PDA

View Full Version : Appiah in Fener Aski

m_o_11
14.Haziran.2006, 02:46
Tarihinde ilk Dünya Kupası maçına dün akşam İtalya karşısında çıkan ve sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılan Gana’da ligimizden tanıdığımız iki isim, Fenerbahçe’nin yıldızı Stephan Appiah ile Ankarasporlu kaleci Richard Kingston da forma giydi.

Alman ZDF televizyonu spikeri, Gana sahaya çıkarken Appiah’ın kaptanlık pazubandına dikkat çekerek, "Appiah Gana’nın renkleriyle değil, Fenerbahçe’nin renklerini taşıyan pazubandla sahaya çıktı" dedi.

Aslan41
14.Haziran.2006, 02:49
alman değil mi işte kafa ancak bu kadar çalışıyor..
adam maç spikeri olmuş nide yaa...

By_aBuNis
14.Haziran.2006, 02:55
tam bılmıyorum ama oyle bır dusunce varsa aklında tşk appiah

UniquE
15.Haziran.2006, 14:15
helal koçuma. çok seviyorum appiah'ı tam bir fenerbahçeli. zaten cimboma da gol attı.:D :D

ForsakeN
15.Haziran.2006, 14:19
Bence Appiah Fenerbahçe'ye gelmiş yabancılardan fb sevgisi en yüksek olan oyuncu.

bluepaw
15.Haziran.2006, 14:23
Evet... Appiah tüm gücünü vererek oynuyor ve attığı gollerde aşırı seviniyor. Bazı diğer Fenerli yabancılar onun gibi değil.

ibo
15.Haziran.2006, 15:08
takımı için candan oynayan bir futbolcu. Günümüz futboluna böyle oyuncular lazım renklere aşık olan adamlar...

Jesus_FB
15.Haziran.2006, 16:35
appiah süper bir adam hem sempatik hemde çok hırslı keşke tüm yabancılar appiah gibi olsa

Sekopej
15.Haziran.2006, 17:32
adam formanın hakkını sonuna kadar veriyor. taraftarın sevgilisi olmuş durumda zaten. uzun yılar bize hizmet edip sembol futbolcular arasına girer işallah....

perpetua
15.Haziran.2006, 19:39
Guzel de o pazubandi ustunde Fairplay logosu olan kaptanlik bandi ve renkleri sari ve mavi. Dunya kupasinda bir cok oyuncu bu pazubandini takiyor. Simdi hatirladigim Ingiltere kaptani David Beckham, Paraguay'a karsi bu kaptanlik bandini takmisti.

Bu kaptanlik pazubandlari FIFA tarafindan takimlara veriliyor ve ozellikle forma renkleri ile cakismayacak sekilde veriliyor. Bu bazubandlarindan baska bir pazubandi kullanmak yasak.

ozzy
16.Haziran.2006, 11:39
helal apiye be gerçek fenerli bu adam

jee_han_86
16.Haziran.2006, 15:24
Ben BJK'liyim ama Appiahı gerçekten çok severim keske bizde olsa diyebilecegim Anelkadan sonraki kişidir.
Sanıyorum artık fener taraftarı da akıllanıyor ve kendine geliyor yavaş yavaş futbolcu nasıl olur görüyorlar bu sözüm tabiki alexle alakalı.Alex duran top haricinde hiçbir vasıfı olmayan topla yüzünü kaleye dönebilen veya anelkaya arapası atabilecek yetenekde bir oyuncu değil. Sanıyorum artık Fener taraftarı bu durumu gördü ve Alexle hiçbirşey yapılamayacagını anlamaya başlıyorlar

EreN
16.Haziran.2006, 21:31
Zaten ne dedi röportajında :)
Türkiye yoksa BİZ varız ;)
Helal sana Kara Boğa'mız :)

pessy
16.Haziran.2006, 21:50
nouma'yı andırıyor takmına olan sevgisiyle..

Asi ÇocUk_16
17.Haziran.2006, 12:45
ne güzel işte adam oynadığı takımı gönulden sevıyor her yerde de tamsıl edıyo aferın appiah:D