View Full Version : FM 2014 Digital Ön Sipariş
kcabjk
17.Ekim.2013, 03:20
Sonunda geldi. 5 ekimde almıştım oyunu. 30dkdır bakmayı bırakmıştım ne zaman geldi bilmiyorum :)
KYK ile alanların kodu yakın, meşaleleri yakın :D
Erdenable
17.Ekim.2013, 03:22
Sonunda geldi. 5 ekimde almıştım oyunu. 30dkdır bakmayı bırakmıştım ne zaman geldi bilmiyorum :)
8 ekim yaklaştı o zaman, eğer yazmasaydın büyük ihtimal kapatıp yatacaktım.
ua_anil
17.Ekim.2013, 03:28
Kredi kartlarını anca toparlayabildiğimden 14 Ekim'de aldım, bir iki saat daha ayaktayım çıksa da download'ı açıp yatsak :D
kcabjk
17.Ekim.2013, 03:28
8 ekim yaklaştı o zaman, eğer yazmasaydın büyük ihtimal kapatıp yatacaktım.
Adamlar sezon bitirdi biz hala açamadık :D
kcabjk
17.Ekim.2013, 03:32
An itibariyle bana da geldi. 7'sinde almıştım oyunu.
Kaka Leite
17.Ekim.2013, 03:36
An itibariyle bana da geldi. 7'sinde almıştım oyunu.
Yaa bak sana ne dedim ben ?
Hayırlı olsun dostum, darısı başımıza :icon_biggrin:
kcabjk
17.Ekim.2013, 03:38
Yaa bak sana ne dedim ben ?
Hayırlı olsun dostum, darısı başımıza :icon_biggrin:
Vallahi iyi ki dinlemişim, darısı herkesin başına :D
bluebull
17.Ekim.2013, 03:39
kesin uyudu bu çalışanlar ya.Yok mu numaraları falan bi çaldıralım!
Cartmanez
17.Ekim.2013, 03:46
Yalnız harbiden gün gün ilerleniyor ha çok belli bu :D 7'sinde alan arkadaşa geldiyse bana az kaldı ben 9'unda almıştım.
Brainwashed
17.Ekim.2013, 04:10
Kod gelmiş beyler, 8 Ekim.
Cartmanez
17.Ekim.2013, 04:12
Kod gelmiş beyler, 8 Ekim.
Ha gayret, 9 ekim de gelse bari.
Cartmanez
17.Ekim.2013, 04:18
Oh be geldi nihayet :D
Erdenable
17.Ekim.2013, 04:20
Sonunda... Beklediğimize değse bari.
Brainwashed
17.Ekim.2013, 04:23
Steam'den çat diye indirdim de completing installation kısmında Steam çöktü...
Edit: Heh düzeldi.
lMaJestel
17.Ekim.2013, 04:35
14 Ekim olarak halen bekliyorum.
ReaList
17.Ekim.2013, 04:47
Tam sürüm çıktıktan sonra denemeyi düşünüyorum, Betadaki aksaklıklar hevesimi kaçırmasın (:
kemalercan
17.Ekim.2013, 05:06
benimkide geldi ...
bluebull
17.Ekim.2013, 05:27
Sonunda geldi bu saate kadar bekledim yılmadım. :D
Kaka Leite
17.Ekim.2013, 05:33
Sonunda geldi bu saate kadar bekledim yılmadım. :D
Ne zaman almıştınız acaba ?
bluepaw
17.Ekim.2013, 06:10
arkadaşlar ben bir tane daha aldım playstoredan bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.
kodu böyle kendisine vermektense onun steam hesabına yükletme şansım var mı
Kaka Leite
17.Ekim.2013, 06:14
arkadaşlar ben bir tane daha aldım playstoredan bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.
Kodu kendisine verirsen o da kendi Steam hesabından aktif eder oyunu.
Böylece oyunu kendi hesabından oynamış olur.
bluepaw
17.Ekim.2013, 06:53
biliyorum da böyle sanki parasını verip hediyeni kendin al demiş gibi oluyor :) böyle uyandığında çat steamini açınca görebileceği şekilde bir süpriz yapmak istemiştim :)
wolfson
17.Ekim.2013, 09:41
pes ettim de iyi ki etmişim gece 3-4 gibi gelmiş sanırım key'im :D Başka oyunlarda tamam kullanırım ama FM için asla!
alexdeozil
17.Ekim.2013, 12:30
İyiki yatmışım erkenden :D 4 te 5 de gelen arkadaşlar var. Sabah açtım keyim gelmiş gelmeyen yoktur artık :)
World Hollow o1
17.Ekim.2013, 12:36
Bugün bende alıcam bir aksilik olmazsa eğer, sanalsaray'dan alan varmı hiç?
bluebull
17.Ekim.2013, 12:49
Ne zaman almıştınız acaba ?
13 Ekimde almıştım kusura bakma geç oldu biraz mesajı görmem :)
serwan
17.Ekim.2013, 12:59
Normalde steam üzerinden oyun hediye etmek mümkün ama steam'den satın alınca oluyor. Key girerek olur mu bilmiyorum
Birolazar
17.Ekim.2013, 13:44
Gamer-Market'ten aldım bende. Tekrarlanmış ürün hatası verdi. O sorun çözüldüğü saniye bende aranızda olacağım. Her sene kutulu olsun diyorduk bu sene de dijital aldım sorun çıktı :uzgun:
Arkadaşlar. Şimdi playstoreden oyunu aldım. 2 adet kod gönderildi. Kodların biri beta, biri full. Büyük ihtimalle betayı şuanda aktif ettim. Acaba diğer keyi de aktif etsem bir problem olur mu? Beta yok olup gitmesin sonra. Yapan eden varsa acil yardım bekliyorum.
koraybahce
17.Ekim.2013, 17:39
Ben az önce dayanamayıp Aral Game den indirim kodu ile 60 tl ye aldım. Beta sütüm kodunu ne zaman gönderirler? Bir fikri olan var mı? Bir de beta oyunu steam dan download edince orjinali çıktığı zaman ayrı bir kurulum dosyası yüklemem gerekiyor mu yoksa güncelleme mi yüklüyoruz?
William Rookwood
18.Ekim.2013, 21:17
Güncel indirim kodu var mı arkadaşlar?
Ben az önce dayanamayıp Aral Game den indirim kodu ile 60 tl ye aldım. Beta sütüm kodunu ne zaman gönderirler? Bir fikri olan var mı? Bir de beta oyunu steam dan download edince orjinali çıktığı zaman ayrı bir kurulum dosyası yüklemem gerekiyor mu yoksa güncelleme mi yüklüyoruz?
Bende 14 Ekim'de almıştım hala gelmedi bayramdan dolayı galiba yarın mesai saati var Aral'ın sabah gelebilir :)
anlerkn
19.Ekim.2013, 00:17
indirim koduna falan gerek yok arkadaşlar. burda direk 39 tl. isteyen 6 taksit te alabilir..ben aldım sıkıntı yok..
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fm-2014-football-manager-2014-steam-cd-key-96109946
di canio
19.Ekim.2013, 00:20
indirim koduna falan gerek yok arkadaşlar. burda direk 39 tl. isteyen 6 taksit te alabilir..ben aldım sıkıntı yok..
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fm-2014-football-manager-2014-steam-cd-key-96109946
FM 2013'te gittigidiyor üzerinden yapılan bazı alışverişlerde kullanılan keyler satılmıştı. Bu tarz sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olmakta fayda var.
William Rookwood
19.Ekim.2013, 05:20
Maalesef kredi kartı olmadığı için TTNET faturasına ekletireceğim ücreti, o yüzden indirim kodu lazım.
project42
19.Ekim.2013, 22:47
Arkadaşlar malesef ilk mesajı düzenliyemiyorum.Belli düzeltmeden sonra pasif hale gelmiş sanırım bu yüzden güncel tutamadım.
Güncel indirim kodu: mzamb749
http://img543.imageshack.us/img543/4671/m2ka.png
William Rookwood
20.Ekim.2013, 05:43
Playstore'den alan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben mobil ödeme ile satın almak istiyorum üye ol dediğimde illa tek şifre istiyor, illa tek şifre almak zorunda mıyız üye olmak için? Çünkü mobil ödeme ile almak istiyorum TTNET ile bir alakası yok.
33avci33
21.Ekim.2013, 00:48
Ya ben bu adsl no'yu giremiyorum nasıl girecez bu playstore.com'da
19 Ekim
+ 14.10.2013 tarihinde sipariş etmiş olduğum Football Manager 2014 oyunun beta keyi hala gelmedi, halbuki beta çıkalı çok oluyor.Ne zaman gelir ?
21 Ekim
- Merhaba,
Bayram tatili dolayısı ile beta kodların gönderimi yarıda kalmıştır. Gönderimler bugün tekrardan başlayacaktır.
İyi günler dileriz,
İnşallah bugün gelir :)
tam iki buçuk saattir playstore dan oyunu almaya çalışıyorum. kredi kartıyla alıyım dedim herşeyi yaptım en sonda işlem yapılamadı dedi. neyse madem olmadı ttnet faturama ekleyerek alıyım dedim ama yok tek şifrenizi tekrar girin dediği yerde takılıyor site. şifremi yazıp giriş yapmaya çalışıyorum ama sayfada hiç hareket yok çıldırıcam.
di canio
22.Ekim.2013, 01:45
tam iki buçuk saattir playstore dan oyunu almaya çalışıyorum. kredi kartıyla alıyım dedim herşeyi yaptım en sonda işlem yapılamadı dedi. neyse madem olmadı ttnet faturama ekleyerek alıyım dedim ama yok tek şifrenizi tekrar girin dediği yerde takılıyor site. şifremi yazıp giriş yapmaya çalışıyorum ama sayfada hiç hareket yok çıldırıcam.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama farklı tarayıcılardan da dene eğer denemediysen. Ben Firefox kullanıyorum. Bende de benzer sıkıntı oldu. Daha sonra Chrome ile denedim, oradan vermiştim siparişi.
TaşkınMahmut
22.Ekim.2013, 15:38
Ön Siparişe açıldığı ilk gün aldım Playstore'dan. İyiki de almışım. Çıksın da alalım takımımızı :)
19 Ekim
+ 14.10.2013 tarihinde sipariş etmiş olduğum Football Manager 2014 oyunun beta keyi hala gelmedi, halbuki beta çıkalı çok oluyor.Ne zaman gelir ?
21 Ekim
- Merhaba,
Bayram tatili dolayısı ile beta kodların gönderimi yarıda kalmıştır. Gönderimler bugün tekrardan başlayacaktır.
İyi günler dileriz,
İnşallah bugün gelir :)
Dün gelmedi İnşallah bugün gelir :D
koraybahce
22.Ekim.2013, 22:14
Dün gelmedi İnşallah bugün gelir :D
Aral Game den bahsediyordun değil mi? Bana da öyle dediler ama hala gelmedi.
Aral Game den bahsediyordun değil mi? Bana da öyle dediler ama hala gelmedi.
Banada gelmedi hala :D Yarın gelmezse arayacağım artık.
koraybahce
23.Ekim.2013, 01:05
Banada gelmedi hala :D Yarın gelmezse arayacağım artık.
Ön siparişi ne zaman verdin?
Ön siparişi ne zaman verdin?
14 ekimde vermiştim ve sonunda KOD GELDİ :D
canerimtrak
23.Ekim.2013, 20:58
FM 14 alınmalı mı? 13'e göre nasıl? Bir de 31 Ekimde Teknosa'ya hemen gelir mi ve fiyatı ne kadar olur?
manager725
23.Ekim.2013, 21:33
FM 14 alınmalı mı? 13'e göre nasıl? Bir de 31 Ekimde Teknosa'ya hemen gelir mi ve fiyatı ne kadar olur?
FM14 alınmalı mı?
Bana sorarsan kesinlikle alınmalı. FM13 gibi bir saçmalıktan arınmış, sağlam yenilikleri olan (hem maç motoru olsun, hem arayüz hem de taktikler) bir oyun FM14.
31 Ekim'de Teknosa'ya gelir mi ve fiyatı ne olur?
Muhtemelen 31 Ekim'de gelir en kötü 1 Kasım'da her Teknosa'da bulunuyor olur. Fiyatı 79,99 TL olacak gibi gözüküyor.
canerimtrak
23.Ekim.2013, 21:38
FM14 alınmalı mı?
Bana sorarsan kesinlikle alınmalı. FM13 gibi bir saçmalıktan arınmış, sağlam yenilikleri olan (hem maç motoru olsun, hem arayüz hem de taktikler) bir oyun FM14.
Muhtemelen 31 Ekim'de gelir en kötü 1 Kasım'da her Teknosa'da bulunuyor olur. Fiyatı 79,99 TL olacak gibi gözüküyor.
Teşekkürler, indirimi bekleyeceğiz gibime geliyor. :)
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun bilmiyorum ama farklı tarayıcılardan da dene eğer denemediysen. Ben Firefox kullanıyorum. Bende de benzer sıkıntı oldu. Daha sonra Chrome ile denedim, oradan vermiştim siparişi.
bende firefox kullanıyorum. explorer dan falanda denedim olmadı sonra nasıl olduysa olduda aldım sonunda oyunu :0:
BaGa TaRKaN
23.Ekim.2013, 23:24
Bu Sanalsaray Nasıl Arkadaşlar ?
Alan Var mı ?
canerimtrak
24.Ekim.2013, 12:56
FM14 alınmalı mı?
Bir de FM 13'e göre Sistem gereksinimleri nasıl? FM 13'te hafif kasarak oynuyorum FM 14'te çok kasar mı?
@canerimtrak Şöyle diyim FM13'te kasmıyordu benim bilgisayar FM 14'te 3B'de kasıyor.Hem kasmıyor hemde güzel diye 2B kullanıyorum ben.
ardaskoc
24.Ekim.2013, 16:27
3B kasıyorsa grafik ayarlarını PC için önerilene getirin. Bence gölgeler dışında fark olmuyor.
canerimtrak
24.Ekim.2013, 16:56
Büyük ihtimal 2D oynarım fakat oyun içerisinde yani maç dışında oyunun ilerlemesi falan nasıl FM 13'e göre?
manager725
24.Ekim.2013, 18:18
Bir de FM 13'e göre Sistem gereksinimleri nasıl? FM 13'te hafif kasarak oynuyorum FM 14'te çok kasar mı?
Football Manager 2013
http://t1310.hizliresim.com/1g/s/tvrfm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Football Manager 2014
http://l1310.hizliresim.com/1g/s/tvrg8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sistem Gereksinimleri açısından baktığımızda hiçbir değişim olmadığı fark ediliyor fakat bana da bu sene 3D maç motoru biraz daha kasıyor gibi geldi. Oyunda devam et dediğimizde haber ekranı bu sene çok görsel ve güzel olmuş, bir de bana hızlanmış gibi geldi.:)
canerimtrak
24.Ekim.2013, 19:57
Football Manager 2013
http://t1310.hizliresim.com/1g/s/tvrfm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Football Manager 2014
http://l1310.hizliresim.com/1g/s/tvrg8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sistem Gereksinimleri açısından baktığımızda hiçbir değişim olmadığı fark ediliyor fakat bana da bu sene 3D maç motoru biraz daha kasıyor gibi geldi. Oyunda devam et dediğimizde haber ekranı bu sene çok görsel ve güzel olmuş, bir de bana hızlanmış gibi geldi.:)
Sistem gereksinimlerine göre oyunu çok rahat oynamam lazım ki zaten geçen sene falan rahat oynuyordum fakat bu yaz bilgisayara bir şey oldu bazen aşırı kasıyor böyle dosyaları bir yerden farklı yere zor sürüklüyorum donarak gidiyor falan ekran kartından şüpheleniyorum. Normalde FM 13-14'ü 0 kasmayla oynamam lazım yani. Ama dediğim gibi pcde bir sorun var hala çözemedim.
http://i.imgur.com/bKLfuD1.png
manager725
24.Ekim.2013, 20:52
Sistem gereksinimlerine göre oyunu çok rahat oynamam lazım ki zaten geçen sene falan rahat oynuyordum fakat bu yaz bilgisayara bir şey oldu bazen aşırı kasıyor böyle dosyaları bir yerden farklı yere zor sürüklüyorum donarak gidiyor falan ekran kartından şüpheleniyorum. Normalde FM 13-14'ü 0 kasmayla oynamam lazım yani. Ama dediğim gibi pcde bir sorun var hala çözemedim.
http://i.imgur.com/bKLfuD1.png
Ekran Kartı biraz eskimiş ama yine de sistemin FM için gerçekten iyi. Kasma sorunu da halledersen 3D'yi en iyi şekilde izleyebilirsin.:)
joelrifkin
30.Ekim.2013, 23:34
mzamb749 kodu ile playstore'den 20 tl indirimle 40 tl'ye alabileceğiniz oyun. 40 tl bu oyun ıcın hıc bır sey degıl. herkes alabılır.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şahsım adına mağduriyetim olmadığını belirtmek isterim. Oyunu Steam üzerinden 50€ gibi bir ücret karşılığı ön-sipariş ile satın almıştım. Bu Sanalsaray problemi ile yakinen ilgilenme sebebim, arkadaşımın bu site üzerinden almasına sebep olmamdır. Kendisini ben yönlendirmiştim şimdi böyle bir durum olduğu için ilgileniyor, çözüme kavuşma sürecini yakından takip ediyorum.
Sanalsaray | Genel Destek:
Merhaba
Burak Güngör:
Öğlende bağlanıp FM 14 sorunu hakkında görüşmüştüm.
Aynı kişiyle mi görüşüyorum bilemiyorum lakin eklemek istediğim bir şey var.
Buyrun
Burak GÜNGÖR:
Steam ile iletişime geçer misiniz ? Sizin sorunu halledeceğiz dediğiniz süre içerisinde oyunu oynayarak idare edebiliriz lakin Steam kurallarını okudum az önce bu yaptığımız pek legal gibi durmuyor. Siz sorunu hallettikten sonra, Steam hesabımız banlanırsa bir anlamı kalmaz.
Efendim steam accounutuz banlanmaz. 7 senedir olduğu gibi biz her zaman buradayız. Bir sorun olursa her zaman yardımcı oluruz
Burak GÜNGÖR:
Anlamadınız. Şuan yapmış olduğunuz işlem ile 2. key'i yani full sürüm key'i olmayanlara FM 14 oynatıyorsunuz. Haliyle girmiş olduğunuz accountlar, bir nevi illegal işlemle oyunu oynamış oluyor (ücretini ödemiş olsa dahi). Steam, daha önce bu illegal kullanımlar ile ilgili çok katı cezalar uygulamıştı, bunda da uygulama ihtimali var. Bir iletişime geçerseniz iyi olur tam sorunu hallettik derken birde bu patlarsa iyi olmaz SanalSaray adına. BTK'ya şikayet dilekçesi yazmaya falan başlamışlar hani size güvenimden beklemekteyim, milletin gazını almaya çalışıyorum forumlarda ama sıkıntı olduğu aşikar hocam.
Evet bizde tedarikçi firmaya bilgi verdik.
Burak GÜNGÖR:
Tahmini olarak ne kadar sürede halledilecek bu durum bir bilgi var mı ? Ve tedarikçi firmanın size 'biz bir şey yapamayız' demesi ihtimalinde, izleyeceğiniz yol ne olacak ? Merakımı bağışlayın ama forumda sizi savunacak bir şeyler yazarken bu bilgilere ihtiyacım var. Hani şuan müşteriyim ama size de üzülüyorum, sizlik bir durum olmamasına rağmen en az biz kadar mağdursunuz.
Biz bir şekilde müşterilerimizin mağduriyetini gideririz
Bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik bundan sonrada etmeyiz
Burak GÜNGÖR:
Yani tedarikçi firma işi yokuşa sürüyor doğru mu anladım ?
Hayır onunda tedarik ettiği yer varsa ki bilmiyorum
Yöneticilerimiz görüşüyor
Bir kaç güne sonuçlanır
Burak GÜNGÖR:
SIGames yöneticisi Twitter'dan, tedarikçi firma ile görüşün bizi ilgilendirmez gibisinden bir şey yazdı bilginiz olsun hocam.
Evet oyunu yapan teknik kısımını nereden bilecek :)
Burak GÜNGÖR:
Mağdur olacaksınız diyor içimden bir ses, umarım zarara uğramadan altından kalkarsınız bu işin.
7 senedir kimse mağdur olmadı burada
1 kişi çıkamaz ben mağdur oldum diyen
diyende yalan söyler
Burak GÜNGÖR:
Bizi geçtim, siz tedarikçi firma yüzünden mağdur olacaksınız demek istiyorum hocam.
Bizde olmayız. Sonuçta merdiven altında üretilen keyler değil :)
Olursakta yöneticilerimiz bir yol izlerler
Hukuki olarak
Burak GÜNGÖR:
Tahmini olarak ne kadar bekleyelim ? Ve Steam'in banlamayacağı %100 kesin mi ? Ona göre kurduracağım bilgisayara oyunu.
Steam oyunu siler
Banlamaz
Başkasının steam hesabını çalarsanız vs banlar
Burak GÜNGÖR:
İlk sorum ? Ne kadar bekleyeceğiz, şuan ki görünüşe göre ?
1 hafta kadar
Net süre veremem
ortalama 1 hafta
Burak GÜNGÖR:
Pekala o zaman ben konuştuklarımızın bir özetini çıkarıp foruma yazıyorum, umarım her şey bahsettiğimiz kadar pozitif olur. Ne siz ne biz mağdur olmadan bu iş kapanır. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi 7 senedir kimse mağdur olmadı burada
Mağdur oldum diyen varsa da yalan söyler
Burak GÜNGÖR:
Daha önce sizden alışveriş yapmış ve bir sıkıntı yaşamamıştım, Google üzerinden bir araştırma yaptığımda da herhangi bir şikayet konusuna rastlamadım. Benim açımdan bir sıkıntı zaten yok, ama bu Steam olayı zararlı olabilir diye düşündüm. Yok olmaz diyorsanız zaten bir problem yok, sorun hallolana kadar. Tekrardan iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim güveniniz için. Zaten bizi tanıyan müşterilerimiz biliyor
Burak GÜNGÖR:
Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
merthko02
31.Ekim.2013, 20:33
Henüz oyunu D&R dan sipariş edip alan varmı? Çünkü benimki daha kargoya verilmemiş de.
egelikartal_
31.Ekim.2013, 20:35
Az önce D&R müşteri hizmetlerini aradım. Teslimat 4 Kasım itibari ile dedi. Ayrıca verilen BETA koduyla tam sürüme de geçemiyormuşuz. Geçmiş olsun bekleyeceğiz artık.
Burada görüp, ben de oyunu Sanalsaray'dan almıştım. Şimdi ikinci kod verilmediğinden aktif edemediğimi çözdüm. Sıkıntılı...
merthko02
31.Ekim.2013, 20:40
Böyle iş mi olur ya! Geçen sene Bimeks çıktığı günün öğleni getirmişti.
egelikartal_
31.Ekim.2013, 20:46
saçmalık. o zaman site'ye aylarca 31.10 yazmayacaksın.
merthko02
31.Ekim.2013, 20:56
saçmalık. o zaman site'ye aylarca 31.10 yazmayacaksın.
SON DERECE HAKLISIN
Adam bugün aktif etti oyunu, ancak editoru çalıştıramadı. Sanalsaray tam dolandırıcı çıktı. Umarım steam falan daha sonra yamuk yapmaz...
esreffb
31.Ekim.2013, 22:30
Adam bugün aktif etti oyunu, ancak editoru çalıştıramadı. Sanalsaray tam dolandırıcı çıktı. Umarım steam falan daha sonra yamuk yapmaz...
Editörü yüklediyse bilgisayarınıza steamin diskinizde klasörü var orada steamappsın içinde common'a girdiğinde football manager editör 2014 ü göreceksiniz oradan steam açık olmasa bile editörü çalıştırabilirsiniz.
O dosya ben de rar dosyası olarak görünüyor. Açtığımda commen dosyasının içinde öyle bir şey bulamadım.
esreffb
31.Ekim.2013, 23:20
O dosya ben de rar dosyası olarak görünüyor. Açtığımda commen dosyasının içinde öyle bir şey bulamadım.
Winodws 7 için C>Program Files(x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014 Editör
XP için programfiles steam steamapss common football manager 2014 editor
Bulstrap87
31.Ekim.2013, 23:29
Oyunu yaklasık 1 ay önce playstore dan aldım oyun beta bunu biliyorum sormak istedigim oyunun orjinal sürümü cıktı sanırım acaba bnm oyunumda otomatik olarak orjinal oluyor mu???
bn oyunu daha yüklemedim aktivasyon kodu var kurulum yaptıgımda beta mı kurmus olacagım??
orhuncet
31.Ekim.2013, 23:50
Arkadaşlar ben Capacity D&R den oyunu ön sipariş ile elden aldım gidip para verip aldım eve geldim yükledim tabii Beta idi . Ancak şimdi full sürüme geçemedim ne kod var ne bişey ben nasıl geçicem haftasonu gidip elimde fiş var oyunun kutusuda bende oraya gidip adama verip adamda bana kod verip eve gelip öyle mi kurucam ben anlamadım bana biri izah edebilir mi ? Saygılar !
razerss
31.Ekim.2013, 23:53
Playstore'nin verdiği kodu girin. Oyununuz yüklendiğinde full sürüm şeklinde yüklenecektir.
ErayG
01.Kasım.2013, 00:17
Oyunu ben de o siteden almıştım. Uyguladıkları yöntem ne kadar sağlıklı tartışılır. Bir sonraki güncellemenin otomatik yüklenmeyeceği kesin. E her güncellemede onlarla uğraşmak ayrı bir dert. Miles'ın dediğine göre beta Pazar veya Pazartesi akşamı kapatılacakmış. Haliyle bizler de oyuna giremeyeceğiz. Umarım o zamana kadar bir çözüm üretilir.
Goofy
01.Kasım.2013, 00:23
Arkadaşlar ben Capacity D&R den oyunu ön sipariş ile elden aldım gidip para verip aldım eve geldim yükledim tabii Beta idi . Ancak şimdi full sürüme geçemedim ne kod var ne bişey ben nasıl geçicem haftasonu gidip elimde fiş var oyunun kutusuda bende oraya gidip adama verip adamda bana kod verip eve gelip öyle mi kurucam ben anlamadım bana biri izah edebilir mi ? Saygılar !
Alırken adres falan verdin mi?
Homer J.S
01.Kasım.2013, 00:28
Ee aynısının konusunu açtım ya işte, öğrenince paylaşacağım. Fakat öyle görünüyor ki Pazartesi'den itibaren gidip tam sürümünü alabilicez oyunun.
Goofy
01.Kasım.2013, 00:33
Ee aynısının konusunu açtım ya işte, öğrenince paylaşacağım. Fakat öyle görünüyor ki Pazartesi'den itibaren gidip tam sürümünü alabilicez oyunun.
4 Kasımdan itibaren gönderilmeye başlanıyormuş oyunlar, d&r dan alan arkadaşlar müşteri hizmetlerini aramış, o yönde bilgi almışlar. Sizde sanırım pazartesi keylerinizi alırsınız.
esreffb
01.Kasım.2013, 00:46
Oyunu ben de o siteden almıştım. Uyguladıkları yöntem ne kadar sağlıklı tartışılır. Bir sonraki güncellemenin otomatik yüklenmeyeceği kesin. E her güncellemede onlarla uğraşmak ayrı bir dert. Miles'ın dediğine göre beta Pazar veya Pazartesi akşamı kapatılacakmış. Haliyle bizler de oyuna giremeyeceğiz. Umarım o zamana kadar bir çözüm üretilir.
Aynen çözeceklerini söylüyorlar o zaman kadar, çözemezlerse hesap soracak yüzlerce kişi var zaten. Bu riski göze alabileceklerini düşünmüyorum; mağdur etmemek zorundalar bizi.
ErayG
01.Kasım.2013, 00:54
Aynen çözeceklerini söylüyorlar o zaman kadar, çözemezlerse hesap soracak yüzlerce kişi var zaten. Bu riski göze alabileceklerini düşünmüyorum; mağdur etmemek zorundalar bizi.
GG'den 1-2 güne kadar çözüleceğini söylüyorlarmış. Bakalım, yoksa işleri zor. Gerçi iletişim kısmında Kıbrıs adresi var. Kıbrıs sayesinde pek de yasal bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.
DH'den birine GG üzerinden attıkları cevap;
Konu: RE: Tarih: 31/10/2013 22:39:10
Problem maximum 1-2 gün içerisinde çözülmüş herkez oyununu oynuyor şekilde olacaktır.
wolfson
01.Kasım.2013, 00:57
şimdi şunu merak ediyorum. 2. keyi birine versek ne olacak?
Goofy
01.Kasım.2013, 01:01
şimdi şunu merak ediyorum. 2. keyi birine versek ne olacak?
Kendin bi steam hesabı daha açıp dene ne oluyor diye :)
wolfson
01.Kasım.2013, 01:22
key gider o zaman :D bilen biri yok mu verecem arkadaşa? online oynamıyorum zaten
orhuncet
01.Kasım.2013, 02:12
Alırken adres falan verdin mi?
Yok abi ne adresi direk aldım parayı verdim fişi verdi gittim eve aldım oyunu kurdum beta mı oynadım güzel güzel steam üzerinden bi güncelleme bekliyordum o da gelmedi şimdi haftasonu dersane var Bakırköy de gidip aldığım yerden fişi ile kutuyu verip gelmişse tam sürümü alıdam öyle gözüküyor . . Böyle olucaksa bi daha ön sipariş falan almam gider günü gelince alırım paramla rezil mi olucam bundan sonra .! Geçen sene gidip direk full sürümünü aldım ön sipariş falan almadım güzel güzel oynadım ne crash dumps ne başka bişey miss gibi oyun oynadım bu sene rezil oldum ya böyle iş var mı ?!
thegt26ts
01.Kasım.2013, 05:09
Aral'dan ön siparişle oyunu alan arkadaşlar oyun elimize ne zaman ulaşır ve oyun elimize gelmeden tam surume nasil geçeriz aral ayrı şifre gondermemis steam icin. Eski şifreyle mi yapacağız ya da otomatik mi guncelleyecegiz ?
BaGa TaRKaN
01.Kasım.2013, 10:52
Bu Sanalsaray Nasıl Arkadaşlar ?
Alan Var mı ?
Bir Ara Nerdeyse Alacaktım Her Zaman Sabırlı Olmanın Faydaları Bir Şeyi Yaparken İnce Eleyip Sık Düşünmek Lazım Yoksa Sonu Hüsran Olur Sabırlı Olmam Sayesinde Buradan İyi Yırttık ;;)
Goofy
01.Kasım.2013, 12:37
Yok abi ne adresi direk aldım parayı verdim fişi verdi gittim eve aldım oyunu kurdum beta mı oynadım güzel güzel steam üzerinden bi güncelleme bekliyordum o da gelmedi şimdi haftasonu dersane var Bakırköy de gidip aldığım yerden fişi ile kutuyu verip gelmişse tam sürümü alıdam öyle gözüküyor . . Böyle olucaksa bi daha ön sipariş falan almam gider günü gelince alırım paramla rezil mi olucam bundan sonra .! Geçen sene gidip direk full sürümünü aldım ön sipariş falan almadım güzel güzel oynadım ne crash dumps ne başka bişey miss gibi oyun oynadım bu sene rezil oldum ya böyle iş var mı ?!
Adres verdiysen belki onlar adresine kargolar diyecektim ama adres vermediğine göre kendin kutu ve fiş ile gidip alacaksın sanırım. Pazartesiden itibaren dağıtacaklarmış sanırım.
orhuncet
01.Kasım.2013, 14:41
Adres verdiysen belki onlar adresine kargolar diyecektim ama adres vermediğine göre kendin kutu ve fiş ile gidip alacaksın sanırım. Pazartesiden itibaren dağıtacaklarmış sanırım.
Abi yemin ederim pişman oldum ya haftasonu deli gibi oynamak istiyordum şuanda hala oynayabilirim ama yazık yani herkes full sürümü oynuyor çok kötü hissediyorum hiç oyuna giremiyorum lanet olsun böyle işe
razerss
01.Kasım.2013, 22:41
Arkadaşlar bildiğiniz playstore indirim kodu var mı ?
BLAZİN1903
01.Kasım.2013, 23:12
Arkadaşlar bende bugün internet üzerinden key aldımko pazar adlı siteden 39 tl ye konuyu görmesem farketmiycektim belkide sag altta BETA yazıyor nasıl çözücez sorunu bilen yok mu ?
darqqness
01.Kasım.2013, 23:50
sanalsaray size epin verip para iadesi yapıcaz dedi
BLAZİN1903
02.Kasım.2013, 00:01
destek_9:
merhaba ! Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
ahmet:
iyi akşamlar 3 sat önce fm 2014 steam key satın aldım
ahmet:
fakat oyun beta gözüküyor full sürüme geçmiyor ?
destek_9:
hm
ahmet:
yani ?
destek_9:
kodları
destek_9:
steamden aktif ettinizmi
ahmet:
evet oyunu indirdim steam üzerinden ama oyun beta
destek_9:
bizden aldıgınız kodları yükledinizmi
ahmet:
sizden 18:35 de sadece 1 kod aldım o kodu steama yükledim aktif edildi oyun pc ye indi ama oyun beta full olmuyor.
destek_9:
kaç tl ye almıştınız
ahmet:
39
destek_9:
şuan bilgi aldık kodlarla ilgili bir sıkıntı olmuş geri iade almamızı söylediler
destek_9:
39 tl lik ödeme bildirimi yapınız
destek_9:
bilgileri rasgele doldurun isim soyma
destek_9:
FM 14 İADE yazın
ahmet:
tama teşekkür ederim ilginiz için
destek_9:
rica ederim kusra bakmayın
bu fiyata bu oyun alamıycaz galiab geçen sene 39liraya almıştım fm 2013 ü
William Rookwood
02.Kasım.2013, 00:11
Playstore için güncel indirim kodu var mı?
BLAZİN1903
02.Kasım.2013, 16:44
play store inidirm kodunu nerden alabilirim nasıl bulucaz beyelr yardımcı oalbilicek var mı ?
pegahmet10
02.Kasım.2013, 16:50
mzamb749
bunu bir dene
BLAZİN1903
02.Kasım.2013, 16:51
mzamb749
bunu bir dene
olmadı bu bulunamadı diyor
lofthei
02.Kasım.2013, 17:00
Arkadaşlar bu Playstore ne mükemmel bir şeymiş ya. Bütün Balıkesir'i gezdim kutulu oyun bulamadım, mutsuzluktan ağlayacaktım neredeyse; bana bu yöntemi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. 12 ay taksitle ayda 4 TL'ye FM aldık; sudan ucuz.
berksus
02.Kasım.2013, 17:21
Levelin 200. yılı olduğu için indirim kodu dağıtıyolarmışs %20. Sanırım level200 dene istersen.
BaGa TaRKaN
02.Kasım.2013, 17:33
Level200'ün Tarihi Geçti Artık Geçerli Değil O Kod :)
Şuan Aktif Bir Kod Yok Oyun TTNET'lilere Özel 60 Lira
barahir
02.Kasım.2013, 17:37
Üye olunca 10 tl indirim kodu geldi playstore'dan. Yine 50 TL oluyor yani
egelikartal_
02.Kasım.2013, 19:32
Halloldu...
MoisHaLe
02.Kasım.2013, 23:11
20 tl lik tek kullanımlık indirim kuponu var real editör alana verebilirim :)
lakin1907
02.Kasım.2013, 23:17
20 tl lik tek kullanımlık indirim kuponu var real editör alana verebilirim :)
Ben alabilirim nasıl yapacağız?
MoisHaLe
02.Kasım.2013, 23:24
Ben alabilirim nasıl yapacağız?
mesaj attım sana
from_edi
03.Kasım.2013, 16:08
Geçen sene olduğu gibi bu senede Playstore'dan FM satın aldım, ancak bu sene problemden geçilmiyor nedense, hadi keyler geç geldi anladıkta şimdide gelen key bulunduğum ülkede kullanılamıyormuş, halbuki öyle bir şeyde belirtmemişler sayfalarında, ttnet herzaman ki gibi yine ttnetliğini yaptı :/
lakin1907
03.Kasım.2013, 17:45
Geçen sene olduğu gibi bu senede Playstore'dan FM satın aldım, ancak bu sene problemden geçilmiyor nedense, hadi keyler geç geldi anladıkta şimdide gelen key bulunduğum ülkede kullanılamıyormuş, halbuki öyle bir şeyde belirtmemişler sayfalarında, ttnet herzaman ki gibi yine ttnetliğini yaptı :/
Ben de playstoredan almayı düşünüyorum bu hata sadece sizde oldu sanırım?
serwan
03.Kasım.2013, 18:01
hocam az önce bi arkadaşa da söyledim. ya proxy kullanmayı deneyin ya da türkiye'de güvendiğiniz birine aktivasyon kodunu verin. buradan girip aktive etsin. çıkış yapsın. siz oradan devam edin
lecter
03.Kasım.2013, 18:10
Arkadaşlar cuma günü playstore dan aldım. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Sadece DNS'ler farklıydı onu kapattım. Problem olmadan oyunu indirdim ve oynuyorum.
from_edi
04.Kasım.2013, 05:59
hocam az önce bi arkadaşa da söyledim. ya proxy kullanmayı deneyin ya da türkiye'de güvendiğiniz birine aktivasyon kodunu verin. buradan girip aktive etsin. çıkış yapsın. siz oradan devam edin
Yani tabi ki çözümü var dediğin gibi ancak keylerin bölgesel olduğunu belirtselermiş keşke :/
Mail atıp sorunu belirteceğim belki yeni bir key verirler, daha önce bir arkadaşımın cdkeyshere'de aynı olay başına gelmişti ve özür dileyerek yeni bir key temin edilmişti.
William Rookwood
04.Kasım.2013, 17:37
Arkadaşlar o kod 1 Kasım'da sona erdi, güncel bir kod yok mu?
Lord Black
08.Kasım.2013, 14:26
Oyunu Playstore'dan alan arkadaşlar, 2. kodu kullandınız mı acaba? Ben illk kodla oynamaya devam ediyorum full sürümde herhangi bir sorunla karşılaşmadın da.
Goofy
08.Kasım.2013, 16:56
Bizde ilk kod ile devam ediyoruz :)
from_edi
18.Kasım.2013, 14:22
playstore'un mail destek hesabı var mı? ben göremedim sitede, iletisim@ttnet ile irtibata geçtim ancak geri cevap alamıyorum.
MoisHaLe
19.Kasım.2013, 02:40
45 tl ye satılır kod arkadaşlar isteyen varsa pm atsın
William Rookwood
06.Ocak.2014, 16:53
Şuan piyasada uygun fiyatta FM satan bir yer var mı arkadaşlar? Bi ara playstore bir günlüğüne 35 TL yapmıştı.
BaGa TaRKaN
06.Ocak.2014, 21:36
Valla Alan Aldı Artık %50 İndirimle Bende Yılbaşı İndiriminde Aldım Playstore'de :)
Belki Sömestr'de İndirim Olabilir
Mike Shinoda
06.Şubat.2014, 20:04
Oyunu Playstore'dan alan arkadaşlar, 2. kodu kullandınız mı acaba? Ben illk kodla oynamaya devam ediyorum full sürümde herhangi bir sorunla karşılaşmadın da.
Ben de 3 gün önce aldım ama bana tek bir kod geldi o da aktivasyon kodu. 2. kod nedir? Bana da gelmeli miydi?
Bu arada konuyu yeni gördüm, 3 gün önce playstore'dan 36 liraya almıştım. Şu an Aral Game'de 50 tl.
http://www.aralgame.com/beta/pc-turkce-football-manager-2014