View Full Version : Eskişehirspor - Beşiktaş | STSL 7. Hafta
Nedvedmania
05.Ekim.2013, 18:14
http://s1310.hizliresim.com/1g/5/t9hxc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
footballer33
05.Ekim.2013, 19:23
ESKİŞEHİRSPOR'UN 11'İ:
Boffin, Veysel Sarı, Akaminko, Diego, Tarık Çamdal, Erkan Zengin, Aytaç, N'Diaye, Erman Kılıç, Bienvenu, Kamara.
BEŞİKTAŞ'IN 11'İ:
Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Atiba, Veli, Necip, Gökhan, Fernandes, Olcay, Eneramo.
Kesinleşen kadrolar bu şekilde. Almeida ve Motta grip oldukları için hafta boyunca antenmanlara katılamadı ve kadroya alınmadılar. Olcay'ın yerine Kerim, Escude'nin yerine Ersan tercih edilebilirdi. Bu ikisi dışında kadromuz iyi.
besiktas1903
05.Ekim.2013, 19:24
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Hutchinson, Necip, Veli, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay, Eneramo
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Tarık, N'Diaye, Aytaç, Kamara, Erman, Erkan, Bienvenu
Motta ve Almeida enfeksiyon nedeniyle forma giyemeyecek. Kerim ve Ömer'in oynamasini isterdim. Zorlaniriz bu mac
William Rookwood
05.Ekim.2013, 20:12
Beşiktaş'ın galibiyet serisi yaptığı fixtürün zorlayıcı olmadığını söylemiştim. Özellikle Galatasaray- Antalya ve Eskişehirspor maçlarından 9 ya da 6 puan topladığı taktirde bu sezon şampiyonluğun tek favorisi olarak görürdüm. Fakat kaybedilen altı puan artı Eskişehirspor deplasmanından sonra puansız kapatacağını düşünüyorum. Yaşanan mağlubiyetlerin ardından Eskişehirspor maçı tuz biber olacaktır. Çünkü 2 maçtır kazanan ve evinde tehlikeli bir takım olan bir Eskişehirspor var.
playeray
05.Ekim.2013, 21:15
Beşiktaş'ın galibiyet serisi yaptığı fixtürün zorlayıcı olmadığını söylemiştim. Özellikle Galatasaray- Antalya ve Eskişehirspor maçlarından 9 ya da 6 puan topladığı taktirde bu sezon şampiyonluğun tek favorisi olarak görürdüm. Fakat kaybedilen altı puan artı Eskişehirspor deplasmanından sonra puansız kapatacağını düşünüyorum. Yaşanan mağlubiyetlerin ardından Eskişehirspor maçı tuz biber olacaktır. Çünkü 2 maçtır kazanan ve evinde tehlikeli bir takım olan bir Eskişehirspor var.
Bursaspor deplasmanı ve Trabzonspor'un neresi zor değil?
William Rookwood
05.Ekim.2013, 21:19
Bursaspor deplasmanı ve Trabzonspor'un neresi zor değil?
2-3 maç öncesine kadar kötü oynayan bir Bursaspor vardı, malum teknik direktör değişikliği. Trabzonspor ile kendi sahanda oynamak bir avantaj, takım olarak değil fikstür olarak söylüyorum ( ev-deplasman ) bazında.
Suicider
05.Ekim.2013, 21:38
Şöyle gram top oynamayıp sürekli kapanıp 1-0 yenik duruma düştükten sonra hunharca saldırmaya çalışan takımlar çok garip geliyor bana :)
Bursa ve Trabzonspor kolay değil bu bir.
İkincisi, rezalet oyunumuza devam ettik. Bunda Fernandes çok etkili. Keşke Sezer oynasaydı onun yerine bu maç.
Son olarak ise hakem o kadar kötüydü ki... İki takım adına rezil bir oyun yönetti. Son dakika penaltı belki verilebilirdi.
William Rookwood
05.Ekim.2013, 22:08
Hakem kötü bir maç yönetti, iki takımda maça dengeli bir şekilde başladı fakat Eskişehirspor'u kendisini yarı sahaya çekince Beşiktaş pozisyon bulmaya başladı. Eskişehirspor'un da acilen bir forvet alması gerekiyor. Bienvenu ve Necati ile bu lig yürümez.
byariff
05.Ekim.2013, 22:38
maçi izlemedim eskisehirin penaltisini vermemis diyorlar hakem. tebrikler bjk
http://s1.directupload.net/images/131005/4wbzxhhr.swf
Burak Akmanoğlu
05.Ekim.2013, 22:42
Ömeri tebrik ederim öz güveni gelir umarım. :)
footballer33
05.Ekim.2013, 22:45
Son dakika pozisyonu tartışılır, penaltı da diyen çıkar, değil diyen de. Benim yorumum ise, Veli yüzünü toptan sakınmak için elini siper etti ve top da eline çarptı. O mesafede böyle durumlar için kural ne der bilmiyorum; fakat penaltı ağır bir karar olurdu bence.
Maça gelince, zaman zaman uyuttu iki takım da. Eskişehir'in direkten dönen topu ve 1-0'dan sonraki etkinliğini saymazsak, takım olarak çok kötüydüler. Bu da bizim işimize geldi haliyle ve Ömer'in fırsatçılığı ile sonuca gitmeyi başardık.
Böylesi zor deplasmanlarda, hem de kötü futbolla alınan 3 puanlar çok önemlidir. Bursa'dan sonra, puan kaybı gözüyle bakılan bir maçtan daha galibiyetle ayrıldığımız için tebrikler Beşiktaş'ıma.
Fearless Coward
05.Ekim.2013, 22:50
Beşiktaş bana göre 6 puan değerinde bir 3 puan aldı tebrikler.
CaptainAmerica
05.Ekim.2013, 23:10
Veysel sarı; "Korner olduğuna hepimiz içeri gittik. Top önüme düştü ve ben de vurdu. Sanırım Veli'nin karnına çarptı. Girmeyince girmiyor. Allah iki takıma da sakatlık vermedi ve bu maçı geride bıraktık"
Nocna Mora
05.Ekim.2013, 23:13
Vücuttan ele gelen top penaltı ya da faul olmaz. O yüzden devam kararı doğru. Hakem çok kötüydü ama bir çok kararı hatalıydı. Ortada bir maçtı golü atan iki takım da olabilirdi ama Beşiktaş üstünlügünü korumayı başardı. Tebrik etmek lazım.
footballer33
05.Ekim.2013, 23:29
Bu arada TRTSpor'da görünce aklıma geldi şimdi, Necip'e yapılan hareket de net kırmızı kart ve penaltı. 15 numaranın (sanırım Kamara) tekmesi direk karnına gitti adamın ve 2-3 dakika yerden kalkamadı Necip.
Hakem 2 taraflı batırdı maçı. Düşük not verilip dinlendirilmesi lazım.
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2013, 23:45
Üst üste 2 mağlubiyetten sonra Eskişehir deplasmanında kritik bir galibiyet aldık.Bu galibiyet ile sezon başındaki havamızı tekrar yakalayacağımızı düşünüyorum.Zaten 34 maçın 34'ünü de kazanamayız,illaki kayıplar olacak.
Matteo Ferrari
06.Ekim.2013, 01:30
Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İkinci yarının başında Erman atılsa çok daha farklı bir maç olurdu. Olcay Şahan formsuzluğunu devam ettirdi. Eneramo tam hazır olmasa bile ilk yarı çok katkı sağladı. Ömer ise Mustafa çok daha iyi bir golcü olduğunu gösterdi. Fernandes ise etkisiz olmasına rağmen golün hazırlayıcısı oldu. Trabzon, Galatasaray maçlarını geçtik. Anadolu'da atmosfer olarak en zor üç deplasmanı da atlattık(Bursa, Eskişehir, Antalya). Milli takım arasından sonra Oğuzhan'ın da katılmasıyla güzel oyunumuza devam ederiz.
anil luque
06.Ekim.2013, 01:57
Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti kesinlikle hakettik. İlk devre arasında çok karamsardım ancak ikinci yarı şaşırttı beni takım. Bir Antalya faciası daha bekliyordum. Hakem rezalet ötesiydi. Erman Kılıç'a inatla kırmızı kart çıkarmadı , Olcay'ın formasından çekildiği pozisyonda buz gibi penaltıyı es geçti , Eskişehir adına da hatalı kararlar verdi.
Bursa ve Eskişehir deplasmanlarından 6 puanla dönsünler de görelim falan diyorlardı. Gördünüz mü?
eXcitinG
06.Ekim.2013, 02:57
Hala Beşiktaş ın fikstürü kolay diyorlar ya, şaşırıyorum. İlk 7 haftada oynadığımız takımlar Trabzon, Galatasaray, Bursa, Eskişehir. Asıl bundan sonra daha rahat bir fikstürümüz var bence.