View Full Version : Gençlerbirliği - Fenerbahçe | STSL 6. Hafta
Kaka Leite
27.Eylül.2013, 08:03
http://i.imgur.com/YzXeo5p.png
sananes
27.Eylül.2013, 10:49
güzel havalar henüz bitmemişken gidiyoruz ankaraya. bu bizim için bir şans gibi duruyor. Rahat olmasa bile kazanır 2-1 3-1 gibi bir skorla.
SAİT71
27.Eylül.2013, 13:58
Bende havalar sıcakken Ankara gibi kışı sert, ayazı insanın yaşama sevincini alan bir şehre tam zamanında gidiyor oluşumuzu bir avantaj olarak görüyorum. Her gittiğimiz deplasmanda karlı buzlu bir zeminde bitsede kurtulsak diye oynuyoruz. Kazanırız diye tahmin ediyorum.
SacrificeGGTC
27.Eylül.2013, 14:22
Bol gollü geçen maçlarımız arasında defansımızın en dikkat etmesi gereken maçlardan biri. Sow bitiriciliği ile maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Yapacağımız hatalar maçın sonucunu değiştirebilir.
sananes
28.Eylül.2013, 10:55
Ersun Hoca yine Holmen'i çizdi sanırım. Cidden Brezilya'lı olsa tutum farklı olurdu gibi geliyor bana. Cristian'ın oyunun hiç bir yerinde Holmen'den üstün bir yanı yok.
Hsyn53Yvz
28.Eylül.2013, 14:15
2 farklı galibiyetle kazanarak devam edeceğimizi umuyorum. Bu sefer G. Birliği karşısındaki şanssızlığımızı kırarız, deplasmanda bayağı zorlanıyorduk. :)
Dave S Mustaine
28.Eylül.2013, 14:18
2-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız.
Universal
28.Eylül.2013, 15:36
Eğer böyle bir deplasmandan üç puan ve güzel oyun ile dönersek; artık bu takım deplasman fobisi yaşamaz. Hem K.Paşa hemde ardından Gençler deplasmanı galibiyeti büyük moral verir. Kaldı ki kısa süre içinde derbilere çıkacağız. Bu maç çok önemli bir üç puan taşıyor.
eng1n
28.Eylül.2013, 15:46
Fenerbahçe'de Holmen, Cristian, Kadlec ve Yobo Gençlerbirliği ile oynanacak olan karşılaşma için 18 kişilik kadroya alınmadı
WEBO'YU KESENİ KESERİZ (!)
HooijDonk07
28.Eylül.2013, 16:09
Fenerbahçe'de Holmen, Cristian, Kadlec ve Yobo Gençlerbirliği ile oynanacak olan karşılaşma için 18 kişilik kadroya alınmadı
Sonunda be ya.Gönder şimdi Cristian , Kadlec , Yobo al 3 dene genç bebe keyfine bak ama seneye 5+1+2 mi olacakdı be ya
di canio
28.Eylül.2013, 16:50
3 senedir tüm Gençlerbirliği deplasmanlarında ben de tesadüfen Ankara'daydım ve gitmiştim maçlara. Bu sene denk gelmedi.
HooijDonk07
28.Eylül.2013, 17:06
3 senedir tüm Gençlerbirliği deplasmanlarında ben de tesadüfen Ankara'daydım ve gitmiştim maçlara. Bu sene denk gelmedi.
Gelseydin giderdik osman abi
di canio
28.Eylül.2013, 17:11
Gelseydin giderdik osman abi
Önümüzdeki günlerde bir Ankara yolculuğum olacak. Maça gitmek de aklımdan geçmedi değil aslında ama imkansızdı maç. Belki kupa maçı denk gelir Burak :)
ForCimbom
28.Eylül.2013, 17:56
forza behzat ç. :)
sui generis
28.Eylül.2013, 18:01
4 forvet aynı anda sahada olur mu acaba? yoksa Webo yerine Emenike , Holmen yerine Alper mi olur.
--Kuyt Emenike Sow
-Alper Topal Meireles
Caner Egemen Alves GG
---------Volkan
büyük ihtimal böyle olur.
furkan58
28.Eylül.2013, 18:48
Webo ile başlar Emenike 2. yarı girer. Alper 11'e yerleşir. Umarım kazanırız.
Dave S Mustaine
28.Eylül.2013, 21:57
4 forvet aynı anda sahada olur mu acaba? yoksa Webo yerine Emenike , Holmen yerine Alper mi olur.
--Kuyt Emenike Sow
-Alper Topal Meireles
Caner Egemen Alves GG
---------Volkan
büyük ihtimal böyle olur.
aynen bu şekilde çıkarız, ki bence sezon boyunca sahaya çıkması gereken 11 budur.
Crazycat
28.Eylül.2013, 23:47
Webo antrenmanlarda çok çalışıyormuş, Holmen'i fiziki açıdan yetersiz görmüş olabilir Ersun Yanal, kadroyu da bu verilere göre şekillendirmiştir.
sarianet
29.Eylül.2013, 00:34
farklı kazanırız
World Hollow o1
29.Eylül.2013, 00:54
Webo yu keseni keseriz mi?
Bence Fenerbahçe standartlarında bir forvet değil Webo ben pek beğenmiyorum.
3-1 ya da 1-0 yeneriz diyorum, haklıyız kazanacağız.!
erdem344
29.Eylül.2013, 01:23
15 dakika tempo yapalım yeter. Emenike gol atar
OrcunFB
29.Eylül.2013, 01:46
(!) koymuş ironi yapmış yani. :D
Escochae
29.Eylül.2013, 03:13
Yedekte Weboyu bekleteceğimize, Semih'i hazırlayıp onu yedekte bekletmeyi neden düşünmüyoruz anlam veremiyorum. Fizik olarak hazır bir Semih Webo'dan çok daha fazla katkı verir bana kalırsa.
A.FaruK
29.Eylül.2013, 04:33
Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.
Universal
29.Eylül.2013, 12:13
Rakibimiz kaybetmişken kazanmak çok önemli geçtiğimiz yıllarda bunu yapamadık. Ama bu gün yaparsak ilk defa ciddi bir puan farkına ulaşacağız.
Hsyn53Yvz
29.Eylül.2013, 12:43
Cümlenin sonunda (!) var, alay etmek için koyulur o. Yanlış anlamışsın sen. :)
Raul Meireles
29.Eylül.2013, 12:53
Son maçlarda izlediğim Gençlerbirliği'nde eğer Tosic yine stoper Uğur Çiftçi isimli genç çocuk sol bek oynarsa Ersun hoca koysun Emenike'yi sağ kanata otobana çevirsin orayı :D bu maçı kazanmamız çok önemli eğer kazanırsak puan farkı açılmış olur milli maç arasına kadar Trabzon'da olası puan kaybı yaşasak bile bir sıkıntı olmaz lig uzun maraton çünkü. Başarılar Fenerbahçe'm..
BleedingMoon
29.Eylül.2013, 13:22
webo yerine kweuke olsa ne güzel olurdu.
Cengo
29.Eylül.2013, 14:00
webo yerine kweuke olsa ne güzel olurdu.
Kağnı gibi?
Beni tek düşündüren şey suni çim.
di canio
29.Eylül.2013, 15:05
Kağnı gibi?
Beni tek düşündüren şey suni çim.
19 Mayıs'ın zemini suni değil, normal çim diye biliyorum.
europeanconquer
29.Eylül.2013, 15:23
19 Mayıs'ın çimleri suni değil diye biliyorum bende.Geçen sezon son maça gitmiştim,çimler sulanmıştı falan.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11
di canio
29.Eylül.2013, 15:27
19 Mayıs'ın çimleri suni değil diye biliyorum bende.Geçen sezon son maça gitmiştim,çimler sulanmıştı falan.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11
Ben acaba yazın mı değişti diye emin konuşmamıştım. Yoksa yazın suni olarak değişmemişse, çimler normal.
SacrificeGGTC
29.Eylül.2013, 18:04
GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Serkan Çınar
YAYIN: Lig Tv
SAAT: 19.00
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Kulusic, Ahmet, Tosic, Özgür, Gosso, Jimmy Durmaz, Oktay, Zec, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Alper, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
Çıkılabilecek en iyi kadrolardan biri.
Cengo
29.Eylül.2013, 18:13
5 yabancı oldu. O zaman Emenike yedektedir. Bence eleştirilemez şu genel form durumu ile.
Topal'ın stoperlerin arasına girişi, Caner'in de komple hücuma çıkışı sayesinde hücumda 343 oynadığımız için oyun formatı Aykut Kocaman anlayışının tersine 3 forvetle komple hücuma dönüştü. Emenike hız sağlıyordu ama Caner ve Gökhan'ın form durumları Emenike'nin topla kanattan hızlı çıkışlarını zorunluluk halinden çıkardı.
Şu form durumları ile en adaletli kadro olmuş.
furkan58
29.Eylül.2013, 19:04
2. yarı Emenike giricektir kim çıkar o maçın gidişine göre belli olur. Beklediğim kadro gelmiş.
Dave S Mustaine
29.Eylül.2013, 19:09
gayet güzel kadro. ilk yarıdan işi bitiririz umarım.
Fearless Coward
29.Eylül.2013, 19:12
Gençlerbirliği'nin her ne kadar bu sezon kadrosu zayıflasa da Jimmy,Zec,Stancu,Tosic gibi etkili silahları var.Evinde etkili bir takım Gençlerbirliği. Fenerbahçe'de bir kaç haftadır bol gollü maçlar geçiriyor bu maçta öyle olacaktır tahminim 2-1'lik Gençler galibiyeti.
BleedingMoon
29.Eylül.2013, 19:23
emenike sow diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim webo'dur diyor hoca.
Universal
29.Eylül.2013, 19:32
Emenike beklenti yüksek olunca bunu karşılayamadı. Sow gibi biraz kenarda kalmalı o zaman toparlar kendini. Kaldı ki Webo tam iş bitirici forvet. Bana göre kadroda ilk yazılması gereken isim. Çünkü mevcut durumda onu gol kralı çıkartabiliriz.
jevox06
29.Eylül.2013, 19:43
Emenike konusunda bende arkadaşlarıma oyuncunun beklentileri karşılayamayacağını söylemiştim daha yeni yeni anladılar. Emenike fiziksel özellikleri iyi olan bir oyuncu hızıyla oynayan birisi ama zaten Fenerbahçe şuan oyunu rakip sahaya yıkarak oynadığı için Emenike etkili olamıyor. Bu sisteme uygun oyuncu Cardozo aslında ama alınmadı işte.
Universal
29.Eylül.2013, 19:58
Emenike konusunda bende arkadaşlarıma oyuncunun beklentileri karşılayamayacağını söylemiştim daha yeni yeni anladılar. Emenike fiziksel özellikleri iyi olan bir oyuncu hızıyla oynayan birisi ama zaten Fenerbahçe şuan oyunu rakip sahaya yıkarak oynadığı için Emenike etkili olamıyor. Bu sisteme uygun oyuncu Cardozo aslında ama alınmadı işte.
Emenike hırstı, Aziz Başkan ve çoğu taraftarın içinde ukte kaldı. O yüzden alındı. Defansif ve kontra oynayan takımlar için ideal, eğer Aykut Kocaman kalsa idi onun en favori oyuncusu olurdu.
DaveJones
29.Eylül.2013, 20:11
Emenike'ye gereğinden fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Bana göre tek sıkıntısı maçları pek ciddiye almaması. Onun dışında takıma tam uyum sağlayınca gollerini atmaya başlar bence.
ForsakeN
29.Eylül.2013, 20:32
Caner cok iyi orta kesiyor. Gokhan da fazla ince isler yapmaya calisirken sacmaliyor bazen
Universal
29.Eylül.2013, 20:46
Salih'in kendisini göstereceği an başladı. Artık önünde bir 45 dakika var umarım oyuna ağırlığını koyar.
bilmania
29.Eylül.2013, 20:48
Sakatlanan Meireles yerine Salih oyunda.
Edit: İlk yarı bitti.İkinci yarı böyle oynarsak işimiz kolay değil.İkinci yarı daha çok pozisyon bulmalıyız.
EndoplazmiK RetikuluM
29.Eylül.2013, 20:54
Salih ne yapıp edip ağırlığını koymalı 2. yarı. Kendisini göstermesi için ekstra bir şans onun için.
Hsyn53Yvz
29.Eylül.2013, 20:59
Salih'ten resital bekliyorum ikinci yarı. Bir de Emenike'nin oyuna girmesi şart, Webo çok etkisiz.
uAburak89
29.Eylül.2013, 21:11
Galatasaray maçlarında hakem konuşmayı alışkanlık haline getirenlerden tek yorum dahi gelmemesi..
zeck17
29.Eylül.2013, 21:12
Penaltısı yenmiş diyorlar gençlerbirliğinin
LadroN
29.Eylül.2013, 21:16
Fenerbahçe'nin 1 Gençlerbirliği'nin 39 gol pozisyonu var şu ana kadar.
DaveJones
29.Eylül.2013, 21:21
Karambolden Kuyt attı 1-0. Bruma çok büyük topçu olcak bu arada.
bilmania
29.Eylül.2013, 21:21
Gooooooooollll Kuuuuuytttt.
bilmania
29.Eylül.2013, 21:25
Sow'un ayağı reklam panolarına girdi.
uAburak89
29.Eylül.2013, 21:27
Sow'un ayağı reklam panolarına girdi.
Korner bayrağı da Caner'in önüne çıktı.
Trabzonspor
29.Eylül.2013, 21:29
Hayır korner bayrağı devrildi. Daha dik durmasını bile beceremiyor.
DaveJones
29.Eylül.2013, 21:40
Yalnız Gençlerbirliğinin şutlarından biri kaleyi tutsa bir başka Volkan'ın kontrolünde gol olan toplardan görücez. Ayrıca şu durumda Emenike'nin ölüsü Webo'dan çok iş yapar. 80'de Emenike mi girermiş oyuna.
bilmania
29.Eylül.2013, 21:43
Webo çıktı Emenike oyunda.Çok geç gelen bir değişiklik.
bilmania
29.Eylül.2013, 21:45
Özgür İleri kırmızı kart gördü.Çok ilginç.
BleedingMoon
29.Eylül.2013, 21:45
amma çok türkiye finans sempatizanı varmış :D
bilmania
29.Eylül.2013, 21:57
Ve .Mac bitti.1-0 yensek de bugün son iki maçımıza oranla çok daha az pozisyona girdiğimiz bir maçtı.Beraberlik de olabilirdi.Ama yenmek güzel.
OrcunFB
29.Eylül.2013, 22:01
Penaltısı yenmiş diyorlar gençlerbirliğinin
Hayır, Egemen'in ayağından sekip koluna geldi seken toplar penaltı diye değerlendirilmiyor karar doğru.
Önemli bir galibiyet oldu, zorlu bir deplasmandı 3 puanın gelmesi sevindirici.
furkan58
29.Eylül.2013, 22:13
Sayısız gol pozisyonu kaçtı 1-0'dan sonra. Şutlar isabetli olsa 5-6 olabilirdi abartmıyorum. Direkten dönen top Sow ve Emenike'nin karşı karşıyaları ve daha birçoğu. İlk yarıda ki etkisiz oyunu 2. yarıda düzelttik bunda golün gelmesiyle Gençlerbirliği'nin açılmasıda etkili oldu. 5/5 le devam ediyoruz bozulmaz inşallah.
Universal
29.Eylül.2013, 22:19
Son 10 Gençlerbirliği deplasmanında 5 galibiyet aldık 5 kez puan kaybettik. Puan kaybettiğimiz 5 sezonda da şampiyon olamadık. Kazandığımız 5 sezonun 4ünde şampiyon olduk.
erdem344
29.Eylül.2013, 22:27
gol de sıkıntı var
egemenin el pozisyonu penaltı
Escochae
29.Eylül.2013, 22:32
Emenike'nin gol anlamında üzerinde ciddi bir baskı olduğuna inanıyorum. Bu yüzden birtane atıp bu baskıyı kırması gerekiyor. Sonrasında açılacaktır zaten.
ReaList
29.Eylül.2013, 22:41
Emenike'nin gol atıp atmaması zerre umrumda değil, Avrupada olmayacağımızı bile bile 13 milyon €'yu çöpe attık. Mevcut kadro yapısında inanılmaz lüks bir oyuncu. Ritmini bulacak da atacak da ölme eşeğim.
Takım iyi oynuyor ve kazanıyor, Nazar değmesin. 2 sene boyunca bizi tek mutlu edecek şey takımın şampiyon olmasıdır. Elimizde kalan tek idea da bu.
BleedingMoon
29.Eylül.2013, 22:43
emenike yerine cardozo'yu geçtim, mesela bir necati olsaydı neler olurdu acaba? oyun zekası çok düşük emenike'nin.
Cengo
29.Eylül.2013, 22:53
Emenike o pozisyonda kafasını hiç kaldırmadı toptan. Tekrar izleyin. Sadece vuruştan önce 1 saniyeden az bir süre kaleciye bakıp kafayı topa indirdi yine. Stresten heyecan yapıp düzgün vuruş yapmak için kafayı topa indirirler santraforlar. Pas açılarını orta saha gibi gören bir oyuncu değil Emenike ama o kadar da kötü ve bencil değil.
Egemen'in ayağından hızla sekip eline geldiği için kural gereği penaltı değil. Doğrudan eline gelse net penaltı olurdu. Egemen'in gol öncesi vücudunu araya koyması faul değil. Gücü çok fazla olduğu için bu seviyede fark yaratıyor. Omuzomuza mücadeleyi her kaybeden faul bekliyor bu ülkede. Nizami gol.
davidvilla
30.Eylül.2013, 00:01
Emenike o pozisyonda kafasını hiç kaldırmadı toptan. Tekrar izleyin. Sadece vuruştan önce 1 saniyeden az bir süre kaleciye bakıp kafayı topa indirdi yine. Stresten heyecan yapıp düzgün vuruş yapmak için kafayı topa indirirler santraforlar. Pas açılarını orta saha gibi gören bir oyuncu değil Emenike ama o kadar da kötü ve bencil değil.
Egemen'in ayağından hızla sekip eline geldiği için kural gereği penaltı değil. Doğrudan eline gelse net penaltı olurdu. Egemen'in gol öncesi vücudunu araya koyması faul değil. Gücü çok fazla olduğu için bu seviyede fark yaratıyor. Omuzomuza mücadeleyi her kaybeden faul bekliyor bu ülkede. Nizami gol.
Fanatizmin doruklarindasin ve kurallari kendi takimin cikarlarina uygun sekilde yorumluyorsun. Su macta kimin hakemlerden ve federasyondan catir catir destek aldigi 128 milyonuncu kez yine ve yeniden ispatlanmis oldu. Gs maclarina gelip konusmadan once kendi maclarimiza bakalim biraz. Ama tabi sana gore hakemin kararlari dogru zaten o yuzden savunmaya geciceksin hemen
Cengo
30.Eylül.2013, 00:07
Fanatizmin doruklarindasin ve kurallari kendi takimin cikarlarina uygun sekilde yorumluyorsun. Su macta kimin hakemlerden ve federasyondan catir catir destek aldigi 128 milyonuncu kez yine ve yeniden ispatlanmis oldu. Gs maclarina gelip konusmadan once kendi maclarimiza bakalim biraz. Ama tabi sana gore hakemin kararlari dogru zaten o yuzden savunmaya geciceksin hemen
Fanatizm yapan şu anda sizsiniz. Ne yazdığınızı sinirinizden okumuyorsunuz bile muhtemelen.
Tüm kanallarda emekli hakemlerin tamamı ağız birliği etmişcesine pozisyon penaltı değil ve golde faul yok, nizami gol diyor.
Kim yanılıyor acaba?
Daha önce dediğim gibi sinirli iseniz fanatiklik yapmamak için yazmamayı tercih heder, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.
Hakem çok başarılı kararlar verdi. İtiraz edilecek pozisyonu yok.
Sadece Caner'in kornerinde korner dairesinin çizgisi üzerindeki "topu içeriye al, yoksa sarı kart veririm" şeklinde tehdit ederek kural dışı bir şekilde topu içeriye aldırdı. Resmen ego tatmini yaptı.
Bordo61Mavi
30.Eylül.2013, 00:17
Ayaktan sekip elle vurmasi penalti verilseydi kimse birsey demezdi, Egemen pozisyon alirken ellerini acmis bekliyor.
Yine Egemen Fenerbahcenin attigi golde hayvan gibi adama tosluyor. Acik ve net faul.
Bu hafta bogaz sikma moda oldu bana gore Gosso oyundan atilmaliydi
Emenike anlik parlamalar yapabilir ama asla mevcut forvetlerden fazlasini veremez. O para ile gidip yabanci kontenjanina takilmiyacak M.Demir alinabilirdi.
SacrificeGGTC
30.Eylül.2013, 00:27
Hayvan gibi? Kelimeleriniz ne kadar özenli ve seçiçi, futbol argümanları için doğru tespitler...
O pozisyonda vücudunu kullanıyor, topun kontrolü için. Akıllı davranarak ayağını futbolcunun önüne koyuyor, sonuç olarak hamlesi kendisi için bir risk taşıyor, karşıdaki futbolcuda bu hamlede pasif kalıyor ve kendi hareketinin ivmesi ile ona çarpıyor. Egemen'i tebrik ediyorum.
OrcunFB
30.Eylül.2013, 00:28
Adama tosladığı falan yok fiziki avantajını kullanıyor sadece gol gayet nizami.
eng1n
30.Eylül.2013, 00:30
Ayaktan sekip elle vurmasi penalti verilseydi kimse birsey demezdi, Egemen pozisyon alirken ellerini acmis bekliyor.
Yine Egemen Fenerbahcenin attigi golde hayvan gibi adama tosluyor. Acik ve net faul.
Bu hafta bogaz sikma moda oldu bana gore Gosso oyundan atilmaliydi
Emenike anlik parlamalar yapabilir ama asla mevcut forvetlerden fazlasini veremez. O para ile gidip yabanci kontenjanina takilmiyacak M.Demir alinabilirdi.
Egemen'in pozisyon bana da penaltı gibi geldi ama gol temiz bence.
Bordo61Mavi
30.Eylül.2013, 00:40
Ben boyle pozisyonlara penalti verilmesine karsiyim, cunki kisa mesafeden adam topa vuruyor ve o top sektiginde imkani yok cekemesin elini ama bu pozisyonda hakem verebilirdi cunki Egemen ellerini acmis geliyor. Niye oyle yaptigini bende cozemedim normalde iki elini arkaya atar topun onune kendini siper eden bir oyuncu. (Diyarbakira Trabzonda yenilmistik ordan cok iyi hatirliyorum bu haraketini)
ForCimbom
30.Eylül.2013, 00:44
Fanatizm yapan şu anda sizsiniz. Ne yazdığınızı sinirinizden okumuyorsunuz bile muhtemelen.
Tüm kanallarda emekli hakemlerin tamamı ağız birliği etmişcesine pozisyon penaltı değil ve golde faul yok, nizami gol diyor.
Kim yanılıyor acaba?
Daha önce dediğim gibi sinirli iseniz fanatiklik yapmamak için yazmamayı tercih heder, bir kaç gün sonra sakinleşince yazarsınız.
Hakem çok başarılı kararlar verdi. İtiraz edilecek pozisyonu yok.
Sadece Caner'in kornerinde korner dairesinin çizgisi üzerindeki "topu içeriye al, yoksa sarı kart veririm" şeklinde tehdit ederek kural dışı bir şekilde topu içeriye aldırdı. Resmen ego tatmini yaptı.
ee gezi olaylarında da htv dışında her kanal protestocuları terörist ilan etmişti. öyle olunca halkın teröristliği doğrulandı mı?
medyanın iyi niyetli adil birşey oldugunu mu düşünüyorsun?
furkan58
30.Eylül.2013, 01:00
Caner'e korner direğini söktü diye sarı kart verebilirdi. Gol ve penaltı vermeyiş kararları doğru. Egemen vücudunu ortaya koydu ve topu söktü aldı olay bu. Seken top ve yakın mesafe vermesi yanlış olurdu. Caner'e zorla topu korner dairesinin içine koydurtması ve koymassan sarıyı yersin demeside enteresandı.
BaGa TaRKaN
30.Eylül.2013, 01:01
Bir İlhan Cavcav'ı Dinledim Bir de Maçı İzledim Sonuç...
Adam Haklı Beyler
barahir
30.Eylül.2013, 01:09
ee gezi olaylarında da htv dışında her kanal protestocuları terörist ilan etmişti. öyle olunca halkın teröristliği doğrulandı mı?
Elma Armut
Fearless Coward
30.Eylül.2013, 02:40
http://m1309.hizliresim.com/1f/y/t4l35.png
Dirseğiyle itmek vücudunu ortaya koymak mı oluyor bırakın bu ayakları pozisyon fauldur hakem iyi bir maç yönetmedi kesinlikle penaltı da tartışılabilir.
sananes
30.Eylül.2013, 08:46
Egemen'in poziyonuna faul diyenler İngiltere'de futbol ne güzel diye ağlarlar. Basketbol oynamıyoruz bu hareketlere faul verilecekse 180 tane faul olur bir maçta.
davidvilla
30.Eylül.2013, 09:44
Genel cevaplıyorum.
Siz FB'li dostların olayları kendi lehinize çarpıtmakta üzerinize yok.
İşinize geldi mi bak butun emekli hakemler böyle böyle dedi demek ki böyle.
He ama işinize gelmedi mi aleyhinize oldu mu o emekli hakemlerin ne oldugu zaten belli medya zaten guvenilir değil.
İşinize geldi mi ohoo ona faul calacaksak herseye faul calmak lazım
İşinize gelmedi mi aynı pozisyonda nasıl faul çalmaz onu ya.
Bak fauldur penaltıdır onu tartışmıyorum. Aynı pozisyonlar bizim maçta Semih'in başına gelmiş olsaydı burada var yaa ohooo neler neler diyordunuz artık cemaatten girer fifadan cıkardınız.
Gecen sezondan o kadar net örnekler var ki. Şimdi girmek istemiyorum bu konulara.
Ayrıca ben o iki pozisyon hariç konuşuyorum maçın geneline bakıldıgı zaman hakemin Fb lehine maç yönettiği zaten apaçık ortada. Gb'li oyuncular bile bir yerden sonra itiraz etmeyi bırakıp durumu kabullendiler. Verilen verilmeyen fauller verilen verilmeyen kartlar. Aynı pozisyonda iki takım için yapılan farklı hakem yorumları. He bir tek Fb lehine hep böyle oluyor da demiyorum. GS ve BJK lehine de böyle maçlar oluyor.
Burada benim bahsettiğim sizin olaylara bakış açınızın nasıl fanatikçe oldugu.
Ayrıca 2, bizim her maçımızda en ufak bir olaydan sebep maç başlığımızda cemaatten girip Fifa'dan çıkmalarınıza karşın, yok rakibin galibiyetlerinin güme gittiğinden tutup, bütün dünya tarafından kollandığımıza kadar tahrik edici sözlere varana dek yaptıgınız yorumların haddi hesabı yokken, şurada ben ve bir tane Gs'lı arkadaş haricinde kimse çıkıp da sizi tahrik edici bir yorumda bulunmamış. Hem de daha iki gun once bizim maç başlığımızı hallaç pamuguna cevirmiş olmanıza ragmen.
O arkadaş da gayet kısa ve net bir şekilde "sizi" eleştirmiş federasyonu veya hakemleri ya da nasıl kollandıgınızı falan söylememiş. Bakalım buna ne diyeceksiniz demiş. Net olarak sizi eleştirmiş.
Umarım ne demek istediğimi iyice kavrayıp bundan sonra da ona göre hareket edersiniz.
ForsakeN
30.Eylül.2013, 09:45
Ne alaka allasen? 2
Ayrica goldeki pozisyona faul diyenler halisahalara falan futbol oynamaya gitmesin. Baleye cevirirlerr oyunu Allah korusun
sananes
30.Eylül.2013, 10:23
Galatasaray daha 2-3 hafta önce ofsayttan gol attı. O gün olabilir böyle şeyler diyenler şimdi taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışıyor. İşler kötü gitmeye başlayınca sağa sola saldırmalar başlamış,yakında da futbolla ilgilenmiyorum ben demeye başlarsınız :)
Zira galatasaray kötü gidince taraftar sayısı oldukça azalıveriyor. Benim şahsi yorumum dün ki maç için içimin rahat olduğu yönünde. İlk yarıda bir pozisyon vardı bizim bir oyuncunun eline çarpıp Kuyt ya da Meireles'e sekti ceza sahası içinde o bomboş atamadı. Biz 2 fenerbahçeli arkadaş iyi ki atamadı,durduk yere laf söz olacaktı yoksa dedik. Fakat anlaşılan o ki ne olsa söz olacakmış. (Son olarak Galatasaray'ın ofsayttan attığı gol için de bu sitede olabilir böyle hatalar yazan kişiyim ben)
uAburak89
30.Eylül.2013, 11:19
Olabilir böyle hatalar diyen kişiysen neden bunlara takılıp cevap veriyorsun ki ? Üstüne alınması gerekenler sessiz kalırken senin savunma uğruna saçma sapan argümanlar üretmen manidar olmuş.
İşler kötü gidiyor olabilir de henüz 6 hafta oldu puan farkı da 5 berabere bitirdiği 4 maçı da çok farklı kazanabilecek pozisyonları bulan bir takım var, kısacası bitmiş bir şey yok. Ayrıca ben de Fenerbahçe taraftarı kadar bir anda iyimser olabilen bir profil görmedim, takım top oynamıyor eyvah bittik Aykut'un kopyası Ersun diyenler bile değişiverdi. Bu sizleri bağlar, orası ayrı tabi.
Senin bahsettiğin gole ilk ofsayt diyen kişi de benim, taşın suyunu çıkarmak gibi derdimiz yok. Sow reklam panosuna tekme atıyor bildiğin, adam takıldı yazıyor. Bizim eleştirimiz bu kafalara, Galatasaray maçında sadece bizim lehimize olan hataları görüp sürekli bunlardan bahseden, Fenerbahçe maçı olduğunda hata bariz olsa bile buna kılıp bulmaya çalışan kişiler var. Ek olarak ben dün hakemin kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, senaryo yazmaya gerek yok, adam bariz kötü maç yönetti. Ama işte skor Fenerbahçe lehine olunca iyi maç yönetti oluyor birden bazılarına göre.
Önder HOCA
30.Eylül.2013, 11:28
http://www.youtube.com/watch?v=OYsK2wg6HdI#t=202
o pozisyona penaltı diyenler beri gelsin, goldeki pozisyondada egemen yere daha sağlam basıyor
bu arada berbat oynadık ama 3 puanı aldık
sananes
30.Eylül.2013, 11:38
Baştan yazayım o zaman derdimi. Dün maçtan sonra buraya girdim,fena oynamamış ve kazanmış 3-4 yapabilecek bir fenerbahçe seyrettim. Yorumlara bakıyorum çeşitli iğnelemeler,hırslı bir şekilde fenerbahçeye saydırmalar var ama cevap yazma gereği duymadım.Sabah geldim hala aynı şey.
Sinir olduğum argüman şuydu Galatasaray maçında olsa şimdi konuşurdunuz,tamam da sen şu an ne yapıyosun? Sen de konuşuyorsun değil mi Galatasaray'lı arkadaşım. Yani ortada bir eşitlik var,fenerbahçeli galatasaray lehine hatada galatasaraylı fenerbahçe lehine bir hatada konuşuyor. Bunu servis ederken siz işte böylesiniz tarzı konuşulursa her insan sinirlenir.
Kaldı ki Egemen'in yaptığı faul değil onu zaten tartışmam bile,Elle oynama pozisyonu da kural gereği(oyuncuların kendi vücudundan sekip eline temas eden toplarda oyun devam ettirilir) devam ettirilmek zorunda. Rakibin kırmızısı çok doğru.bence Caner direği devirdiği için sarı kart görebilirdi,Sow'u es geçerdim ama ben. Futbolcular o hareketi çok yapıyor.
İşte tüm bunlara rağmen daha 6. haftadan Fenerbahçe hakemle maç kazanıyor geyiğine başlarsanız ligin sonu gelmez.
Cengo
30.Eylül.2013, 11:39
http://m1309.hizliresim.com/1f/y/t4l35.png
Dirseğiyle itmek vücudunu ortaya koymak mı oluyor bırakın bu ayakları pozisyon fauldur hakem iyi bir maç yönetmedi kesinlikle penaltı da tartışılabilir.
Dirsek değmiyor pozisyonda. Kalça önde, vücudunu araya koyuyor ve rakibi bozuyor. Faul yok.
Penaltı da yok. Kural vücuttan sekip gelen istemsiz toplarda penaltı çalınmamasını söylüyor. Devam kararı doğru.
Bunu neden kabullenemiyorsunuz gerçekten çözemiyorum.
ForCimbom
30.Eylül.2013, 11:39
olm şu dediğim basit örneği algılayamıyorsanız boşverin hiç konuşmayalım zaten. de zaten ben aboo'ya yazdım akil birisi olduğu için sizinle tartışmaya girmek için değil adam anlayışlı biri tartışılır onunla
fener bence bu sene şampiyon olacak. bjk dağılır, biz zaten dağıldık. fener alır götürür. böyle böyle 3 puanları topluyor
uAburak89
30.Eylül.2013, 11:49
İki takımın maç konularını biraz daha dikkatli takip ederseniz daha iyi anlarsınız muhtemelen. Benim çok abartılı bir hata olmadığı sürece herhangi bir maç konusunda sadece işi "hakeme dua edin" demeye getiren mesajlarım olmuyor. Kıssadan hisse bu bir haftalık bir şey de değil, her hafta olan bir şey de değil kendi açımdan konuşursam. Sen nasıl ki hem dün bugün sinir olduysan biz neredeyse her hafta oluyoruz işte..
sananes
30.Eylül.2013, 11:56
İki takımın maç konularını biraz daha dikkatli takip ederseniz daha iyi anlarsınız muhtemelen. Benim çok abartılı bir hata olmadığı sürece herhangi bir maç konusunda sadece işi "hakeme dua edin" demeye getiren mesajlarım olmuyor. Kıssadan hisse bu bir haftalık bir şey de değil, her hafta olan bir şey de değil kendi açımdan konuşursam. Sen nasıl ki hem dün bugün sinir olduysan biz neredeyse her hafta oluyoruz işte..
şahsına ait bir yorum yapmadım genel taraftar profilini yorumladım.
davidvilla
30.Eylül.2013, 12:06
şahsına ait bir yorum yapmadım genel taraftar profilini yorumladım.
Onu yaparken bile fanatikce konusuyorsun.
Bak bakalım maç başlıgına ben ve Burak haricinde sizi iğneleyen başka biri var mı?
Biz de sizin bizim maç başlıgımızı mahfetmenize karşılık gelip burada sizi eleştirdik yoksa Fb hakemle kazanıyor geyiği yapmıyoruz. Bence 3 büyüklerin hepsine aynı şey yapılıyor Burak'a göreyse de hakemler kötü kasıt yok.
Bu maç başlığı haricinde eski maç başlıklarını hatırlarsan da ben kendi adıma FB başlıklarında hakemle ilgili konuşmam. Kendi başlıgımda bile konuşmam direkt maç analizi yaparım. Okuyanlar biliyor zaten.
Hakemi de maçın içerisinde bir olgu olarak degerlendiririm.
İnan Fb şampiyon olacak da onu karalamaya çalışmak gibi bir amacım kesinlikle yok. Futbolunu oynasın kazansın şampiyon olsun benim için hiç bir sıkıntı yok. Ersun Hoca'nın oynattıgı futbolu da begenirim ayrıyetten.
İyi günde süper taraftar olup kötü günde bırakan taraftar profili de bir tek bize ait bir olay değil. Hepimiz aynıyız keşke biraz anlayabilsen şunu.
Sizden isteğim bizim maç başlıklarımıza gelip hakemdi federasyondu atıp tutmayın he yok ben illa atıp tutacagım diyorsanız da saygı duyarım ve o zaman ben de gelirim burada derim ki hadi burada da konuşun. Çünkü 1 hafta sizin başınıza gelen diger hafta bizim başımıza geliyor (ya da tam tersi) geçen sezondan hatırlatırım.
sananes
30.Eylül.2013, 12:09
tamam da davidvilla nickli arkadaşım. Sen diyorsun ki siz bizim başlığa yazdığınız için biz buraya yazıyoruz,fenerbahçelisi de tam tersini düşünüyor. O zaman nasıl çözülecek bu iş? Yoksa benim için problem değil,ayrıca doğrudur fanatiğimdir ama fanatiklik yapmıyorum bu konuda,meramımı anlatmaya çalışıyorum.
davidvilla
30.Eylül.2013, 12:12
Tamam o zaman, önümüzdeki hafta itibariyle yeni bir sayfa açalım.
Bak kimin önce oynayacagını bilmiyorum. Birbirimizin maç başlıklarında hakemdi federasyondu muhabbetine girmeyelim giren olursa da direkt o arkadaş özelinde yorum yapalım diğer maç başlıgında da.
sananes
30.Eylül.2013, 12:15
forumun geneline yayılabilse bu hareket kafamız oldukça rahat eder gerçekten ama göreceğiz haftaya birşey değişecek mi
ReaList
30.Eylül.2013, 14:02
Tam Emre iyileşti, Meireles sakatlanıyor, Meireles iyileşiyor Emre sakatlanıyor. Şu ikiliyi tam sağlıklı halleriyle 2 maç kullanamamak ne kadar kötü. Alper ve Salih'in daha fazla süre bulması sevindirici olduğu kadar, Cristian ve Selçuk gibi isimlerin de hakkettikleri yerlere doğru çekilmesi doğru seçimler. Her ne kadar Ersun hocanın bahsettiği gibi muhteşem bir takım, herkesi devirecek bir takım olmasak da şuan istediğimizi alıyoruz, ancak ısrarla savunuyorum denk ve üstü takımlara karşı 3 forveti ileride karman çorman oynatarak bir adım öteye gidemeyiz, mevcut kötü yapılanma yüzünden şuan mecburen öyle bir yapılanma var ancak devre arasında buna kesin bir çözüm bulmaları gerekecek.
Sheriff
30.Eylül.2013, 21:21
Ersun Yanal beklemediğim bir performans sergiliyor. Takım basan koşan pozisyon yaratan bir oyun oynuyor daha iyi fotbulcularımız olsa eminim daha da iyi bir futbol oynanacak. Hayırlısı olsun diyelim.
Nocna Mora
01.Ekim.2013, 01:57
Tam Emre iyileşti, Meireles sakatlanıyor, Meireles iyileşiyor Emre sakatlanıyor. Şu ikiliyi tam sağlıklı halleriyle 2 maç kullanamamak ne kadar kötü. Alper ve Salih'in daha fazla süre bulması sevindirici olduğu kadar, Cristian ve Selçuk gibi isimlerin de hakkettikleri yerlere doğru çekilmesi doğru seçimler. Her ne kadar Ersun hocanın bahsettiği gibi muhteşem bir takım, herkesi devirecek bir takım olmasak da şuan istediğimizi alıyoruz, ancak ısrarla savunuyorum denk ve üstü takımlara karşı 3 forveti ileride karman çorman oynatarak bir adım öteye gidemeyiz, mevcut kötü yapılanma yüzünden şuan mecburen öyle bir yapılanma var ancak devre arasında buna kesin bir çözüm bulmaları gerekecek.
Meireles bence yan pastan başka hiç bir şey yapmıyor. Aykut Demir'den fazlası yok. Salih'in oynaması hem Salih için hem Fenerbahçe için çok daha hayırlı olacaktır. Alper - Salih - Mehmet Topal orta sahası hem dinamik hem teknik hem dengeli.. Gayet yeterli.
sarianet
01.Ekim.2013, 02:03
emreyi keşke ocağa kadar atletikoya versek sonra alsak ne iyi olur adamı zımba gibi yapıp gndermişlerdi geçen sene
ForsakeN
01.Ekim.2013, 08:55
Meireles bence yan pastan başka hiç bir şey yapmıyor. Aykut Demir'den fazlası yok. Salih'in oynaması hem Salih için hem Fenerbahçe için çok daha hayırlı olacaktır. Alper - Salih - Mehmet Topal orta sahası hem dinamik hem teknik hem dengeli.. Gayet yeterli.
Topsuz oyunda muthis oynuyor Meireles. Pozisyon alma ozelligi cok iyi, fark yaratan ozelligi de o zaten. Fubolu goze hos gelmese de takimdaki en kaliteli ortasaha
HooijDonk07
01.Ekim.2013, 17:48
Topsuz oyunda muthis oynuyor Meireles. Pozisyon alma ozelligi cok iyi, fark yaratan ozelligi de o zaten. Fubolu goze hos gelmese de takimdaki en kaliteli ortasaha
+1 Görünmeyen kahraman bana göre Meireles.Salih'in de pozisyon alma özelliğini geliştirmesi lazım.