View Full Version : Sivasspor - Gençlerbirliği | STSL 7. Hafta
Nedvedmania
05.Ekim.2013, 18:28
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/05/Iw50V.jpg
byariff
07.Ekim.2013, 02:41
burhan eser adamim ya muthis topcu abi adam :D
lofthei
07.Ekim.2013, 04:00
burhan eser adamim ya muthis topcu abi adam :D
barcelona'yla oynansa bile mutlaka pozisyon(lar)a girer, ama mahalle takımıyla bile oynansa mutlaka çok net bir gol veya goller kaçırır :D
şaka bir yana, sivasspor'un inanılmaz bir hücum hattı var(5 büyüklerden de daha iyi olduğunu düşünüyorum). ilk haftadan beri futbollarını ve carlos'un mentalitesini de çok beğeniyorum. rize, akhisar ve paşa da iyi ancak benim bu seneki favori anadolu takımım sivasspor. umarım avrupa'ya gidebilirler çünkü gerçekten hakediyorlar bana göre. da costa, cicinho, ümit kurt, taouil, grosicki, aydın karabulut, chahechouhe, burhan, djebbour, utaka. hocam naaptın sen?
footballer33
07.Ekim.2013, 20:59
barcelona'yla oynansa bile mutlaka pozisyon(lar)a girer, ama mahalle takımıyla bile oynansa mutlaka çok net bir gol veya goller kaçırır :D
şaka bir yana, sivasspor'un inanılmaz bir hücum hattı var(5 büyüklerden de daha iyi olduğunu düşünüyorum). ilk haftadan beri futbollarını ve carlos'un mentalitesini de çok beğeniyorum. rize, akhisar ve paşa da iyi ancak benim bu seneki favori anadolu takımım sivasspor. umarım avrupa'ya gidebilirler çünkü gerçekten hakediyorlar bana göre. da costa, cicinho, ümit kurt, taouil, grosicki, aydın karabulut, chahechouhe, burhan, djebbour, utaka. hocam naaptın sen?
Sivas, gerçekten efsane kadro kurmuş. Geçen yıl kilit rol oynayan Borjan ve Navratil kadroya giremiyor kontenjandan dolayı. Yeni transferler Rengifo ve Taouil de ha keza. Yerine göre, Grosicki bile ocak dışı kalabilir bazı maçlarda. Bu da, takımın yabancı kalitesini gösteriyor. Yerliler de, performans bazında bir tık daha ileri gidebilirse, Sivas senenin sürpriz takımı olacaktır. Anadolu takımları arasında, ilk 5 için 1. sırada Sivas geliyor bence.