View Full Version : Akhisar Bld. - Beşiktaş | STSL 9. Hafta
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2013, 18:10
http://img208.imageshack.us/img208/8971/sii2.jpg
footballer33
25.Ekim.2013, 19:22
Necip, Muhammed ve Sivok sakat.
Oğuzhan ve Atiba'nın bu maçta kadroda olması sevindirici; fakat Ozzy sonradan girer bence oyuna. Henüz hazır değil çünkü. Keza, Holosko da kadroda; ama onun da yedek veya kadro dışı kalacağını düşünüyorum.
Fernandes, maça ağırlığını koyarsa ve Almeida, saç&baş yoldurmayıp yakaladığını çerçeveye sokabilirse, maç bizim olur. Aksi durumda, Niasseli Akhisar'a karşı galip gelebileceğimizi sanmıyorum.
21 kişilik kafilede de şu isimler var:
Kaleci: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç.
Defans: Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Ramon Motta.
Orta Saha: Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Mehmet Akgün, Filip Holosko, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei.
Forvet: Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu.
Nocna Mora
25.Ekim.2013, 20:07
Escude riske edilmez gibime geliyor. Pedro Franco'yu ilk 11de görebiliriz. İzlerken fazlasıyla beğendiğim bir oyuncu. Ersan ile iyi ikili olacaklardır zira Ersan'da müthiş bir savunma oyuncusu.
Ömer forvet başlasın, Ozy ve Fernandes birlikte oynasın, biz bu maçı 3-0 alırız.
ForzaRQ7
26.Ekim.2013, 01:02
Olcay oynamasın yeter, gerisi nasıl olursa olsun.
manager725
26.Ekim.2013, 10:47
Fernandes, Oğuzhan ve Atiba oynasın, ileri uçta da Ömer başlasın bana göre. Kerim Frei da Olcay'ın yerine oynayabilir. Defansta ise Franco ve Escude'yi görebiliriz. Yedekte de yabancı olarak Almeida otursun.
Ben geçen sene Olcay'a "yetersiz bir oyuncu Beşiktaş için" dediğimde çoğu kişi attığı gollerive çabasını örnek veriyordu. Bende "bakalım gelecek senede sürdürecek mi bu formunu" demiştim. Şekil A. Olcay bizim takımın oyuncusu değil. O kalitede değil.
manager725
26.Ekim.2013, 13:28
Ben geçen sene Olcay'a "yetersiz bir oyuncu Beşiktaş için" dediğimde çoğu kişi attığı gollerive çabasını örnek veriyordu. Bende "bakalım gelecek senede sürdürecek mi bu formunu" demiştim. Şekil A. Olcay bizim takımın oyuncusu değil. O kalitede değil.
Sadece Olcay'a Beşiktaş'ın futbolcusu olamaz demek haksızlık olur. Olcay'dan daha yeteneksiz, gereksiz yani kapasitesiz bir sürü futbolcu dolu Beşiktaş. En azından 1 sene dolu dolu bir katkı verdi ama yıllardır boş boş gezen kabiliyetsiz (takıma yeni katılan yetersizler de var tabi) dolu oyuncu var.
Raul Meireles
26.Ekim.2013, 13:31
Akhisar'ın orta sahası çok iyi. Kolay kolay gol yemiyorlar, yediklerinde de gerisi geliyor zaten. Eğer ilk golü Akhisar atarsa işi çok zor Beşiktaş'ın bana göre.
besiktas1903
26.Ekim.2013, 17:16
Fernandes, Oğuzhan ve Atiba oynasın, ileri uçta da Ömer başlasın bana göre. Kerim Frei da Olcay'ın yerine oynayabilir. Defansta ise Franco ve Escude'yi görebiliriz. Yedekte de yabancı olarak Almeida otursun.
Aynen böyle cikmamizi isterim ama bekledigim 11: Tolga, Serdar, Escude, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Fernandes, Olcay, Gökhan ve Almeida.
Universal
26.Ekim.2013, 19:58
Gol düellosu bekliyorum hatta fantastik olacak 3-3, 4-4 maç bekliyorum. Akhisar bana çok sempatik geliyor; ama Beşiktaş için de hayati bir maç bakalım ne olacak.
Universal
26.Ekim.2013, 20:19
Beşiktaş'ın gol attığı dkda Barça'da attı. Hayat işte. :)
Çok güzel araya bıraktılar, daha da zevklenecek maç
Esssteban
26.Ekim.2013, 20:26
Atar atmaz golü yedik.
Ulan bi sevinemiyoruz ya...
SAİT71
26.Ekim.2013, 20:39
Bilal 3-1 yaptı...
Universal
26.Ekim.2013, 20:41
4.5 üstü aldım ve geldi.
Bu arada düello olur demiştim :D
Burak Akmanoğlu
26.Ekim.2013, 20:43
O nasıl maçtır öyle maça alt veren yoktur inşallah :zuhaha
William Rookwood
26.Ekim.2013, 20:44
Beşiktaş son iki senede Akhisar'dan 6 gol yemiş.
byariff
26.Ekim.2013, 20:45
3-2 oldu el classicodan daha iyi bu maç :D 2. golde almeida sanki ofsayttaydi gibi..
playeray
26.Ekim.2013, 20:53
Beşiktaş son iki senede Akhisar'dan 6 gol yemiş.
3 maçta toplam 8 gol yedik ne 6'sı :d
himone
26.Ekim.2013, 20:55
Nasıl maç oluyor öyle, 2 takımda Allah ne verdiyse saldırıyor. 2. yarı böyle olmaz diye düşünüyorum, biraz daha sertleşecektir takımlar.
SAİT71
26.Ekim.2013, 21:02
2. yarıda böyle giderse ligin gol rekoru kırılacak heralde. 8-4=12 idi. Hadi bekliyoruz 13 golü :n:
William Rookwood
26.Ekim.2013, 21:16
3 maçta toplam 8 gol yedik ne 6'sı :d
Geçen seneki maç 4-1 bitmişti.
alexdeozil
26.Ekim.2013, 21:50
Çok zevkli maç oldu, bakalım uzatmalarda gol gelecek mi
playeray
26.Ekim.2013, 21:57
Geçen seneki maç 4-1 bitmişti.
İlk maçta 1 gol attılar sonra 4 attılar şimdi 3 attılar
CaptainAmerica
26.Ekim.2013, 22:13
119 km ile rekor kırılmış.Rekor yerine kazansak daha iyi olurdu ama olsun koşmaya devam :D
grkm33
26.Ekim.2013, 22:33
Gol düellosu bekliyorum hatta fantastik olacak 3-3, 4-4 maç bekliyorum. Akhisar bana çok sempatik geliyor; ama Beşiktaş için de hayati bir maç bakalım ne olacak.
Sayısal loto milli piyango falan oyna sen bugün :D
footballer33
26.Ekim.2013, 22:46
Maç kazanmayı unutur olduk. Son 5 maçta, sadece 1 galibiyet alabildik ve bir türlü toparlanamıyoruz skor anlamında. Bu yolda gitmeye devam edersek, FB derbisi ile lige veda edeceğiz. Artık seri yakalamak şart, yeter bu kadar kayıp!
Fearless Coward
26.Ekim.2013, 22:55
Oğuzhan yine farkını belli etmiş o varken Beşiktaş'ta var o yokken Beşiktaş'ta yok.Açıkcası Akhisar'ın kazanmasını bekliyordum zaten 2 farktan beraberliğe gelmiş maç Beşiktaş altın değerinde 1 puan almış.Bruno güzel gol atmış bu arada.
Fernandes yoktu maçta. Bu takıma acil forvet lazım. Mustafa, Eneramo, Holosko, Almeida en kısa zamanda posta. Forvette revizyon lazım bize. Bu saydıklarım yedek bile olamaz. Almeida bugün hem attı hem attırdı ama yetersiz. Futbolda ayakla gol atmak denen bir şey var.
footballer33
26.Ekim.2013, 23:01
Forumdaki hiç kimsenin 'Beşiktaş kazanır' dememesi bile geldiğimiz noktayı gösteriyor!
Görkem'e de katılmakla birlikte, defansın da elden geçirilmesi şart. Sağ bek ve Sivok'suz stoper çok yetersiz. Franco'ya bu sene şans vermeye başlamalıyız artık. Escude & Ersan ikilisi ile olmuyor, olmaz!
manager725
26.Ekim.2013, 23:31
Maç için bir şey söyleyemeyeceğim. Sadece tek söyleyeceğim bu sene de bir şey olmayacak bu takımdan belli oldu. İlk 4 hafta çok iyi oyun sonrası bir boşluk bana göre.
Bireysel performanslar içinse Oğuzhan çok iyiydi, bundan daha iyi olmasını beklemem o kadar iyiydi ama 2. yarı yoruldu. Tabi sakatlığının da etkisi çok büyük.
Kerim Frei zaten az sayıda maçı olsa da takip ettiğim bir oyuncuydu. Yine bence iyiydi fakat güçlenmesi gerek.
Gökhan Töre de takıma uyum sağlayarak ilk haftalardan sonra düşüşe geçti. Töre'ye 7,5 Milyon Euro bonservis verecek akıl kimsede olamaz. Vermeyeceklerdir de. Doğru karar da bu olur.
Maç için bir şey söyleyemeyeceğim. Sadece tek söyleyeceğim bu sene de bir şey olmayacak bu takımdan belli oldu. İlk 4 hafta çok iyi oyun sonrası bir boşluk bana göre.
Bireysel performanslar içinse Oğuzhan çok iyiydi, bundan daha iyi olmasını beklemem o kadar iyiydi ama 2. yarı yoruldu. Tabi sakatlığının da etkisi çok büyük.
Kerim Frei zaten az sayıda maçı olsa da takip ettiğim bir oyuncuydu. Yine bence iyiydi fakat güçlenmesi gerek.
Gökhan Töre de takıma uyum sağlayarak ilk haftalardan sonra düşüşe geçti. Töre'ye 7,5 Milyon Euro bonservis verecek akıl kimsede olamaz. Vermeyeceklerdir de. Doğru karar da bu olur.
Kerim Frei'ın iyi olduğuna katılmıyorum. Evet fazla şans bualamadı maçta ancak bir oyuncu kumaşını belli eder. Oynamaması gerçekten yerindeymiş.
Oğuzhan'ın ise savunmaya desteğe gelmesi gerek. Tamam ileride çok iyi ama bu büyük bir eksik. Yardımlaşması lazım.
EndoplazmiK RetikuluM
26.Ekim.2013, 23:38
Duyum nerden ? Merak ettim :p
manager725
26.Ekim.2013, 23:38
Kerim Frei'ın iyi olduğuna katılmıyorum. Evet fazla şans bualamadı maçta ancak bir oyuncu kumaşını belli eder. Oynamaması gerçekten yerindeymiş.
Oğuzhan'ın ise savunmaya desteğe gelmesi gerek. Tamam ileride çok iyi ama bu büyük bir eksik. Yardımlaşması lazım.
Bence topu alışı ve kullanışıyla bile yeteneğini belli etti. Tek sorunu güç ve tecrübe onu da bir iki seneye kazanır.
davidvilla
27.Ekim.2013, 00:43
Ozi ayni draxler gibi gozum kapali forvet arkasinda serbest birakirim helal olsun cok zor bir şey sakatliktan cikip böyle performans vermek tek kelime helal
GeNç KaRTaL
27.Ekim.2013, 01:40
Bu forvet hattıyla şampiyon olursak gerçenten çok büyük bir iş başarmış olacağız.Evet Almeida bugün 1 gol ve 1 asistle oynadı ama adam ayakla,altıpasta bomboş kalmadığı sürece gol atamıyor.Karşı karşıya kaldığında heyecanlanamıyoruz bile.Böyle bir forvet olamaz.Kanatlarda Gökhan ilk haftalarda skor anlamında çok verimliydi ama düşüşe geçti son haftalarda,Olcay desen tamam o da bu akşam gol attı ama adamın maç içerisinde katkısı çok az.E böyle olunca mecbur Oğuzhan'ın devreye girmesi gerekiyor,o oynayınca da ortasahamızın direnci azalıyor.Ben Eskişehirspor maçıyla beraber yükselişe tekrar geçeriz diye düşünüyordum ama bu gerçekleşmedi.Gerçi geçen hafta ve bu akşam maçı kazanabilecek fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik.Bu fırsatları böyle harcamaya devam edersek şampiyonluk yine yalan olacak bizim için.Umarım takım toparlanır bir an önce.
William Rookwood
27.Ekim.2013, 02:12
Forumda kimsenin Beşiktaş kazanır dememsinin sebebi Akhisar'ın içeride her kimle oynarsa oynasın tehlikeli bir takım olduğu içindir. Ben bu Akhisar'ın ligdeki tüm büyük takımlardan puan ve ya puanlar alabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca hakem iki tane penaltıyı es geçmiş, birincisi Sonko'nun elle müdehalesi, ikincisi ise Motta'nın ceza sahasında düşürdüğü oyuncunun pozisyonu.
Cr1minaL
27.Ekim.2013, 02:21
Ben bu Almeidaya başından beri katlanılmasını anlamıyorum. İsterse 2 hafta arka arkaya hat-rick yapsın yine bi cacık olmaz. Adamın bi kere antrenmanlarla falan aşamıyacağı başlı başına bi sorunu var almeida düpedüz korkak bi futbolcu. Hava toplarına pek kalkmıyor o cüssesine rağmen aman yüzüme dirsek gelmesin gibisine izlerken bunu hissettiriyor insana. karşı karşıyayken yaradana sığınıp dokunuyor topa eğer ayağını sokarsa olmaz çünkü kırılma tehlikesi var :) bu adam geldiği ilk günden itibaren korkaklığı yüzünden bişey yapamadı. tabiri caizse rakibi ısıran bi futbolu olmadı. buda bi forvet oyuncusunda olmazsa pek bi iş yapamayacağı anlamına geliyor.
SacrificeGGTC
27.Ekim.2013, 02:25
Mükemmel bir maç olmuş. Maç 5-5 bile bitebilirmiş.
En başından beri söylüyorum. Beşiktaş'ın aradığı isim Asamoah Gyan. Almeida ile hiç bir yere zamanında varamazsın.
ReaList
27.Ekim.2013, 05:33
Bu sene transferde 1 tane oyuncuya bile bonservis bedeli ödemediler. Süper Ligin en mütevazı takımı. Sahaya çıkardıkları 11'in değeri Fernandes'in, Sneijder'in istenilen bonservis bedelinin 4'te 1'i kadar. Futbol parayla oynanmıyor ama bunlar da gözardı edilemeyecek gerçekler. Akhisar öyle tehlikeli takım falan değil. Eğer sen bu takıma karşı oynayıp hiç bir şey yapamıyorsan bu Akhisar'ın tehlikesinden ziyade senin başarısızlığındandır. Öncelikle büyük takımların bunu kabullenmesi gerekiyor. Bu işe Dünya'nın parasını döküp bu denli başarısız skorların arkasına sığınılacak en son bahane bence budur. Yanlış anlaşılmasın sözlerim sadece Beşiktaş için değil tüm büyük takımlar için geçerli. Akhisarlı oyuncu nasıl aslanlar gibi oynayıp aldığı paranın hakkını veriyorsa, Senin büyük takımındaki oyuncu da rakibini küçümsemeden oynayacak ve aldığı paraların hakkını verecek.
Beşiktaş için son haftalar büyük kayıp, zira şampiyonluk böyle maçlardan geçer. Bu maçlardan alınan her kötü sonuç makası giderek açar.
byariff
27.Ekim.2013, 06:20
bilal kisa muthis oynamis yine. milli takima secilir galiba
Universal
27.Ekim.2013, 11:32
Övümmem gerekiyor mu :)
Mamadou
27.Ekim.2013, 12:15
Şampiyon olmak istiyorsan iyi savunman yapacaksın bu kadar basit. Bu takım yine gol atıyor, yine pozisyona giriyor ama ilk haftalardaki gibi savunma yapamıyor. Eğer kalede Tolga olmasaydı Rize ve Akhisar maçında kazanılan iki puanı da alamazdık. Her iki maçta kritik kurtarışları oldu. İlk haftalarda alan savunmasını iyi yapıyorduk ama Bursa maçından sonra savunma denen bir şey yok. Ben Motta'yı hiç beğenmedim. Keşke ilk haftalarda olduğu gibi Serdar - Sivok - Escude - Ersan dörtlüsüne dönülse. Ersan solda hiçte fena değildi. Ayrıca Almeida'yı bende pek beğenmiyorum ama şöyle bir şey var. Adamın sahada olmadığı dakikalarda ileride top tutamıyoruz. Rize maçında Almeida oyundan çıktıktan sonra takım topu ileride tutmakta epey zorlandı. Biliç artık neşteri vurup kadroda bir kaç değişiklik yapmalı. 4,5 maçlık galibiyet serisi şart. Ayrıca Oğuzhan varken Fernandes'in sözleşme uzatmamasını takmıyorum şahsen. Adam bence kafaya koymuş sezon sonu ayrılacak gibi bir havası var. Para kazanmadan elimizden kaçıracağız. Hatta daha ileri gideyim GS veya FB'den birine transfer yapabilir de.
playeray
27.Ekim.2013, 15:42
Bilic sürekli aynı ilk 11'den ve sürekli aynı yedekleri oyuna almaktan bıkmadığı için bu haldeyiz diye düşünüyorum. Bi adam bi maç kötü oynarsa diğer maç onun yerine başkası oynamalıdır.
kumbara
27.Ekim.2013, 16:47
Bu mali durum ile yeni bir ekip ile bence hiçte fena değiliz.
Frei eleştiriyorsunuz fakat daha önce bu yaşlarda futbolcu oynatan bir teknik adam gördünüz mü beşiktaş'ta ? Görmediniz, çünkü göremezsiniz.
Neden biliyor musnuz ?
Çünkü bu zamana kadar hep günü kurtarmaya çalışan antrenörler ve yönetimler vardı. Biliç ve önder özen ikilisine güvenmediğiniz sürece her daim YD ve saç baş yolduran topçulara kalırız. Bırakın kapalı kapılar ardında ibrahim altınsay ve önder özen ilişkisi devam etsin, scout ekipleri çalışmaya devam etsin..
Yoksa lige her sezon tablonun 3. ve 4. sırasından bakarız..
footballer33
27.Ekim.2013, 18:41
Bu mali durum ile yeni bir ekip ile bence hiçte fena değiliz.
Frei eleştiriyorsunuz fakat daha önce bu yaşlarda futbolcu oynatan bir teknik adam gördünüz mü beşiktaş'ta ? Görmediniz, çünkü göremezsiniz.
Neden biliyor musnuz ?
Çünkü bu zamana kadar hep günü kurtarmaya çalışan antrenörler ve yönetimler vardı. Biliç ve önder özen ikilisine güvenmediğiniz sürece her daim YD ve saç baş yolduran topçulara kalırız. Bırakın kapalı kapılar ardında ibrahim altınsay ve önder özen ilişkisi devam etsin, scout ekipleri çalışmaya devam etsin..
Yoksa lige her sezon tablonun 3. ve 4. sırasından bakarız..
Bununla ilgili bildiğin bir şeyler mi var? Senden duydum çünkü bir tek.
nerazzuri
27.Ekim.2013, 19:51
Ya arkadaş, koca Beşiktaş defansı nasıl bu kadar amatörce hatalar yapabiliyor? aklım almıyor. Ersan keşke direnmeseymiş diyor insan.
Bilic'in bu savunmadan pek memnun olduğunu zannetmiyorum. Sezon sonunda komple değiştirir bana göre o bölgeyi.
Bruno Mezenga'ya da selam çakalım.
kumbara
27.Ekim.2013, 19:58
Bununla ilgili bildiğin bir şeyler mi var? Senden duydum çünkü bir tek.
Evet böyle bir şey var, fakat ali ece'de dahil kimse kabul etmiyor fakat reddetmiyorlarda :)
footballer33
27.Ekim.2013, 20:11
Evet böyle bir şey var, fakat ali ece'de dahil kimse kabul etmiyor fakat reddetmiyorlarda :)
Bu doğruysa, çok iyi bizim açımızdan. Uzun vadede olumlu şeyler yaşanacağı kesin, bu birliktelik bozulmazsa.
@nerazzuri;
Sivok'un yokluğu defansı çok bozuyor. O varken de, Escude ya da Ersan'ın varlığı etkiliyor. Franco, bu sene şans bulmalı artık bir an önce ya da devre arasında Ömer Toprak&Serdar Taşçı ikilisinden biri alınmalı, şartlar zorlanıp.
GeNç KaRTaL
27.Ekim.2013, 20:27
Birlikte çalışmıyorlardır da,Önder Özen arada İbrahim Altınsay'a danışıyordur bazı konularda.Önder Özen başkalarından yardım istemeyi reddedecek,İbrahim Altınsay yardım etmekten kaçınacak tipler değiller.
eXcitinG
28.Ekim.2013, 01:44
Bir cacık olmayacak bir sezona doğru hızla gidiyoruz.