PDA

View Full Version : Gençlerbirliği - Trabzonspor | STSL 11. Hafta

GeNç KaRTaL
07.Kasım.2013, 19:29
http://img62.imageshack.us/img62/1008/3xcr.jpg

CeNTeR_TR
10.Kasım.2013, 18:56
Trabzon 1.dakika da henrique ile 1-0 öne geçti ve maç da 25 dakika geride kaldı

Fearless Coward
10.Kasım.2013, 20:11
Gençler 2-0'dan 3-2 çevirdi maçı helal olsun vallaha.

CeNTeR_TR
10.Kasım.2013, 20:35
Gençleri tebrik etmek lazım 0-2 den 3-2 ye çevirerek 3 puanı aldılar.

di canio
10.Kasım.2013, 20:41
Ah Şifo ah. Ne vardı da ayrıldın Antalyaspor'dan? Ayrılmasaydın keşke.

europeanconquer
10.Kasım.2013, 23:18
Oh oh çok güzel,benim kombine için savaşıyor Gençlerbirliği :n: Artık bu dakikadan sonra küme düşme hattına geleceklerine imkan vermiyorum.

Tebrikler Gençler !

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2013, 23:38
En son baktığımda 2-0'dı,3-2 bittiğini öğrenince şaşırdım.

attirson
10.Kasım.2013, 23:49
Ah Şifo ah. Ne vardı da ayrıldın Antalyaspor'dan? Ayrılmasaydın keşke.

Adama bir ana bacı sövmedigi kaldı Antalya taraftarının her maç istifa istifa al sana istifa şu kadroyla Aybaba'nın oynattıgı futbola bak.Helal olsun Şifo'ya Gb ile müthiş bir giriş yaptı.

GeNç KaRTaL
11.Kasım.2013, 00:05
Bu arada biraz önce özete baktım da,Trabzonspor'un attığı ilk gol fm 14'te kalecilerin über saçmalayarak yedikleri gollere çok benziyor.:icon_biggrin: Bir de maç sonunda Bosingwa'nın attığı tekmeye iyi bir ceza verilmeli.

Dennis Bergkamp
11.Kasım.2013, 05:08
Oh oh çok güzel,benim kombine için savaşıyor Gençlerbirliği :n: Artık bu dakikadan sonra küme düşme hattına geleceklerine imkan vermiyorum.

Tebrikler Gençler !

O kombine maratondaysa 23 senelik hayatımda gördüğüm en güzel Gençlerbirliği tribünlerinden birine tanık oldun demektir :) Ben daha önce hiçbir maçta 1 saat neredeyse hiç susmadan tüm maraton bağırıldığını hatırlamıyorum.Tabi bunda Tolga Özkalfa'nın ilk yarının sonlarına doğru taraftarı çileden çıkartması ve Trabzonspor'un 61. dakika şovunu engellemek için canla başla uğraşılması da etkiliydi.

europeanconquer
11.Kasım.2013, 09:01
O kombine maratondaysa 23 senelik hayatımda gördüğüm en güzel Gençlerbirliği tribünlerinden birine tanık oldun demektir :) Ben daha önce hiçbir maçta 1 saat neredeyse hiç susmadan tüm maraton bağırıldığını hatırlamıyorum.Tabi bunda Tolga Özkalfa'nın ilk yarının sonlarına doğru taraftarı çileden çıkartması ve Trabzonspor'un 61. dakika şovunu engellemek için canla başla uğraşılması da etkiliydi.

Yok hocam gelecek yıl kombine almayı düşünüyorum eğer Ankara'da olursam.Küme düşme hattından uzaklaştıkları için öyle dedim.Bu yıl alacaktım ama sınav öğrencisiyim ondan kısmet olmadı.Bu arada alırsam zaten Maraton'dan alacağım bir başka maç izleniyor orada.