View Full Version : Bursaspor - Akhisar Bld. | STSL 6. Hafta
Kaka Leite
27.Eylül.2013, 08:03
http://i.imgur.com/j8Kbasg.png
sananes
27.Eylül.2013, 16:21
Bursaspor artık bir zahmet kazansın.
SacrificeGGTC
27.Eylül.2013, 16:31
Akhisar geçen hafta kendi evinde Gaziantepspor'u 2-0 gibi net bir skorla kazandı. Maçın kendimce analiz ettiğim zaman Akhisar kadrosunu oturtturmuş ve futbolcular neyi nerede yapacağını kestirebilir bir hale gelmişler. Deplasmanda olsa, Gaziantepspor'a karşı oynadıkları futbolu sahaya yansıtırlarsa puan ve ya puanlarla evine dönebilir.
di canio
28.Eylül.2013, 00:37
0-0 bitmiş.
Fearless Coward
28.Eylül.2013, 01:49
Bursaspor frikikten gol atmış ama ofsayt vermiş hakem. :(
Nocna Mora
28.Eylül.2013, 02:27
Bursaspor frikikten gol atmış ama ofsayt vermiş hakem. :(
e çünkü ofsayt :) O pozisyon dışında pozisyon yok maçta neredeyse. Sürekli orta saha mücadelesi oldu fakat keyifliydi.
Fearless Coward
28.Eylül.2013, 02:45
Bir şey demedik yahu ne vardı da ileri çıktı orda yedi güzelim golü. :D Akhisar evinde zaten alıyor deplasmanda 1 puan çok iyi onlar için bu sezon ligde yine kalacaklardır.
Kaka Leite
28.Eylül.2013, 02:49
e çünkü ofsayt :) O pozisyon dışında pozisyon yok maçta neredeyse. Sürekli orta saha mücadelesi oldu fakat keyifliydi.
Ofsayt değil.
Kalecinin görüş alanını kapatma yok, kaleciye bir temas söz konusu değil..
Oyuncu kalecinin bir tık arkasında zaten bana göre ofsayt değil. Buz gibi gol gitmiş güme..
Corpus
28.Eylül.2013, 03:50
Net ofsayt pozisyon. Topa hareketlenme var mı ? Var. Bitmiştir
davidvilla
28.Eylül.2013, 09:52
bence hem ofsayt hem faul var.
Ofsayttaki oyuncu zaten kaleciye dogru el uzatan. El dokunduysa faul de var ki bence dokunuyor dokunmadıysa da ofsayt cunku ofsayttaki oyuncu kaleciyi pozisyon olarak bozmuş.
Bulstrap87
28.Eylül.2013, 10:03
pozisyonda bariz ofsayt ayrıca kaleciye temasta var temas olmasa bile kaleci oyuncunun geldigini görüyor ve ona göre hareketleniyor..
SacrificeGGTC
28.Eylül.2013, 15:39
Akhisar öngörüm doğru çıktı. Keşke iddaa oynasaydım. :)
Hamza Hamzaoğlu mükemmel bir iş çıkardı ve çıkarıyor. Fatih Terim'in yardımcılığına da geçmesi, kendi kariyeri açısından üst düzey takımlara talip olabilme seviyesine çıkardı. Ben gerçekten kurduğu oyun mantığını takdirle karşılıyorum. Artık eskimiş, ordan oraya zıplayan teknik direktörlere göre kalıcı bir seçim olabilecek tek yerli teknik direktör olarak görüyorum.