PDA

View Full Version : Pencere Modu



Lord Black
16.October.2013, 23:44
Oyunu yıllardır pencere modunda oynarım. Tercihlerde pencere modu seçilmiyor bende. Oyunu pencere modunda oynayabilen var mı? Ne şekilde düzeltebiliriz acaba bu durumu :/

edit: Sorun çözüldü arkadaşlar izninizle bir youtube videosu ekliyorum nasıl yapıldığını anlatan.

http://www.youtube.com/watch?v=CavqVHyIXDc

Ralph
16.October.2013, 23:47
Bende hep pencere modu oynarım ve ilk işim pencere moduna almak oldu. Sorun olmadı yani. Sıkıntı senden kaynaklı büyük ihtimal.

Lord Black
16.October.2013, 23:59
Laptop mı kullanıyorsunuz, masaüstü mü?

ToRoSKaPLaNı
17.October.2013, 00:07
Bende seçemedim pencere modunu.

GicaHagi
17.October.2013, 00:17
Bende de yok pencere modu.

Ralph
17.October.2013, 00:18
Laptop kullanıyorum.

Esssteban
17.October.2013, 00:24
Ben oyunu pencere modu olmadan oynayamıyorum. İlk işim pencere modu yapmak oldu ve sıkıntı yok bende.

ToRoSKaPLaNı
17.October.2013, 00:31
acaba çözünürlükten dolayımı böyle birşey oluyor

Lord Black
17.October.2013, 00:34
Diğer serilerde hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bu konuda, tam ekran oynayamıyorum ben de resmen ya. Buna bi çözüm bulmalı :(

perpetua
17.October.2013, 00:46
Cozunurluk kac?

Lord Black
17.October.2013, 00:53
1366x768 benim ekran çözünürlüğüm.

perpetua
17.October.2013, 01:03
1366x768 benim ekran çözünürlüğüm.

Pencereli oynamak icin cozunurluk yetmiyor su anda. Oyun cikana kadar pencere modunda oynayamiyorsun.

Zoom modunu degistirecek bir opsiyon var oyunda (0.75'e gecmen gerekli). Onu kullanarak pencereli oynaman mumkun olacak ama beta'da bu tam olarak calismiyor henuz.

Lord Black
17.October.2013, 01:10
Pencereli oynamak icin cozunurluk yetmiyor su anda. Oyun cikana kadar pencere modunda oynayamiyorsun.

Zoom modunu degistirecek bir opsiyon var oyunda (0.75'e gecmen gerekli). Onu kullanarak pencereli oynaman mumkun olacak ama beta'da bu tam olarak calismiyor henuz.

Pencere modunu, ekranı küçültmek için kullanmıyorum ben aslında. Görünen işlevinden ziyade, pencere modu yapıp büyütüyor, tam ekran kullanıyorum. Oyun ile bilgisayar arası geçişi kolaylaştırıyorum sadece. Tam sürümde bunu yapabilirim umarım. 0.75 kat küçültünce karınca duası gibi oldu yazılar.. :D

kemalercan
17.October.2013, 06:05
bende pencere modunda oynardım her zaman laptopla oynuyorum.bende de pencere modu aktif degil.tam sürümde düzelir diye umuyorum...

Lord Black
17.October.2013, 11:50
-small_screen -windowed kodu sayesinde pencere moduna geçirdim tekrar arkadaşlar. Anlatım videosu aşağıda;

http://www.youtube.com/watch?v=CavqVHyIXDc

Burak Akmanoğlu
17.October.2013, 11:52
Ben normal ayarlar'dan geçtim bir sıkıntım yok :)

Kaan Souza
17.October.2013, 14:59
Benim de 1366x768 di.Sağolasın.