View Full Version : Türkiye Kupası 2013-2014
William Rookwood
26.Mart.2014, 00:12
Burak sanki topa kafa vurmuyorda top Burak'ın kafasına çarpıyor. O nasıl bir kafa vuruşudur arkadaş?
uAburak89
26.Mart.2014, 00:20
Sene başından beri aynı hikaye, kötü oynanan maçlarda bile pozisyonlar bulunuyor ama cömertçe harcanıyor, bedeli ödeniyor. Kupadan da eleniriz bu gidişle.
europeanconquer
26.Mart.2014, 00:22
Rahat olun ya olur böyle zamanlar.
HeracLes
26.Mart.2014, 00:26
O değil de Selçuk gibi bir oyuncu nasıl bu kadar düşer hiç anlam veremiyorum. Aklıma gelen tek şey Sneijder. O geldiği zaman rolünün kısıtlanacağını düşünüyordum, etrafımdaki galatasaraylılara da dediğim şey buydu ilk transfer haberleri çıktığında. Selçuk'u severim objektif bakan herkes gibi. Bu saatten sonra onun için en iyisi Avrupa'ya gitmesi olur diye düşünüyorum. Keşke Arda, Simeone'ye felan övse de Atletico alsa oyununu birkaç tık daha geliştirmesi için Avrupa şart. Yaşı da ilerliyor zaten ya şimdi ya hiç.
Rehavi
26.Mart.2014, 00:30
Alsınlar Burak la Selçuk u gerçekten. Mancini yi göndermek kolay değil, adam resmen takım içinde savaş çıkarmış, herkes birbirine bozuk. Yazık oldu bence... Yok o birşey değil, Milli Takım ın en kilit oyuncuları bu ikisi. Son 3-4 sezonlarından eser yok ikisininde...
Son olarak hakem yine seyirci baskısı altında fena ezildi.
Yabancılar ve Yerliler ayrımı var galiba takım içinde. Bundan önce hatırlarsanız Gökhan Zan'la Melo antreman da tartışmıştı.
Kaka Leite
26.Mart.2014, 00:39
Yabancılar ve Yerliler ayrımı var galiba takım içinde. Bundan önce hatırlarsanız Gökhan Zan'la Melo antreman da tartışmıştı.
Survivor'a döndü takım resmen gruplaştılar maşAllah. :icon_biggrin:
Kryptonite
26.Mart.2014, 00:40
Sneijder efendi gol sevinicini Türklerle paylaşmıyor.Satacaksın bu tip adamları.Melo bey de Gökhan Zanla antremanda tartışmıştı.Gökhan Zan 'bizim onlara gösterdiğimiz saygıyı onlar da bize gösterecek' diyordu.
europeanconquer
26.Mart.2014, 00:42
Sneijder efendi gol sevinicini Türklerle paylaşmıyor.Satacaksın bu tip adamları.Melo bey de Gökhan Zanla antremanda tartışmıştı.Gökhan Zan 'bizim onlara gösterdiğimiz saygıyı onlar da bize gösterecek' diyordu.
Ne Burak ne de Selçuk,Sneijder kadar uğraşmıyor şu takım için.Zan-Melo konusuna hiç girmeyelim şu takımda Melo kadar oynayan kimse yok.Melo kadar takım için uğraşsınlar da o zaman saygı beklesinler.
Kaka Leite
26.Mart.2014, 00:45
Ne Burak ne de Selçuk,Sneijder kadar uğraşmıyor şu takım için.Zan-Melo konusuna hiç girmeyelim şu takımda Melo kadar oynayan kimse yok.Melo kadar takım için uğraşsınlar da o zaman saygı beklesinler.
Melo çalışkan diye kibirli olacak diye bir şey yok. Birazcık kendinizi Gökhan yerine koyun hatta en kısa yoldan örnek vereyim hepimiz sınıfta çok çalışkan olan kişilere uyuz olmadık mı?
Her sınıfta oluyor genelde çalışkan olup, kibirli olan bir öğrenci. Bence çok haklı o olayda Gökhan Zan.
E.Cartman
26.Mart.2014, 00:47
Yaşım çok büyük değil ama hafızam iyidir, uzun zamandır da dikkatli takip ederim futbolu. Ülkeye ne zaman bir yıldız gelse ya da yıldıza bile gerek yok ortalama popülaritenin üstünde bir adam gelse geldiği takımda gruplaşma başlıyor. Bunun sorumlusu gerçekten hep mi yabancılar yani. Ya arkadaş koca koca adamlarsınız illa başınızdaki hocanın size bekçilik mi yapması lazım. Bizim sorunumuz ne Selçuk ne Burak. Tüm ülkeye şöyle baştan bir ayar çekmemiz lazım. Başka türlü olmayacak bu iş.
europeanconquer
26.Mart.2014, 00:49
Melo çalışkan diye kibirli olacak diye bir şey yok. Birazcık kendinizi Gökhan yerine koyun hatta en kısa yoldan örnek vereyim hepimiz sınıfta çok çalışkan olan kişilere uyuz olmadık mı?
Her sınıfta oluyor genelde çalışkan olup, kibirli olan bir öğrenci. Bence çok haklı o olayda Gökhan Zan.
Kusura bakma ama işte o çalışkan öğrenci gidiyor tıp,hukuk kazanıyor.Gökhan gibi tembellerse sokaklarda serseri olup çıkıyor.
Gncl1905
26.Mart.2014, 00:49
Aşırı sinir var. Muslera bile son dakikada çok gereksiz bir sarı kart gördü. Mancini desen yerinde duramıyor, istifa seslerine çok içerlemiş galiba. Melo direkleri tekmeliyor falan. Hırsa benzemiyor bu sinire benziyor daha çok.
Maç güzeldi ama. İki takımda rahat rahat saldırdı, biz de çok güzel bir maç seyrettik.
Kamplaşma konusuna gelirsek, problem olduğunu açık açık taraftara da belli ettiler. Sneijder'in sarılmaması, Burak'ın Sneijder önünde bomboşken 360 derece dönüp geriye oynaması gibi şeyler gözümüze çarptı. Bir yolunu bulup çözerler inşallah.
Şu 'yönetim istifa' saçmalığını da anlamak güç. Kötü dediğiniz sezonda ŞL'de gruplardan çıkıldı, TR Kupası'nda Yarı Final'deyiz, ligde üçüncüyüz ama bu sene üçüncü ŞL'de ön eleme oynayacak ki ikinci olma şansımız hala var(toparlanabilirsek tabi). Yönetim başarısız tam olarak ne yaptı da istifa deniyor? Garip.
byariff
26.Mart.2014, 00:54
hep diyorum yine diyorum dunyada ultraslan kadar gereksiz bir grup gormedim hayatimda , ulan takimi selcuk ve burak baltaliyor ihanet ediyorlar yonetim mancini istifa diyorsun yonetim mancini daha napsin , acilen burak ve selcuk satilmali sezon sonunda az utanin be unal aysal bu takimi nerden nereye getirdi...
Mancini ; Şu an da gidebilirim, yarın da gidebilirim. Sorun olmaz Devre arasında aldığımız oyuncular bugün için değil yarın için gelecek için futbolcular. Buraya gelirken projenin zor olduğu söylendi bana. Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. Gidebilirim de. Yarın sabah da valizlerimi toplayabilirim 20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Eğer sabır gösterip önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok.4 ayda takım kuramazsınız. Ocak'tan bu yana oynadığımız futbolu görmediniz mi? Deplasmanda kazanmak da alışkanlıktır. Yorgunluk da oldu. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli. Son basın toplantısı bu da son soru olabilir. Niye bu vaziyetteyiz? Son iki maçı kaybettiğimiz için mi? Bir önceki hocayla devam mı edilmeliydi? Öyle çok mu gol yemeliydik? Arsenal 6 gol yedi. Taraftardan tepki var mı? Bazı şeyleri oluşturmak için acı çekmek gerekebilir. Bana soruyorsanız. Ben sabır göstermeyeceğim. Niye Real değil, Neden MANU'ya gitmedim. Neden buraya geldim? Proje için geldim. Ama artık gerek yok. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yalan yazanları suçluyorum''
ThersoN
26.Mart.2014, 00:56
Mancini'nin oyuncu değişiklerini çözemeyeceğiz herhalde bu gidişle. Maç başından beri aksayan iki adamdan biri Burdisso'yu (neden oynatılıyor onu da anlamadım ya) çıkarmak için neden ikinci yarıda 7-8 dk. geçmesini bekledi. İkincisi Ceyhun maçın başından sonuna kadar o kadar hata yaptı ki; neden 90 dk. oynadı.
europeanconquer
26.Mart.2014, 00:56
Yemin ediyorum başkalarının uğraşmasına gerek yok kendi kendimizi yok ediyoruz.
HeracLes
26.Mart.2014, 00:58
Abi Türk futbolunun sorunu nedir ben size söyleyeyim. Katılan olur katılmayan olur ki ikincisi daha ağır basacaktır ben Beşiktaş taraftarından biliyorum. O kadar kötü örnek olmasına rağmen Ronaldinho diye tutturdular. İsim için futbolcu felan alınmaz, teknik direktör de getirilmez. Hepimiz sevindik geldiler diye ama hiçbir zaman mutlu sonla bitmedi. Türk futbol seyircisi bunu bir türlü anlayamadı. Quaresma diye ölüyor bizim taraftarın yarısı. Yok Porto'da şöyle parladı böyle parladı abi bizde yapamadı, başka yerde ne yaparsa yapsın. Ha reklam yapmadılar mı çoğu takımın adını duyurdu Allah var. Tek iyi tarafı da bu zaten. Drogba da bunların içinde. İyi güzel iki yıl üst üste şampiyon oldular, çeyrek final felan güzel de Drogba olmasa yapamazlar mıydı ? Bence yapabilirlerdi. Zaten geçen yıl değil ondan önceki sene ikinci yarının bir kısmında oynamıştı.
Bunlar takımların parasını emiyor karşılığında verdikleri onlara nazaran az para alanların yanında koca bir hiç olarak kalıyor. Bir de büyük takımlara özenen anadolu kulüpleri var ki onlar daha fena. Arkadaş koca ligde borcu olmayan birkaç kulüp ya var ya da yok. Sen gidip sırf ismi var diye Malouda, Bosingwa, Anton Ferdinand, Taye Taiwo, Kenny Miller, Kris Boyd vs. ne alıyorsun kardeşim. Amaçları belli değil mi ? Nedir bu Katarlaşma çabası bunu anlayamıyorum.
Bir diğer konuya da @Spy.94 değinmiş. Tabiki her yabancı aynı değil. Ama getirdiğin oyuncunun karakteri iyi olacak. Atiba, Ernst, Muslera, Sow gibi işini iyi yaparsa herkes iyi yapar. Ama senin Melo dediğin adam her türlü karaktersizliği yapar. İlk geldikleri sene Portekiz çetesi diye tabir ettiğimiz grup ayrılmadı mı ? Guti'yi bile dışladılar zaman zaman. Daha düne kadar Almeida'da eski günlerindeki gibiydi. Artık İstanbul'u gerçekten seviyor mu bilmiyorum birşey oldu bu sezon.
Kulüplerin artık potansiyele para vermesi lazım. Ben Fikret Orman ve Önder Özen'e bu konuda güveniyorum ama stat için felan taraftara uyarlar da takımın kimliğine uymayan birini getirmezler umarım. Bunu her takımın yapması lazım ama gerek yönetimler gerek taraftar ısrarla böyle olmasını istiyor. Bu yüzden Türkiye'de bazı şeyler hiç değişmeyecek, ne yazıkki.
byariff
26.Mart.2014, 01:00
eskiden takimlari yabancilar baltalardi oynamazlardi simdi tam tersi yerliler baltaliyor su sneijderin tellesin melonun musleranin emegine yazik be..
Walter Sakana
26.Mart.2014, 01:02
hep diyorum yine diyorum dunyada ultraslan kadar gereksiz bir grup gormedim hayatimda , ulan takimi selcuk ve burak baltaliyor ihanet ediyorlar yonetim mancini istifa diyorsun yonetim mancini daha napsin , acilen burak ve selcuk satilmali sezon sonunda az utanin be unal aysal bu takimi nerden nereye getirdi...
Mancini ; Şu an da gidebilirim, yarın da gidebilirim. Sorun olmaz Devre arasında aldığımız oyuncular bugün için değil yarın için gelecek için futbolcular. Buraya gelirken projenin zor olduğu söylendi bana. Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. Gidebilirim de. Yarın sabah da valizlerimi toplayabilirim 20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Eğer sabır gösterip önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok.4 ayda takım kuramazsınız. Ocak'tan bu yana oynadığımız futbolu görmediniz mi? Deplasmanda kazanmak da alışkanlıktır. Yorgunluk da oldu. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli. Son basın toplantısı bu da son soru olabilir. Niye bu vaziyetteyiz? Son iki maçı kaybettiğimiz için mi? Bir önceki hocayla devam mı edilmeliydi? Öyle çok mu gol yemeliydik? Arsenal 6 gol yedi. Taraftardan tepki var mı? Bazı şeyleri oluşturmak için acı çekmek gerekebilir. Bana soruyorsanız. Ben sabır göstermeyeceğim. Niye Real değil, Neden MANU'ya gitmedim. Neden buraya geldim? Proje için geldim. Ama artık gerek yok. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yalan yazanları suçluyorum''
Muazzam konuşmuş ama kim anlayacak.... GS sohbet alanında yazdıklarımı dile getirmiş adeta. Mancini ve Aysal'ın kalmasını çok isterim ama bu taraftar bu basın bırakmayacak maalesef.
Mancini nin ilk başta gelmesini hiç istemeyen biri olarak şuan çok net haksızlık yapıldığını düşünüyorum takım zaten tuhaf kurulmuş bi takım üstüne bide takımın son 2 senede sırayla en iyi oyuncusu olan 2 adam 3 kuruşluk top oynamıyo biri ortasahada sürekli top kaptırıyo diğeri 98989 tane gol kaçırıyo adam napsın girip kendi mi atsın yedek bıraksa bu kezde başka şeyler yazılcak
byariff
26.Mart.2014, 01:10
aynisi rijkaarda olmadimi oldu yerli oyuncular takimi sabote ediyordu o donemde , beyfendiler yilda 2m euro uzeri para kazaniyorlar maç baslari primler hariç birde trip atarlar mac secerler takimi sabote ederler selcuk burak ikilisi sezon sonu kesinlikle yollanmali zararinada olsa...
Bordo61Mavi
26.Mart.2014, 01:15
Yemin ediyorum başkalarının uğraşmasına gerek yok kendi kendimizi yok ediyoruz.
Genelikle butun Turk takimlari boyle yapiyor, en buyuk ornek biz (Trabzonspor)
Banega
26.Mart.2014, 01:21
aynisi rijkaarda olmadimi oldu yerli oyuncular takimi sabote ediyordu o donemde , beyfendiler yilda 2m euro uzeri para kazaniyorlar maç baslari primler hariç birde trip atarlar mac secerler takimi sabote ederler selcuk burak ikilisi sezon sonu kesinlikle yollanmali zararinada olsa...
Arifim sonuna kadar haklisin da, su yabanci kurali elimizi kolumuzu bagliyor ya.Burak yollansa Umut'a kalacagiz yada cok cok kaliteli yerliler getirmek lazim yurtdisindan..
nerazzuri
26.Mart.2014, 02:45
''Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin, hem dostunu.''
yeterli bence? :)
Bu durumun en büyük sorumlusu yönetimdir, yönetimdir, yönetimdir. İstifa sesleri yerinde.
William Rookwood
26.Mart.2014, 02:54
Deplasmandaki sıkıntımız devam ederken evimizde berabere kalmamız iyi olmadı. Takımda hoşuma gitmeyen bir telaş ve panik var.
2012 yılındaki futbolu benimle birlikte bir çok Galatasaray taraftarı eminim ki özlemiştir. Oradaki kontrollü, sabırlı, önde pres yapan ve takım halinde savunma anlayışının bir tanesini bile yapamıyoruz bu yıl. O dönemde kadromuzda çilekler yoktu belki ama mükemmel bir takım oyunu ve göze hoş gelen bir futbol vardı.
Fearless Coward
26.Mart.2014, 04:04
Mancini'nin üstüne pek gitmemek gerek bence. Saha da ruh yoksa adam ne yapsın. Bu sezon onun sezonu değil zaten elinden geleni yapıyor. Çokta güzel konuşmuş takdir ettim. Şimdi Mancini gitse sorunlar çözülecek mi ? Sorun oyuncularda kesinlikle. Ve bizim en büyük eksikliğimiz sezon başında gücümüze güç katmayışımız oldu. 2 Sezon biz güçlenerek şampiyonluklar kazandık bu sezon onu yapmadık ve halimiz ortada. Kupa'da gidiyor elde var sıfır.
attirson
27.Mart.2014, 00:13
Eskisehirspor 0-1 Antalyaspor devam ediyor maç.Çok büyük bir avantaj yakaladı Antalyaspor.Ugur İnceman harika bir gol attı ve bu sene ilk defa işe yarar birşey yaptı.Şimdi rövans maçına gidilir işte. :D
Maçı anlatan spiker Ümit Aktan'dı galiba, çok kötü maç anlatıyor ya sanki maçı anlatmıyor da muhabbet ediyor.
sadistkral
27.Mart.2014, 01:43
Mancini'nin üstüne pek gitmemek gerek bence. Saha da ruh yoksa adam ne yapsın. Bu sezon onun sezonu değil zaten elinden geleni yapıyor. Çokta güzel konuşmuş takdir ettim. Şimdi Mancini gitse sorunlar çözülecek mi ? Sorun oyuncularda kesinlikle. Ve bizim en büyük eksikliğimiz sezon başında gücümüze güç katmayışımız oldu. 2 Sezon biz güçlenerek şampiyonluklar kazandık bu sezon onu yapmadık ve halimiz ortada. Kupa'da gidiyor elde var sıfır.
Haklısın. Takım takviyelerle güçlendirilmedi. Telles haricinde transferlerin durumu ortada. Yalnız taktiksel anlamda Mancini'yi beğenmediğimi de söylemeliyim. Sneijder gibi bir oyuncuyu kanada hapsetmek doğru değil. Umut gibi takımı için sahada her şeyini veren bir oyuncuyu yedek bekletmek de doğru değil. Manchester City'i şampiyon yaparak tarihe geçti fakat o sezon Manchester'ın kadrosu neredeyse teknik direktörsüz şampiyon olacak kaliteydi. Tabi bu işin mübalağası. Bugüne kadar gördüğüm elinldeki oyuncuların istihdamı konusunda ve taktiksel anlamda en başarılı teknik direktör Lucescu'dur.
Banega
15.Nisan.2014, 17:23
Sizce de Bursaspor'un belirlediği bilet fiyatları çok yüksek değil mi? Resmen soygun.
benzema35
15.Nisan.2014, 17:35
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10245364_10152415362002160_3088013702373410507_n.j pg
Şampiyonlar ligi finalini izleyecez de haberimiz mi yok ? , bu fiyat ne böyle ligde 6 atmıştık onun acısını alıyorlar galiba :icon_surprised:
goosfraba
15.Nisan.2014, 17:38
o nedir hakkaten...
byrocky
15.Nisan.2014, 17:39
Çok iyi oldu her sene Bursa'da misafir tribünü 20-30 TL yapıyorlardı. TT Arena'da 100-200 arası değişti bu da bir ders olsun.
E.Cartman
15.Nisan.2014, 17:42
Çok iyi oldu her sene Bursa'da misafir tribünü 20-30 TL yapıyorlardı. TT Arena'da 50-200 arası değişti bu da bir ders olsun.
1. Arena'nın standartıyla Bursa Atatürk'ün standartı bir mi ?
2. Arena'da kendi taraftarına en düşük bilet 50-200TL arasında maça göre değişiyorken Bursa taraftarına 20-30TL'ya mı satacaklardı ?
3. Kombine fiyatının 10 katına maç bileti satmanın mantığını açıklar mısın ?
4. Ders anlayışınız böyleyse bundan sonra Arena'da karşılaşacağınız fiyatlar konusunda konuşma hakkınızın olmadığını da hatırlatıyım.
William Rookwood
15.Nisan.2014, 17:45
Tek bilet fiyatı mı o?
byrocky
15.Nisan.2014, 17:48
1. Arena'nın standartıyla Bursa Atatürk'ün standartı bir mi ?
2. Arena'da kendi taraftarına en düşük bilet 50-200TL arasında maça göre değişiyorken Bursa taraftarına 20-30TL'ya mı satacaklardı ?
3. Kombine fiyatının 10 katına maç bileti satmanın mantığını açıklar mısın ?
Gerekli açıklamayı başkan yapmış TFF ye ve GS yönetimine tepki olarak koymuş. Bayan taraftarlar küfür etti diye saha mı kapatılır ? Kaç hafta sonra Bursaspor taraftarı maça gidecek. Derbi maçları hariç her maça aynı fiyat olmalı. Akhisara 10 Konyaspor'a 20 Trabzon-Bursaspor maçına 150 TL bilet fiyatı olmaz kardeşim.
Tek bilet fiyatı mı o?
Evet :icon_cool:
William Rookwood
15.Nisan.2014, 17:48
Şu bilet fiyatlarına emlak sektöründe olduğu gibi bir sınırlama getirmeleri lazım. Kulüpler ne kadar belirliyorsa halkta o fiyattan almak zorunda mı?
byrocky
15.Nisan.2014, 17:52
Şu bilet fiyatlarına emlak sektöründe olduğu gibi bir sınırlama getirmeleri lazım. Kulüpler ne kadar belirliyorsa halkta o fiyattan almak zorunda mı?
Bende onu diyorum derbi maçları hariç her maç aynı fiyattan çıkması lazım. O takımın taraftarı deplasmana geliyor diye fazla fiyattan taraftara itelenmemesi lazım. Sonuçta Aziz Yıldırım'ın, Ünal Aysal'ın, Erkan Körüstan'ın, Fikret Orman'ın oğlu maçlara gelmiyor. Maça giden bizleriz, çoğu öğrenci ve işçi.
Banega
15.Nisan.2014, 17:54
Gerekli açıklamayı başkan yapmış TFF ye ve GS yönetimine tepki olarak koymuş. Bayan taraftarlar küfür etti diye saha mı kapatılır ? Kaç hafta sonra Bursaspor taraftarı maça gidecek. Derbi maçları hariç her maça aynı fiyat olmalı. Akhisara 10 Konyaspor'a 20 Trabzon-Bursaspor maçına 150 TL bilet fiyatı olmaz kardeşim.
Evet :icon_cool:
Yanlız hiç bir zaman Arena'da biletler 10-20 olmadı.Mesela Elazığspor maçı 50 Tl, Trabzonspor maçı 80 Tl'ymiş.Tabiki de Trabzon vb. maçlarda yükseltme olacak gayet normal, kaldı ki dağlar kadar bir fark yok.
Yanlız 800 TL hakikaten katliam.Bursaspor tepkisinde haklı olmuş olsa bile böyle olmaz.
E.Cartman
15.Nisan.2014, 17:58
Galatasaray'ın bilet fiyatlarını bilmediğin ve ticareti de bilmediğin ne kadar belli.
Akhisar'a Konya'ya 10-20TL falan olduğu yok biletlerin. Ben en ucuz 30TL bilet gördüm Arena'da o da Tokatspor maçındaydı. Minimum 60-70TL'ya oynanıyor Arena'da maçlar. İşin diğer kısmına gelirsek Bursaspor ve Trabzonspor ligde şampiyon olmuş takımlar. İşlerine gelince 4. 5. büyük demeyi biliyorlar kendilerine. Büyük maçların fiyatları da doğal olarak daha pahalı oluyor. Yani biletlerin 150TL'ya çıkması çok normal ki Trabzon ve Bursa'ya en ucuz biletin 150TL olduğunu hatırlamıyorum ben hatta Fener'e bile olmamış olabilir. Her maça aynı bilet parası olmaz yani.
Diğer kısıma gelirsek yazdığın. Yönetime tepki koyup taraftarı maçtan yoksun edemezsin 1. Kendi taraftarın yüzünden sahan kapandı diye bunun cezasını rakip taraftara çektiremezsin 2.
Fener ve Galatasaray'ın sattığı bilet fiyatlarını hatta ülkedeki genel bilet fiyatlarını alım gücüne falan oranlayıp pahalı bulursun anlarım da. Takip etmeden bilmeden oraya buraya sallamanın hiçbir mantığı yok. Ders olsun diye kombinenin 10 katı fiyat çekmenin hiçbir mantığı yok. Bileti az pahalı yaparsın eyvallah da asgari ücrete eş değer bir bilet fiyatı koyamazsın. Önceki mesajımda söylediğim gibi Arena'daki ilk Bursa maçında 3-4 sıfırlı rakamlar gördüğünüzde itiraz hakkınız olmayacağını unutmayın.
Edit: Mantığın ve doğrunun yanında olduğunu gösteren Teksas grubuna da teşekkürler.
Çarşamba akşamı evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde kulüp yönetimimiz tarafından açıklanan
AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL
MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL
gibi sağlıklı bir düşüncenin ürünü olmayan bu fiyat politikasının ne gibi hesaplarla ortaya çıktığı biz tribün insanlarını zerre ilgilendirmiyor.
Başkan Erkan Körüsta'nın ''PARA LAZIM ve TEPKİDEN KORKUYORUM'' yönündeki açıklamaları hem açık kalede yer alan kendi taraftarımızı hem de deplasman yapacak rakip taraftarın düştüğü durumu özetliyor.
Bu güne kadar her şehirde takımı yalnız bırakmayan Bursaspor taraftarı evinde DEPLASMAN seyircisi görmediği zaman hüzünlenen bir tribün yapısına sahiptir ve her takımın deplasman taraftarına aynı hassasiyetin gösterilmesinden yanadır.
Ülkemizde E-Bilet sistemine geçilerek öldürülmek istenen taraftar ruhuna kulüplerin bu şekilde katkı koyması bizleri çok üzüyor.
Başta Bursaspor Kulübü olmak üzere bilet fiyatlarında fahiş fiyat politikası izleyen tüm kulüpler taraftarın düşmanıdır.
Çarşamba akşamı deplasman tribününde yüksek bilet fiyatlarından dolayı yer alamayacak olan Galatasaray tribünün üzüntüsü her tribünün ortak üzüntüsüdür.
http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=13623
byrocky
15.Nisan.2014, 18:04
Galatasaray'ın bilet fiyatlarını bilmediğin ve ticareti de bilmediğin ne kadar belli.
Akhisar'a Konya'ya 10-20TL falan olduğu yok biletlerin. Ben en ucuz 30TL bilet gördüm Arena'da o da Tokatspor maçındaydı. Minimum 60-70TL'ya oynanıyor Arena'da maçlar. İşin diğer kısmına gelirsek Bursaspor ve Trabzonspor ligde şampiyon olmuş takımlar. İşlerine gelince 4. 5. büyük demeyi biliyorlar kendilerine. Büyük maçların fiyatları da doğal olarak daha pahalı oluyor. Yani biletlerin 150TL'ya çıkması çok normal ki Trabzon ve Bursa'ya en ucuz biletin 150TL olduğunu hatırlamıyorum ben hatta Fener'e bile olmamış olabilir. Her maça aynı bilet parası olmaz yani.
Diğer kısıma gelirsek yazdığın. Yönetime tepki koyup taraftarı maçtan yoksun edemezsin 1. Kendi taraftarın yüzünden sahan kapandı diye bunun cezasını rakip taraftara çektiremezsin 2.
Fener ve Galatasaray'ın sattığı bilet fiyatlarını hatta ülkedeki genel bilet fiyatlarını alım gücüne falan oranlayıp pahalı bulursun anlarım da. Takip etmeden bilmeden oraya buraya sallamanın hiçbir mantığı yok. Ders olsun diye kombinenin 10 katı fiyat çekmenin hiçbir mantığı yok. Bileti az pahalı yaparsın eyvallah da asgari ücrete eş değer bir bilet fiyatı koyamazsın. Önceki mesajımda söylediğim gibi Arena'daki ilk Bursa maçında 3-4 sıfırlı rakamlar gördüğünüzde itiraz hakkınız olmayacağını unutmayın.
Bizim itirazımız olmayacaktır zaten bilet fiyatlarına. İsterse 1 trilyon koysun bu saatten sonra Bursaspor ile Galatasaray arasında ki bağlar kopmuştur. Beşiktaş gibi olacaktır. Tarafların bencilliğinden kulüp zedelenecektir.
Bayan taraftarlar 3 saniye küfür etti diye saha kapatmak neymiş ? Buna saha kapatma veren TÜPÇÜ Galatasaray-Bursaspor maçında duymadığımız küfür kalmadı TFF 1 kuruş ceza vermedi o maçta olan biri olarak söylüyorum. Bizim bayan taraftarlar 3 saniye küfür etti diye saha kapanıyor.
Her maça 60-80 TL koysa nasıl olmayacak. Derbi ve ŞL maçlarına koysun yine fiyatını ?
Edit: Ayrıca Bursa'da maça gelmek isteyen GALATASARAY'LI arkadaşlar varsa pm atın 4 kombine var kapalıda beraber izleyebiliriz maçı para felanda istemem.
europeanconquer
15.Nisan.2014, 18:10
Ooo soygun,alırım bir dal.
Bu nedir abi sırf şunu eleştirmek için geldim yazıyorum.800 lira nedir Allah aşkına ? Bursa yönetimi kim ki kime ders veriyor ? Teksas grubu bile eleştirdi bu bilet fiyatını.Fiyatı savunanlara da o fiyatları belirleyenlere de Allah akıl fikir versin.
İbrahimovic denen canavarı 40 liraya gördüm ben,sanmıyorum ki İbrahim Öztürk için Galatasaray taraftarı 800 lira versin :n:
El Barto
15.Nisan.2014, 18:20
800 liraya ben 10 gün tatil yapıyorum yazın. Boşuna demiyorlar demek ki altı evliya üstü eşkıya diye. Ancak eşkıyalıkla açıklanabilir sanıyorum.
William Rookwood
15.Nisan.2014, 18:26
846 TL asgari ücretin olduğu ülkede bilet fiyatı 800 TL. :) Geriye kalan 46 lirayla bir ayı döndürürüz artık. :)
byrocky
15.Nisan.2014, 18:29
846 TL asgari ücretin olduğu ülkede bilet fiyatı 800 TL. :) Geriye kalan 46 lirayla bir ayı döndürürüz artık. :)
Ara genel müdüre sor :zuhaha
attirson
15.Nisan.2014, 19:35
Efsane bir rakam yalnız. :D Artık Gsli Ceo'lar filan gider deplasmana "armanın pesine adanmış hayatlar GSİAD" :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
di canio
15.Nisan.2014, 20:37
Resmen soygun. Buna bir standart getirilmeli. Epey önce deplasmanlarda Fenerbahçe'ye uygulanan bilet fiyatlarıyla ilgili yazmıştım. TFF'nin el atması lazım. 800 TL nedir yahu. O parayla aylık ev geçindirmeye çalışan onca insan var, ayıptır.
şampiyonlar ligi müziği de çalacak mı ?
GeNç KaRTaL
15.Nisan.2014, 21:35
Sanmıyorum ama belki bu olaydan sonra şu bilet fiyatlarına bir standart getirilmesi gündeme gelir.Bu ne yahu,zaten sahada 5 para etmez bir futbol var.Bir de üstüne seyretmek için dünyanın parasını istiyorlar.Bu söylediğim sadece bu fiyat için değil tabii,genel olarak bir sıkıntı söz konusu.
uAburak89
15.Nisan.2014, 21:40
Türkiye Kupası etmiyor o kadar, çok abartmış Bursaspor yönetimi.
Fearless Coward
15.Nisan.2014, 21:44
Neredeyse Şampiyonlar Ligi finali biletiyle eş değer bi fiyat açmışlar tebrik etmek lazım. :D Neyse artık zor ama bizim takım yenerek cevabını verir diyeceğim ama zor işte. :(
Arkadaş o kadar holiganizm,fanatizmin doruklarındaki 800 lira bilet fiyatını nasıl savunabilirim diye saçma sapan savunmalar yapıyor.
Cengo
15.Nisan.2014, 22:59
Vurgun peşindeler. Mutlaka alan çıkar diye düşünmüşler herhalde.
anil luque
15.Nisan.2014, 23:22
Aldıkları cezalardan dolayı maddi olarak çok geride kaldıklarını , bir yerden yakalamaları gerektiğini söylemiş bir yönetici bugün.
Biz her maça 1500 tl fiyat çekelim o zaman. Hem o kadar seyircisiz maç oynadık hem de stad yapıyoruz.
ReaList
15.Nisan.2014, 23:44
TFF'nin buna bir düzenleme getirmesi gerekiyor. Misal sezon ortalamasının şu kadar üstünde olamaz vs. O zaman bu işler düzene girer.
sakary Ali
15.Nisan.2014, 23:54
Bence hiçbir akıl 800 liraya seyirci getirelim diye düşünmemiştir. Oradaki amaç neyse tepkileri artık, işi abartıp gündeme gelmektir. Dediğim gibi kimsenin 800'den bu kadar kişi gelse falan diye hesap içinde olduğunu sanmıyorum. Adamlar birilerini tepki olarak böyle belirlemiş işte. Kısaca bu maça gelmeyin demişler.
sui generis
16.Nisan.2014, 00:47
Acaba maça giden Galatasaraylı olacak mı :D
byrocky
16.Nisan.2014, 01:21
Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, “Galatasaray maçı bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığım açıklamadaki mesaj, çifte standart uygulayan TFF’ye olmasına rağmen başka çevreler bunu farklı yerlere çekiyor” dedi.
Körüstan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için açık kale arkası ve misafir takım tribünleri bilet fiyatlarını 800′er lira olarak belirlediklerini hatırlattı.
Bu fiyatlara ilişkin söylediği, “Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı” sözlerinin, bazı çevrelerce farklı yönlere çekildiğini söyleyen Körüstan, şöyle konuştu:
“Galatasaray maçı bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığım açıklamadaki mesaj, çifte standart uygulayan Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) olmasına rağmen başka çevreler bunu farklı yerlere çekiyor. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe müsabakasında o kadar küfür olmasına karşı rakibimiz ceza almıyor ancak biz özellikle son maçlarda ceza üstüne ceza alıyoruz. Vermek istediğimiz mesaj buydu. Kimse bunun ardında başka bir şey aramasın. Mesajımız TFF’yedir.”
byrocky
16.Nisan.2014, 05:11
Arkadaş o kadar holiganizm,fanatizmin doruklarındaki 800 lira bilet fiyatını nasıl savunabilirim diye saçma sapan savunmalar yapıyor.
Senin yorumun olaya düz mantıkla bakmaktır. Aaaa Bursaspor fiyatları 800 TL olmuş bak burada biri savunuyor, ne dediğini anlamam yerine iki laf atayımda :icon_cool: öteye gitmemektedir. Ben demiyorum ki her İstanbul takımı geldiğinde bilet fiyatlarını yükseltelim. Türkiye'de en fazla deplasman yapan tribün TEKSAS. Bunu fırsat bilen büyük takımlar fiyatları öyle bir yükseltiyorlar ki sanırsın maaşımızı € ile alıyoruz. Benim demek istediğim derbi ve Avrupa maçları hariç tüm takımlar aynı fiyat ile anlaşmalı ve ya T(üpçü)FF belirli bir sınırlama getirmeli. En fazla ceza yiyen takımlar bu sezon Bursaspor ve Beşiktaş. Seyircisiz maçlara sen önce kadın ve çocukları koy, sonra kadınlar 2-3 saniye küfür etti diye binlerce TL ceza kes, stadı tekrar kapat böyle bir mantık yok! Yönetim sesini duyurmuştur, Galatasaray'lı taraftarlara Bursaspor'lu olarak bu güzel maçı izleyemedikleri için üzgünüm. Keşke başka bir maçta yapılsaydı ama yarı final olduğu ve medyanın GS'nin üzerine yoğunlaştığı bu dönemde ciddi bir ses getirmiştir diye düşünüyorum.
Tarihin en skandal TFF yönetimi ile karşı karşıyayız.
europeanconquer
16.Nisan.2014, 14:53
Bu maçı kazanamayız,mümkün değil.Bursa'yı dış sahada ne zaman yenmişiz de şimdi yeneceğiz ? 2-2 biterse belki penaltılarla çıkarız finale,3-3 gibi bir skoru da ben beklemiyorum.
Banega
16.Nisan.2014, 15:02
Bu maçı kazanamayız,mümkün değil.Bursa'yı dış sahada ne zaman yenmişiz de şimdi yeneceğiz ? 2-2 biterse belki penaltılarla çıkarız finale,3-3 gibi bir skoru da ben beklemiyorum.
Biz bu sezon hangi takımı dış sahada yendik ki? Deplasman karnemiz re-za-let.Genede içimde anlayamadığım bir his var, sanki yeneceğiz gibi.Zor ama umarım olur.
urwrdskkn
16.Nisan.2014, 15:03
Biz bu sezon hangi takımı dış sahada yendik ki? Deplasman karnemiz re-za-let.Genede içimde anlayamadığım bir his var, sanki yeneceğiz gibi.Zor ama umarım olur.
Büyük tahrik olacağız kokusu doldu bir anda
Redrum
16.Nisan.2014, 15:07
Çok zevkli maç olacak beyler, bırakın kazanmayı kaybetmeyi, zevk alın :)
ReaList
16.Nisan.2014, 15:36
Bu maçın da 2-2 biteceğini hissediyorum. Uzayacak ve uzatma dakikalarında atacağı penaltı golüyle kazanan Galatasaray olacak.
davidvilla
16.Nisan.2014, 18:58
Çok zevkli maç olacak beyler, bırakın kazanmayı kaybetmeyi, zevk alın :)
Cok büyük zevk alicam hazırladım kendimi :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Nisan.2014, 19:24
beklenilenin aksine gs kazanip finale cikar bence. lig maci gibi olmaz, ustelik bu sezon alinabilecek tek kupa bu. bursa ahim sahim top oynamiyor, bence kazanir gs.
Fearless Coward
16.Nisan.2014, 19:50
https://pbs.twimg.com/media/BlWrN0SCAAA1L6L.jpg
İlk 11 çok iyi Mancini her zaman yapması gereken 11'i şimdi yapıyor. 2 Farklı bile kazanabiliriz bu 11 kesinlikle kazanır.
Redrum
16.Nisan.2014, 20:01
https://pbs.twimg.com/media/BlWrN0SCAAA1L6L.jpg
İlk 11 çok iyi Mancini her zaman yapması gereken 11'i şimdi yapıyor. 2 Farklı bile kazanabiliriz bu 11 kesinlikle kazanır.
O öyle olmaz yalnız. Alex ve sabri kanat oynar. Veysel ön libero. Melo yekta selçuk orta üçlü. Snejder ve Burak forvet.
Gncl1905
16.Nisan.2014, 20:32
Deplasman karnemizi düşünürsek pek umudum yok. En azından güzel bir maç izleriz. İlk Bursa maçı çok heyecanlıydı, top bir o kalede bir bu kaledeydi.
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:06
Zevkli başladı maç.
byariff
16.Nisan.2014, 21:20
Mancini !!!
https://vine.co/v/M1B2ZDKp6QT
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:22
Valla helal olsun Mancini'ye.
bilmania
16.Nisan.2014, 21:27
Fernandaoooooooooooooo
anil luque
16.Nisan.2014, 21:28
Fernandao bildiğin gol makinesi çıktı.
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:30
Veysel'den gereksiz bir faul ve gelen gol.
Hadi geçmiş olsun kupa da gitti.
Cengo
16.Nisan.2014, 21:32
Maçın başından beri etkili oynayan Bursaspor'du ki, Fernandao gole kadar etkili de sayılmaz. Pozisyonlara giren Bursaspor'un bu formatta yine de gol bulabileceğini düşünüyordum. Gerçi erken geldi gol. Çünkü Galatasaray orta sahada tek hatta kalıyor, topu ileri taşımakta güçlük çekiyor, temposuz oynadığı kadar çok fazla top kaptırıyor, kademe hatası yapıyor.
bilmania
Gol gol gol be Fernandaooooooooooooooooooooo
kumbara
Orta çok güzeldi, fernandao 2 oldu
byariff
2-0 fernandao bitti gecmis olsun
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:33
Hahahaha bir 6-0 da Bursa yapacak herhalde.
Yapsınlar valla,bu kadar saçma bir futbol oynanmaz.
Redrum
16.Nisan.2014, 21:33
Çok zevkli maç oluyor söylemiştim maçtan önce :D
Gncl1905
16.Nisan.2014, 21:34
Helal olsun Mancini'ye cidden. İddaacılar için Galatasaray deplasman maçları ihtimalini ikiye indirdi adam, zengin olanlar vardır bizim sayemizde.
mustangshelby
16.Nisan.2014, 21:37
Bursa'nın sağ bekiyle (Şener 24 yaş) Beşiktaş ilgileniyor ilk kez izliyorum ama bence çok iyi olur beşiktaş için güzel futbolcu.
Suicider
16.Nisan.2014, 21:38
Artık komik gelmiyor Mancini bu kadar yeterli.
kumbara
16.Nisan.2014, 21:44
Bursa'nın sağ bekiyle (Şener 24 yaş) Beşiktaş ilgileniyor ilk kez izliyorum ama bence çok iyi olur beşiktaş için güzel futbolcu.
İbrahim altınsay zamanında getiriyordu fakat yönetim onay vermedi şener'e. Sonra bursa'ya gitti.
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:44
Şu Burak Yılmaz'la birde 2 yıl daha uzatıyoruz ya Mancini'ye laf söylemeyin bence.Burak kalıyorsa Manicini'de kalsın.
bilmania
16.Nisan.2014, 21:46
Sneijder olmasa golü kim atcak acaba ?
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:46
Sneijder'dan başka gol atacak adam yok harbi.
byrocky
16.Nisan.2014, 21:47
Son dakikada yemesek tur bizimdi şimdi uğraş dur.
byariff
16.Nisan.2014, 21:48
Wesley Sneijder’in gol attığı 14 maçta Galatasaray hiç kaybetmedi. hadi bakalim cevirriz galiba :D
Gncl1905
16.Nisan.2014, 21:49
Pozisyon mu var ortada gol olsun. Hatırladığım Burak'a atılan hızlı bir pas ve Sneijder'in golü o da bildiğin şans. Koskoca Galatasaray'ın oynadığı oyuna bak.
Suicider
16.Nisan.2014, 21:49
Telles,Sneijder,Melo gibi yabancılar bu kadar hırslı oynarken Selçuk,Burak gibi yerlilerin dertleri ne olursa olsun böyle oynamaya hakları yok.Derbi hariç son 4-5 maçtır Selçuk yerinde Umut gündoğan oynasa,Burak yerine Berk oynasa ne kaybederdik?Ne yararları var ki şuanda?
Homer J.S
16.Nisan.2014, 21:52
Bu mac doner diye hissediyorum.
europeanconquer
Ben olsam Ontivero'yu alır,Burak'ı çıkarırım.Hiç değilse bir şeyler için çabalar adam.
Lazio'ya satsaydık keşke.
byrocky
Bu mac doner diye hissediyorum.
Bizim savunmamız böyle salaklıklar yaparsa döner.
Nedvedmania
16.Nisan.2014, 21:56
Alpaslan Dikmen'in oğlu Atahan Dikmen yazmış iyi güldüm :D
"İkinci yarı Şebnem Kimyacıoğlu girerse kazanırız"
byariff
16.Nisan.2014, 21:56
veysel ciksin - eboue girsin
selcuk ciksin - ontivero girsin
yekta ciksin - ceyhun girsin
europeanconquer
16.Nisan.2014, 21:59
Umut Bulut girmesinde kim girerse girsin,çünkü Umut'ta sahada ki yerlilerden farklı değil.
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:08
Penalti degil pozisyon bence ama yakaladik beraberligi
Cengo
16.Nisan.2014, 22:09
Pozisyon penaltı değildi. Kol vücut ile birleşikti ve kola geldi.
byariff
16.Nisan.2014, 22:09
"ucuz" penalti
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:10
Çok tartışmalı pozisyon,kol vücuda yapışık olsa bile top İbrahim'e paralel gidiyordu,dik gelse penaltı değildi neyse varsın penaltı olmasın.
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:10
Gol be :zuhaha 3 oldu
Unsal123
16.Nisan.2014, 22:11
Gol be :zuhaha 3 oldu
Sen yeter ki hisset :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:11
Arkadaş bir telefonla konuştum 2 gol attık :n:
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:12
Sen yeter ki hisset :D
Vallaha hic kirmadi beni takimim :D
Kaka Leite
16.Nisan.2014, 22:13
Bende bir kez daha Bursa öne geçer diyorum. :p
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:13
2 gol atması gerekiyor Bursa'nın elemesi için :D Çok güzel oldu :D
KaRaBükLü KraL
16.Nisan.2014, 22:14
Arkadaş bir telefonla konuştum 2 gol attık :n:
Bu ay faturanı ben odeyeyim hele 5 dakika daha konus 5 olsun mac :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:15
Bu ay faturanı ben odeyeyim hele 5 dakika daha konus 5 olsun mac :D
Yok ya faturasız benim telefon :n: Arkadaş aramıştı :D
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:20
Hahah ilker meral hem meloyu itekledi hem sari kart gosterdi komik bi pozisyondu
attirson
16.Nisan.2014, 22:20
Benim izlediğim Bursa maçlarına mı denk geliyor bilmiyorum ama Frey cok yetersiz bir kaleci topları rakiplerin önüne cok sektiriyor.
William Rookwood
16.Nisan.2014, 22:21
Melo, istem dışı hakeme çarptığı icin sari kart gordu. Hakem denildigi gibi melo'yu kolluyor gerçekten.
Gncl1905
16.Nisan.2014, 22:22
Hakemin kafası penaltıda kaldı galiba Melo'ya çok garip bir sarı çıkarıverdi.
Penaltı da penaltı değildi zaten.
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:23
Noluyonuz ya sakin az,herkes atarlı yahu :n:
Escochae
16.Nisan.2014, 22:23
Burağın golü öncesinde bursaya yapılmış Bi faul vardı melonun yaptığı. Penaltı zaten malum. Denecek bişey yok
Bordo61Mavi
16.Nisan.2014, 22:25
Hakem Meloya faul yapti :D sari karti Melo gordu.
Bu TFF altinda neler neler daha gorecegiz :D
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:25
Burağın golü öncesinde bursaya yapılmış Bi faul vardı melonun yaptığı. Penaltı zaten malum. Denecek bişey yok
Galatasaray sahaya cikmadan yapilmis bi faul var irfan buz'a carpmis olmali mancini... penaltiya bi sey diyen yok da buragin golu gol..
ŞÖYLE 4 :)
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:26
Gol gol gol !!!!
Burak eleştirdikçe atıyor,at oğlum at !!!
Ama sözümün arkasındayım hala,keşke satsaydık Lazio'ya :n:
William Rookwood
16.Nisan.2014, 22:27
Biz her deplasmanda böyle oynasaydik sirtimiz yere gelmezdi. Inşallah bundan sonra da böyle devam ederiz. :)
Bordo61Mavi
Burak o gol sevincine kart ciktimi ?
byariff
Sneijder... diyorum ve susuyorum 4-2.
byrocky
2. penaltı
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:29
5 oldu su sekilde :)
William Rookwood
16.Nisan.2014, 22:29
Ikinci penalti dogru karar.
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:30
Efsane Melo !
Çok müthiş başladık ikinci yarıya,çok güzel gidiyor maç.Final geldi Allah'a şükürler olsun.
Unsal123
Galatasaray sahaya cikmadan yapilmis bi faul var irfan buz'a carpmis olmali mancini... penaltiya bi sey diyen yok da buragin golu gol..
ŞÖYLE 4 :)
La sen biraz fazla istedin yavaş ol az :D
byariff
sneijder be cok buyuk oyuncu coook
Suicider
16.Nisan.2014, 22:31
Yekta'nın kafasına bir şey geldi umarım bir kaç maç daha kapanır Bursa'nın sahası.
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:32
La sen biraz fazla istedin yavaş ol az :D
Keep calm and let me feel :zuhaha
europeanconquer
Yekta'nın kafasına bir şey geldi umarım bir kaç maç daha kapanır Bursa'nın sahası.
Küfür var,yabancı madde var.
İnşallah,inşallah.
attirson
O degilde birisi mac 2-0ken twitterdan 0-2den 4-2 mac çeviren gs'yi özledik yazmıştı. :D
William Rookwood
16.Nisan.2014, 22:33
Yuh be Sabri! O mesafeden nasil direği nisanlandi anlayamiyorum. :)
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:34
Sabri imkanısızı başardı,imkansızların adamı Sabri :n:
Unsal123
16.Nisan.2014, 22:35
Keep calm and let me feel :zuhaha
Bundan sonra totemimsin seni önemli maçlarda görmek istiyorum :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:38
Lucas girip Burak çıksın da biraz pırpırlarsın ortam :n:
Edit:
Yekta savaştan çıkmış gibi :zuhaha
Unsal123
16.Nisan.2014, 22:38
Lucas girip Burak çıksın da biraz pırpırlarsın ortam :n:
Lucas aşkın bitmiyecek demi :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:39
Lucas aşkın bitmiyecek demi :D
Asla bitmez,öyle pırpır bir adamı kaçırmamak lazım :D
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:40
Bundan sonra totemimsin seni önemli maçlarda görmek istiyorum :D
Ayipsin hocam buralardayiz :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:42
Burak çıksın diye diye adamı attırdım :n:
Unsal123
16.Nisan.2014, 22:45
Burak çıksın diye diye adamı attırdım :n:
ahahaha :D formayı öptü hakkını ver :D
jevox06
16.Nisan.2014, 22:46
Artık Mancini'ye defansif futbol oynatıyor falan diyen olursa feci sinirlencem :)
Homer J.S
16.Nisan.2014, 22:48
Mancini kagit verdi yine ama bence bilerek basina mesaj gondermek icin yapilmis bi hareket
attirson
16.Nisan.2014, 22:49
Veysel'in pozisyonunda Bursa tribünlerinden gelen uğultuya koptum. :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 22:53
Tebrikler Galatasarayım,9 sene sonra tekrar finaldeyiz.
İnşallah 9 yıllık hasreti bitiririz Mayıs ayında.Mayıslar bizimdir !!!! :p
attirson
16.Nisan.2014, 22:54
Antalya acısından guzel oldu finale çıkarsa direk UEFA'ya gidecek ama küme düşerse bir anlamı kalmayacak tabi. :D
Fearless Coward
16.Nisan.2014, 22:56
Kadroyu görünce de demiştim kazanacağız diye. Sabri'yi artık sürekli oynatır umarım Mancini. Veysel ile bitirim ikili oldular bugün. Deplasmanda kaç gün sonra kazandık merak ediyorum. :D Kupa'yı almamız lazım artık finaldeyiz ve finallerin takımı olduğumuzu gösterip alalım kupayı yeni sezona derbiyle başlamak istiyorsak kazanmamız lazım finalde.
Gncl1905
16.Nisan.2014, 22:56
Helal olsun Mancini'ye cidden. İddaacılar için Galatasaray deplasman maçları ihtimalini ikiye indirdi adam, zengin olanlar vardır bizim sayemizde.
İddaacılar battı, deplasmandan kazandık; şoktayım :D
Gerçi yine iyi oyun oynadığımız tartışılır. İlk yarı dediğim gibi iki pozisyon vardı biri Burak'a atılan hızlı pas diğeri de defanstan sekip Sneijder'e gelen ve gol olan top. İkinci yarıya da olmayan bir penaltı golüyle başlayınca Bursa dağıldı tabi. Neyse galip geldik sonuçta önemli olan bu belki toparlanırız diyeceğim de kaçıncı deyişim olacak, tık yok.
uAburak89
16.Nisan.2014, 22:57
Sneijder ne kadar iyiyse İlker Meral o kadar rezildi. İlk penaltıya takılıp kalıp Melo'ya verdiği saçma sapan sarı kart eyyamın en büyük kanıtı. İşin içine hakem girince kazanmak pek keyifli olmuyor, eksik yaşanıyor sevinç.
Ayrıca skor aldatmasın, aman aman bir futbol oynamadık.
sneijder ın hazırlamadığı / içinde olmadığı bi gol var mı ?
Suicider
16.Nisan.2014, 22:58
Zaten alabileceğimiz tek kupa bu kaldı elimizde.Bari şu kupayı alalım da kupasız tamamlamadık deriz sezonu.Bir de 2. olabilirsek yeter.Keşke oyuncular şu 2.yarıda ki hırsı önceki maçlarda da göstermiş olsalardı.Bizim laf söylememizin tek sebebi bu oyuncuların istedikleri zaman ne kadar iyi oynadıklarını bilmemiz.Yoksa Ceyhun çıkıp kötü oynadığı zaman niye kötü oynuyor demem hoca niye oynatıyor derim.
110 gün sonra deplasmanda kazanmışız şaka gibi.
E.Cartman
16.Nisan.2014, 23:01
İddaacılar battı, deplasmandan kazandık; şoktayım :D
KG Var oynamıştım :icon_cool:
ReaList
16.Nisan.2014, 23:03
Hakem Melo'nun yaptığı kasıtlı sert hareketlere değil de kendisinin Melo'ya yaptığı harekete kart gösterdi (:
europeanconquer
16.Nisan.2014, 23:06
https://pbs.twimg.com/media/BlXXqSACAAESEO4.jpg
Felipe Melo :n:
Bordo61Mavi
16.Nisan.2014, 23:12
Umut sortu yirtiyormus az daha acsa :D
Önder HOCA
16.Nisan.2014, 23:14
https://pbs.twimg.com/media/BlXXqSACAAESEO4.jpg
Felipe Melo :n:
sen musleraya bak adamda tepki yok :icon_smile:
Fearless Coward
16.Nisan.2014, 23:16
Ufuk'ta fazla abartmış. :zuhaha
europeanconquer
sen musleraya bak adamda tepki yok :icon_smile:
Peki en arkada Hobit kadar boyuyla fotoğrafta çıkmaya çalışan Ontivero ? :n:
davidvilla
Istemek yeterli. Ilk dakikadan belliydi. 0-0ken gs sozlukte de yazdım. Adamların yuzunden okunuyordu.
attirson
16.Nisan.2014, 23:20
Ufuk'ta fazla abartmış. :zuhaha
Hahahah harbiden ha simdi gördüm. :D ŞL'yi kazansa kendini keser heralde. :D
Edit: Ama Gs'nin buralara gelmesinde büyük payı var Gaziantep BB macında devlesmisti. :zuhaha
Önder HOCA
16.Nisan.2014, 23:25
Peki en arkada Hobit kadar boyuyla fotoğrafta çıkmaya çalışan Ontivero ? :n:
peki umutun 2 kafasının olması yada arkadaki damat kim :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 23:27
peki umutun 2 kafasının olması yada arkadaki damat kim :D
Lombardo-damat :D
Mert Çetin-2. kafa :D
William Rookwood
16.Nisan.2014, 23:31
Hajrovic'e bir başörtü taksan o evlendirme programındaki teyzelere benzeyecek bu fotoğrafta. :n:
europeanconquer
16.Nisan.2014, 23:35
http://i.imgur.com/MsggKvH.png
Bir de şu açıdan yorumlayın :n:
attirson
16.Nisan.2014, 23:36
Ufuk azda olsa sakinlesmis. :D
europeanconquer
16.Nisan.2014, 23:41
Felipe Melo: Ben Galatasaray'ı sevmeyi Abdurrahim Bey'den öğrendim
Alemde ki en manyak adamdan öğrenmiş :n:
europeanconquer
16.Nisan.2014, 23:55
https://twitter.com/GsGazete/status/456519914077958146
İnşallah doğru haberdir :n:
Nedvedmania
17.Nisan.2014, 00:49
Çok iyi ya :n:
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/19896.php
Kaka Leite
17.Nisan.2014, 01:00
:zuhaha:zuhaha:zuhaha
Koptum ya harika imiş bu haber. :icon_biggrin:
europeanconquer
17.Nisan.2014, 15:42
Beyler kupa finali de Passo Lig kart ister değil mi ?
Ankara'da olursa final e-bilet gerekecek ve ben yine gitmeyeceğim.Gelecek sezon uygulamaya koyulsaydı keşke bu iğrenç uygulama.
uAburak89
17.Nisan.2014, 15:51
TFF dün kupa maçları için geçerli değil demişti sanki.
europeanconquer
17.Nisan.2014, 15:52
Eğer öyleyse,kesinlikle bilet alırım,en azından denerim :D Tabi Ankara'da olması gerekiyor :n:
attirson
17.Nisan.2014, 16:51
Kupa maçları icin gecerli degilmis bugunkü Antalyaspor-Eskisehirspor maçında gecerli degil dünkü maçta da gecerli degildi finalde de olmaz heralde.
urwrdskkn
17.Nisan.2014, 16:53
İzmir bir final özledi yaaa
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E.Cartman
17.Nisan.2014, 22:15
44' Lamine Diarra
Antalyaspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sonunda attı Antalya. 2 tane net gol kaçırdılar hele biri ibretlikti.
europeanconquer
17.Nisan.2014, 22:22
Antalya gelsin Antalya,son yılların intikamını alırız inşallah.Tereddütsüz ligde en çok nefret ettiğim takımdır kendileri,Ömer Çatkıç sağolsun :n:
E.Cartman
17.Nisan.2014, 22:37
50' Emre Güngör (KK)
Antalyaspor 1-1 Eskişehirspor
attirson
17.Nisan.2014, 22:43
Dalga gecer gibi kacırdıgı pozisyonların acısını cekmez insallah Antalya.Gol geliyorum diyor Eskisehir yükleniyor.
attirson
17.Nisan.2014, 22:46
Ve gol göstere göstere geldi.
europeanconquer
17.Nisan.2014, 22:47
Çok belli oldu golün geleceği.
E.Cartman
17.Nisan.2014, 22:48
61' Diomansy Kamara
Antalyaspor 1-2 Eskişehirspor
Raul Meireles
17.Nisan.2014, 22:49
Gol be 2-1 oldu. Helal Eskişehir'e. Bana göre kupayı Galatasaray alsa bile finalist direk Avrupa'ya gidiyor. Eğer Antalya düşerse büyük ölçüde kadro dağılacak ama Eskişehir en azından ülke puanı için 1-2 tur geçebilir belki gruplara da kalabilir. Eskişehir'in finale çıkması daha iyi bence.
Fearless Coward
17.Nisan.2014, 22:49
Eskişehir daha iyi olur onlar gelsin. :D Antalya bize uğursuz geliyor. :(
attirson
17.Nisan.2014, 22:55
Yahu Eskisehir Antalya'da en son 09-10 sezonunda kazandı simdi gidip bu maçı kaybederlerse uyuz olurum ne güzel avrupa maçı izleyecektik. :D
E.Cartman
17.Nisan.2014, 22:59
74' Necati Ateş
Antalyaspor 1-3 Eskişehirspor
Eskişehir fişi çekti.
Raul Meireles
17.Nisan.2014, 23:05
4 4 4 4 :d
europeanconquer
17.Nisan.2014, 23:08
Oooo küfür iyiymiş.
İnşallah gözlemciler görüyordur Eskişehir tribününü.
Banega
21.Nisan.2014, 12:40
Ziraat Turkiye Kupasi Finali Konya Ataturk Stadi'nda oynanacak.
europeanconquer
21.Nisan.2014, 12:40
Final Konya'da.Bakalım,belki gidebilirim,hızlı tren falan.
uAburak89
21.Nisan.2014, 13:32
Çok uzak olmuş ya, direk Eskişehir'e verselermiş..
BaGa TaRKaN
21.Nisan.2014, 13:40
Çok uzak olmuş ya, direk Eskişehir'e verselermiş..
İroni mi Yapıyorsun ?
Konya-Eskişehir Arası En Az 6 Saat Sürüyor :)
Bu da Demek Oluyor ki İki Takımda Uçakla Gidecek
europeanconquer
21.Nisan.2014, 13:51
Bence İzmir en mantıklısıydı,olması gerekendi.
uAburak89
21.Nisan.2014, 15:12
İroni mi Yapıyorsun ?
Hızlı trenle 1 saat değil mi?
Ayrıca o stadın zemini çok kötü diye biliyorum.
Walter Sakana
21.Nisan.2014, 15:27
Önce Urfa düşünülmüş hatta Eskişehir resmi sitesinden açıklama yapmış her iki takıma da çok uzak değiştirilsin diye, sonra Konya'da karar kılınmış.
http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=1938
7 Mayıs tarihinde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Final maçının Şanlıurfa'da oynanmasının planlandığı federasyon tarafından tarafımıza iletilmiştir.
Eskişehirspor olarak 27 yıl sonra yer alacağımız final maçının, finalist takımların ikisine de 1000 kilometreden fazla bir uzaklıkta olması, taraftarlarımızın hafta içi bir günde o şehre ulaşıp, takımını desteklemesini neredeyse imkansız kılacaktır.
Kulüp Başkanımız, Federasyon Başkanı ile görüşerek bu durumun değiştirilmesi konusunda ricada bulunmuş ve sonuç beklenmeye başlanmıştır.
Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu
urwrdskkn
21.Nisan.2014, 15:30
İzmirde olsa NE OLURDUUUUUU
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CocukMenajer
21.Nisan.2014, 17:14
İroni mi Yapıyorsun ?
Hızlı tren ile 2 saat :)
ReaList
21.Nisan.2014, 19:09
İstanbuldaki statlar + Urfa, Erzurum, Trabzon ve Kayserideki statlar dışında tüm statların kalite ve zemin problemi var. Yani neresi verilirse verilsin durum aynı. Şu stat çalışmaları hızlı bir şekilde bitirilse de kaliteli statlar artık Türk futboluna kazandırılsa.
ThersoN
21.Nisan.2014, 21:13
Bu stat konusunda daha demokratik bir ortam olabilirdi. TFF kendince 6-7 şehir belirleyip sanal ortamdan yapılacak bir anket ile final şehri seçilebilirdi.
byariff
21.Nisan.2014, 21:19
konya zemini cok kotu
E.Cartman
21.Nisan.2014, 21:40
Konya'yı çok aradılar mı acaba ? Belli ki bir standartları yok bari ligde takımı olmayan bir yere verselerdi finali.
Unsal123
22.Nisan.2014, 23:43
Final Konya'da.Bakalım,belki gidebilirim,hızlı tren falan.
Gel bakalım ben seni karşılarım :D
europeanconquer
23.Nisan.2014, 01:30
Gel bakalım ben seni karşılarım :D
Valla kaba hesap yaptım en az 200-250 lira bir masraf çıkıyor,vazgeçtim gitmekten.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Nisan.2014, 02:24
mersinde final cok iyi olurdu. stad da yeni, gicir gicir. atmosfer de epey iyi oluyor o statta. eskisehir seyircisine cok uzak olabilir fakat yine de seyirci cekerdi bir sekilde. konya ne alaka, anlayabilmis degilim. ankaraya ver bari, konyali da 2 saate gidiyor zaten trenle oraya. konya stadindan hic hoslanmam, ne zemini ne tribunu. kotu bir stad.
CocukMenajer
23.Nisan.2014, 14:06
Konya seneye yeni stadıyla ev sahibi olsaydı daha iyi olurdu şu anki stad kötü Mersin olabilirdi
urwrdskkn
24.Nisan.2014, 10:36
Konya'yı çok aradılar mı acaba ? Belli ki bir standartları yok bari ligde takımı olmayan bir yere verselerdi finali.
Örnek izmir mesela :-) :-) :-)
BaGa TaRKaN
24.Nisan.2014, 15:18
Kırıkkale'de Olabilir :D 15000 Kapasiteli Güzel Bir Yeni Stadımız Var :D
europeanconquer
29.Nisan.2014, 17:03
Biletler satışa çıktı,meraklıların haberine duyurulur.
europeanconquer
06.Mayıs.2014, 16:38
Finale Doğru: Eskişehirspor Maçı Kafilesi Belli Oldu
Eskişehirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Konya’ya hareket edecek Galatasaray kafilesinde 33 oyuncu yer alıyor. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından Atatürk Havalimanı'na geçen Galatasaray kafilesi özel bir uçuşla Konya'ya hareket edecek.
Galatasaray Futbol Takımı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor.
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşçan, Aykut Erçetin, Guillermo Burdisso, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal, İbrahim Coşkun, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Emre Can Coşkun.
Bütün takım gidiyor Konya'ya helal valla,kenetlenmek adına iyi karar.
Unsal123
06.Mayıs.2014, 18:26
Finale Doğru: Eskişehirspor Maçı Kafilesi Belli Oldu
Eskişehirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Konya’ya hareket edecek Galatasaray kafilesinde 33 oyuncu yer alıyor. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından Atatürk Havalimanı'na geçen Galatasaray kafilesi özel bir uçuşla Konya'ya hareket edecek.
Galatasaray Futbol Takımı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor.
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşçan, Aykut Erçetin, Guillermo Burdisso, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal, İbrahim Coşkun, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Emre Can Coşkun.
Bütün takım gidiyor Konya'ya helal valla,kenetlenmek adına iyi karar.
Bir sen eksiksin :icon_cry:
E.Cartman
06.Mayıs.2014, 18:50
Maçı Teoman konserinin olduğu güne koyan TFF'yi şiddetle kınıyorum ! Şaka maka 4 sene sonra ilk kez bir Galatasaray maçını kaçırıcam. Umarım kazanırız.
europeanconquer
06.Mayıs.2014, 21:00
https://pbs.twimg.com/media/Bm962IfCYAAgHjq.jpg
Mancini Eskişehirspor'a transfer oldu, Tarık Çamdal ve Erkan Zengin karşılığında.
:n:
uAburak89
06.Mayıs.2014, 21:13
Çok net iyi transfer. :D
davidvilla
06.Mayıs.2014, 21:31
Çok net iyi transfer. :D
Yüzyılın transfer başarısı :)
Homer J.S
06.Mayıs.2014, 21:46
Keske fener falan araya girse de onla imzalasa :zuhaha
Fearless Coward
06.Mayıs.2014, 21:51
Mancini-Ertuğrul Sağlam takas olmuş beyler. :p Kupayı alırız umarım kötü geçen sezonun tek morali olur bu kupa. Üstelik yeni sezona da derbiyle başlarız bunu da düşünmek lazım o yüzden inşAllah şampiyon oluruz. Güzel bir futbol ve 2 farklı galibiyet bekliyorum hadi bakalım.
E.Cartman
06.Mayıs.2014, 21:58
Sampdoria'dakinin yarısı gibi olsa Eskişehir'e birkaç sınıf atlatır :D
Namzet
06.Mayıs.2014, 22:33
Galatasaray 4-1 kazanır
attirson
06.Mayıs.2014, 22:39
İki takımda beklentilerin altında kaldı bu sezon kupa ikisi icinde cok önemli guzel bir mac izleriz bence penaltılara gider Eskişehir kazanır.
Addolorato
06.Mayıs.2014, 22:53
Mancini hedef maçlarda başarılı. Juventus olsun Beşiktaş olsun Fenerbahçe maçı olsun hiçbirinde bizi utandırmadı. Finalde de kapalı oynar zaten gol atamayan Eskişehir'i 1-0 yeneriz gibi geliyor.
europeanconquer
06.Mayıs.2014, 22:58
Sneijder ve Selçuk ikilisinden birinin ekstra performansını bekliyorum,her zaman ki gibi.
Bu ikiliden herhangi biri iyi olduğu zaman illa ki bir skor üretiyoruz.Gerçi bunu bu sezon sadece Sneijder yapıyor ama Selçuk'ta şapkadan tavşan çıkarabilecek durumda,en azından ben öyle olduğuna inanıyorum.
http://www.footballuser.com/formations/2014/05/988950_Galatasaray_SK.jpg
ReaList
06.Mayıs.2014, 23:16
Nedense farklı bir Eskişehir galibiyeti bekliyorum. Hani bunu gösterecek potansiyelleri yok ama dur bakalım. Hakan Balta-Semih ikilisine kaleci Ufukta katılınca her şey olabilir. Muslera ve Chedjou oynar mı bilmiyorum. İddaa oynarsam Kg var banko ama (:
europeanconquer
06.Mayıs.2014, 23:20
Chedjou'nun nesi var bilmiyorum ama Muslera oynuyor.
William Rookwood
07.Mayıs.2014, 00:07
Ufuk, beklenenin aksine son iki yıldır görev aldığı maçlarda güven verdi. O yüzden kaleyle ilgili bir şüphem yok. Ben genel anlamda çoğu Anadolu kulübünün maçlarını takip ediyorum. Eskişehirspor'un finale çıktığına aldanmayın, sezon boyunca kötü bir futbol sergilediler. Bazen iyi oynadıkları zamanlarda oyuncularının beceriksizliklerine kurban gittiler. Ama genel itibariyle futbol anlamında korkulacak bir rakip değil. Skor tahminim 2-1.
E.Cartman
07.Mayıs.2014, 00:16
3-5-2/5-3-2 çıkarsak rahat yeneriz. Diğer türlü kanser ederler ama yine de yeneriz :D
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 01:18
https://pbs.twimg.com/media/Bm-1uy6CEAASImc.jpg
Bu fotoğrafı yeni görüyorum çok güzel çıkmışlar,özellikle Selçuk :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 02:55
kupayi eskisehir alsin istiyorum. bence kupanin degeri eskisehir icin cok daha buyuk. turkiye kupasini almak galatasaray icin siradan bir basariyken eskisehir icin tarihi bir basari olabilir. kupa sevinci cok daha baska yasanir. yillar sonra super lige donduler, artik gediklisi oldular. simdiyse kupaya cok yakinlar. tum kupa sezonunun izlenmeye deger tek maci olacak, muhtemelen izlerim.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 03:20
Valla Eskişehirspor ile geçen sene yaşadıklarımız malum,Eskişehir'e karşı bir öfke hakim,bizde gayet seviniriz. :n: İnşallah kazanırız farklı bir şekilde.
uAburak89
07.Mayıs.2014, 13:33
Finallerde iyiyizdir genelde, istediğimizi alırız. Muslera da oynayacakmış, Mancini doğru kadro ve oyun anlayışı ile çıkarırsa takımı kazanırız diye düşünüyorum. En son Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek almışız kupayı, her ne kadar o maçı dün gibi hatırlasam da 9 sene olmuş, az değil. Bu sebeple iyi oynayan hak eden değil, Galatasaray kazansın istiyorum. 1-0 olsun, bizim olsun.
byariff
07.Mayıs.2014, 14:05
Ruyamda eskisehir 1-0 ondeydi sonrasini hatirlamiyorum
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 19:55
https://pbs.twimg.com/media/BnCz-FlCAAAGS5p.png
Böyle olduğuna bakmayın 3-5-1-1 oynuyoruz.
Çarpılacağım yahu 3-5-1-1 diye dizliş mi olurmuş :n:
Edit:
Mancini napıyon allasen :(
ReaList
07.Mayıs.2014, 20:05
3-5-2'nin varyasyonu şeklinde olmuş ancak Mancini Hakan Balta'da ne buluyor anlamış değilim. 2'li stoper oynarım gerekirse tek stoper oynarım yine de Hakan Balta ile oynamam. Semih ne kadar istekli bir oyuncu olsa da hata yapmaya müsait bir oyuncu, buna Hakan Balta'nın yavaşlığı da eklenince über bir savunma sistemi oluyor.
Mancini çok düz bir Galatasaray yönetiyor. Gerçi bunda kadrodaki oyuncu şekli de etki ediyor ancak günümüz çağdaş futbolunda kanat kullanmadan başarı kovalamaya çalışan ender takımlardan biri Galatasaray.
IcedEarth
07.Mayıs.2014, 21:04
Birisinin hocaya Galatasaray'ın başında olduğunu hatırlatması gerek. Bu kadar defansif Galatasaray olmaz. Farklı kazansak da fikrim değişmez.
byariff
07.Mayıs.2014, 21:15
net penaltiyi vermemis hakem
http://s7.directupload.net/images/140507/z7hfuw7n.swf
SAİT71
07.Mayıs.2014, 21:16
gs nin penaltısı verilmedi, es es bu maçı zor alır çok yavvaş çıkıyorlar ileri.
Cengo
07.Mayıs.2014, 21:18
Jorquera'ydı sanırım, elle kesmesi penaltı. Çalmamış hakem. Eskişehirspor hiç kazanabilecek gibi durmuyor. Galatasaray tek gol atıp bitirir gibi. Çok kadar statik başladı oyun, temposuz.
byariff
07.Mayıs.2014, 21:23
mac tempolu geciyor , net goller kacirdik bu arada
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 21:32
Hakan-Eboue değişikliği gerekiyor,çok net.
byariff
07.Mayıs.2014, 21:33
Yekta - emre colak degisikligi sart...
semih - eboue(veysel) degisikligide sart
SAİT71
07.Mayıs.2014, 21:34
bu erkan zenginde bal yapmayan arı gibi :)
anil luque
07.Mayıs.2014, 21:37
Galatasaraylı taraftarların attığı meşaleler yüzünden oyun durdu.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 21:37
Bizim tribünler ne yaşıyor çok merak ediyorum.
anil luque
07.Mayıs.2014, 21:40
Erciyes maçında ceza alsanız ya olmaa mı :0:
rexpo1994
07.Mayıs.2014, 21:52
Ya dizim vardı maçı A haber e koysaydılar:D
uAburak89
07.Mayıs.2014, 21:54
Melo'nun pozisyon neyse de o ele nasıl penaltı verilmez, aklım almıyor.
Bizim adımıza sahada tek iyi oyuncu var, Telles. Sabri de en kötüsü, üstelik kart görme potansiyeli çok yüksek. Kalanlar vasattı.
Sağ kanat koridor oldu, Erkan Zengin bencil olmasa fena şeyler olabilirdi. Hocanın gereken hamleleri yapması lazım, bu şekilde maç uzar gibi hiç gerek yok. Boşuna yorgunluk olacak.
Fearless Coward
07.Mayıs.2014, 21:56
TS deplasmanı öncesi uzatmalara gitmesi kötü olur. Burak'ın o frikik girecekti Boffin'de çok iyi yahu. İkinci yarı Umut'u alsın Mancini bir şekilde atarız gibi geliyor çift forvete geçelim 2. yarı.
Cengo
07.Mayıs.2014, 21:57
Erman Toroğlu kanser etti beni.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 21:59
Eboue girmeli,mecburuz.Çok etkisiz kaldık sağ tarafta,bir de inatla o tarafı zorluyoruz.
uAburak89
07.Mayıs.2014, 22:00
Aynen ya, Levent Tüzemen yetiyordu, bir de Toroğlu çıktı. Spikerden çok konuştu adam.
ReaList
07.Mayıs.2014, 22:03
Eskişehir çok iyi basıyor topa. En büyük sıkıntıları gol. Aslında Mancininin arzusu şuan Es Esin oynadığı futbol da bu oyuncularla zor. Selçuk, Sabri, Balta bitmiş. Melo isteksiz. Semih, Telles, Burak çabalıyor. Takım görüntüsü uzaklarda. Yine de 1 gol kupayı getirebilir.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 22:13
Sneijder kızdı, hadi bakalım :n:
bilmania
07.Mayıs.2014, 22:15
Sniejder'e sarı kart ağır oldu gibi geldi.
Walter Sakana
07.Mayıs.2014, 22:18
Şu maçta bile ruh yok takımda, inşallah Eskişehir kazanır
SAİT71
07.Mayıs.2014, 22:18
bu seferde eskişehirin penaltiyi yedi goçek
bilmania
07.Mayıs.2014, 22:20
Yekta çizgiden çıkardı.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 22:20
Müdahale topaydı,penaltı değil bence.
Hocam al şu Eboue'yi oyuna.
Kaka Leite
07.Mayıs.2014, 22:21
Semih bir türlü top ayağına geldiğinde stres yapma huyundan vazgeçemedi.
Ütopik şeyler deneme arkadaş sen basit oyna.
SAİT71
07.Mayıs.2014, 22:23
eskişehirli oyuncular çok topla oynuyorlar tek topla hızlı çıkmaları lazım gs ise ilerde basarsa bu eskişehir mutlaka hata yapar
Walter Sakana
07.Mayıs.2014, 22:23
2 pas yapamıyorlar, çalım atamıyorlar, pozisyon üretemiyorlar diğer yandan rakibin oyununu bozamıyorlar, kolay çalım yiyorlar, pozisyon veriyorlar... Eskişehir biraz daha cesur olsa rahat atacak. Onlar da "final maçı, yersek altından kalkamayız" korkusuyla yeterince risk almıyorlar.
Bir tane ciğeri patlarcasına koşan adam yok sahada.
Final maçını böyle bir zeminde oynatan TFF'ye de selam olsun.
Gncl1905
07.Mayıs.2014, 22:24
Sabaha kadar oynasak gol atabilir miyiz acaba.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 22:27
Mancini uyuyor mu bir kontrol etsinler kulübeyi.
anil luque
07.Mayıs.2014, 22:27
Bu sefer de Es-Es'li taraftarlar meşale işine girdi :)
SAİT71
07.Mayıs.2014, 22:31
bu erkan zengin i bi ben mi beğenmiyorum acaba adam boş sahada kendini çalımlıyor
bilmania
07.Mayıs.2014, 22:33
Atarsa Sneijder atardı zaten.
Walter Sakana
07.Mayıs.2014, 22:33
Totem mi oldu ne :D
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 22:35
Wesley i love you Wesley !
SAİT71
07.Mayıs.2014, 22:38
hayırlı olsun kupa :)
Kaka Leite
07.Mayıs.2014, 22:39
Sneijder dünyanın en büyüğü Erman hocam tamam yeter yav. :icon_biggrin:
ozan42
07.Mayıs.2014, 22:45
Ya bu Erman toroğlu basen öyle bir havaya giriyor ki ne dediğini bilmiyor :D
bilmania
07.Mayıs.2014, 22:45
Yekta yerine Hamit oyuna girdi.
Kaka Leite
07.Mayıs.2014, 22:47
Yekta yerine Hamit oyuna girdi.
Henüz giremedi. :zuhaha
Walter Sakana
07.Mayıs.2014, 22:51
Sayın Federasyon başkanımızın Türkiye'de en beğendiği futbolcu Tarık Çamdal'mış bu arada.
bilmania
07.Mayıs.2014, 22:57
Tebrikler Galatasaray.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 22:59
Tebrikler Galatasarayım !
SAİT71
07.Mayıs.2014, 22:59
Tam bir beraberlik maçıydı, hatta penaltıları bekliyordum. Karambol golü değiştirdi durumu. Bana göre iki takımda kötü oynadı. Es-es sadece yalancı pas yaptı. Adam akıllı organize bir atakları yok. Bu takımla Avrupa Ligi'nde de gruplara falan kalamazlar. Galatasaray'ı tebrik ederim, bir kez daha final takımı olduklarını gösterdiler...
ReaList
07.Mayıs.2014, 23:05
Tebrikler Galatasaray. Eskişehir böyle bir finalde 100 yılda bir böyle bir rakip bulabilirdi bu fırsatı geri teptiler. Galatasaraylılar neden Mancini'ye bu kadar tepki gösteriyor diye merak ederdim, haklılar. Semih atağa çıkıyordu yahu (: Bir Fenerbahçeli olarak Mancini'nin Galatasaray'ın başında kalmasını dilemekten başka bir şey dileyemem.
Bu arada Uefa'ya katılım şartları değişti. Eğer EsEs kazansaydı Avrupa Ligi gruplarına direk katılacaktı. Sanırım şimdi 4. olan gruplara doğrudan katılacak yanılıyor olabilirim de.
Cengo
07.Mayıs.2014, 23:06
Tebrikler.
Keşke skora bahis yapsaymışım.
uAburak89
07.Mayıs.2014, 23:06
Boşuna kupa beyi Galatasaray denmiyor, finalleri kazanmak, güzel bitirmek bizim işimiz, bugün bir kez daha göstermiş olduk.
Kötü oyuna rağmen yine kazanmasını bildik. Kupayı kazanmak kadar gelecek sezona Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi yenerek başlama geleneğinin sürmesi ihtimalinin oluşması da güzel oldu.
Hepsinden bağımsız, şimdi daha yüksek sesle Mancini istifa, bugün iyice emin oldum, bu birliktelikten şampiyonluk çıkmaz, imkansız.
Raul Meireles
07.Mayıs.2014, 23:07
Tebrikler Galatasaray'lı arkadaşlara. :)
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 23:08
ATV tarafını gösterdi,maşallah bu kadar reklam neymiş.
Fearless Coward
07.Mayıs.2014, 23:09
Tebrikler Aslanlar'a yine bir final yine bir kupa. :) Süper Kupa'da yine Fenerbahçe'yle maç yapmak ve kötü geçen sezonu en azından 1 kupayla kapatmak adına önemliydi bu galibiyet helal olsun Aslanlarımıza.
E.Cartman
07.Mayıs.2014, 23:09
Öncelikle iğrenç bir maçtı ve maçtan daha kötü bir hakem vardı onu belirtelim. Takımların performansına gelirsek de Galatasaray kontra oynayamayacak bir kadroyla kontra atak oynadı ve gariptir ki golü de buldu :D Hatta kaleye otobüs çektik desek yeridir. Es-Es ise iyi oynuyormuş gibi gözükse de topu ayağında dolaştırmaktan başka bir iş yapamadı. Gerçek anlamda pozisyonları yok desek yalan olmaz.
Erkan Zengin'e ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Bir futbolcu daha faydasız oynayamazdı heralde. Eğer Erkan adam gibi oynasaydı Es-Es 3 gol rahat atardı ancak o kadar bencil o kadar laubali o kadar gereksiz bir oyun ortaya koydu ki takımını bitirdi. Gereksiz şutlar, atılmayan paslar, saatlerce ayağında tutulan toplar falan saçma sapan oynadı. Sağolsun emeği büyüktür bu kupada.
Gncl1905
07.Mayıs.2014, 23:11
Kupa için aslanlarımızı tebrik ederim.
Ancak oynadığımız oyun futbol değil.
uAburak89
07.Mayıs.2014, 23:13
ATV tarafını gösterdi,maşallah bu kadar reklam neymiş.
A Haber kesintisiz veriyor.
Cengo
07.Mayıs.2014, 23:16
Maçtan iğrenç bir enstantane aktarayım. (//a)
Erman Toroğlu: "İki takım şu dakikalarda birbirine yoklama macunu atıyor."
uAburak89
07.Mayıs.2014, 23:25
kupa öncesi reklam arası verilir mi, küfür yiyeceğiz ya!!! böyle bir şey olur mu ya
Spiker isyan etti bu şekilde. Yayıncılık rezaleti resmen. :D
Aydın Yılmaz güreşe yönelmeye karar vermiş herhalde, yemiş de yemiş. Bu adamlar para kazanıyor ya bu işten, çok yazık.
Addolorato
07.Mayıs.2014, 23:48
Spiker isyan etti bu şekilde. Yayıncılık rezaleti resmen. :D
Aydın Yılmaz güreşe yönelmeye karar vermiş herhalde, yemiş de yemiş. Bu adamlar para kazanıyor ya bu işten, çok yazık.
Resim varsa atabilir misin uygunsan ? Merak ettim Aydın'ı.
William Rookwood
07.Mayıs.2014, 23:54
Normalde de yiyorlar aslında. Ama yoğun antrenman programından dolayı vücutları yağ tutmuyor. Şimdi antrenmanda yapamadığı için Aydın'ın kilo alması normal aslında. Bazı futbolcular formlarını futbolu bıraktıktan sonra da korurken (Bülent Korkmaz gibi), bazısı futbolu bıraktıktan sonra duba gibi oluyor. (Maradona)
uAburak89
07.Mayıs.2014, 23:54
Resim varsa atabilir misin uygunsan ? Merak ettim Aydın'ı.
Tek bulamadım ama fikir verebilir;
https://pbs.twimg.com/media/BnDsityCYAALgrv.png
Ralph
07.Mayıs.2014, 23:59
Tebrik ediyorum Galatasaray'ı :)
William Rookwood
08.Mayıs.2014, 00:06
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31.0-8/10273291_735747853150579_8878725243822246403_o.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/10338611_735751889816842_1283030052551832368_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10173800_735711703154194_2054501671288627050_n.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t31.0-8/10015025_735705509821480_8948721431968053252_o.jpg
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10176095_697841806947330_7993447360694804679_n.jpg
Nedvedmania
08.Mayıs.2014, 00:08
YD'nin elini sıkmayan Melo, ADAMSIN !
Addolorato
08.Mayıs.2014, 00:08
Tek bulamadım ama fikir verebilir;
https://pbs.twimg.com/media/BnDsityCYAALgrv.png
Teşekkür ederim cidden hiç bakmamış kendisine.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Mayıs.2014, 00:09
tebrikler galatasaraya.
fena mac olmadi, pozisyonu azdi ama zevksiz de denemez. atan kazanir oldu.
bu arada aydin nolmus harbiden, tribun amigolari gibi. g.. gobek masallah, agir abi :n:
Nedvedmania
08.Mayıs.2014, 00:12
Soldaki adamı yemin ederim Necati Ateş sandım "Oha noluyor lan" diyip öbür fotoları araştırdım. Meğer Aydın'mış
https://pic.twitter.com/4oPN5fO2LS
europeanconquer
08.Mayıs.2014, 00:16
Soldaki adamı yemin ederim Necati Ateş sandım "Oha noluyor lan" diyip öbür fotoları araştırdım. Meğer Aydın'mış
https://pic.twitter.com/4oPN5fO2LS
Süper Kupa o abi :D Erzurum yazıyor kocaman tribünde :D
europeanconquer
08.Mayıs.2014, 00:23
https://pbs.twimg.com/media/BnDxQzyCIAAcO4h.jpg
Arı gibi uçarım,kelebek gibi sokarım (!)
Ulan Ceyhun :n:
tribünü boşver kupa farklı bi kere :D
Bordo61Mavi
08.Mayıs.2014, 00:25
Tepkisini adam gibi verdi Melo. Helal olsun
Nedvedmania
08.Mayıs.2014, 00:25
tribünü boşver kupa farklı bi kere :D
Ahahaha harbiden ya :n: Doğru sanmışım o zaman cidden Necatiymiş o :D
Eh sürekli kupa kazanınca insan karıştırıyor :p