View Full Version : Bursaspor - Beşiktaş | STSL 4. Hafta
Kaka Leite
11.Eylül.2013, 23:06
http://i.imgur.com/DwxDOVn.png
Ralph
12.Eylül.2013, 00:06
Kuzenimin düğünü olduğu için izleyemeyeceğim ne yazıkki. Ama dakikası dakikasına takip ederim heralde düğündede olsam :)
Bu maçıda alırsak gs yi rahat geçeriz. Saldır beşiktaşım!
footballer33
12.Eylül.2013, 00:39
Önemli bir maç. 4 maçlık zor serinin ilk ayağı ve 3 puan şart. İnşallah, kazasız belasız alırız 3 puanı.
Başarılar Beşiktaş'ım!
Namzet
12.Eylül.2013, 01:36
Beşiktaş bu maç için bir adım önde,gollü bir maç olacak ve Batalla'nın performansı maçın sonucunu belirler
DenizlispoR
12.Eylül.2013, 01:43
Çok feci bir iddaaya girdik bu maçla ilgili,üst olmadığı sürece sorun yok. :n:
mustangshelby
12.Eylül.2013, 02:02
Çok feci bir iddaaya girdik bu maçla ilgili,üst olmadığı sürece sorun yok. :n:
Bu maça alt iddaası biraz kötü gibi geldi bana :)
Fearless Coward
12.Eylül.2013, 02:06
Horozcum alt dediyse bu maç +7 bile olur. :D Açıkcası Beşiktaş'ın bu maçta kanadının kırılacağını düşünüyorum Bursaspor Daum ile toparlandı bu maçı da alacaklarını düşünüyorum her şeyden önce zevkli bir mücadele olacağı kesin.
playeray
12.Eylül.2013, 02:07
Belluşi yoksa yeneriz
anil luque
12.Eylül.2013, 09:17
Batalla'yı durdurursak güzel güzel kazanırız. İlk 3 haftada nispeten kolay ekiplerle oynadık (bazılarının abarttığı gibi 4. haftadan sonra göreceğiz sizi durumu olmasa da). Şimdi asıl gücümüzü gösterme zamanı.
Başarılar BEŞİKTAŞIM!
urwrdskkn
12.Eylül.2013, 10:52
Sert Oyun Oynayan Bursa Karşısında Beşiktaşın Ne Yapacağını Çok Merak Ediyorum. İddaa da Açıldığı Zaman Direk KGvar Oynamakta Yarar Olacağı Düşüncesindeyim
Hsyn53Yvz
12.Eylül.2013, 12:22
Çok güzel bir maç olacağını ümit ediyorum. Beraberlik veya Bursa galibiyeti ile sonuçlanacağını düşünüyorum maçın.
Mamadou
12.Eylül.2013, 21:00
Bursa'da Beluschi'nin olmaması büyük eksiklik. Batalla'yı en iyi destekleyen oyuncu. Yerine büyük ihtimal Musa oynar yada Murat göbeğe çekilir ama iki oyuncuda ne kadar verimli olur bilinmez. Bizimde en iyi olan bölge orta alan. Biz gol atarız atmasına ama önemli olan ileri dörtlünün arkasında oynayan geri altılı. Savunmada dikkatli olur ve Batalla'yı kitler isek bu maçı kazanırız. Savunma oyuncuları çok kritik bir rol üstlenecek. Böylesine bir deplasmanda üç puanı almak istiyorsan iyi savunma yapacaksın. 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan.
Bulstrap87
13.Eylül.2013, 10:25
sakin oynarsak kazanırız macı diye düsünüyorum..
saldır Beşiktaşım..
Universal
14.Eylül.2013, 14:53
Daum olduğu için Bursa teslim olmaz yoksa kadro kalitesi bu lig için iddialı olacak bir yapıda değil. Kıran kırana geçer ve 2-2 biter.
DenizlispoR
14.Eylül.2013, 14:56
Horozcum alt dediyse bu maç +7 bile olur. :D Açıkcası Beşiktaş'ın bu maçta kanadının kırılacağını düşünüyorum Bursaspor Daum ile toparlandı bu maçı da alacaklarını düşünüyorum her şeyden önce zevkli bir mücadele olacağı kesin.
İşin kötüsü iddaaya girdiğimi iddaa twittera yazıldıktan sonra öğrendim,yapacak bir şey yok. :n:
footballer33
14.Eylül.2013, 15:45
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Bursaspor maçı kafilesine şu futbolcularımızı dahil etti:
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
Serdar Kurtuluş
Julien Escude
Pedro Franco
Ersan Gülüm
Ramon Motta
Mehmet Akgün
Necip Uysal
Atiba Hutchinson
Manuel Fernandes
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Bruno Dentinho
Oğuzhan Özyakup
Muhammed Demirci
Mustafa Pektemek
Ömer Şişmanoğlu
Hugo Almeida
Michael Eneramo
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56580/
manager725
14.Eylül.2013, 15:50
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Bursaspor maçı kafilesine şu futbolcularımızı dahil etti:
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
Serdar Kurtuluş
Julien Escude
Pedro Franco
Ersan Gülüm
Ramon Motta
Mehmet Akgün
Necip Uysal
Atiba Hutchinson
Manuel Fernandes
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Bruno Dentinho
Oğuzhan Özyakup
Muhammed Demirci
Mustafa Pektemek
Ömer Şişmanoğlu
Hugo Almeida
Michael Eneramo
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56580/
Kerim Frei haftaya Bursa'da dedik ama kafileye alınmamış. Ama seneye kesin 'Bursa'da'!:D
footballer33
14.Eylül.2013, 15:53
Kerim Frei haftaya Bursa'da dedik ama kafileye alınmamış. Ama seneye kesin 'Bursa'da'!:D
Takımla idmanlara katılamadı ve milli maçtan ötürü yorgun döndü. Veli de, adalesinde sertleşme olduğu için kadroya alınmadı. Adam kırık burunla oynadı maske takıp; ama bu sefer de adale sakatlığı yaşadı ve Bursa'da oynamamak alnına yazılmış gibi, kadro dışında kaldı mecburen.
Veli'nin yokluğunda Batalla'yı kilitleme işini Necip oynarsa, o yapacak muhtemelen. Yoksa, Atiba'ya kalacak bu iş.
Önemli bir eksik oldu Veli.
Bu durumda şöyle bir 11 bekliyorum:
Tolga
Serdar - Sivok - Escude - Ramon
Atiba - Necip (Oğuzhan)
G.Töre - Fernandes - Olcay
Almeida
Yedekler; Cenk, M.Akgün, Ersan, Oğuzhan, Muhammed, Ömer, Pektemek.
Mamadou
14.Eylül.2013, 17:30
Veli'nin olmayışı çok kötü oldu be. Yerine Necip oynamasın şahsen istemem. Atiba - Ozi oynar büyük ihtimal. Adamlarda Beluschi yok diyorduk ne güzel bizde de Veli olmayacak. Orta saha daha ofansif bir yapıya bürünecek ama bize bu maçta çift ön libero lazımdı.
Ralph
14.Eylül.2013, 17:34
Veli'nin oynamamasına üzüleceğim günler geldi vay be. adam neydi ne hale geldi. Adam futbol hayatının ortasında mevki ve görev değiştirdi. Önemli eksik.
anil luque
15.Eylül.2013, 12:08
Cidden en başından beri demediğimizi bırakmadığımız adamı mumla arıyoruz. Helal olsun gösterdiği gelişimden ötürü. Böyle devam etsin ben tükürdüğümü yalamaya razıyım valla.
Necip'in aynı etkiyi göstereceğini hiç sanmıyorum ama Belluschi'nin yokluğunda Batalla'ya Atiba yeter ekstra anchor man gerekmez.
Mamadou
15.Eylül.2013, 15:45
Bu arada Bursa maçlarını derbi havasına sokanlara sinir oluyorum. Yıllardır maç izliyoruz Bursa maçları ne ara derbi oldu. Tamam ESES ile birlikte Anadolu'nun en güçlü iki takımından biri ama öyle ezeli rakip falan durmadan haber yapılıyor. Husumet yalan asıl meseleleri bu.
manager725
15.Eylül.2013, 16:16
Bu arada Bursa maçlarını derbi havasına sokanlara sinir oluyorum. Yıllardır maç izliyoruz Bursa maçları ne ara derbi oldu. Tamam ESES ile birlikte Anadolu'nun en güçlü iki takımından biri ama öyle ezeli rakip falan durmadan haber yapılıyor. Husumet yalan asıl meseleleri bu.
Aynen. Bursa maçı asla Beşiktaş için derbi olamaz. Bursalılar ne düşünür bilemem ama Beşiktaş için durum bu. Ayrıca bana göre Trabzon da derbi değildir.
Mamadou
15.Eylül.2013, 16:30
Aynen. Bursa maçı asla Beşiktaş için derbi olamaz. Bursalılar ne düşünür bilemem ama Beşiktaş için durum bu. Ayrıca bana göre Trabzon da derbi değildir.
Trabzon'u bir tık üste koyarım. Sonuçta Trabzon'un geçmişte kazandığı kupalar ortada. Trabzon taraftarı takımının kazanmasını isteyen bir taraftar. Bunun içinde BJK, FB ve GS gibi ligin güçlü takımlarını geçmeleri gerekiyor. Olaya bu yönden bakıyorlar. Bursa taraftarı geneli böyle düşünüyor mudur bilemem ama kendilerine derbi yaratma çabasındalar. Şu son 5,6 yıldır tribün anlamında Beşiktaş ile sidik yarışı içerisindeler. Her defasında husumetin son bulması için araya girenlere karşı çıkan taraf Bursa taraftarı oluyor genelde yoksa Beşiktaş taraftarı husumetin son bulması için ılımlı. Varsa Bursa'yı rakip olarak gören Beşiktaş'lı diyeceğim şu ki kendi takımlarını küçültüyorlar.
sentugo
15.Eylül.2013, 16:54
Son 5 maçta 2 galibiyet 2 meluiyet 1 beraberlik olmuş.
Burak Akmanoğlu
15.Eylül.2013, 17:04
Son 5 maçta 2 galibiyet 2 meluiyet 1 beraberlik olmuş.
meluiyet :D :D
sentugo
15.Eylül.2013, 17:06
mezuniyet gibi de okunabilir :D
manager725
15.Eylül.2013, 19:28
Kesin Beşiktaş'a en az 1 kırmızı çıkar malum haftaya Galatasaray derbisi var ya.
ReaList
15.Eylül.2013, 19:31
Bana göre maç 0-0 başlar ve Beşiktaş kazanırsa 4'te 4 yapar.
BaGa TaRKaN
15.Eylül.2013, 19:52
Senden Bunu Beklemezdim İbo Yapma Bunu Yapma Bunu :uzgun:
Burak Akmanoğlu
15.Eylül.2013, 19:56
Ömer Üründül stil... :( :uzgun:
ReaList
15.Eylül.2013, 19:57
Senden Bunu Beklemezdim İbo Yapma Bunu Yapma Bunu :uzgun:
Çok pis tahmin yaparım abi, İddaa'da 6 maça 8 lira ganyan verip yatıran ender kişilerdenim : ) Ama bu maçı 2-3 Bjk alır, bak skor bile veriyorum :p
Cengo
15.Eylül.2013, 19:59
Beşiktaş farklı kazanır, rahat galibiyet alır.
anil luque
15.Eylül.2013, 20:00
Her zaman demişimdir İbo futbol bilgine hayranım..
manager725
15.Eylül.2013, 20:00
Beşiktaş'ın ilk 11'i:
Tolga, Serdar,Sivok, Escude, Ramon, Atiba, Oğuzhan, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Almeida
Nocna Mora
15.Eylül.2013, 20:15
Ersan'ın kesilmesi hoşuma gitmedi. Sivok yerine oynayabilir bence.
World Hollow o1
15.Eylül.2013, 20:21
İşte budur ! :director:
himone
15.Eylül.2013, 20:41
Çok pis tahmin yaparım abi, İddaa'da 6 maça 8 lira ganyan verip yatıran ender kişilerdenim : ) Ama bu maçı 2-3 Bjk alır, bak skor bile veriyorum :p
Ben 4 maça 1'e 3 veren kupon yatırdım. Zaten o gün iddaayı da bıraktım.
Ralph
15.Eylül.2013, 20:49
Dört dörtlük bir kadro. Tam kadro. Düğündeyim ama wifii buldum izleyeceğim elimden geldiğince. Bu alışkanlık bigün başıma bela olacak
manager725
15.Eylül.2013, 21:18
Batalla'ya bire bir vermek lazım Atiba'yı boş kalırsa bütün maçı etkiler.
Önder HOCA
15.Eylül.2013, 21:46
almeida çatur çutur atmaya başladı hadi bakalım
byariff
15.Eylül.2013, 21:50
mottada iyi oynuyor su ana kadar fena degil
Suicider
15.Eylül.2013, 22:11
Bu form durumuyla Beşiktaş bizi yer :D
europeanconquer
15.Eylül.2013, 22:12
Söylemek için çok erken ancak üzülerek söylüyorum Beşiktaş şu an ki formuyla %60-70 ihtimalle şampiyon olur.
himone
15.Eylül.2013, 22:14
BJK iyi oynuyor, Bursa da o kadar kötü oynuyor. Maçta amma ofsayt oldu, sayamadım.
ReaList
15.Eylül.2013, 22:16
Söylemek için çok erken ancak üzülerek söylüyorum Beşiktaş şu an ki formuyla %60-70 ihtimalle şampiyon olur.
Süper Lig'de mevcut takımlar içinde uyguladığı sisteme göre uygun oyuncusu olan yegane takım.
Sağlam Ön Libero var mı ? Var.
İki yönlü ortasahaları var mı ? Var.
Kanatlarında çizgi adamları var mı ? Var.
Tek forvet oynayabilecek Pivot var mı ? Var.
Kale de sağlam, Gökhan Gönül'le Hasan Ali veya Caner BJK'nin bekleri olsaydı BJK bu ligde +85 yapardı.
zeck17
15.Eylül.2013, 22:26
Beşiktaş bana rijkaard'lı galatasarayı hatırlatıyor herhalde o sene 6 da 6 yapmıştık sonra kaçınılmaz düşüş başlamoştı
europeanconquer
15.Eylül.2013, 22:29
Süper Lig'de mevcut takımlar içinde uyguladığı sisteme göre uygun oyuncusu olan yegane takım.
Kale de sağlam, Gökhan Gönül'le Hasan Ali veya Caner BJK'nin bekleri olsaydı BJK bu ligde +85 yapardı.
Kim bilir belki bu yıl da +85 yapabilir belli olmaz.Cidden genç ve yetenekli bir kadroya sahipler ve dediğin gibi taktiklerini sahaya çok iyi yansıtıyorlar abi.
Cengo
15.Eylül.2013, 22:32
Beşiktaş'ın tek eksiği santrafor. Onu da bulurlarsa (Almeida gönderilmeli) sezon başından beri aynı şeyi düşünüyorum, Beşiktaş şampiyon olur ya da az bir ihtimial son maça kadar götürür. Hızlı düşünüyorlar, kontrol edip çabuk pasla oyunu açıyorlar, topu ezmiyorlar.
Galatasaray'ın Real Madrid - Beşiktaş - Juventus üçlüsünden sağ salim çıkabileceğine inanmıyorum. Beşiktaş, Galatasaray derbisini de kazanırsa (kazanacak bence) uzun bir ritim yakalar ve açık ara fark yaratır. Bu da Galatasaray için sezona ilk devreden havlu atmak demek. Hele 2 hafta üstüste Fenerbahçe de kazanırsa ritim bulabilir, moral kazanabilir ve galibiyet serisi yakalabilir. Galatasaray'ın iki takım yüzünden oluşan bu farkı da kapaması zor hale gelir.
Galatasaray'ın bu temposuzluğu, oyun zaafiyetleri geçen sezon 442 oynarken de vardı. Beşiktaş'ın kötü kadro ile mücadele edememesi, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz zaafiyetleri nedeni ile transfer yapmakta güçlük çekmesinin üzerine zayıflayan kadroda Krasic ve Stoch'un fizik zaafiyetleri yüzünden takımın taktik anlamda zayıf düşmesi Galatasaray'ı rahat bıraktı. Sneijder ve Drogba'nın moral motivasyonu ligde ileri itti. Drogba ve Burak pres yapmadığı gibi Sneijder'ın durağan oyunu orta saha zaafiyeti yaratıyor. Hamit'in temposuzluğuna Melo'nun değişken oyunu eklenince resmen karambol futboluna dönüyor Fatih Terim her maç. Doldur boşaltlar ile ikinci yarı gol arıyorlar. Her maç kendi 11i içinde taktik eksiklikleri gidermeye çalışmak mümkün değil. 6+0+4ten sonra yerli kadrosu vasat olan Galatasaray için imkansıza yakın. İyi gömülüp kontraya çok oyuncu ile çıkabilen hızlı takımlar Galatasaray'a süpriz sonuçlar yaşatmaya devam edecek.
Beşiktaş doğru oyuncu tercihleri ile hücumda pas oyunu oynamaya müsait oldu. Eskisi gibi artık sadece Fernandes'e müsait değiller. Almeida yerine Asamoah Gyan'ı alsalar taş gibi bir takım olacaklar. Eneramo sıkışan oyunda hava hakimiyeti için rotasyonda bekleyen mükemmel bir joker.
nannar
15.Eylül.2013, 23:09
beşiktaş güzel oynuyor. Hızlı ve etkili hücuma çıkıyor ama savunma zaafları yok denemeyecek kadar var :) bursa bunları değerlendiremiyor.gelecek hafta bjk-gs maçı 10 numara olur... Ve bence şampiyonluğun en güçlü iki adayı gs ve bjk...
anil luque
15.Eylül.2013, 23:31
Allah nazarlardan saklasın çok temiz top oynuyoruz çok.. Herkes ne yaptığını ne yapması gerektiğini biliyor birbirine yardım ediyor hırs var mücadele var..
Ramon Motta bildiğin kırk yıllık Beşiktaşlı. Çok beğendim cidden.
Rahat rahat 5 , 6 olabilecek maçtı 3'te kaldı ama olsun. Allah nazardan saklasın..
TEBRİKLER BEŞİKTAŞIM!
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2013, 23:36
Açıkcası sezon başında Önder Özen ile başlayan yapılanmayla birlikte bir umut vardı ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu.Muhteşem ilerliyoruz.Bu çizgiyi devam ettirdiğimiz sürece,şampiyonluk kaçınılmaz olur.
Cengo
15.Eylül.2013, 23:47
Beşiktaş farklı kazanır, rahat galibiyet alır.
Maç başlamadan yazdım. O kadar net görünüyor ki.
Beşiktaş haftaya Galatasaray'ı da yener. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe kalır ama büyük ihtimal Beşiktaş şampiyon olur.
playeray
15.Eylül.2013, 23:51
Şampiyon olursak tabi güzel olur fakat daha 4. haftadan şampiyonluk konuşulmamalı.
Fearless Coward
15.Eylül.2013, 23:53
Valla Önder Özen'i getirdiklerinde bekliyordum böyle bir Beşiktaş.Şüphesiz sezonun en iyi transferiydi Önder Özen.Şu maçı da rahat kazandılar açıkcası Real'i yenip kendimize gelmezsek bizi de çok rahat geçeceklerini düşünüyorum.Bu arada daha hafta 4 Galatasaray bu yarıştan kopacak takım değil son 2 sezonun şampiyonu yarışta olacaktır her şey daha yeni başlıyor.
Cengo
15.Eylül.2013, 23:54
Şampiyon olursak tabi güzel olur fakat daha 4. haftadan şampiyonluk konuşulmamalı.
Ayakların yere basıyor ise konuşman gerek. 100. yıldan sonra altını doldurmadan sezon başı yapıyordu bu işi Beşiktaş. Doğru futbolu oynarsan havaya girmen gerekir. Taraftar inanmazsa futbolcu erkenden küser.
Mamadou
15.Eylül.2013, 23:55
Şampiyon olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum ama haftaya kazanırsak o moralle ilk yarı bitene kadar kaybetmeyiz bence.
eXcitinG
15.Eylül.2013, 23:57
İyi futbol, güzel goller. Beşiktaş'ımızın Maşallahı var. Tebrikler Kara kartalım.
Mamadou
16.Eylül.2013, 00:15
Bu arada yazmadan geçmeyelim. Fernandes çok sağlam basıyor. Artık o umursamaz, canı istediğinde oynayan istemediğinde oynamayan Fernandes yok. Rakip kim olursa olsun oyuna ağırlığını koyuyor, sorumluluk alıyor ve mücadele ediyor. Fernandes yeter ki istesin o maçı kazanma şansımız çok yüksek. Geçen sezon Fernandes'in iyi oynadığı hiç bir maçı kaybetmedik. 3-2 kazandığımız Fenerbahçe maçı mesela.
HeracLes
16.Eylül.2013, 00:15
Gökhan Gönül benim Fenerbahçe'de tek sevdiğim futbolcu. Tek başına sağ kanadı toparlıyor. Fenerbahçe'nin en değerli futbolcusu olduğunu düşünüyorum ama bu maçtaki Serdar en az Gökhan Gönül kadar etkili oynadı ki geldiğinden beri bu performansını sürdürüyor, büyüyerek geliyor hatta. Ramon ve Serdar herkesi tatmin etmiştir. İsmail ve Toraman, tam bek olmasa da sırıtmaz tabi Veysel Sarı iyi bir alternatif olabilirdi devre arasına o da artık, gibi alternatifleri de var. Beşiktaş'ın bu saydığın isimlere ihtiyacı yok.
Şampiyonluk hakkındaki genel görüşüm Galatasaray'ı yenersek ki biletler tükenirse şansları çok çok az bizi kimse tutamaz. 30 bin kişiyle rekorlar kıran taraftarı belki de ilk kez bu kadar kalabalık göreceğiz. Formsuz bir Galatasaray'a karşı bu avantajlarla Beşiktaş efsane bir gece yaşayabilir, söylemesi benden.
ardaskoc
16.Eylül.2013, 00:24
Valla helal olsun nasıl bildin ya :)
Matteo Ferrari
16.Eylül.2013, 00:34
tam beklediğim gibi geçti. bilic'in istediği oyunu oynamaya başladık. bursaspor bu kadro kalitesiyle ilk 8'e girmesi çok zor.
footballer33
16.Eylül.2013, 00:41
Harika bir futbol, her hattıyla çok iyi bir takım ve gelen rahat galibiyet. Maşallah, nazar değmesin. :) Tebrikler Beşiktaş'ım, çekindiğimiz bir deplasmanı çok kolaya çevirdik. Teşekkürler herkese. :k:
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 00:55
Beşiktaş'da Sivok'un yerde kaldığı pozisyon da net müdahele var net penaltı atlanmış malesef. :)
Mamadou
16.Eylül.2013, 01:00
Beşiktaş'da Sivok'un yerde kaldığı pozisyon da net müdahele var net penaltı atlanmış malesef. :)
Civelli'nin Olcay'ı ceza sahası içerisinde indirdiği pozisyonda penaltıydı. Sonra bir pozisyonda avantaja bırakmayıp neredeyse golden etti hakem. Bursalıların sert oyununa müsamaha gösterdi. Samil,Yasin tekvandosu olacak adamlarmış aslında futbol onlara göre oyun değil.
byariff
16.Eylül.2013, 01:19
tebrikler besiktas iyi top oynuyorlar lig bu yil cekismeli olacak belli oldu.
footballer33
16.Eylül.2013, 01:20
+Almeida'nın kafasına çıktılar bir pozisyonda, adam resmen kündeye getirildi bence; ama ona da devam dedi hakem!
Bu arada, Oğuzhan'ın sakatlığı canımı çok sıktı. Umarım, uzun süreli bir sorun yoktur.
Ralph
16.Eylül.2013, 02:18
Artık işini bilen bir beşiktaş izliyoruz.
Cengo
16.Eylül.2013, 04:11
Seçim zamanı Serdal Adalı zarar verir, Fikret Orman doğru isim dedikçe ben, Serdal Adalı gelsin diye bağıran Beşiktaşlılar, Fikret Orman kazandı diye sevinen Galatasaraylılar vardı. Hani ne oldu?
Eto'o gelse 5-6 Milyon Euro alacaktı yıllık. Bağlılık primi, maç başılar derken 7-8 Milyon Euro'yu bulacaktı. Bir ton borç alınacaktı. Seviyeye atlayamamış, ego tatmini içinde olan, mücadele etmeyen, Katar yolundan dönen oyuncular dolacaktı. Hiç bir taktik planı ile başlamayacaklardı, rastgele başlanacaktı. Kadroyu bir taktiğe uydurmak mümkün olmayacaktı. Karakter sahibi oyuncular hiç transfer edilemeyecekti. Hem doğru düzgün bonservis vermediniz hem de borçları geniş vadeye yayarak, borç dengesini tutturmak sureti ile düzenli borç ödeyerek iyi futbol oynamaya başladınız. Beşiktaş'ın Galatasaray'dan çok fazla borcu vardı, şimdi Galatasaray'ın Beşiktaş'tan çok fazla borcu var.
2 dönemde yıkıntı Beşiktaş tablosunu ayağa kaldırdı, koşturuyor Fikret Orman. Başkanların işi takım kurmak değildir. Serdal Adalı sırf hapse girmemeyim diye koltuk peşinde koşturup şov transferleri ile taraftara oynayarak zaman kazanacaktı ve takım Yıldırım Demirören döneminden bile çok daha büyük bir mali krize girecekti Beşiktaş.
Lüks transfer yaparak taraftara oynamak sureti ile şampiyon olunsaydı her sezon Real Madrid şampiyon olurdu. Beşiktaş hiç bir zaman daha iyi kadrolar ile şampiyon olmadı.
Kim haklı acaba? Hadi Serdal Adalıcılar, hani Fikret Orman kazandı diye sevinenler şimdi konuşun? Hadi konuşun, konuşabilecek sözünüz varsa tabi.
Bulstrap87
16.Eylül.2013, 09:29
uzun zamandır bu kadar zevk alarak mac izlememistim cok güzel oynadık ya..
davidvilla
16.Eylül.2013, 09:47
BJK coştu bi kere :D Bursa deplasmanında hem de hoca Daum'ken böyle bir futbol oynayabilmek...
Tebrik etmekten başka söylenecek bir söz yok :)
LaigLeNoiR
16.Eylül.2013, 10:42
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1238980_10151879653684559_564264891_n.jpg
Ralph
16.Eylül.2013, 10:46
Seçim zamanı Serdal Adalı zarar verir, Fikret Orman doğru isim dedikçe ben, Serdal Adalı gelsin diye bağıran Beşiktaşlılar, Fikret Orman kazandı diye sevinen Galatasaraylılar vardı. Hani ne oldu?
Eto'o gelse 5-6 Milyon Euro alacaktı yıllık. Bağlılık primi, maç başılar derken 7-8 Milyon Euro'yu bulacaktı. Bir ton borç alınacaktı. Seviyeye atlayamamış, ego tatmini içinde olan, mücadele etmeyen, Katar yolundan dönen oyuncular dolacaktı. Hiç bir taktik planı ile başlamayacaklardı, rastgele başlanacaktı. Kadroyu bir taktiğe uydurmak mümkün olmayacaktı. Karakter sahibi oyuncular hiç transfer edilemeyecekti. Hem doğru düzgün bonservis vermediniz hem de borçları geniş vadeye yayarak, borç dengesini tutturmak sureti ile düzenli borç ödeyerek iyi futbol oynamaya başladınız. Beşiktaş'ın Galatasaray'dan çok fazla borcu vardı, şimdi Galatasaray'ın Beşiktaş'tan çok fazla borcu var.
2 dönemde yıkıntı Beşiktaş tablosunu ayağa kaldırdı, koşturuyor Fikret Orman. Başkanların işi takım kurmak değildir. Serdal Adalı sırf hapse girmemeyim diye koltuk peşinde koşturup şov transferleri ile taraftara oynayarak zaman kazanacaktı ve takım Yıldırım Demirören döneminden bile çok daha büyük bir mali krize girecekti Beşiktaş.
Lüks transfer yaparak taraftara oynamak sureti ile şampiyon olunsaydı her sezon Real Madrid şampiyon olurdu. Beşiktaş hiç bir zaman daha iyi kadrolar ile şampiyon olmadı.
Kim haklı acaba? Hadi Serdal Adalıcılar, hani Fikret Orman kazandı diye sevinenler şimdi konuşun? Hadi konuşun, konuşabilecek sözünüz varsa tabi.
Aynen katılıyorum dediklerine. Zamanında bende bas bas bağırdım fikret orman gelsin diye. Herkes adalıyı tercih ediyordu paralı diye. Para her şey değildir dedim ama nafile. Ama haklı çıkmak umurumda değil, beşiktaşı bu hallerde görmek herşeyden daha mutluluk verici.
anil luque
16.Eylül.2013, 11:35
Ferdi'nin isteksiz, mutsuz, ruhsuz hali buysa...
ReaList
16.Eylül.2013, 12:11
Valla helal olsun nasıl bildin ya :)
Buralarda sürünüyoruz :p
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1238980_10151879653684559_564264891_n.jpg
Tolga dua etsin Fenerbahçe'de değil yoksa Aziz Yıldırım 13 km koşmuyor diye kadro dışı bıraktırırdı.
Homer J.S
16.Eylül.2013, 12:17
Tolga dua etsin Fenerbahçe'de değil yoksa Aziz Yıldırım 13 km koşmuyor diye kadro dışı bıraktırırdı.
Efsane yorum oldu :)
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 14:04
Oğuzhan 2 ay sakat.
A.FaruK
16.Eylül.2013, 14:15
Beşiktaş maçının özetiyle konuşuyorum ama beşiktaş çılgın atmaya başladı. Bu bi rüzgardır, rüzgarı arkana aldığın andada iş bitmiştir. İyi oynamaya gerek yok ama beşiktaş iyide oynuyor, yani kötü oynayıp kazanacağı maçların kredisinden hiç yemedi. Ferdi reyiz varsa sıkıntı yok.
Beşiktaş'ın kötü oynama kredisi var dedim ama şöylede bişey var, beşiktaşın koşmama gibi bi lüksü yok. Beşiktaş bu seviyelerde koşarsa buralarda kalır aksi halde o krediye bile kalmaz durum
SAİT71
16.Eylül.2013, 14:32
Buralarda sürünüyoruz :p
Bunların hiç birisi Fenerbahçe'de oynayacak topçu değil... :D
Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 14:38
Fernandes şov yapmış maçta.
playeray
16.Eylül.2013, 15:06
Kaleci 4,5 kilometre nasıl koşuyor ya :D
footballer33
16.Eylül.2013, 15:07
Maşallah deyip tahtaya vuralım da, nazar değmesin. :icon_biggrin: Bu sene, şampiyonluğa çok ihtiyacımız var. Umarım, ipi göğüsleriz böyle devam edip.
manager725
16.Eylül.2013, 17:29
Biz ataktayken canı sıkılmış tam tur ceza sahasını dönmüştür bir kaç kez. Yere yatmadan maçları bitiriyor maşallah.:D
edit:
Takım halinde 90 dakika boyunca 116.7 km. koşan Siyah-Beyazlılar, lig tarihinde bir maçta en çok mesafe kat eden takım oldu. Kartal’da, sahanın en çok koşan ismi 11.6 kilometreyle Portekizli yıldız Manuel Fernandes oldu.
Cengo
16.Eylül.2013, 18:52
1 saat yürürsen 3 km (tempolu 6 km yapılabilir) mesafe katetmiş olursun. Sürekli kademeye çıkan, pasa gelen kaleci fazlası ile yürümüş olur. Kaleciler de soğumamak için sürekli hareket ederler.
lakin1907
16.Eylül.2013, 19:50
Buna FM'de takılmıştım ben her maç kaleciler de 3-4 km koşuyo gözüküyodu, cidden koşuyolarmış meğer :)
Bulstrap87
16.Eylül.2013, 20:38
bnm sasırdıgım kalecinin 4.5 km kostugu yerde bizim ortasahalar nasıl 11km kosar daha fazla kosması lazım :D
uAburak89
16.Eylül.2013, 20:46
Beşiktaş'ın hiçbir maçını izlemedim bu sezon, hatta bu maç dahil özetlere bile bakmadım vakit olmuyor çünkü. Sadece forumda değil spor yazarlarında da Beşiktaş'ı şimdiden şampiyon ilan edenler var. Oynanacak 30 maç daha var, biraz erken değil mi ? Gerçi bu kadar iddialı konuşanların çoğu transfer sezonunda başlıyorlar şampiyon ilan etmeye çok da şaşırmamak lazım.