View Full Version : Trabzonspor - Legia | Uefa Avrupa Ligi - J Grubu
Kaka Leite
22.Ekim.2013, 01:09
http://i.imgur.com/NoTpVtN.png
Temsilcimize başarılar..
Puan Durumu
http://i.imgur.com/xphhQnC.png
Universal
23.Ekim.2013, 00:32
Trabzon zor gol yiyen bir takım. Bu avantaj olacaktır. Grubun en zayıf halkasına karşı galibiyet çıkar.
byariff
23.Ekim.2013, 00:35
temsilcimiz rahat bir galibiyet alicak 2-0 yada 3-1.
barahir
23.Ekim.2013, 00:43
Polonya takımlarını bu kadar küçümsemeyin bence. Fizik olarak Trabzondan üstünler. Ancak tabii ki Trabzonda çok teknik isimler var. Ortada bir maç olur, bence de Trabzon kazanır ama laylaylom kazanamaz.
Fearless Coward
23.Ekim.2013, 01:04
Varşova grubu zorlayabilir diye düşünüyordum ancak sahalarında Apollon'a yenilince gözümde bittiler.Temsilcimiz rahat kazanacaktır 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorum Yusuf yine yazar golünü. :)
Bordo61Mavi
23.Ekim.2013, 08:05
3 sene sonra tekrar Avni Akerdeyim.
Gittigim maclardan genelikle iyi sonuclarla cikarim bununda oyle olacagini dusunuyorum. Yeterki sacma sapan sekilde pozisyonlari harcamiyalim
İnş. TS kazanır zorlu maç olacak.
Fearless Coward
24.Ekim.2013, 20:08
1 Onur Kıvrak
3 Jose Bosingwa
4 Aykut Demir
6 Sol Bamba
22 Mustafa Yumlu
10 Adrian Mierzejewski
15 Florent Malouda
16 Didier Zokora
92 Olcan Adın
12 Paulo Henrique
83 Marc Janko
İlk 11 Değeri : 41.250.000 EUR
Suicider
24.Ekim.2013, 20:13
Çok hücumcu bir kadro olmuş umarım sakata gelmeyiz.İlk golü bizim atmamız moral açısından şart.Bir Lazio maçı daha yaşamadan kazanıp yolumuza devam edelim.
footballer33
24.Ekim.2013, 20:42
Maçı NTV mi yayınlayacak?
Fearless Coward
24.Ekim.2013, 20:43
Akçay'a birisi baskı yapmış heralde böyle bir kadro beklemezdim ondan. :D Adrian mc oynayacak galiba Yusuf'un olmaması üzücü sakat falan mı acaba ?
@footballer33 : Evet NTV'de maç.
footballer33
24.Ekim.2013, 20:48
@Fearless Coward; Eyvallah, teşekkürler.
Başarılar Trabzonspor.
Nocna Mora
24.Ekim.2013, 20:50
Çok güzel kadro olmuş.
William Rookwood
24.Ekim.2013, 21:08
Goool be Janko attı.
Fearless Coward
24.Ekim.2013, 21:12
Janko bile kendini buldu bu sezon. :D
Suicider
24.Ekim.2013, 21:35
Hakem konusunda çok şanslıyız bugün.Dirsek ve penaltıyı görmedi :)
Nocna Mora
24.Ekim.2013, 21:55
Malouda'yi göbekte oynatmakta nedir ben bunu anlayamıyorum. Orta sahada savunma denen şey Henrique ve Malouda geriye koşmadığı için yok. Koysana Adrian'la Olcay'ı oraya. At Malouda'yı sola, At Henrique'yi sağa.
Ligde böyle oynayabilir belki Trabzon
http://www.footballuser.com/formations/2013/10/858111_Trabzonspor.jpg
nannar
24.Ekim.2013, 22:53
Tebrikler Trabzonspor!
Nocna Mora
24.Ekim.2013, 22:55
Futbol oynamadan kazandı Trabzon. Özellikle ikinci yarı Onur olmasa herhalde 4-1 falan yenilirlerdi. Başıboş dolaşan, koşmayan bir takımdı Trabzon. Bamba, Aykut, Olcan, Mustafa ve özellikle Zokora hariç sahada pek yoktular. Yusuf da girdikten sonra oldukca etkiliydi. Henrique çok kötüydü. Malouda sahada yoktu hiç ama hiç beğenmedim, rezalet bir oyun oynadı.
Yine de tebrikler güzel 3 puan. Son değişiklikler ile takım toparlandı ayrıca söylemekte yarar var. Yıldızların isimleri altında ezilmemeli hoca.
nannar
24.Ekim.2013, 22:56
Skor alıyor ama özellikle hüum hattı aşırı amatör davranıyor. :) Pas seçimleri falan sıkıntılı ama inşallah maçlar ilerledikçe geliştirirler bu yönlerini
Nocna Mora
24.Ekim.2013, 22:59
Skor alıyor ama özellikle hüum hattı aşırı amatör davranıyor. :) Pas seçimleri falan sıkıntılı ama inşallah maçlar ilerledikçe geliştirirler bu yönlerini
Aynen öyle. Janko'yu cok begendim. Adam nerede ne yapması gerektiğini de biliyor ve bir pivot santrafora göre presi de oldukça iyi.
Fearless Coward
24.Ekim.2013, 23:07
Tebrikler Trabzonspor'a Lazio'da berabere kalmış artık lider çıkalım bi zahmet.
SAİT71
25.Ekim.2013, 00:05
Trabzon Avrupa'da başka oynuyor. Bugün için söylemiyorum. Bugün kötüydü. Zaten karşıdaki rakipte çok vasattı ama Trabzonspor'da bir türlü ayağa paslar ile organize bir oyun oynayamadı. Ancak buna rağmen 2 farklı kazanmasını bildi. Lider olarak çıkacağına inanıyorum ben. Zaten 7 yaptı puanı.
Yalnız bugün Bosingwa yı beğenmedim. Çok lakayıt oynadı. Ayrıca oyuncular gereksiz yere çalım atıyorlar ve topla oynuyorlar. Tek pas oynayıp geçseler çok etkili pozisyonlar olacaktı..
footballer33
25.Ekim.2013, 01:06
Legia kaçırdı, Trabzon attı. Maçın özeti...
Bordo61Mavi
25.Ekim.2013, 01:06
3 sene sonra stadyumda yerimi aldim
Son gittigim mac (Galatasaray 2010-2011 sezonu ev) ile bu mac arasindaki kalite farki inanilmaz
Hoca belki kadroya gore oynatiyor takimi, tamam basarilida bir is cikartiyor ama oyuncu secimleri cok yanlisti.
Colmanin olmayisi hocayi caresiz birakmamali, Colman yoksa Soner oynamali israr edilmeli. Malouda'yi o bolgede harcamak cok yanlis.
Henrique berbat bir futbolcu, her pozisyonda rakibin icinden gecmeye calismasina anlam veremiyorum.
Janko Subattan beri ilk defa ilk 11'de baslamis, fena degildi sahada birseyler yapmaya calisti ama okadar uzun boyuna ragmen sadece defansif anlamda katki sagladi kafa toplarinda.
Henri iyice sacmalamaya baslayinca taraftar hocaya yogun tepki verdi. Ve aninda degisiklik yapti hoca. Bu degisiklikleri taraftar deli olmadan yapmasi lazim hocanin, kendini isimler altinda ezdirmemeli. Yusuf'a nasil guvendiyse digerlerinede guvenmeli
Onur ozelikle bir pozisyonda cok iyidi, saniyeler aralikli 2 kurtaris yapti. Gercekten muthis bir kaleciye sahibiz.
Lazio berabere kalmis, 7 puanla lideriz. Bir sonraki macimi Legia maci, ordan 1 puan aldigimiz taktirde buyuk olcude isimizi garantileriz.
Son olarakta saka maka 9 mactir Avrupada, boyle bir istatistigi bir daha zor yakalariz.
Bordo61Mavi
25.Ekim.2013, 01:33
+
Bukadar elestirilen forvet varken, Emre Gurala sans veriyor hoca. Harcadigi pozisyona birsey demiyorum ama yerdeki adama kafa atip sonra ben birsey yapmadim haraketi cok sacmaydi. Kesinlikle kirmizi gormeliydi, sari ile kurtardi.
Trabzonun Onur'un damga vurmayıp kazandığı maç var mı acaba ? gene skor 1-0 ken 1 pozisyonda 2 kurtarış yaptı.