View Full Version : Bursaspor - Fenerbahçe | STSL 10. Hafta
GeNç KaRTaL
30.Ekim.2013, 22:23
http://img801.imageshack.us/img801/424/9bm1.jpg
Ne olursa olsun kazanmalıyız.Başarılar Fenerbahçe'm.
SAİT71
31.Ekim.2013, 15:22
Zor bir maç olacak. Haftayada önemli bir derbimiz var. Derbi öncesi kayıpsız bir hafta yaşamak ve moral kazanmak çok önemli. Şu 2 maçıda alırsak bence çok büyük bir avantaj elde ederiz. Ben ne olursa olsun, Allah'în izniyle bu maçı kayıpsız geçip derbiyi bekleyemeye başlayacağımıza inanıyorum.
Orta saha kurgumuz maçı belirler. Alper'in kesinlikle oynaması lazım. Baroni'nin ise şu 2 maçta yedeğe çekilmesi gerekiyor. Yırtıcı bir orta saha ile maçı koparabiliriz. Salih ilk 11 başlamasa bile 60-65 gibi oyuna girmeli.
William Rookwood
31.Ekim.2013, 21:29
İddaa'da 1-1 skor oynamayı düşünüyorum. Beraberlik ağır basıyor fakat gollük vuruşları bitirebilen takımın kazanacağı bir maç.
sananes
01.Kasım.2013, 02:38
Biz Bursaspor'a 3 gol atarız orada. 1-3 biter maç.
Dave S Mustaine
01.Kasım.2013, 18:40
sıkıntı olmaz kazanırız, 0-2 veya 1-3. emenike yine boş geçmez.
attirson
02.Kasım.2013, 20:02
BURSASPOR: Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Belluschi, Şamil, Murat, Ferhat, Batalla, Kazım
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Alper, Kuyt, Baroni, Sow, Emenike
Kurtulamadık gitti şu Baroni'den.
ReaList
02.Kasım.2013, 20:07
Baroni'den kurtulamamazın sebebi ön orta alanda oynayacak oyuncunun eksikliğinden dolayı. Elde bir tek Salih var o da yaşından dolayı tercih edilmiyor. 10 tane orta alan oyuncusu transfer ettik ama içlerinde 1 tane Ofansif Orta Saha rolünde oynayacak oyuncu yok. Durum böyle olunca yine Baroni : )
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 20:07
Alper'in sarı kart sınırı var eğer kart yerse derbide yok
di canio
02.Kasım.2013, 20:56
Alper'in sarı kart sınırı var eğer kart yerse derbide yok
Alves'in de öyleymiş sanırım.
barahir
02.Kasım.2013, 20:58
Alves'in de öyleymiş sanırım.
Alves'in 2 sarı kartı var. TFF'ye göre
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 21:22
Bursaspor attı golü
ReaList
02.Kasım.2013, 21:24
Emre ve Salih ısınıyor bu ne demek biliyor musunuz ? 3 haftadır 11'de Cristian'ı oynatıyoruz, yine orta alan eziliyor ve top yapılmıyor, hemen değiştirelim. İşte bunu bile bile Cristian'la maça çıkanı sabaha kadar tebrik etmek lazım. Önce Aykut Kocaman sonra Ersun Yanal olmayacak dua'ya amin demeye bayılıyor.
furkan58
02.Kasım.2013, 22:21
Webo girer girmez atti 1-1
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:29
2.Devre İtibariye Topla Oynama
Bursa %28 / %72 Fenerbahçe
attirson
02.Kasım.2013, 22:31
Caner'in yüzüne dirsek geliyor adam egiliyor kambura yattı diye faulu Bursa'ya veriyor...
Şimdide penaltı verilmiyor :)
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:35
https://pbs.twimg.com/media/BYFilvgCQAAzP-6.jpg
Faul Caner yapmış :(
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:35
Hüseyin Göçek net penaltıyı vermedi !
Ulan Allah diyor ... diyor işte bunun farklı yüzüde var !
mwaru
02.Kasım.2013, 22:36
Penaltıyı yedi hakem.
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:38
Hüseyin Göçek'in yönettiği her maçta aynı şeyleri yaşıyoruz. Sonra art niyet arayınca suçlu biziz
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:40
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Emenike Sana Gelsin GÖÇEK !
furkan58
02.Kasım.2013, 22:41
Emmanuel Emenikeeeeeeee !
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mwaru
02.Kasım.2013, 22:42
işte bu be
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:43
Göçek işe devam ediyor !
86' Alper sarı kart gördü. Derbide yok
byariff
02.Kasım.2013, 22:44
burakcigim yasindaki kucukluge veriyorum canerin yaptiklarini gormemezlikten gelme :)
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:45
burakcigim yasindaki kucukluge veriyorum canerin yaptiklarini gormemezlikten gelme :)
Şöyle düşünelim bu adam ne zaman bu hale geldi ?
"Lan" dediği için kısacası demediği maçta 2 maç ceza alarak geldi ? Federasyon verilen ceza geri alınmaz dedi ama Gökhan Zan'ın cezasını geri aldı adaleti getirin buraya çıkarın karşıma !
wolfson
02.Kasım.2013, 22:45
ulan Bursa her şey sana bağlıydı :D
kumbara
02.Kasım.2013, 22:47
Hüseyin göcek zamanında kadıköyde bilica'nın kazdığı çukuru ve luganonun yatarak eliyle aldığı topu kızıltoprağa kadar götürdüğü maçı yönetmemiş miydi ?
Yıllardır çekiyoruz biz bu hakemlerden , kırk yılda bir size hata olunca aman kötü hakem :)
Hüseyin Göçek en büyük eyyamcılardandır sağolsun kendisi.
Ayrıca net penaltıydı.
sui generis
02.Kasım.2013, 22:48
İşin komik tarafı; haftaya Webo 11'de olursa niye Webo yeaa diyenler olacak :)
bilmania
02.Kasım.2013, 22:48
Attılar 2-2 yapmayın be !!
byariff
02.Kasım.2013, 22:49
e iste insanlar kendilerine yapilan hatalari gormez o yuzden cevap vermiyorum bos geç ama biraz sakinles saldirmana gerek yok :)
batalla atmis 2-2
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 22:51
Egemennn 3-2
bilmania
02.Kasım.2013, 22:51
Goooooooollllll ne maç be !
mwaru
02.Kasım.2013, 22:53
Goooooooooooooooooool
DaveJones
02.Kasım.2013, 22:53
Yalnız Bursa'dan gol haberi mi var esprisi yapanlar fena patladı 1dk sonra :n:
nannar
02.Kasım.2013, 22:54
Tebrikler Fenerbahçe... Bitti sanırım maç :)
bilmania
02.Kasım.2013, 22:55
Tebrikler Fenerbahçe bu maçtan 3 puan almak önemliydi.Öldük öldük dirildik ama yendik.
Bitti sonunda :)
http://www.canliskor.com/mac/f3XrZj6R/#mac-ozeti
Ne maçtı ama.
byariff
02.Kasım.2013, 22:56
golden once faul yoktu neyse hakemde hata yapar tebrikler fenerbahce bu yil sampiyonlugun en buyuk favorisi
OrcunFB
02.Kasım.2013, 22:59
Harika oldu bu skor. Çok zorlandık ama zorlu bir virajdan dönmesini bildik, tebrikler Fenerbahçem.
barahir
02.Kasım.2013, 22:59
Arif Civelli kafayı vururken dirseği Webonun alnında. Bir daha izle ama 180p'den değil :)
Bu arada Bursa'dan gol haberi var evet. 3-2. Bu goller şampiyonluğun habercisi gibi sanki.. 3 tane 90+4 golüyle gelen 6 fazla puan
furkan58
02.Kasım.2013, 23:00
golden once faul yoktu neyse hakemde hata yapar tebrikler fenerbahce bu yil sampiyonlugun en buyuk favorisi
Golden önce faul yoktu öncesinde penalti vardı onu napicaz ? Isinize geleni konusmayin.
2-2ciler başka bahara kaldı eyyamciya rağmen kazanilan 3 puan çok iyi oldu bu haftaya farki 9 puana cikarmamiz lazım
nerazzuri
02.Kasım.2013, 23:01
Gol haberi varmış Bursa'dan, açıp bakın :)
Homer J.S
02.Kasım.2013, 23:03
Gol haberi varmış Bursa'dan, açıp bakın :)
Valla youtube'dan actim baktim sen diyince 2010 senesiyle ilgili cok acayip videolar var serkan hocam ahaha :)
Yanlis anlamasin diger arkadaslar espri yapiyorum.
antiochia
02.Kasım.2013, 23:09
Artık yeter Volkan kulübede biraz dinlensin, kendine gelsin.. Kalecisiz her maç 1-2 gol yiyoruz...
attirson
02.Kasım.2013, 23:09
Ne maçtı be Baroni'den daha çok efor sarfetmisimdir. :D
Hee bu arada Volkan'ı unuttuk galibiyetin coskusuyla yeter artık demesi gerekiyor birinin tamam çok emegi vardır olabilir ama bu sene kötü işte ve Mert'te oynadıgı maçlarda gayet iyiydi Mert'in forma giymesi gerekiyor artık.
ForsakeN
02.Kasım.2013, 23:10
Çok zevkli bir sezon oluyor vallahi :D
footballer33
02.Kasım.2013, 23:13
F.Bahçe, bu sene 3. kez 90+'larda gelen goller sayesinde galibiyet elde etmiş oldu bugün itibariyle. Bu takımın en büyük avantajı da, bu işte! Son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmıyorlar elden, 90+1'de gol yemiş olsalar bile. Bu yüzden, şampiyonluğun en büyük favorisi F.Bahçe bence.
lakin1907
02.Kasım.2013, 23:14
Bu maçların özetini maç bitiminden kaç saat sonra veriyor trt?
nerazzuri
02.Kasım.2013, 23:19
Valla youtube'dan actim baktim sen diyince 2010 senesiyle ilgili cok acayip videolar var serkan hocam ahaha :)
Yanlis anlamasin diger arkadaslar espri yapiyorum.
güncelle sen videoları öyle bak ahaha :)
Şaka bir yana; Volkan'ın artık dinlenmesi gerekiyor, bir kaç maç klübeye çekip toparlaması gerekiyor kendini. Yok olmuyorsa sonuç belli.
Cristian bu sezon hiç yok nerdeyse. Moralini bozan, konsantre olmasını engelleyen birşeyler var apaçık ortada. Cristian kendini oyuna verdiği zaman tek başına maç alıyor çoğu kez yaşadık bunu. Cristian sorununun çözülmediği her hafta hem Salih'e yazık oluyor hem de tribünde çürüyen Holmen'e.
Haftaya Alper'in yokluğunda Holmen olması gerekiyor sahada bana göre. En azından yedek klübesinde.
Ersun hoca'nın aklında birşeyler var ama olmuyor, tutmuyor. Haftalardır bu yüzden 90+lara kalıyoruz sürekli. Vazgeçerse daha rahat galibiyetler alabiliriz.
serkankeyvan
02.Kasım.2013, 23:20
@lakin1907 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=192736) 45 dakika sonra veriyorlar lakin kardeş.
europeanconquer
02.Kasım.2013, 23:21
Çocukluğumdan beri böyle maçlara alıştım.Son dakika golleri ve geriden gelip maç çevirmek Fenerbahçe'nin taktiği oldu.
Tebrikler Fenerbahçe'ye.
di canio
02.Kasım.2013, 23:27
Takımın mücadelesi, azmi, isteği, hırsı, son düdüğe kadar maç içinde kalması çok hoşuma gidiyor. Erkek basketbol takımımız gibi. Aksayan taraflar artmaya başladı. 1 kazanırsın, 2 kazanırsın ama sürekli kazanamazsın son dakikada. Maçı erken koparmayı öğrenmeliyiz ve buna alışmalıyız. Henüz ilk haftalardayız diyebiliriz. İlerleyen haftalarda daha oturmuş, yeni transferlerle güçlenmiş, direnci artmış, potaya girmiş rakiplerin mücadelesi de, azmi de, isteği de artacaktır. Sezona fırtına gibi girip, lig ortasında uzunca bir süre tökezlemek Ersun Yanal'ın yönettiği takımlarda sıkça gördüğümüz bir durum. Kazanmak çok güzel oldu. Özellikle de son dakikada yenilen beraberlik golünün üstüne kazanmak çok daha güzel motivasyon açısından.
lakin1907
03.Kasım.2013, 00:21
@lakin1907 (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=192736) 45 dakika sonra veriyorlar lakin kardeş.
Eyvallah keyvan kardeş
himone
03.Kasım.2013, 00:32
Öldük öldük dirildik resmen ama bir şekilde kazanmasını bildik. Baroninin maça 11'de başlaması yine çok yanlış bir karardır. Ersun Yanal bu sene ikinci kez kazanan 11 bozulmaz dedi ve neredeyse puan kaybediyorduk. Ayrıca bugün Topal da çok kötü oynadı ve yine bir Volkan klasiği izledik. Son olarak Emenike, gerçekten her izlediğimde 13 milyon kez ciğerim sızlıyor. Ne kadar gol atsa da inanılmaz etkisiz ve kötü oynuyor, FB'nin Burak Yılmaz'ı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu adamın yerine o paraya 1 tane ofansif orta saha bir tane de kanat alırdık.
Hakeme gelirsek 2. yarıda nasıl bir maç yönetti ben anlamadım. Caner'e faul yapıldı Bursa'ya verdi, Penaltıyı vermedi, Alper'e sarıyı çok geç verdi belki de orada kırmızı olacaktı. Son pozisyonda faul var yok çok tartışılar ama Civelli maç boyunca bütün pozisyonlara dirsekle çıktı ve sadece 2 tane faul verdi. Birçok faulü de es geçti. Bu kadar kötü bir yönetim ancak tebrik edilir.
William Rookwood
03.Kasım.2013, 00:32
Maçı izlemedim ama görünüşe göre güzel bir maç olmuş, her iki takımıda tebrik ederim. Bursa ikinci takımım olduğu için skora biraz üzülmedim değil. :)
sarianet
03.Kasım.2013, 01:38
canerin pozisyonunda neden buraya yazmadın
penaltı pozisyonunda buraya neden yazmadın
onlar hata değil miydi yoksa sen maçlara hakemlik bakımından tek pencereden mi bakıyorsun
ReaList
03.Kasım.2013, 04:43
Maça Cristian'la başlamak hataydı. Zaten oyunda kaldığı süre zarfında pek varlık da gösteremedik. Cristian oyundan çıktı skor döndü her şey tam rayına oturacak derken bu defa Selçuk oyuna girdi. Yine gömülme, topu rakibe verme ve gol yeme. Allah yüzümüze güldü de son top önümüze düştü. Ben gerçekten Fenerbahçe hocalarından gram bir şey anlamıyorum. Neden sürekli takımını 10 kişi oynatmak zorunda hissederler ? Cristian-Selçuk gibi adamlar bu takıma aşırı lüks. Sadece koşan adamlarla, topu ayağında tutmayı beceremeyen, kullanmayı beceremeyen adamlarla nasıl oyunu tutacaksın ? Nasıl oyuna hükmedeceksin ?
Bunlar akılda kalan sorular olmakla beraber bu haftayı da kayıpsız atlatmak önemliydi. Artık önümüzde kritik bir derbi müsabakası var. Kazanırsan fark eder 9. Umarım anlamsız tercihlerimizle kafadan 1-0 geride başlamayız.
William Rookwood
03.Kasım.2013, 05:40
Maçın özetini şimdi izledim Fenerbahçe 3 golüde duran toptan atmış, el insaf. Biz duran top gollerini ayda yılda bir kere görüyoruz. :) Takım yemiyor içmiyor duran top çalışıyor herhalde. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin diğer takımlardan en büyük artısı bence duran topları etkili kullanabilmesi. Korner ve serbest vuruşlarda çok fazla kafa golü atılıyor. Çok önemli bir özellik.
himone
03.Kasım.2013, 06:47
Maçın özetini şimdi izledim Fenerbahçe 3 golüde duran toptan atmış, el insaf. Biz duran top gollerini ayda yılda bir kere görüyoruz. :) Takım yemiyor içmiyor duran top çalışıyor herhalde. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin diğer takımlardan en büyük artısı bence duran topları etkili kullanabilmesi. Korner ve serbest vuruşlarda çok fazla kafa golü atılıyor. Çok önemli bir özellik.
Açıkçası kornerden gelen 2 golde kalecinin büyük hatası var. Frey çok kötü oynuyor, bizim Volkan bile daha iyi o heriften.
KanaKe
03.Kasım.2013, 11:47
isin ilginc yani Daum gibi duran toplara asiri derecede önem veren bir hocaya karsi 3 tane duran toptan mac kazandik :) demekki ersun hoca duran toplari daha iyi calistiriyor...
Sekopej
03.Kasım.2013, 12:16
Önemli olan gol atmak, golü atıyorsan nasıl olduğunun önemi yok. İlk yarı beklentilerin altında bir Fenerbahçe vardı ama ikinci yarı baskıyı arttıran bir ara topla oynama oranını yüzde 80'e çıkaran bir Fenerbahçe vardı. Maçı bırakmamak önemlidir ki bunu üçüncü defa yapıyoruz ve gerçekten son dakika gollerinin keyfi diğer gollerden daha fazla.:)
Ersun Yanal'ın takımları düşüşe geçer tezinin Fenerbahçe'de geçerli olacağına da katılmıyorum. Daha bu takımın fizik gücünü arttıracağını ve daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum. O dönemlerde de Ersun Yanal'a sorulduğunda, sürekli zirvede yer almayı kaldıracak oyuncu grubu olmadığını bir yerden sonra o psikolojiyle ve dar kadrolarla sıkıntı yaşandığını söylemişti. Şimdi Fenerbahçe'de zirvede olduğunda baskı altında değil daha çok motive ile çalışacak oyuncu grubu var.
Bu maç da gösterdi ki mücadeleyi bırakan bir Fenerbahçe yok artık ve her an her dakika oyunu değiştirebilir diye rakipler üzerinde de etki yapacak bir takım var.
Universal
03.Kasım.2013, 14:00
Maçı kazanmak isteyen bir takımız artık. Bu kimlik ile geliyor son dakika golleri. Sezon sonuna kadar devam eder ve kupayı kazanırız.
Fearless Coward
03.Kasım.2013, 14:23
Goller tamamen Frey'in hataları aynısını FB-Sivas maçında Borjan yapmıştı nedir bu kalecilerin açılma sevdası anlamıyorum.Çok kritik bir deplasmandan 3 puan alan Fenerbahçe haftaya bizi de yendi mi zaten şampiyon olamazsa ayıp olur.
Kaka Leite
03.Kasım.2013, 15:14
isin ilginc yani Daum gibi duran toplara asiri derecede önem veren bir hocaya karsi 3 tane duran toptan mac kazandik :) demekki ersun hoca duran toplari daha iyi calistiriyor...
Çalışmaktan çok bence fiziksel üstünlük ağır bastı.
Uzun bir takımız rakip kontrol etmekte zorlandı bir de Frey'in hataları gelince çok iyi bir 3 puan aldık.
Haftaya güzel bir derbi olacak. Kazanır ve yolumuza güzel devam ederiz umarım.
Özgür Çetin
03.Kasım.2013, 19:48
yıne son dakıkada kazanılan bır maç bakalım nereye kadar gıdıcek bu
furkan58
03.Kasım.2013, 20:48
yıne son dakıkada kazanılan bır maç bakalım nereye kadar gıdıcek bu
Takım da ki istek , arzu ve hırs bitinceye kadar gider.
Sirius Black
03.Kasım.2013, 20:50
2011-2012'deki Galatasaray gibi oynuyor Fenerbahçe. Savaşıyorlar, arzulular ve maçı bırakmıyorlar.
SAİT71
04.Kasım.2013, 11:09
O değilde tamam gol atmışız iyi hoş, ancak bu Volkan'a cezasını kesmedikçe kendini düzeltmiyor. Takım tam 2-1 yapmış aptalca bir hata sonucunda 90. dakikada gol yediriyorsun. 3. golü atamasak ne olacaktı. Ersun Yanal'ında adaleti yok maalesef.
Zor bir maç olacak. Haftayada önemli bir derbimiz var. Derbi öncesi kayıpsız bir hafta yaşamak ve moral kazanmak çok önemli. Şu 2 maçıda alırsak bence çok büyük bir avantaj elde ederiz. Ben ne olursa olsun, Allah'în izniyle bu maçı kayıpsız geçip derbiyi bekleyemeye başlayacağımıza inanıyorum.
Orta saha kurgumuz maçı belirler. Alper'in kesinlikle oynaması lazım. Baroni'nin ise şu 2 maçta yedeğe çekilmesi gerekiyor. Yırtıcı bir orta saha ile maçı koparabiliriz. Salih ilk 11 başlamasa bile 60-65 gibi oyuna girmeli.
Allah aşkına yediğimiz ilk golde Batalla orta sahadan topu ceza yayına kadar sürüyor bir Allah'ın kuluda karşılamıyor. Çok hızlı bir adam olsa anlarım. Ne Alper ne Baroni piyasada yok. İnşallah önümüzdeki maçta Baroni yerine Emre oynar. Selçuk bile olur. Adam en azından basıyor, alamasada rakibi bozuyor faul yapıyor birşeyler yapıyor... Gerçi Alper cezalı olacak Baroni banko oynayacak yine :(
erdem344
04.Kasım.2013, 11:27
ben olsam haftaya Holmenle başlarım önde baskı yapmak için
volkan - topuz - egemen - bruno - caner - topal - emre - holmen - kayt - sow - emenike
himone
05.Kasım.2013, 01:10
ben olsam haftaya Holmenle başlarım önde baskı yapmak için
volkan - topuz - egemen - bruno - caner - topal - emre - holmen - kayt - sow - emenike
Bence forvette Emenike yerine Webo oynamalı, adam çok kötü oynuyor. Ayağına gelen bir topu bile verimli kullanamıyor. Webo 2 haftadır kenarda gücü yerine gelmiştir, güçlü olunca da çok iyi oynuyor. Umarım Gökhan Gönül ve Meireles de iyileşir ve takıma dönerler. Gökhan dönmezse de Topuz'un yerine kesinlikle Bekir oynamalı.