View Full Version : Erciyesspor - Fenerbahçe | STSL 8. Hafta
Kaka Leite
16.Ekim.2013, 18:43
http://i.imgur.com/crqezee.png
SacrificeGGTC
16.Ekim.2013, 18:48
Salih ve Emenike bu maçta ilk 11'de başlamalı. Keza ikisi için kendisini gösterebileceği ve çok yerinde bir zamanlamayla çıkışa geçebilecği bir deplasman. İçi geçmiş(Baroni, Emre, Selçuk, Topuz) futbolcular yine maça çıkarsa çok üzülürüm.
Hsyn53Yvz
16.Ekim.2013, 22:11
Rahat kazanırız. Emenike'den de gol bekliyorum, yeter artık :D
Dave S Mustaine
17.Ekim.2013, 12:50
Emenike'nin patlama yapacağı maç bu olsun artık. skor tahminim 0-2 veya 1-3
sananes
17.Ekim.2013, 14:26
rahat kazanırız. Emenike 11 başlayıp,Sow kenarda otursa ben memnun olurum. Kadronun gerisi önemli değil.
himone
17.Ekim.2013, 22:08
Umarım Emenike'yi oynatır ama forvet oynatır. Ve Gökhan Gönül'ün de dinlenmesi gerekiyor, milli maçlar da dahil son 3-4 maçta fizik olarak yetersiz görünüyor rotasyon için sakatlanmasını beklemeye gerek yok. Maçı da 3-1 alırız diye düşünüyorum.
Edit: Ve bugün Gökhan Gönül'ün sakatlık haberi geldi.
ReaList
20.Ekim.2013, 05:15
Karabük'te ve Spartak Moskova'da rahatlıkla tek forvet oynayan Emenike'nin, Keza Lille'de Sow'un Fenerbahçe'de sol kanada veya sağ kanada hapsedilmesi fantezisini bir türlü anlamadım gitti. Hayır bu adamları alıyorsan ona göre oynayacaksın, şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok, 13 milyon € az para değil. Madem Webo her ikisi yerine de banko yazılacak isim olacaktı, o zaman bu kadar parayı vermeyecektin. Emenike konusunda yanlış yoldayız bu gidişle 2. Güiza faciası olacak.
Kadir Has Stadının zemini iyi, böyle statlarda Fenerbahçe'nin futbolundan şüphe duymuyorum, rahat ve bol gollü geçecek bir maç olur.
di canio
20.Ekim.2013, 15:42
Gökhan Gönül ve Bruno Alves'in eksikliği savunma açısından sıkıntı olacaktır. Volkan'ın formsuzluğu da malum. Sow'un Trabzonspor maçındaki gibi beceriksizlikleri olmazsa rahat alırız. Orta sahada Salih'in başlamasını istiyorum ama geçenlerde bir maçı 2 değişiklikle tamamladı Yanal. Ben neden Salih'le başlamadıklarını sorgularken, sonradan oyuna bile sokmayabiliyorlar. Keşke kiralansaydı böyle olacağına. Umarım ilerleyen haftalarda çok daha fazla yer bulur kendisine.
anil luque
20.Ekim.2013, 17:08
Fileminks cezalı mı bu maç ?
Fearless Coward
20.Ekim.2013, 17:19
Evet Anıl cezalıymış.Onun yokluğu hissedilecektir ancak ben yine de en kötü beraberlik bekliyorum Erciyes'ten.
KaRaBükLü KraL
20.Ekim.2013, 17:36
Dünkü Karabükspor galibiyeti sonrası Erciyes'in kazanmasını canı gönülden temenni ediyorum :)
sui generis
20.Ekim.2013, 19:02
Kayseri Erciyesspor ilk 11'imiz: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Caner, Selcuk, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
barahir
20.Ekim.2013, 19:03
Çok enteresan bir orta saha seçimi olmuş.
sui generis
20.Ekim.2013, 19:05
Salih bu zamanda da oynatılmıyorsa ne zaman oynatılacak ?
Emenike 2 gol attı, oynatsaydın ya :)
Alves'in yedeği de Bekirmiş. Kadlec ne iş görecek bu takımda :)
Cristan Emre :(
ilginç gerçekten :)
anil luque
20.Ekim.2013, 19:06
Evet Anıl cezalıymış.Onun yokluğu hissedilecektir ancak ben yine de en kötü beraberlik bekliyorum Erciyes'ten.
Ben O'nun yokluğunda pek şans tanımıyorum Erciyes'e şahsen Kaan..
furkan58
20.Ekim.2013, 19:08
Orta saha ibretlik olmuş. Bugün bol bol kriz geçiricez anlaşılan.
di canio
20.Ekim.2013, 19:16
Orta saha ibretlik olmuş. Bugün bol bol kriz geçiricez anlaşılan.
Beni asıl düşündüren savunma. Orta sahada Selçuk yerine Mehmet Topal olsa bir nebze de, Mehmet Topuz ve Caner gibi savunma özellikleri sıfıra yakın 2 bek, ortada da Bekir gibi el bombası, yanında da Egemen gibi savunma toparlama özelliği olmayan bir stoper, arkada da son zamanlarda üst düzey formsuzluk sergileyen Volkan var. "Nabıcaz be Kamil?" diyordu Erkan Can Gemide filminde. Yine onun sözüyle, "Allah sonumuzu hayır etsin"le bitireyim ben.
EndoplazmiK RetikuluM
20.Ekim.2013, 19:18
Kadro evlere şenlik.
anil luque
20.Ekim.2013, 19:18
Beni asıl düşündüren savunma. Orta sahada Selçuk yerine Mehmet Topal olsa bir nebze de, Mehmet Topuz ve Caner gibi savunma özellikleri sıfıra yakın 2 bek, ortada da Bekir gibi el bombası, yanında da Egemen gibi savunma toparlama özelliği olmayan bir stoper, arkada da son zamanlarda üst düzey formsuzluk sergileyen Volkan var. "Nabıcaz be Kamil?" diyordu Erkan Can Gemide filminde. Yine onun sözüyle, "Allah sonumuzu hayır etsin"le bitireyim ben.
Abi o filmde bomba bir repliği daha var bu savunmayla o da olabilir bence :D :D
SacrificeGGTC
20.Ekim.2013, 19:19
K. ERCİYESSPOR - FENERBAHÇE
SAAT: 19.00
STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: LİG TV
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Jorgacevic, Erhan, Numan, Mangane, Emre, Cem Can Azofeifa, Traore, İbricic, Yasin, Sinan
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Egemen, Bekir, Caner, Kuyt, Selçuk, Emre, Cristian, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
İlk mesajımda saydığım bütün oyuncular oynuyor. İnanamıyorum! Gerçi Topuz konusunda biraz zorunlu kalsakta, Ersun hoca benden ilk sıfırını aldı.
di canio
20.Ekim.2013, 19:20
Abi o filmde bomba bir repliği daha var bu savunmayla o da olabilir bence :D :D
Evet, Kamil'in ardından gelen :)
himone
20.Ekim.2013, 19:29
Yıllardır her kritik virajda takımın kaybetmesine sebep olan oyuncuların hepsi sahada, sonra hocaya laf söyleyince bize kızıyorlar. Eğer bu takım bu oyuncuları oynatmayacaksa niye alındılar, Salih madem bu maçta bile oynamayacaktı niye kiraya verilmedi. Emenike'yi yedekte tutmak için mi 13 milyon Euro verdiniz? Bu hocayla hala başarıya inanan var mı? Olsa bile Alper, Salih ve Emenike gibi futbolcuları kaybettikten sonra başarı gerçekten başarı mıdır?
ReaList
20.Ekim.2013, 19:29
Puan kaybı olursa kıyamet kopar, Rulet oynamak iyidir de eli bu kadar mahkum ve güçsüz bırakan bir ruletin faturası ağır olursa altından kalkılmaz.
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 19:30
2 haftadır maçı bekliyoruz çıkan kadroya bak
uAburak89
20.Ekim.2013, 19:33
Ersun Yanal yürek yemiş bayramda herhalde.
himone
20.Ekim.2013, 19:35
Ersun Yanal yürek yemiş bayramda herhalde.
Bence beyin yemiş...
İdeal 11 diye belirlediğimiz üst üste oynatılan 11'e göre şu orta saha ve defans da Egemen,Caner dışındakiler yedek kadro.
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 19:39
sanki takım haftada 2 maç 3 maç yapıyorda rotayona gitti
anil luque
20.Ekim.2013, 19:43
Rakipte Azofeifa ve İbricic gibi topla haşır neşir olmayı seven iki oyuncu varken Ersun Yanal'ın bu kadar yumuşak bir orta saha ile maça çıkacak olması enteresan. En azından rakibi ısıracak bir Alper veya Holmen gerekirdi bence Cristian'ın yerine.
SAİT71
20.Ekim.2013, 19:43
Allah ın futbol alemine ibretlik olsun diye yarattığı bir Christian ile, formsuz Volkan ile, haftalardır adam akıllı oynamayan Emre ile, futbolcu olduğuna kendisinin bile inanmadığı Bekir ile zorlanırız. Salih'i devre arası acilen kiralık yollamak lazım. Paslanacak adam yakında. Ersun Yanal Galatasaray'ın formsuz olduğu şu dönemde saçma sapan puan kayıpları yaparsa sezon sonunu göremez bu takımda.
Corpus
20.Ekim.2013, 19:45
Fenerbahçe ilk dakikalarda maçı koparamazsa gollü beraberlik yolun sonu için mantıklı duruyor.
Hsyn53Yvz
20.Ekim.2013, 19:50
Alper ve Salih yedekte iken Selçuk ve Cristian sahada. Bu nedir ya?
OrcunFB
20.Ekim.2013, 20:06
Faul çalınmayan pozisyon direk sarı kart hatta kırmızı bile olabilirmiş.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:07
Faul çalınmayan pozisyon direk sarı kart hatta kırmızı bile olabilirmiş.
Bunu yazmak için girmiştim foruma hangi gözle görüp devam kararı veriyorsa artık.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:10
Goooooooooooooooooooooooooool
Moussa Sow !
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:12
https://pbs.twimg.com/media/BXCFHp9IYAAxmLk.jpg:large
Sow'un devam denildiği pozisyon.
uAburak89
20.Ekim.2013, 20:15
Sow çok temiz iş yaptı, süper pas verdi sağ kanada, sonra gelen güzel ortayı çok net bitirdi.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:18
GOL ANI
https://pbs.twimg.com/media/BXCGvfBIMAAuTnb.jpg:large
O top nasıl falso aldı öyle?
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:20
İlginç bir pozisyon oldu orada ! :)
OrcunFB
20.Ekim.2013, 20:23
Azo astı :(
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:23
Efsane gol yedik yalnız,Azofeifa ve Volkan'ın emeklerine sağlık gol yiyeceğin belli atlamasana be Volkan :D
Fearless Coward
20.Ekim.2013, 20:25
Azo ne yaptın la sen öyle. :)
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:27
Baroni'yi sahada gören var mı ?
Çok güzel bir gol attı Azofeifa.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:36
Abi Erciyes teknik adamı Halis Özkahya'yı almalı onun yerine bir adam daha yararlı oynayacaktır.
uAburak89
20.Ekim.2013, 20:41
Caner'in atılması lazımdı. Bu tarz hareketlerine prim verildiği için yapmaya devam edecek, nasıl olsa atamıyorlar.
SAİT71
20.Ekim.2013, 20:41
kendi kendimize adamları oyuna dahil ettik... Mehmet Topuz, Baroni, Selçuk, Webo gibi çapsız adamlardan kurtulmadıkça bir yere varamayız. Webo orda gereksiz bir faul yaptı.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:42
Caner'in az önce ki pozisyonunun açıklaması
O pozisyonda adama birkere vurduğunu ıspatlasınlar kırmızı yesin üç kere vuruyo hepside topa
Hakem düdük çalmamış napsın orada ?
byariff
20.Ekim.2013, 20:43
yazik gerçekten yazik caner yerdeki adami tekmeliyor resmen nasil oyundan atmazlar anlamiyorum
Önder HOCA
yahu bu caner ne kadar aptal bir adam
uAburak89
O pozisyonda adama birkere vurduğunu ıspatlasınlar kırmızı yesin üç kere vuruyo hepside topa
İlk darbe adamın dizine diye gördüm ben. Ayrıca oyundan çıkıyor, acaba neden..
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:45
Ya bırakın ya Caner atılacaktı ha ? adam yere düşmeden sarı kartla koşan halis özkahya maçın hakemi bu adam geçen sene Meireles tükürdü diyip tükürdüğünü yalayan hakem değil mi ? sizinle atışmaya gerek bile duymuyorum şu dakikada.
Ersun Yanal, 2. sarı kartı görme riski yüksek olan Caner Erkin'i kenara alarak doğru hareketi yapmıştır. Hele ki hakem Özkahya olunca...
Doğru Tespit budur.
"Halis iyi hakem olsaydı Sow'un pozisyonunda sarı gösterip Caner'i de ikinci sarıdan atmlıydı."
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:49
İlk Yarı Sonucu 1-1
himone
20.Ekim.2013, 20:50
Şimdi 80. dakikaya kadar bu rezil herifleri izleriz, sahada 20 metre ötesine pas atamayan 2 tane orta saha oyuncumuz varken biz bu maçı zor alırız. Şu Webo da daha kaç hafta kötü oynayacak merak ediyorum, Emenike bundan daha kötü mü oynuyor?
anil luque
20.Ekim.2013, 20:50
"Bence" canerin atilmasi gerekirdi.
Erciyes kontralari hic iyi degerlendiremiyor. Cok bosluk veriyor fener savunmasi hizli ataklarda.
uAburak89
20.Ekim.2013, 20:51
Heyecan yapma. :) Sow'un pozisyonu için itiraz etmedik ki ? Geçmişi değil, şu anda olanı yorumlamak lazım. Genelleme yapmıyorum. Pozisyon çok net kırmızı isterse direk isterse çift sarıdan. Ersun Yanal bile anladı atılacağını girdi sahaya ittirdi Caner'i saha içine doğru gitsin oradan uzaklaşsın diye.
Hakem kötü olabilir, eskiden saçmalamış olabilir de sen kendi oyuncuna neden tepki veremiyorsun. Gösterebilen de var tabii haklarını yemeyelim hem Önder HOCA nickli arkadaş, hem de twitter'da pek çok insan.
Ersun Yanal süper hamle yaptı bence, takımına da sağlam bir mesaj vermiş oldu.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:53
Heyecan yapma. :) Sow'un pozisyonu için itiraz etmedik ki ? Geçmişi değil, şu anda olanı yorumlamak lazım. Genelleme yapmıyorum. Pozisyon çok net kırmızı isterse direk isterse çift sarıdan. Ersun Yanal bile anladı atılacağını girdi sahaya ittirdi Caner'i saha içine doğru gitsin oradan uzaklaşsın diye.
Hakem kötü olabilir, eskiden saçmalamış olabilir de sen kendi oyuncuna neden tepki veremiyorsun. Gösterebilen de var tabii haklarını yemeyelim hem Önder HOCA nickli arkadaş, hem de twitter'da pek çok insan.
Ersun Yanal süper hamle yaptı bence, takımına da sağlam bir mesaj vermiş oldu.
Twitter'da beni takip etmiyorsun o zaman anlaşılan. :)
uAburak89
20.Ekim.2013, 20:54
Şöyle bir baktım, iyi ki etmiyorum. :) Neyse konu bu değil zaten.
Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde kim var bilmiyorum da Emre ve Cristian yerine başka oyuncular girse bence çok rahat kazanabilir.
anil luque
20.Ekim.2013, 20:58
Orta sahayla forvet arasindaki baglantiyi kurmasi gereken Cristian kosu mesafesinde ilk 5te yok.
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 20:58
Şöyle bir baktım, iyi ki etmiyorum. :) Neyse konu bu değil zaten.
Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde kim var bilmiyorum da Emre ve Cristian yerine başka oyuncular girse bence çok rahat kazanabilir.
emrenin çıkmasına bile gerek yok adam cristian kadar pas hatası yapmıyor en azından baroninin yerine alper girse yeter
cristan sayesinde 2 tane net kontra yedik
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 20:59
Cristian çıksa kâfi.
sui generis
20.Ekim.2013, 21:07
Caner'in ilk pozisyonunda kart ne kadar gereksizse, oyuncuyu tekmeleyip kart görmemesi o kadar yanlıştı. Atılmaması yanlıştı ama üzülmedim :)
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 21:11
Yan hakem yuh diyorum başka birşey değil oha yani yuh gözünün önünde ki pozisyonu göremedi ya :@
anil luque
20.Ekim.2013, 21:14
Emre'nin neye , niye itiraz ettiğini anlayabilen var mi ?
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 21:16
Emre'nin neye , niye itiraz ettiğini anlayabilen var mi ?
Anlamsız başka birşey değil kırmızı göster diye bekliyorlar...
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 21:16
58' | Selçuk Şahin ⬆️⬇️ Alper Potuk
Cristian oynamasın daha iyi 10 kişi oynayalım aynı şey !
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 21:19
Webo köşeye bıraksa....
cureshot
20.Ekim.2013, 21:19
Puan da kaybetse FB istek + odak avantajı nedeniyle şampiyonluğa bu sezon daha yakın duruyor.
En büyük sorun şu anda Emenike, muhakkak bir şekilde devreye sokulması lazım.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 21:27
Moussa Sow süper vurdu yalnız.
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 21:29
https://pbs.twimg.com/media/BXCWv8gIYAAfdmd.jpg:large
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 21:51
hakem webonun rövaşata denemesine rakibe faul verdi anlamsız şekilde aslına penaltı, ayağı yerde olmayan adama arkadan sarj var orda. alperin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda avantajı kesti
bu ikisi çok kritik hatalardı
1-2 bitti maç
emenike şeytanın bacağını kırdı.
alexdeozil
20.Ekim.2013, 21:55
Emenikeeeeeeeeeeeeeeeeee
uAburak89
20.Ekim.2013, 21:57
Altın değerinde puanlar bunlar ve son dakika golleri genelde şampiyonluk habercisidir. Şans değil, isteğin sonucudur çünkü.
anil luque
20.Ekim.2013, 21:58
Iceri gittim geldim 94:35te falan gol olmus. Uzatmalarda oyun mu durdu?
erdem344
20.Ekim.2013, 21:59
Evet durdu oyun 1.30 dakika felan
zeck17
20.Ekim.2013, 22:02
9kişi kalması gereken takım son dakika golüyle galip gelmiş hakem ilginç yönetmiş
ForsakeN
20.Ekim.2013, 22:04
Hakettik, cok da guzel kazandik. Helal olsun tum oyunculara
erdem344
20.Ekim.2013, 22:04
9 kişi mi ? ben ikinci yarı izledim maçı pek hakem hatası göremedim
zeck17
20.Ekim.2013, 22:05
9 kişi mi ? ben ikinci yarı izledim maçı pek hakem hatası göremedim
Caner ve Emre
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 22:06
600 pası geçtik sanırım bugün
furkan58
20.Ekim.2013, 22:06
Emenike durdu durdu sonunda en kritik yerde golü buldu. Cristian artık bi zahmet git arkadaş yalvariyorum.
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 22:07
Caner ve Emre
emre nin kırmızı kartlık bir olayı yok karta gireceksek maçın en başında sowa yapılan hareket var rakip maça 10 kişi başlasa maç tamamen farklı olucak
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 22:07
Emenike durdu durdu sonunda en kritik yerde golü buldu. Cristian artık bi zahmet git arkadaş yalvariyorum.
cristianın oynadığı her hafta aykut kocamanın kulaklarını çınlatıyorum
furkan58
20.Ekim.2013, 22:09
Caner ve Emre
Caner'in ilk kartı hatalı bi kere ikinciside adam topun üstüne yatıyor bacak arasına sıkıştırıyor topu oda almak için topa vuruyor gayet normal. Emre'de görmesi gereken kartı gördü zaten 2. Yi nerde görmesi gerekiyordu ?
Daha maçın başında Sow'un pozisyonunu gormezler 9 kişi kalması gereken takım derler.
zeck17
20.Ekim.2013, 22:09
emre nin kırmızı kartlık bir olayı yok karta gireceksek maçın en başında sowa yapılan hareket var rakip maça 10 kişi başlasa maç tamamen farklı olucak
elle oynasyıp düdükten sonra sarı kart görmüş halbuki düdükten sonra topa vurmak sarı kart örneği için uijfalusi'nin atıldığı fenerbahçe maçı
Caner'in ilk kartı hatalı bi kere ikinciside adam topun üstüne yatıyor bacak arasına sıkıştırıyor topu oda almak için topa vuruyor gayet normal. Emre'de görmesi gereken kartı gördü zaten 2. Yi nerde görmesi gerekiyordu ?
Daha maçın başında Sow'un pozisyonunu gormezler 9 kişi kalması gereken takım derler.
http://www.59saniye.com/caner-erkinin-kayseri-erciyesspor-macinda-attigi-tekme/
Bu bana normal gelmiyor ne yazık ki yiyorsa avrupaki maçlarda yapsın...
BleedingMoon
20.Ekim.2013, 22:13
fenerbahçe'nin aleyhindeki kararlar görülmez beyler. boşuna uğraşmayın. ama yine de not olarak kalsın.
https://twitter.com/Fenerbahce/status/391979017890713601/photo/1/large
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 22:14
elle oynasyıp düdükten sonra sarı kart görmüş halbuki düdükten sonra topa vurmak sarı kart örneği için uijfalusi'nin atıldığı fenerbahçe maçı
http://www.59saniye.com/caner-erkinin-kayseri-erciyesspor-macinda-attigi-tekme/
Bu bana normal gelmiyor ne yazık ki yiyorsa avrupaki maçlarda yapsın...
düdükten sonra topa vuran çok kişi var hakemler hepsini vermiyorlar vurma varsa tamam hatalı ama maçın başındaki net kartlık pozisyonu verse diğer pozisyonlar yaşanmamış olucak yani en büyük hata en başta yapılan hata.
Universal
20.Ekim.2013, 22:17
Kaleci son dakikalarda o topu ayağında tutmayıp sarı kart görmeseydi maç bu kadar uzamayacak ve Fenerbahçe gol atamayacaktı. Neye niyet neye kısmet.
Söyleyeceğim tek söz Şampiyonluk Yakın Bayrakları Asın.
SAİT71
20.Ekim.2013, 22:23
Farka götürebileceğimiz bir maçtı. Maçın başında 2. golü 3. golüde bulabilirdik. Ancak bu çaptaki adamlarla olmuyor. Yerli oyuncular + yabancılardanda bir kaç isim bizim kadro kalitesini baya aşağı çekiyor. Mehmet Topuz rezalet bir oyuncu, tüm pozisyonları yedi bitirdi. Top benden çıksın diye öylesine tepeliyor kanattan. Karpuzları isabetsiz. Baroni desen Selçuk desen hep aynı. Webo'yu La Liga'da bir takıma versen oynayabilir mi orada merak ediyorum. Bizde ne işi var. Saçma bir duran top kazandırdı. Barajda da kafasını uzatsa topa dokunacakken kaçtı. Oyunun içine etti. Emre önceki haftalara göre daha iyiydi ancak yinede yetersiz. Sow ile Emenike nasıl vuracaklarını bilen adamlar oldukları için affetmediler ve kurtardılar. Böylesine kötü, hiç bir şey yapamayan bir takıma karşı bile ecel terleri döktükya bir şey demiyorum. Tamamiyle bugün Ersun Yanal'ın seçimlerinden dolayı zorlandık. Oyuncak değilki bu takım yapboz gibi bozup tekrar yapalım. Bu kadar saçma bir ilk 11 ile umarım başka maçlar görmeyiz. Çok pis sinirlendim. Kazanmamız bir şeyi değiştirmedi. Sıradan bir Anadolu takımı gibiydik bugün.
Hakemde berbattı. Emre'ye doğru bir sarı kart verdi bence. Ancak saha o kadar hakem kıyafeti giymiş nesneler olmasına rağmen, topu rakipten kurtarmış ve ceza sahasına girmeye yakın olan Sow'u kramponu ile durduran Erciyes'li oyuncunun pozisyonunu hiç bir hakem kıyafeti giymiş nesnede mi görmez? Emre'nin pozisyonu görebilen o şahin gözler o kadar açık, topla alakası kalmamış bir oyuncunun art niyetli kart gerektiren bir hareketini nasılda kaçırır. Neyse canım boşverelim. Hakemdir yapar...
Dennis Bergkamp
20.Ekim.2013, 22:29
Hakem bizi engellemeye çalıştı tüm kanallarda Erciyes aleyhinde diye laflar geçiyor vay arkadaş ya :D
Penaltı verilmedi,%90 lık gol pozisyonunu avantaja bırakmadı,Sow'a yapılan faule kırmızı vermek yerine faul bile vermedi,Caner'e boşu boşuna kart gösterdi sonra neymiş Caner'e kırmızı gösterememiş.Gösteremez tabi öyle saçma sapan bir sarı kart verirsen doğru sarıyı veremezsin.Kendi de biliyordu ilk sarının yanlış olduğunu onun baskısı altında kırmızıyı gösteremedi.
Kazanmışken söylemek lazım: Allah bugünden sonra Halis Özkahya ile muhattap olmak zorunda kalacak Fenerli oyunculara sabır versin.
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 22:41
http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-var-mi-46
bu pozisyonuda unutmuşuz bak buda penalltı
Burak Akmanoğlu
20.Ekim.2013, 22:42
Net penaltı sonda ki.
Önder HOCA
20.Ekim.2013, 23:49
maçın istatistiklerini kapsamlı olarak nerden bulabilirim ?
byariff
20.Ekim.2013, 23:57
https://pbs.twimg.com/media/BXC4R1HCEAAUIVi.jpg
ForsakeN
21.Ekim.2013, 00:04
Ne var orda, koskoca topu göremiyor musun? adamın kucağında top, caner de ona vuruyor her seferinde. beyler rakip takımsınız diye göz göre göre olayı yanlış yorumlamanıza gerek yok.
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-tartisilan-pozisyon-3
alexdeozil
21.Ekim.2013, 00:15
Adam topla bütünleşmiş Canerde topa vuruyor pozisyon temiz.
Kaka Leite
21.Ekim.2013, 00:18
Bence o pozisyonda art niyet olduğu çok açık. Ersun hoca da bunu anladı ki oyundan çıkardı Caner'i..
Gereksiz zamanlarda böyle sinirlenip takıma zarar veren oyunculardan birisi Caner. Bu sezon çok iyi buna lafım yok ama yaptığı hareket çok gereksiz..
Bence çok fazla tartışmaya gerek yok, net bir şekilde art niyet var o pozisyonda.
Cenker,gerçekten helal olsun diğer taraftar ( ? ) arkadaşlara göre objektif bakabildiğin için.Orada 3 kere topa vurmuş diyelim ki futbolcu orada vücudunu sağa doğru biraz çevirdi ve o tekme vücudunun bir yerine geldi o zaman da topu saklamasın derdi arkadaşlar herhalde :) Yaptığı kesinlikle art niyetli bir hareket topa bile vursa.Bizdeki Engin neyse Fenerbahçe'de Caner de o ikisi de karekter olarak sıfırlar gözümde.
himone
21.Ekim.2013, 00:42
Hakem maçın başında Sow'un pozisyonunda kırmızı vermedikten sonra istediğiniz kadar konuşun. Nedense bunları görmeyip çıkıp 10 gün Caner'in kartını konuşuyorsunuz. Zaten en başta Mangane kırmızı görse maç nasıl olurdu herkes biliyor. Caner'in kesinlikle kırmızı görmesi gerekiyordu. İlk kart hatalı diyen arkadaşlar var ama bence direk kırmızı. Ama Halis Özkahya FB maçlarında şov yapmaya alışmış artık.
Maça gelirsek Ersun Yanal'ın rezalet kadro seçimi yüzünden zorlandık. Sahaya çıkan 11'de Sow haricinde top oynayan adam yok. 11 açıklandığında da söylemiştim bize 3 yıldır maç kaybettiren bütün oyuncular sahadaydı. Takım sene başında 30 milyon Euro'dan fazla para harcamış ama bir tanesi bile sahaya çıkmadı. Salih gibi bir yıldız adayımız var 8 haftada daha 11'de sahaya çıkmadı. Bu hoca ve başkanla biz ancak böyle top oynarız, 4 forvet taktiğini nerden buldu onu da merak ediyorum. Cristian ve Selçuk hala bu takımda ne iş yapar, Topuz, Egemen ve Bekir daha kaç yıl oynamalı tecrübe kazanmak için.
Puan olarak iyi durumdayız ama hocanın artık kendine gelmesi lazım, şu orta saha eksikliğinde bile Alper nasıl yedek olur anlamış değilim. Umarın GS maçına kadar puan kaybetmeyiz ve takım gerçekten iyi oynamaya başlar.
William Rookwood
21.Ekim.2013, 01:13
Bence Mangané ve Caner'in pozisyonları net kırmızı.
Homer J.S
21.Ekim.2013, 01:19
Yahu canerin pozisyonuna tertemiz diyenler var, siz dunyanin herhangi bi yerinde boyle bi sey gordunuz mu hayatinizda. Yerdeki adam uzerindeki top tekmelenir mi? Ersun Yanal bile uyuz oldu adami oyundan aldi. Net soyluyorum savunanin taraftarligina sasarim, siz de biliyorsunuz bal gibi ikinci sariyi gormesi gerektigini.
Ayrica benden de ufak bir tavsiye bu pozisyona kirmizi kart diyince Fenerbahceliliginizden bi sey kaybetmezsiniz aksine buyukluk sizde kalir. Cenker arkadasimizda oldugu gibi...
nannar
21.Ekim.2013, 01:26
Eğer bugün Erciyes'in forveti Sinan Kaloğlu yerine daha yetenekli bir oyuncu olsaydı Erciyes en az 2 gol daha bulurdu. Caner'in pozisyonu net kırmızı kart. Fakat Bir pozisyon vardı,kim olduğunu hatırlayamıyorum (Erciyes'in oyuncusu) , onun da kırmızı es geçildi.Hakem çok kötü bir maç yönetti. Canerin sarı kartını yanlış verince kırmızıyı çekemedi. umarım hakemler bu sene de en çok konuşulan taraf olmaz...
William Rookwood
21.Ekim.2013, 01:43
Hatırlarsanız mahalle maçı yaptığımızda yapardık o tür hareketleri, yere arkadaşımız düştüğünde ya da top duvara doğru gelip arkası dönük bir şekilde durduğunda tekmelerdik topu almak için. :) Ayrıca Mangané'nin Sow'a yaptığı hareketten dolayı değil kırmızı kart, faulün bile çalınmaması çok enteresan açıkçası. Hadi hakem görmedi, diğer hakemler neredeydi?
SAİT71
21.Ekim.2013, 02:22
Caner bugün gereksiz bir agresiflikle oynadı. Ersun Yanal'da 16 yaşından beri tanıyorum falan dedi. Zaten oyundan da erkenden aldı. Topa vurdu vurmadı olayını yapmak gereksiz. Üstelik o şekilde vurarak topu en fazla adamın midesine sokarsın, buda bize bir şey kazandırmaz. Topa vursa dahi yerdeki oyuncu yere düşmüş ve top altında kalmış. Saydırır gibi vurmamalıydı. Ben ne sadece topa nede direk rakibe vurduğuna inanıyorum. Ortaya karışık bir şekilde vurmuş. O bölgeden direk rakibi tekmelese, zaten o adam ordan kalkıp oynayamaz. Tahminimce top aracılığıyla adamı dövmüş gibi.
Caner'in ilk sarısı yanlış karardı. Zira Caner iki kişinin arasında kalıp topu ayağından kaçırınca sağından giden topa sağ ayağını gelişine savurdu yakalamak için. Bacağını fazla açınca kas sakatlığı olmasın diye arkada kalan sol bacağını rastgele öne savuruyor. Dengesi bozuluyor ani olduğundan ve kendini öne bırakıyor ki sakatlık olmasın. Hakem pozisyonu süzemedi ya da süzmedi her neyse, hatalı karar verip sarı kartı verdi. Sarı kart olmamalıydı. Yakın çekimi var, net belli oluyor.
İkinci pozisyonda resimdeki gibi değil. Resimdeki vuruş anı değil. TRT'den tekrar izledim. Doğrudan topa vuruyor ama tamamen bilinçli. Ayağını kesinlikle Yasin'e savurmuyor. Sanki hıncını alır gibi topa abanıyor. Kesinlikle bilinçli. Neden bu kadar gergin? Anlamıyorum. Kalsaydı mutlaka 2. sarıyı görecek agresifliği yapardı. Huzursuz olduğu yüzünden belliydi. Yakında ortaya çıkar. Sarı kart verilmeliydi pozisyona, zira bu topa hareket rakibi sakatlayabilirdi. Dengesiz hareket. Doğrudan kırmızı veremezsin, çünkü doğrudan darbe yok. Sonuçta kural kuraldır, aksi adaletsizlik olur. Yukarıdaki resmin çözünürlüğü berbat ve açısı berbat. Caner'in yaptığı çakallık çirkeflik ama Yasin'in de topu üzerine yatıp saklama hakkı yok. O da çirkeflik.
Sow'a yapılan ilk darbe gibi ikinci yarıda yine atlanan bir darbe daha var yine Sow'a yapılan. İkisi de kırmızı kart ve toptan alakasız, doğrudan baldıra.
Aynı yardımcı hakem 1 metreden korneri görüp bilerek vermedi. Bunun bir açıklaması olamaz. İki sene önce olsa şike davası zanlısı olurdu.
Sow'a yapılan darbede top Alper'e gitti. Önü açık, kaleye gidecek, az önceki faul çalınıyor? Nasıl? O sarı kartı maç durunca veremiyor musun?
Bir defa bize de hatalı korner verdi. Yardımcı hakem bir oraya bir buraya çekip çekip sonra 1-2 sn bekleyip karar veriyor. Beceriksizlik had safhada.
Kuyt'a yapılan net penaltı. O kadar sert yüklendi ki rakip, alt kategorideki hakem bile çözer pozisyonu.
Başka da tartışılabilecek pozisyon yok.
Maça gelince ilk 20 dk çok iyi futbol oynadı ama 70 dakika Konyaspor maçından bile berbat futbol oynadı Fenerbahçe. Bunun temelinde Selçuk ve Cristian'ın oyuna katılmamaları, rezil pas tercihleri ve temposuzlukları. Emre de onların yanına gelip debelenmedi. Hep rakip yarı saha ortasında bir iki rakip markajında ortada saklandı. Eğer geriye gelirse zaten fizik olarak hazır olmadığı için maçı tamamlayamayacağını bildiğinden yaptı. Onların hatalarına da savunmaya koşması gerekecekti. O yüzden takım yan pas yaparak tempoyu çok aşırı derecede düşürdü pas hatası yapmamak adına.
Vleminckx tam bir pivot santrafor. Çok çalışkan. Olmayınca ileride top saklayamadılar. O yüzden çok kapandılar. Fenerbahçe, savunmasını da çıkarıp hapsedince iyice ceza sahası önüne doluştular. En hızlı oyuncuları stoper Mangane olunca normal. Az da olsa kontra denediler ve başarısız oldular.
Sezon başında hata dediğim Kadlec ağır özgüven kaybetmiş durumda. Bir metre öteye koşmuyor ki hızı da var aslında. Öyle olunca Caner'i kart görmesin diye çıkarıp aldığında temposuzluk tavan yaptı. Mehmet Topuz bindirdi sadece. Markajı kolaylaştı. Mehmet Topuz da çabuk istop edip müthiş orta yaptı golde. Hasan Ali ve Mehmet Topuz da varken yedek bek problemi de yok aslında. Kadlec stoper kullanılmalı, Yobo gönderilmeli. Kadlec'in ayağı düzgün en azından pas dağıtır. Yedek stoper. Bekir bomba zira. Kendini Pique zannediyor. Aynı pozisyonda iki defa çıkarken top kaybetti ve gol yediriyordu az daha.
Azofeifa mükemmel bir gol attı. Volkan'ın hatası yok. Çünkü dünyada o topu çıkarabilecek tek bir kaleci bile yok. Sol direğin yan üst ağlarına soldan falsolu ve şiddetli geliyor. Webo barajda omzu ile dokunmak varken vurmuyor ve Volkan topu Webo'dan geçene kadar görmüyor. Gördükten sonra da çok güç artık. Pozisyon yokken, kontra ölmüşken frikiğin faulünü yapan Webo yedirdi golü.
4-2-4 riski tuttu. Beraberlik = Mağlubiyet demek çünkü. Bu galibiyetler şampiyon yapıyor bir takımı. Kazanmak güzeldi. Bu maç 50 kere daha oynansa 1 gol bile atamaz bu kadro ile Erciyes. Pozisyon vermeden gol yedik. Futbol bu, oluyor ne yazık ki. Adaleti yok futbolun.
Hakemlerin iyi niyetini ilk defa sorguluyorum. Zira ortaya çıkan şeyi sadece hata olarak kabul edip üstünü kapatabilmek çok zor. Rahatsız edici. Üzerine her türlü spekülasyon yapılır.
ReaList
21.Ekim.2013, 04:47
Doğru oyuncu seçimleriyle belki de rahat gelebilecek bir galibiyet, Riskli oyuncu seçimleriyle riskli bir şekilde alındı, özet olarak bu.
Edit: Ayrıca Ersun hocanın sözleşmesi mi uzatılır ne yapılır bilmiyorum ama böyle kelle koltukta, ya kazanırsın ya da kovulursun tarzındaki sözleşmeyle daha çok tercih hataları yapacağını düşünüyorum. Hazır Galatasaray'ı kötü, Beşiktaş'ı oturmamış bir şekilde yakalamışken puan farkını açabildiğimiz kadar açmamız lazım yoksa sezon sonu yine muallak.