Log in

View Full Version : Türkiye Kupası 2013-2014

Pages : 1 [2] 3 4

IcedEarth
18.Aralık.2013, 21:01
Olmayan bir penaltıyla öne geçtik. Hiç içime sinmedi.

Gncl1905
Penaltı yanlış karar gibiydi sanki. Tam açısı da yok ama göründüğü kadarıyla pen değil. Balıkesir doğranır diyordum hakkaten doğranacak galiba.

uAburak89
Hakem penaltı uydurdu, Sabri'ye de kızdım. Çok yazık.

byariff
penalti ile alakasi yok , 1-0

Cengo
18.Aralık.2013, 21:02
RE-ZA-LET

Buna penaltı veren hakemin lisansının yırtılıp atılması lazım.

footballer33
18.Aralık.2013, 21:04
Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Balıkesirspor'a yazık oldu. Sabri'nin orada penaltı beklemesini ve itirazını oldukça yadırgadım.

MoisHaLe
18.Aralık.2013, 21:04
penaltı, penaltı değildi..

kumbara
18.Aralık.2013, 21:05
O nasıl bir penaltı :d

IcedEarth
18.Aralık.2013, 21:10
Bu Amrabat'ın ağır balta olduğunu her an biraz daha anlıyorum. Önünde rakip var, biraz sağa çekip vursa anlarım da hiçbir hamle yapmadan direk şut deniyor. Gözümde Sabit Kanca canlanıyor: "İçinden geçicem!"

attirson
18.Aralık.2013, 21:18
Bu penaltıyla elenirse Balıkesir harbiden yazık olacak.

Fearless Coward
18.Aralık.2013, 21:20
Amrabat'ı 3 Milyon'a okutursak büyük başarıdır.Sabri yine yaptı yapacağını son dakika da. :D Dediğim gibi bizi elettirmeyecekler reyting uğruna.İkinci yarı 2-0 3-0'da gelir.

Fearless Coward
18.Aralık.2013, 22:01
Riera çok güzel attı 3-0 öndeyiz.

caner485
18.Aralık.2013, 22:17
Fatih Terim'in en büyük kazığı bu amrabat

Fearless Coward
18.Aralık.2013, 22:24
4-0 yendik Bruma'nın gol atmasına sevindim. :) Maçın adamları Riera ve Bruma'ydı.Bu arada Aykut oynadı beyler. :D

europeanconquer
18.Aralık.2013, 22:44
Tebrikler Galatasarayıma !

Şu penaltı pozisyonunun swfsi,videosu falan yok mu ?

byariff
18.Aralık.2013, 22:47
Brumanin golu

http://s1.directupload.net/images/131218/4x9uzk8o.swf

Homer J.S
18.Aralık.2013, 23:09
Belliydi kazanacagimiz, olmayan bi penaltiyla one gecmis olsak bile o penaltiyla elemedik rakibimizi neyse ki. Aliriz bu sene kupayi

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Aralık.2013, 00:29
bu hafta kupa maclari mi vardi :zuhaha

nannar
19.Aralık.2013, 01:41
bu hafta kupa maclari mi vardi :zuhaha

namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış aytaç :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Aralık.2013, 02:58
namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış aytaç :D

ee oyle. aldik biz kupamizi, savdik siramizi. darisi basiniza. :D

yalniz kupa bildigin A2 ligi gibi oldu, hakiki A2 takimlariyla cikilirsa tam olucak :D

grkm33
19.Aralık.2013, 23:55
Enes Ünal güzel goller atmış deniliyor gollerini paylaşabilecek varmı acaba ?

Lesandro Parleo
19.Aralık.2013, 23:58
Türkiye Kupası 5. Tur Maç Sonuçları
http://i.imgur.com/nMNLoJD.png (http://imgur.com/nMNLoJD)

Gruplara Kalan Takımlar

Tokatspor
SB Elazığspor
Akhisar BGS
Eskişehirspor
MP Antalyaspor
Sivasspor
Bursaspor
Galatasaray

Lesandro Parleo
20.Aralık.2013, 00:03
Enes Ünal güzel goller atmış deniliyor gollerini paylaşabilecek varmı acaba ?

Buyrun..

Bursaspor-İnegölspor Maç Özeti

E.Cartman
20.Aralık.2013, 00:18
Serbest vuruşu Ronaldo stili mi kullanmış ben mi yanlış sezdim.

MoisHaLe
20.Aralık.2013, 00:27
Enes iyi goller atmış.

footballer33
20.Aralık.2013, 01:30
Tokat dışında alt liglerden turu geçen takım olmamış. Farklı bir grup aşaması izleyelim isterdim. Yine sürpriz sayılmayacak bir final izleyeceğiz anlaşılan. G.Saray-Eskişehir finali bekliyorum şu aşamadan sonra.

grkm33
20.Aralık.2013, 02:17
Serbest vuruşu Ronaldo stili mi kullanmış ben mi yanlış sezdim.

Ben yazıyordum tam :) Ronaldo vari vurmuş ''ölü yaprak vuruşu'' pes dili ile :D

byariff
20.Aralık.2013, 04:37
ince detaylar taiwodan :) guzel atmis yalniz.

uAburak89
25.Aralık.2013, 16:11
A Grubu: Eskişehirspor, Bursaspor, Sivasspor, Akhisar.

B Grubu: Galatasaray, Antalyaspor, Tokatspor, Elazığ.

Lesandro Parleo
25.Aralık.2013, 16:12
Türkiye Kupası

A Grubu
Bursaspor
Eskişehirspor
Sivasspor
Akhisar Belediyespor

B Grubu
Galatasaray
Medical Park Antalyaspor
Tokatspor
Sanica Boru Elazığspor

Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

1. Hafta: 14-15 Ocak
2. Hafta: 18-19 Ocak
3. Hafta: 22-23 Ocak
4. Hafta: 29-30 Ocak
5. Hafta: 5-6 Şubat
6. Hafta: 12-13 Şubat

Yarı Final: 26 Mart - 16 Nisan
Final: 7 Mayıs tarihinde oynanacak ve maçları A Haber ve ATV canlı yayınlayacak.

europeanconquer
25.Aralık.2013, 16:14
Kolay bir grup çekmişiz.Tokatspor ve biz çıkarız diye düşünüyorum.Memleket takımı nede olsa :n:

uAburak89
25.Aralık.2013, 16:17
Tokatspor, Antalya(D), Elazığ(D), Elazığ, Tokaspor(D), Antalya. Bu da fikstrümüz.

attirson
25.Aralık.2013, 16:19
Valla Antalya için tam istedigim grup geldi bu gruptan cıkamazsa daha da tarihi boyunca cıkamaz diye düsünüyorum. :D Gs grupta oldugu icin yarı finalde eslesme olayı da yok bir final gelir belki. :D

barahir
25.Aralık.2013, 16:20
Kolay bir grup çekmişiz.Tokatspor ve biz çıkarız diye düşünüyorum.Memleket takımı nede olsa :n:

Sen Tokatlı mısın?

IcedEarth
25.Aralık.2013, 16:27
Kura çekiminin bugün olduğunu öğrenince kendi kendime "İnşallah Antalya, Tokat, Elazığ gelir" demiştim. Tam istediğim gibi bir kura olmuş, sanırım bu sene 8 yıllık Türkiye Kupası hasretimiz dinecek.

europeanconquer
25.Aralık.2013, 16:27
Sen Tokatlı mısın?

Evet abi Tokatlıyım :0:

kumbara
25.Aralık.2013, 17:02
A grubu tam bir cehennem :D

Fearless Coward
25.Aralık.2013, 17:38
A'dan Bursa-Eskişehir çıkar B'den de Galatasaray-Antalyaspor çıkacaktır.Eskişehir yarı finalde gelmezse onlarla final oynayabiliriz.

footballer33
26.Aralık.2013, 03:10
Akhisar ve Tokat çıkarmış bir de gruplardan. :icon_smile: Yarı finalde birbirleriyle eşleşmeleri halinde de, birinden biri finali görebilir.

Fearless Coward
14.Ocak.2014, 19:34
Eskişehirspor 0-2 Akhisar Belediye ilk yarı sonucu.Niasse 2 gol attı.Büyük topçu valla Akhisar müthiş bir adamla doldurmuş Gekas'ın yerini.

uAburak89
15.Ocak.2014, 20:03
Ufuk - Hakan Balta, Melo, Semih - Bruma, Selçuk, Emre Çolak, Riera, Sneijder - Umut, Burak

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 20:32
Güzel 11 fark olur diyorum ben.

attirson
15.Ocak.2014, 21:17
Güzel 11 fark olur diyorum ben.

11 fark olur diye okudum bir an. :D

uAburak89
15.Ocak.2014, 21:20
Kota yüzünden izleyemiyorum maçı, nasıl oynuyor takım? Melo stoper galiba?

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 21:49
Yalnız hakem o penaltıyı nasıl vermedi yahu Burak'ın eline çarptı sandı galiba ama tekrarlarda çok net görünüyor penaltı.Fena değiliz şanssızdık sadece Sneijder'de anlaşamadı tam olarak 2. yarı toparlarız.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 22:02
Umut sahada yok gibi yine.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 22:30
Burak penaltıyı aldı, Selçuk gol yaptı. 1-0 öndeyiz.

eng1n
15.Ocak.2014, 22:31
Belki bir darbe var belli olmuyor emin değilim belki de yoktur ama Burağın havuza atlar gibi atlaması ???

byariff
15.Ocak.2014, 22:32
Bruma nasildi ilk yariyi izliyemedim ?

IcedEarth
15.Ocak.2014, 22:33
Belki bir darbe var belli olmuyor emin değilim belki de yoktur ama Burağın havuza atlar gibi atlaması ???

Darbe net var, darbe olduktan sonra gerisi Burak'ın akrobatik yeteneklerine kalmış. İsterse havada 3 salto attıktan sonra düşer. Darbe varsa penaltıdır.

byariff
15.Ocak.2014, 22:35

bir kuyt degil. :D

IcedEarth
15.Ocak.2014, 22:49
Amrabat'ın yaptırdığı penaltıdan bile hayır gelmedi :zuhaha

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 23:16
Amrabat gidici ya ondan gol attı diye üzülmüş olabilir. :D Arif abartmaya gerek yok o golü sende bende atardım bu maç ölçü olamaz zaten ligde de oynatamayız onu gitmesi en sağlıklısı.Zemin büyük sıkıntı bu arada Chelsea maçındada böyle olursa adamlar bizi şikayet eder. :D

Gncl1905
15.Ocak.2014, 23:54
Rakip Tokatspor, haliyle iyi oynadık/kötü oynadık gibi bir değerlendirmem olmayacak; kazandık işte, problem yok.

Asıl değinmek istediğim nokta zemin. Kaç paraysa alacağın bir adamdan vazgeç şu zemini adam et artık, rezillik resmen.

europeanconquer
19.Ocak.2014, 20:44
Eray-Chedjou-Melo-Semih-Eboue-Selçuk-Emre-Riera-Sneijder-Umut-Drogba

Nocna Mora
19.Ocak.2014, 21:02
3-5-2 yine.

Hakan Balta yerine Chedjou, Burak yerine Umut var.

IcedEarth
19.Ocak.2014, 21:31
Melo'yu ilerleyen zamanlarda da orada değerlendirirse işimiz zor. Melo'suz orta sahamız etsiz hamburger tadında.

Nocna Mora
19.Ocak.2014, 22:25
Maçın yorumcusu Chedjou'nun vasat oyununu 3-5-2 sistemine ve Melo'ya yıkmaya çalışıyor. Gereksiz yorumları var, sinir bozucu.

lexoqe
19.Ocak.2014, 22:26
Bu ne arkadaş ya. Başlayacağım senin 3-5-2 taktiğine. Çok oynama şu oyuncuların mevkileriyle. Bu kadar pozisyon verilir mi rakibe.

IcedEarth
19.Ocak.2014, 22:26
Bu Chedjou'yu çok aramışlar mı acaba?

IcedEarth
19.Ocak.2014, 22:30
Bizimkiler şu anda oyunu gereksiz çirkinleştiriyorlar. Birşeye mi kızdılar acaba?

Önder HOCA
19.Ocak.2014, 22:31
riera devam ediyor gene, bu adamın pisikolojik sorunlarımı var, durup dururken pislik yapıyor

anil luque
Galatasaraylı oyuncuların rakipleri tekmeleme serbestliği mi var ?

Suicider
Hala kırmızı çıkmaması şaşırtıcı.Ne gerek var bu hareketlere töbe töbe.

Nocna Mora
Kötü oyunun sistemle alakası yok. Tamamen Chedjou ile, Eray ile, Drogba ile alakası var.
Riera'nın tekmesini hakem göremedi, uyaracak bir hakemin olmaması onun için şanssızlık tamamen. 5.hakem olması şart.

attirson
19.Ocak.2014, 22:34
Şaka gibi yahu önce Sneijder sonra Riera maşallah harika tekmeler salladılar ama kart yok.Bundan ayrı olarak Melo net faul yaptı kart verse bile kimse birşey diyemez hakeme faule 1 dakika itiraz etti Gsli futbolculara maçtan önce ölümüne girin dediler heralde.

lexoqe
19.Ocak.2014, 22:35
Kötü oyunun sistemle alakası yok. Tamamen Chedjou ile, Eray ile, Drogba ile alakası var.
Riera'nın tekmesini hakem göremedi, uyaracak bir hakemin olmaması onun için şanssızlık tamamen. 5.hakem olması şart.

Ne ile alakası var ? kişiselleştirmekte hata olur. Takım olarak iyi değiliz bireysel olarak öne çıkan bir futbolcumuz yok, böyle bir durumda sistemin değişmemesi hala düşündürücü olması gerekiyor.

attirson
19.Ocak.2014, 22:42
Melo'ya da kart çıkmadı. :D Ne hakemmis be ilk defa iki süper lig takımının maçını yönetiyormus son olur insallah böyle korkak bir hakem olamaz.

Nocna Mora
19.Ocak.2014, 22:43
Penaltı net. Tabanla giriyor adam.

anil luque
19.Ocak.2014, 22:43
çok enteresan bir penaltı kararı. hakem hakkında büyüklerinin gelecekte çok şey beklediklerini söylemişti spiker. bundan mı çok iey bekliyorlar ?

IcedEarth
19.Ocak.2014, 22:44
Hakem rezalet yalnız. Antalyaspor'u açık açık doğruyor. Şu maçta daha kart olmadı.

Bu maçı kazansak da içime sinmeyecek. Çok açık utanç duyuyorum şu anda sahada olanlardan.

Nocna Mora
19.Ocak.2014, 22:45
Ne ile alakası var ? kişiselleştirmekte hata olur. Takım olarak iyi değiliz bireysel olarak öne çıkan bir futbolcumuz yok, böyle bir durumda sistemin değişmemesi hala düşündürücü olması gerekiyor.

Takım olarak iyi olmayabiliriz fakat bana olası diğer sistemleri söylersen çok mutlu olurum. Hadi 4-4-2 oynasın demek kolay. Sneijder oynamasın hatta öyle şeyler istiyoruz ki. Ya da ya da Aydın ve Amrabat oynasın ki 4-5-1 oynayalım. Mantıksız mantıksız konuşmayın lütfen. Eldeki oyuncularla oynanabilecek en doğru sistem 3-5-2. Hücum varyasyonları arttırmak kaliteli beklerle olur. Eboue ve Riera o bekler değil ne yazık ki. Telles bir nebze arttıracaktır verimliiliği. Cafu gibi Roberto Carlos gibi ciğersiz adamlara ihtiyacı var kanatların. Sabri-Telles ikilisi mesela daha fazla etkinlik katacaktır. Zira Chedjou gibi bir saatli bombanın oynamaması da hayırlı olur.

attirson
Takımı sahadan çekecek bir teknik direktör olsa keşke kenarda olacak iş degil.

Suicider
Hakem çok kötü kırmızıları çıkarmadı o ayrı ama bence penaltı kararı doğru bilmiyorum yanlış mı gördüm.

Nocna Mora
19.Ocak.2014, 22:47
çok enteresan bir penaltı kararı. hakem hakkında büyüklerinin gelecekte çok şey beklediklerini söylemişti spiker. bundan mı çok iey bekliyorlar ?

Nesi enteresan anlayamadım. Adamın 'gelişi faul' bir kere ki darbesi de direk Sneijder'e. Tabanla bileğe giriyor. Nesi tartışılabilir ki bunun. Hakemin Sneijder'in tekmesine kart çıkarmaması bir hata. Sarı hatta kırmızı bile çıkabilirdi o harekete fakat o ana kadar Sneijder'e yapılan faul sayısı 6-7. Hakem de bunun farkındaydı ve o nedenle anlayışlı davrandı. Bence o konuda sıkıntı yok. Fakat Riera'nın atılması lazımdı. Gören bir hakemin olmaması şanssızlık tamamen.

Gncl1905
19.Ocak.2014, 22:50
Hakemle beraber 12 kişi oynuyoruz. Çok kötü hakem, ben olsam Sneijder, Riera ve Melo'ya(ikinci sarıdan) kırmızıyı basmıştım. Penaltı da tartışılabilir gibi ama tabanla da girmiş olabilir, net değil; tam göremedim.

Oyun da hiç iç açıcı değil. Antalyaspor çok kapalı oynuyor ama artık bu bahane olamaz. Hali hazırda son derece düşük olan şampiyonluk umutlarımızı devam ettirmek istiyorsak bu tip takımları açmamız gerek. Hala tıngır mıngır pozisyonsuz maçlar izliyoruz. Eboue maçta mı değil mi belli değil. Chedjou zaten Fransa Ligi'nde nasıl yılın stoperi olmuş bizi mi kandırıyor millet çözemedim gitti. Umut yine umut vermiyor. Gerçi iyi oynayan da yok da bunlar bayağı göze batanlar. Emre ve Sneijder'in pas şovları da olmasa maç izlenmez, ha bir de ara sıra Riera, Selçuk ve Drogba parlıyor.

Kısaca Hakem 1-0 Antalyaspor ilk yarı özeti.

anil luque
19.Ocak.2014, 22:51
Nesi enteresan anlayamadım. Adamın 'gelişi faul' bir kere ki darbesi de direk Sneijder'e. Tabanla bileğe giriyor. Nesi tartışılabilir ki bunun. Hakemin Sneijder'in tekmesine kart çıkarmaması bir hata. Sarı hatta kırmızı bile çıkabilirdi o harekete fakat o ana kadar Sneijder'e yapılan faul sayısı 6-7. Hakem de bunun farkındaydı ve o nedenle anlayışlı davrandı. Bence o konuda sıkıntı yok. Fakat Riera'nın atılması lazımdı. Gören bir hakemin olmaması şanssızlık tamamen.

adam ayaklarını bilerek kendine doğru çekiyor taylan. kaldı ki sneijder'e müdahalesi de topa dokunduktan sonra oluyor. pozisyonun devamlılığı konusunda ülkemizde 1 gram standart olmadığı için ben penaltı değil diyorum. tabii ki kişisel görüşüm.

europeanconquer
19.Ocak.2014, 22:51
Atv spikerleri,Antalya taraftarları,Sneijder ve Riera beni çıldırttılar.

Hakeme diyecek bir sözüm yok adam yanlış mesleği seçmiş.Özellikle Riera konusunda çok müsamaha tanıdı.

Edit:

Sneijder'in pozisyon %100 penaltı.Adamın müdahalesi değil,gelişi penaltı.Mesela Beşiktaş-Galatasaray maçında Melo'nun Motta'ya yaptığı faulde de önce topaydı müdahale.Senin görüşüne göre o da faul değil Anıl abi.

uAburak89
19.Ocak.2014, 22:53
Maçı izleyemiyorum, hakem gördü de mi vermedi o kırmızıları yoksa görmedi mi?

Ayrıca Riera gaddar bir futbolcu ne yazık ki, hakemi sürekli kolluyor ve görmediği anlarda pislik yapmaktan kaçınmıyor.

Futbol eleştirilerinizi de pek anlamıyorum açıkçası, Mancini bunları hazırlık maçı olarak görüyor, deneme yapıyor. Belki Chelsea maçları için stoper düşünüyor Melo'yu, bilemeyiz. Her kulvarın motivasyonu ayrıdır, bu gruptan çok büyük ihtimalle çıkarız zaten. Bu maçlar ölçü olmamalı.

Facx
19.Ocak.2014, 22:55
adam ayaklarını bilerek kendine doğru çekiyor taylan. kaldı ki sneijder'e müdahalesi de topa dokunduktan sonra oluyor. pozisyonun devamlılığı konusunda ülkemizde 1 gram standart olmadığı için ben penaltı değil diyorum. tabii ki kişisel görüşüm.

açık olan bacağı direk adamın bileğine giriyo sen gelmiş topa dokunuyo diyosun top çarpmış olmasın kapalı bacağına ?

lexoqe
19.Ocak.2014, 22:56
Takım olarak iyi olmayabiliriz fakat bana olası diğer sistemleri söylersen çok mutlu olurum. Hadi 4-4-2 oynasın demek kolay. Sneijder oynamasın hatta öyle şeyler istiyoruz ki. Ya da ya da Aydın ve Amrabat oynasın ki 4-5-1 oynayalım. Mantıksız mantıksız konuşmayın lütfen. Eldeki oyuncularla oynanabilecek en doğru sistem 3-5-2. Hücum varyasyonları arttırmak kaliteli beklerle olur. Eboue ve Riera o bekler değil ne yazık ki. Telles bir nebze arttıracaktır verimliiliği. Cafu gibi Roberto Carlos gibi ciğersiz adamlara ihtiyacı var kanatların. Sabri-Telles ikilisi mesela daha fazla etkinlik katacaktır. Zira Chedjou gibi bir saatli bombanın oynamaması da hayırlı olur.

Eldeki oyuncularla oynanabilecek en doğru sistem 3-5-2 diyorsun, futbolu da gözler önünde. Demek ki en doğru sistem bu değilmiş. Sen bana Drogba ve Sneijder illaki oynayacak dediğin için en doğru sistem bu oluyor. Böyle bir şey yok. Bazen ödün vereceksin bazı şeylerden bu kadar kıt olmamıza gerek yok. Doymamışız bu tür şeylere yarın Beckham gelir biz tam bozarız futbolu.

grkm33
19.Ocak.2014, 23:01
Riera ne kadar antipatik bir oyuncu yahu geldiğinden beri kaçıncı tekmesi bir tane hakemde görmedi işin ilginç tarafı

anil luque
19.Ocak.2014, 23:05
açık olan bacağı direk adamın bileğine giriyo sen gelmiş topa dokunuyo diyosun top çarpmış olmasın kapalı bacağına ?

O da bir bakış açısı tabi.

Önder HOCA
19.Ocak.2014, 23:13
riera sarı kart gördü ve itiraz ediyor :)

footballer33
19.Ocak.2014, 23:14
Umarım GS'nin devre arasında kontenjanı açmak için yollayacağı ilk yabancı Riera olur. Oldukça art niyetli bir futbolcu.

Walter Sakana
19.Ocak.2014, 23:15
Penaltı inşallah kaçar dedim içimden ama kaçırmadı.

Ben o kadar karamsar bir tablo görmüyorum. Takım kendini kasmadan maçı rahatça rakip sahaya yıkıyor. Tamam net pozisyon yok, Antalyanın da 1 pozisyonu var ama Burak'ın da dediği gibi Mancini'ye göre hazırlık maçı kıvamında bir maç bu. Sistemi oturtmaya çalışıyor. Biraz taktiksel gözle izlediğimde umut veriyor bana. Sistemde sıkıntı yok, oyuncularda var. O da Chedjou ile Drogba'nın hazır olmaması, Riera'nın çabukluk yetersizliği ve Melo'nın gerçek yeri olmamasından. Chedjou kendini bulur bi de iyi bir stoper gelirse bu sistemle zor gol yeriz ben size söyleyeyim.

Rakip ataktayken dikkat edin orta sahanın ortasındaki (Emre) oyuncu hemen ön libero mevkisine geliyor. Dediğim gibi sıkıntı sistemde değil, oyuncu performanslarında. Hücumdaki üretkenlik Telles'in gelmesi, Melo'nun Emre'nin yerine orta sahanın ortasına geçmesi, Drogba'nın maç eksiğini kapatması ve Burak'ın form yakalaması ile çözülecektir.

Sneijder bana göre çok faydalı işler yapıyor. Çok büyük faydaları var takıma ancak görülmüyor. Sadece şut ve paslarına bakılıyor. Halbuki ileride topu kaybettiğimizde Inter günlerinden alışkanlık edindiği çok akıllı bir pres yapıyor ve rakip savunmacıları uzun oynamaya ya da riskli paslar atmaya zorluyor. Top kapması önemli değil. Barcelona'nın hücum oyuncularının yaptığını yapıyor. Allahtan Mancini geldide takıma o bunları görüyor.

lexoqe
19.Ocak.2014, 23:20
Biraz daha sabır gerektiriyor bu sistem. Göreceğiz bakalım.

Eboue'de pes etmiş gibi.

byariff
19.Ocak.2014, 23:23
ugur incemaninda kirmizi karti es gecildi rieraya oldugu gibi

uAburak89
19.Ocak.2014, 23:34
Penaltı inşallah kaçar dedim içimden ama kaçırmadı.

Ben o kadar karamsar bir tablo görmüyorum. Takım kendini kasmadan maçı rahatça rakip sahaya yıkıyor. Tamam net pozisyon yok, Antalyanın da 1 pozisyonu var ama Burak'ın da dediği gibi Mancini'ye göre hazırlık maçı kıvamında bir maç bu. Sistemi oturtmaya çalışıyor. Biraz taktiksel gözle izlediğimde umut veriyor bana. Sistemde sıkıntı yok, oyuncularda var. O da Chedjou ile Drogba'nın hazır olmaması, Riera'nın çabukluk yetersizliği ve Melo'nın gerçek yeri olmamasından. Chedjou kendini bulur bi de iyi bir stoper gelirse bu sistemle zor gol yeriz ben size söyleyeyim.

Rakip ataktayken dikkat edin orta sahanın ortasındaki (Emre) oyuncu hemen ön libero mevkisine geliyor. Dediğim gibi sıkıntı sistemde değil, oyuncu performanslarında. Hücumdaki üretkenlik Telles'in gelmesi, Melo'nun Emre'nin yerine orta sahanın ortasına geçmesi, Drogba'nın maç eksiğini kapatması ve Burak'ın form yakalaması ile çözülecektir.

Sneijder bana göre çok faydalı işler yapıyor. Çok büyük faydaları var takıma ancak görülmüyor. Sadece şut ve paslarına bakılıyor. Halbuki ileride topu kaybettiğimizde Inter günlerinden alışkanlık edindiği çok akıllı bir pres yapıyor ve rakip savunmacıları uzun oynamaya ya da riskli paslar atmaya zorluyor. Top kapması önemli değil. Barcelona'nın hücum oyuncularının yaptığını yapıyor. Allahtan Mancini geldide takıma o bunları görüyor.

Maçı izleyemeyen biri olarak şu yorum benim için çok iyi oldu valla. :) Bir de abi daha çok yazsan genel olarak, hiç fena olmaz. :icon_biggrin:

Chedjou'dan çok ümitli değilim ben, kötü oyuncu değil ama sanki kafa olarak sahada değilmiş gibi maçlarda. Var bir sıkıntısı gibi geliyor bana. Sneijder'ın yaptığı pres son zamanlarda benim de dikkatimi çekmeye başlamıştı, her açıdan yükselen bir grafiği var. Nazar değmesin.

Mancini bir şeyler deniyor, geldiğinden beri. Fatih Terim ben namağlup takım bıraktım dedi ama Real karşısında madara olmuştuk, gruptan çıkardı bizi adam. Taktiksel açıdan da bizim pek alışkın tarzda olmadığımız bir isim. Anladığım kadarıyla yorumcu Levent Tüzemen, Fatih Terim'ci kesimdendir kendisi, bu denemeleri Fatih hoca yapsa methiyeler düzerdi. :)

Şu takımı tam kadro, hatta yedekleri bile ideal olarak görmek lazım. Kalede Eray yerine Muslera olması bile çok fark yaratır.

Mancini ile kesin kararlara varabilmek için gelecek sezonu beklemek lazım, bu adam Sneijder, Drogba, Melo, Muslera, Eboue'den başka kimseyi bilmediği bir takıma, yeni bir ülkeye geldi.

byariff
19.Ocak.2014, 23:42
melodan 2 tane daha klonlamak lazim.

lexoqe
19.Ocak.2014, 23:42
Oyunda gittim 3-5-2 oynadım maçı çevirdim :n:

byariff
19.Ocak.2014, 23:50
yine duran top 1-1 :D

Corpus
19.Ocak.2014, 23:55
Yorumcu kim yahu? Deli oldum

europeanconquer
19.Ocak.2014, 23:56
Çok basit bir gol yedik.Emre ikinci yarı iyi oynadı.Eyyorlamam bu kadar.

Neyse 1 puan 1 puandır.

Walter Sakana
20.Ocak.2014, 00:04
Avrupanın önde gelen kulüplerinden biri olma hedefin varsa öncelikle rakip hücumcuların gözünü korkutacak "kaya" gibi sağlam bir savunma oyuncun olması şart. Chelsea'nin Terry'si, Barcelona'nın Puyol ve Pique'si, Man.Utd'ın Rio Ferdinand'ı, Dortmund'un Hummels'i gibi rakip hücumcuların "nasıl geçeceğim bu adamı?" diye kara kara düşünecekleri bir isim olacak savunmanda. "Ben bu savunmacıları havada karada geçerim" diye düşünecekleri bir savunman varsa pek bir yere varamazsın.

Galatasaray başarılarını hep bu tür oyuncuların var olduğu dönemlerde yaşamadı mı? Popescu-Bülent sonrasında Ujfalusi zamanlarında... Fenerbahçe aynı şekilde Uche-Högh sonrasında Lugano zamanlarında...

Önceki mesajımda belirttiğim gibi, bana göre yeni sistem çok güzel ama oyuncularda sorun var. Chedjou iyi mi yetersiz mi takım olarak yükselişe geçtiğimiz zaman ortaya çıkar ama şu anki görüntüsü bahsettiğim tarzdan bir savunma oyunucusu profili değil. Hava toplarında da yetersiz. Semih olabilir zamanla, öncelikle şu "denge" sorununu çözer ve yere sağlam basmayı öğrenip güçlenirse olabilir.

LifeYourself
20.Ocak.2014, 00:14
Riera ve Kuyt'dan hiç haz etmiyorum.Bunlar eskiden ortak oynarlarken çirkeflik antremanı vermiş bunlara TDleri galiba.Bu kadar profesyonel tekmeler, adam kışkırtmalar olmaz.Resmen hakem kollayıp yapıyorlar hareketlerini...

zeck17
20.Ocak.2014, 00:55
Fenerbahçelilerin tekme konusunda yorum yapmasını ironik buluyorum gerçekse hiç komik değil tabi rieraya da yakışan bir hareket değil son sezonu kimseyi sakatlamadan gitsin artık

Wederson da hapse girmesi gerekirken maça gelmiş bu ülkede işlerin böyle işlemesi çok acı bir durum tff yi atananlar yönetiyor

Maça gelince emre maçta iyiydi chedjou riera eboue yabancı haklarımızı boşa kullanıyoruz bunlarla sneijder drogba muslera melo diğer 2liyi de yukardaki 3lü+amrabat ve danyden seçmezsek büyük iş başarırırız

CeNTeR_TR
20.Ocak.2014, 02:03
Fenerbahçelilerin tekme konusunda yorum yapmasını ironik buluyorum gerçekse hiç komik değil tabi rieraya da yakışan bir hareket değil son sezonu kimseyi sakatlamadan gitsin artık

Wederson da hapse girmesi gerekirken maça gelmiş bu ülkede işlerin böyle işlemesi çok acı bir durum tff yi atananlar yönetiyor

Wederson'un hapise girmesi gerekirken derken Fenerbahçe taraftarına gönderme yaptınız herhalde :) İronik bulduğunuz bir durumu siz de ironi yaparak değişik bir hale getirdiniz herhalde :n:

Şu Kupa Uefa Kupasına Lig sıralaması ile bu hakkı elde edemeyecek bir takıma gider İnşAllah.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ocak.2014, 02:21
galatasaray sampiyonluktan uzak kaldigi bu sezonda turkiye kupasini birakmayacaktir bence. uzun da bir ara olmustu zaten, kupayi almak icin en iyi firsat bu sezon. formalite maclari oynaniyor yani isin ozeti, direk final oynatsalar kimse hayir demez (:

ligde ikincilik icin, kupada da ikinci finalist olmak icin mucadele var. cok benzer iki yapi olustu bu yil.

zeck17
20.Ocak.2014, 02:41
Wederson'un hapise girmesi gerekirken derken Fenerbahçe taraftarına gönderme yaptınız herhalde :) İronik bulduğunuz bir durumu siz de ironi yaparak değişik bir hale getirdiniz herhalde :n:

Yani 2 durum var biri vederson ceza aldı 5 ay hapis yatacak 10 günden az bir süre sonra ama bu adam resmi bir maça çıkabiliyor burası ilginç geldi

tekme konusunda da baroni olsun kuyt olsun emre olsun caner olsun alves olsun çoğunun her maç kart görmesi gerekir ha riera da bugün atılması gerekiyordu 2-3 maç cezayı da hak etmiştir doğruların yazılması gerek :)

CeNTeR_TR
20.Ocak.2014, 02:43
Yani 2 durum var biri vederson ceza aldı 5 ay hapis yatacak 10 günden az bir süre sonra ama bu adam resmi bir maça çıkabiliyor burası ilginç geldi

tekme konusunda da baroni olsun kuyt olsun emre olsun caner olsun alves olsun çoğunun her maç kart görmesi gerekir ha riera da bugün atılması gerekiyordu 2-3 maç cezayı da hak etmiştir doğruların yazılması gerek :)

Ben sadece ironi yapılmasından duyduğunuz rahatsızlığı sizinde ironi yaparak cevaplamanızı vurguladım.

Yoksa tekmeler havada uçuşsun beter olsun hepsi her maç tonlarca kırmızı kart görsün karışsınlar izlerken baya zevk alırım yani :)

E.Cartman
20.Ocak.2014, 02:46
Türkiye kupasında ve hazırlık maçlarında dikkatimi çeken bir şey var, hakemler tam anlamıyla çöp. Tutarlılık zaten 0, oyun kontrolünü falan da çabuk kaybediyorlar, zaten oyuncular pek kasmıyor üstüne bir de kötü yönetimle maçlar iyice halı saha maçına dönüyor. Hele bazen öyle kararlar veriyolar ki insan ne diyeceğini bilemiyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ocak.2014, 03:00
sadece turkiyede degil diger liglerde de hakemler facia. hakem olmadigim icin bilmiyorum ama bu isi yaptiklarina gore futboldan cok iyi anladiklarini varsayiyorum. ne oluyorsa saha icinde baska bir seye donusuyorlar, bildikleri seyler sarpa sariyor. ne zamanki bu isi yonetebilecek yapay zekalar gelistirecez, o zaman kurtulacaz bu magduriyetten galiba :zuhaha

ozellikle konuyla alakasiz ama, basketbol hakemligi berbat bir is. takimlarin kaderi cok fazla duduklere bagli. ayni macta bile bir hareket farkli farkli yorumlanabiliyor. hakem tarafsizligi meselesinden ya da eyyam denilen seyden kurtulmanin tek yolu yapay zeka (: duygusuz olacak :D

LifeYourself
20.Ocak.2014, 13:04
Abi kolay değil 22 insanı yönetiyorsun.Ve her şey çok hızlı gelişiyor.Sahanın ortasındaki hakemden çok yanlardakilerin biraz yardımcı olması lazım adama.

William Rookwood
20.Ocak.2014, 16:17
Şu duran toplarda bi kerede bizim yüzümüz gülse keşke.

davidvilla
20.Ocak.2014, 17:23
Kolombiyadayim bizim maci da burda ne zor sartlar altinda izledim ama aybabanin takima puan verdik :)

byariff
20.Ocak.2014, 19:37
Kolombiyadayim bizim maci da burda ne zor sartlar altinda izledim ama aybabanin takima puan verdik :)

saludos desde españa a ti :p

mwaru
20.Ocak.2014, 22:07

Abi ne iş yapıyorsun sen bi İtalya'da bi Kolombiya'da hayat sana güzel yemin ediyorum :) Asistan falan lazımsa gönüllüyüm :p

davidvilla
21.Ocak.2014, 04:16
Byariff muchas gracias amigo

Ya ihracat bizim is . Italya guzel zaten benim yabanci dil italyanca diger ulkelerde iste ispanyolca ingilizce idare ediyoruz. Ama bu kadar saga sola gitmek cok yorucu bi olay keske sadece italya ile sinirli kalsa :) burada onemli olan ben ne zor şartlarda maci izliyorum gordugum sey aybabanin o itici sevimli surati oldu golden sonra ona kahrediyorum

Fearless Coward
22.Ocak.2014, 20:18
82 Aykut Erçetin
21 Aurelien Chedjou
22 Hakan Balta
3 Felipe Melo
6 Ceyhun Gülselam
7 Aydın Yılmaz
35 Yekta Kurtuluş
77 Albert Riera
90 Umut Gündoğan
11 Didier Drogba
17 Burak Yılmaz

Bu da Elazığ'ın 11

1 Vanja Ivesa
25 Tanju Kayhan
58 Fabio Bilica
61 Çağlar Birinci
6 Mehmet Nas
10 Serdar Gürler
21 Serdar Özkan
27 Pape Sow
7 Marvin Zeegelaar
15 Youssouf Hadji
18 Deniz Yılmaz

uAburak89
22.Ocak.2014, 20:20
Bizim sağ kanat koridor olur.

Facx
22.Ocak.2014, 20:21
Bizim sağ kanat koridor olur.

serdar özkan mı koridor edicek orayı :icon_razz: serdar gürler oynarsa ayrı tabi :D

ReaList
22.Ocak.2014, 20:42
Serdar Özkan, Gürler'den daha kaliteli ve teknik. Sadece aşırı bireysel oynuyor. Elazığ'ın fena bir kadrosu yok hani, bu maçtan beraberlik koparabilirler.

anil luque
22.Ocak.2014, 20:54
Elazığ'ın şu kadrosunu görünce KG var oynamadığıma pişman oldum doğrusu. Gol atarlar gibi duruyor.

anil luque
22.Ocak.2014, 21:15
Umut Gündoğan hiç fena başlamadı. Kumaşı iyi valla.

byariff
22.Ocak.2014, 21:18
15 dakkada umut fena degil daha cok pas atsalar is yapicak gibi.

anil luque
22.Ocak.2014, 21:20
Aydın'ın bileğı felaket kırıldı :( :( :(

William Rookwood
22.Ocak.2014, 21:22
Aydın'ın bileği çok kötü kırıldı nasıl bir şansızlık bu.... İçimden parça koptu resmen.. :(:(

Gncl1905
22.Ocak.2014, 21:23
Of Aydın için çok çok kötü oldu. Muhtemelen çok kötü bir sakatlık olacak. Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah bir şeyi yoktur diye temenni edeyim ama pozisyon çok kötü gözüküyor.

Ronaldinho 10
22.Ocak.2014, 21:24
Off.. cok kotu bir posizyondu. cok gecmis olsun :(

lexoqe
22.Ocak.2014, 21:32
Muhtemelen dizi ve bileği kırıldı. Çok talihsizdi, büyük geçmiş olsun.

ardaskoc
22.Ocak.2014, 21:46
Benim ayağıma ağrı girdi burada Allah acil şifalar ve sabır versin. Bileğinde kırık varmış.

uAburak89
22.Ocak.2014, 21:48
Bu son ciddi sakatlık olur umarım.

Umut ve Salih nasıl oynuyor?

byariff
22.Ocak.2014, 21:51
umut iyi salihde fena degil..

Fearless Coward
22.Ocak.2014, 21:59
Valla içim gitti o sakatlıkta.Dualarımız Aydın'la.

Salih pek top alamadı ama Umut'u beğendim ben tekniği muazzam iş yapar bu adam bizde.

Ralph
22.Ocak.2014, 22:02
Offfff çok kötü çok. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir.

E.Cartman
22.Ocak.2014, 22:03
Umut bana direk olarak Emre Çolak'ı hatırlattı. Emre'den tekniği biraz daha düşük ancak onun kafasını kaldıran, kafası çalışan versiyonu gibi geldi :D Sanırım aradığımız da tam olarak buydu bizim :zuhaha

Aydın'a da büyük geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir.

Facx
22.Ocak.2014, 22:04
yazık patates tarlası gibi zemin adamın ayağı kayması gerekiyoken zeminden geri sekti sırf bu yüzden kırıldı geçmiş olsun

5267
22.Ocak.2014, 22:05
Aydın'ın pozisyonda bende fena oldum, geçmiş olsun.

Elazığ'da iyi direniyor.

Nocna Mora
22.Ocak.2014, 22:09
Çok kötü bir sakatlık oldu. İçim acıdı resmen. Bileği nasıl kırıldı yahu ben onu anlayamadım, yalnızca dizi kırıldı gibi duruyordu ama.

europeanconquer
22.Ocak.2014, 22:12
Geçmiş olsun Aydın Yılmaz,tez zamanda iyileşir inşallah.

furkan58
22.Ocak.2014, 22:20
Penaltı Elazığ kullanıcak.

anil luque
22.Ocak.2014, 22:21
Serdar attı 1-0. İyice kapanırlar gibime geliyor şimdi.

5267
22.Ocak.2014, 22:22
Öne geçtik sonunda, İnşallah böyle kalır.

Bordo61Mavi
22.Ocak.2014, 22:31
O nasil kacti Serdar ?

furkan58
22.Ocak.2014, 22:32
Serdar Gürler kariyerinin en basit golünü kaçırdı sanırım.

ardaskoc
22.Ocak.2014, 22:32
O kaçar mı ya..

5267
22.Ocak.2014, 22:33
Serdar naptın ya :(

Night_Mare17
22.Ocak.2014, 22:37
Aydın Yılmaz'ın sakatlığını gördüm futboldan acayip bir şekilde soğudum psikolojim bozuldu nerdeyse hele Aydın'ın ve yakınlarının psikolojisin şu an düşünemiyorum Allah sabır versin , cidden çok geçmiş olsun.

Oynadığımız futbol kötü Umut'u da pek beğenmedim tekniği var fakat tercihleri Emre Çolak gibi bence yanlış. Salih yerli statüsünde iyi gözüküyor güzel bindiriyor Sabri gibi işte :D

footballer33
22.Ocak.2014, 22:50
Aydın Yılmaz'a çok büyük geçmiş olsun, bu sezonu kapattı artık. Önümüzdeki sezon başlangıcına yetişir umarım.

Namzet
22.Ocak.2014, 23:03
Melo kendini yere bırakıp kıvranıyor,yorumsuz bir kişilik+ Burağın da ne yaptığı muamma

anil luque
22.Ocak.2014, 23:04
Felipe Melo'nun bu halleri ne olacak yahu..?

Night_Mare17
22.Ocak.2014, 23:05
Burak şimdi Engin gibi yapsa hakemi boğazlasa suçlu mu olacak ?

LifeYourself
22.Ocak.2014, 23:05
Lanet olsun ya keşke gruplara kalmasaydık.
Aydın ve Bruma sezonu kapattı.
Burak şimdi burdan x maç ceza alır.Zart zurt pff bakalım daha neler görücez.

William Rookwood
22.Ocak.2014, 23:07
Burak niye kırmızı kart gördü kaçırdım o görüntüyü?

europeanconquer
22.Ocak.2014, 23:08
Hahahahahaha :n:

Hakeme gel :n: Tebrikler Elazığspor'a,bizden daha iyi oynadılar,hak ettiler maçı.Performansa yorum yapmıyorum.Burak'ın agresifliğine de bir şey demiyorum hepsini Aydın'ın sakatlığına bağlıyorum.Ben burada evimde iştahtan kesildim o adamlar orada maç oynuyor,en yakınlarına böyle kötü bir şey olmuşken yorum yapmıyorum yapsam ne olur ki zaten.

Cengo
22.Ocak.2014, 23:08
Melo'nun dirtiness tavan yaptı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Ocak.2014, 23:10

Kaçırman mümkün değil, çünkü öyle bir görüntü olmadı :D

Hakem raporu açıklık getirir konuya, kimse birşey anlamadı çünkü.

O değil de, gs bu maçı niye ciddiye aldı. Yenilse ne olacaktı ki. Sneijder falan sakatlansa nasıl hesap verecekti mancini. O zeminde futbol mu oynanır.

LifeYourself
22.Ocak.2014, 23:10

Yan hakeme bir şeyler dedi galiba.Uzaklaştırmaya çalıştılar ama uzaklaşmayınca yedi kırmızıyı.Birde soyunma odasına giderken birine dalıyordu en son ben izlemeyi bıraktım :zuhaha

anil luque
22.Ocak.2014, 23:11
Yalnız Burak'ın olayını kimse anlamadı cidden. Çok merak ettim doğrusu niye kırmızı kart gördü.

Fearless Coward
22.Ocak.2014, 23:11
Burak çıktıktan sonra yine birisinin üstüne gidiyordu kim bilir ne dedi.Hakem skandaldı valla zaten böyle hakemleri bizim maçlara vermeyi seviyorlar geçenki hakemde öyleydi bu da.

Cengo
22.Ocak.2014, 23:12
Ağzından sinirle yasak bir kelime kaçırmış olabilir. Başka bir sebep öngöremiyorum.

Namzet
22.Ocak.2014, 23:12
Yan hakeme gitti bir şeyler söyledi galiba sonra orta hakem çağırıp direk kırmızı gösterdi.Melo yaktı burağı:)

Fearless Coward
22.Ocak.2014, 23:15
Hakem berbattı tamam da bizim takım da top oynamaya gelmemişti.Kaleyi bulan şutumuz yok maçta arkadaş.Mancini çok deneme yapıyor bir yerde patlayacağı belliydi kupa'da işimizi zora sokuyoruz boşuna.Umut fena değildi ama Salih'in çok çalışması lazım baya heyecanlı göründü.

uAburak89
22.Ocak.2014, 23:20
Burak'ın atılması kötü olmuş lig maçında yok.

Bu arada ülkede futbol net seviliyor, bu maça bu ilgi, maşallah.

Gncl1905
22.Ocak.2014, 23:25
Zemin kötü, oyun kötü, sakatlık kötü, kırmızı kötü, sonuç kötü.

Bizim için iyi olan bir şey yoktu bu akşam.

lexoqe
22.Ocak.2014, 23:27
Burak'ın atılması kötü olmuş lig maçında yok.

Bu arada ülkede futbol net seviliyor, bu maça bu ilgi, maşallah.

Kupada gösterilen kartlar ligi etkiliyor mu ki ?

zeck17
22.Ocak.2014, 23:29
bildiğim kadarıyla etkilemiyor öyle çoksaçma bir kural vardı önceki sene bir fenerbahçe maçından sonra konuşulmuştu filan

europeanconquer
22.Ocak.2014, 23:29

Kırmızı kartlar etkiliyor.

uAburak89
22.Ocak.2014, 23:30

Ligde gördüğün kart etkilemiyor kupayı, ama kupada görülen kırmızı kartlar ligi de etkiliyor diye biliyorum.

Nocna Mora
22.Ocak.2014, 23:36
Salih güzel görüntü çizdi bence ilk maç için. Etkili bindirmeleri oldu. İçe de kat etmeyi başarıyor, çizgiye de iniyor. 3-5-2'nin sağındaki adamın oynaması gerektiği gibi orta saha civarlarında karşılıyor rakibi. Kumaşı kaliteli.

Umut'ta Emre Çolak'ın biraz daha hızlısı gibi geldi gözüme. Onun da kumaşı iyi. Dikine güzel oynadı fakat daha çok tek pas yaparsa daha etkili olacaktır. Yekta'ya benziyor tarzı.

Drogba ve Riera çok etkisizlerdi. Özellikle Drogba resmen takımı bir kişi eksik oynatıyor. Ne koşuyor, ne etkili bir hareketi var. Mümkünse yalnızca 45 dakika oynasın. Sahada yürüyen takım savunmasına yardımcı olmayan birini görmeye ben tahammül edemiyorum. Misal bugün Bursaspor maçında Fernandao denen adam öyle akıllı savunma yaptı ki. Top rakipteyken pas yollarını hep kapattı stoperlerin. Sadece vücudunun şekli ve bir kaç akıllı koşu ile. Drogba'da ilk geldiginde yapıyordu bunları fakat şımarmış gibi bir hali var. Koyvermiş durumda. Takılıyor sahada ki bu gayrı ciddi tutumu rahatsız edici.

attirson
22.Ocak.2014, 23:45
Antalyaspor 4-0 Tokatspor ilk yarı sonucu.

Harika oynuyor Antalya ama Tokat'ta oynattırıyor çok nadir pres yapıyorlar Antalya bir ara 40 üstü pas yaptı böyle giderse fark acılır.Semih çok yararlı olacağa benziyor takımı hücumda harika yönlendiriyor.

zeck17
22.Ocak.2014, 23:56
Alt yapıdan çıkan oyuncularla çıksak keşke diyeceğim de onlar da sakatlanır üzülürürüz.öyle saçma bir kupa işte

sakary Ali
22.Ocak.2014, 23:58
Son yarım saati izledim Buca'daki ortasaha Umut'u acayip beğendim. Harika bir futbol oynadı.

Zamanında Buca - Beşiktaş maçından sonra yazmıştım :p

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2575527&postcount=263

byariff
29.Ocak.2014, 20:03
mancini dalga geçiyor galiba kadroya bak..

Ufuk Salih Dany Balta Sabri Eboue Yekta Ceyhun Riera Umut Drogba ilginç

E.Cartman
29.Ocak.2014, 20:04
İnsan gerçekten hayret ediyor.

europeanconquer
29.Ocak.2014, 20:07
Riera son bir kez oynamak istedi herhalde.İlk 11'de aşırı bir gariplik yok bence,Mancini denemeye devam ediyor ancak kötü bir 11 olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İnşallah bir şekilde kazanırız.

eng1n
29.Ocak.2014, 20:08
Riera ve Dany'nin galatasarayda ki jübile maçı :D

uAburak89
29.Ocak.2014, 20:10
Bu 11 doğruysa, sonuç ne olacak olursa olsun kesinlikle skandaldır bana göre. Denedi yeterince, şu maçı kaybedersen çıkma şansın yok gibi bir şey. En azından omurganın belirlenmesi lazım.

William Rookwood
29.Ocak.2014, 20:15
Antalyaspor, Tokatspor'u 2-0 yenmiş. Gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmamız lazım.

Fearless Coward
29.Ocak.2014, 20:17
Mancini ne yapıyon sen reis ya. :(

Hugo
29.Ocak.2014, 20:24
Sabri ve Eboue'nin aynı anda sahada olması gerçekten üzücü arkadaşlar.

furkan58
29.Ocak.2014, 20:45
SPORX.COM ‏@sporx 35 sn.
Galatasaray'ın Elazığspor 11'i: Ufuk, Salih, Dany, Hakan, Eboue, Yekta, Ceyhun, Emre, Sabri, Umut, Drogba

Arif'in yazdığından farklı olarak Riera yerine Emre yazmış Sporx

uAburak89
29.Ocak.2014, 20:49
Gidecek denilen Dany niye oynar ki, ciddi bir sakatlık geçirse ne olacak?

Addolorato
29.Ocak.2014, 21:06
Gidecek denilen Dany niye oynar ki, ciddi bir sakatlık geçirse ne olacak?

Yine alır Antep :D

Cengo
29.Ocak.2014, 22:18
Neden alsın ki? Almaz Gaziantep sakat Dany'i.

Türkiye Kupası'nda tur atlamaları aslında iyi olmadı. 3 maç devre arası, 3 maç sezon içi. Takvimin son haline bakmadım ama hatırladığım kadarı ile grubun son maçı ŞL maçından önceki hafta içinde oynanacak. Bu da demek ki 5 maçı üstüste 3 günde 1 oynamak zorundalar. Yorulmuş bir takımın ŞL oynamasını Mancini de istemez. Elenseydik keşke diye içinden geçiriyordur muhtemelen. Lig içinde olunca rotasyon yapmak sureti ile Dany'i oynatmak zorunda hissetti kendisini. Sakatlanıp uzun süre oynayamayacak olursa transfer de yatar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Ocak.2014, 22:34
sahaya cikan 11in 7si defansif, kaleciyi de koy 8 kisi. nasil gol atmayi dusunuyor GS.

byariff
29.Ocak.2014, 22:42
attik ceyhunla :D

attirson
29.Ocak.2014, 22:43
Drogba maçın basından beri sekiyor neden Türkiye Kupası maçı icin bu kadar zorluyorlar anlamadım.

byariff
29.Ocak.2014, 22:47
Drogbam 2 yapti

golu emre çolaga yazalim

http://s14.directupload.net/images/140129/yjzruq67.swf

William Rookwood
29.Ocak.2014, 22:48
Yedeklerde kimler var bilmiyorum ama. İkinci yarı Emre Can, İbrahim ve Umut girmeli.

europeanconquer
29.Ocak.2014, 22:49
Performansıyla beni şaşırtanlar;Sabri,Emre ve Ceyhun
Aynı oynayanlar; Eboue,Ufuk,Hakan,Yekta,Umut ve Drogba
Kötü oynayanlar; Dany ve Salih

Takımı genel olarak pek beğenmedim ancak skorun 2-0 olması güzel oldu gruptaki durum açısından.İkinci yarıda bir gol daha bulursak 60'dan sonra Umut,Emre Can ve İbrahim girer umarım.

Nocna Mora
29.Ocak.2014, 22:52
Bu maçı izleyen herkes bence takımın hızlı ve dikine pas yapmasını engelleyen oyuncunun Selçuk olduğunu görmüştür. Ceyhun, Yekta, Emre hepsi topu Selçuk'un genelde aldığı yerde alıp dikine oynuyorlar. Asla geri oynadıklarını görmedim. Selçuk Paşa ise kalçasını doğrultup kendi etrafında dönene kadar 3 dakika geçtiği için hızlı bir şekilde oyunu yönlendiremiyor. Geldiği günden bu yana fazlasıyla overrated olduğunu düşündüğümü dile getirmiştim. Bu sene tamamen patlak vermiş durumda o durum. Eyvallah koşuyor, basıyor falan ama Mustafa Sarp'tan farkı yok son iki sezondur. İlk geldiği sene ileri oynuyordu o da fakat ne zaman ki bundan vazgeçip basit oynamaya falan başladı, bütün futbola dair doğruları da unuttu. Emre, Yekta hatta Ceyhun biel Selçuk'u kesebilir, kesmeli.

Ayrıca 4-4-2 sistemi ile oynuyoruz. Takım içi denge daha bir pozitif yönde göze çarpıyor. Sağ kanatta oynayan Eboue sol kanada giderken ister istemez düzgün bir şekilde kayabiliyor takım. Paslaşmalar yerinde. Hırs var, mücadele var. Dany'nin morali bozuk fakat elinden geleni yapıyor her zaman ki gibi. Hakan Balta fizik olarak bitmiş. Çok yavaşlamış. Sabri sol bek oynamasına rağmen sol koridoru çok güzel kullanıyor. Önünde oynayan Emre'nin sık sık deplase olmasının da etkisi var tabii bunda. Orta sahamız iyi top yapıyor. Emre'nin eskiden olduğu gibi sorumluluk alıyor olmasını görmek sevindirici. Sneijder oynarken bu kadar sorumluluk almıyor olması üzücü.

Redrum
29.Ocak.2014, 22:52
Yedeklerde kimler var bilmiyorum ama. İkinci yarı Emre Can, İbrahim ve Umut girmeli.

Hadi inşallah ben de öyle istiyorum. Ayrıca şu Drogba'yı hoca bence zorla oynatıyor. Sakat madem çıkarın şu adamı yahu.

byariff
29.Ocak.2014, 22:54
Bu maçı izleyen herkes bence takımın hızlı ve dikine pas yapmasını engelleyen oyuncunun Selçuk olduğunu görmüştür. Ceyhun, Yekta, Emre hepsi topu Selçuk'un genelde aldığı yerde alıp dikine oynuyorlar. Asla geri oynadıklarını görmedim. Selçuk Paşa ise kalçasını doğrultup kendi etrafında dönene kadar 3 dakika geçtiği için hızlı bir şekilde oyunu yönlendiremiyor. Geldiği günden bu yana fazlasıyla overrated olduğunu düşündüğümü dile getirmiştim. Bu sene tamamen patlak vermiş durumda o durum. Eyvallah koşuyor, basıyor falan ama Mustafa Sarp'tan farkı yok son iki sezondur. İlk geldiği sene ileri oynuyordu o da fakat ne zaman ki bundan vazgeçip basit oynamaya falan başladı, bütün futbola dair doğruları da unuttu. Emre, Yekta hatta Ceyhun biel Selçuk'u kesebilir, kesmeli.

Ayrıca 4-4-2 sistemi ile oynuyoruz. Takım içi denge daha bir pozitif yönde göze çarpıyor. Sağ kanatta oynayan Eboue sol kanada giderken ister istemez düzgün bir şekilde kayabiliyor takım. Paslaşmalar yerinde. Hırs var, mücadele var. Dany'nin morali bozuk fakat elinden geleni yapıyor her zaman ki gibi. Hakan Balta fizik olarak bitmiş. Çok yavaşlamış. Sabri sol bek oynamasına rağmen sol koridoru çok güzel kullanıyor. Önünde oynayan Emre'nin sık sık deplase olmasının da etkisi var tabii bunda. Orta sahamız iyi top yapıyor. Emre'nin eskiden olduğu gibi sorumluluk alıyor olmasını görmek sevindirici. Sneijder oynarken bu kadar sorumluluk almıyor olması üzücü.

selcuk konusunda beni anliyan cikti sonunda..

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Ocak.2014, 22:56
bu kadro nasil 442 oynuyormus merak ettim :zuhaha ikinci yari bakmam lazim :D

Redrum
29.Ocak.2014, 23:01
3 5 2 oynuyor yahu gayet. Sagdan sola: salih dany hakan - eboue emre ceyhun yekta sabri - drogba umut

europeanconquer
29.Ocak.2014, 23:02
bu kadro nasil 442 oynuyormus merak ettim :zuhaha ikinci yari bakmam lazim :D

Çok basit :D

GK-Ufuk
DR-Salih
DC-Paşa hazretleri
DC-Hakan
DL-Sabri
MR-Eboue
MC-Yekta
MC-Ceyhun
ML-Emre
ST-Umut
ST-Drogba

Nocna Mora
29.Ocak.2014, 23:02
Hayır 3-5-2 değil 4-4-2 oynuyor. Salih sağ stoper değil sağ bek oynuyor.

Salih Dany Hakan Sabri
Eboue Yekta Ceyhun Emre
Umut Drogba

Orta saha dörtlüsü sürekli yer değiştiriyor. Emre ve Eboue içeri kat ediyorlar.

europeanconquer
29.Ocak.2014, 23:03
Hayır 3-5-2 değil 4-4-2 oynuyor. Salih sağ stoper değil sağ bek oynuyor.

Salih Dany Hakan Sabri
Eboue Yekta Ceyhun Emre
Umut Drogba

Orta saha dörtlüsü sürekli yer değiştiriyor. Emre ve Eboue içeri kat ediyorlar.

Ben ne yazdım ? :D

Edit:

Pardon Redrum'un mesajı görmemişim :D

William Rookwood
29.Ocak.2014, 23:10
Altyapımızdan hiç forvet oyuncusu yok mu yahu? Böyle maçlarda ikinci yarı Drogba'nın yerine girip oynardı.

William Rookwood
29.Ocak.2014, 23:17
Yalnız Mancini bizim düşündüğümüzün tam tersini düşünüyor. Biz genç oyuncu sokmasını beklerken Melo girdi oyuna.

nerazzuri
29.Ocak.2014, 23:22
:D

salih(sabri)-yekta---melo---eboue
-----------------emre------------------
-----------------umut-----------

ben bunu gördüm. salih,sabri ara ara değişiyorlar.

byariff
29.Ocak.2014, 23:45
umut gundoganin pasinda , sabri affetmedi uzaktan 3-0 :D

William Rookwood
29.Ocak.2014, 23:51
Umut Gündoğan'ın içine Sercan kaçmış, forma numarasındanmıdır nedir. :)

europeanconquer
29.Ocak.2014, 23:53
Umut Gündoğan'ın içine Sercan kaçmış, forma numarasındanmıdır nedir. :)

Neye göye yaptın bu yorumu ?

William Rookwood
29.Ocak.2014, 23:55

Kaçırdığı golden dolayı.

Redrum
29.Ocak.2014, 23:56

Kaçırdığı golden dolayı herhalde. Ama bence orada emre yakın direğin bomboş olduğunu nasıl göremedi yuvarlasa goldü, pası umut bile beklemiyordu :)

urwrdskkn
29.Ocak.2014, 23:57
Çok şükür rahat galibiyet oldu

europeanconquer
30.Ocak.2014, 00:01
Kaçırdığı golden dolayı.

Aslında yanlış bir yorum :n: Sercan bizdeyken ne zaman pozisyona girmişte kaçırmış ? :n:

William Rookwood
30.Ocak.2014, 00:04
Aslında yanlış bir yorum :n: Sercan bizdeyken ne zaman pozisyona girmişte kaçırmış ? :n:

Türkiye kupasında ve ligdeki bir kaç maçta bu tarz bi gol kaçırdığını hatırlıyorum. :) Bursaspor'da zaten sık sık bunu yapıyordu da Galatasaray'da da var bir iki tane videosunu bulamadım eklememişler. :D

europeanconquer
30.Ocak.2014, 00:05
Türkiye kupasında ve ligdeki bir kaç maçta bu tarz bi gol kaçırdığını hatırlıyorum. :) Bursaspor'da zaten sık sık bunu yapıyordu da Galatasaray'da da var bir iki tane videosunu bulamadım eklememişler. :D

Neyse zaten Umut'tan beklediğimiz gol atması değil Sabri'ye asist yapması :D

Nocna Mora
30.Ocak.2014, 00:06
Dany yerine Chedjou'yu yollasalar keşke. Dany elinden geleni yapıyor hep ve nedense savruk tarzı hoşuma gidiyor benim. Ronaldo'yu deparla yakalayıp topunu çalmış bir adam bu. Rotasyonda çok güzel olur. :D

O değil de takım çok iyiydi bugün. Selçuk gibi uzun top atmaktan başka marifeti olmayan adam olmadığında takım ne kadar göze hoş kısa pas futbolu oynadı. Özellikle Emre ve Yekta çok iyiydiler.

davidvilla
30.Ocak.2014, 01:58
Eses bursa macinda hakem neden Bursa'yı dogradi bilen var mı? Kirmizi ve son dk penaltisini anlayamadım. Anlayan var mi?

Nocna Mora
30.Ocak.2014, 03:02
Kırmızı da penaltı da saçmasapandı bence.

europeanconquer
05.Şubat.2014, 14:38
XI: Ufuk Ceylan, Burdisso, Hajrovic, Telles, Umut, Chedjou, Yekta, Emre Çolak, Salih, Veysel Sarı, Ontivero

Yedekler: Aykut, Ceyhun, Koray Günter, İbrahim Çoşkun, Emre Can Çoşkun, Berk İsmail Ünsal, Umut Gündoğan

Veysel,Ontivero,Telles ve Burdisso'yu ilk kez izleyeceğiz.Salih ve Hajrovic içinde daha iyi fikir sahibi olabileceğiz.Berk,Koray ve Gündoğan'ı da izleme şansı bulacağımıza inanıyorum.

Homer J.S
05.Şubat.2014, 14:54
XI: Ufuk Ceylan, Burdisso, Hajrovic, Telles, Umut, Chedjou, Yekta, Emre Çolak, Salih, Veysel Sarı, Ontivero

Yedekler: Aykut, Ceyhun, Koray Günter, İbrahim Çoşkun, Emre Can Çoşkun, Berk İsmail Ünsal, Umut Gündoğan

Veysel,Ontivero,Telles ve Burdisso'yu ilk kez izleyeceğiz.Salih ve Hajrovic içinde daha iyi fikir sahibi olabileceğiz.Berk,Koray ve Gündoğan'ı da izleme şansı bulacağımıza inanıyorum.

Mackolikte umut gundogan kadroda gozukuyor?

europeanconquer
05.Şubat.2014, 14:58
Mackolikte umut gundogan kadroda gozukuyor?

Resmi twitter hesabının paylaştığını paylaştım ben.Sitede de Umut yedek.

http://www2.galatasaray.org/futbol/turkiyekupasi/haber/19248.php

byariff
05.Şubat.2014, 15:45
0 km kadro insallah sakatlik olmaz :(

nerazzuri
05.Şubat.2014, 15:50
Lucas'a lisans çıktı mı? kontenjana takılmadı sanırım.

William Rookwood
05.Şubat.2014, 15:57
Zemin biraz sert gibi gözüküyor, umarım bir sakatlık yaşanmaz.

byariff
05.Şubat.2014, 16:05
Kamera açisi berbat

uAburak89
05.Şubat.2014, 16:07
Lucas'a lisans çıktı mı? kontenjana takılmadı sanırım.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1678074

Bruma gidince, sıkıntı olmadı.

byariff
05.Şubat.2014, 16:09
ontiveroda is var gibi

William Rookwood
05.Şubat.2014, 16:14
Ontivero'nun kumaşı kaliteli. Vurduğu şutta çizgiyi geçmiş gibi gözüküyor.

uAburak89
05.Şubat.2014, 16:14
Goldü o ya, güme gitti.

Telles de iyi Ontivero da iyi.

Suicider
05.Şubat.2014, 16:17
Sol bekimiz yıllar sonra orta açıp,korner kullandı.Ağlamak istiyorum.

5267
05.Şubat.2014, 16:23
Hajrovic attı gol oldu 1-0.

Suicider
05.Şubat.2014, 16:23
asist ontivero gol hajrovic :)

davidvilla
05.Şubat.2014, 16:26
bu siyahlar bizim takım mı? değişik değişik adamlar var. o ontivero ne iş ayrıca ?

Universal
05.Şubat.2014, 16:33
Sahada bence Galatasaray yok başka bir takım var ne ara bu kadar transfer yapıldı. :)

William Rookwood
05.Şubat.2014, 16:37
Yekta çok güzel bir gol attı, böyle bir şut çıkaracağını beklemiyordum. :)

Suicider
05.Şubat.2014, 16:43
Mutlu'ya bir müdahele var ve penaltı gibi geldi bana ama?

uAburak89
05.Şubat.2014, 16:44
Rekabet arttı, formayı kapmak daha zor artık ve oyuncular biliyor ki Mancini rotasyonu seviyor, yani şans bulma ihtimalleri yüksek. Umarım sezon sonunda başarı gelmedi diye harcamazlar Mancini'yi, herkes gibi eksileri var ama artıları çok daha fazla ve uzun vadede önemli bence.

Homer J.S
05.Şubat.2014, 16:45
Salihi begenmedim bugun. Veysel Sari iyi gibi, Ontivero cok ufak yahu Emre Colak'in ilk halleri gibi

BGTN
05.Şubat.2014, 16:48
Ontivero bana cok agir gibi geldi, belki kamera acisi yaniltiyor olabilir.

uAburak89
05.Şubat.2014, 16:49
Burdisso - Koray, Umut - İsmail değişiklikleri gelse güzel olur. Hatta Emre Çolak - Umut Gündoğan da lazım. Ayrıca daha çok gol buluruz umarım, fark atan takımı özledik. Bursaspor maçıyla başlayan ivme devam etmeli. :)

Mutlu'ya bir müdahele var ve penaltı gibi geldi bana ama?
Bence de penaltıydı, hatta kırmızı da verilmeliydi.

europeanconquer
05.Şubat.2014, 16:50
Ontivero bence çok iyi,topla oynamayı biliyor,biraz tecrübe edinirse tercihleri de düzelecektir.Veysel ve Salih yer değiştirirse çok daha iyi olur.Salih Galatasaray'da sağ bek için hem yavaş hem de çok hantal.

İkinci yarıda da Berk,Koray ve Umut oyuna girer herhalde.

William Rookwood
05.Şubat.2014, 16:50
Kamera açısından dolayı kimin iyi kimin kötü olduğunu görmekte zorlanıyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla Veysel, Ontivero, Yekta, Hajrovic ve Telles iyi oynuyor. Umut ve Salih sahada yok gibi.

E.Cartman
05.Şubat.2014, 16:53
Ontivero'nun 1,67 boyu var. Tabiri caizse cücük kadar :D Ama zayıf değil, gayet fizikli duruyor. Emre Çolak'tan daha kalıplı en azından :D

Redrum
05.Şubat.2014, 16:59
Salih çok kötü. Kayseri'de iki maçını izlemiştim ve begenmiştim, transferinden umutluydum. Fakat Galatasaray'daki bütün maçlarını izledim ve üzülerek söylüyorum, Salih'ten bir yol olmaz.
Ontivero baya yetenekli beğendim. Hajrovic gol dışında oyunda az göründü ama hatasızdı. Veysel, Emre, Yekta çok iyi. Telles iyi. Burdisso fena değil. Chedjou kalitesini gösteriyor. Umut Bulut ise tam aksine çok kötü.
İkinci yarı, Veysel sağ beke geçip Salih'in yerine Umut Gündoğan girerse oyunu domine ederiz tam anlamıyla. Umut Bulut yerine İsmail Ünsal girse fena olmazdı.

uAburak89
05.Şubat.2014, 17:01
Kayserispor'dan adam almayı bırakmak lazım, Ali Turan, Amrabat, Salih Dursun. Hatta diğer takımlara giden oyuncuları da transfer olurken ses getiriyor, Mehmet Topuz olsun Gökhan Ünal olsun ama hep vasat kalıyorlar.

William Rookwood
05.Şubat.2014, 17:15
Muslera'nın sakat olduğu maçlarda neden Ufuk yerine Eray'ı oynattık halen anlamıyorum. Son iki yıl içerisinde Ufuk'ta büyük gelişme var. Muslera'nın herhangi bir sakatlığı olursa onun yerine Ufuk oynamalı.

Homer J.S
05.Şubat.2014, 17:22
Umut Bulut cikmali cok kotu.

William Rookwood
05.Şubat.2014, 17:26
İsmail Ünsal giriyor oyuna.

William Rookwood
05.Şubat.2014, 17:37
Veysel attı 3-0.

E.Cartman
05.Şubat.2014, 17:48
Salih anca yedek olur bu takımda o da yerli statüsünden dolayı. Veysel gayet iyi attığı gol de çok güzeldi. Ontivero'nun kumaşı iyi, kendini geliştirirse güzel bir topçu olur. Hajrovic basit ama yararlı oynuyor kadro derinliği açısından iyi bir alternatif.

davidvilla
05.Şubat.2014, 17:51
önemli olan basit oynamaktır yegen.
neyse güzel maçtı bu, fakat galatasaray maçı ne zaman akşam mı oynanacak :D

europeanconquer
05.Şubat.2014, 17:55
Berk o golü atsaydı iyi olurdu ancak genel olarak beğendim.Gelişmeye açık bir oyuncu,daha fazla şans tanınırsa,yararlı olacağına inanıyorum.Onrivero'da çok güzel gol attı(sayılmadı ama olsun :D ),ben gençleri beğendim ancak Salih yanlış pozisyonda oynuyor,ön liberoda çok daha yararlı olur.Sağ bek için alternatif olamaz kesinlikle.Burdisso'nun ise hamleleri çok yerinde,o da iyi oynadı denebilir.Veysel'i de beğendim,hem sağ bekte hem ön libero da iyi işler çıkarttı.

Tebrikler Galatasarayım !

Nocna Mora
05.Şubat.2014, 17:56
Burdisso'yu çok beğendim. Havadan inanılmaz etkili. Hamleleri başarılı. İyi pozisyon alıyor ve sağını solunu sürekli kolaçan ediyor. Çizgiyi bozmuyor. Defansı toparladı bildiğin bugün.

Salih çok kötüydü. Teknik olarak çok zayıf ki kendisi de bunları kabul ediyor. Hücumları baltalayan isim oluyor genelde ister istemez. Fakat iyi niyetli ve çalışkan bir çocuk. Çalışıp eksiklerini kapatacaktır. Enerjisi ve fiziği nedeniyle oynatıyor Mancini genel olarak zira 3-5-2'nin bekleri gidip gelen ve yorulmayan adamlar olmalı ama stoper olarak oynarsa çok daha etkili olacağını düşünüyorum ben.

Veysel Sarı sağ beke geçtikten sonra çok etkili oldu. Salih'i kesebilir bu konuda rotasyonda. Maça ön libero olarak başladı ve ilk pas istasyonu oldu takımın basit ve net paslarla takımı rahatlattı. Sağa geçtikten sonra dinamizmi de kullandı, tempolu bir oyun oynadı sağda. İyiydi.

Alex Telles'i de baya beğendim. Çok kaliteli ortalar açıyor. Bindirmeleri fazlasıyla etkili oluyor. Savunmada da doğru kademelere giriyor. Geleceğinin parlak olduğu bir gerçek.

Lucas'ın kumaşı baya kaliteli. Çok teknik, dribbling'i iyi, ufak cüssesine rağmen kuvvetli ve oyun zekası yüksek bir oyuncu. Kendini geliştirirse büyük liglerde büyük takımlarda oynaması muhtemel. Oyun içinde kaybolmuyor kendi tarzındaki oyuncular gibi. Kondüsyon sorunları var gibi geldi ayrıca bana.

Emre Çolak git gide iki yönlü bir oyuncuya dönüşüyor. Geriye gelip oyun kuruyor, oyunu yönlendiriyor ve her geçen gün bunları daha da iyi yapıyor. Çevikliği en büyük artısı. Tabii yanlış tercihlerini azaltması lazım.

Yekta yine iyiydi. Çalışıyor, koşuyor, basıyor, doğru yerde pres yapıyor, doğru pasları yapıyor, hücumu çok güzel yönlendiriyor. İkinci yarı oyundan düştü ama biraz.

Berk İsmail karşı karşıya bir pozisyon buldu, savunmayı pres ile rahatsız etti ve de Umut'un direkten dönen topunda ceza sahasında topu yumuşatıp Umut'a bıraktı. Geriye gelip top bile aldı zaman zaman. İstekli ve bunu yaparken ki başarılı oyunu benim dikkatimi çekti.

Koray Günter de tam bir Dortmund'lu gibi oynadı. Takım arkadaşlarını yerleştirmeye çalışması bana Nuri'yi anımsattı nedense. İki ayağını da kullanabiliyor ve tekniği, dribbling'i iyi. Kanattan kanata bir top attı ki Umut'un pozisyonunu yarattı yanılmıyorsam. İleri çıkışları başarılıydı 3'lü savunmanın solunda ya da sağında iyi bir alternatif.

Hajrovic ise tam bir görev adamı. Sağ kanatta çok iyi savunma yardımları götürdü geriye. Savunma arkasına çok güzel koşular yaptı. Oyunu rahatlatan basit fakat dikine paslar da attı. Oldukça beğendim. Attığı golde de son vuruşu oldukça kaliteliydi.

Sirius Black
05.Şubat.2014, 18:01
Çerçevenin tamamına baktığımızda bu maçta oynanan oyuna göre akıllı yatırımlar yapmışız. Oyuncuları tek tek yorumlamak istiyorum.

Alex Telles: Çok tempolu, sol koridoru sürekli kullanıyor ve aynı zamanda teknik bir oyuncu. 2-3 tane de tehlikeli orta kesti. İlk 11'e girebilecek gibi duruyor.

Veysel Sarı: Salih'ten önce gelseydi eminim ki Salih alınmazdı. Rotasyon oyuncusu ve joker Türk oyuncu eksikliklerimizi kapatır diye düşünüyorum.

Salih Dursun: Hem bu maç özelinde hem de önceki maçlarda gördüğümüz gibi kendisi kelimenin tam anlamıyla yetersiz. Umarım toparlar.

Umut Gündoğan: Çok özgüvenli ve tempolu. Büyük takım futbolu oynayabilecek birisi gibi duruyor. Dar alanda yetenekli. Son vuruşlarda sürekli bir şanssızlık yaşıyor. Bazen de tercih hatası yapabiliyor. Kendini kafa olarak geliştirirse çok etkili olur.

Koray Günter: Kendisini çok az izledik. Ancak topla ilişkisi çok iyiymiş gibi gözüktü.

Lucas Ontivero: Yine hızlı ve teknik bir isim. Ancak çok temel eksiklikleri var. Şu an bir Alanzinho tadında. Yaşı gelişime çok müsait.

Izet Hajrovic: akıllı, soğukkanlı ve yeteneğini kullanmasını bilen bir oyuncu. eksiği ise biraz tembel olması. bazen oyunun içinde kayboluyor, takım savunmasındaki görevini de aksatabiliyor. oyuna daha fazla girmeyi ve takım savunmasına katkıda bulunmayı öğrendiği an ilk 11'i zorlar.

Burdisso: Tek hamleli, hantal ve sert bir stoper profili çizdi. Tabi Pazartesi imza atıp Çarşamba oynadı peşin hüküm vermek ne kadar doğru bilinmez.

Fearless Coward
05.Şubat.2014, 18:10
Salih dışında hepsi çok iyi gidiyor.Umarım böyle devam ederler Salih'de rotasyon oyuncusu zaten pek sıkıntı olmaz ancak şans bulmak istiyorsa daha çok çalışmalı.

Facx
05.Şubat.2014, 18:26
ontivero nun verilmeyen golünün videosu var mı veya özet falan uyuya kalmışımda kaçırdım ilk yarıyı :D

E.Cartman
05.Şubat.2014, 18:39
ontivero nun verilmeyen golünün videosu var mı veya özet falan uyuya kalmışımda kaçırdım ilk yarıyı :D

Buyur, verilmeyen gol.

...

Facx
05.Şubat.2014, 18:41
Buyur, verilmeyen gol.

...

sağolasın :0: gol güzelde gol olduğu o kadar belli olmuyomuş zaten

byariff
05.Şubat.2014, 19:26
maçin ozeti

https://www.youtube.com/watch?v=UjhPCJ5jOZM&feature=youtube_gdata_player

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 21:28
ne heyecan yaptiniz hee, eskisehir sizin gazinizi alsin haftasonu :zuhaha

ilk defa yanyana oynayan bir ekip icin 3-0 guzel skor yalniz, kendilerini gosterme cabasi da var tabi isin ucunda. o motivasyon da onemli. bu arada mancini devre arasi transferlerini galiba kupa icin yapmis. (:

uAburak89
05.Şubat.2014, 21:57
Antalyaspor kazandı, gruptan çıktık.

Redrum
11.Şubat.2014, 13:26
maç bugün mü beyler?

Nedvedmania
11.Şubat.2014, 16:38
Yarin diye biliyorum.

..JoaQuiN..
11.Şubat.2014, 17:09
Maç yarın akşam 8 de.

uAburak89
11.Şubat.2014, 17:24
Yarın yine yedeklerden kurulu bir kadro ile çıkmak lazım. Hatta yarı final maçlarına da yedek ağırlıklı çıkmamız gerek. Ligde işler kızışıyor çünkü.

Börk
11.Şubat.2014, 18:08
Zaten yedek kadroyla çıkacakmışız maça öyle gördüm.Yani Tokatspor maçındaki kadro sahada olacakmış.Lucas da dahil.

europeanconquer
11.Şubat.2014, 20:21
Eray,Veysel,Koray,Emre Can,Hakan,Emre,Umut G.,İbrahim,Yekta,Ontivero,Berk

Gibi bir 11 benim hoşuma gider.

europeanconquer
12.Şubat.2014, 18:45
Hamit kadroda olabilirmiş.

GSGAZETE - Bugün saat 20:00'da başlayacak olan mücadele Atatürk Olimpiyat Stad'ında oynanacak. ATV'den canlı olarak yayınlanacak maçı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Galatasaray'ın Tokatspor maçında olduğu gibi yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkması bekleniyor. Mancini'nin yeni transferleri bu maçta ilk 11'de sahaya çıkarması bekleniyor. Öte yandan sakatlığı geçen ve 1 haftadır takımla çalışan Hamit Altıntop'un da maç kadrosunda olacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i ise şöyle;

Ufuk, Salih, Burdisso, Koray, Eboue, Veysel, Yekta, Umut Gündoğan, Emre Çolak, Lucas Ontivero, Umut Bulut

http://www.gsgazete.com/futbol/olimpiyatta-rakip-antalya-h4663.html

IcedEarth
12.Şubat.2014, 18:51
Son yarım saat girsin oyuna. Fazla yüklenmemek lazım.

byariff
12.Şubat.2014, 19:01
bunu bekliyorum ben

https://pbs.twimg.com/media/BgSAxD4CcAIpgog.jpg

europeanconquer
12.Şubat.2014, 19:03
Umut tek forvet oynayacaksa hiç oynamasın.

Evren Göz ‏@evrengoz 3 dk.
Mancini kadroda yine surpriz yapacak :)

byariff
12.Şubat.2014, 19:07
Berk oynar ozman

europeanconquer
12.Şubat.2014, 19:09
Berk oynar ozman

Berk oynar oynamaz,orasını bilmem ancak Umut tek forvet oynayamaz,yetenekleri o görevi kaldıracak seviyede değil.Müthiş bir profesyonel,çalışıyor,var gücüyle çalışıyor ama tek forvette yapamıyor.Çift forvette geçen sene ne yapabildiğini gördük Umut'un,o da Elmander tarzı bir oyuncu,tek forvette etkisiz kalır.

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 19:31
@byariff

Bugün kalede Aykut oynayacakmış

Hugo
12.Şubat.2014, 20:17
Hamit maç kadrosunda olacak deniyor ama resmi bir açıklama göremedim ben. Ontivero-Berk ikilisi olsa ilerde enteresan olur aslında.
Edit: Emre Utkucan yazmış Hamit'i twitterda.

Redrum
12.Şubat.2014, 20:28
Umut Gündoğan'ı ilk 11de görmeyi çok ama çok istiyorum. Ontivero, Hajrovic, Koray Günter, Emre Can, Veysel, Berk gibi isimleri de ilk 11de görmek için can atıyorum.

europeanconquer
12.Şubat.2014, 20:47
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/932905_Galatasaray_SK.jpg

Mancini'ye aşık olduğumu söylemişmiydim ?

Ontivero,Emre Can,Koray,Oğuzhan,Berk,Umut falan çok güzel şeyler bunlar :D

Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.

İbrahim Coşkun Milli Takım'daymış,belki olmasaydı o da olurdu maçta.

E.Cartman
12.Şubat.2014, 20:54
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/932905_Galatasaray_SK.jpg

Mancini'ye aşık olduğumu söylemişmiydim ?

Emre Can,Koray,Oğuzhan,Berk,Umut falan çok güzel şeyler bunlar :D

Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
Sevgi, saygının dozunu kaçırmaya başladın Oğuzhan, kendine gel :n::n:

semih99999
12.Şubat.2014, 20:56
orta sahanın boy ortalaması 165 galiba :D bu arada bu emre can kim altyapıdan filan galiba

europeanconquer
12.Şubat.2014, 21:00
Sevgi, saygının dozunu kaçırmaya başladın Oğuzhan, kendine gel :n::n:

Hayır Özgür hayır ! Senin,benim yaşıtlarım oynayacak maçta,bundan öte bir şey mi var ya şu 11'e bak ! :D

1995-Oğuzhan
1994-Ontivero
1994-Koray
1994-Berk
1994-Emre Can
1991-Salih
1991-Emre
1990-Umut
1985-Yekta :(
1983-Eboue :(
1981-Aykut :(

Ne zaman gördün Gassaray'ın böyle 11 ile çıktığını ? :D

@semih99999

Evet altyapıdan,bana göre çok yetenekli bir stoper,hazırlık döneminde ve Türkiye Kupası'nda şans buldu biraz bu maçta da net bir şekilde izleyip,fikir sahibi olabileceğiz.

E.Cartman
12.Şubat.2014, 21:03
Olm moralim bozuluyor la benim 94'lüler oynayınca. Ben evde yatıyorum herif Galatasaray forması altında Arena'da maça çıkıyor. 94 ve sonrasında doğanlar futbol oynamasın istiyorum :n::n:

europeanconquer
12.Şubat.2014, 21:07
Olm moralim bozuluyor la benim 94'lüler oynayınca. Ben evde yatıyorum herif Galatasaray forması altında Arena'da maça çıkıyor. 94 ve sonrasında doğanlar futbol oynamasın istiyorum :n::n:

Olum Bursaspor'da Enes var ya,97'li adam as takımda oynuyor,toplam 250 dakikada 4 gol bulmuş :D
Onu napcaz ?

uAburak89
12.Şubat.2014, 21:39
Sonucun önemli olmadığı bir maç için çıkabilecek en iyi kadrolardan birini çıkarmış hoca, umarım gençler bu buldukları şansı iyi değerlendirir.

Nedvedmania
12.Şubat.2014, 22:03
Bu çocuklar kim :D

BaGa TaRKaN
12.Şubat.2014, 22:13
Mancini Vur Dedik Öldürdü Adamı :D

byariff
12.Şubat.2014, 22:16
umut gundogandan yetenek akiyor resmen , su ana kadar bi oguzhani begenmedim manisadan gelen

byariff
12.Şubat.2014, 22:49
ilk yari itibariyle , korayi begendim , oguzhan sonradan toparladi oda iyiydi , ontivero fizik olarak guclenmesi lazim daha oyunu gorusu falan cok iyi guzelde sut cekti bir tane salihde fena degildi , emre colak yeteneksiz su guzelim takimin oyununu baltaliyor , umut gundogan 1-2 hatasi disinda iyi biraz daha az oynarsa topla birseyler olur.

europeanconquer
12.Şubat.2014, 22:51
Hakem sertliğe çok müsamaha tanıyor,çocukları biçtiler resmen.

Nedvedmania
12.Şubat.2014, 22:55
Kimin kim olduğunu çıkarabilsem bende yorum yapıcam ama ... :uzgun:

Eboue var işte savunmada. İyi oynuyor. Bi de kalece Aykut var. O da güzel oynuyor şuana kadar. Diğer oyuncular da oynuyorlar işte kendi aralarında.

MuraTBudaN
12.Şubat.2014, 23:08
Hakem sertliğe çok müsamaha tanıyor,çocukları biçtiler resmen.

Boum-Berk pozisyonu sarı kesin ve bence kırmızıya da gidebilirdi kasıtlı bir dirsek vardı.

footballer33
12.Şubat.2014, 23:54
Bursaspor, Akhisar'ı 3-0, Eskişehirspor da Sivasspor'u 1-0 yenerek yarı finalist oldular. Liderlik mücadelesinde de G.Saray ile Antalya 0-0 berabere kaldı ve Antalya grubu lider tamamladı.

Çapraz eşleşme olayı varsa Bursa-G.Saray, Eskişehir-Antalya eşleşmeleri oluşuyor böylece.

europeanconquer
13.Şubat.2014, 00:08
Salih bomboş oyuncu sağ bekte.Emre ve Umut çok yavaşlatıyorlar atakları.Oğuzhan'ı beğendim,Berk ise kötü olmasa da biraz kaçak oynadı.Emre Can gereksiz hareketler dışında güven verdi.Koray ise koy 11'e sırıtmaz.Ontivero'da çizgiye ya çok yakın oynadı ya da çok uzakta kaldı,tam pozisyon alamadı.

Şimdi asıl sıkıntıya gelelim.Yekta-Emre-Umut üçlüsü o kadar çok gereksiz ve atakları öldürücü bir paslaşma içine giriyorlar ki ben çıldırıyorum.Oğuzhan olsun,Ontivero olsun bir çok kez boşa kaçtılar kanatlarda ama hiç oynamadılar oraya paslaşa paslaşa kasap Antalya defansının arasına gidip aynı saçma paslaşmayı Berk'e de yaptırdılar,sonuç olarak her atak öldü.

Boş adamlar: Emre,Salih,Umut G.
Güven verenler : Koray,Oğuzhan,Burdisso,Yekta,Aykut
Hazır olmayanlar : Berk,Ontivero,Emre Can,Hamit
Normal olan : Eboue :n:

uAburak89
13.Şubat.2014, 00:10
2. olarak çıkmak daha iyi olmuş, Bursaspor daha zayıf Eskişehirspor'a göre. Yine yedeklerden kurulu kadrolar ile mücadele çıkıp finale çıkabiliriz umarım.

Walter Sakana
13.Şubat.2014, 00:40
Bölük pörçük izledim, izlediğim kısımlarda Koray Günter'in forma giymek için baya bir çalışması gerektiğini gördüm. Soğukkanlı davranmaya çalışıyor ama ağır hareket ettiği için riskli bölgelerde riskli hatalar yapıyor.

Umut Gündoğan'ın kumaşı iyi, ayrıca soğukkanlı ve dar alanda çabuk. Şu an yanlış işler yapsa bile bu özellikleriyle yakın zamanda takıma katkı yapacak duruma gelebileceğinin sinyallerini veriyor.

Salih için daha önce düşüncelerimi yazmıştım ki bugün "beyinsiz" bir futbolcu olduğunu konusundaki fikrimi değiştiremediğini aksine rakibin karnını delme çabalarıyla bu düşüncemi daha da perçinlediğini söyleyebilirim.

Oğuzhan'ın kumaşını beğendim. Bu oyuncu Manisa'da bile topu topu 4 maç oynamış çok tecrübesiz bir isim onu unutmamak lazım değerlendirirken.

Berk kendini göstermek istiyor ve bu yüzden çok gereksiz koşular yaparak hem kendini yoruyor hem de pozisyonların dışında kalıyor. Daha sakin daha kendine güvenli oynamazsa işi zor.

Ontivero için bir şey diyemiyorum henüz, enteresan bir oyuncu. Ama bugün oynayan oyuncular arasında kısa zamanda as takımın lig kadrosuna girecek düzeye gelebilecek 3 oyuncudan biri Burdisso ve Umut G. ile birlikte bence.

Burdisso'yu taraftarlar bir süre sonra çok sevecek gibi geliyor bana. Bizim uzun süredir rakip forvetleri caydıracak sertlikte bir stoperimiz yoktu. Burdisso'da bu özellik var. Hava toplarında da iyi ve duran toplarda gol atma potansiyeli var. Özellikle bizim ligde bir çok takımın duran top savunmasını iyi yapamadığı düşünülürse Burdisso oynadığı taktirde sezon sonuna kadar 4-5 gol atabilir bence.

Gncl1905
13.Şubat.2014, 00:57
Salih, klasik, Kayserispor'dan gelen gereksiz oyuncular kervanına katılır yakında.

Berk'in önünde çok yol var.

Diğerleri kötü oynamadılar, çok da göze batmadılar. Bu toplama ve genç kadroyla gol yememek bile başarıydı.

Özellikle Lucas'ın Boum müdahale ederken topu taşıması dikkatimi çekti. Topuk pasını atabilseydi iyi olurdu. Genelde maçta kaybolsa da ara sıra parladı, o anlar da skoru değiştirmeye yaklaştığımız anlardı. Küçük Umut'da da iş var. Orta sahada Emre, Yekta, Umut gibi rotasyon oyuncularımız iyi seviyede. Koray ve Emre Can nadir bireysel hatalar dışında iyiydiler. O hataları yapmamaları lazım çünkü stoper hata yaparsa telafisi çok zor oluyor. Daha önlerinde çok yol var, öğrenirler. Oğuzhan'da da iş var gibi. Gelecek adına sevindirici böyle gençleri izlemek.

byariff
13.Şubat.2014, 03:06
europ umut nasil oyunu yavaslatir ya valla ayagina top cok yakisiyor teknigi muthis oyunu okumasida iyi ama dedigim gibi topla cok oynuyor , oda zamanla halledilir ben umuttan bekliyorum birseyler sahsen arda potansiyeli goruyorum onda.. bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum umut maclarda pes deki oyuncular gibi kosuyor dengesiz sekilde :icon_lol:

europeanconquer
13.Şubat.2014, 03:08
europ umut nasil oyunu yavaslatir ya valla ayagina top cok yakisiyor teknigi muthis oyunu okumasida iyi ama dedigim gibi topla cok oynuyor , oda zamanla halledilir ben umuttan bekliyorum birseyler sahsen arda potansiyeli goruyorum onda.. bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum umut maclarda pes deki oyuncular gibi kosuyor dengesiz sekilde :icon_lol:

Valla o topu ayağında çok tuttuğu sürece benim için bir değeri yok ne kadar yeteneği olsa da,Emre ile beraber gereksiz paslaşıp ani atakları baltaladılar eee bu da oyunu yavaşlatmak oluyor. :D Evet potansiyel var ama bugün çok boş oynadı.

byariff
25.Mart.2014, 21:04
napiyor bu adam ya su cikarttigi kadroya bak yahu

Galatasaray'ın ilk 11'i ;

Muslera, Sabri, Burdisso, Hakan, Telles, Ceyhun, Sneijder, Melo, Selçuk, Burak, Umut

eng1n
25.Mart.2014, 21:32
Bursa'nın 11 daha da ilginç iki tane sağ bek var Telles'in bindirmelerini durdurmak için mi yapmışlar acaba.

Kaka Leite
25.Mart.2014, 21:37
Bursa'nın 11 dahada ilginç iki tane sağ bek var Telles'in bindirmelerini durdurmak için mi yapmışlar acaba.
Bence alakası pek yok çünkü Telles ileri çıkması her takımın işine geliyor adam ileriye çıktığında takım hep o kanattan atak yiyor.

Her hücuma katıldığı pozisyon gol olmadığından dolayı dönüşünde pozisyonu yiyor Galatasaray.

semih99999
25.Mart.2014, 22:23
napiyor bu adam ya su cikarttigi kadroya bak yahu

Galatasaray'ın ilk 11'i ;

Muslera, Sabri, Burdisso, Hakan, Telles, Ceyhun, Sneijder, Melo, Selçuk, Burak, Umut
kesin birileri uyardı eger 1-2 tane genç çıkarsa ve takım kaybederse taraftar iyice çıgrından çıkar diye ama daha kötü oldu bence

Suicider
25.Mart.2014, 22:24
Elimizde alabileceğimiz tek kupa bu kaldı mecburen as oyuncularla çıkacaz artık.

IcedEarth
25.Mart.2014, 22:25
En azından Selçuk-Sneijder ikilisinden birinin dinlendirilmesi gerekirdi bence. Özellikle Selçuk bu kadar formsuzken ısrarla taraftarın önüne atmanın hiçbir mantığı yok.

byariff
25.Mart.2014, 22:38
Burak ortaladi sneijder temiz vurdu 1-0

sneijder aslanim guzel trip atti selcuk ve buraga ve boylelikle bu 3 lunun arasinda anlasmazlik oldugu ortaya cikti

Night_Mare17
25.Mart.2014, 22:52
Sneijder inat etmeden Burak ve Selçuk'a gol attırmaya çalıştığı halde atamayan yerlilerimiz Sneijder bombos olduğu zaman ısrarlar Sneijder'e past atmadılar. Sneijder kalsın diğerleri gitsin.

Gncl1905
25.Mart.2014, 22:56
Yalnız Bursa çok iyi geliyor.

byariff
25.Mart.2014, 23:07
Net penaltiydi 2.de caldi hakem sonunda..

Nedvedmania
25.Mart.2014, 23:17
Güzel maç oluyor

William Rookwood
25.Mart.2014, 23:21
Burdisso dökülüyor.

Kryptonite
25.Mart.2014, 23:43
Selçuk bu performansla anca düğünlerde oynar.

uAburak89
26.Mart.2014, 00:01
Burak Yılmaz'ın üstünü çizdim bugün, bilerek pas atmıyor.

Kaka Leite
26.Mart.2014, 00:04
Galatasaray 2:1 Galatasaray

nannar
26.Mart.2014, 00:10
iki takım da allah ne verdiyse sistem falan dinlemeden saldırıyor.seyir zevki yüksek ama pas hatalarıyla dolu bir maç... galatasaray kayseri maçından sonra, sağlam bir yumruk yiyen boksörün düşerken rakibe vurmaya çalıştığı gibi can havliyle saldırıyor fakat bu işler böyle olmaz... önce formayı hak etmeyenlere 2-3 hafta kesik atması lazımdı mancini'nin...