PDA

View Full Version : Antalyaspor - Kayserispor | STSL 10. Hafta

GeNç KaRTaL
30.Ekim.2013, 22:23
http://img163.imageshack.us/img163/6844/0tdp.jpg

attirson
04.Kasım.2013, 22:52
İlk yarı Kayserispor'un 1-0 üstünlügü ile tamamlandı.

Kayserispor maçın basında karambol bir pozisyondan golü buldu sonra Antalya maçın kontrolunu ele gecirdi Gökhan Degirmenci kalesinde devlesti.Bu hafta Prosinecki Ertugrul'u kesmis Gökhan kalenin hakkını veriyor gerçekten cok basarılı 2-1e bile dönebilirdi maç ilk yarıdan.Kayseri defansı çok kötü çok hata yapıyorlar maç böyle bitmez diye düsünüyorum.

attirson
04.Kasım.2013, 23:23
Emrah Bassan 2. yarı girdi frikikten bir gol attı bir penaltı yaptırdı ancak Diarra penaltı atısından yararlanamadı.Antalyaspor'un bu sezon kaçırdıgı 4. penaltı oldu sanırım bu yani hiçbir penaltı atısından yararlanamadılar.Maç 1-1 devam ediyor.

footballer33
04.Kasım.2013, 23:35
Emrah Bassan 2. yarı girdi frikikten bir gol attı bir penaltı yaptırdı ancak Diarra penaltı atısından yararlanamadı.Antalyaspor'un bu sezon kaçırdıgı 4. penaltı oldu sanırım bu yani hiçbir penaltı atısından yararlanamadılar.Maç 1-1 devam ediyor.
Böyle bitsin de, benim tahmin tutsun bari. :icon_biggrin:

EDİT: Patlamışım bile. Bastır Antalya. :icon_smile:

Hedefe ulaştım. :)

di canio
04.Kasım.2013, 23:36
Kayserispor 2-1 öne geçti 5 dakika kadar önce.

furkan58
04.Kasım.2013, 23:52
Diarra attı 2-2 oldu.

attirson
04.Kasım.2013, 23:57
Karşılaşma 2-2 sona erdi.Antalyaspor gerçekten çok güzel bir oyun oynadı ama Kayseri geldigi 4-5 pozisyondan ikisini gol yapınca maç böyle bitti.Ama bu oyunu sürdürürse Antalya avrupaya oynayacaktır.Emrah Başsan oyuna 2. yarı girdi ve resmen şov yaptı gol attı asist yaptı Diarra'yı karşı karşıya bıraktı 2. yarı oyunda göze çarpan tek oyuncuydu inşallah haftaya Konya deplasmanında 11 başlar.Baros'a gelince sonradan giriyor maçlarda ama yoklara oynuyor fizik olarak tamamen bitmis çok gereksiz bir transfer olmus sadece ismi var.