View Full Version : Trabzonspor - Karabükspor | STSL 4. Hafta
Kaka Leite
11.Eylül.2013, 23:06
http://i.imgur.com/6eStCtJ.png
Hsyn53Yvz
12.Eylül.2013, 12:26
Karabükspor'un deplasmanda tek farkla kazanacağını düşünüyorum.
Bordo61Mavi
12.Eylül.2013, 21:53
Tolunay hoca intikamini alir :)
Daha adamla konusmadan medya uzerinden gonderdik dediler adami.
Trabzonspor
13.Eylül.2013, 00:23
Geçen sene Karabük bize karşı deplasmanda ilk kez kazanmıştı. Umarım bu maçıda vermeyiz.
Bulstrap87
13.Eylül.2013, 10:27
trabzonu sanslı görmüyorum bu macta berabere yada karabük kazanır..
KaRaBükLü KraL
13.Eylül.2013, 12:47
Karabükspor kazanacaktır.Skor tahminim 2-1.
Mamadou
14.Eylül.2013, 01:10
Trabzon ilk golü yediği zaman çok fena bir şekilde dağılıyor. Bu maçta geriye düşerlerse biraz zor çevirirler. Hocanın Aykut sevdasından vazgeçmesi lazım. Zokora, Colman, Adrian üçlüsü ideal. Olmadı Colman yerine Soner'i oynatsın. Yani Aykut'ta ne buluyor anlamıyorum.
nekop
14.Eylül.2013, 06:08
Trabzon ilk golü yediği zaman çok fena bir şekilde dağılıyor. Bu maçta geriye düşerlerse biraz zor çevirirler. Hocanın Aykut sevdasından vazgeçmesi lazım. Zokora, Colman, Adrian üçlüsü ideal. Olmadı Colman yerine Soner'i oynatsın. Yani Aykut'ta ne buluyor anlamıyorum.
Bana göre de Aykut üzerinde ısrar etmemiz gereken bir isim. Bu sezon ki Colman ve Zokora'dan çok çok daha faydalı bir performans sergiliyor.
Trabzonspor
14.Eylül.2013, 20:45
İlk 11'imiz: Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Yusuf, Malouda, Henrique
Maç 11'i buymuş. Yine 2 ön libero ile oynuyoruz. Sanki ilerde Ronaldo-Messi falan varda arkaya sağlama alalımda nasısla atarız diye oynuyoruz. Arkadaş koy şu Soner'i şu takıma oynuyor adam işte ne güzel.
eng1n
14.Eylül.2013, 20:53
Giray sakatlık veya cezadan dolayı yok galiba Trabzonspor gibi şampiyonluk hedefleyen takımın yedek stoperi Mustafa Yumlu, as sol beki Olcan olmamalı.
Fearless Coward
14.Eylül.2013, 21:34
Bu Aykut'ta aşırı derecede ısrarlı MRA.Soner'i ben çok beğeniyorum yazık ediyor adama MRA.
World Hollow o1
14.Eylül.2013, 22:06
Bir mahalle maçı edasıyla 35.dakikaya giriyoruz sayın izleyemeyiicler..
Trabzonspor
14.Eylül.2013, 22:10
Arkanıza yasalanıp uyuyabilirsiniz
Bordo61Mavi
14.Eylül.2013, 22:36
Takimin en iyisi gecen senenin PTT ligi oyuncusu Yusuf. Takimi ileriye tasimaya calisan, rakibi gecebilen, orta yapan ve sut ceken . Digerleri birsey yapacak gibi degil
Umarim MRA Volkani oyuna alip iyice moralimi bozmaz :)
Homer J.S
14.Eylül.2013, 22:39
Bence MRA'ya biraz zaman tanınmalı. Çok insan gerçekten, yanlış anlamayın başka bir başkanla çalışmalıydı bence :)
Trabzonspor
14.Eylül.2013, 23:43
neyseki kazandık. Ama hala oyun kötü. Bide umarım hoca şu 2 ön libero işinden vazgecer.
Bordo61Mavi
14.Eylül.2013, 23:51
Aykut cikti Colman girdi ve ikili on liberoya Colman eklendi. Tabi Colman daha ofansif oynuyor ama bugunki oyununuda herzaman oynamaz.
Colman girdikten sonra pas trafigimiz duzeldi. Kisa paslar dikine gidebildik.
Bugunun kazanani Yusuf'dur. Bugunki oyunundan sonra yeri iyice saglamlasti. Volkanin 3-4 macta yapmadigini 1 maca sigdirdi. Direkten donen topu gol olsaydi cok daha mutlu olacaktik ama saglik olsun Rumlara atar persembe gunu :)
KaRaBükLü KraL
15.Eylül.2013, 00:11
Maçı izlerken geberdim sıkıntıdan.Trabzon çok ağır oynuyodu Karabük ona uydu masal anlatsalar daha geç uykum gelir herhalde.
Trabzonspor
15.Eylül.2013, 01:12
Aykut cikti Colman girdi ve ikili on liberoya Colman eklendi. Tabi Colman daha ofansif oynuyor ama bugunki oyununuda herzaman oynamaz.
Colman girdikten sonra pas trafigimiz duzeldi. Kisa paslar dikine gidebildik.
Bugunun kazanani Yusuf'dur. Bugunki oyunundan sonra yeri iyice saglamlasti. Volkanin 3-4 macta yapmadigini 1 maca sigdirdi. Direkten donen topu gol olsaydi cok daha mutlu olacaktik ama saglik olsun Rumlara atar persembe gunu :)
Colman takımı daha iyi taşır ileri. Daha defansif olarak görünmesinide hoca istiyordur. Ben direk orada iki kişi tutmasına sinir oluyorum. Zaten 2 savunmacı var Zokora'da ileri çıkmıyor oraya 4. kişi gereksiz Colman yada Soner'i koyup orta alandaki pas trafiğini elimize almalıyız yoksa ortada iki tane pas atamayan adamla kimseye karşı orta alan üstünlüğü yakalayamazsın.
Mamadou
15.Eylül.2013, 09:55
Bana göre de Aykut üzerinde ısrar etmemiz gereken bir isim. Bu sezon ki Colman ve Zokora'dan çok çok daha faydalı bir performans sergiliyor.
Aynı bizim Necip gibi düz bir oyuncu. Koşuyor, mücadele ediyor ama bu kadar. Ön liberoda oynamasına rağmen kesici özelliği o kadar iyi değil ve kaçak oynuyor. Elinde Colman ve Soner varken Aykut zaman kaybı. Zokora - Colman veya Zokora - Soner daha uygun ikili olur.
nekop
15.Eylül.2013, 17:40
Aynı bizim Necip gibi düz bir oyuncu. Koşuyor, mücadele ediyor ama bu kadar. Ön liberoda oynamasına rağmen kesici özelliği o kadar iyi değil ve kaçak oynuyor. Elinde Colman ve Soner varken Aykut zaman kaybı. Zokora - Colman veya Zokora - Soner daha uygun ikili olur.
Aykut'un yetenek açısından saydığınız tüm oyuncuların gerisinde olduğunun farkındayım. Yalnız bu sezon başından beri Colman-Zokora-Aykut üçlüsünün genel olarak takıma ne kadar fayda sağladığını ele alırsak bence Aykut diğer ikiliden daha önde. Zokora ve Colman kendi kapasitelerinin %60-70'lerini oynayabilseler Aykut forma yüzü göremez zaten, keşke oynayabilseler işte sıkıntımız bu.