PDA

View Full Version : Steam Sunucuları Meşgul Hatası



marlo41
17.October.2013, 14:08
Arkadaşlar merhaba. Oyunu aktifleştirdim ve library'de oyun var ama play'e tıklayınca instal etmeye başlıyor ve her defasında bu hatayı veriyor. Steam'i silip baştan yükledim, belgeleri verify ettim ama düzelmiyor. Ne yapmam gerekli? Beta saatlerdir library'de ama oynayamadım gitti. Sinirim bozuldu.

DaveJones
17.October.2013, 21:52
Nickinizde 41 var İzmitte yaşıyorsunuz sanırım. Birkaç gündür Sakarya ve İzmit'in yurtdışı çıkışlarında sorun var ttnet kaynaklı. Ben telefonun 3g internetini bağladım bilgisayara o şekilde geçtim completing installation kısmını.

vestel28
17.October.2013, 22:32
Bende de bu sorun vardi arkadasin dedigi gibi mobilnet le gectim o kismi
Edit: davejones tesekkur ederim kardesim sabahdan beri kriz geciriyordum ne iyi ettinde yazdin sagolasin

al0ne
18.October.2013, 00:34
Nickinizde 41 var İzmitte yaşıyorsunuz sanırım. Birkaç gündür Sakarya ve İzmit'in yurtdışı çıkışlarında sorun var ttnet kaynaklı. Ben telefonun 3g internetini bağladım bilgisayara o şekilde geçtim completing installation kısmını.


bende izmitteyim ne yanı simdi ben ttnetin keyfini beklicem sorun gıderılmesı için birde 3 g bendede var telefonun onu nasıl bilgisayara baglıyoruz bilgi verirmisin lanet ettim ttnete birde kotalıyım kota mota bitti....

DaveJones
18.October.2013, 00:46
bende izmitteyim ne yanı simdi ben ttnetin keyfini beklicem sorun gıderılmesı için birde 3 g bendede var telefonun onu nasıl bilgisayara baglıyoruz bilgi verirmisin lanet ettim ttnete birde kotalıyım kota mota bitti....

Sorunu bildirmek için arayınca bizde problem yok, sizin modeminiz sorunludur falan diyorlar bi de şaka gibi. Telefonunuz iphone ise yardımcı olayım, diğer telefonlar hakkında pek bilgim yok. Genel hatlarıyla wifi açıp interneti paylaşıma açınca oluyor. Telefonu modem olarak kullanıyoruz yani.

al0ne
18.October.2013, 00:54
bende s3 var kies uzerinden baglanmayı denıyorum zaten buu tttnetie ettigim gunahlar yuzunden kablosuz gıdıcez banada ole dedıler... sonra kufur edınce kapattılar...

tatangalaroley
18.October.2013, 03:09
Nickinizde 41 var İzmitte yaşıyorsunuz sanırım. Birkaç gündür Sakarya ve İzmit'in yurtdışı çıkışlarında sorun var ttnet kaynaklı. Ben telefonun 3g internetini bağladım bilgisayara o şekilde geçtim completing installation kısmını.


Günlerdir bununla uğraşıyorum ben de Sakarya'dayım.Deneyeceğim.

Edit: Valla işe yaradı,teşekkürler. Bu çevrede bu sorunlar çok oluyor yahu.

razerss
18.October.2013, 11:39
Vınn gelene kadar FM siz kalacaz demek ki..

marlo41
18.October.2013, 18:12
Evet dostlarım İzmit'teyim. Yarın başka şehire geçiyorum ama. Artık yarın oynayacağız. Zaten laptopum yaşladı. 1-2 haftaya yenisini alırım. Bahane oldu en azından :(

Uche
18.October.2013, 18:43
Nickinizde 41 var İzmitte yaşıyorsunuz sanırım. Birkaç gündür Sakarya ve İzmit'in yurtdışı çıkışlarında sorun var ttnet kaynaklı. Ben telefonun 3g internetini bağladım bilgisayara o şekilde geçtim completing installation kısmını.


Kafayı yemek üzereyim Twitter'dan az ayar vereyim şunlara en iyisi.

razerss
18.October.2013, 18:46
Telefonun netiyle yapın arkadaşlar 3 mb gidiyor sadece. Uğraşmaya deymez TTNET ile.

marlo41
18.October.2013, 21:43
Galaxy note 2 ile nasıl yaparım. Telefonun kendi interneti var.

gncilker
18.October.2013, 23:16
Google dan Note 2yi yada telefonunuzun markasını modem olarak kullanmak diye aratın. Yardımcı olacak birçok döküman çıkacaktır. 3G li telefonların çoğunda var bu özellik.

ozgur825
18.February.2014, 17:03
aynı hatayı alıyorum defalarca steamı ve oyunu sildim ama yüklenmiyor kafayı yicem.