View Full Version : Euroleague Kadınlar 2014 | Şampiyon Galatasaray !
CeNTeR_TR
14.Kasım.2013, 04:21
Avrupa'da oynayan birçok takımımız olmasına rağmen Bayan basketbolu hiçbir zaman gerekli ilgi ve alakayı görememiştir.Burda fırsat oldukça en azından Avrupa maçları hakkında bilgilendirme de bulunmakta fayda olur diye düşündüm.
Temsilcimiz Kaski'nin bulunduğu grup.
* Kaski grup da ilk maçını oynadı ve evine Good Angels'a kaybetti.Gruptaki 2.maçını ise bugün oynayacak.Bundan sonra maçlardan sonra burda paylaşımları yapabiliriz takip edenler olursa.
UMMC Ekaterinburg
Good Angels Kosice
Famila Wuber Schio
Bourges Basket
Unisze Györ
Temsilcimiz Fenerbahçe'nin bulunduğu grup.
* Fenerbahçe grup da ilk maçını dün oynadı ve Sopron'u içerde oynadığı maçta yenerek grup müsabakalarına galibiyetle başladı.Bu sene hedefi Şampiyonluk olarak koysalar da pek iç açıcı bir basketbol oynanmıyor şu sıralar Fenerbahçe için.
Rivas Ecopolis
Wisla k'rakow
Uniqa Euroleasing Sopron
Basket Montpellier BLMA
BK Imos Brno
Nadezhda Orenburg
Temsilcimiz Galatasaray'ın bulunduğu grup.
* Galatasaray grup da oynadığı iki maçı da kazanarak 2 de 2 yapmasını bildi.Önce Avenida yı içerde farklı yendikten sonra bugün de deplasman da Novi Zagreb karşısında farklı galibiyet alarak ilerisi için ümit verdiler.
ZVVZ USK Prague
Parfumerias Avenida
Kibirkstis
CCC Polkowice
Novi Zagreb
Sparta&K MR Vidnoje
di canio
14.Kasım.2013, 15:46
Fenerbahçe dün epey farkı açmasına rağmen rehavet mi desem, lakayıtlık mı desem ne desem bilmiyorum ama maçı kaybedebilecek bir noktaya getirdi. Kadro çok iyi ama hoca konusunda bazı sıkıntılar var. Dün farkın 20'li sayılardan 4-5'e inmesini hangi hoca izler ve buna izin verir?
CeNTeR_TR
14.Kasım.2013, 16:59
Fenerbahçe dün epey farkı açmasına rağmen rehavet mi desem, lakayıtlık mı desem ne desem bilmiyorum ama maçı kaybedebilecek bir noktaya getirdi. Kadro çok iyi ama hoca konusunda bazı sıkıntılar var. Dün farkın 20'li sayılardan 4-5'e inmesini hangi hoca izler ve buna izin verir?
Abi son 2 sezondur bu seneyi saymayalım 1.Lig'de yardımcı antrenörlük yapıyordum.Geçen sene Fenerbahçe ile olan maçlarımız farklı skorlar ile bitti.İlk maçta sahaya tüm yabancılarımızla çıktık fakat 2.maçta maaşlarda ödeme sorunu yaşanıldığı için 6 Türk ile sahadaydık nitekim 2 maçın sonunda da fark oldu.Bu sene ise eminim yine aynı kadrolar sahada olsa başa baş bir mücadele hatta formda olduğumuzu varsayarsak Fenerbahçeyi yenme ihtimalimiz bile olabilirdi.
Bunun başlıca sebebi bu sene Kadroyu çok iyi kurduk düşüncesiyle haraket etmesidir Fenerbahçe'nin.Kimse inkar edemez bayanlar liginde en iyi kadro Fenerbahçe de fakat oynanılan basketbol ile uzakdan yakından alakası yok bu kadro yapısının.Koç mu hatalı hayır ? Beklentiler mi yüksek ? Evet.Geçen sene Avrupa'da final oynayan takıma çok iyi transferler yaparak sezona başlamanın verdiği bir rehavet var Fenerbahçe'de.Bunun sebebi de Lig'de 2 mağlubiyete Avrupa'da da 30-40 olacak maçın 15-20 lerde bitmesine sebebiyet veriyor.
Kısacası geçen sene elde edilen başarı artık doyumsuzluk noktasına geldiği için bu sene takımın oynadığı basketbol her maçta nasıl olsa her maçı kazanabiliriz mantığına dönüştü.Ama ters tepiyor.
di canio
14.Kasım.2013, 17:31
Umarım zamanla toparlanır takım. Türkiye Ligi'nde yerli oyuncuların kaliteliyse şampiyon olursun benim düşünceme göre. Yabancıların önemi Avrupa'da. Bu sezon yapılan transferler de çok yerinde. Yerli olarak hem bugünü hem de geleceği kurtaracak Tuğçe var mesela. Bunun yanında altyapıdan gelen Olcay gibi bir yetenek var. Geçtiğimiz sezon o kaliteli ama bence kısıtlı kadronun eksik yerlerine çok iyi transferler yapıldı. Birsel'e binen ağır yüke hep Esmeral omuz atardı ama bu sezon Olcay'la daha da hafifleyecek. Dediğim gibi beklentilerin çok altında girdik sezona. Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum ben. Şampiyon oluruz biyük ihtimalle. Olamasak da çok sorun değil. Benim beklentim artık Avrupa'da şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon (bu sezona göre o kısıtlı kadroya rağmen) bunu yapabileceklerini de gösterdiler.
CeNTeR_TR
14.Kasım.2013, 17:46
Umarım zamanla toparlanır takım. Türkiye Ligi'nde yerli oyuncuların kaliteliyse şampiyon olursun benim düşünceme göre. Yabancıların önemi Avrupa'da. Bu sezon yapılan transferler de çok yerinde. Yerli olarak hem bugünü hem de geleceği kurtaracak Tuğçe var mesela. Bunun yanında altyapıdan gelen Olcay gibi bir yetenek var. Geçtiğimiz sezon o kaliteli ama bence kısıtlı kadronun eksik yerlerine çok iyi transferler yapıldı. Birsel'e binen ağır yüke hep Esmeral omuz atardı ama bu sezon Olcay'la daha da hafifleyecek. Dediğim gibi beklentilerin çok altında girdik sezona. Türkiye Ligi'ni düşünmüyorum ben. Şampiyon oluruz biyük ihtimalle. Olamasak da çok sorun değil. Benim beklentim artık Avrupa'da şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon (bu sezona göre o kısıtlı kadroya rağmen) bunu yapabileceklerini de gösterdiler.
Toparlanması için bitse de gitsek havası yerine başlasada koparsak demeleri lazım abi.Türkiye Liglerinde yerli oyuncuların kalitesi değil de katkısı desek daha doğru olur abi.Ayrıca geçen seneden bir örnek vereyim Mersin B.Belediye.4 Yabancı 1 devşirme + 1 Türk oyuncu ile çok iyi sezon geçirdiler.İçerde gelene geçene vurdular.Çok da belli olmuyor artık neyin ne olacağı.Fenerbahçe geçen seneki kadar rahat değil bu sene çünkü 2 yenilgisi var henüz sezon başında.
Tuğçe şu ana kadar hiç de beklenildiği gibi değil abi.Olcay çok farklı bir konu dün de yaptığı işler zaten kalitesini gösteriyor.Avrupa'da Şampiyonluk da zor abi yine geçen seneki gibi olur büyük ihtimalle.ekaterinburg'u bu zihniyetle zor yıkar Fenerbahçe.
di canio
14.Kasım.2013, 17:56
Yerlilerin kalitesi yerine katkısı çok daha doğru bir ifade, haklısın. Hedefin Avrupa'da şampiyonluk olmasından bahsediyorum. Olmak, özellikle de bu görüntüyle çok zor. Geçen sezonki nokta bile çok zor. Fazla anlamam basketbolun inceliklerinden, hatta hiç anlamam. Sadece takımın genel görüntüsü ve takım ruhu üzerine yapıyorum yorumlarımı.
CeNTeR_TR
14.Kasım.2013, 17:59
Yerlilerin kalitesi yerine katkısı çok daha doğru bir ifade, haklısın. Hedefin Avrupa'da şampiyonluk olmasından bahsediyorum. Olmak, özellikle de bu görüntüyle çok zor. Geçen sezonki nokta bile çok zor. Fazla anlamam basketbolun inceliklerinden, hatta hiç anlamam. Sadece takımın genel görüntüsü ve takım ruhu üzerine yapıyorum yorumlarımı.
Kendin söylediğin için bende ona istinaden yazıyorum abi (Anlamam lafını kullanacağım yani )Anlamam demene rağmen genel olarak tüm basketbol camiasındaki insanların dediğini söylüyorsun şuanda.Sıkıntıyı da burada aramak lazım esasında insanlar bunu dışardan fazla içine girmeden görebiliyorken içinde olan insanların böylesine şeyleri görüp düzenleyememesi entresan.
CeNTeR_TR
14.Kasım.2013, 22:31
Kaski Türkiye saati ile 21.30 da başlayacak olan müsabakada Famila Wuber Schio ile deplasmanda oynayacak.
CeNTeR_TR
15.Kasım.2013, 00:19
Kaski ilk yarıyı 34-33 geride kapadı 2.yarı birazdan başlayacak.
CeNTeR_TR
15.Kasım.2013, 01:17
Famila Wuber Schio : 73 - Kaski : 62 , Bu sonuçla maalesef Kaski 2 de 0 ile yola devam ediyor.
CeNTeR_TR
20.Kasım.2013, 23:33
Fenerbahçe deplasmanda Wisla K'rakow'u 69-73 yenince grupta ki 2.galibiyetini almış oldu.
CeNTeR_TR
21.Kasım.2013, 20:50
Galatasaray şuan oynanan maçta ilk yarısı biten maçta Sparta'yı 25 sayı farkla yeniyor.
Kaski ise bu haftayı bay geçiyor.
CeNTeR_TR
21.Kasım.2013, 21:26
Galatasaray maçı kazandı 63-50.
Bu sonuçla Galatasaray 3 de 3 yaparak yoluna devam ediyor.
CeNTeR_TR
22.Kasım.2013, 17:25
Oluşan puan durumu ve takımlarımızın sıralamadaki yerleri.
http://r1311.hizliresim.com/1h/q/ushhn.png (http://bit.ly/c25MCx)
CeNTeR_TR
27.Kasım.2013, 22:44
Galatasaray az önce son eren karşılaşmada gruplardaki ilk yenilgisini almış oldu.
Deplasmanda Usk Prague ile karşılaşan Galatasaray sahadan 3 sayı farkla ( 67 - 64 ) mağlup ayrıldı.
CeNTeR_TR
27.Kasım.2013, 22:46
Kaski az önce sona eren mücadelede gruptaki ilk galibiyetini almış oldu.
Bourges Basket ile Kayseri de oynanan mücadele de rakibini 61-56 yenen Kaski ilk galibiyetini almış oldu.
CeNTeR_TR
28.Kasım.2013, 00:05
Fenerbahçe az önce sona eren karşılaşmada kazanarak 3 de 3 yapmasını bildi.
Nadezhda Orenburg karşısında 2 sayı gibi beklenmeyen kadar az farkla kazandı Fenerbahçe. ( 71 - 69 )
CeNTeR_TR
04.Aralık.2013, 19:09
UMMC Ekaterinburg deplasmanında Kaski oldukça farklı kaybetti bugün. 82-45
Galatasaray bu haftayı bay geçerken , Fenerbahçe 21.00'da Basket Montpellier'e konuk olacak.
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 23:43
Galatasaray Odeabank 62 - 49 CCC Polkowice
Fenerbahçe 84 - 60Rivas Ecopolis
Galatasaray bu maçla grupta 5 4 ile 2.sırada yer alıyor.
Fenerbahçe ise 5 de 5 ile lider durumda.
Diğer temsilcimiz Kaski ise 4 de 1 ile yola devam ediyor.Bu hafta gruplarında maç oynanmıyor.
di canio
08.Nisan.2014, 19:47
8'li finaller A Grubu'nda şu an Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşılaşıyorlar. Başka kanal yayınlıyor mu bilmiyorum ama Fenerbahçe TV'den canlı yayınlanmakta. İki takım da ilk maçlarını kazanmışlardı, yani 2'şer puanla 2. ve 3. sırada yer alıyorlar.
urwrdskkn
08.Nisan.2014, 20:12
8'li finaller A Grubu'nda şu an Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank karşılaşıyorlar. Başka kanal yayınlıyor mu bilmiyorum ama Fenerbahçe TV'den canlı yayınlanmakta. İki takım da ilk maçlarını kazanmışlardı, yani 2'şer puanla 2. ve 3. sırada yer alıyorlar.
ntv spor da maç
byariff
08.Nisan.2014, 20:30
46-44 su an galatasaray yeniyor
byariff
08.Nisan.2014, 21:06
68-66 fenerbahce kazandi 8 saniye kala o top cok kotu kullandik atsaydik mac bizimdi..
di canio
08.Nisan.2014, 21:08
68-66 kazandık. İlk yarı çok kötü oynadık ve 11 sayıya kadar çıkmıştı fark. 3. periyttaki oyunumuzla oyuna ortak olduk. Son ana kadar başabaş geçti maç.
himone
08.Nisan.2014, 21:12
Maçın ilk yarısını izledim GS daha iyi olan taraftı fark ta 11 olmuştu. Bİ totem yapıp 2. yarıyı izlememeye karar verdim ama dayanamayıp maçın sonunu izledim. Pondexter gerçekten çok iyi kullandı son hücumları GS da hata yapınca maçı kazandık.
Açıkçası aksilik olmazsa bu sene de finale çıkarız ama kupa yine aynı takıma gider gibi geliyor bana.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Nisan.2014, 21:17
Gs yi beğendim ama rotasyonu zayıf, benchte 2-3 kişi daha olsa kupayı alacak güçte olurdu. Yine de şansı var bence bu konuda. Umarım grupta 1,2 oluruz ve sonrasında fb-gs finali olur.
eng1n
08.Nisan.2014, 21:27
Cappie diğer GS maçlarına göre daha az skor attı ama maçın en kritik hücumunda gene en iyi şekilde oynadı.
attirson
09.Nisan.2014, 16:08
Fb ve Gs gruptan cıktı.Simdi capraz eşlesme mi olacak ? Eger çapraz eşlesme olacaksa Gs'nin sansı çok düsük Ekateriburg'la eslesecekler gecen sene bize finalde 26 sayı fark atmıslardı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 16:19
Çapraz olması lazım. Ekaterinburg hem çok güçlü hem de ev sahibi. Gs nin işi bundan sonra çok zor, finale çıkarsa da bir derbi daha izlemek düşer bize. 1,2 olmayı başardık, şimdi sıra fb-gs finalinde. Umarım öyle olur.
eng1n
09.Nisan.2014, 16:24
Kayseri Kaski'nin küçükte olsa hala bir şansı varmış. Geçen senenin tekrarı olacak gibi, Ekaterinburg gene finalde ezer bizi.
attirson
09.Nisan.2014, 16:27
İlk gruplarlarda Kaski yenmis Ekaterinburg'u onu görünce umutlandım simdi.İmkansız diye birşey yok. :D
byariff
09.Nisan.2014, 20:07
7-8 sayi fark ile yense bile kaski yari finale kalamiyor 8 ve uzeri atmasi lazimmis..
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 17:08
Bayan takımımız çok iyi başladı kupanın favorisine karşı. 16-6 yaptık helal olsun bayanlarımıza umarım böyle devam ederiz.
Edit : 28-13 bitti ilk çeyrek helal olsun beee
Edit 2 : 20 fark oldu beyler final geliyo galibaaa
Edit 3 : 50-29 Bitti ilk yarı. Burdan vermeyiz inşAllah.
ilk yarı 50 sayı baya üstün oynadı Galatasaray umarım alacak maçı :)
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 18:07
Alba Torrens tek başına sırtlıyor valla triple şov yapıyor. :D 66-50 bitti 3. çeyrek.
davidvilla
11.Nisan.2014, 18:08
Ne oluyo yahu :) umarım buradan vermeyiz
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 18:13
Fark 8'e indi yahu biraz toparlanalım. :(
Işıl ve Torrens döktürüyor 9 oldu fark. 76-67 öndeyiz.
77-70 bitti bitti :) Tebrikler Galatasaray Tebrikler Alba Torrens
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 18:29
Bu iş bu kadar. Tebrikler Sarayın Sultanları ! Işıl ribaundlarıyla , Alba Torrens sayılarıyla maçı getirdi. :)
uAburak89
11.Nisan.2014, 18:30
Bizim rotasyon sıkıntılı, final zor olacak.
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 18:31
Bir 2-3 dakika daha olsa maç dönecekti yalnız maçın başında sağlam fark açtık yoksa rahat dönmüştü maç. Alba ve Işıl çok iyiydiler finalde umarım Fenerbahçe gelir de Türk finali izleriz.
davidvilla
11.Nisan.2014, 18:33
evet tarih yazdık ve finaldeki rakibimizi bekliyoruz :D
eng1n
11.Nisan.2014, 18:39
Umarım bizim takım bu maçı izlemiştir böyle rehavete kapılıp çıkmazlar maça.
3 oyuncu 40 dakika oynadı bu maçta tarih yazdı Galatasaray finali kazansa da kaybetse de
himone
11.Nisan.2014, 18:52
Helal olsun hiç ihtimal vermiyordum. Sıra bizde kazanıp finale çıkalım.
byariff
11.Nisan.2014, 20:41
resmen tarih yazildi dar ratosyanla avrupanin en iyi takima karsi
urwrdskkn
11.Nisan.2014, 20:46
10 dakika gözümden yaş aktı bir ara 25 farkı gördüm noluyoz biri beni cimcirsin dedim :D
attirson
11.Nisan.2014, 20:54
Ve Fenerbahce-Galatasaray finali olacak.Helal olsun iki takımımıza da.Ligde oynanılan derbide spiker avrupanın en iyi 2 takımı oynuyor demisti de inanmamıstım. :icon_biggrin:
Sekopej
11.Nisan.2014, 20:55
Galatasaray büyük bir iş başardı ve kupanın Türkiye gelmesini sağladı. Finalde seyircisi önünde Fenerbahçe muhtemelen kazanamazdı ve bu sene de ikincilikle yetinirdi. Bu nedenle de Galatasaray'ın kazanmasına sevindim.
Avrupa kupalarında finalde iki Türk takımı karşılaşacak, bu muhteşem. Bu sezon 3. avrupa kupasını da kazanmalarını bekliyorum.
Cengo
11.Nisan.2014, 20:56
Rotasyonu derin kullanıp güç tüketmemek için hiç fiziksel mücadele etmeden yarı finali geçtik. Finalde 2 Türk takımı olması çok hoş.
İki yıl üstüste Euroleague Finali'ne kaldı Fenerbahçe.
attirson
11.Nisan.2014, 20:57
Galatasaray büyük bir iş başardı ve kupanın Türkiye gelmesini sağladı. Finalde seyircisi önünde Fenerbahçe muhtemelen kazanamazdı ve bu sene de ikincilikle yetinirdi. Bu nedenle de Galatasaray'ın kazanmasına sevindim.
Avrupa kupalarında finalde iki Türk takımı karşılaşacak, bu muhteşem. Bu sezon 3. avrupa kupasını da kazanmalarını bekliyorum.
İnanılmaz birşey olur gercekten.Bir tek erkek basketbol hüsrana ugrattı. :(
davidvilla
11.Nisan.2014, 20:58
Ooo derbi alırım bi dal :)
himone
11.Nisan.2014, 20:59
Helal olsun, bu sene alalım artık kupayı ve kulübe gelen 3. Avrupa kupası olsun.
Cengo
11.Nisan.2014, 21:00
Ooo derbi alırım bi dal :)
Eyvah, o espri bkz buraya da bulaştı :n:
Sekopej
11.Nisan.2014, 21:02
İnanılmaz birşey olur gercekten.Bir tek erkek basketbol hüsrana ugrattı. :(
Futbolda geçen sene ulaşabilirdik, olmadı ve yakın zamanda olması da pek muhtemel değil ama erkek basketbolda ben Obradoviç'e güveniyorum, orada da iddialı bir takım kurulacaktır.
Bayan basketbolcular namağlup geldi, bu seviyeden düşmeyeceklerdir, her sene dörtlü finale kalan bir takım olacaktır.
Voleybolda da artık 1 numaralı kupayı aynı anda alacak kadrolar oluşturmalı. Diğer amatör branşlarda zaten başarılar sürekli geliyor.
100. yıldaki her dalda gelen şampiyonluktan sonra bu sezon da tarihe damga vuracak bir sezon oluyor. Yerel liglerdeki şampiyonluklarla da iyice taçlanacaktır.
Namzet
11.Nisan.2014, 21:05
Finale Galatasaray ile kalmak çok iyi oldu,ülkemiz adına ayrı bir gurur:)
Cengo
11.Nisan.2014, 21:11
Bu gerçekleşti :n:
http://www.izlesene.com/video/fenerbahce-galatasaray-sampiyonlar-ligi-finali/1482185
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 21:21
Derbi güzel olacak gerçekten gruptan yenemedik kıl payı kaçtı bu sefer şeytanın bacağını kırmamız şart. :) Her şeyden önce kupanın ülkemize gidecek olması çok hoş oldu.
sakary Ali
11.Nisan.2014, 21:23
Söylesinler bare final Türkiye'de oynansın. Gerçekten çok iyi başarı. Tebrikler iki takıma da. Büyük tebrikler Galatasaray'a ama.
sananes
11.Nisan.2014, 23:32
Galatasaray'da bir kız var allah'ım erkek takımlarına koysan oynar. Torrens sanırım ismi. WNBA'dekiler yakında kapar kendisini.
urwrdskkn
11.Nisan.2014, 23:39
Galatasaray'da bir kız var allah'ım erkek takımlarına koysan oynar. Torrens sanırım ismi. WNBA'dekiler yakında kapar kendisini.
Avrupa'nın En İyisi Yanıyordu Bugün Yanıyordu
Fearless Coward
11.Nisan.2014, 23:42
Alba Torrens muazzam bir oyuncu gerçekten. Her anlamda başarılı bir isim zaten daha önce Avrupa'nın en iyi oyuncusu ödülünü almış. Tek başına maç kazandırabilecek bir isim. Işıl'da o boyuyla 8 ribaund aldı ve bunların hücum ribaundu olması çok önemliydi herkes istedi bu maçı ve kazandık. Fenerbahçe ile final çok zevkli olacak.
uAburak89
11.Nisan.2014, 23:43
Fenerbahçe favori olacak çıkacak maça, Ekrem Memnun'un işi zor maalesef. Umarım kupayı kazanan biz oluruz.
urwrdskkn
11.Nisan.2014, 23:44
Fenerbahçe favori olacak çıkacak maça, Ekrem Memnun'un işi zor maalesef. Umarım kupayı kazanan biz oluruz.
Bu sene fenerle 5. Maçımız
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eng1n
11.Nisan.2014, 23:45
WNBA mayısta falan başlıyor, burada ki çoğu oyuncu aynı zamanda WNBA oyuncusu zaten. Emin olmamakla beraber kadın basketbolun da avrupa daha kalite diye biliyorum.
urwrdskkn
11.Nisan.2014, 23:50
WNBA mayısta falan başlıyor, burada ki çoğu oyuncu aynı zamanda WNBA oyuncusu zaten. Emin olmamakla beraber kadın basketbolun da avrupa daha kalite diye biliyorum.
Fransa işin piri celin dumerc gruda yakubu
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banega
11.Nisan.2014, 23:51
Bende öyle biliyorum.En azından sezonlar farklı olduğu için her ikisinde de oyanyabiliyor oyuncular.Mesela Diana Taurasi, dünyanın en iyi basketbolcusu diyorlardı, hem Fenerbahçe'de hem de Galatasaray'da oynadı.
urwrdskkn
11.Nisan.2014, 23:52
Bende öyle biliyorum.En azından sezonlar farklı olduğu için her ikisinde de oyanyabiliyor oyuncular.Mesela Diana Taurasi, dünyanın en iyi basketbolcusu diyorlardı, hem Fenerbahçe'de hem de Galatasaray'da oynadı.
Evet çok doğru ancak bir bakıma da wnba e giden oyuncuların tatili de yok :-) :-) :-)
europeanconquer
12.Nisan.2014, 00:50
https://pbs.twimg.com/media/Bk9qZ00CIAAgIsU.jpg
byariff
12.Nisan.2014, 09:07
yanilmiyorsam alba torrens geçen yilin en iyi kadin basketbolcusu secilmisti , bu yilda sakatliktan yeni cikti
sananes
12.Nisan.2014, 10:18
Biliyorum biliyorum o sistemi. Maçkolikte oynadığı takımları inceledim mesela taurisi için,pondexter için falan wnba takımları da yazarken Torrens'te bu yazmıyor. demekki daha hiç gitmedi oraya ama yakındır gider.
davidvilla
12.Nisan.2014, 12:50
http://inciswf.com/fbgsummc.swf
pazar kadar değil mezara kadar :D
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 17:09
Tarihi maç başladı.
15-5 öndeyiz
Fearless Coward
13.Nisan.2014, 17:14
Bayanlarımız döktürüyor yine. Alba Torrens'i NBA'e falan almak lazım fazla buraya. :D
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 17:15
Wuhuuuuu ! 24-7 !
attirson
13.Nisan.2014, 17:16
Fenerbahce 7-26 Galatasaray OB ilk çeyrek sonucu.
İnanılmaz kötü oynuyoruz bu ne yahu ? Maçın basından beri dogru düzgün 1 tane hucum yapamadık.İlk çeyrekten 19 sayı fark rezillik.
himone
13.Nisan.2014, 17:17
İlk çeyrekte maçı kaybettik, saçmalığa bakar mısın? Takım paniklemiş durumda.
ReaList
13.Nisan.2014, 17:17
10 dakikada 7 sayıyı 5'e karşı 1 oynasanız atabilirsiniz. Zor olmaz herhalde 1 kişinin 7 sayı atması. Rezalet bir çeyrekti.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 17:18
Bizim savunma mı çok iyi yoksa fenerin atak mı çok kötü anlamadım.
europeanconquer
13.Nisan.2014, 17:27
Ben anlamadım bu skor pek normal durmuyor.Neyse inşallah böyle devam eder de kazanırız kupayı.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 17:37
42-29 Devre Arası
Fearless Coward
13.Nisan.2014, 17:39
İyi gidiyoruz rehavete kapılmamak lazım. İkinci yarı Torrens sazı eline alsın gerisi gelir zaten. :D
uAburak89
13.Nisan.2014, 17:39
Takım olarak efsane başladık ama bunda Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularının bireysel oynaması ve bunda başarısız olmasının da etkisi oldu. 2. Çeyrek daha dengeli geçti, bizde dar rotasyon etkisiyle yorulmaların başlaması da bir etkendi tabii. Önemli olan maç sonu olacak, genelde işin o kısmında rakip daha iyi o yüzden daha biten birşey yok.
himone
13.Nisan.2014, 17:40
Gs maça çok iyi başladı biz de bir o kadar kötü başladık. Hücumda çok aceleci oynadık ve saçma top kayıpları yaptık, özellikle sürekli dışarıdan oynama çapası pahalıya patladı. Savunmada da hiç varlık gösteremedik, GS attığı şutların %80'ini bomboş attı ve %70'e yakın isabet oranı tutturdu.
Bu maçın buradan döneceğini zannetmiyorum artık, bizim takım aşırı kötü oynuyor. Maçtan önce kaybedeceğimizi düşünüyordum ama bu şekilde olmasını da beklemiyordum..
Kryptonite
13.Nisan.2014, 17:53
Maç kesin dönecektir.3. çeyrek farkı 8-10 sayıda veya 5 sayıya falan indirebilirsek çok iyi olur.GSde rotasyon yok çünkü kadro kısıtlı.
4 dakikada sadece 3 sayı bulduk bu 4 dakika yüzünden kupayı kaybedebiliriz
attirson
13.Nisan.2014, 18:02
Yahu bir türlü tek hanelere indiremedik şu farkı.Pota altında bombos topları atamıyorlar saka gibi.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 18:03
3. çeyrekte son 4 dakika ve fark hala 15
attirson
13.Nisan.2014, 18:04
Gs bize 50 tane şans tanıdı farkı azaltmamız icin ama bütün ikramları geri ceviriyoruz.
Gncl1905
13.Nisan.2014, 18:07
Bir gün futbolda da ŞL finalinde bu derbiyi görecek miyiz acaba :)
İlk kez kadın basket maçı izliyorum o da 5 dakika oldu :D İnşallah biz alırız. Her halükarda kupanın ülkeye gelecek olması da ayrı bir güzel.
fark 7 oldu eğer bu farkı açtırmazsak maçı alma ihtimalimiz yüksek
uAburak89
13.Nisan.2014, 18:09
Bizimkiler iyice düştü oyundan, son çeyreğin ortasında Fenerbahçe vurup geçebilir.
Fearless Coward
Fener toparladı olmadı bu.
attirson
Gs handikapla baslamıs gibi oldu resmen. :D Maçın basından beri gerideyiz farkı azaltmak icin ugrasıyoruz.Fark 7ye indi harika oldu eger bu farkla son ceyrege girebilirsek kazanırız bence.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 18:11
Bizim bayanlar hep böyle zaten. Son kısımlarda adamı kanser ediyor. Bakalım ne olacak :D
uAburak89
13.Nisan.2014, 18:13
Bize çaldıkları tekniği son pozisyonda çalamadılar.
attirson
13.Nisan.2014, 18:14
9 fark kötü oldu.6-7 farkla girseydik son ceyrege kazanma ihtimalimiz yüksekti ama 9 zor 1-2 sayı farkla Gs kazanabilir.
Gncl1905
13.Nisan.2014, 18:15
İki üçlüğü arka arkaya yemeyeydik iyiydi.
Spikerler de adamı korkutuyorlar. Yok Galatasaray kadrosu kısıtlı, illa ki yorulacaklar, skorun %42 sini zaten iki kişi üretiyor falan :)
footballer33
13.Nisan.2014, 18:21
Fark 5'e kadar indi. Son 6 dakika müthiş olacak.
uAburak89
13.Nisan.2014, 18:23
Tahminim doğru çıkacak gibi maalesef.
ReaList
13.Nisan.2014, 18:24
Heyecandan ölecem, 3'te 3 atarsak fark 2 olacak.
farkı tekrar 7e çıkardılar ,fark2yken sakin ve güzel bir hücüm etseydik Galatasaray'ın moralini bitirirdik
ReaList
13.Nisan.2014, 18:30
Elimizle verdik resmen, Sakin oynadığımız zaman ne güzel farkı kapattık ne gerek var aceleciliğe.
mpaker66
13.Nisan.2014, 18:31
Yahu açtım açmasam mı dedim :D
mpaker66
13.Nisan.2014, 18:33
Oha ne maç oluyor :D Şebnem kimyacıoğlu imkansızı attı.
footballer33
13.Nisan.2014, 18:34
G.Saray Şebnem'in üçlüğüyle kupaya uzandı diyebiliriz artık. Ben iki takımı da tebrik ediyorum, mücadelelerinden ötürü. Türkiye'ye çok önemli bir gurur yaşattılar.
Walter Sakana
veeeeeeeeeee Avrupanın en büyüğü: GALATASARAY !
attirson
Pota altında bombos pozisyonları kaçırırsan yenilmeyi hakediyorsun demektir bu.O Yakubu nasıl bir pivot anlamadım normal bir oyuncuyu da koysan kaçırır orda o atısları bir tane atamadı yahu.
o iki üçlük olmasaydı maçı almıştık belki şuan ama artık mucizeden fazlasını aramak olur tebrikler iki takımada müthiş bir gururdu Türk Finali izlemek
eng1n
13.Nisan.2014, 18:35
Şebnem'in imkansız şutu kazandırdı maçı.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 18:35
ŞEBNEM ÇOK BÜYÜKSÜN BE !!!! Geliyor kupa geliyor !
ReaList
13.Nisan.2014, 18:36
Şebnem mucize yarattı resmen
uAburak89
13.Nisan.2014, 18:37
Onlar üzgün, Ekrem MEMNUN!
Başta Işıl Alben olmak üzere tüm takıma helal olsun.
Nedvedmania
13.Nisan.2014, 18:37
Avrupa şampiyonu Galatasaray !!!!!
himone
13.Nisan.2014, 18:38
Galatasaray'a tebrikler, hakkederek kazandılar. Bize de bu sene de olmadı be demek kalıyor.
Fearless Coward
Helal olsun kızlar ! Ev sahibini eleyerek zaten haketmiştik bu kupayı helal olsun size !
Gncl1905
Öncelikle iki kulübü de tebrik ederim, Türkiye için çok büyük olay finalde karşılaşmaları.
İkinci olarak da aslanlarımızı tebrik ederim, büyük iş başardılar :)
davidvilla
Iste bu be ! Helal olsun sizlere !!!!!
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Nisan.2014, 18:40
galatasaray 5+1 kisilik kadroyla buyuk is basardi. fenerbahce ilk ceyrekte kaybetmisti zaten. 10 dakkada 20 sayi fark mi yenir. fakat her fb-gs macinda ayni sey yasaniyor, hic ders alinmamis.
galatasarayi tebrik etmek lazim, buyuk is gercekten. ekaterinburgu eleyen takim olarak zaten hakketmislerdi sampiyonlugu. biz olsaydik 20 sayi fark yerdik o macta :)
E.Cartman
13.Nisan.2014, 18:43
Helal olsun size muhteşemsiniz muhteşem.
William Rookwood
13.Nisan.2014, 18:44
Her iki takımı da tebrik ederim. İki Türk takımının Euroleague'de final oynaması gurur verici. Darısı Şampiyonlar Ligi'ne diyelim. :)
ReaList
13.Nisan.2014, 18:45
2 senedir Euroleague'de neredeyse tüm maçları kazan ve finalleri kaybedip kupaya uzanma. Kulüp olarak Losser mıyız neyiz finalde çok kaybediyoruz (:
Homer J.S
13.Nisan.2014, 19:00
Cok buyuk is yaptik cok buyuk..
E.Cartman
13.Nisan.2014, 19:00
https://pbs.twimg.com/media/BlHDdH7CQAAgOnF.jpg:large
Walter Sakana
13.Nisan.2014, 19:01
Önce Eurocup şimdi Euroleague. Helal olsun size. Erkeklerde de o kadar şanssızlığa rağmen son 8'deyiz.
Bu kulübün genlerinde var uluslararası turnuvalarda başarılı olmak. Avrupa kupaları kolleksiyonuna devam!
urwrdskkn
13.Nisan.2014, 19:36
Çok Güzeldi Heleki Şebnem Kimyacıoğlu Çok Zor Anda Muhteşem 2 Üçlük (2.cisi çok hoş du) atması bir anda maçı bize getirdi TEŞEKKÜRLER GALATASARAY ODEABANK ve Bir Bakımada Teşekkürü Hakeden 2 Takım Daha Var FENERBAHÇE VE KAYSERİ KASKİ Takımlarına Türkiye'de Kadın Basketbolunda Zirve Yaptıkları İçin Gerçekten Teşekkürler.
byariff
13.Nisan.2014, 19:44
bu takim 4 aydir para alamamisti ve dar kadroya ragmen once avrupanin en iyi takimini yendik sonrada 18/18 ile buraya gelen fenerbahceyi yendik... gerçektende bugun bir kez daha inandim galatasaray avrupa takimidir finallerin takimidir yeterki finale kalsin... o kupayi her turlu alir oylede oldu... tebrikler potanin ASLANLARI.
europeanconquer
13.Nisan.2014, 20:10
Helal olsun kızlar,tebrikler Galatasarayım !
Nice şampiyonluklara inşallah :D
Banega
13.Nisan.2014, 22:02
Tebrikler, gerçekten mükemmel bir başarı.Bu kadar imkansızlıklara rağmen..
Fenerbahçe'yi de tebrik ederim, Türk finali olduğu için ayrı bir gururluyum. :)
davidvilla
13.Nisan.2014, 23:07
Beyler bu basaridan cikardigimiz ders demekki maaşları aksaticaz. O zaman birlik beraberlik oluyor :D
sananes
14.Nisan.2014, 12:03
Galatasaray'ı tebrik ederim, hak etmişler ve kazanmışlar.
di canio
14.Nisan.2014, 12:41
Ben dün akşam yazayım diye açmıştım konuyu ama sonradan kapatıp unutmuşum tebrik etmeyi. İki takımımızın Avrupa'da final oynaması harikaydı. Galatasaray'lı arkadaşları kutlarım.
attirson
15.Nisan.2014, 14:25
Galatasaray Kadın Basketbol takımından Işıl Alben ve Alba Torrens, Dinamo Kursk ile anlaştı. Gelecek yıl Kursk forması giyecekler.
Böyle bir haber dolanıyor internette eger dogruysa gercekten komedi.Bir kere aldık kupayı yeter bu kadar şubeyi kapatalım der gibi. :D
Homer J.S
15.Nisan.2014, 14:29
Işıl için bu haber epeydir vardı hatta geçen sene bile konuşuluyordu.
Ne gelir elden gitme demekten baska :zuhaha
E.Cartman
15.Nisan.2014, 14:30
Galatasaray Kadın Basketbol takımından Işıl Alben ve Alba Torrens, Dinamo Kursk ile anlaştı. Gelecek yıl Kursk forması giyecekler.
Böyle bir haber dolanıyor internette eger dogruysa gercekten komedi.Bir kere aldık kupayı yeter bu kadar şubeyi kapatalım der gibi. :D
Zirvede bırakıyoruz :icon_cool: Torrens'i bilmem de Işıl'ın gideceğini zannetmiyorum ben.
Banega
15.Nisan.2014, 16:29
Zirvede bırakıyoruz :icon_cool: Torrens'i bilmem de Işıl'ın gideceğini zannetmiyorum ben.
Bugün NtvSpor'da da yer aldı o haberler.Yani ciddiymiş.Zaten Lütfi Arıboğan'a sormuşlardı ''bütçede küçültmeye gidecek misiniz'' diye.''Buna bütçede küçültme değil de, bütçeyi verimli kullanma diyelim'' demişti.