View Full Version : Güneş Ufuktan Şimdi Doğar Yürüyelim Arkadaşlar! GALATASARAY (şimdilik Demo)
urwrdskkn
30.Ekim.2013, 01:18
YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN...
Arkadaşlar Merhabalar... Bilindiği Üzere Football Manager 2014'e 2 Gün Kalmasına Karşın Demo Ve Beta Sürümleri İle 31 Ekimi Bekliyoruz Bende Demo Ele Geçince Bir Galatasaray Kariyeri İle 2013 - 2014 Yılını Açalım Dedim... Mümkün Olduğunca Uzatarak Heyecanı Yaşayarak Full Sürüm Benim Elime Gelene Kadar Demo İle Kariyeri Götüreceğiz. Bakalım Günler Bize Neler Gösterecek
GALATASARAY'DA KAAN TORUN DÖNEMİ!
Galatasaray Spor Kulubünde Düzenlenen İmza Töreninde Kaan Torun Kendisini 1 Yıllık Galatasaraya Bağlayan Sözleşme'ye İmza Attı.
GeNç KaRTaL
30.Ekim.2013, 01:34
Kariyerinizde başarılar dilerim.:)
omersal
30.Ekim.2013, 02:10
Kariyerinde başarılar dostum..Full sürüm çıkınca demodan devam edilebiliyor mu ki ?
Firat1907
30.Ekim.2013, 03:15
Başarılar :)
Juan Diaz
30.Ekim.2013, 14:49
Başarılar ex San Marino sever (:
Hocam yarım sezonda olsa başarılar :)
urwrdskkn
30.Ekim.2013, 21:01
Hocam yarım sezonda olsa başarılar :)
Teşekkürler Olabildiğince dolu dolu yaşatacam bu yarım sezon kariyeri...
Kariyerinizde başarılar dilerim.:)
teşekkürler.
Kariyerinde başarılar dostum..Full sürüm çıkınca demodan devam edilebiliyor mu ki ?
Teşekkür Ederim. Full Sürüm Çıkınca Demo'daki Oyuna Aynen Devam Diyebiliyorsun.
Başarılar :)
Teşekkürler.
Başarılar ex San Marino sever (:
Sen Seravelle'ye Gelecen Hoca!!! O Zaman Konuşacaz Senle :D :D :D :D Teşekkürler...
başarılar dilerim
Teşekkür Ederim...
fmhastasi
30.Ekim.2013, 21:03
başarılar dilerim
davidalaba27
30.Ekim.2013, 21:15
Başarılar Kaan abi :)
urwrdskkn
01.Kasım.2013, 21:58
Arkadaşlar Merhaba Tekrar'dan Biraz Biraz Oyunu Tanımak Adına 2 gün Güncelleme Yapmadım Gece'ye Hem Güncelleme Yaparız Hemde Oyun İle İlgili Beğendiğim Veya Eleştirdiğim Bir Kaç Yönünü Sizlerle Paylaştım.
Burak Akmanoğlu
01.Kasım.2013, 22:17
Başarılar... :)
urwrdskkn
02.Kasım.2013, 18:06
Merhaba Herkese Tekrardan...
Biraz Football Manager 2014 İle İlgili Bir Kaç Beğendiğim Ve Beğenmediğim Özelliklerini Sizlerle Paylaşmak İstiyorum...(Not: Resimli Olarak Paylaşmayacağım Şu Anda Ancak Bu Mesajı Düzenleme Yapmam Lazım Akşam Saatlerinde O Yüzden Sayın Yöneticilerden İzin İstiyorum....)
1) Finansal Fair Play Ve Transfer İlişkileri...
Transferlerde Absürt Rakamlar Artık Verilmiyor Finansal Fair Play Konusunda Ancak Bazı İstisnai Durumlarda Absürt Rakamlar oluşuyor. Ama Finansal Fair Play Kuralının Transferler Üstündeki Etkisine Bayıldım. Herhalde Bu Olay Çıkmasaydı Daha Çok Serilerde Absürt Rakamlarda Oyuncu Alacaktık. Buradan Sevgili Fifa Yöneticilerine Teşekkürleri Bir Borç Bilirim.