PDA

View Full Version : Antalyaspor - Beşiktaş | STSL 6. Hafta

Kaka Leite
27.Eylül.2013, 08:03
http://i.imgur.com/tgBXBXd.png

Bulstrap87
27.Eylül.2013, 09:38
Umarım derbi deki olayları kafalarından atmıstır oyncular bn farklı kazanacagımızı düsünüyorum..

BaGa TaRKaN
27.Eylül.2013, 10:21
Rıza, Ertuğrul, Şifo, Metin, Ali Hatta Sevmediğim Feyyaz'ı Bile Samet'e İnat Çok Severim Ama Samet'i Hem Oyunculuğu Hemde T.D'lüğünü Bu Yaşıma Kadar Zerre Kadar Sevmedim Sevemem de

Samet'in Genelde Rakip Takımlarda T.D'lüğünde Ukala Konuşması ve Oyun Tarzı Hep Ters Gelmiştir O Yüzden Bu Maç Kolay Olmayacak Umarım Kazaya Kurban Gitmeyiz :uzgun:

Gönlümden Geçen Şu Samet'e Rekor Tarihi Bir Hezimet Yaşatmak. İnşallah Bir Gün Olacak...

footballer33
27.Eylül.2013, 14:33
Rıza, Ertuğrul, Şifo, Metin, Ali Hatta Sevmediğim Feyyaz'ı Bile Samet'e İnat Çok Severim Ama Samet'i Hem Oyunculuğu Hemde T.D'lüğünü Bu Yaşıma Kadar Zerre Kadar Sevmedim Sevemem de

Samet'in Genelde Rakip Takımlarda T.D'lüğünde Ukala Konuşması ve Oyun Tarzı Hep Ters Gelmiştir O Yüzden Bu Maç Kolay Olmayacak Umarım Kazaya Kurban Gitmeyiz :uzgun:

Gönlümden Geçen Şu Samet'e Rekor Tarihi Bir Hezimet Yaşatmak. İnşallah Bir Gün Olacak...
+1903...

İnşallah, Samet'in son maçı olur. Derbinin izlerini de silmiş oluruz, alacağımız 3 puanla.

Başarılar takımıma.

Ralph
27.Eylül.2013, 15:34
Oyuncuları bu maça çıkmadan önce çok sağlam gazlamaj lazım. Yenersek aynen devam ederiz kaldığımız yerden. Ama ben bu maçtada hükümetten müdahale bekliyorum. Yine bir hakem katliamı bekliyorum. Önümüzü kesmek için bir maçtan fazlasına ihtiyaçları var. Örn; samsunspor. On maça bedeldi.

sananes
27.Eylül.2013, 17:14
Kusura bakmayın ama ciddi anlamda "romantikler" deniyor ya beşiktaş taraftarlarına,çok haklı o yorumu yapanlar.

Ne ön varmış beşiktaşta kes kes bitmedi. (beşiktaş'ı seven sayan bir fenerbahçe taraftarıyım,arabeski fazla abartıyorsunuz sadece)

Hsyn53Yvz
28.Eylül.2013, 14:17
Derbideki olaylar ve Bilic'in cezasının Beşiktaş'ı etkileyeceğini düşünüyorum. Beraberlik olabilir.

Universal
28.Eylül.2013, 15:37
Bilic'in böyle durumlarda ne kadar etkili bilmiyoruz; ama yavaş tempoda oynanayacak 0-0 veya 1-1 ile bitecek bir maç bekliyorum.

playeray
28.Eylül.2013, 16:14
Aynı yerden devam ederiz 3-0 bizim maç

footballer33
29.Eylül.2013, 20:13
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in de bulunduğu kafilemizde Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, MP Antalyaspor maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
Serdar Kurtuluş
Julien Escude
Ersan Gülüm
Atiba Hutchinson
Bruno Dentinho
İbrahim Toraman
Necip Uysal
Manuel Fernandes
Veli Kavlak
Hugo Almeida
Ömer Şişmanoğlu
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Kerim Frei
Ramon Motta

Kadro, 19 kişilik ve 3 kaleci, 7 yabancı futbolcu var. Kulübede 2 kaleci olacak sanırım veya 17 kişilik bir kadro olacak mecburen.

Muhammed, Sezer, İsmail, M.Akgün ve G.Süzen'den birisi kadroya alınabilirdi. Özellikle, Muhammed'in neden kadro dışı kaldığını anlayamadım.

CaptainAmerica
29.Eylül.2013, 20:32
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in de bulunduğu kafilemizde Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, MP Antalyaspor maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
Serdar Kurtuluş
Julien Escude
Ersan Gülüm
Atiba Hutchinson
Bruno Dentinho
İbrahim Toraman
Necip Uysal
Manuel Fernandes
Veli Kavlak
Hugo Almeida
Ömer Şişmanoğlu
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Kerim Frei
Ramon Motta

Kadro, 19 kişilik ve 3 kaleci, 7 yabancı futbolcu var. Kulübede 2 kaleci olacak sanırım veya 17 kişilik bir kadro olacak mecburen.

Muhammed, Sezer, İsmail, M.Akgün ve G.Süzen'den birisi kadroya alınabilirdi. Özellikle, Muhammed'in neden kadro dışı kaldığını anlayamadım.
Muhammed kadroda kaynakta sorun var galiba haber1903 yazıyo adı

footballer33
29.Eylül.2013, 20:37
Muhammed kadroda kaynakta sorun var galiba haber1903 yazıyo adı
Kaynak, resmi site. :icon_biggrin: Pektemek de yokmuş üstteki kadroda, dikkatimi çekti; ama haber1903'ün kadrosunda ismi var.

anil luque
29.Eylül.2013, 22:42
Bilic ve Önder hocanın oyuncuları motive etme hususunda problem yaşayacaklarını sanmıyorum. Oyunculara ve Bilic'e olayların az çok neyle alakalı olduğu söylense zaten Bilic kendi hayat görüşü doğrultusunda hareket eder kopartır oyuncuları :)

Samet Aybaba geçmişin hırsıyla saldırgan oynatacaktır takımı ama ben rahat ve farklı bir galibiyet bekliyorum.

Ralph
30.Eylül.2013, 19:41
Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga Serdar Escude Sivok Ramon Atiba Veli Fernandes Olcay Gökhan Almeida

Cengo
30.Eylül.2013, 19:53
Antalyaspor'un 5 maçta 1 galibiyetinin bile olmaması ve son sırada olması çok garip geliyor bana. Son sırada olmayı kadro kalitesi olarak hakettiklerini söyleyebilmek çok güç.

Ralph
30.Eylül.2013, 20:04
Antalyaspor'un 5 maçta 1 galibiyetinin bile olmaması ve son sırada olması çok garip geliyor bana. Son sırada olmayı kadro kalitesi olarak hakettiklerini söyleyebilmek çok güç.

Samet Aybaba gerçeği var onu unuttun sanırım:icon_biggrin:

playeray
30.Eylül.2013, 20:50
Pedro Franco neden hiç oynamıyor ya

Universal
30.Eylül.2013, 20:50
Samet Aybaba geçen yıl ki takımına karşı ne yapacak çok merak ediyorum.

Ralph
30.Eylül.2013, 21:01
Önder Özen çalışıyor her zamanki gibi. Bilic yanında

http://img707.imageshack.us/img707/1020/4bt9.png (http://img707.imageshack.us/i/4bt9.png/)

Suicider
30.Eylül.2013, 21:24
Maçı izliyorsanız eğer şuan Sivok'un yaptığı hareket ile Melo'nun yaptığı hareket arası ne fark var söyleyebilirmi biri? Konuyu dağıtmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın.

mwaru
30.Eylül.2013, 21:48
Galatasaraylılar her başlık altında şunun ile şunun ne farkı var, Hakem sizi tutuyor yaaa yazmayı bırakın artık. Görmekten bıktık.

Ralph
30.Eylül.2013, 21:48
İlk yarı 0-0

Ne sağ bekimiz ne de sol bekimiz orta açmayı biliyor. Bunlar hiç mi çalışmıyor hafta arasında?

Ayrıca birisi şu Muhammed'e tırnaklarını bu kadar yememesini söylesin. Bu çocuğu beslemiyorlar mı? :D

Suicider
30.Eylül.2013, 21:55
Galatasaraylılar her başlık altında şunun ile şunun ne farkı var, Hakem sizi tutuyor yaaa yazmayı bırakın artık. Görmekten bıktık.

Tepkiden anladım teşekkürler.

uAburak89
30.Eylül.2013, 22:10
Diarra atıverdi 2 tane.

Escochae
30.Eylül.2013, 22:13
Epey bir süreden sonra iddaa oynayayım dedim sağolsun Beşiktaş yatıracak herhalde.

Cengo
30.Eylül.2013, 22:24
Epey bir süreden sonra iddaa oynayayım dedim sağolsun Beşiktaş yatıracak herhalde.

İpucunu vermiştim bugün ama neyse geçmiş olsun. Gerçi bence hâlâ çevirebilir maçı Beşiktaş tempo yapabilirlerse.

Ralph
30.Eylül.2013, 22:36
Emre'nin net ikinci sarısını vermedi hakem. Sarıyı bırak faul vermedi. Gol pozisyonu olmasını geçtim 10 kişi kalacaktı Antalya son dakikalarda.

Escochae
30.Eylül.2013, 22:36
İpucunu vermiştim bugün ama neyse geçmiş olsun. Gerçi bence hâlâ çevirebilir maçı Beşiktaş tempo yapabilirlerse.

Öğlen yapmıştım kuponu yorumunu görmedim o yüzden. Zaten Bjk'yide oranı artırsın diye koymuştum. Ne denirki :)

Ralph
30.Eylül.2013, 22:56
Maç ile ilgili söyleyebileceğim tek şey, ruhsuzluk.

Geçen haftanın izlerinin çabuk kapatmak lazım yoksa pahalıya malolacak. Bilic olsa bence böyle olmazdı.

Fearless Coward
30.Eylül.2013, 23:01
Galatasaray mağlubiyetinden sonra takımın çöküşe geçeceği belliydi bana kalırsa bu maçta tek avantaj Samet Aybaba'ydı ama onla bile yendiler.Ligde ilk defa yendiler sanırım Beşiktaş'ı.

Rsa
30.Eylül.2013, 23:16
Galatasaray mağlubiyetinden sonra takımın çöküşe geçeceği belliydi bana kalırsa bu maçta tek avantaj Samet Aybaba'ydı ama onla bile yendiler.Ligde ilk defa yendiler sanırım Beşiktaş'ı.

Antalyaspor en son 3 Mayıs 1998'de İnönü'de yenmiş idi Beşiktaş'ı. Antalya'da ise 8 Aralık 1996'da yenmişler.

footballer33
30.Eylül.2013, 23:25
G.Saray maçı dahil bu sezonun en berbat futbolunu oynadık ve haklı bir mağlubiyet aldık. Takımın artık bir an önce kendine gelmesi lazım.

Eskişehir maçında, bazı isimleri sahada (Muhammed, Frei, Ersan), bazı isimleri kulübede (Olcay, G.Töre, Eneramo), bazı isimleri de tribünde (Pektemek, Veli, Escude) görmek istiyorum. Değişim şart, bu şekilde devam etmez.

Fearless Coward
30.Eylül.2013, 23:31
Franco çok iyiydi hazırlık döneminde neden hiç oynamıyor ?

Ralph
30.Eylül.2013, 23:43

Franco muhtemelen seneye hazırlanıyor. Escude ayrılana kadar ısındırılıyor. Ben öyle tahmin ediyorum.

Fearless Coward
30.Eylül.2013, 23:46
Çok iyiydi valla hazırlık maçlarında maçlarda boşta geçmiyordu. :D Beşiktaş'ın savunmacıları hep böyle gerçi golcü savunmacılar alayı. :D Bence şimdi oynatılması daha doğru olurdu ama Escude'nin tecrübesinden yararlanmak istiyor sanırım Bilic.

footballer33
30.Eylül.2013, 23:46
Franco muhtemelen seneye hazırlanıyor. Escude ayrılana kadar ısındırılıyor. Ben öyle tahmin ediyorum.
Tahminin doğru kardeşim, aynen öyle. Bu sene fizik&kondisyon yüklenecek, seneye de Escude'nin yerini alacak ve direk oynatılacak; ama bu yıl da, ara sıra forma giymeli bence.

Ralph
30.Eylül.2013, 23:51
Tahminin doğru kardeşim, aynen öyle. Bu sene fizik&kondisyon yüklenecek, seneye de Escude'nin yerini alacak ve direk oynatılacak; ama bu yıl da, ara sıra forma giymeli bence.

Şu anda Sivok Escude ikilisinden memnunum ben açıkçası. Ama dediğiniz gibi mutlaka arada oynamalı. Yabancı sınırı işte...

Bizim bence tek sıkıntımız Veli'nin birazcık yaratıcı olamaması. Tamam o yokken yokluğunu hissediyoruz ancak insan birazcık yaratıcı olur be arkadaş ya. Oğuzhan iyileşirse Fernandes ile daha iyi bir ikili olacaktır ve çıkışa geçeriz. Sezer ile bu yapılabilir aslında ama nedense hazır olamadı bir türlü. Veli'nin yapması gerekenleri Atiba yapmaya çalışıyor ve gereksiz yoruluyor, geride boş alan kalıyor. Halbuki bunları Veli yapsa, Atiba o alanı tek başına siler süpürür.

perpetua
30.Eylül.2013, 23:52

Bence bu sezonu bir stoperin sahip olmasi gereken fiziksel guce ulasmaya calisarak gecirmek zorunda.

Nocna Mora
01.Ekim.2013, 00:51
Ersan - Franco ikilisi çok iyi partner olabilirler gibime geliyor..

BaGa TaRKaN
01.Ekim.2013, 00:52
Ben Demiştim Demeyeceğim Ama Ben Malımı Biliyorum. Beklenen Bir Sonuçtu Şaşırmadım Hiç

Matteo Ferrari
01.Ekim.2013, 01:26
Kötü oyuna rağmen 70. dakikada Antalya'nın stoperi atılsa farklı bir maça dönüşebilirdi.

davidvilla
01.Ekim.2013, 09:57
Bjk çok kötü oynadı maglup olması cok normal.
Emre Güngör'ün kesinlikle atılması lazımdı belki bir beraberlik çıkabilirdi o durumda.

Yalnız benim takıldıgım bir nokta var sene başından beri, Fernandes'in tek forvetin arkasında o pozisyonun doğal oyuncularına kıyasla biraz sönük kaldıgını hissetmiyor musunuz? Sanki Fernandes Atiba ile beraber takımın tam göbeginde yer alsa (bizdeki melo selcuk gibi) daha yararlı olur bence.
Böylelikle forveti çiftleyebilir ya da o pozisyonda hucum varyasyonlarında daha cabuk ve alıskın bir oyuncu kullanılabilir.