Caner harika oynadılar. Umut ve Burak karşı karşıya kaçırmasalardı 70-80 arası baskı yemezdik Romenlerden. O dakikalar dışında da bir varlık gösteremediler zaten. Şu gruptan normal şartlarda son maçta Hollanda ile liderlik maçı oynamamız gerekirken, tekrar atomu parçalamaya uğraşıyoruz.
Beyler galibiyeti kucumsemeyelim bence 2004ten sonraki en iyi romanya idi bu. Ama hersey bi yana bu ulkede bek sorunu olduğunu kim söyledi yahu
Bugün oynayanlar dışında başkası oynayınca problem devam ediyor.
Caner sol bek değil. Bu performans dönemlik değildir inşallah. Gökhan da formda olunca kalitesini gösteriyor.
grkm33
11.Eylül.2013, 00:19
İleride top tutabilecek bir forvet gelmedi Hakan Şükür den sonra gelmeye devam etmezse daha çok kanser oluruz maçlarda :)
SAİT71
Abdullah Avcı 6 maç 7 gol
Fatih Terim 2 maç 7 gol
Arada ciddi bir gelişim var. Abdullah Avcı'nın belediye başkanı adayı tarzındaki vaatlerinden sonra icraat görmek güzel oldu... :)
Birde şu var:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s403x403/1234097_10151876628610559_1541655873_n.jpg
byariff
necati sart bu milli takima ne umut ne mevlut ne burak ne mustafa(belki) ayaginda top tutan pas dagitan forvetler degil omer toprak yerinede aykut olsa daha iyi gibi sanki.. neyse genel olarak iyiydik kazandik onada sukur kalan 2 macida alirsak dunya kupasi neden olmasin..
zeck17
11.Eylül.2013, 00:21
Caner semih arda çok iyiydi gökhan töre biraz fazla topla oynadı gönül ilk yarı yoktu ama ikinci yarı iyiydi selçuk da iyi sayılır oyuna yön verdi ömer de leverkusen de defansın lideri ama bugün vasattı
https://pbs.twimg.com/media/BT0-M2GCAAAQzmY.jpg:large
İMPARATOR
SAİT71
11.Eylül.2013, 00:22
necati sart bu milli takima ne umut ne mevlut ne burak ne mustafa(belki) ayaginda top tutan pas dagitan forvetler degil omer toprak yerinede aykut olsa daha iyi gibi sanki.. neyse genel olarak iyiydik kazandik onada sukur kalan 2 macida alirsak dunya kupasi neden olmasin..
Necati tam bu takımın ilacı. Bu takıma Necati gibi bir top tutabilen adam olsa 10 numara oynarız. Necati-Baros'u hatırlarsak Necati milli takımda Barosvari Burak'ın yanına tam gidecek bir oyuncu. Hatta tek bile olur.
grkm33
11.Eylül.2013, 00:23
Olmadı Nobre gelsin
erdem344
11.Eylül.2013, 00:24
Mehmet Topal kaç tane top kesti saydınız mı ?
Tüm takım iyi oynadı helal olsun hepsine
europeanconquer
11.Eylül.2013, 00:27
Mehmet Topal kaç tane top kesti saydınız mı ?
Tüm takım iyi oynadı helal olsun hepsine
Aynen o da iyi oynadı,benim eleştirdiğim oyuncular arasında beni haksız çıkaran,hatta hak mak bırakmayan bir oyun oynuyor son 3 milli maçtır.
Bu saatten sonra kadro değişmez. Fatih hoca dünya kupasına gidersek Mevlüt'ü götürür. Daha önce gördük elemelerde iş yapan kritik gol atan adamı alır hoca :)
SAİT71
11.Eylül.2013, 00:38
Macarlar Estonya'yı 5-1 yendiler ve 14 puanla 2. sıradalar. 1 ay sonra Hollanda ile deplasmanda oynayacaklar. Biz ise Estonya ile deplasmanda oynuyacağız. 4-0 felan yenmek gerek bence. Yeneriz zaten. Macarların en kötü berabere kalmaları lazım. Yanlışlıkla yenerlerse iş biter. Çünkü bir kaç gün sonra son maçta Andorra ile oynayacaklar... Hollandanın yenmesi için dua etmekten başka çaremiz yok.
davidvilla
11.Eylül.2013, 00:41
Hakikaten topal muthisti cok farkli oynadi selcukla Dardanel kardeşliği olusturdular heral
Corpus
11.Eylül.2013, 00:58
Hakikaten topal muthisti cok farkli oynadi selcukla Dardanel kardeşliği olusturdular heral
Selçuk sürekli Memo diye bağırıyordu maçta. Aralarında iletişim oldukça iyiydi
sarianet
11.Eylül.2013, 01:59
benim merrak ettiğim caner böyle mi yoksa fatih terim mi bu hale getirdi fbde gene saç baş yolduracak mı
World Hollow o1
11.Eylül.2013, 02:19
https://pbs.twimg.com/media/BT0-M2GCAAAQzmY.jpg:large
İMPARATOR
Abdullah Avcı'dan acaba bunun %10 kadarıyla kan ter içinde kalmışmıdır?
SAİT71
11.Eylül.2013, 02:28
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1233326_533101810115959_1473595835_n.jpg
World Hollow o1
11.Eylül.2013, 02:30
Yazık oldu demekten başka birşey gelmiyor aklıma. :)
sarianet
11.Eylül.2013, 02:34
ekran başında bu futbolu görünce altlı üstlü terliyodur :)
KaRaBükLü KraL
11.Eylül.2013, 02:46
Her oyuncumuza tek tek helal olsun.Ben takımı beğendim.Sadece çok gol kaçtı ona sinirlendim.Düzelmesi gerek bence buldukmu mutlaka atmalıyız.Ben artık inanıyorum bu takım play off'a da gidecek Brezilya'ya da.
Kaka Leite
11.Eylül.2013, 02:52
Bu takım öyle ya da böyle gidecek Dünya kupasına bizi kanser edecek ama gidecek.
Hollanda maçında Allah'ın izniyle Saraçoğlundayım.
Bugün oynadığımız oyun bence gayet güzeldi, kaçırma sorunumuz olmasa çok daha erken rahatlayacaktık ancak çok kaçırdık..
Volkan'ın o 80'lerde idi sanırım çok kritik bir kurtarışı oldu eğer o gol olsaydı çok kötü olurdu bizim için.
Mevlüt'ün golü de çok şık tam zamanında vurdu ve açıyı kendisi yarattı oyuncuların arasından tebrikler Türkiye ve tebriklerin en büyüğü Terim'e gitsin.
ReaList
11.Eylül.2013, 11:32
Öncelikle Fatih Terim'i tebrik ederim. Bir önceki hocanın uygulatmış olduğu yanlış sistem ve oyun düzenini iyi süzmüş, Bu oyuncu havuzu için en ideal sistem olan 4-4-2'yi 2 maçtır iyi uyguluyor ve önde şok preslerle rakibi sürklase edip o alanda kalabalık görünmemizi sağlıyor. Düşünün maç 1-0, Romanya son dakikada kalemize gelecek ancak biz ileride bastığımız için sahalarından top çıkaramıyorlar. Elinizde Hakan Şükür, arkasında da Sergen Yalçın, Yıldıray Baştürk gibi oyuncular yoksa tek forvetli sistemlerle başarılı olamazsınız, Fatih Terim bu konudaki seçiminde başarılı oldu ve kısa sürede, uzun süredir maç kazanamayan ekip gol yemeden 2 maç kazandı.
Oyunculara gelirsek Selçuk biraz durgundu, rahatsızlığından olsa gerek. Gökhan Gönül ve Caner Erkin tadımlıktı. Otobana çevirdiler kanatları resmen. Bekleriniz 2 yönlü oynadığı zaman, kafadan 1-0 öndesiniz demektir. Bunu iyi kullandık.
Burak enteresan bir gol attı, daha da enteresanını kaçırdı. Enteresan bir oyuncu : ) Maalesef en zayıf halkamız Santrafor bölgesi. Dün kaçırdığımız gollerin cezasını ağır bir şekilde ödeyebilirdik, her zaman şans yanınızda olmaz.
Hollanda'nın son Estonya beraberliği ve Andorra karşısındaki berbat futbolu, maalesef içten içe beni Macaristan maçı için korkutuyor. Çünkü bu Hollanda'yı Macaristan evire çevire yener. Kuyt ve Sneijder'e lobi yaptırıp o maç için asılmalarını bir şekil sağlamalıyız, yoksa bu 2 maçtaki gibi rutin bir havada oynarlarsa maalesef Macaristan o maçı kazanır ve bizim ümitlerimiz sona erer.
mpaker66
11.Eylül.2013, 14:10
Macaristan Amsterdam'da kazanamaz. O konuda rahatım.
Biz Estonya'yı geçer Hollanda ile final oynarız. Kalp dayanmaz.
Fearless Coward
11.Eylül.2013, 14:38
Valla benim tek korkum şu maçtı hele 2 farklı yensek tadından yenmeyecekti öyle oldu artık bundan sonra Ekim ayındaki 2 maçımızı da yeneriz diye düşünüyorum.Hollanda evinde yenilmeyecektir Macarlar'a bize karşı da yedeklerle çıkacaklarını düşünüyorum her türlü yeneriz onları bence yeterki Hollanda Macarlar'a kaybetmesin.
SAİT71
11.Eylül.2013, 15:11
Yalnız stoperde cidden Ömer Toprak'ın yerine Egemen olmalı diyorum. 2 kısa stoper olmaz bir takımda. Burak dün kafa topu çıkardı defanstan. Son dakikalarda Ömer'in ıskaladığı bir hava topunda adam rahat bir vuruş yaptı volkana gitti top. Ciddi bir sıkıntı. Semih stoperde Ömer'e göre daha iyi ve daha hamleli. Semih'te hava toplarında etkisiz, kısa bir stoper. Egemen ise hava toplarında oldukça etkili ve fizik olarakta 2 oyuncudan daha iyi. Play-off'a kalabilirsek bu zaafımız daha net görülebilir. Belki Hollanda maçında bile olabilir.
Çift forvet oynayacaksak Umut ve Burak yerine, Burak ve Mevlüt oynamalı. Ancak ben tek forvet oynasak bile orta saha sağlam olduğu sürece etkili olacağımız düşünüyorum. Alper gibi bir adam orta sahadaki direnci artırabilir. Zaten ileri gidebilen bir adam. Gol bulma adınada katkı yapabilir. İnşallah Estonya'yı 3-4 farkla yener ve beklemeye geçeriz artık..
Takımdaki en ciddi sıkıntı tandem bölgesi olarak görüyorum ben. Bunun dışında diğer mevkiler bizi sırtlayabilecek kapasitede.
byariff
11.Eylül.2013, 18:24
Selcuk inandan efsane vucut çalimi :D
http://www.youtube.com/watch?v=kygNPzwydkM
davidvilla
11.Eylül.2013, 18:46
İçinden geçip topu bir mıknatıs gibi çekecekti, düşünce güzel ama pratiğe dökememiş. :D
EndoplazmiK RetikuluM
11.Eylül.2013, 19:05
Hollanda 2001'den beri içeride maç kaybetmiyor, Macarlara da kolay kolay yenilmezler.
sarianet
11.Eylül.2013, 19:32
azeri spiker
adam bizim spikerlerden çok bağırıyo helal olsun
SAİT71
11.Eylül.2013, 19:34
Az önce izlemiştim. Daha samimi anlatmış valla :D
ReaList
11.Eylül.2013, 19:48
Yapmaya çalıştığı hareket çoluk çocuğun rahatlıkla yaptığı bir hareket, Utan kendinden Selçuk :p
http://www.youtube.com/watch?v=JXknKxznRpQ
http://www.youtube.com/watch?v=I4Miz9KGz7c
playeray
11.Eylül.2013, 20:26
Hollanda 2001'den beri içeride maç kaybetmiyor, Macarlara da kolay kolay yenilmezler.
Macarlar da özünde Türk sayılır Türkler ezber bozandır yani belli olmaz :D
O sadece bizde işliyor ama :)
Corpus
11.Eylül.2013, 20:59
O nasıl mantık la :n: Macarlar da türk sayılır falan ? Kızılderililer de türkmüş hesabı olmuş biraz bu :D
ForsakeN
11.Eylül.2013, 21:27
Macarlar Türk mü? :D Macaristan'daki Türkler diyelim biz ona.
eng1n
11.Eylül.2013, 21:29
Macarlar Hun soyundan geldiği mi sayılıyordu öyle bir olay vardı o yüzden dedi herhalde :D
Bence bizim milli takım denizi geçip derede boğulmayı sever o yüzden Estonya'ya puan kaybederiz.
Gapı direği dedikten sonra film koptu bende hala gülüyorum :D Orada kaleye kapı diyorlarmış
LadroN
11.Eylül.2013, 21:42
Macarlar zamanında Türk kökenli halklarla karışmışlar ama konumuz bu değil tabi :D
Macarlar zamanında Türk kökenli halklarla karışmışlar ama konumuz bu değil tabi :D
Konu dışında her şey konuşuldu zaten merak etme :D
playeray
11.Eylül.2013, 23:02
O nasıl mantık la :n: Macarlar da türk sayılır falan ? Kızılderililer de türkmüş hesabı olmuş biraz bu :D
Macarlar Türk mü? :D Macaristan'daki Türkler diyelim biz ona.
Hocam Avrupa Hun Devleti, Hungary falan hiç mi duymadınız :D
Önder HOCA
11.Eylül.2013, 23:09
macarlarda türktü, ama türktü :D türklüklerini kaybetti adamlar o yüzden sürpriz beklemiyorum
EndoplazmiK RetikuluM
11.Eylül.2013, 23:37
Basit bir istatistik paylaştık orta okul tarihine kadar inmişsiniz :n: