View Full Version : Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta
Nedvedmania
20.Eylül.2013, 22:20
http://o1309.hizliresim.com/1f/n/svudr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
OrcunFB
20.Eylül.2013, 22:31
Belki çok erken ama GS için sezonun en önemli maçı.
urwrdskkn
20.Eylül.2013, 22:35
Avrupa Maçlarından Dönüş Zamanında Genel Olarak Olumlu Bir Reaksiyon Gösteriyor Galatasaray O Maçlardan Biri İle Karşı Karşıya Bakalım Ne Olacak
himone
20.Eylül.2013, 22:35
BJK favori görünüyor ama Türkiye'de bu durumdaki derbiler genelde beklendiği gibi bitmiyor. Tek temennim hakem maçı katletmesin, bu kadar formsuz hakeme hala inatla maç vermek (hem de derbi) mantıksız.
Belki çok erken ama GS için sezonun en önemli maçı.
Katılıyorum, GS bu maçta bişey yapmazsa çok zorlanacak.
zeck17
20.Eylül.2013, 22:38
Fatih terim 3.döneminde sadece 2.derbide yenildi 1i kadıköyde 1i arenada
anil luque
20.Eylül.2013, 23:24
Bir tarafta sezona tüm beklentileri aşarak müthiş bir başlangıç yapan biz. Diğer tarafta tam aksine çok kötü bir başlangıç yapıp son olarak kendi sahasında 6 yiyen bir Galatasaray. Fatih Terim faktörü olmasa Galatasaray'ın bu formuyla düşene bir de biz vururuz derdim ama böylesi durumlarda dünyada eşi benzeri olmayan motivasyon kabiliyeti var Fatih Hoca'da. Tek korkum bu. Taraftarla birlikte zaten sayıca fazla oynayacağız desem yeridir.
İbre bizden yana ancak derbilerin favorisi olmaz diye bir laf var ülkemizde. İnşallah bu seferlik bu klişeyi yıkıp galip geliriz.
Bordo61Mavi
20.Eylül.2013, 23:26
Besiktas favori gozuksede Galatasarayin gostermesi gereken bir reaksiyon var avrupa maci sonrasi.
+ Bilic vs Terim'de bunun uzerine eklenince bizi bu sezonun en guzel maclarindan biri bekliyor diye dusunuyorum.
footballer33
21.Eylül.2013, 00:51
Çok temkinli olmamız gereken, küçücük rehavete bile yer olmayacak bir maç. G.Saray, bu maça çok farklı bakıyor, eminim. Bu durumu onlar mı yoksa biz mi lehimize çeviririz, bilemiyorum.
Beşiktaş, lige süper bir giriş yapsa da, derbi maçları her zaman 3 ihtimallidir. Bilic'e ve ekibine inanıyorum, futbolculara da güvenim tam. İnşallah, G.Saray'ı 80.000 (belki de daha fazla) taraftarımızın önünde yenip kayıpsız bir şekilde devam ederiz yolumuza. Başarılar Beşiktaş'ım!
Bu arada, kendi kadro tahminlerimi de yapayım:
BEŞİKTAŞ:
Tolga
Serdar - Sivok - Escude - Ramon
Atiba - Veli
G.Töre - Fernandes - Olcay
Almeida
G.SARAY:
Muslera
Sabri - G.Zan - Semih - Hakan
Bruma - Melo - Selçuk - Sneijder
Burak - Umut
Fearless Coward
21.Eylül.2013, 01:07
Çok güzel bir maç olacak her şeyden önce.Drogba'nın oynayacak olması bizi sevindirdi hoca da kadroda önemli değişikliklere gidecek gibi görünüyor.2 Takım açısından da büyük önem taşıyan bir maç.Favori tabi ki Beşiktaş ama herkesin bildiği gibi derbilerde favori olmaz.Allah yardımcımız olsun Allah'a şükür çok güçlü bir hocaya ve takıma sahibiz Salı gününkü kabusu bu maçı kazanıp unuttururlar bize inşAllah.
byariff
21.Eylül.2013, 01:08
zor maç olucak lakin kazanmamiz lazim tekrar yukselise geçmek lazim hocaya guveniyorum o boyle enkazlardan cikmayi sever.
Suicider
21.Eylül.2013, 01:09
Bizim için teknik,taktik olayının çok ötesinde bir maç.Tamamen oyuncuların psikolojik olarak kendilerini nasıl hazırladıklarına göre şekillenecek maç.Hafta içinden sonra toparlanamadılarsa Beşiktaş bu formuyla çok rahat kazanacaktır maçı.Beşiktaş bir adım önde.Beraberliğe çok üzülmem şahsen ama umarım kazanırız.
Fearless Coward
21.Eylül.2013, 01:12
Bu arada umarım hoca böyle bir 11'le çıkar
Muslera
Sabri - G.Zan - Semih - Balta
Bruma - Melo - Selçuk - Amrabat
Sneijder
Drogba
byariff
21.Eylül.2013, 01:17
buda benim 11"im..
Muslera
Sabri-G.zan-Semih-Riera
Engin-Melo-Selcuk-Bruma
Sneijder
Drogba
KaRaBükLü KraL
21.Eylül.2013, 02:06
Muslera-Sabri-G.Zan-Semih-Riera-Melo-Selçuk-Amrabat-Sneijder-Bruma-Burak bu şekilde çıkarız.Maça ise 2 şekilde bakmak istiyorum
1.ihtimal
Fatih Terim motivasyon konusunda uzman biri.Eğer takımı 6-1 üzerinden motive ederse ve bazı oyuncularla özel olarak ilgilenirse(Selçuk Burak gibi)Beşiktaş'ın Bursa deplasmanında yaptığı gibi rahat bir maç çıkarır ve son 2-3 maçı unutturup yeniden diriliriz.
2.ihtimal
Erken dakikalarda gol yersek Real maçındaki gibi erken motivasyon düşüklüğü sebebi ile maç Beşiktaş lehine erken kopabilir.
Dikkat ederseniz taktik teknik kısma girmedim.Bizim sıkıntımız psikolojik.Eğer mental olarak doğru hazırlanırsak kadro kalitesinin de pozitif etkisiyle çok rahat kazanırız.Tabi bu şartları sağlamak birden kolay değil.O yüzden zor maç olabilir.Sadece Beşiktaş için konuşmuyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum.Bu kadar oturmuş kadronun tek sıkıntısı mental sıkıntı olabilir.Eğer bu sorun çözülürse yenemeyeceğimiz takım yok o kadar iddialıyım bu konuda.
Bir de bir kaç yanlış var onlara değinmek istiyorum
1-Beşiktaş maçını kader maçı olarak görenlere sesleniyorum.5.maçtan rakip kim olursa olsun,Galatasaray'ın durumu ne olursa olsun bu maç hiç bir şekilde kader maçı sezonun en önemli maçı şeklinde yakıştırma yapılacak bir maç değildir.Böyle düşünenler galiba Beşiktaş'ın 34'te 34 yapacağını düşünüyorlar sanırsam ? Örnekle de destekleyeyim Rijkaard'ın geldiği ilk sezon biz 6'da 6 Fenerbahçe 7'de 7 ile başladı.Sezon sonu Bursa şampiyon oldu.Biz 3.lükle yetindik :) 4 maçla hele belli bölgeleri alternatifsiz bir Beşiktaş için bu kadar erken bu kadar olumlu yakıştırma yapmak hem yanlış hem takıma zarar verir(işin basın yönü böyle)
2-Real Madrid maçında 6 yediğimizi öne sürerek Beşiktaş'ı göklere çıkaranlar.Galatasaray'ın 6 yemesi 55'ten sonra beyaz bayrağı çekmesidir.Takımı mental olarak yıpratmıştır doğrudur ama lig ve Avrupa tamamen farklı kulvarlardır.Hele ki maç derbi maçsa işin rengi iyice değişir.Klişe olacak ama derbilerin avantajlısı olmaz.Yanlış hatırlamıyorsam Benfica'yı deplasmanda 2-0 yendikten sonra Fenerbahçe derbisi vardı.O zamanda Galatasaray göklere çıkarılmıştı şöyle motive böyle iyi top oynuyor diye.Saraçoğlunda 4'lük olduk geldik :D.Belli olmuyor yani :)
OrcunFB
21.Eylül.2013, 02:34
Muslera-Sabri-G.Zan-Semih-Riera-Melo-Selçuk-Amrabat-Sneijder-Bruma-Burak bu şekilde çıkarız.Maça ise 2 şekilde bakmak istiyorum
1.ihtimal
Fatih Terim motivasyon konusunda uzman biri.Eğer takımı 6-1 üzerinden motive ederse ve bazı oyuncularla özel olarak ilgilenirse(Selçuk Burak gibi)Beşiktaş'ın Bursa deplasmanında yaptığı gibi rahat bir maç çıkarır ve son 2-3 maçı unutturup yeniden diriliriz.
2.ihtimal
Erken dakikalarda gol yersek Real maçındaki gibi erken motivasyon düşüklüğü sebebi ile maç Beşiktaş lehine erken kopabilir.
Dikkat ederseniz taktik teknik kısma girmedim.Bizim sıkıntımız psikolojik.Eğer mental olarak doğru hazırlanırsak kadro kalitesinin de pozitif etkisiyle çok rahat kazanırız.Tabi bu şartları sağlamak birden kolay değil.O yüzden zor maç olabilir.Sadece Beşiktaş için konuşmuyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum.Bu kadar oturmuş kadronun tek sıkıntısı mental sıkıntı olabilir.Eğer bu sorun çözülürse yenemeyeceğimiz takım yok o kadar iddialıyım bu konuda.
Bir de bir kaç yanlış var onlara değinmek istiyorum
1-Beşiktaş maçını kader maçı olarak görenlere sesleniyorum.5.maçtan rakip kim olursa olsun,Galatasaray'ın durumu ne olursa olsun bu maç hiç bir şekilde kader maçı sezonun en önemli maçı şeklinde yakıştırma yapılacak bir maç değildir.Böyle düşünenler galiba Beşiktaş'ın 34'te 34 yapacağını düşünüyorlar sanırsam ? Örnekle de destekleyeyim Rijkaard'ın geldiği ilk sezon biz 6'da 6 Fenerbahçe 7'de 7 ile başladı.Sezon sonu Bursa şampiyon oldu.Biz 3.lükle yetindik :) 4 maçla hele belli bölgeleri alternatifsiz bir Beşiktaş için bu kadar erken bu kadar olumlu yakıştırma yapmak hem yanlış hem takıma zarar verir(işin basın yönü böyle)
2-Real Madrid maçında 6 yediğimizi öne sürerek Beşiktaş'ı göklere çıkaranlar.Galatasaray'ın 6 yemesi 55'ten sonra beyaz bayrağı çekmesidir.Takımı mental olarak yıpratmıştır doğrudur ama lig ve Avrupa tamamen farklı kulvarlardır.Hele ki maç derbi maçsa işin rengi iyice değişir.Klişe olacak ama derbilerin avantajlısı olmaz.Yanlış hatırlamıyorsam Benfica'yı deplasmanda 2-0 yendikten sonra Fenerbahçe derbisi vardı.O zamanda Galatasaray göklere çıkarılmıştı şöyle motive böyle iyi top oynuyor diye.Saraçoğlunda 4'lük olduk geldik :D.Belli olmuyor yani :)
İyi de sen olaya sadece puan olarak bakmışsın. :) Galatasaray zaten sezona iyi başlayamadı, moraller iyi değil. Derbi galibiyeti çok büyük pozitif etki yaratır aynı şekilde mağlubiyet de bir o kadar negatif etki yaratır. Bana göre dönüm noktası bu maç GS için. Kendin de demişsin zaten bizdeki sorun psikolojik diye. :)
muslera
sabri - semih - ceyhun(zan) - riera(balta
amrabat - melo(ceyhun) - selçuk - bruma
sneijder
drogba(umut,burak)
böyle bir 11 ile çıkmalıyız
KaRaBükLü KraL
21.Eylül.2013, 02:49
İyi de sen olaya sadece puan olarak bakmışsın. :) Galatasaray zaten sezona iyi başlayamadı, moraller iyi değil. Derbi galibiyeti çok büyük pozitif etki yaratır aynı şekilde mağlubiyet de bir o kadar negatif etki yaratır. Bana göre dönüm noktası bu maç GS için. Kendin de demişsin zaten bizdeki sorun psikolojik diye. :)
İyi de sen benim dediklerimi ya anlamadın ya yanlış yorum yaptın.Bizim Real'e yenilmemiz psikolojik sebepler+Eboue'nin falan lakayıtlığı,o ayrı bir konu.Bu maç psikolojik olarak tabii etkiler bizi ama bu maçı yenildik diye ne şampiyonluğu kaybederiz ne de işi o seviyeye gelecek kadar psikolojik çöküntüye gireriz.5.haftadan -her anlamda söylüyorum- dönüm maçı falan olmaz tekrar tekrar yazdırmayın yahu :D
OrcunFB
21.Eylül.2013, 03:40
İyi de sen benim dediklerimi ya anlamadın ya yanlış yorum yaptın.Bizim Real'e yenilmemiz psikolojik sebepler+Eboue'nin falan lakayıtlığı,o ayrı bir konu.Bu maç psikolojik olarak tabii etkiler bizi ama bu maçı yenildik diye ne şampiyonluğu kaybederiz ne de işi o seviyeye gelecek kadar psikolojik çöküntüye gireriz.5.haftadan -her anlamda söylüyorum- dönüm maçı falan olmaz tekrar tekrar yazdırmayın yahu :D
Ben öyle düşünmüyorum, bakalım nolacak. :D
Redrum
21.Eylül.2013, 03:50
Real Madrid maçını izleyenler Galatasaray'ın ilk 45 dk kötü oynadığını bence asla söyleyemez. Açıkçası Real'e karşı bu oyun ve Antalya maçı şanssızlık ve son vuruşlardaki beceriksizliğin asıl mesele olduğunu söylüyor. Beşiktaş maçlarını da takip ediyorum ve güzel top oynuyorlar zaten ona kimsenin bir şey dediği yok. Ancak Galatasaray Real Madrid'ten 6 yedi diye sanılmasın ki Beşiktaş rahat bir galibiyet alacak. Buradan "fark olur" diyenlere sesleniyorum. Eğer GS'nin bu sene herhangi bir maçını 90 dk izlemişseniz, fark yiyecek bir takım olmadığını görürsünüz.
Ayrıca, dünyanın değişmez birkaç kuralından bahsetmek gerekirse;
Beşiktaş Fener'i yener
Fener Galatasaray'ı yener
Galatasaray da Beşiktaş'ı yener unutmayın :D
sananes
21.Eylül.2013, 09:40
Fatih Terim'İn ilk 4 senelik zamanından benim hatırladığım bir şey var 3-5 hafta çok kötü gidip sonrasında fenerbahçe ile oynayıp, o maçta kazansa da kaybetse de(kaldıki o dönem pek yenemiyorduk biz gs'yi) sonraki maçlar inanılmaz seri yakalıyordu takımı.Şimdi beşiktaş maçıyla gerçekleşebilir bu. Beşiktaş gereğinden fazla kendine güveniyor,cezayı kesebilir galatasaray.
davidvilla
21.Eylül.2013, 10:03
BJK favori gözüküyor bir rüzgar var arkasında. Seri galibiyetler ve Bilic'in duruşu sayesinde. Bir çok kişinin de sempatisini kazanmış şekilde ilerliyorlar.
Biz yine her zamanki gibi ülkenin yarısının sempatiyle baktığı yarısının nefret ettiği bir takımız.(ortası yok) Bu da Fatih Terim'in duruşu sayesinde olsa gerek.
Neyse;
Bu maçı belirleyecek olan BJK'ın ne yaptıgı değil, onların ne yaptıgı ve ne yapacagı zaten belli. Kadrosu bile belli. Kimin ne görev üstlenecegi belli.
Bu maçı belirleyecek olan Terim'in sürdüğü 11. Ki bence şu şekilde olması lazım;
Muslera
Sabri Gokhan Semih Riera
Amrabat Selcuk Melo Bruma
Burak Umut
Hayırlısı olsun hakeden kazansın...
davidvilla
21.Eylül.2013, 10:14
Beşiktaş Fener'i yener
O zaman bu maç BJK'a yenilip dengeleri bozmalıyız belki feneri yeneriz böylelikle :D
Önder HOCA
21.Eylül.2013, 11:19
Fatih Terim'İn ilk 4 senelik zamanından benim hatırladığım bir şey var 3-5 hafta çok kötü gidip sonrasında fenerbahçe ile oynayıp, o maçta kazansa da kaybetse de(kaldıki o dönem pek yenemiyorduk biz gs'yi) sonraki maçlar inanılmaz seri yakalıyordu takımı.Şimdi beşiktaş maçıyla gerçekleşebilir bu. Beşiktaş gereğinden fazla kendine güveniyor,cezayı kesebilir galatasaray.
yanlışın var 1996 yıllarında yendiğimiz için terim eleştrildi hatta eleştride şu şekildeydi
''fb yi yenmeden şampiyonluğun anlamı yok gibisinden''
uAburak89
21.Eylül.2013, 11:38
Bir takım derbilerde ağır favori gösteriliyorsa kazanamıyor genelde, bakalım yine aynısı olacak mı? BJK'ye 2 senedir yenilmiyoruz, geçen sezon 10 şampiyonlar ligi maçı yapmıştık ve sonrasındaki 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik almıştık.
Redrum'un yorumlarına katılmakla birlikte, bizim için kilit olayın savunma olacağını düşünüyorum. Hocanın özellikle Eboue'yi kesmesi lazım. İşten dolayı bu maç da kaçacak, umarım eve geldiğimde 3 puan çıkardığımız bir maçın özetini izlerim..
zeck17
21.Eylül.2013, 19:18
Fatih Terim 3.döneminde 7 aralık 2011 günü fenerbahçeyi yenerek 9 maç üst üste kazanmıştı(yanlış olmasın 2 tanesi fenerbahçe maçından önceydi)
SAİT71
21.Eylül.2013, 19:40
Derbilerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Galatasaray'da muhtemelen savunma baya değişecek. Dany kesin tribüne gidecek. Chedjou'da kesik yiyebilir. Eboue bile Sabri'ye kaptırabilir yerini. Bana göre Dany, Chedjou ile Eboue kesilmeli. Üçünün yerine Sabri, Zan ve Semih oynamalı. Real maçında bile bunlar oynasa daha az gol yenirdi. Bu adamlar savunmayı toplar bence. Dany kadar hata yapan bir stoper yok Galatasaray'da. Gereksiz bir oyuncu.
Resimlerde ne kadar pozisyon bilsinin yamuk olduğunu anlayabiliriz:
http://p1309.hizliresim.com/1f/l/stz7r.jpg
http://www.rotahaber.com/newpics/video/1_9267_17092013.jpg
Dany olmazsa Galatasaray kazanabilir. Ancak üç seçeneğinde birbirine yakın olduğu bir maç. İçimden beraberlik geçiyor.
Universal
21.Eylül.2013, 19:46
Beşiktaş'ın iddialı olup da kaybettiği hiçbir maç hatırlamıyorum.
Corpus
21.Eylül.2013, 19:51
Banko beşiktaş diyorum nedense bu maça. Dinamik beşiktaş ortasahası, etkili beşiktaş kanatları bence maçı Beşiktaş' a getirecek
Dave S Mustaine
21.Eylül.2013, 20:08
beşiktaş ilk golü bulursa farka kadar gider.
playeray
21.Eylül.2013, 21:20
2 güne kadar emindim de şimdi pek umutlu değilim kazanacağımızdan
LadroN
21.Eylül.2013, 22:33
Beşiktaş maça favori çıkıyor.etrafımdaki Beşiktaşlı arkadaşlarım o kadar havalardaki özellikle RM maçından sonra 6 atarız 5 atarız falan.Derbilerde ne zaman bir taraf bu kadar havaya girip karşısındakini küçümserse ters bir sonuçla karşılaşıyor.Bu yüzden skor tahminim 1-0 veya 2-1 Galatasaray galibiyeti.
eng1n
21.Eylül.2013, 22:48
Galatasaray beraberlik veya puan alır gibi geliyor ama şöyle bir şey de var Real karşısında ki hezimetten sonra ilk golü BJK atarsa GS dağılabilir.
Redrum
21.Eylül.2013, 23:12
Benim favorim GS. Tahminim ise beraberlik. Fark olur diyenler, gs en kötü oyunuyla ve en şanssız haliyle bile 2 farktan fazlası imkansız diyorum, göreceksiniz.
Namzet
21.Eylül.2013, 23:15
Beşiktaş zorlansa bile kazanacaktır,beraberlikte çıkabilir
footballer33
21.Eylül.2013, 23:23
Bu kadar çok favori gösterilmemiz ve bazı taraftarlarımızın aşırı rehaveti, beni fazlasıyla rahatsız ediyor. O rehavete, Bilic ve ekibinin kapılmayacağını, futbolculara da gerekli uyarıları yapacağına olan inancım tam. Neyse ki, işini bilen ve profesyonel bir ekibe sahibiz. En büyük avantajımız da o zaten.
Güzel derbi olacak Bilic - Fatih Terim için de öyle.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/923395_10153312264455164_2092676705_n.jpg
eXcitinG
22.Eylül.2013, 00:24
İki takımda adına yakışır şekilde oynasın. Kartalım kazansın ve bizi sevindirmeye devam etsin.
Galatasaray ın farklı mağlubiyet ve kötü gidişlerden sonra ekstra motivasyonu maç eğer İnönü de olsaydı işe yarayabilirdi diye düşünüyorum, ama Olimpiyat stadında, Beşiktaş oyuncularının tarihinde göreceği en kalabalık taraftar topluluğunun bu avantajı ortadan kaldıracağına inancım tam.
Ralph
22.Eylül.2013, 00:30
Hakem konuşmayalım, kim kazanıyorsa kazansın.
World Hollow o1
22.Eylül.2013, 00:36
İlk derbi heycanı iyi olur umarım maç iki takımda Türkiye'nin atak oynayan takımı keyifli bol gollü maç olursa iyi olur...
Başarılar BJK ve GS...
manager725
22.Eylül.2013, 11:15
İlk golü atan kazanır bana göre. Hem de fark bile yapabilir ilk golden sonra. Umarım kayıpsız atlatırız ve 5'te 5 yaparız.
LaigLeNoiR
22.Eylül.2013, 11:45
Maç sabahına uyandik 12:00 dan itibaren #derbifest başlıyor biraz sonra evden cikacagiz ve Olimpiyata akacagiz...
Sheriff
22.Eylül.2013, 12:47
Beşiktaş çok diri görünüyor, bu nedenle kazanacağını düşünüyorum, Galatasaray ise doğru 11'le çıkarsa bir şansı olabilir.
Hsyn53Yvz
22.Eylül.2013, 12:53
İlk golü Beşiktaş atarsa farka koşabilir.
fotosuki
22.Eylül.2013, 13:10
Kazanacak kadar oynayalım kazanmasak da olur.
titates1
22.Eylül.2013, 14:34
Galatasaray için Drogba'nın sakatlanması avantaj , Sneijder vitaminsizini de kesip eski sistemle Umut - Burak önde 4-4-2 oynarsa , çok güzel bir maç izleriz , onun dışında şası yok gibi gözüküyor Galatasaray'ın.
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 14:38
@titates Drogba oynayacak.Bence Burak şansını kaybetti bu maçta hocanın onu kesmesini bekliyorum eğer 4-4-2 oynayacaksak Umut-Drogba olmalı bu.
mwaru
22.Eylül.2013, 14:59
En güzeli 3-3 beraberlik olsun :) hem bol gollü zevkli maç olur hem de bizim işimize yarar.
ReaList
22.Eylül.2013, 15:16
Maç İnönü'de olsaydı BJK'nin moral motivasyonu, diri ve güçlü görüntüsü, Galatasaray'ın eksikleri ve moralsizliği ile tarihi fark olabilirdi ancak Olimpiyat stadının mevcut durumu şansları eşit kılıyor. Bence bu maçın galibi çıkmayacaktır. 2-3 hafta önce Beşiktaş sağlam ilerliyor, bu takım Bursa & Gs maçlarından 6 puan koparır ligi de bir süre götürür deyince burun kıvıranlar şimdi bu senaryoya inanıyor, futbol bu oynayan oynuyor : ) Gönlümden geçen de beraberlik, zevkli maç olsun.
footballer33
22.Eylül.2013, 16:05
Bu maçtaki en büyük handikapımız, G.Saray'ın sahaya nasıl bir kadroyla ve sistemle çıkacağını bilmeyişimiz bence. Forvette Drogba mı, Burak Yılmaz mı, Umut mu; tek forvet mi, çift forvet mi; 4'lü orta saha mı, 5'li orta saha mı; kanatlı sistem mi, kanatsız sistem mi; defans 4'lüsü nasıl olacak, sol ve sağ bek kim olacak, stoper 2'lisi kimlerden oluşacak vs vs vs. Bu, bizim için önemli bir handikap bence.
Ne olursa olsun, kendi oyunumuzu ve sistemimizi sahaya yansıtmayı başarmamız lazım 3 puan için.
Allah utandırmasın.
Önder HOCA
22.Eylül.2013, 16:17
bugün kadıköyde bjk li bir taraftar otostop çekiyordu keşke arabada yer olsaydıda olimpiyata atabilseydim adamı
manager725
22.Eylül.2013, 16:42
Dev derbiye saatler kala iki ezeli rakibin sahaya hangi forma ile çıkacakları belli oldu. Ev sahibi ekip Beşiktaş çubuklu formayla maça çıkacak. Galatasaray ise kırmızı formayla sahada olacak.
Keşke siyah formayla çıksaydık maça bence göze çok hoş geliyor simsiyah!
sui generis
22.Eylül.2013, 16:47
İstanbulun her yeri siyah beyaz. Abartmıyorum 16-17 yaşındaki bir kız dışında başka Galatasaray formalı görmedim. Yazık o da yüzlerce Beşiktaşlı arasında kalmıştı. Beşiktaşlı arkadaşlar maca gidemiyorsa sokaklara çıksınlar , her yer onların. Tadını çıkarın bence, yerinizde olmak isterdim.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 17:17
Şahsen kazanacağımıza inanmıyorum ancak maçı izlemeye gideceğim.Gönlümde ki ilk 11 ;
Muslera-Eboue,Semih,Gökhan,Hakan(Riera)-Melo,Selçuk-Bruma,Sneijder,Sabri-Drogba(Burak)
Ralph
22.Eylül.2013, 17:24
İstanbul harika heryer siyah beyaz kadıköy beşiktaş moda her yer.. Bugünü galibiyetle bitireceğiz inşallah.
byariff
22.Eylül.2013, 17:53
Besiktas ; Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Almeida
amk ye gore 11 belli olmus bjknin
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 18:01
amk bizim şl kadrosunu bilmişti doğru olabilir bu kadro.Bizim kadro nasıl acaba Milli takımda yapıldığı gibi Fatih hocadan ters köşe bekliyorum ben Drogba ilk 11 çıkacaktır.
byariff
22.Eylül.2013, 18:09
Muslera, Sabri-Semih-Gökhan Zan-Hakan Balta, Melo-Selçuk-Engin-Sneijder, Burak-Umut.
yanlis kadro burak yerine bruma olmaliydi.
Corpus
22.Eylül.2013, 18:13
Evi arabayı beraberliğe basın beyler 2-2 biter
Suicider
22.Eylül.2013, 18:22
Halla akıllanmadık.Bu kadroyla çizgiyi kullanamayız.Sürekli ortadan gitmeye çalışacaz ve Beşiktaş orta alanı çok iyi kapatıyor kolay kolay fırsat bulamayabiliriz.
mpaker66
22.Eylül.2013, 18:24
İlk Golü atan kazanır.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 18:29
İkinci yarı Burak ve Umut ikilisinden birinin yerine Bruma girer,Engin yerine de Amrabat girer.Engin ve Burak'ın bu şanslarını kullanmaları lazım.Ne Engin ve Burak'ı, Melo hariç herkes adam olsun akıllı olsun,doğru düzgün top oynasın.
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 18:30
Çok gol beklemiyorum bende atan kazanacaktır arkadaşın dediği gibi.
himone
22.Eylül.2013, 18:32
Beşiktaş'ın beklenen kadro, oyunları da değişmeyecektir. Maç sonucunu Galatasaray belirleri, performansı şüpheli olan çok fazla adam var. Terim'in artık 4-4-1-1 taktiğine dönme zamanı geldi bence, Sneijder varken 2 forvet tam kumar oluyor. Kazanma şansı kaybetme şansıyla eşit bir sistem, resmen zar atıyor hangisi gelirse.
BaGa TaRKaN
22.Eylül.2013, 18:33
Web Tv'de Maç 26 Liraymış Oha :icon_twisted:
İlla Bizi Çarşıya Havale Edecekler :icon_evil:
Bir Cafede Bu Maçı İzlemeyi Düşünüyorum Bakalım Maça Gelirsek Sanki Çok Beklenti Oldu Üzerimizde O Yüzden GS Ters Köşeye Yatırabilir Umarım Kazanırız :0:
Gncl1905
22.Eylül.2013, 18:35
Engin kırmızı yeme n'olur.
Kadroya gelirsek defans konusunda ciddi revizyon var. Maça nasıl yansıyacağını göreceğiz. Onun dışında Drogba hariç klasik kadro. Drogba olsaydı iyi olurdu bence ama sakat sanırım. Kazanmamız gerek, takımıma güveniyorum inşallah kazanırız. Kazanamasak da canları sağ olsun Real maçındaki gibi hayata küsüp havlu atmayıp savaşsınlar da yenilseler de mühim değil.
footballer33
22.Eylül.2013, 18:36
Çok değişik bir kadro sürüyor sahaya Fatih Terim. Kanatsız, çift forvetli sistemden vazgeçmedi; ancak kulübede Amrabat, Bruma ve Drogba yer alacak. Silahları etkileyici yani, maç sıkıştığında. Kadro ve sistem belirsizliği de son buldu böylece.
Beşiktaş'a gelince; beklenen kadro ve düzenle sahada olacağız. Fernandes'in ve kanat adamlarının performansları belirleyici olacak. Almeida da hava toplarında etkili olabilirse, 3 puana ulaşırız.
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 18:36
Terim,defans hattını değiştirmiş bekleneni yapmış
mpaker66
22.Eylül.2013, 18:44
Galatasaray İlk golü yerse zaten dağılır çeviremez.
Beşiktaş'ta ilk golü yerse bence çok stres yapar falan onlarda çeviremez.
Yani atan kazanacak.
Alt oynayın.
Duran toptan yemeyiz umarım.
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 18:45
Galatasaray İlk golü yerse zaten dağılır çeviremez.
Beşiktaş'ta ilk golü yerse bence çok stres yapar falan onlarda çeviremez.
Yani atan kazanacak.
Alt oynayın.
Duran toptan yemeyiz umarım.
4-6 Gol olacak.
mpaker66
22.Eylül.2013, 18:49
4-6 Gol olacak.
Sanmam.
Ben hala anlamıyorum. Hakan balta varken 4-1-2-1-2 de ki ısrarımızı. Madem öyle oynucaz Riera oynasaydı ya. Burak yerine Bruma'da olablirdi Balta oynayacaksa. Bu arada selçuk sağ çizgide olmaz umarım.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 18:53
Balta gayet iyi oynuyor bu sezon.Riera'da şans bulamadığı için son derece formsuz.
E.Cartman
22.Eylül.2013, 18:57
Muslera
Sabri-Dany-Semih-Hakan Balta
Melo-Selçuk-Engin
Sneijder-Burak
Drogba
gerçek kadro.
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 18:58
Dany mi ? biter bu maç
KaRaBükLü KraL
22.Eylül.2013, 18:59
Engin neden kadroda yahu ? Kırmızı gördüğünden beri Engini unutmuş resmen futbolu.Kanatlara Bruma Amrabat ne zaman geçecek böyle çakma kanatlarla kanat atağı yapmaya çalışıyoruz resmen komedi.
Suicider
22.Eylül.2013, 19:20
Umut'un ilk 11 e girmesi için daha ne yapması lazım?
byariff
22.Eylül.2013, 19:36
bu utanmaz yine pankart acmis.
https://pbs.twimg.com/media/BUxvkE5CIAIRrSc.jpg
ReaList
22.Eylül.2013, 19:40
@byariff
Adamda sağlam koleksiyon varmış, bayrak işleriyle uğraşıyor herhalde.
byariff
22.Eylül.2013, 19:41
parasina yazik ya bos isler :D
Suicider
22.Eylül.2013, 19:43
Yav arkadaş çık takımını destekle ne uğraşıyosun böyle gereksiz şeylerle ne oldu şimdi açtında? Töbe töbe.
BaGa TaRKaN
22.Eylül.2013, 20:04
Kadro Güzel Yedeklerde de Oyunun Seyrini Değiştirecek Oyuncularımız Mevcut :)
Allah Utandırmasın İnşallah Kazanacağız :)
http://n1309.hizliresim.com/1f/q/sxumr.jpg
Hsyn53Yvz
22.Eylül.2013, 20:13
Evde 3D derbi keyfi... (::) Beşiktaş kazanacak gibi geliyor bana.
Suicider
22.Eylül.2013, 20:22
Daha atar Beşiktaş.
BaGa TaRKaN
22.Eylül.2013, 20:26
Almeida Kendine Gelmiş :)
En Son İzlediğimde Beceriksiz Bir Almeida Vardı :D İyi İyi Böyle Oynasın Saç Baş Yoldurmasın Canımı Yesin :D
Universal
22.Eylül.2013, 20:28
Beni herkes Fener'li bilirde Beşiktaş bana çok; ama çok sempatik geliyor, şampiyon olsunlar tura bile çıkarım.
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 20:29
Dany mi ? biter bu maç
Bu maçda daha çok gol olur.. :)
byariff
22.Eylül.2013, 20:47
aferin sana burak... yine iyi oynuyanlarimizdan biri engin top caliyor adam eksiltiyor oynuyor iste adam kisaca.
EndoplazmiK RetikuluM
22.Eylül.2013, 20:52
Beni herkes Fener'li bilirde Beşiktaş bana çok; ama çok sempatik geliyor, şampiyon olsunlar tura bile çıkarım.
Ben de Fenerbahçeli olmasam kesin Beşiktaşlı olurdum. Neden bilmiyorum sempatim var BJK'ye. Ailede Beşiktaşlı da yok gerçi :)
Almeida sakatlık problemi yaşamazsa bu sene 15'i rahat geçer.
manager725
22.Eylül.2013, 20:53
Gökhan Töre acilen çıkmalı bu kadar kötü olunmaz. Rezil oynuyor kim girerse girsin yeter ki Gökhan çıksın.
Gncl1905
22.Eylül.2013, 20:53
Burak FM'de morali bozulunca gol kaçırma rekorları kıran forvetler gibi oldu :D
İlk yarı Beşiktaş üstün gibiydi daha iyi oynayan taraftı ama ezici bir üstünlükleri yoktu. 1-0 dönmeyecek bir skor değil. Doğru hamlelerle her şey mümkün.
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 20:55
Burak - Bruma değişikliği lazım bize 2. yarının başında olursa iyi olur bu değişiklik.
byariff
22.Eylül.2013, 21:07
valla yeter artik sen takimin en iyisi engini nasil cikartirsin hoca ya vallahi helal.
byariff
22.Eylül.2013, 21:14
yeter ulan burak yeteerr
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 21:17
Burak çıksın artık yahu yeter vallahi.
Homer J.S
22.Eylül.2013, 21:21
Terim, milli dava ayağına yedin bitirdin Galatasaray'ı. Bırak geç olmadan, bırak.
Yazar yazmaz gol oldu :D
Gncl1905
22.Eylül.2013, 21:22
Gol be helal Bruma :)
byariff
22.Eylül.2013, 21:22
bruma aslanim benim aslanim helal be, DROGBA atti
SAİT71
22.Eylül.2013, 21:34
Serdar maçı yaktı. 2-1 oldu.
Gncl1905
22.Eylül.2013, 21:35
Gol be Drogba :D
byariff
22.Eylül.2013, 21:35
DROGBAAAAAAa
playeray
22.Eylül.2013, 21:46
Tam da tahmin ettiğim adamların hatası yüzünden yedik golleri helal olsun
byariff
22.Eylül.2013, 21:54
sabriye yapilan penaltiydi saolsun hakemler...
byariff
22.Eylül.2013, 21:56
eyyamcisin firat...
Gncl1905
Neye kırmızı verdi bu ya? Topa değil mi müdahele.
ForsakeN
Melo yine sahnede
Homer J.S
22.Eylül.2013, 21:57
Melo yine sahnede
Aynen, sahneler Melo'nun.
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 21:59
Her şeye çare DROGBA !
playeray
Yine gösteriyoruz taraftarlığımızı
nekop
Kırmızı çıktı, kuponum tuttu. Sen çok yaşa Melo!
Önder HOCA
Neye kırmızı verdi bu ya? Topa değil mi müdahele.
adama çift giriyor toptan önce adamın bileğine tabanla geldi yanlış görmediysem bu arada karambolde selçuk ta mottaya tokadı bastı
goosfraba
22.Eylül.2013, 22:00
Tiner yine fazla kaçmış.
burası ultraslan mı ya?
ForsakeN
22.Eylül.2013, 22:00
Taraftar napiyor ?
Gncl1905
22.Eylül.2013, 22:01
Maç ESPN'de de yayınlanıyordu ve sahanın haline bak.
Önder HOCA
22.Eylül.2013, 22:03
ne gereksiz adamsın melo orda forma çıkarıp taraftarı neden tahrik ediyorsun be adam
Gncl1905
adama çift giriyor toptan önce adamın bileğine tabanla geldi yanlış görmediysem bu arada karambolde selçuk ta mottaya tokadı bastı
Ben bileğe hareket görmedim. Tehlikeli hareketten sarı alabilir. Tokat yüzünden ise zaten direk kırmızı ona bir şey diyemem.
sui generis
Hakem kötüydü ama şuanda olanları aklım almıyor yahu.
Önder HOCA
Ben bileğe hareket görmedim. Tehlikeli hareketten sarı alabilir. Tokat yüzünden ise zaten direk kırmızı ona bir şey diyemem.
bir kere izledim bileğe gibi geldi bana
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 22:04
Çok güzel oldu çoook.Şimdi onlar düşünsün.
byariff
22.Eylül.2013, 22:04
abi zanndersin sampiyonlugu kaybettin ne gerek var yani takim 1 mac yenilince hic bunlar oluyormu aci ama gercek besiktas cok erkenden havaya girmisti.
Bordo61Mavi
22.Eylül.2013, 22:05
Noluyor macta ?
Suicider
22.Eylül.2013, 22:06
Taraftarları oyuncuları bu maç için okadar motive ettiler ki bir yenilgide bunların olacağı açıktı.
eng1n
22.Eylül.2013, 22:06
bu sahaya girişten sonra sağlam bir ceza gelecek Beşiktaş'ın lig başında yakaladığı tüm hava gider.
ulan keşke berabere biteydi ya hem kupon tutardı hem de olaylar çıkmazdı :D
Escochae
22.Eylül.2013, 22:07
abi zanndersin sampiyonlugu kaybettin ne gerek var yani takim 1 mac yenilince hic bunlar oluyormu aci ama gercek besiktas cok erkenden havaya girmisti.
Sen önce o Melo'na laf söyle. Her maç böyle. Yeter artık. Tiksiniyorum bu tarz adamlardan. Tamam beşiktaş taraftarı yanlış yaptı ama o adamın yaptıkları ne yahu !! 1 değil 2 değil.
Gncl1905
22.Eylül.2013, 22:07
Eee kalan dakikalara ne olacak şimdi?
byariff
22.Eylül.2013, 22:08
kirmizi gormucekmi bir oyuncu itiraz etmicekmi bir oyuncu ? ona kalirsa firat yine eyyamciligini yapti sabrinin net penaltisini vermedi ramonu atmasi lazimdi oyundan.
gncl1905 : birsey olacagi yok hukmen biz galibiz.
manager725
Ya ulan hala konuşuyosunuz yok maç kaybedildi yok taraftar çok doluydu şimdi bir şey söyliycem de. Her şey açık ve net . Siz de biliyorsunuz ama işinize yarıyor işte.
Eee kalan dakikalara ne olacak şimdi?
Canlı-Skorda maç kesildi diyor.Yarın devammı etcek :D
BaGa TaRKaN
Yalnız Galatasaray'ın 2.Golü Bariz El... Burak Yine Yapmış Yapacağını...
http://n1309.hizliresim.com/1f/q/sxysd.jpg
Beşiktaş taraftarını gördük sadece başka hiç birşey yok bu maçta
Homer J.S
22.Eylül.2013, 22:09
Yalnız Galatasaray'ın 2.Golü Bariz El... Burak Yine Yapmış Yapacağını...
http://n1309.hizliresim.com/1f/q/sxysd.jpg
Abicim yanlış açı bence, top göğsün biraz alt hizasına geliyor pozisyonun devamında bence.
playeray
ben dedim daha 4. haftadan şampiyonluk konuşulmaz diye ama sağolsun en çok da fenerliler pohpohladı bizi
Bordo61Mavi
Trabzon taraftarina gecmis senelerde laf atanlarin yorumlarini bekliyorum
eng1n
ilk olaylar 1453 Beşiktaş ve Çarşı arasında çıkıyor galiba.
Suicider
22.Eylül.2013, 22:11
O çok büyük taraftarı takımlarının onlara ihtiyacı olduğu zaman neler yaptığını gördük bir yenilgide.Fazlada konuşacak bir şey yok.
Çarşı yine yapmış şovunu bravoo.
takım taraftar müthiş uyumlu beşiktaşta biri sakatlık sonucunda taca atılan topu geri vermez öteki sahaya dalar çok kaçırmışlar dozu
Önder HOCA
22.Eylül.2013, 22:14
kirmizi gormucekmi bir oyuncu itiraz etmicekmi bir oyuncu ? ona kalirsa firat yine eyyamciligini yapti sabrinin net penaltisini vermedi ramonu atmasi lazimdi oyundan.
gncl1905 : birsey olacagi yok hukmen biz galibiz.
olay sadece kırmızı değil sahadan çıkarken formayı çıkarıp taraftara doğru tutuyor taraftarı iyice tahrik ediyor
byariff
22.Eylül.2013, 22:15
ligtvyi ac izle muhabir ne diyor gs 2.ci golu atinca tribunlerde kavga vs cikti diyor
olay sadece kırmızı değil sahadan çıkarken formayı çıkarıp taraftara doğru tutuyor taraftarı iyice tahrik ediyor
rakip takım formasını görünce tahrik oluyolarsa stada gelip maç izlemesinler hiç
Suicider
22.Eylül.2013, 22:17
Melo kırmızı görmeden önce zaten tribünler sürekli kavga ediyordu.Maçı izlememişsiniz bir de buraya gelip sırf FBJK kardeşliği yüzünden bizi suçlamaya kalkıyosunuz.yarın öbür gün bütün suçlu Melo ilan edilir orda sahaya girenlerin hepsi suçsuz ilan edilirse hiç şaşırmam.
Homer J.S
1453 Beşiktaş saçmalığıyla Çarşı arasında tribünde olay olmuş diyorlar.
sakary Ali
ve büyük Beşiktaş taraftarı takımının harika sezonunun içine eder.
Önder HOCA
rakip takım formasını görünce tahrik oluyolarsa stada gelip maç izlemesinler hiç
o hareketten o durumdaki herkes tahrik olur
Escochae
22.Eylül.2013, 22:20
Melo bir melektir.
europeanconquer
Hakem hakkında konuşulacak bir şey yok,eğer konuşulacaksa güzel bir şekilde tartışabiliriz.Melo'nun yaptığı hoş bir şey değil ama seviyoruz işte,cezasını alacak zaten.Beşiktaş taraftarının yaptığına da yorumum yok.Cidden anlaşılır gibi değil,çok şaşırdım sahaya girmelerine.
Maçın sonucu ne olursa olsun iki takıma da tebrikler,güzel ve zevkli bir maç izlettiler bana.
lexoqe
Olay bildiğiniz gezi parkı bahanesi Melo!
SAİT71
Yazık gerçekten. 2 dakika vardı. Önemli bir yerden sebest vuruş kazanmıştı Bjk. Taraftarın amacı nedir çözemedim. Takımına zarar vermek istersen ancak böyle zarar verebilirsin. Bana göre hükmen yenik sayılmalı. Orada bir futbolcu kalsa onu geçtim bir insan ölse hesabını kim verecek? 76 bin kişinin olması değil 76.000 kişinin kontrol edilmeside önemli bir olaydı. Böyle bir rezillik olmamalıydı. Futbolumuza yakışmadı.
Olaylar siyasi sebeplerden böyle büyüdü. Gezi protestosu yaptılar. Ama bana göre bu futbola bulaşmamalı. Nasılki hükümet futbola karıştığında onlara kızıyorsak burdada BJK taraftarına kızarım. Slogan atabilirsin sonuçta taraftardan çıkan sese kimse jop vuramaz ama sen maça fiziki olarak müdahale edip siyasi slogan atarsan haksızsın davanıda haksız gösterirsin. Futbola siyaset bulaşmamalı.
Universal
22.Eylül.2013, 22:21
Çarşıyı karalama müdahalesidir bu.
Universal
22.Eylül.2013, 22:21
Bu arada bu maça 4 tane özel savcı atanmış.
Çarşıyı karalama müdahalesidir bu.
yav he he çarşı zaten çok düzgündü bu güne kadar hiç olay çıkarmıyodu ya vallaha kafayı paranoyalarınızla bozmuşsunuz
Cengo
22.Eylül.2013, 22:22
Tribünlerin yaptığı büyük saygısızlık olabilir, hiç bir bahanesi olamaz ama Melo'nun yaptığı da asla affedilemez.
Toptan alakasız, doğrudan, oyuncuyu sakatlamak için çift daldı.
İlk yarıda da toptan alakasız, doğrudan, bilerek Gökhan Töre'nin bileğine bastı Hakan Balta.
Suicider
22.Eylül.2013, 22:23
Muslera'nın sakatlığı dolayısıyla taca atılan topu atak olarak kullanan geri vermeyen centilmen Beşiktaş takımını ayrıca tebrik ederim.
hakankor
22.Eylül.2013, 22:24
melonun yaptığı hareket en fazla sarı bence :D
Universal
1453 taraftar grubu kuruluyor, sonra özel savcılar atanıyor sonra olaylar çıkıyor he he gs tek büyük inanın siz.
Muslera'nın sakatlığı dolayısıyla taca atılan topu atak olarak kullanan geri vermeyen centilmen Beşiktaş takımını ayrıca tebrik ederim.
Sorma sorma dünya kupası finalinde bile geri verilir o top sorarsan çok centilmen "şerefli" takımlar ya
Aydin
Melo'nun bu maçta yaptıkları 2 sene önceki beşiktaş maçında yaptıklarından daha hafifti. Kaldı ki o pozisyon bence direk kırmızı kart olmamalı. Çift dalmıyor, rakibi yaralamıyor etmiyor.
Burak'ın pozisyonda bence burakın eline çarpıyor ama o el açık değil ki. Futbol kurallarında el vücuda yapışık olduğu sürece el sayılmaz.
Biber gazları yoktu herhalde polislerin yanında :) Çarşı'nın geziden birikmiş öfkesinin çakmağını Melo çaktı.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 22:25
Bu arada Melo'nun kırmızısına haklı olarak laf söyleyenler, Motta'nın Sabri'ye yaptığı harekete de bir zahmet laf söylesinler,göz atsınlar.
eXcitinG
Cüneyt Çakır gibi Avrupa nın en iyi hakemlerinden birisi varken ısrarla Fırat Aydınus un zaten bu maçlara verilmesi en başından beri işin özetiydi zaten. Geçen yıl aynı, bu yıl aynı. Ondan sonra taraftar sahaya girer. TFF binasını basmadıklarına dua etmek gerek.
byariff
sevgili aboo oyuncu faul yapmicakmi ? tamam besiktasi seversiniz sempati duyarsiniz eyvallah ama objektif olun azcik sabriye yapilan net penalti ve kirmizi kart.
eXcitinG
22.Eylül.2013, 22:26
Ayrıca son dakikalarda Melo ya verdiği kırmızı kart ta tamamen Fırat Aydınus günah çıkarmak için verdi.
Aydin
22.Eylül.2013, 22:27
Tribünlerin yaptığı büyük saygısızlık olabilir, hiç bir bahanesi olamaz ama Melo'nun yaptığı da asla affedilemez.
Toptan alakasız, doğrudan, oyuncuyu sakatlamak için çift daldı.
İlk yarıda da toptan alakasız, doğrudan, bilerek Gökhan Töre'nin bileğine bastı Hakan Balta.
Cengiz, nasıl çift dalar diyorsun?
Melo çok hızlı geldi tamam ona eyvallah da çift dalmadığı apaçık ortada. Ha o hızla gelse adamın ayağı bile kırılırdı. Onun için kırmızı çıkabilir ama "sakatlamak için çift daldı" falan yanlış.
Melo'nun dalışının sebebi, beşiktaşlı oyuncular muslera'nın sakatlanmasından sonra topu gs'ye vermediği içindir ancak öyle dalmasının bahanesi olmaz. Kırmızı kart normal.
Universal
22.Eylül.2013, 22:28
1. carsi'ya karsi 1453 grubu neden kuruldu?
2. bir futbol sahasinda 4 savcinin ne isi vardi?
Cengo
22.Eylül.2013, 22:28
sevgili aboo oyuncu faul yapmicakmi ? tamam besiktasi seversiniz sempati duyarsiniz eyvallah ama objektif olun azcik sabriye yapilan net penalti ve kirmizi kart.
Top diğer tarafta, oyuncuya göre orta sahaya yakın. Melo kendi kalesi yönünden geliyor. Topa ulaşma şansı hiç yok ve 2 ayağı ile birlikte kayarak dalıyor. Hiç bir şekilde kurtuluşu yok. Bilinçli bir şekilde oyuncuya zarar vermek için yapılan bir davranış ve doğrudan kırmızı kart. Tartışmaya bile açık değil.
Cengo
22.Eylül.2013, 22:29
Cengiz, nasıl çift dalar diyorsun?
Melo çok hızlı geldi tamam ona eyvallah da çift dalmadığı apaçık ortada. Ha o hızla gelse adamın ayağı bile kırılırdı. Onun için kırmızı çıkabilir ama "sakatlamak için çift daldı" falan yanlış.
Melo'nun dalışının sebebi, beşiktaşlı oyuncular muslera'nın sakatlanmasından sonra topu gs'ye vermediği içindir ancak öyle dalmasının bahanesi olmaz. Kırmızı kart normal.
İki ayağı ile kaydı. Futbolculara bu tip davranışlardan kaçınması için bir bacağını dizinden kırarak kayması öğretilir. Keza bilinçli bir davranış. Çift daldı, yeniden izlemeni öneririm.
1. carsi'ya karsi 1453 grubu neden kuruldu?
2. bir futbol sahasinda 4 savcinin ne isi vardi?
bunlar hep amerikanın oyunları (::) bilmem farkındamısında bu ülkenin %50 si (malesef) dediğin görüşte ve bu görüşte olan beşiktaşlılarda başka bi grup kurabilir ama bununla bunu bağdaştırmak enfes gerçekten
manager725
22.Eylül.2013, 22:30
Sorma sorma dünya kupası finalinde bile geri verilir o top sorarsan çok centilmen "şerefli" takımlar ya
Sana verilecek cevap belli de kurallar işte.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 22:31
İki ayağı ile kaydı. Futbolculara bu tip davranışlardan kaçınması için bir bacağını dizinden kırarak kayması öğretilir. Keza bilinçli bir davranış. Çift daldı, yeniden izlemeni öneririm.
Aynen bilinçli davranış,sen Muslera'yı sakatla,üstüne topu rakibe verme oyuna devam et.Ben yapmasam,başkası yapar,başkası yapmasa öbürü yapar,öbürü yapmazsa gelir Melo yapar.Hangi takım olsa,bir oyuncu gelir o hareketi yapar.
Universal
22.Eylül.2013, 22:31
bunlar hep amerikanın oyunları (::) bilmem farkındamısında bu ülkenin %50 si (malesef) dediğin görüşte ve bu görüşte olan beşiktaşlılarda başka bi grup kurabilir ama bununla bunu bağdaştırmak enfes gerçekten
amerika amerika, faiz lobisi, çapulcular tabii tabii benle konuşan bir amerikalı tanımıyorum. bak yazmamışım suçlu CE-HA-PE
Ralph
22.Eylül.2013, 22:34
Başta çok kızdım taraftara, ama biraz düşününce ne olduğunu az çok görüyorsun. Twitter dan bir alıntı yapayım; bilin bakalım beşiktaşın seyircisiz oynamasını kim ister?
Suicider
Maçta Beşiktaş 2-0 önde olsa ve aynı durum olsa yine sahaya dalarmıydı taraftarlar? Bırakın bu işleri yahu.
eng1n
Beşiktaş'ın sahası 8-10 maç kapanır, Melo'ya da fazladan ceza gelebilirmiş tahminimce 4 maç olur.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 22:38
Sahaya girmeyi geçtim de Beşiktaş taraftarının tribünde birbirleriyle kapışması işin içinde 1453'ün olduğunu gösteriyor.
amerika amerika, faiz lobisi, çapulcular tabii tabii benle konuşan bir amerikalı tanımıyorum. bak yazmamışım suçlu CE-HA-PE
parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece
Ralph
22.Eylül.2013, 22:39
Edit............
Redrum
22.Eylül.2013, 22:39
beşiktaş ilk golü bulursa farka kadar gider.
İlk golü atan kazanır bana göre. Hem de fark bile yapabilir ilk golden sonra. Umarım kayıpsız atlatırız ve 5'te 5 yaparız.
İlk golü Beşiktaş atarsa farka koşabilir.
Real Madrid maçını izleyenler Galatasaray'ın ilk 45 dk kötü oynadığını bence asla söyleyemez. Açıkçası Real'e karşı bu oyun ve Antalya maçı şanssızlık ve son vuruşlardaki beceriksizliğin asıl mesele olduğunu söylüyor. Beşiktaş maçlarını da takip ediyorum ve güzel top oynuyorlar zaten ona kimsenin bir şey dediği yok. Ancak Galatasaray Real Madrid'ten 6 yedi diye sanılmasın ki Beşiktaş rahat bir galibiyet alacak. Buradan "fark olur" diyenlere sesleniyorum. Eğer GS'nin bu sene herhangi bir maçını 90 dk izlemişseniz, fark yiyecek bir takım olmadığını görürsünüz.
Beşiktaş Fener'i yener
İçimde kalmasın :)
Cengo
22.Eylül.2013, 22:40
Aynen bilinçli davranış,sen Muslera'yı sakatla,üstüne topu rakibe verme oyuna devam et.Ben yapmasam,başkası yapar,başkası yapmasa öbürü yapar,öbürü yapmazsa gelir Melo yapar.Hangi takım olsa,bir oyuncu gelir o hareketi yapar.
Muslera'ya yapılan bir davranış varsa onu da konuşuruz. Pozisyon olduğu an aynı şeyi düşünmüştüm zaten. Hiç bir takım oyuncunun bu tip bir davranış içinde olmaması lazım. Varsa ciddi problemler var demektir. Topu vermezsen cezası sarı kart, bilinçli bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareket yaparsan cezası kırmızı kart. Demoraksinin olduğu yerde adaleti kendin kesmeye çalışmaman gerekir. Bu mantık hoş değil. Olayların öncesindeki ve cehalet ile atlayanlara cesaret veren mesele Melo'nun davranışı olduğu için şu anda bu konuşuluyor. Diğer pozisyonları da tartışalım derseniz görüntüleri bulmaya çalışır, izlerim, konuşuruz.
Nocna Mora
Bence kırmızı kartlık bir pozisyon değildi. Melo zaman zaman hızlı yerden müdahalelerde zaten bulunuyor. Ayaklar yere bitişik çift yok bir şey yok net sarı kart fakat kırmızı tamamen hakemin kontrol yitirmesi diye düşünüyorum. Sakatlamalık bir pozisyonda değil yani Ramos direk ayakta zaten bakarsanız..
Sabri'ye Ramos'un yaptığı harekete de da kırmızı çıksaydı o zaman. Aynı pozisyon çünkü farkı yok. :) Hani gelişi faul diyenler olacaksa yani
İlk dakikalarda elle müdahele verdi fakat yanlış eli gördü o zaman Galatasaray'ın penaltısını yedi de diyebiliriz.
Maça gelirsek eğer; 2-3 haftadır burada bu takım 4-3-3 oynamalı diye bağırıyorum bilen biliyor.
Sabri
Dany
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Drogba
Burak
şeklinde oynamalı diyorum diyorum diyorum ve en sonunda ikinci yarı da bu kadroyla sahadaydık ve futbolumuz birden level atladı resmen. Hem sahayı daha iyi parsellemeye başladık hem de hücumlar daha dengeli ve etkili olmaya başladı hem de herkesin nerede oynadığı belli oldu. Önceki sistem de tamamen Free Roaming diye adlandırabileceğimiz başıboşluk vardı şimdi ise herkesin yeri belli net bir oyun oldu. Bu hamleyi yapacagını beklemiyordum Fatih Terim'in beni şaşırttı ve sevindirdi açıkçası. Artık böyle devam etmeliyiz. Melo'nun yerine de haftaya Ceyhun oynasın o da oldukça geliştirdi kendisini ve şans bulmayı hakediyor açıkcası.. Galatasaray için oldukça olumlu bir gündü. Beşiktaş için ise bir o kadar olumsuz. Atiba hariç bir çok isim sahada yoktu adeta. Atiba'yı çok beğendim hem dikine oynuyor hem iki yönlü oynuyor hem de çok koşuyor. Kriz anlarında çok heyecanlandığını gördüm Beşiktaş'ın takımın genç olmasından kaynaklı sanırım. Muhammed'de göze çarpıyor, iyi oynuyor fakat bu sekilde süre bulmaya devam ederse ilk 11 oyuncusu olma yolunda saglam adımlar atacaktır. Veli ise bence oynamaması gereken bir oyuncu. Toraman ön libero da çok daha etkili oynayacaktır Veli'den..
davidvilla
Ben bile tvde cok sinirlendim imzami atarim ama sunu da soyleyeyim agiz tadiyla sevinemedik olmadi bu olaylar
byariff
1453 grubu 2.golden sonra ortaligi karisti.
https://pbs.twimg.com/media/BUyZr7TCQAAOqoI.jpg:large
Universal
22.Eylül.2013, 22:41
parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece
Yahu dakika 90 rakibin 10 kişi, ve topun gerisinde Fernandes var. Yahu hangi çArşı sahaya iner. Bu bir karalama olayıdır.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 22:43
Muslera'ya yapılan bir davranış varsa onu da konuşuruz. Pozisyon olduğu an aynı şeyi düşünmüştüm zaten. Hiç bir takım oyuncunun bu tip bir davranış içinde olmaması lazım. Varsa ciddi problemler var demektir. Topu vermezsen cezası sarı kart, bilinçli bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareket yaparsan cezası kırmızı kart. Demoraksinin olduğu yerde adaleti kendin kesmeye çalışmaman gerekir. Bu mantık hoş değil. Olayların öncesindeki ve cehalet ile atlayanlara cesaret veren mesele Melo'nun davranışı olduğu için şu anda bu konuşuluyor. Diğer pozisyonları da tartışalım derseniz görüntüleri bulmaya çalışır, izlerim, konuşuruz.
Ben Melo'yu savunmuyorum,keşke yapmasaydı ancak biri elbet yapacaktı,yapmalıydı demiyorum,bu benim elimde değil, Melo'dan önce 2 kişinin arasından zor çıktı zaten Ramon,ondan sonra Melo gelişine uçurdu Ramon'u,hoş çokta bir şey olmadı ama gelişi kırmızı karttı zaten,ilk mesajımda yazdım Melo'nun hareketinin doğru olmadığını.
LadroN
22.Eylül.2013, 22:43
Baska bi taraftar olsa gezi ile ilgili teorilere inanabilirdim.besiktas taraftari bunu inonu'de de yapti.o yuzden inanmıyorum. Ayrica delikanli besiktasin topu bize atmamasi olayları fisekledi
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 22:44
Melo'yu savunacak bir şey yok ama en sakin adamı bile kızdıracak şeyler yaptı Ramon Motta çok gereksiz hareketler yaptı tepki göstermemek elde değil.Ayrıca o faule sarı kart alan oyuncu çok.Ama faulu yapan Melo olunca kırmızı kaçınılmaz olur.
Ralph
22.Eylül.2013, 22:45
@gunesduru: son iki dakika, beşiktaş firikik kullanacak, GS 10 kişi... sahaya tekbir getirerek atlayanlar ve maça gelmiş 4 savcı var.
Bordo61Mavi
22.Eylül.2013, 22:45
Yani 50% icinde olanlar Besiktasi destekliyemiyecekmi ?
Suicider
22.Eylül.2013, 22:46
Nasıl Melo'nun topa taca atmadılar diye böyle sert dalması doğru değilse,Melo o hareketleri yaptı diye taraftarın sahaya girmeside doğru değil.Ortada suçlu yok yapılan bir çok yanlış var.
byariff
22.Eylül.2013, 22:47
maç tatil edildi buda demektir ki 0-3 hukmen galibiz.
Fearless Coward
22.Eylül.2013, 22:48
Skor ile alakalı olsa gerek bu olaylar maç 2-0 olsaydı hatta 1-1 olsa bile atlamazdı taraftarlar sahaya.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 22:49
Maç tatil edilmiş,2 dakika mı oynanacak ?
Cengo
22.Eylül.2013, 22:49
https://pbs.twimg.com/media/BUyc18WCAAEVOjt.jpg:large
Universal
22.Eylül.2013, 22:50
Maç tatil edilmiş,2 dakika mı oynanacak ?
Rapora göre belli olur; ama şu var Beşiktaş son 4 dakika'da büyük bir avantaja sahip olacaktı.
playeray
22.Eylül.2013, 22:52
Ramon Motta'yı Galatasaray'a verelim de koleksiyonlarını tamamlasınlar.
byariff
22.Eylül.2013, 22:52
Hakan Karaduman @hknkrdmnn
Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı
Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar
Cengo
22.Eylül.2013, 22:53
Rapora göre belli olur; ama şu var Beşiktaş son 4 dakika'da büyük bir avantaja sahip olacaktı.
Beşiktaş taraftarı kendi kendini yaktı. O serbest vuruşta gol olabilme ihtimalini düşünmemek yanlış olur. Neyin ne olacağını kimse bilemezdi.
Daha vahimi maç sırasında kapıların açıldığı iddiaları var.
Universal
22.Eylül.2013, 22:55
Beşiktaş taraftarı kendi kendini yaktı. O serbest vuruşta gol olabilme ihtimalini düşünmemek yanlış olur. Neyin ne olacağını kimse bilemezdi.
Daha vahimi maç sırasında kapıların açıldığı iddiaları var.
Biletix eğer kendi sorumlu etkinliği ise gösterinin yarısından sonra bütün kapıları açar. Futbol maçlarında ikinci yarı başladığı andan itibaren. Çünkü bilet satışlarını sonlandırıyorlar.
Suicider
22.Eylül.2013, 22:56
Yeni bir olayımız oldu gözümüz aydın.Bütün hafta siyasetten girer hakemden çıkar hepsini konuşuruz hadi bakalım.
Cengo
22.Eylül.2013, 22:57
Biletix eğer kendi sorumlu etkinliği ise gösterinin yarısından sonra bütün kapıları açar. Futbol maçlarında ikinci yarı başladığı andan itibaren. Çünkü bilet satışlarını sonlandırıyorlar.
Biletim olmasına rağmen 5 dk (maç başlangıcından itibaren 20 dk) gecikerek bir basketbol maçına girememiştim.
İlk 15 dakikadan sonra biletli seyirci alınmıyor diye biliyorum. Daha sonrasından kapılar sadece çıkış içindir, giriş yapılamaz. Biletsiz seyirci almak tüzük kurallarına aykırı. Para almasan dahi davetiye bastırmak zorundasın.
Trabzonspor
22.Eylül.2013, 22:58
Uzun zaman önce önde olduğumuz Sivas maçında son 10 sn kala 2 taraftar sahaya girmiş ve hakem maçı tatil edip maç 3-0 hükmen Sivasa verilmiş bizede 5 maç seyircisiz cezası verilmişti. Burda sahaya onlarca taraftar sahaya girdi bakalım ceza ne olacak.
eng1n
Yeni bir olayımız oldu gözümüz aydın.Bütün hafta siyasetten girer hakemden çıkar hepsini konuşuruz hadi bakalım.
Günün kazananı : Serhat Ulueren :D
Universal
Biletim olmasına rağmen 5 dk (maç başlangıcından itibaren 20 dk) gecikerek bir basketbol maçına girememiştim.
İlk 15 dakikadan sonra biletli seyirci alınmıyor diye biliyorum. Daha sonrasından kapılar sadece çıkış içindir, giriş yapılamaz. Biletsiz seyirci almak tüzük kurallarına aykırı. Para almasan dahi davetiye bastırmak zorundasın.
Arkadaşım çalışıyor ilk 45 dakika bilet satıyoruz dedi.
Nocna Mora
22.Eylül.2013, 23:04
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1374733_572669469463736_1748136706_n.jpg
Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı
Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar
----------------
kendilerine 1453 kartalları diyen bu gerizekalıların olayları cıkardıgı cok belli aslında neyi tartısıyorsak .. :)
--------------
#çArşı 'dan mesaj var : "Sahaya atlayanları ömür boyu maçlardan men edin yoksa bu HÜKÜMET GÜDÜMLÜ PROVOKATÖR y.vşakları biz paket ederiz"
--------
carşı grubunun sahaya indiğini iddia edenler bu ülkede politikacıların rant için ne kadar alçaldığını görmezden gelenlerdir.
----------
Bir sürü GS'lı Çarşı'yı destekleyen tweet atıyor. Ne güzel değil mi, artık insanları aldatmak kolay değil, yemiyorlar....
------------
SON KEZ YAZIYORUZ VE BILDIRIYORUZ BUGUN SAHAYA TEK BIR CARSILI ATLAMAMISTIR AMIGOLARIMIZ OZELLIKLE ENGELLEMEYE CALISMISTIR! OYUNA GELMEYIN!!
---------------
Olayların başlama sebebi tekbir getiren AKP ürünü taraftar grubu 1453 Kartalları'dır. Bu tamamen komplodur. Hesabını soracağız!
https://pbs.twimg.com/media/BUyfupxCYAAvdJ3.jpg
E.Cartman
22.Eylül.2013, 23:09
Açıkcası Beşiktaş taraftarını ezelden beri sevmem, Gezi Parkı olaylarındaki duruşlarından dolayı saygım vardır ancak yine de sevmem. Şiddete son derece meyilliler falan ancak böyle kendi ayaklarına sıkacak kadar da bilinçsiz ve tecrübesiz bir topluluk da değiller. Stadın içinden kavga görüntüleri vardı maç esnasında da, işin altında başka bir şey var.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 23:10
İşin altında ne olduğu belli ya,çok açık gerçekten.1453 demek yeter sanıyorum.
Universal
22.Eylül.2013, 23:13
Futbol artık umrumda ble değil, ne liderliğe sevinen Fener'lileri sayarım ne bu galibiyete sevinen Galatasaray'lıları. Umarım şu ülke futbolu Avrupa puan sıralamasında diplere vururda, milli takımda dünya kupasına gidemezde bazı kişiler gerçekleri anlar. Bu futbol siyaset ile yönetiliyor, isyan bundandır. 2002den önce hangi saha olayı yaşandı bu ülkede?
Ralph
22.Eylül.2013, 23:15
GS'li arkadaşlar da bazı şeylere görmeye başlarsa düzelir sporumuz. Bazı arkadaşlar görmeye başlamış. Futbolumuzu başta türlü temizleyemeyiz onu belirteyim açık açık.
Universal
22.Eylül.2013, 23:16
Ne olup bittiğini anlamaya çalışmak yerine 'ohh nasıl koyduk ama' kafasındaki GS liler, birazdan 'hülooogggg' çekecek diye korkuyorum
europeanconquer
22.Eylül.2013, 23:17
Abi şu an eleştirenlerin geneli zaten Gezi Olayları'nda da tepkisini koymuştu ortaya pek değişen bir şey yok ki.
nannar
22.Eylül.2013, 23:18
Bazı yorumları okurken kahkahalarla gülüyorum... Düne kadar ilerde basan,çok koşan ve kesin favori olan Beşiktaş...Taraftarıyla bütünleşen beşiktaş. Sonuç ortada...Fenerin sahada kupa alırız ışık söndürüp polis arabası yakarlar,beşiktaşı yeneriz sahaya dalarlar.biz de yenildik de bol bol su attık sahaya. Son dakika diye sakatlanıp topu dışarıya atan takıma topu geri vermeyecek kadar centilmenlik dışı bir hareket yapacak kadar hırs yapan beşiktaş bu gece tükenmiştir. ilk 3'e girerse sevinsin. psikolojik olarak çok güçsüz gördümben beşiktaşı. bizim madrid maçında 5-1ken bile takımı destekliyordu takım. bugün 1 maç kaybedilmedi... bugün şampiyonluk kaybedildi. alınacak ceza cabası.... izleyip görelim. bu iddamı sene sonunda tekrar görüşelim...
Ralph
22.Eylül.2013, 23:19
Abi şu an eleştirenlerin geneli zaten Gezi Olayları'nda da tepkisini koymuştu ortaya pek değişen bir şey yok ki.
Benim çok arkadaşım var hükümet karşıtı olup da körü körüne gs li olan. Üzülüyorum ancak var böyle tipler ne yazık ki...
nannar
22.Eylül.2013, 23:20
ha bir de herşeyin arkasında olan cemaat ve hükümet var... :)
Aydin
22.Eylül.2013, 23:23
ha bir de herşeyin arkasında olan cemaat ve hükümet var... :)
her şeyin arkasında faiz lobisini aramaktan daha mantıklı bence :)
nannar
22.Eylül.2013, 23:24
Ne olup bittiğini anlamaya çalışmak yerine 'ohh nasıl koyduk ama' kafasındaki GS liler, birazdan 'hülooogggg' çekecek diye korkuyorum
senin yaptıgın da ayıp! o hülooooggg diye bağıran senin annen ya da teyzen de olabilirdi. sanki bundan önce türkiyedeki seçmenlerin hepsi filosoftu da bunlar yeni mi türedi. senin de benim de onun da bu ülkede yaşama hakkı varsa bırak isteyen dilediği gibi bağırsın.
Escochae
Bu olayları Çarşı yaptı. Fenerbahçe zaten şike yaptı.. Uyuyalım bence.
nannar
her şeyin arkasında faiz lobisini aramaktan daha mantıklı bence :)
hrkes herşeyin arkasında gizli güçler aradığı sürece sorunla büyüyor zaten.neyse yine maç konusu saçma sapan bir yere gidecek.
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 23:25
Bu olayları Çarşı yaptı. Fenerbahçe zaten şike yaptı.. Uyuyalım bence.
Atmak lazım at gözlükleri ama millet de aynı tas aynı hamam.
Cengo
22.Eylül.2013, 23:26
"Stadyumları siyasi gösterilerin merkezi haline getirenler hukuki bedelini öder" gibi bir laf edildi büroktatlar tarafından bu ülkede.
Universal
22.Eylül.2013, 23:26
senin yaptıgın da ayıp! o hülooooggg diye bağıran senin annen ya da teyzen de olabilirdi. sanki bundan önce türkiyedeki seçmenlerin hepsi filosoftu da bunlar yeni mi türedi. senin de benim de onun da bu ülkede yaşama hakkı varsa bırak isteyen dilediği gibi bağırsın.
Olay sadece birisinin bağırması ile alay geçmem ise evet yaptığım demokrasi ayıbıdır. Ama başkaları başka şeyler söyleyince şiddete maruz kalıyorsa bu kimin ayıbıdır?
Escochae
22.Eylül.2013, 23:27
Bu ülkede insan olarak yaşayanlara bi itirazımız yok zaten. Bizim tepkimiz bi kişinin bi tarafının kılı olanlara .. Anlayacağın sıkıntımız istenmeyen tüy.
Aydin
22.Eylül.2013, 23:27
Rakip 10 kişi kalmış, serbest atış kullanıyorsun. Aklı olan hiçbir taraftar sahaya inmez ve 3 büyükler arasında akıl konusunda açık ara çarşı önde gider.
nannar
22.Eylül.2013, 23:28
Son 2 dk kala takımın rakip sahadayken belki de beraberliği yakaayacakken sahaya dalarsan 1 maç değil ,çok ey kaybedersin... bakalım tff ne kadar cesur olabilecek ceza konusunda. yd bir kıyak geçebilir mi beşiktaşa ?
Gncl1905
22.Eylül.2013, 23:28
Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.
Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 23:29
Rakip 10 kişi kalmış, serbest atış kullanıyorsun. Aklı olan hiçbir taraftar sahaya inmez ve 3 büyükler arasında akıl konusunda açık ara çarşı önde gider.
Giren taraf onlar değil ki zaten,Çarşı'yı karalamaya çalışan yancılar.
"Fenerbahçe'yi ve Beşiktaş'ı bitirelim derken Türk Futbolunu bitirdiler."
Escochae
22.Eylül.2013, 23:30
Giren taraf onlar değil ki zaten,Çarşı'yı karalamaya çalışan yancılar.
"Fenerbahçe'yi ve Beşiktaş'ı bitirelim derken Türk Futbolunu bitirdiler."
Keşke sadece futbol bitse !
sakary Ali
Gezi'nin ikinci perdesi herhalde. Günler ilerledikçe yalanlar bir bir dökülmeye başlar.
nannar
yahu burak bir git yat kardeşim... ya da madem böyle bir hayalin var maçları hiç izleme
Burak Akmanoğlu
22.Eylül.2013, 23:32
yahu burak bir git yat kardeşim... ya da madem böyle bir hayalin var maçları hiç izleme
Hayal değil gerçek,belki konu ile alakasız ama Ailem AKP'ye oy vermiş birisi olarak şuanda seçim olsa vermeyeceğini söyleyen biri halinde.
footballer33
22.Eylül.2013, 23:33
Ancak bu şekilde durdurulabilirdi bu takım. 1453 denilen zırvanın da ne amaçla kurulduğunu anlamış olduk. Yaşananlara at gözlüğüyle bakmayan, Melo kırmızı kartı yemeden önce de olayların yaşandığına şahit olabilen ve neyin ne olduğunu iyi görebilen, tüm rakip takım taraftarlarına teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar da, kendi dünyasında takılsın, rahatına baksın!
Universal
Eğer olayı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike olayını çekmek istiyorsanız aynı mahkemede Galatasaray dışında nerede ise her Türk kulübünün yargılandığını ve hiçbir futbolcunun tek bir ceza bile almazken kulüplerin ceza aldığını göremiyorsanız; yahu size söyleyeceğim tek şey artık cocumuyooo...
Ralph
Son 2 dk kala takımın rakip sahadayken belki de beraberliği yakaayacakken sahaya dalarsan 1 maç değil ,çok ey kaybedersin... bakalım tff ne kadar cesur olabilecek ceza konusunda. yd bir kıyak geçebilir mi beşiktaşa ?
Biz diyoruzki sahaya kimler daldı? Neden daldı? Ne amaçla daldı? Sen diyorsun ki beraberlik olacakken sahaya dalmasalardı :)
nannar
22.Eylül.2013, 23:34
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=115003&page=164&highlight=gezi+park%FD şu başlık bunlarla ilgili sanırım. bu kadar heveslisi varsa kilidi açın orada konuşun lütfen. bugün bileğimizin hakkıyla bir galibiyet aldık ve bu başlıkta bunun muhabbetini yapmak istiyoruz.
Önder HOCA
22.Eylül.2013, 23:37
Çok yazık oldu çok yazık. Melo pozisyonunu bir çok kez daha izledim kırmızı yok bence. Tokat falan da görmedim. Tahrik konusuna gelirsek formayı göstermekten tahrik oluyorsanız işimiz var gerçekten! Olan bize olacak. Melo gibi yeri dolmaz, en formda adamımıza şimdi günah keçisi niyetine kaç maç ceza verirler.
Maçı kazandıkları için takımımı da tebrik ediyorum. Maçtan önce de inancım var demiştim ve galip gelmeyi bildik. Tebrikler aslanlarımıza. İlk yarı Beşiktaş fena değildi ama ikinci yarı pozisyon vermedik desem yeridir. Kazanmayı da bildik.
http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-kirmizi-kart-gordu-stat-karisti
7. saniyede selçuk adamın üstüne yürüyor orda avcunun içiyle mottaya tokat gibi bir müdahalesi var maç içinde başka kamerada göstermişti orda daha netti
Universal
22.Eylül.2013, 23:37
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=115003&page=164&highlight=gezi+park%FD şu başlık bunlarla ilgili sanırım. bu kadar heveslisi varsa kilidi açın orada konuşun lütfen. bugün bileğimizin hakkıyla bir galibiyet aldık ve bu başlıkta bunun muhabbetini yapmak istiyoruz.
Futbol mu istiyorsun bana attığınız ikinci golü anlat. Sakın bana yok Sabri müdahalesinden bahsetme sadece attığınız ikinci golü anlat. Başka hiçbir şey anlatma. Eğer anlatamıyorsan bir daha da yazma. Bunu samimiyet ile söylüyorum direkt attığınız ikinci golü ve hakkımız ile kazandığımız maç cümlelerini birleştirerek bana o golü anlat.
Escochae
22.Eylül.2013, 23:38
Konuşulacak futbol mu kaldı ?
europeanconquer
22.Eylül.2013, 23:38
Eğer olayı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike olayını çekmek istiyorsanız aynı mahkemede Galatasaray dışında nerede ise her Türk kulübünün yargılandığını ve hiçbir futbolcunun tek bir ceza bile almazken kulüplerin ceza aldığını göremiyorsanız; yahu size söyleyeceğim tek şey artık cocumuyooo...
Galatasaray 8. oldu,bir zahmet cocumasın abi.
Ralph
22.Eylül.2013, 23:39
Bence ligdeki 17 kulüp ve taraftarları toplanıp hükümete ve federasyona "yav he he sizsiniz tamam" demeli ve gs ye sonsuza kadar şampiyonluğu verip ligden çekilmeli.
Universal
22.Eylül.2013, 23:41
Bence ligdeki 17 kulüp ve taraftarları toplanıp hükümete ve federasyona "yav he he sizsiniz tamam" demeli ve gs ye sonsuza kadar şampiyonluğu verip ligden çekilmeli.
Koskoca egede AKPnin belediyesi olan Akhisar Süper Ligde iken mi?
Ralph
22.Eylül.2013, 23:42
tamam 16 olsun :)
nannar
22.Eylül.2013, 23:42
Futbol mu istiyorsun bana attığınız ikinci golü anlat. Sakın bana yok Sabri müdahalesinden bahsetme sadece attığınız ikinci golü anlat. Başka hiçbir şey anlatma. Eğer anlatamıyorsan bir daha da yazma. Bunu samimiyet ile söylüyorum direkt attığınız ikinci golü ve hakkımız ile kazandığımız maç cümlelerini birleştirerek bana o golü anlat.
Galatasaray'ın attıgı 2 golde de Beşiktaşın savunmacılarının hatası var. 2. golde burak'ın kolu kapalı ama el verse verebilir hakem. hakem hatasıyla gol atmış olmak hakkımızla maç almadığımız anlamına mı geliyor ? :) Bugün herkes Beşiktaş baskı yapacak,önde pres yapacak derken ne kadar enteresan ki GS'nin golleri önde baskıyla savunmacıların hatasını değerlendirerek oldu... demogojiye gerek yok.
sakary Ali
22.Eylül.2013, 23:43
1453 kartallarıymış, sahaya girip güvenlikleri kovalayan ardından her yer taksim her yer direniş sloganlarını atan onbinler 1453 kartallarıydı he, vay anasını cidden.
Bordo61Mavi
22.Eylül.2013, 23:43
Fernandes twitterdan yazmis
nannar
22.Eylül.2013, 23:44
iyice komikleştiniz yahu. n eşiktaş bir Real Madrid, ne de biz Bursaspor'uz... Bunu herkes gördü bu akşam.kısa ve net özeti bu işte olayın. siz hala perde arkasında adam arayın,tiyatro sahnede oynanıyor...
FelipeMelo
22.Eylül.2013, 23:44
Fernandes twitter'dan yardiriyor. Yazik cok yazik
Aydin
22.Eylül.2013, 23:45
Hatırlarsanız gezi parkı olaylarının 5-6. gününde polise molotof atma tiyatrosu yaşanmıştı. bu olayı gezicilere yanlamaya çalışan dinciler vardı.
1453'ün çıkarttığı olayları çarşı'ya, beşiktaş'a yanlamaya çalışanlar var.
bakalım belki 3 aydır yetişmeyen camide içki içilme kasedi gibi bu maçta da yetişmesi bir türlü mümkün olmayacak kasetler ortaya çıkabilir ve bunlar çarşı'nın üstüne itilmeye çalışılabilir.
sonra da "yol ver gidelim çarşı'yı ezelim" :)
Escochae
1453 Kartallar grubunun aşağı yukarı 1 ay önce kurulmuş olması çok ilginç değil mi ?
Universal
tamam 16 olsun :)
Ahahh koskoca ligde zaten yüzde 70 CeHaPe zihniyetinin yaşadığı yerin iki takımı kalmışken bunlar zor. Hala insanlar benim takımım kazandı diyor, yahu her şeyi geçtim tamam senin takımın kazansın, hadi yaşanan her şeyi geçtim oraya 3-4 yaşında çocuğu ile giden insan var bunu düşünemiyorken ben ne konuşacağım futbol hala utanmadan insanlar savunma yapıyor ben buna yanıyorum.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 23:46
Maçı hakkıyla,söke söke oynayarak o duruma getirdik,eğer yanlış hakem kararlarından bahsedeceksek,Escude'nin eliyle oynadığı toptan,Ramon'un Sabri'ye yaptığı hareketten de bahsedeceğiz.
Ralph
iyice komikleştiniz yahu. n eşiktaş bir Real Madrid, ne de biz Bursaspor'uz... Bunu herkes gördü bu akşam.kısa ve net özeti bu işte olayın. siz hala perde arkasında adam arayın,tiyatro sahnede oynanıyor...
Yooo senin haberin yok heralde. Tiyatrolar stadyumlara alındı. Biletler gişelerde kesiliyor hatta :)
Universal
Hatırlarsanız gezi parkı olaylarının 5-6. gününde polise molotof atma tiyatrosu yaşanmıştı. bu olayı gezicilere yanlamaya çalışan dinciler vardı.
bakalım belki 3 aydır yetişmeyen camide içki içilme kasedi gibi bu maçta da yetişmesi bir türlü mümkün olmayacak kasetler ortaya çıkabilir ve bunlar çarşı'nın üstüne itilmeye çalışılabilir.
Camii'nin imamı yerinden gitti bunu bilen kaç kişiyiz acaba. Çok merak ediyorum.
Escochae
22.Eylül.2013, 23:47
Konuyla alakasız ama seni gerçekten tanımak isterdim. Galatasaray'lı olmana rağmen olaylara bu kadar objektif bakıp neyin ne olduğunu görebilen senin gibi bir Galatasaray'lı ben tanımadım. Sana ne desem az ..
playeray
22.Eylül.2013, 23:47
edit................
Ralph
22.Eylül.2013, 23:49
Maçı hakkıyla,söke söke oynayarak o duruma getirdik,eğer yanlış hakem kararlarından bahsedeceksek,Escude'nin eliyle oynadığı toptan,Ramon'un Sabri'ye yaptığı hareketten de bahsedeceğiz.
Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
Universal
22.Eylül.2013, 23:50
Biz daha bu kafa ile Avrupa'da çok 6 yeriz; ama her şeyin başı eğitim demişler. Birde zamanında birisi çıkmış demiş ya ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye. Kimdi o acaba her neyse doğru demiş.
SAİT71
22.Eylül.2013, 23:51
1453 zaten ismindende belli ne kadar provakator oldugu. gercek besiktasli bunu yapmaz. ilk gordugumde carsi niye boyle bir saflik yapti dedim ama burda 1453 geldi aklima. carsidan sahaya giripte sandslye uzerinde gulerek foto cektirecek taraftar yoktur. futbolumuza siyasetin bulasmadigini savunanlar cok komik. bjkli taraftarlar melonun forma olayini biz onumuzdeyken gormedik diyorlar 300 metreden adamlar nasil gorecek. siyaset futbolu dahada geriye goturuyor. bu macin galibi takimlar olmadi emin olun
Ralph
22.Eylül.2013, 23:52
Açıkça söyleyeyim mi? Çevremdeki arkadaşlarıma bu maçta Beşiktaş'ın önünün kesileceğini söyledim. Hakemi dikkatli izleyin bu maç dedim. Ama ne bileydim benim kadar safça düşüneceğini bu adamların. Benim teorim devede kulak kaldı. Adamlar daha bir derin darbe vurdu bize.
europeanconquer
22.Eylül.2013, 23:52
Maçı GS hakederek çevirdi ona kendi adıma lafım yok. İlk yarı harika oynadık, ikinci yarı bir o kadar kötü. İki bireysel hata ve 2 gol. Çaylakça hatalar. Haketmeye hakettiniz zaten o sıkıntı değil benim için. Hakem konusunda da sıkıntım yok. kaybedilen 3 puan adına da sıkıntım yok. Ben "kaybettirilecek" 3 puanlar için üzülüyorum. Bizi bölenler, futbolumuza leke sürenler ve bu zihniyetlere bakamayacak kadar kör olanlara üzülüyorum. Tüm derdim budur. Keşke 5-0 yenilsek, keşke hakem yüzünden kaybetsek de onu tartışsak...
Yok abicim ben pek tartışılmayacak maç içinde tartışılan bazı pozisyonlara ithafen yazdım onu,maç dışı olaylar zaten ayrı bir rezillik,bu kadar belli,planlı programlı bir çalışma içinde oldukları halde,hala göremeyenler var 1453 Kartalları'nın yaptıklarını.
Universal
22.Eylül.2013, 23:53
Bu arada İngiliz takımı gelip 3 atıyor, İspanyol takımı gelip 6 atıyor sonra neden diyoruz ya baştan sona okuyun burayı anlarsınız.
Cengo
22.Eylül.2013, 23:53
Galatasaray'ın attıgı 2 golde de Beşiktaşın savunmacılarının hatası var. 2. golde burak'ın kolu kapalı ama el verse verebilir hakem. hakem hatasıyla gol atmış olmak hakkımızla maç almadığımız anlamına mı geliyor ? :) Bugün herkes Beşiktaş baskı yapacak,önde pres yapacak derken ne kadar enteresan ki GS'nin golleri önde baskıyla savunmacıların hatasını değerlendirerek oldu... demogojiye gerek yok.
Lig TV'de tam da şu anda Markus Merk, Hakan Şükür ve Tümer Metin olmak üzere üçü birden elle oynandığını ve kararın hatalı olduğuna ortak kanaat getirdiler. İş burada bitmiyor, çünkü o topu ve ilk golde de topu basit kaptıran Serdar'ın suçu. Beşiktaş ikinci yarı oyunu rölantide tutup süreye oynamaya, tempoyu düşürmeye çalıştı. Bizim takımlarımızın hiç biri skoru korumakta asla başarılı olamazlar. Eğer oyunun temposunu düşüreceksen Daum döneminden beri Türkiye'de bir kaç yıldır gördüğümüz pas oyununu Avrupa'nın yıllardır yaptığı gibi yapmak. Pas ile tempoyu düşürürken topun sende kalmasını ve oyuna rakibe oynama şansı vermeden hükmetmeyi sağlayabilirsin. Savunmada kapanarak olmaz bu işler. Bunu yapmadığı gibi yanlış değişiklikler geldi. Bunu yapabilmek teknik oyuncular ile olur. Kerim Frei erken alınmalıydı Olcay yerine.
Markus Merk, Sabri'nin pozisyonuna da ben bu pozisyona düdük çalmazdım ama ortada bir karar, hakemlerin iki yöne de karar verebilmesi mümkün olabilir dedi.
Suicider
22.Eylül.2013, 23:54
Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.
Homer J.S
22.Eylül.2013, 23:55
Galatasaray'in ne sucu var ben onu anlamadim
Ralph
22.Eylül.2013, 23:57
Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.
Eğer tribünler inmeseydi Melo'ya olan kızgınlığımı bariz belirtirdim. Melo'nun karakterinde var o. Ancak bu olaylar bunu bastırdı. İş Melo'dan çıktı. Melo ile kıyaslanamayacak kadar ciddi işler dönüyor.
nannar
22.Eylül.2013, 23:57
Lig TV'de tam da şu anda Markus Merk, Hakan Şükür ve Tümer Metin olmak üzere üçü birden elle oynandığını ve kararın hatalı olduğuna ortak kanaat getirdiler. İş burada bitmiyor, çünkü o topu ve ilk golde de topu basit kaptıran Serdar'ın suçu. Beşiktaş ikinci yarı oyunu rölantide tutup süreye oynamaya, tempoyu düşürmeye çalıştı. Bizim takımlarımızın hiç biri skoru korumakta asla başarılı olamazlar. Eğer oyunun temposunu düşüreceksen Daum döneminden beri Türkiye'de bir kaç yıldır gördüğümüz pas oyununu Avrupa'nın yıllardır yaptığı gibi yapmak. Pas ile tempoyu düşürürken topun sende kalmasını ve oyuna rakibe oynama şansı vermeden hükmetmeyi sağlayabilirsin. Savunmada kapnarak olmaz bu işler. Bunu yapmadığı gibi yanlış değişiklikler geldi. Bunu yapabilmek teknik oyuncular ile olur. Kerim Frei erken alınmalıydı Olcay yerine.
Markus Merk, Sabri'nin pozisyonuna da ben bu pozisyona düdük çalmazdım ama ortada bir karar, hakemlerin iki yöne de karar verebilmesi mümkün olabilir dedi.
ben kesinlikle el yok demiyorum zaten.çalabilirdi hakem.
melo sert girdi. Ama bunun karşılığı kırmızı ya da sarı karttır.kartı görür ve sahayı terk eder. çıkarken formayı çıkarıp seyirciye gösterdi diye bu olaylar başladıysa bundan sonra her maçta aynı tehlike var demektir :)
Suicider
22.Eylül.2013, 23:59
Eğer tribünler inmeseydi Melo'ya olan kızgınlığımı bariz belirtirdim. Melo'nun karakterinde var o. Ancak bu olaylar bunu bastırdı. İş Melo'dan çıktı. Melo ile kıyaslanamayacak kadar ciddi işler dönüyor.
Katılıyorum sana.Melo'nun bu tip mental problemleri olmasa zaten bizden daha iyi takımlarda oynuyor olurdu.Melo'yu eleştirelim,kızalım ona lafım yok hakketi kendisi.Ama tribün olaylarını ona bağlarsak sadece basite kaçmış oluruz o kadar.
SAİT71
22.Eylül.2013, 23:59
Biz daha bu kafa ile Avrupa'da çok 6 yeriz; ama her şeyin başı eğitim demişler. Birde zamanında birisi çıkmış demiş ya ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye. Kimdi o acaba her neyse doğru demiş.
soyleme ismini mazallah internetini keserler :n:
Universal
23.Eylül.2013, 00:01
soyleme ismini mazallah internetini keserler :n:
Sonuçta faiz lobisi abi yapar her şeyi.
LadroN
23.Eylül.2013, 00:01
Bu arada skor tahminim tuttu.2-1 galatasaray. Ne olacak simdi
E.Cartman
23.Eylül.2013, 00:02
Yahu o değilde ben Melo'nun pozisyonunun hâlâ kırmızı kartlık olmadığını düşünüyorum. Buna benzer yüzlerce hareket gördüm yahu hatta bazılarına faul bile çalınmadı. Gerçi yanlış örnek örnek olmaz o ayrı mesele de bence sarı kartlık bir hareket bu başka bir isim yapsaydı bu müdahaleyi kırmızı çıkmayacağı düşüncesindeyim ben.
Galatasaray'ın Tekyumruk isimli taraftar grubundan gelen bir twit.
Tekyumruk @Tekyumruk 13 sn
1453'tü, değildi; stat ve üniversitelerin polise teslim edilmesi gerektiğini söylemişti padişah.Kabak şimdi tüm tribünlere patlayacak! #ACAB
Nocna Mora
23.Eylül.2013, 00:03
Bu arada skor tahminim tuttu.2-1 galatasaray. Ne olacak simdi
İddaa 'dan bahsediyorsan kupon iptal paranı geri alabilirsin.
---
https://pbs.twimg.com/media/BUyolDHCMAA5VNQ.jpg
bu resime de iyi bakın nasıl da polisi kovalıyorlar sahaya giren provakatörler :n: :n: yahu yazılmış bir senaryo oldugu o kadar belli ki.
zeck17
23.Eylül.2013, 00:04
Melonun sarı yemesi gerektiğini düşünüyorum sağ ayağıyla oyuncuya vurmuyor göründüğü kadarıyla topa da müdahale ediyor
Sonrasında yaptığı hareketler ayıp ve gereksiz
Son olarak beşiktaş taraftarı takımın kafasına sıktı yine uzak şampiyonluk artık
Sheriff
23.Eylül.2013, 00:07
İddaa 'dan bahsediyorsan kupon iptal paranı geri alabilirsin.
İddaa nın yaptığı duyuru:
554 kodlu Beşiktaş - Galatasaray maçı 2. devre tamamlanmadan durdurulmuştur.Maçın programda belirtilen gün içerisinde oynanmaması durumunda maç sonucu maçın kesildiği andaki skor olarak kabul edilecektir.
Ralph
Bundan yıllar önce o meşhur Samsunspor maçı ve sonrası çöküş yaşayan bir Beşiktaş. Sadece hakem konuşuldu. Bundan yıllar sonra sadece hakem konuşulmayacak. Konuşulacak zaat bellidir. Tarih bazı şeyleri elbet bir gün ortaya çıkaracak.
Homer J.S
Tekyumruk, cArsi ve hatta FenerbahChe ortak bi aciklama yayinlamali durumla ilgili bence
Nocna Mora
23.Eylül.2013, 00:10
--------Her şeyi geçtim rakibin 10 kişi kalınca sahaya girmek mantıksız. Sırf bu bile olayın spor kaynaklı olmadığını gösterir.--------
alıntı
Nocna Mora
23.Eylül.2013, 00:12
5000 bedava bilet kime dağıtıldı diye merak edenler. Powered by AKP
https://pbs.twimg.com/media/BUyohYyCAAAlzeN.jpg
''6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun gereğince toplu bilet satışı yasaktır''
alıntı
zeck17
23.Eylül.2013, 00:13
Bu arada beşiktaş ve tff'nin mi suç bilmiyorum ama merdiven aralarında sandalye ile maç izletmek 5 kuruş için her şeye aykırı orda yangın çıksa nasıl boşalacak o saha binlerce kişi hayatını kaybedecekti ya da sandalye kaysa biri vefat etse nolacaktı kim açıklama yapacaktı kim hesap verecekti
SAİT71
23.Eylül.2013, 00:14
o degil onlarca foto var bu adamlarin hepside profil fotosu cektiriyorlar. macla bjk ile en ufak alakalari yok cogu kisinin 1453 ten haberi bile yok, carsiya olaylar yikilacak bjk ceza alacak bu 1453 te yakinda sessizce yok olup gider tabi yapacak baska eylemleri yoksa 2020 yide biraz zor verirler kilifta zaten cikti :)
perpetua
23.Eylül.2013, 00:15
Beyler ufak bir seyler yazmak istiyorum.
Benim herhangi bir politik gorusum yoktur. Ozellikle Turkiye'deki hem iktidar hem de muhalefet partileri benim dusuncelerimi ve fikirlerimi tek basina hic bir zaman temsil etmez. Birisinin ekonomi konusundaki yaklasimini begenirim, digerinin dis politika, digerinin ic politika, digerinin egitim vs. vs. vs.
Bu nedenle de sanki takim tutar gibi parti tutmam. Gerci takim tutma meselesine bakis acim da farkli degildir ama o baska bir konu.
Provokasyon her zaman olabilir. Bir siyasi goruse sahip olanlar, baskalarini kotu durumda birakmak icin olaylari alevlendirebilir. Kargasa cikartabilir. Bunlar ilk defa bizde olmuyor, en son da bizde olmayacak. Bu nedenle ben provokasyon yapana kizamam. Kendi siyasi gorusunu one cikartmak icin komplo kurana da kizamam.
Ama bunlarin olabilecegini ongormeyip, hazirlanmayana, kendisini korumak icin gerekli olanlari yapmayana kizarim. Cunku meseleyi yonetmesi gereken, olaylari engellemesi gereken o kisilerdir.
Komployu yapani suclayanlar ise bu komployu ongoremeyen veya kendisinden uzak tutamayanlardir.
Olaylara bu pencereden bakmak bence cok daha mantikli. Yoksa kisir tartismalar sonsuza dek devam eder.
Nocna Mora
23.Eylül.2013, 00:18
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/994833_572691536128196_1551963658_n.jpg
nannar
23.Eylül.2013, 00:22
Başkan Ünal Aysal’dan Açıklama
Dostumuz ve rakibimiz Beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.
Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Başkan teknik ekibi işin dışında tutarak ayıp etmiş. yakışmıyor bu durum bize. madem istemiyorsun gönder gitsin kardeşim.
Universal
23.Eylül.2013, 00:31
https://pbs.twimg.com/media/BUyys8RCIAE1C2_.jpg:large
bu çArşı ilik arıyor ilik...
Fearless Coward
23.Eylül.2013, 00:45
Eleman Kopenhag bayrağını unutmuş :)
http://u1309.hizliresim.com/1f/q/sy41u.jpg
Kaan hiç sırası değil kardeşim.Yine gezi parkındaki gibi olsun her şey.Ligler başlayınca bir düşmanlığa dönüşmesin.Futbolda siyaset olmaz diyenler böyle oyunlar oynaması yine bizi birbirimize düşürmeye çalışması hiç gerek yok.İktidar olayları başka yöne çekecek yine alttan bir şeyler kurcalayacak bu kadar basit işte.Nasıl o TOMALARI POMA yaptıysa Çarşı , 1453'ü de 1923 yapmasını bilecektir.
Not : Galatasaraylıyım.
footballer33
23.Eylül.2013, 00:57
http://www.odatv.com/images/resimler/caer.jpg
http://www.odatv.com/n.php?n=sahaya-inen-1453-kartallar-kim-2209131200
Ralph
23.Eylül.2013, 00:57
Tekbir
tekbir
Cengo
23.Eylül.2013, 01:04
Beyler ufak bir seyler yazmak istiyorum.
Benim herhangi bir politik gorusum yoktur. Ozellikle Turkiye'deki hem iktidar hem de muhalefet partileri benim dusuncelerimi ve fikirlerimi tek basina hic bir zaman temsil etmez. Birisinin ekonomi konusundaki yaklasimini begenirim, digerinin dis politika, digerinin ic politika, digerinin egitim vs. vs. vs.
Bu nedenle de sanki takim tutar gibi parti tutmam. Gerci takim tutma meselesine bakis acim da farkli degildir ama o baska bir konu.
Provokasyon her zaman olabilir. Bir siyasi goruse sahip olanlar, baskalarini kotu durumda birakmak icin olaylari alevlendirebilir. Kargasa cikartabilir. Bunlar ilk defa bizde olmuyor, en son da bizde olmayacak. Bu nedenle ben provokasyon yapana kizamam. Kendi siyasi gorusunu one cikartmak icin komplo kurana da kizamam.
Ama bunlarin olabilecegini ongormeyip, hazirlanmayana, kendisini korumak icin gerekli olanlari yapmayana kizarim. Cunku meseleyi yonetmesi gereken, olaylari engellemesi gereken o kisilerdir.
Komployu yapani suclayanlar ise bu komployu ongoremeyen veya kendisinden uzak tutamayanlardir.
Olaylara bu pencereden bakmak bence cok daha mantikli. Yoksa kisir tartismalar sonsuza dek devam eder.
Bir ülkede karşı konulamaz deredece varolması engellenemeyen bir güç varsa sahte yargılamalar ile istediğini de yargılatır, düzeni yaratanları da satın alır, prokovokasyonların engellenmesini ya da engellenmemesini de sağlar. Bence yeterince açık oldu. Daha açık yazamam çünkü.
Ralph
23.Eylül.2013, 01:06
Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de 1453 Kartallar Grubunu Çarşıya karşı AKP Gençlik Kollarının kurduğunu açıkladı.
SAİT71
23.Eylül.2013, 01:07
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1234492_603622396347923_34326281_n.jpg
Cengo
23.Eylül.2013, 01:08
Arkadaşım doğruladı. Turnikeleri biletsiz atlayarak geçen büyük bir grup varmış maça giren.
Bu kapıdan giriş yapmışlar:
http://www.ataturkolimpiyatstadi.gov.tr/2012/images/engelli/engelli2.jpg
Ralph
23.Eylül.2013, 01:09
GFB'de bu işin içinde diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Keşke FB ve BJK futbol şubelerini kapatsa.
Umarım Fikret Orman yarın açıklama yaparken bir yanlış yapıp Çarşı'yı yemez.
perpetua
23.Eylül.2013, 02:17
Bir ülkede karşı konulamaz deredece varolması engellenemeyen bir güç varsa sahte yargılamalar ile istediğini de yargılatır, düzeni yaratanları da satın alır, prokovokasyonların engellenmesini ya da engellenmemesini de sağlar. Bence yeterince açık oldu. Daha açık yazamam çünkü.
Sen baskalarina degil, baskalari sana muhtac olursa iki ayaginin ustunde durursun. (::)
uAburak89
23.Eylül.2013, 02:49
Fatih Terim kötü bir 11 ve diziliş çıkarmış, Muslera ve Beşiktaşlı oyuncuların son vuruşlardaki başarısızlığı olmasa daha farklı olabilirmiş. Galibiyet güzel ama takımı beğendiğimi söyleyemem özete bakarak.
Burak Yılmaz boş kaleye gol atamayacak duruma gelmiş, Selçuk İnan da inanılmaz bir düşüş var. Geçen sezonun en iyi oyuncularından olan bu ikilinin kendine gelmesi şart.
Takımı Melo ve Drogba taşıyor, tabii Muslera ile birlikte. Melo'nun atılması kötü olmuş, umarım çok fazla ceza almaz. Hakem kötü maç yönetmiş, pozisyon açısından fena maç olmamış ama sonu harbiden rezillik. Beşiktaşlılara geçmiş olsun.
Edit: Konuya baktım da, Burak Yılmaz'ın eli vücuda yapışık değil mi ? Melo'nun pozisyonu da sarı kart olmalı ayrıca, kırmızı ağır karar. Ha bir de bunları yazanlar, Escude'nin de benzer pozisyonu var Burak'la, o ara ekran mı karardı ? Sabri'ye Motta'nın yaptığı harekete kart yok, faul çalınmıyor, penaltı hiç ediliyor.
Herşeyden öte, Beşiktaş'a uzun süredir yenilmiyoruz, her seferinde de tribünde olaylar çıkıyor. Bayraklar, Eboue'yi kovalamaya çalışanlar, maymun taklidi yapanlar, Melo, Burak Yılmaz. Maç sonu konuşulanlar bunlar, kısır döngü resmen.
Crazycat
23.Eylül.2013, 03:01
Başkan Ünal Aysal’dan Açıklama
Dostumuz ve rakibimiz Beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.
Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Başkan teknik ekibi işin dışında tutarak ayıp etmiş. yakışmıyor bu durum bize. madem istemiyorsun gönder gitsin kardeşim.
Açıklama ilginç gerçekten, Ünal Aysal ile Fatih Terim arasındaki ipler kopmuş gibi gözüküyor.
KaRaBükLü KraL
23.Eylül.2013, 03:12
Melo Selçuk ikilisinde ilk kez beraber oynadıkları hava yok kaybolmuş resmen halbuki bu adamlar şu an bir birine alışmışken.Burak'ta boş kaleye kaçıracak durumlara gelmiş.Takımın kilit isimlerini F.Terim'in adam etmesi lazım ama hocanın durumda muğlak.Milli takım yeni sözleşme falan oyuncularda etkileniyor resmen.Drogba çok iyiydi bugün ama ortadaki Bruma gerçeği yadsınamaz.Adam her girdiği maçta nefis oynuyor Allah nazarlardan saklasın :) Bu arada itirafta bulunayım Bruma'nın gelişine üzülmüştüm ama böyle devam ederse üzüntüm sevince dönecek :D
Fearless Coward
23.Eylül.2013, 03:22
Valla takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı Real kabusundan sonra.Artık seriye bağlamak lazım Galatasaray'a yakışmıyor beraberlikler farklı mağlubiyetler.Bruma konusuna gelirsek verilen paranın hakkını vereceğine inancım iyice arttı ileride çok büyük paralara isterler bu çocuğu.
Corpus
23.Eylül.2013, 03:57
Selçuk fark yaratamayan her maç vasat oynayan bir oyuncu haline geldi. Futboldan soğumuş sadece emekliliğin gelmesini bekliyor gibi oynuyor
Universal
23.Eylül.2013, 09:28
Ben Galatasaray fark yediği için mutluyum umarım sıfır çeker her maçta da 6 yer tek temenim bu. Geçen yıl çeyrek final oynadığı için mutlu iken bu gün bu duruma geliyorsam; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı haksız yere men edilirken ses çıkarmayanlar yüzündendir. Ben Trabzon ve Galatasaray'ın başarısız olup Avrupa Kupalarına daha az takım gönderdiğimiz günleri görmek istiyorum. Kaldı ki insanlar bunları desteklediği için suçlayamazsın. Sonuçta sizin takımınız o maçı kazansaydı da bizlere malzeme vermeseydi. Üstüne üstlük o gün saha da hangi takımız olursa olsun 6 yerdi zaten futbolumuz bu seviyede.
Aralarında çıkan kavga belki bu yüzdendir. Juventus ve Real'liler olarak bölünmüş olabilirler.
uAburak89
23.Eylül.2013, 09:37
6 değil de 8-9 yemememizi temenni ederdim senin yerinde olsam ve öyle düşünsem, hem sizin hem de Beşiktaş'ın rekoruna ortak olurduk. Maçı kazanıp kazanmamamızla ilgisi yok yalnız bu bayrakların, geçen sene Schalke ve Madrid maçlarından önce de aynısı yapıldı. Hatta basket salonunda da Madrid bayrağı vardı. Uefa finalinden önce Fenerbahçe tribünlerinde 7 kişinin karton ile Arsenal koreografisi yapmaya çalıştığını da gördü bu gözler. Bu yapılanlar, bir ara Galatasaray taraftarları da Fenerbahçe'nin rakibini falan karşılamıştı, takım ayırmaksızın hepsi ezikliktir. Temenni etmek başka şey, bayrak açmak falan başka.
Homer J.S
23.Eylül.2013, 10:36
GFB'de bu işin içinde diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Keşke FB ve BJK futbol şubelerini kapatsa.
Umarım Fikret Orman yarın açıklama yaparken bir yanlış yapıp Çarşı'yı yemez.
Ya hocam dünden beri bir sinirle FB ve BJK bir olsun şampiyonluğu sonsuza kadar Galatasaray'a bıraksın, futbol şubesini kapatsın falan diyorsun.
Sizce Galatasaray'lı olmakla direnişçi, hükümet karşıtı ve solcu olmak çok mu tezat şeylerdir? Mesela, bir solcu Lazio'lu olamaz, Lazio faşistlerin takımıdır, tıpkı bir faşistin Livorno'lu olamayacağı gibi. Fakat Galatasaray için bu geçerli mi? Hükümet karşıtıyım, Galatasaraylıyım, FB ve BJK futbol şubelerini kapatırsa ortalığı onlara teslim edecektir, böyle bi şey yok.
erdem344
23.Eylül.2013, 12:17
12 mayıs neyse bu da odur.
Ne şikesi memleket elden gidiyor diyen şikeci başkanın lafı geldi kulağıma