View Full Version : Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 4. Hafta
Kaka Leite
11.Eylül.2013, 23:06
http://i.imgur.com/RgpZRZc.png
Dave S Mustaine
12.Eylül.2013, 00:16
Tek farklı kazanırız.
Namzet
12.Eylül.2013, 01:25
Nedense rahat bir galibiyet bekliyorum takımımızdan
sananes
12.Eylül.2013, 10:33
bizim takım kazanacaktır ama umarım Sow 18'de olur. Webo kalbur üstü takımlara karşı dökülüyor,puan kaybına sebep olabilir kendisi.
SAİT71
12.Eylül.2013, 10:35
Sow bu maçta oynamazsa art niyet ararım. Zor bir maç olacaktır. Kasımpaşa'nın etkili adamları var. İnşallah 1-0'da olsa kazanabiliriz.
urwrdskkn
12.Eylül.2013, 10:55
Ligin Formda Takımlarından ikisinin kapışması olacak Gene İddaa Oynarsam Var Geçecek Bir Maç
sananes
12.Eylül.2013, 11:37
Zaten Fenerbahçe teknik direktörlerinde art niyet aramak moda oldu.
Sow geçen sezon olduğu gibi bu sezona da formsuz başladı,kendine geldiğinde tekrar 11'e dönecektir. sonuçta en önemli 2-3 oyuncumuzdan birisi. Önemli olan o formunu yakalayana kadar kazanarak gidebilmek.
Hsyn53Yvz
12.Eylül.2013, 12:14
Çıkışımızı devam ettiririz, zor bir maç olacak ama 2-1 alırız diye düşünüyorum. Bu arada maça gitmeyi düşünüyordum ama Kasımpaşa Spor Kulübü sağ olsun deplasman tribünü biletlerini 100 TL yapmış, bu resmen soygun!
SAİT71
12.Eylül.2013, 12:17
Geçen haftaya kadar bir tane Sow mu formsuzdu? alternatifi olmasına rağmen kayıtsız şartsız oynatılan Baroni'nin yerine Holmen bir oynatıldı takım şahlandı. Baroni oynarken herkes hocaları eleştiriyordu. Sow'u yedek bıraktı bir anda adam haklı zaten formsuzdu felan. Formsuz olabilir, oynatılmayabilir ancak bizim kulüpte iletişim sorunu var. Usul bozukluğu var. Direk her şey oyuncuların üzerine yıkılıyor. Aynı şeyler Alex'e de yapıldı ve Aykut Kocaman haklı, twitırdan eleştirmemeliydi, saygısızdı, yaşlıydı gibi yorumlarla linç edildi. Adam hala diri ve her maç gol atıyor. Sow formsuzda olsa ilk 18'de olması gereken bir oyuncu. O kadar lüks bir durumumuz yok bizim. Bu oyuncuları bir çırpıda harcayamazsınız.
sui generis
12.Eylül.2013, 12:42
Aksine formsuz adamın 11'de bulunması gibi bir lüksümüz yok. Webo'yu sevmem, beğenmem ama şuanki oyunlarıyla Webo'yu , Kuyt'ı ya da Emenike'yi kesip Sow'u 11'e koyarsan bu 3 adama haksızlık yapmış olursun. üçü de Sow'dan daha diri ve isteklilerdi milli takım arasından önce. Ersun hoca görüyordur, kim hak ediyorsa ona verir formayı. bile bile lades diyecek değil ya. Webo-Kuyt-Emenike-Meireles-Holmen-Alves 6 etti. burada kesilebilecek sadece Meireles var. ben olsam onu da Sow'u kulübeye koymak için kesmem.
sananes
12.Eylül.2013, 14:49
Geçen haftaya kadar bir tane Sow mu formsuzdu? alternatifi olmasına rağmen kayıtsız şartsız oynatılan Baroni'nin yerine Holmen bir oynatıldı takım şahlandı. Baroni oynarken herkes hocaları eleştiriyordu. Sow'u yedek bıraktı bir anda adam haklı zaten formsuzdu felan. Formsuz olabilir, oynatılmayabilir ancak bizim kulüpte iletişim sorunu var. Usul bozukluğu var. Direk her şey oyuncuların üzerine yıkılıyor. Aynı şeyler Alex'e de yapıldı ve Aykut Kocaman haklı, twitırdan eleştirmemeliydi, saygısızdı, yaşlıydı gibi yorumlarla linç edildi. Adam hala diri ve her maç gol atıyor. Sow formsuzda olsa ilk 18'de olması gereken bir oyuncu. O kadar lüks bir durumumuz yok bizim. Bu oyuncuları bir çırpıda harcayamazsınız.
Yahu Alex'de Alex. Alex'in yaptığıyla Sow'un ki bir değil,birbirine yakın şeyler ama değil. Alex gönderilmeyi hak etmişti,sadece çok sevildiği için haklı bulunuyor şu alex-aykut kocaman tartışmasında Alex. Ayrıca gol attığı ligde oyun temposu,sertliği diye bişey mi var? O ligde Alex 50 yaşında da gol atar. Alex'in zaaflarını zorlayıcı bir futbol yok çünkü. Kaldı ki öyle olmasa ne olur? Yaptığı hareket yanlıştı,sonrasında öyle veya böyle ayrıldı takımdan.
Sow'da böyle bir durum yok,gereksiz bir tepki vermişti Sow ama yakında çıkar oynar Alex gibi takımdan ayrılmayı gerektirecek bir şey yaptığını düşünmüyorum.En azından basına yansımadı.. Baroni'nin sürekli oynaması diye bir durumda yok ersun hoca döneminde 1-2 maç dahi olsa kenarda kalmıştı. Zaten düşünülen kadroda hiç yer bulamayacağı açıktı. Sakatlıklar,cezalar ona kısa süreliğine yer açtı. 6. tercif falandır o orta sahada.
ForsakeN
12.Eylül.2013, 14:54
Yahu Alex'de Alex. Alex'in yaptığıyla Sow'un ki bir değil,birbirine yakın şeyler ama değil. Alex gönderilmeyi hak etmişti,sadece çok sevildiği için haklı bulunuyor şu alex-aykut kocaman tartışmasında Alex. Ayrıca gol attığı ligde oyun temposu,sertliği diye bişey mi var? O ligde Alex 50 yaşında da gol atar. Alex'in zaaflarını zorlayıcı bir futbol yok çünkü. Kaldı ki öyle olmasa ne olur? Yaptığı hareket yanlıştı,sonrasında öyle veya böyle ayrıldı takımdan.
Sow'da böyle bir durum yok,gereksiz bir tepki vermişti Sow ama yakında çıkar oynar Alex gibi takımdan ayrılmayı gerektirecek bir şey yaptığını düşünmüyorum.En azından basına yansımadı.. Baroni'nin sürekli oynaması diye bir durumda yok ersun hoca döneminde 1-2 maç dahi olsa kenarda kalmıştı. Zaten düşünülen kadroda hiç yer bulamayacağı açıktı. Sakatlıklar,cezalar ona kısa süreliğine yer açtı. 6. tercif falandır o orta sahada.
İmzayi nereye atıyoruz (:
Burak Akmanoğlu
12.Eylül.2013, 15:02
Alex'in haksız olduğunu düşünenlere sadece acıyorum başka birşey değil. :)
Kasımpaşa'ya 2-3 farkla yenileceğiz gibi hissediyorum.
SAİT71
12.Eylül.2013, 15:26
Benim anlatmak istediğim bu tür şeylerin yapılış tarzı. Formda ya da formsuz oluşu 2. planda kalıyor... Ancak formsuzluk, terbiyesizlik gibi şeyler bana göre sadece bir bahane...
Birde şu Brezilya ligini küçümsememize anlam veremiyorum. Alex bizde hem ligde hemde Avrupa'da gol atmıyor muydu? Üstelik Avrupa'da en çok gol atan oyuncumuzdu. Bazı şeyler farkedilmiyor... Neyse konuyu sohbet alanında tartışabiliriz. Maç konusuymuş burası :)
Kaka Leite
12.Eylül.2013, 16:35
Sow sıkıntısının sebebi 'Basın' sen halen yansıyan bişey yok diyorsun.
Alex konusunda hala hak etti diyebilecek kitle varmış, bende içten içe merak ediyordum varlığınızı.
anil luque
12.Eylül.2013, 16:51
Bir Beşiktaşlı olarak ben bile Alex'e üzülüyorken bazı Fenerbahçeli arkadaşların haketti demesi ilginç ama kişisel düşünce tabi bir şey diyemeyiz. En azından şahsım adına saygı duyuyorum.
Maça gelecek olursak Kasımpaşa çok iştahlı oynayan bir takım. Fenerbahçe ise bir o kadar isteksiz. Sivas maçını ölçü almıyorum şahsen. Kasımpaşa en kötü 1 puan alacaktır.
sananes
12.Eylül.2013, 16:56
Sow sıkıntısının sebebi 'Basın' sen halen yansıyan bişey yok diyorsun.
Alex konusunda hala hak etti diyebilecek kitle varmış, bende içten içe merak ediyordum varlığınızı.
yazdığımı iyi okumamışsın. Gitmesini gerektirecek kadar bir şey yaptığını düşünmüyorum en azından basına yansımadı. Bu cümle basına yansıyan kısma baktığımızda sow'un ayrılmasını gerektirecek bir durum yok demektir. Dünya'da nereye gidersen git böyledir.
Alex konusunda da Alex benim bakış açıma göre haksızdır evet. Misal aynını Ali,Veli,Webo,Edu vs bir isim yapsa tefe koyulup gönderilirdi. ama o Alex olunca iş değişiyor mu? Benim için değişmiyor. Bu Alex'i sevmediğim anlamına gelmez. Alex benim fenerbahçe tarihimde ilk 5'te yer alır.
ben olaya şuncu buncu diye yaklaşmam. Olaya bakıyorum isimleri silerek. tweet atan x,onun iş vereni konumunda ki kişi y. X ağır bir şekilde sosyal platformda hocasını eleştiriyor,hocası ona doğru adım attıkça yüzü gülmüyor,tepkisini göstermeye devam ediyor. Y'nin suçu ise iletişim konusunda eksik olması. Kaldı ki öyle söyleniyor,yani x'i savunanlar diyor ki y'nin kesin iletişim sorunu var o yüzden böyle oldu x haklı. Yoksa somut bir veri yok elimizde. Yani şimdi bunları görmeme rağmen Alex mi haklı diyeyim? Alex var diye Coritiba maçlarını izliyorum ben ama gözüm kör değil.
Kaka Leite
12.Eylül.2013, 17:07
yazdığımı iyi okumamışsın. Gitmesini gerektirecek kadar bir şey yaptığını düşünmüyorum en azından basına yansımadı. Bu cümle basına yansıyan kısma baktığımızda sow'un ayrılmasını gerektirecek bir durum yok demektir. Dünya'da nereye gidersen git böyledir.
Alex konusunda da Alex benim bakış açıma göre haksızdır evet. Misal aynını Ali,Veli,Webo,Edu vs bir isim yapsa tefe koyulup gönderilirdi. ama o Alex olunca iş değişiyor mu? Benim için değişmiyor. Bu Alex'i sevmediğim anlamına gelmez. Alex benim fenerbahçe tarihimde ilk 5'te yer alır.
ben olaya şuncu buncu diye yaklaşmam. Olaya bakıyorum isimleri silerek. tweet atan x,onun iş vereni konumunda ki kişi y. X ağır bir şekilde sosyal platformda hocasını eleştiriyor,hocası ona doğru adım attıkça yüzü gülmüyor,tepkisini göstermeye devam ediyor. Y'nin suçu ise iletişim konusunda eksik olması. Kaldı ki öyle söyleniyor,yani x'i savunanlar diyor ki y'nin kesin iletişim sorunu var o yüzden böyle oldu x haklı. Yoksa somut bir veri yok elimizde. Yani şimdi bunları görmeme rağmen Alex mi haklı diyeyim? Alex var diye Coritiba maçlarını izliyorum ben ama gözüm kör değil.
Sow ile iletişim kurmuyormuş adam antremanlarda bu ne demek planlarım içinde yoksun demek.
Sildim seni demek ve bana göre hiç bir zaman eskisi gibi olamaz bu ikili.
Alex konusunu da Fenerbahçe Sohbet Alanında konuşmaya devam edelim.
SAİT71
12.Eylül.2013, 17:15
Sow konusunda bence oyuncunun bu hocaya güveni kayboldu. Ortada çok ciddi bir sorun olduğu gerçek. Söylendiği gibi ortada ciddiyetsiz bir durum yok aksine ciddi bir durum var.
Neyse bir kaç hafta geçince bu konu daha net ortaya çıkacaktır. Ancak Sow bu maçta kızağa çekilirse bence ipleri koparır.
Kaka Leite
12.Eylül.2013, 17:21
Yahu ben zaten hastayım düşünce yapımıza.
31 yaşındaki Webo için 27 yaşındaki adamı siliyoruz. 2 sene sonra gidip Sow gibi bir oyuncuyu 15-16'ya isteyeceğiz..
Kafa yapısı budur. Halen şaşırdığım bir diğer konu da herkes'e gider yapılabiliyor ama Baroni'ye bir kişi bile bu giderli hareketleri yapamıyor adam kral :icon_lol:
barahir
12.Eylül.2013, 17:26
Sow Sivas maçının kadrosun alınmayınca binlerce taraftar Twitter üzerinden Sow'a hakaretler salladı. Herkes onun ayrılmak istediği için kadroya alınmadığını zannetti. Bir çok twit atıldı kendisine küfürlere varan.
Sow da bunun üzerinde ayrılmak gibi düşüncesi olmadığı ve Fenerbahçeyi sevdiğini söyledi. Neden alınmadığımı bilmiyorum diyerek hocayı eleştirmiş mi oldu?
Ortada bir sorun varsa bunun bir numaralı sebebi her konuda fevri davranmaya başlayan taraftardır. Herkes onun da gideceğini düşünerek bir şeyler yazdı bu bir.
İkinci suç ise bu tepkiyi neden verdiğini anlamayan ve iletişim kurmada problemi olduğunu hissettiğim Ersun Yanal. Ne olduğunu, neden yazdığını bilmeden medya önünde Sow'u eleştirdi. Şu anki durumda en masum kişi Sow'dur.
Basın da her an bunu sorun gibi gösteriyor ki çok normal, daha önce de yapıldı.
Cengo
12.Eylül.2013, 18:34
Sow fizik olarak çok kötü durumdaydı. 2 haftalık arada toparlamıştır düzgün çalıştı ise. Emre için de aynı konu. Bu Milli maç arası en çok Fenerbahçe'ye yarayacak.
Bulstrap87
13.Eylül.2013, 10:23
sow gibi adam harcanıyor bana göre keske bizde olsa leblebi gibi gol atardı..
alex i göndermek isteyebilirsin takımda görmek istemeyebilirsin bunlara birsey diyemeyiz ancak adamın yıllarca fenere verdigi emeklere göre bu sekilde kovulur gibi gönderilmemeliydi..
bu arada kasımpasanın macı kazanacagını düsünüyorum 4-3 yada 3-2 gibi bir skorla..
sui generis
13.Eylül.2013, 10:38
Bir gün Alex gelip bu takıma teknik direktör olursa ve Cristian gibi vurdumduymaz biri Alex, beni kıskanıyor diye twit atarsa eminim yine hocayı suçlu bulursunuz (!) Hangi oyuncu olursa olsun Fenerbahçe teknik direktörüne saygı duymak zorunda. İstediği kadar efsane olsun, bu değişmez. tabii bunların söyleyince Alex düşmanı oluyoruz :) Sow da böyle sıkıntı yok. en azından şuanda yok. Adam formsuz. oynamaması kadar doğal bir şey yok. Toparlayınca zaten alacaktır formayı.
sananes
13.Eylül.2013, 11:16
Bir gün Alex gelip bu takıma teknik direktör olursa ve Cristian gibi vurdumduymaz biri Alex, beni kıskanıyor diye twit atarsa eminim yine hocayı suçlu bulursunuz (!) Hangi oyuncu olursa olsun Fenerbahçe teknik direktörüne saygı duymak zorunda. İstediği kadar efsane olsun, bu değişmez. tabii bunların söyleyince Alex düşmanı oluyoruz :) Sow da böyle sıkıntı yok. en azından şuanda yok. Adam formsuz. oynamaması kadar doğal bir şey yok. Toparlayınca zaten alacaktır formayı.
hayır o zaman da futbolcuyu suçlu bulurlar. Çünkü onlar meseleyle ilgilenmiyorlar alex'i aykut kocaman'dan ve yönetimden daha çok seviyoruz o zaman suçlu onlar,alex hatasız diyorlar.
ReaList
13.Eylül.2013, 11:21
Ölürüz değil mi, Bir günde şu takımı 4-4-2 oynadığını görürken ?
http://m1309.hizliresim.com/1f/c/skn3m.jpg
Kadromuz için en ideal sistem 4-4-2 iken biz Aykut Kocaman'ın Alex gittikten sonra adapte ettiği o köhne sistemde oynayıp, kanser futbolunu izlemeye devam ediyoruz. Onu geçtim Moussa Sow gibi bir adamı Sol kanada, Emenike gibi bir adamı sağ kanada koyup futbola ihanet ediyoruz. Açık ve Net, bu maçta klasik Aykut Kocaman berbat futbol sistemiyle oynamaya devam edelim, Kasımpaşa'ya banko galibiyet veriyorum hem de zorlanmadan alacağı bir galibiyet.
sui generis
13.Eylül.2013, 11:38
İbrahim; Caner sol bek, Holmen 11'de olmalı. Ben Kuyt'ı solda Emenike'yi sağda geçen maç çok beğendim.
ReaList
13.Eylül.2013, 11:49
İbrahim; Caner sol bek, Holmen 11'de olmalı. Ben Kuyt'ı solda Emenike'yi sağda geçen maç çok beğendim.
Emenike sağda iyi ancak arkasındaki adamın Allah yardımcısı olsun, Keza Sow da solda oynadığı zaman sol bek için de geçerli. Bu adamlar kanat değil, savunma yapamıyorlar. Hayır anlamadığım madem Emenike'yi kanat oynatacaksın niye gidip kanat oyuncusu almazsın ? Yazık değil mi 13 milyon €'ya ? O paraya 2 kanada da muhteşem topçular getirirdin. Bu kadar plansızlık olur mu ?
Caner'i sol bek düşündüm ancak bir de baktım kadroda sol kanat yok. Koskoca Fenerbahçe kadrosunda sol kanatta oynayacak oyuncu yok. Şaka gibi.
sui generis
13.Eylül.2013, 12:14
Emenike yerine kanat almak daha mantıklı. Hatta emenikeyi kanat olarak almanın mantıklı açıklaması yok. Ama şuanda sağ kanatta gg-emenike mecbur bence. Caner'in savunması zayıf olduğu için kuytın solda olması daha iyi. Kanat oyuncumuz yokken 442 hayal bence.
lofthei
13.Eylül.2013, 13:05
Bir sistem kötü gidiyorsa bu sistemi eleştirmek için hakkın olmalı, hele de Fenerbahçe takımının kaptanı ve efsanesiysen biraz ayrıcalığın olmalı. Aykut Kocaman'ın kulübü çok amatör bir şekilde yönettiği açıktı ve Alex de Türkiye'den ayrılmadan önce yaptığı basın açıklamasında birçok kez kendisiyle kavga ettiğini söyledi zaten. Kötü giden sistem karşısında Volkan, Selçuk, Bekir, Caner gibi hoca, başkan yalakalığı mı yapsaydı? Çanakkale Savaşı'nda Atatürk, komutanından gelen emir yerine kendi doğru düşündüğü şeyi yapıyor ve savaşın kaderini değiştiriyor çünkü ondan daha bilgili, ondan daha kalifiye. Ayrıca ezeli rakibimiz Galatasaray'a bakalım. Lucescu başka bir oyuncuyu çıkarırken Hagi ona engel olup kendi oyundan çıktı, hiç Hagi'ye atıp tutan taraftar göremedik çünkü Lucescu Aykut Kocaman'ı her konuda 5'e katlardı, ''Yıldız oyuncuların böyle hakları olmalı'' dedi, konu kapandı. Daha 2 sezon önce, kiralık getirdikleri, takımla sadece 1 senelik bir ilişkisi olacak oyuncu takım arkadaşına yumruk attı, ama yaygara olmadı çünkü Terim de bu tarz konularda nasıl davranılacağını biliyordu. Ne işse Fenerbahçe'nin başına gelenler geçmişte 2. sınıf kulüpleri çalıştırmış olmasına rağmen bir anda padişah kesilip oyuncularda saygısızlık aramaya başlıyorlar. Ondan sonra da her maçtan önce ve sonra, bütün basın açıklamalarında FM'de yazılmış gibi aynı şeyleri dinleyip duruyoruz, birisi de çıkıp gururlu bir şekilde hoca beni kıskanıyor diyemiyor, birisi dediğinde de alışılmadık şeyi duyan taraftar çılgına dönüyor.
SAİT71
13.Eylül.2013, 14:13
Herkes Alex gider yapıyor gitmeli diyor. Tabi iç yüzünde ne var orasını kimse bilmiyor. Belki aralarında daha önceden bir olay oldu...
Volkan'ın Galatasaray ile oynanan ve kanlı derbi olarak tarihe geçen maçta dahil olmak üzere bir çok maçta, (en son Sabri ile olan olayda) defalarca kez takımını yakıp, teknik direktörün emirlerini bu yolla çiğnediği halde, defalarca kez milli takımı ve Fenerbahçe'yi yediği hatalı goller yüzünden yaktığı halde, Yaptığı saçma sapan artistlik hareketler ile hem kulübün hemde kendisinin imajını zedelediği halde gönderilmemesine ne demeli. Profesyonellikten bu kadar uzak bir insan Alex'ten önce gitmelidir. Çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmayacak bir futbolcudur Volkan demirel. Metin Oktay bile Fenerbahçe'nin şanını kıymetini şu takımda Aziz Yıldırım'da dahil olmak üzere % 99'undan daha fazla bilen birisiydi. O sebeple Alex karşı geldi Alex şöyle yaptı gibi bahaneler saçma geliyor bana.
ReaList
13.Eylül.2013, 15:18
Emenike yerine kanat almak daha mantıklı. Hatta emenikeyi kanat olarak almanın mantıklı açıklaması yok. Ama şuanda sağ kanatta gg-emenike mecbur bence. Caner'in savunması zayıf olduğu için kuytın solda olması daha iyi. Kanat oyuncumuz yokken 442 hayal bence.
O zaman şampiyonluk da hayal. Taşıma su ile değirmen dönmez.
sananes
13.Eylül.2013, 23:18
Galatasaray puan kaybetti,kazanırsak çok iyi olacak. Beşiktaş'ın şampiyonluğa nefesinin yetmeyeceğini düşünüyorum ben. galatasaray'ın ekstra kayıplarını değerlendirirsek şampiyonluk yoluda büyük adı olur. Kasımpaşa zor takım kazanıp gereksiz konya yenilgisinin etkilerini bitirmiş oluruz.
Mamadou
14.Eylül.2013, 01:00
Kasımpaşa çok hareketli bir takım özellikle önde oynayan oyuncuları. Fenerbahçe bu maça iyi hazırlanmış olmalı. Kasımpaşa gerçekten zorlu bir rakip ben kazanacaklarını düşünüyorum en azından yenilmeyeceklerini. İçeride, dışarıda üç büyüklerin canını çok yakar bu sezon bence.
Cengo
14.Eylül.2013, 01:21
Ryan Babel gibi Kasımpaşa futbolcuları da alem yapıyorlarsa biraz zor direnirler Fenerbahçe karşısında.
mwaru
14.Eylül.2013, 01:57
Galibiyet bekliyorum fakat bundan daha önemlisi Sivas maçındaki mücadeleyi görmek istiyorum.
ForsakeN
14.Eylül.2013, 13:06
Bu yıl haftaici macimiz yok ya, artik her hafta cuma veya pazartesi oynariz.
Universal
14.Eylül.2013, 14:53
En kötü geçen haftaki mücadeleyi verelim ben mağlubiyetede razıyım. Umarım Fenerbahçe hep aynı devam eder.
HooijDonk07
14.Eylül.2013, 16:12
Kasımpaşa karşında farklı galibiyet gelecek diye düşünüyorum.Yada şansa yenicez gibime geliyor.Bu maçta Alper'in bi gol daha atacağını düşünüyorum Sivas maçından önce arkadaşla konuşurken 2 hafta üst üste gol atıcak demiştim bakalım bu hafta ne yapacak :D
NikolaiBelinski
14.Eylül.2013, 17:31
Galatasaray'ın evinde aldığı beraberliğin ardından değerinin arttığı bir karşılaşma oldu mücadelemiz, performansımız ne olursa olsun maçın sonunda üç puanı hanesine yazdıran tarafın bizim olmamız lazım. Yorum yapan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum, Sow ve Emenike gibi saf forvet olan oyuncuların kanatlarda yer alması hücum yelpazesinde elimizi çok daraltıyor.
Stoch'un kadrodan kesilmesinin ardından kanatlarda topla beraber koşup, adam geçicek oyuncumuz kalmadı diye düşünüyorum. Kuyt o yapıda bir adam değil, aklıyla oynayan bir adam. Sow zaten ki topla beraber ilerleme konusunda başarısız olduğunu düşünüyorum olası bir kontrada yarar sağlamaz. Emenike hızı ve vücudu sayesinde avantajlı olmasına rağmen kanat olarak verimli olmadığı için ne yapacağını bilmiyor.
Uğur Boral ve Kazım Richards'lı sistemde bile herhalde kanat organizasyonlarımız daha fazlaydı. :) Gerçi o dönemlerde Roberto Carlos gibi bir isme sahiptik, o gitti Andre Santos falan derken kanattan gelen bindirmelere ve ortalara alışkınız. Şimdi bu yük Gökhan ve son haftalarda bek oynamaya başlayan Caner'in üstüne bindi, bu adamlar aynı zamanda savunma emniyetini sağlamaya çalışıyorken işleri zor olacak.
Özetle; Kasımpaşa karşısında alınacak her üstün skor değerli.
Kaka Leite
16.Eylül.2013, 04:46
Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada mutlaka kazanmamız gerek.
Sivas maçındaki özlediğim Fenerbahçe'den sonra bu maçı iple çekiyorum, ben Sivas maçındaki oyunu çok beğendim..
Holmen'i de ayrı bir dikkat ile izleyeceğim nerede oynadığını bilen ve burada olmanın gerektirdiklerini farkında olan bir oyuncu. Futbolculuğu meslek gibi gören oyunculara her zaman ayrı bir sempatim vardır.
http://i.imgur.com/BB3h5wS.png
Böyle bir kadro bekliyorum. Topal döndüğüne göre artık Selçuk bir süre yeniden yedek olarak durabilir..
Sow - Webo ikilisinden de Sow'un seçilip sorunların çözüldüğünü göstermek isteyeceğini düşünüyorum Ersun hocanın.
Sow üzerindeki sorunları atmış ve goller ile geri dönmüş olur umarım.
Edit : Sow kadroda yokmuş.
Tek söylenecek şey ''hll spr dvm .s.s.s''
Cengo
16.Eylül.2013, 04:46
Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada mutlaka kazanmamız gerek.
Sivas maçındaki özlediğim Fenerbahçe'den sonra bu maçı iple çekiyorum, ben Sivas maçındaki oyunu çok beğendim..
Holmen'i de ayrı bir dikkat ile izleyeceğim nerede oynadığını bilen ve burada olmanın gerektirdiklerini farkında olan bir oyuncu. Futbolculuğu meslek gibi gören oyunculara her zaman ayrı bir sempatim vardır.
http://i.imgur.com/BB3h5wS.png
Böyle bir kadro bekliyorum. Topal döndüğüne göre artık Selçuk bir süre yeniden yedek olarak durabilir..
Sow - Webo ikilisinden de Sow'un seçilip sorunların çözüldüğünü göstermek isteyeceğini düşünüyorum Ersun hocanın.
Sow üzerindeki sorunları atmış ve goller ile geri dönmüş olur umarım.
Görkem, Emenike ile Kuyt'ın yerini değiştir. Egemen ile Alves'in de yerini değiştir. Yarın Sow yok, orada Webo oynayacak. Sow hazır değildi, 2 haftada toparlamaya başlamıştır. 1 hafta daha oynamasın, iyi hazırlansın, önemli değil. Yeter ki kazanalım.
Sow ile sorun yok. Hoca kazanan kadro ile devam edecek. Sow özür diledi hocadan, tweeti de sildi. Form düşüklüğü durumunda Kuyt ya da Webo'dan biri çıkar, Sow girer ilk 11lere. Emenike'nin form düşüklüğü veya sakatlık yaşamamasına duacıyız.
İlerideki 3lü, orta sahadaki 3lü ve 2 bek komple çıkıyor, rakip yarı alanda pres yapıyor. Alves orta sahaya yaklaşıyor, Egemen geride kalıp geçen topları durdurmaya çalışıyor. Holmen ise her yerde, ileride pres yapıyor, top kesip akın başlatıyor, top geriye sarkarsa koşup yetişip Egemen'e yardımcı olup pas arası yapıp oyunu başlatıyor. Böyle çalışkan futbolcular bulsan yeteneğe falan ihtiyacın yok. Yeter ki kondüsyonlar düşmesin, sakatlık olmasın.
Kaka Leite
16.Eylül.2013, 04:55
Görkem, Emenike ile Kuyt'ın yerini değiştir. Egemen ile Alves'in de yerini değiştir. Yarın Sow yok, orada Webo oynayacak. Sow hazır değildi, 2 haftada toparlamaya başlamıştır. 1 hafta daha oynamasın, iyi hazırlansın, önemli değil. Yeter ki kazanalım.
Sow ile sorun yok. Hoca kazanan kadro ile devam edecek. Sow özür diledi hocadan, tweeti de sildi. Form düşüklüğü durumunda Kuyt ya da Webo'dan biri çıkar, Sow girer ilk 11lere. Emenike'nin form düşüklüğü veya sakatlık yaşamamasına duacıyız.
İlerideki 3lü, orta sahadaki 3lü ve 2 bek komple çıkıyor, rakip yarı alanda pres yapıyor. Alves orta sahaya yaklaşıyor, Egemen geride kalıp geçen topları durdurmaya çalışıyor. Holmen ise her yerde, ileride pres yapıyor, top kesip akın başlatıyor, top geriye sarkarsa koşup yetişip Egemen'e yardımcı olup pas arası yapıp oyunu başlatıyor. Böyle çalışkan futbolcular bulsan yeteneğe falan ihtiyacın yok. Yeter ki kondüsyonlar düşmesin, sakatlık olmasın.
Kuyt - Emenike olayını yazdıktan sonra mesajı aklıma geldi.
Emenike'ye bir şey olmasın yahu belki savunma yapmıyor ama şuan kanatta ofansif anlamda çok yeterli. Çok rahat çalım atıyor ve çalım atma stiline hayranım desem yeridir..
Çift forvet oynamıyorsak ve kanat oyununda diretiyorsak Kuyt ve Emenike'den başkası geçmesin kanatlara.
Webo hele ki asla geçmesin gram yararı olmuyor. Formda bir Sow olabilir ama :icon_wink:
Cengo
16.Eylül.2013, 04:59
Kuyt - Emenike olayını yazdıktan sonra mesajı aklıma geldi.
Emenike'ye bir şey olmasın yahu belki savunma yapmıyor ama şuan kanatta ofansif anlamda çok yeterli. Çok rahat çalım atıyor ve çalım atma stiline hayranım desem yeridir..
Çift forvet oynamıyorsak ve kanat oyununda diretiyorsak Kuyt ve Emenike'den başkası geçmesin kanatlara.
Webo hele ki asla geçmesin gram yararı olmuyor. Formda bir Sow olabilir ama :icon_wink:
Biz 3 forvet oynuyoruz. Kanat yok :)
Bunu FM dili ile anlatamazsın. Oyunun dinamikleri Ersun Yanal'ın oynattığı futbola izin veremez.
Kaka Leite
16.Eylül.2013, 05:01
Bunu FM dili ile anlatamazsın. Oyunun dinamikleri Ersun Yanal'ın oynattığı futbola izin vermez.
Abi çok gömülüyorlar çizgiye.
Emenike'yi bana göre orada harcıyoruz ancak yapacak bir şey yok. Sivas maçından önce Ersun hocanın Aykut Kocaman sistemi üzerinde direttiğini ancak olmadığını anlayınca kendi sistemini oynattığını düşünüyorum.
Sivas maçında biz diğer maçlarda yapmadığımız atakları gerçekleştirdik ve farkettik ki pozisyona girince atıyoruz :)
Cengo
16.Eylül.2013, 05:14
Abi çok gömülüyorlar çizgiye.
Emenike'yi bana göre orada harcıyoruz ancak yapacak bir şey yok. Sivas maçından önce Ersun hocanın Aykut Kocaman sistemi üzerinde direttiğini ancak olmadığını anlayınca kendi sistemini oynattığını düşünüyorum.
Sivas maçında biz diğer maçlarda yapmadığımız atakları gerçekleştirdik ve farkettik ki pozisyona girince atıyoruz :)
Sana o pozisyonları sağlayan takımın fizik gücü ve olağanüstü presiydi. Ersun Yanal 433 ya da 4141 oynatmıştır her zaman. Kendi sistemini oynatmaya çalıştı. Oyuncular direndi, tempo oyununa üşendiler, baş kaldırdılar. Aziz Yıldırım, oyunculara kelle kopartırım mesajı verince ipleri eline aldı Ersun Yanal. Sow, açık açık hoca farklı bir oyun oynamamızı istiyor, alışmak zorundayım dedi. Daha bunun ötesi berisi yok.
Meireles'e de kızmak gerekir. Meireles'in Arsenal'e karşı oynadığı iyi futbolun temel nedeni olan iştahının yarısı yok ligde. Son maçta fizik olarak hazır olunca bu yüksek tempodaki oyun içinde ister istemez yüksek iştahla oynamak zorunda kaldı oyuna adapte olabilmek için. Para veriliyor sana, uyum sağlamamak için çaba sarfediyorsan o zaman durmayacaksın, gitmek isteyeceksin. Ortası yok bu işin. Meireles'in fazlası ile sezon başındaki fizik eksikliği toparladığını görüyorum. Topal, Selçuk hazırlar. Holmen komple hazır geldi. Kendi başına mı çalışmış, bireysel antrenör mü tutmuş bilinmez, şaşırtıcı. Emenike zaten Rusya'da sezon ortasında ritim tutturmuşken geldi. Kuyt'ın fizik durumunun hiç kötü olduğunu görmedim.
Sorun Sow, Webo ve Volkan. Mert bile hazır ve iştahlı durumda. Volkan'ın sorunu psikolojik, ailevi problemleri olabilir. Webo, Sow'dan hazırdı, o yüzden oynuyor. Sow da 2 haftada toparlamaya başlamıştır. Webo da iyi durumdadır artık. Hatta Emre bile ciddi ilerleme kaydetmiştir ümidi taşıyordum ama basit bir sakatlığı olmuş. Gökhan ve Caner zaten bu kadar çok üstüste maç yaparak fazlası ile ritim buldular.
Webo'nun performansının kötü olacağını düşünmüyorum ama buna Webo standartlarında bakmak gerekir, aşırı beklenti içinde olmamak gerekir. Takım yarın fazlası ile dinlenmiş olarak aşırı bir efor sarfedecek. Olağandışı bir galibiyet bile mümkün. Kazanırız.
Sivas maçını ciddiye almayan arkadaşlar olmuş. Rakipler de ciddiye almazlarsa iyi olur. Sezon sonu en tepede bitiririz :)
Zekirdek
16.Eylül.2013, 11:32
Bunu FM dili ile anlatamazsın. Oyunun dinamikleri Ersun Yanal'ın oynattığı futbola izin veremez.
Ben FM dili ile eski FM'lerde ki gibi mesela 2006 veya 2007'de üç merkez forvet olacak fakat sağ ve soldakinlerden kenarlara çizgili ok çıkacak şekilde oynuyoruz bence.
ReaList
16.Eylül.2013, 12:06
Fener'e gelen hocalarda bir Mourinho özentiliği var, hayır adama özeniyorsun bari onun gibi iyi teknik adam olmaya özen, takımına güzel futbol oynattır. Sen hem rezil futbol oynattır hem de takımın yıldız oyuncularıyla problem yaşa. Siz yarın öbür gün kovuluyorsunuz ama izlerinizi biz senelerce çekmek zorunda kalıyoruz.
SAİT71
16.Eylül.2013, 12:54
Bu takımda Sow varsa direk oynar arkadaş. Bir hafta kestin ama iki hafta kesemezsin.
A.FaruK
16.Eylül.2013, 14:18
Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.
BleedingMoon
16.Eylül.2013, 14:23
sow ersun yanal'a ne yaptı arkadaş?
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 14:28
sow ersun yanal'a ne yaptı arkadaş?
12 KM koşmadı.
Hsyn53Yvz
16.Eylül.2013, 17:20
Sow'u nasıl kadroya almazsın arkadaş ya? Sen de kimsin? Çıldırmak üzereyim ya. :mad:
lofthei
16.Eylül.2013, 17:33
Caner yerine Hasan Ali'de ısrarla diretiyorum. Caner bir maç öyle patlayacak ki, geriye kalan dönemde 6 ila 9 puanımızı tek başına yiyecek bence.
furkan58
16.Eylül.2013, 18:03
Beyler sakin olun yahu. Sow son dönemlerde formsuzmuydu ? Evet. Hocanın istediği kadar koşuyormuydu ? Hayır. Kendine gelmesi için elbette biraz zamana ihtiyacı var ve adaletli olmak lazım hakedene formayı vermek lazım. İsme göre oynatmaya gerek yok. Sow'da daha çok çalışır formayı kapar bu kadar basit.
barahir
16.Eylül.2013, 18:25
Aykut Kocaman'ın bahsettiği "Antrenör takımı"nı Ersun Yanal başarmaya çalışıyor. Umarım Sow'un kadroda olmamasının tek sebebi formsuz olmasıdır.
Zekirdek
16.Eylül.2013, 18:31
Sow diyoruz da olmuyor işte son bir kaç maçında hele hiç çekilmiyordu. Benim Ersun Yanal'a güvenim tam.
sananes
16.Eylül.2013, 18:31
Formsuzluğudur,başka ne olabilir. Eline gelen en büyük fırsatı kendi egoları için harcamaz Ersun Yanal. Sow gerçekten ayakta duramıyordu son zamanlarda ama hatırlayın geçen sezon sene başında da Aykut Hoca Sow'u yedek bırakıyordu. Yakında ritmini bulur ve takıma döner.
Yukarda yazdıklarım hocaya hak vermek içindi gelelim kişisel eleştirime. Kendisi form durumuna göre oyuncu seçimi yaptığını söylüyor tamam güzel karar.Hatta bu doğrultuda Selçuk ve Webo'ya katlanıyoruz. (Selçuk beni rahatsız etmiyor ama Topal'dan kötü),o zaman güzel kardeşim Mert'i neden tak diye kesiyosun? O çocuk tüm kadronun en formda ismiydi.
lofthei
16.Eylül.2013, 20:02
Sivas kadrosu değişmemiş. Basın toplantılarında alikıran başkesen kesilen Fenerbahçe teknik direktörleri kazanan kadroya bir isim bile ekleyemeyecek kadar korkak işte.
Hsyn53Yvz
16.Eylül.2013, 20:38
Emenike ve Selçuk Şahin'den gol bekliyorum beyler. :D
himone
16.Eylül.2013, 20:56
Sow tamam da M. Topal niye yok, milli maçlarda çok iyi oynamıştı.
lofthei
16.Eylül.2013, 21:09
Maça çok iyi başladık.
Homer J.S
16.Eylül.2013, 21:21
Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum Paşa'nın 11'de 7 yabancı var, cahilliğimi mazur görün içlerinde Türk olan mı var?
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 21:22
GOL: Dk. 19 Ryan Donk
Abi bir tanesi Türk asıllıymış.
Suicider
Sanharib Malki'nin Türk pasaportu var.
Fearless Coward
Malki'nin annesi Türk babası Suriyeli diye biliyorum Türk pasaportu var.
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 21:23
Maçın başını izledim Kasımpaşa atak bile yapmadı gelmişler atmışlar yazılanlara göre.
Homer J.S
16.Eylül.2013, 21:24
Eyvallah sağolun arkadaşlar.
sui generis
16.Eylül.2013, 21:26
Kuyt'ın sol kanada geçmesi gerekiyor.
Fearless Coward
16.Eylül.2013, 21:26
Kasımpaşa bu maçı alsın ya da almasın çok can yakacaklar gibi her ne kadar hocaları Şota olsa da bu takım her hoca ile iş yapar yeterki doğru oyuncuları oynat.Bu sezon Avrupa hayal değil Paşa için çok kaliteli bir takım olmuşlar.
himone
16.Eylül.2013, 21:31
O pozisyon kırmızıydı, sol taraftaki adamın yetişmesine imkan yoktu. Hakem açı kapanıyo dedi ama gayet açı da vardı. Neyse Caner attı da rahatladık.
DaveJones
16.Eylül.2013, 21:31
Caner frikikten harika attı 1-1. Paşa duran toptan golü buldu ama maç başından beri çok kötüler. Rahat kazanırız gibime geliyor. Ha Webo'nun kara delik görevi görmemesi lazım tabi bunu için.
sui generis
16.Eylül.2013, 21:32
Caner'i çok seviyorum çok :)
EndoplazmiK RetikuluM
16.Eylül.2013, 21:33
Kırmızı beklerken sarı görünce kahkaha attım :D
byariff
16.Eylül.2013, 21:35
kirmizi degildi bence
himone
16.Eylül.2013, 21:38
Webo maçı katlediyor, 12 km koşmayan Sow'dan daha iyi ama. Volkan'ı da artık kesmeli, yine hatalı gol yedi adam.
EndoplazmiK RetikuluM
Şu Emenike'nin dribblinglerini gördükçe kahroluyorum böyle bir yetenek nasıl kanatta çürütülebilir...
lofthei
Webo'yla Selçuk inanılmaz sırıtıyor.
ReaList
16.Eylül.2013, 21:40
Kasımpaşa bu berbat futbolla elini kolunu sallayarak bize gol atıyorsa...
uAburak89
16.Eylül.2013, 21:41
Volkan'a tepki görüyorum twitter'da. Caner nasıl hakettiğini alıyorsa kadroda iki sol bek olmasına rağmen, Mert Günok için de tam tersi geçerli. Formsuz Volkan oynarken, formda olan yedek bekliyor.
Gncl1905
16.Eylül.2013, 21:43
Maçı açtım gol geldi. Eğer Babel'in amacı asist yapmaksa çok iyi düşündü.
Ralph
16.Eylül.2013, 21:45
Böyle giderse Ersun Yanal'ın ömrü uzun değil. Bakalım yarıyı bekleyecekmi...
ReaList
16.Eylül.2013, 21:47
Selçuk Reyiz maçı bitiriyordu :D
Hak ediyoruz hem de dibine kadar hak ediyoruz.
himone
16.Eylül.2013, 21:47
Birisi koşu mesafelerini çıkarıp Ersun Yanal'ın suratına vurabilir mi acaba? Şu Volkan'ın daha ne kadar oynaması gerekiyor.
Lord Black
16.Eylül.2013, 21:49
Selçuk,Webo,Volkan..
Bu 3 isimin hiçbiri şuanda ilk 11de olmayı haketmiyorlar. YAZIKLAR OLSUN bunu milyonlar görürken lisanslı teknik direktörümüz göremiyorsa.
Önder HOCA
16.Eylül.2013, 21:50
topal dururken halen selçukta ısrar ediyorlar anlamıyorum bu arada net kırmızıyı vermedi
OrcunFB
16.Eylül.2013, 21:51
Volkan kaleyi bulan her topu alıyor. Nasıl oynuyor anlamıyorum. Sow formsuz diye kesildi ee peki Volkan nasıl oynuyor ? Webo'nun tek yaptığı şey takıma fren olmak fakat Sow'un yerine tercih ediliyor, anlamakta güçlük çekiyorum.
lofthei
16.Eylül.2013, 21:52
Volkan kalecilik adına hiçbir şey sergilemiyor, sanırım takım hücum yapıyorken ceza sahasında kendi kendine 7-8 km koşuyor ki hâlâ formasını bırakmadı.
Lord Black
16.Eylül.2013, 21:53
Sow'un en formsuz hali Webo'yu keser şu takımda. Kaliteleri arasında uçurum var iki oyuncunun. Varsın koşmasın. Ayağına gelen topu tutup yanındaki arkadaşına versin yeter.
Mamadou
16.Eylül.2013, 21:55
Sow gibi bir forvet Beşiktaş'ta oynayacak ve santrafor adamı şu kadar metre koşmuyor diye ilk 11'e alınmayacak çıldırırdım. Baştaki teknik direktöre her türlü hakareti ederdim. Benim futbol görüşüme göre o adam çıkıp golünü attıktan sonra ne kadar koşmuş, sahada ne kadar bencillik yapmış hiç biri umurumda olmazdı. Kaldı ki Sow gibi klas bir oyuncunun diğerlerinden daha fazla sahada özgürlüğü olacak elbette. Bizdeki Almeida Ersun Yanal'ın kadrosunda olsaymış yüzüne bakmazmış. Volkan konusunda daha önceki Fenerbahçe maç konularında yazmıştım. O kilosuyla kalede durması yanlış. Herif sıçrayamıyor pozisyonlara çok tepkisiz iyice ağırlaşmış. Bu adam geçen sezonda Fenerbahçe'nin ligde bir çok puan kaybına sebep olmuştu. Ama işte adamı kesemiyorlar. Mert'e yazık oluyor cidden tamda form tutmuşken.
BleedingMoon
16.Eylül.2013, 21:56
volkan git artık. bıyıklarını da al git!
lofthei
16.Eylül.2013, 21:57
Ben yine de maçın döneceğini düşünüyorum.
himone
16.Eylül.2013, 22:02
Ben yine de maçın döneceğini düşünüyorum.
Önemlii olan maçın dönmesi değilki, önemli olan artık takım değişti demekti ve kesinlikle başarısız olduk. Şu takım hiç yardımlaşmıyor, takım savunması rezalet ve şu dandik kaleci hala oynuyor. Biz zaten takımdan harika futbol beklemiyoruz adam akıllı mücadele etsinler bari. Meireles hala toplara girmeye korkuyor ve şuan takımın iyilerinden olan bir adam, takımın halini düşün.
europeanconquer
16.Eylül.2013, 22:02
Sow neymiş yahu Webo dururken Sow kimmiş ? (!) Taraftarlığı geçtim,göz zevkine futbola ihanettir Sow'un ilk 18'de olmaması.
lofthei
16.Eylül.2013, 22:05
Önemlii olan maçın dönmesi değilki, önemli olan artık takım değişti demekti ve kesinlikle başarısız olduk. Şu takım hiç yardımlaşmıyor, takım savunması rezalet ve şu dandik kaleci hala oynuyor. Biz zaten takımdan harika futbol beklemiyoruz adam akıllı mücadele etsinler bari. Meireles hala toplara girmeye korkuyor ve şuan takımın iyilerinden olan bir adam, takımın halini düşün.
Bazı oyuncularda laubalilik devam ettiği için mağlubuz şu anda, o kadar da kötü oynamıyoruz bence. Ben Aziz Yıldırım'ın ve Ersun Yanal'ın hiçbir şekilde destekçisi değilim bunu da belirteyim :D
Premier Lig'de 3'te 3 yapan lider Liverpool bile bugünkü 11'ine bir tane 90'lı ve bir tane 93'lü oyuncu monte etti. İşte bizim başımızda bu yenilikleri yapacak cesur bir teknik adam yok.
Bordo61Mavi
16.Eylül.2013, 22:13
ne kacti be
mwaru
16.Eylül.2013, 22:16
Alper Raul veya Alper Selçuk değişimi şart
Homer J.S
16.Eylül.2013, 22:16
Abi Selçuk Şahin diye futbolcu mu olur ya
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:17
Abi Selçuk Şahin diye futbolcu mu olur ya
Bize denk gelir.
EndoplazmiK RetikuluM
16.Eylül.2013, 22:18
Alper <> Holmen ???
Selçuk gibi bir kazma bir bir pozisyon öldürürken onun yerine Holmen'i çıkarmak futbola hakarettir.
Ralph
16.Eylül.2013, 22:20
Belki kızacaksınız belki papağan diyeceksiniz ama, Alex gitmeyecekti.
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:21
Belki kızacaksınız belki papağan diyeceksiniz ama, Alex gitmeyecekti.
Gitmeyecektir.
Babel'in pozisyonu "KIRMIZI" olmalıydı !
ReaList
16.Eylül.2013, 22:25
Kasımpaşalı oyuncularn o kadar kötü son top tercihleri var ki dikkaltli olsalar 3-4 olacak, Forvetlerden oluşan kanatlar savunma zaafiyetinin en büyük sebebi. Biz bu abuk sistemde oynamaya devam edelim, bu derenin altından daha çok su akar.
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:27
https://pbs.twimg.com/media/BUTeVZUCMAARRq1.png
Mamadou
16.Eylül.2013, 22:30
Scarione'yi beğendim iyi oyuncu. Kasımpaşa iyi yabancı transfer yapmış. Ayrıca Fenerbahçe Ersun Yanal ile her maç gol yiyen takım haline büründü. Ve ortada geçen maçlarda takım kopukluk yaşıyor. Özellikle savunma anlamında. Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe ligin en iyi savunma yapan takımıydı ve oyun olarak ortada geçen maçların çoğunu kazanıyordu. Bunlar artık yok. Sade biraz hızlı oynuyor takım.
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:31
Selçuk <> Mehmet Topuz.
???????????
Kaka Leite
16.Eylül.2013, 22:31
Maçtan sonra istifa olabilir mi ?
bilmania
16.Eylül.2013, 22:32
Gooooooooollll Weboooooooo.Helal be Caner helal !!!
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:32
Maçtan sonra istifa olabilir mi ?
Ah ah keşke..
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:33
Emenike kart görüyorsa,Isaksson'da görmeli !
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:34
Alperi biçtiler....
EndoplazmiK RetikuluM
16.Eylül.2013, 22:36
Şu Alper'e yapılan net sarı kart.
himone
16.Eylül.2013, 22:37
Yine Fenerbahçe maçlarında verilmeyen kırmızılar. Bu hakemler taliimat almıyorsa kim alıyor artık. Adamların gözü önünde 2 futbolcumuz biçildi ve adam sadece sarı gördü. Üstüne ilk yarıda verilmeyen kırmızı.
Top kaleyi tutarsa Kasımpaşa 3 yapar ve maö biter.
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:37
Şu Alper'e yapılan net sarı kart.
2.Sarı'dan kırmızı olmalı.Sarı kartı vardı çünkü ...
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:43
Alperi biçe biçe bir hal oldular...
bilmania
16.Eylül.2013, 22:45
Alper'den ne istiyorlar ?!?
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:46
Alper'den ne istiyorlar ?!?
+1 daha ne olsun...
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:47
Ryan Babel en az 2 kez kırmızı görüp atılmalıydı...
BleedingMoon
16.Eylül.2013, 22:49
golden sonra öyle soğuttular ki oyunu...
himone
16.Eylül.2013, 22:50
Şans bize güldü :D.
bilmania
16.Eylül.2013, 22:50
Goooooooollll Weboooooooo
Homer J.S
16.Eylül.2013, 22:51
Fenerbahçe'nin 4-5 sezonda 90+'lar attığı gollerden rahat bi şampiyonluk çıkardı helal olsun gerçekten :D
lofthei
Gooooooooooooooooooooooooollllllll!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
himone
Rezalet futbol oynayan Webo 2 gol attı, şaka gibi.
Burak Akmanoğlu
Pierre Webo
2-3
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 22:53
Mehmet Topal <> Raul Meireles
Mamadou
16.Eylül.2013, 22:55
Kasımpaşa'nın kazanacağını en azından kaybetmeyeceğini düşünüyordum. Fenerbahçe değerli bir üç puan kazanmış oldu. Kim ne derse zorlu bir rakip Kasımpaşa. Biz ve Galatasaray bu deplasmanda zorlanacaktır.
bilmania
Ve bitti.3-2 yendik.En azından 3 puan aldık .
BleedingMoon
Rezalet futbol oynayan Webo 2 gol attı, şaka gibi.
belli bölümlerde belli oyuncular gayet iyi performans gösterdi. 2. golden sonra kasımpaşa'nın anti-futbolu ters tepti. iyi de oldu.
Önder HOCA
16.Eylül.2013, 22:56
yalnız golde kuytın tabanı görmedi hakem (onuda görmeyi versin veremediği 2 kırmızıdan sonra) canerde beni utandırmaya devam ediyor kuyt hep sol tarafta oynasın
Lord Black
16.Eylül.2013, 22:58
yalnız golde kuytın tabanı görmedi hakem (onuda görmeyi versin veremediği 2 kırmızıdan sonra)
Hakem ne gördü ki zaten..
Sahadaki oyuncuların yorgunlukları arttıkça Webo'nun yavaşlığı daha az göze batar oldu. 60tan sonra sırıtmadı Webo. Ama ilk yarı topçusu değil benim gözümde.
lofthei
16.Eylül.2013, 22:59
Şimdi galibiyetin tadını çıkarmak lazım ancak yarından itibaren Ersun Yanal neleri yanlış, neleri doğru yapıyorum diye oturup düşünmeli.
ReaList
16.Eylül.2013, 23:00
Kötü futbol, Olağanüstü skor.
Mehmet Topuz oyuna girip, Kuyt sola geçince Klasik 4-4-2 düzenine geçtik, Kasımpaşa'nın forvet kanatları yüzünden vermiş olduğumuz boşlukları değerlendrmesinin önü kesildi. Hücumda daha kalabalık olduk ve skor döndü.
Şimdi adama sormazlar mı bak kardeşim bu sistemle olmuyor, olmuyor zorlama olmuyor işte ama adım gibi eminim haftaya ve sonraki haftaya yine aynı oyun düzeni ve anlayışıyla çıkacaz, çünkü hatalarımızdan ders çıkarmıyoruz ve her zaman şansımız böyle yaver gitmeyecek.
EndoplazmiK RetikuluM
16.Eylül.2013, 23:00
Webo ne zaman nerede duracağını bilen, fakat top kullanmayı, top tutmayı bilmeyen bir oyuncu. Maçın sonuna doğru diğer oyuncularından yorgunluk artışıyla birlikte savunma zaaflarını iyi kullandı.
OrcunFB
16.Eylül.2013, 23:01
Çok da iyi oldu çok da güzel oldu. Galibiyet her zaman güzeldir ki Paşa deplasmanı sonuçta zor bir deplasman galibiyetle dönmek sevindirici.
Önder HOCA
16.Eylül.2013, 23:02
haftaya sow gene 18 de yok
himone
Biz 4-4-2 ye dönmediğimiz sürece hem hücumda hem de savunmada ciddi sıkıntılar yaşarız. 3 tane orta saha ile oynuyoruz kanatlara hiç yardım etmiyorlar, ne savunmada yardım var ne de hücumda. Yeryüzünde bizden daha az yardımlaşan bir takım var mıdır acaba? Orta sahada Topal-Alper kanatlarda Kuyt-Topuz oynayabilir.
SAİT71
webonun yerinde sow olsa daha etkili olabilirdik, 3 puan almak guzel oldu. bjk ve fb 2 zorlu deplasmani 3 puan ile kapatti
Cengo
16.Eylül.2013, 23:03
Hakem, Babel'e 2 defa bilinçli tabana basmaktan direkt kırmızı vermedi, dengesiz faul yapmaktan 1 sarı kart vermedi (sarı kartı vardı, atılacaktı). Çift dalıp dengesiz faul yapan Malki'ye de sarı kart vermedi.
Rezalet!
Escochae
16.Eylül.2013, 23:34
Kötü futbol, Olağanüstü skor.
Mehmet Topuz oyuna girip, Kuyt sola geçince Klasik 4-4-2 düzenine geçtik, Kasımpaşa'nın forvet kanatları yüzünden vermiş olduğumuz boşlukları değerlendrmesinin önü kesildi. Hücumda daha kalabalık olduk ve skor döndü.
Şimdi adama sormazlar mı bak kardeşim bu sistemle olmuyor, olmuyor zorlama olmuyor işte ama adım gibi eminim haftaya ve sonraki haftaya yine aynı oyun düzeni ve anlayışıyla çıkacaz, çünkü hatalarımızdan ders çıkarmıyoruz ve her zaman şansımız böyle yaver gitmeyecek.
Artık aşın şu sistemmiş dizilişmiş bu takıntıları. Bunlar geçmişte kaldı. Ayrıca Fenerbahçe oyunun hiç bir bölümünde 4-4-2 oynamadı.
Önder HOCA
16.Eylül.2013, 23:38
topuz girdikten sonra soldaydı kuyt sağda forvette emenike webo
Hsyn53Yvz
16.Eylül.2013, 23:49
Ben her şeyi geçtim de Babel nasıl atılmadı ya?
byariff
16.Eylül.2013, 23:55
siz weboyu begenmiyorsunuz adam adam takir takir gollerini atiyor hep demisimdir webo , sowdan daha iyi diye nerede duracagini bilen takim oyunu cok iyi oynuyan ve bitiriciligi iyi bir futbolcu tebrikler fenerbahce
europeanconquer
16.Eylül.2013, 23:57
Webo Sow'dan iyiyse bende Galatasaray'da sağ açık oynarım abi.
Sheriff
17.Eylül.2013, 00:01
Webo Sow'dan daha iyi performans gösteriyo olabilir, daha formda olabilir ama asla daha iyi bir oyuncu değil.
SAİT71
17.Eylül.2013, 00:02
sow kanat oynaya oynaya kanatlari cikti. dogru kadro ile dogru yerde sowu oynatsak fark ortaya cikar. gol atmak onemli Ama mesela umutta gecen mac 3 gol attim genelleme icin tamamini ele almak lazim adamlarin
Fearless Coward
17.Eylül.2013, 00:06
Bu galibiyeti Allah kazandırdı Fenerbahçe'ye Allah'ın adaleti işte Fenerbahçe hakeden taraftı hakeden takım kazandı çok garip bir gol ile.Yalnız hakemler yine çok kötü başladı sezona özellikle bu hafta hata şov yapmışlar 2 takımında kırmızılarını vermemiş.Emenike'nin yaptığı net kırmızı karttır tamam topu vermiyor ama o hareket nedir aga Engin Baytar yapsa anında kırmızı kartı verirlerdi.
mwaru
17.Eylül.2013, 00:23
Takım istekli iştahlı ve hızlı oynuyor diğer kusurlar da yavaş yavaş giderilecek. Burda bazı arkadaşlar rakip taraftara şirin mi gözükmeye çalışıyor anlayamıyorum. Takım kazanıyor ve her geçen gün daha da iyi olacak buna rağmen çıkıp sadece kötü yönlerinden bahsediyorlar. Belli ki hoca bir arayışta yavaş yavaş kafasındaki onbiri oturtacak ve birlikte hareket eden bir takım yaratmaya çalışacak.
Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 00:27
Webo Sow'dan iyiyse bende Galatasaray'da sağ açık oynarım abi.
Webo Sow'dan daha iyi performans gösteriyo olabilir, daha formda olabilir ama asla daha iyi bir oyuncu değil.
İmzamı atarım. +1
Mamadou
17.Eylül.2013, 00:30
Webo Sow'dan iyimi yapmayın yahu. Sow 1.sınıf bir golcü ve Avrupa'nın bir çok iyi takımında oynayabilir. Sow kalitesinde forvetler kolay kolay gelmiyor bu ülkeye kıymetini bilmeleri gerekiyor. Hani keşke Beşiktaş'ta oynasa diyorum içimden bazen. Ferdi onu kral yapardı :)
Sheriff
17.Eylül.2013, 00:33
Webo Sow'dan iyimi yapmayın yahu. Sow 1.sınıf bir golcü ve Avrupa'nın bir çok iyi takımında oynayabilir. Sow kalitesinde forvetler kolay kolay gelmiyor bu ülkeye kıymetini bilmeleri gerekiyor. Hani keşke Beşiktaş'ta oynasa diyorum içimden bazen. Ferdi onu kral yapardı :)
Bunula birlikte son zamanlardaki bariz formsuzluğunun da kesinlikle gözden kaçmaması gerekiyor, ayakları yere sağlam basmıyor, bütün ikili mücadeleleri kaybediyor. Pozisyon yaratmayı geçtim pozisyona giremiyor bile. Çalışıp güçlenip geri gelmeli.
europeanconquer
17.Eylül.2013, 00:43
Yaklaşık 1 yıldır kanatta oynayan Sow'a formsuz demek ne kadar adaletli olur bilmiyorum.
Mamadou
17.Eylül.2013, 00:45
Bunula birlikte son zamanlardaki bariz formsuzluğunun da kesinlikle gözden kaçmaması gerekiyor, ayakları yere sağlam basmıyor, bütün ikili mücadeleleri kaybediyor. Pozisyon yaratmayı geçtim pozisyona giremiyor bile. Çalışıp güçlenip geri gelmeli.
Hatırlatayım bu adam ileri uç oyuncusu. Adamı alışık olmadığı yerde oynatırsan tabi verim alamazsın. Arsenal maçını hatırlıyorum sol kanatta git-gel yaptı maç boyunca. Geçen sezon Webo'nun gelişiyle yine solda oynatılmıştı ama daha serbest bir şekilde oynatıyordu Aykut Kocaman Sow'u. Yine solda oynatılmaya başlayacaksa Sow'un size göre formsuzluğu devam eder. Koşu mesafesi falan hikaye kadroda Emenike'ye yer açmak için Sow kenara itildi resmen. Webo'yu da böyle devam ettikçe kesemezsin. Adam bir şekilde golünü atıyor.
Sheriff
17.Eylül.2013, 00:52
Hatırlatayım bu adam ileri uç oyuncusu. Adamı alışık olmadığı yerde oynatırsan tabi verim alamazsın. Arsenal maçını hatırlıyorum sol kanatta git-gel yaptı maç boyunca. Geçen sezon Webo'nun gelişiyle yine solda oynatılmıştı ama daha serbest bir şekilde oynatıyordu Aykut Kocaman Sow'u. Yine solda oynatılmaya başlayacaksa Sow'un size göre formsuzluğu devam eder. Koşu mesafesi falan hikaye kadroda Emenike'ye yer açmak için Sow kenara itildi resmen. Webo'yu da böyle devam ettikçe kesemezsin. Adam bir şekilde golünü atıyor.
Oyunundan ziyade fiziksel olarak zayıflığından bahsediyorum. Bu fizikle eminimki ileri uçta oynarsa da verimli olamayacaktır. Sow inanılmaz ne son vuruşları olan bir oyuncu ama aynı zamanda kendisini bir şekilde pozisyona sokan da bir oyuncu(du). Kanatta verimli olamaz tabiki ama ayakta da mı duramaz yahu? Her ikili mücadeleyi de mi kaybeder?
Mamadou
17.Eylül.2013, 01:00
Oyunundan ziyade fiziksel olarak zayıflığından bahsediyorum. Bu fizikle eminimki ileri uçta oynarsa da verimli olamayacaktır. Sow inanılmaz ne son vuruşları olan bir oyuncu ama aynı zamanda kendisini bir şekilde pozisyona sokan da bir oyuncu(du). Kanatta verimli olamaz tabiki ama ayakta da mı duramaz yahu? Her ikili mücadeleyi de mi kaybeder?
Geçen sezon Webo gelene kadar ilk yarı takımı sırtlayan oyuncu kimdi peki. İnanılmaz diyorsunuz çabuk unutmuşsunuz o rövaşata gollerini. Sow gibi rakip savunmayı üzerine çeken forvet ülkede Sow ile birlikte 2,3 tane var. Sow'da, Emenike'de kanatta verimli olamaz. Emenike yerine adam akıllı kanat oyuncusu veya maestro alınsaydı çok daha iyi olurdu. Fiziksel olarak elbet toparlar ama oynatılır mı bilmem bu oyun düzeninde.
BleedingMoon
17.Eylül.2013, 01:14
aykut kocaman ve sonrasında ersun yanal sow'un santrafor olmadığına herkesi inandırdı. inşallah sow da santrafor olmadığına inanmaz. aklıma einstein'ın bir sözü geldi:
"aslında herkes dahidir. ancak bir balığı ağaca tırmanamadığı için yadırgarsanız, o balık ömrü boyunca aptal olduğuna inanacaktır."
SAİT71
17.Eylül.2013, 03:53
Bir oyuncu mevkisinde oynatılmayıp, (belli etmesede) istemediği bir yerde uzun süre oynatılırsa her türlü formu düşer. Sen elindeki kanatı yollayıp bu adamı kanata koyarsanda böyle bir tablo ortaya çıkar.
Bu arada bu yıldız sol bekimiz Kadlec'e ne oldu? Hani iyi bir transferdi. Kim kakaladıysa iyi para kazandı sırtından. Helal olsun işini biliyormuş...
barahir
17.Eylül.2013, 04:17
Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış.
Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş ve onu 'Renklerin Ustası' anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş.
Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş.
Ranga Guru ise;
- Sen artık ressam sayılırsın Raciçi. Artık senin resmini halk değerlendirecek, diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kırmızı bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş. Raciçi denileni yapmış ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor. Çok üzülmüş tabi. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki. Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün olduğunu belirtmiş.
Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş. Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru. Ama bu defa yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde yağlı boya, birkaç fırça ile birlikte... Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.
Raciçi denileni yapmış.
Birkaç gün sonra gittiği meydanda görmüş ki resmine hiç dokunulmamış, fırçalar da, boyalar da kullanılmamış. Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış.
Ranga Guru ise;
Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşabileceğini gördün.
Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.
Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi.
Sevgili Raciçi, mesleğinde usta olman yetmez, bilge de olmalısın. Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın. Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur.
11111111111
Cengo
17.Eylül.2013, 08:23
Zevkle okudum, teşekkürler.
davidvilla
17.Eylül.2013, 10:15
Yanlış anlama olmasın ben bu maçla ilgili tespit babında bir anektod paylaşmak istiyorum.
Bazı Fenerbahceli arkadaşlar Cuma gunu Drogba'nın ofsayttan gol attıgına işaret edip Antalya'nın galibiyet güme gitti Gs hep hakemlerle kazanıyor falan diye yorumlar yapmışlardı. Şimdi FB 90+2de hakemin faulu görmemesiyle karambolden bir gol kazandı. Benim de aklımda bir soru oluştu. Şimdi Kasımpaşa'nın beraberlik güme gitti mi diyeceğiz yoksa futbolun içinde hakem hataları da var diye değerlendirip maçı genel olarak mı yorumlayacagız?
Bu forumda hep dile getiriyorum, bu takımlar kamuoyunun gözünde aynı hatta o kadar aynı ki birinin lehine bir hata yapılıyorsa 2-3 hafta içinde diğerinin lehine de bir hata yapılıyor. Yani Gs kollanıyor Fb-Bjk dogranıyor diye bir olay yok. Öncelikle şunu anlamak gerekiyor. Ardından da yaptığımız yorumları, eleştirileri bu gerçek ışığında yapıp rakip takım futbolcularının emeğine saygısızlık etmemek ve rakip takım taraftarı olan arkadaşları sivri sözlerle rencide etmemek gerekiyor.
ReaList
17.Eylül.2013, 11:11
Artık aşın şu sistemmiş dizilişmiş bu takıntıları. Bunlar geçmişte kaldı. Ayrıca Fenerbahçe oyunun hiç bir bölümünde 4-4-2 oynamadı.
Takıntı mı ? Sen sağ kanada ve sol kanada savunma yapamayan 2 forvet koyacaksın, kanatların bom boş kalacak bekler sürekli atak yiyecek ve rakip her geldiğinde kontra gelecek, dizilim takıntı olacak he : ) O zaman 2-3-5 çık da görelim oyun içinde dizilim önemli mi değil mi ?
Selçuk Şahin’in sahadaki varlık nedeni ne? Başka hangi paralel evrende Alper kenarda otururken Selçuk 11’de oynar ki? Üstelik bırakın ofansif özellikleri, defansif olarak dahi Alper’in Selçuk’tan eksik olduğunu söylemek bence çılgınlık.
Zaten maçın kaderi de Selçuk’un çıkışı, Alper’in girişiyle değişiyor... Sahadaki yetenekli futbolcu sayısı artan Fenerbahçe oyunu rakip yarı alana yığıp 3 puanı sökmeyi başarıyor. Çekişmeli maçın ardından akılda kalan açmazsa şu: Eğer Alper’in kenarda oturup Selçuk’un oynamasının, Salih otururken Topuz’un girmesinin tek nedeni (sözde) tecrübe, yani yaşsa; o zaman bu çocuklar mahkemeye gidip yaşlarını büyütsünler! Çünkü belli ki Fenerbahçe’de şans bulmak için en az 30 yaşında olmak gerekiyor (!)
Uğur Meleke yazmış, aynı duyguları paylaştığım için kopyala/yapıştır yapmak en iyisi.
sananes
17.Eylül.2013, 12:09
Yanlış anlama olmasın ben bu maçla ilgili tespit babında bir anektod paylaşmak istiyorum.
Bazı Fenerbahceli arkadaşlar Cuma gunu Drogba'nın ofsayttan gol attıgına işaret edip Antalya'nın galibiyet güme gitti Gs hep hakemlerle kazanıyor falan diye yorumlar yapmışlardı. Şimdi FB 90+2de hakemin faulu görmemesiyle karambolden bir gol kazandı. Benim de aklımda bir soru oluştu. Şimdi Kasımpaşa'nın beraberlik güme gitti mi diyeceğiz yoksa futbolun içinde hakem hataları da var diye değerlendirip maçı genel olarak mı yorumlayacagız?
Bu forumda hep dile getiriyorum, bu takımlar kamuoyunun gözünde aynı hatta o kadar aynı ki birinin lehine bir hata yapılıyorsa 2-3 hafta içinde diğerinin lehine de bir hata yapılıyor. Yani Gs kollanıyor Fb-Bjk dogranıyor diye bir olay yok. Öncelikle şunu anlamak gerekiyor. Ardından da yaptığımız yorumları, eleştirileri bu gerçek ışığında yapıp rakip takım futbolcularının emeğine saygısızlık etmemek ve rakip takım taraftarı olan arkadaşları sivri sözlerle rencide etmemek gerekiyor.
90+2'deki pozisyonun faul olup olmadığı tartışılır. Hatta bana kalırsa net bir şekilde temiz o pozisyon. Kaldı ki maçın en önemli hatası ilk yarıda bizim frikikten attığımız golün faulünü yapan adama kırmızı çıkmamasıydı.
Bunun dışında 22 cm ofsayttan bir sey olmaz,tahrik için yazılmış şeylerdir "antalya'nın galibiyeti güme gitti" benzeri cümleler. Pek önemsemezsek karşılıklı olarak bunu yapanları forum daha güzel olabilir.
EndoplazmiK RetikuluM
17.Eylül.2013, 12:09
Performansı nedeniyle Volkan Demirel'i, Sow gibi dinlendirmeyi düşünüp düşünmediği sorulan Yanal, "Düşünmüyorum. Volkan bundan sonrası için en çok güvendiğim oyunculardan birisi. Bize önemli katkısı olacak. Takım içinde yaptıklarımıza bakmak doğru ve mantıklı olur" ifadelerini kullandı.
.....................
SAİT71
17.Eylül.2013, 13:36
Volkan yediğimiz 2 golde de hatalı. Çok kötüye gidiyor. Yerine formda olduğunu gözüne soka soka gösteren bir Mert varken yine ısrarla oynatılmaya devam ediyor. Deyince suçlu oluyoruz. Bu olayların form ile uzaktan yakından alakası yok. Kulüpte futbolcularla birşeyler yaşanıyor sonra sepetleniyorlar. Başkanın sağ kolu falan olursan banko yerin. Bizim kulüpte diktatör rejim olması sebebiyle bu tür olaylar sık sık yaşanıyor. Umarım Sow başkanla ters düşmemiştir...
Mamadou
17.Eylül.2013, 15:45
Uğur Meleke doğru yazmış. Özellikle Alper'in üstüne daha fazla gidilmeli daha fazla şans bulmalı.
Cengo
17.Eylül.2013, 19:32
Uğur Meleke'nin dediği gibi olmadı. Alper girince geride büyük boşluk bıraktık. Alper hiç bir zaman savunma görevlerini tamamen yerine getirebilen bir oyuncu olmadı. Bir uzun top ile kontra yenebilirdi.
Ne demek istediğimi açıklıyorum.
https://pbs.twimg.com/media/BUUjhIjCcAARfjR.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BUUmEUQCUAIstIH.jpg
antiochia
17.Eylül.2013, 20:30
takım orta sahası mehmet topal-alper-holmen(meireles)'ten oluşmalı ve kaleye mert geçmeli bu kadar basit...
Cengo
17.Eylül.2013, 21:15
takım orta sahası mehmet topal-alper-holmen(meireles)'ten oluşmalı ve kaleye mert geçmeli bu kadar basit...
Topal tek önlibero olsun diyorsanız dönen toplarda kontra yeme ihtimalini kabul ederek yüreğiniz ağzınızda maç izlemeye başlarsınız. Zira ortayı doldurma konusunda tek hat üzerine Selçuk, Topal ve Holmen üçlüsü, ikili olarak yanyana oynamayı ve alan paylaşımını beceremiyorlar.
En doğru tercih şu dizilim:
Holmen
Meireles - Topal
lofthei
17.Eylül.2013, 21:46
Ben Meireles'in oynaması gerektiğine inanmıyorum. Bir orta saha oyuncusu olarak çok istikrarsız buluyorum Raul'u, onun yerine Alper ya da Salih'i deneyebiliriz bence, ya da performansını artırmış, agresifliğini kontrol edebilen Emre'yi. Mesela Meireles geçen Sivas maçında kralken dünkü maçta yokları oynadı. Alper, defansif olarak çok fazla katkı sağlayamıyor olabilir ancak Arsenal'le de oynasanız, Konyaspor'la da; ilk 11'de başlatırsanız Alper'in en az 2 key dribbling'le(ki bu asgari rakam. Çok daha fazla katkı da yapacaktır maç maç) ceza alanı yakınlarına girip pozisyon yaratacağına neredeyse emin olabilirsiniz. Kaldı ki oyuncunun defansif yönü antreman yoluyla geliştirilebilir de. Yanlış hatırlamıyorsam dünkü maçta bir pozisyonda defansın arkasına kırılıp son adam görevi oynamış ve topu kapmıştı Alper.