View Full Version : 2014 Dünya Kupası Avrupa Play-Off Eşleşmeleri
davidvilla
21.Ekim.2013, 17:30
İşte eşleşmeler...
Portekiz - İsveç
Ukrayna - Fransa
Yunanistan - Romanya
İzlanda - Hırvatistan
Hadi iyi yorumlar....
Bence Yunanistan yine muthiş balıyla çok güzel kura çekmiş. Muhtemelen giderler.
Portekiz İsveç maçları müthiş olur. Ya ibo ya da ronaldo dunya kupasında olmayacak.
Ukrayna süprizlerin takımıdır Fransa mutlak favori ancak Ukrayna'dan süpriz beklerim hakemler adil yönetirse.
Hırvatistan'a da Dünya Kupası'nda başarılar.
Fearless Coward
21.Ekim.2013, 17:37
İzlanda geçsin Hırvatlar'ı Bosna'dan sonra destekleyeceğimiz bi takım daha olsun. :D Yunanistan,Fransa(bir şekilde halledilir gitmeleri),Portekiz ve Hırvatlar favori sürpriz yapabilecek tek takım İsveç gibi görünüyor bakalım ne olacak.
footballer33
21.Ekim.2013, 17:40
Portekiz-İsveç eşleşmesinde şartlar eşit.
Ukrayna-Fransa'da, banko Fransa.
Yunanistan-Romanya karşılaşmaları gol bakımından kısır geçecek gibi görünüyor. Gönlüm Romanya'dan, mantığım Yunanistan'dan yana.
İzlanda-Hırvatistan ise, Fransa'ya göre daha banko bir eşleşme olmuş. Hırvatlar gider Dünya Kupası'na.
cureshot
21.Ekim.2013, 17:48
Liechtenstein'i bile 2-0 yenebilen Yunanistan lütfen elensin artık, sinir oluyorum.
EndoplazmiK RetikuluM
21.Ekim.2013, 18:19
Şu Yunanistan'a o kadar laf ediyoruz ama adamlar turnuva kaçırıyor mu ? Kaçırmıyor.
Addolorato
21.Ekim.2013, 18:36
Romanya yerine biz olsaydık off off Türkiye-Yunanistan ve kazanan dünya kupasına gidiyor.
Yunanlar ve biz... Olaylı maç diye buna denir.(di) :D
omersal
21.Ekim.2013, 19:14
Portekiz-İsveç maçında Portekizi favori gösterenler tamamen kadro kalitesine göre konuşuyor.Ama bu iki takımın milli maçlarını izlerseniz oyun olarak İsveç'in bir adım önde olduğunu görürsünüz. İbrahimoviç isterse yapar :)
eXcitinG
21.Ekim.2013, 19:28
Yunanlıların yıllardır düştüğü kebap guruplar bize düşseydi, bizde belki onlar kadar turnuvalara giderdik gibi.
ReaList
21.Ekim.2013, 19:29
Şu Yunanistan'a o kadar laf ediyoruz ama adamlar turnuva kaçırıyor mu ? Kaçırmıyor.
Ben kuralarda ciddi ciddi onlara bir düzenleme yapıldığı düşünüyorum. Bakalım ;
2006 Elemeleri
Ukrayna
Türkiye
Danimarka
Yunanistan
Arnavutluk
Gürcistan
Kazakistan
2008 Elemeleri
Yunanistan
Türkiye
Norveç
Bosna-Hersek
Moldova
Macaristan
Malta
2010 Elemeleri
İsviçre
Yunanistan
Letonya
İsrail
Lüksemburg
Moldova
2012 Elemeleri
Yunanistan
Hırvatistan
İsrail
Letonya
Gürcistan
Malta
2014 Elemeleri
Bosna-Hersek
Yunanistan
Slovakya
Litvanya
Letonya
Liechtenstein
Şu gruplara bakın : ) Tamam 2004'te Avrupa Şampiyonu oldukları için çoğu elemeye 1. ve 2. torbadan katıldılar ancak şu Yunanlara bir tane üst düzey ülke denk gelmez mi ? 2016 elemelerinde sanırım San Marino, Andorra,Letonya,Liechtenstein'la beraber aynı grupta olurlar, şaşırmam yani.
davidvilla
22.Ekim.2013, 09:31
@balde_mir_07
Letonya kardeş ülke heralde :D
Yıllardır bunu söylüyorum zaten,bunu gören birileri varmış demek ki içimizde sevindim.
Muhtemelen ekonomik buhran yaşadıkları için gelir kapısı olabilsin diye Yunanlara bir kıyak geçiyorlar son 10 senedir. Sadece milli takıma değil klüp takım eşleşmelerinde de aynı şeyler var.
Bir aralar Portekiz milli takımı ve klüplerine de aynı kıyaklar geçiliyordu.
Bir de Man utd var. Onlarda da yıllardır çok büyük "kura şansı" vardır.
GeNç KaRTaL
22.Ekim.2013, 22:41
İbra veya Ronaldo'dan birisinin Dünya Kupası'nda olmayacak olması kötü olmuş.
cureshot
22.Ekim.2013, 22:44
İbra veya Ronaldo'dan birisinin Dünya Kupası'nda olmayacak olması kötü olmuş.
O zaman İsveç geçsin, Ronaldo'nun daha en azından 2 kez oynama şansı olur ileride.
europeanconquer
28.Ekim.2013, 00:27
Daily Telegraph gazetesi Dünya Kupası'nda yer alamayacak önemli oyunculardan 11 kişilik bir kadro oluşturmuş.Bu isimleri izleyemeyecek olmanın futbolseverler açısından üzücü olduğunu belirtmişler.
Petr Cech (Chelsea - Çek Cumhuriyeti)
David Alaba (Bayern Münih - Avusturya)
Daniel Agger (Liverpool - Danimarka)
Christopher Samba (D. Moskova - Kongo)
Roberto Rosales (Twente - Venezuela)
Nemanja Matic (Benfica - Sırbistan)
Selçuk İnan (Galatasaray - Türkiye)
Gareth Bale (Real Madrid - Galler)
Marek Hamsik (Napoli - Slovakya)
Mkhitaryan (Dortmund - Ermenistan)
Lewandowski (Dortmund - Polonya)
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2013, 15:26
İlk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
İzlanda 0-0 Hırvatistan
Yunanistan 3-1 Romanya
Ukrayna 2-0 Fransa
Portekiz 1-0 İsveç
attirson
16.Kasım.2013, 17:33
İzlanda umarım Hırvatistan'ı eler ve Brezilya'ya gider böyle degisik takımları izleyelim artık.Yunanistan'ın turlayacagı belliydi zaten deplasmanda savunmasıyla geçer turu.Ukrayna bana göre büyük sürpriz oldu hele 2 farklı kazanması U20 takımı dünya kupasını şampiyon tamamlamısken milli takımları dünya kupasına gidemezse gerçekten çok komik olur. :D Portekiz-İsveç eşleşmesinin ilk maçını izleyemedim nasıl oynadılar bilmiyorum ama gönlüm Portekiz'den yana umarım geçerler İsvec'i.
Fearless Coward
16.Kasım.2013, 17:37
Hırvatlar eler evinde İzlanda'yı bende çok istiyorum turu geçmelerini ancak zor gibi 1-0 yenselerdi iyi olurdu.Portekiz savunmasıyla ve Ronaldo ile Dünya Kupası'na gidecektir.Fransa'nın ise Platini şansı var hala şansları eşit görüyorum ben elle gol atıp Dünya Kupası'na alınan bir takımdan bahsediyoruz.Yunanlar ise adamlar artık bir ekol oldular her turnuvada varlar biz ise bi varız bi yokuz adamlar savunma vs yapıyor diye kızıyoruz ama takır takır işliyor sistemleri ve her turnuvaya da katılmasını biliyorlar kolay iş değil.
KaRaBükLü KraL
16.Kasım.2013, 22:18
Ukrayna şahane top oynadı bence elenebilir Fransa takımı.Ukrayna çok disiplinli ve fiziki olarak üst düzey Fransa'ya deplasmanda da sorun çıkaracaklardır.
EndoplazmiK RetikuluM
16.Kasım.2013, 23:57
Tek isteğim Yunanistan gitmesin. Rezalet futbol izlemek istemiyoruz artık.
Fearless Coward
20.Kasım.2013, 01:11
İzlanda geçsin Hırvatlar'ı Bosna'dan sonra destekleyeceğimiz bi takım daha olsun. :D Yunanistan,Fransa(bir şekilde halledilir gitmeleri),Portekiz ve Hırvatlar favori sürpriz yapabilecek tek takım İsveç gibi görünüyor bakalım ne olacak.
Hırvatlar eler evinde İzlanda'yı bende çok istiyorum turu geçmelerini ancak zor gibi 1-0 yenselerdi iyi olurdu.Portekiz savunmasıyla ve Ronaldo ile Dünya Kupası'na gidecektir.Fransa'nın ise Platini şansı var hala şansları eşit görüyorum ben elle gol atıp Dünya Kupası'na alınan bir takımdan bahsediyoruz.Yunanlar ise adamlar artık bir ekol oldular her turnuvada varlar biz ise bi varız bi yokuz adamlar savunma vs yapıyor diye kızıyoruz ama takır takır işliyor sistemleri ve her turnuvaya da katılmasını biliyorlar kolay iş değil.
:) Platini iş başında.Goller ofsayttan diyorlar bir de kırmızı kart varmış.
Ronaldo 3-2 İbra müthiş maç oluyor.
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 01:31
:) Platini iş başında.Goller ofsayttan diyorlar bir de kırmızı kart varmış.
Ronaldo 3-2 İbra müthiş maç oluyor.
2. gol ofsayt değil deniliyor tam bilmiyorum ama. Bir golleri de ofsayt gerekçesi ile verilmemiş Fransa'nın ve ofsayt değilmiş diyolar.
Fearless Coward
20.Kasım.2013, 01:34
3-0'da geldi.4 Favori takım da çıkmış oldu böylece.Sürpriz'e yer yok. :)
Corpus
20.Kasım.2013, 01:36
Ronaldo insan değil
anil luque
20.Kasım.2013, 01:42
Bir Messi fanı olarak söylüyorum ki Ronaldo bu gece "En iyisi benim!" mesajı verdi.
kaanbjk07
20.Kasım.2013, 01:43
Futbol'da bireysel değil takım oyunu başarılı oluyormuş sözde :) Ronaldo tek başına takım.
Fearless Coward
20.Kasım.2013, 01:45
Ronaldo bu sefer bayağı iddialı ama o Kaka capsinden sonra İtalya'nın şampiyon olacağına inanıyorum ben iddaa'da da İtalya şampiyon olur'a bi 10-20 lira atılır. :D
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 01:47
Ronaldo bu sefer bayağı iddialı ama o Kaka capsinden sonra İtalya'nın şampiyon olacağına inanıyorum ben iddaa'da da İtalya şampiyon olur'a bi 10-20 lira atılır. :D
Nedir o Kaka caps'i hiç bir yerde görmedim ?
SAİT71
20.Kasım.2013, 01:48
Arkadaş şu Fransanın gitmesini istemiyorum ama helal olsun işi bitirdiler. Ukrayna gitmesin. 2-0 lık avantajı kullanamayan takım otursun evde cips yesin.
kaanbjk07
20.Kasım.2013, 01:51
Şunu şuraya sakince bırakıyorum..
https://pbs.twimg.com/media/BZdysOOCcAE64S9.jpg
urwrdskkn
20.Kasım.2013, 02:06
Bariz ofsayt bu
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fearless Coward
20.Kasım.2013, 02:21
Nedir o Kaka caps'i hiç bir yerde görmedim ?
https://pbs.twimg.com/media/BWdrUYOIgAA8nor.jpg
SAİT71
20.Kasım.2013, 02:24
Bu pozisyonda Platinisayt olduğu için devam kararı doğru...
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 02:24
https://pbs.twimg.com/media/BWdrUYOIgAA8nor.jpg
Ben hep söylüyorum olum mübarek adam. Türkiye'ye gelsin diye boşuna mı dua ediyoruz ?
Gerçi bize gelse de yapabileceği max. gruplardan çıkarmak :n:
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 02:26
http://i.imgur.com/84did4K.png
Toplu Sonuçlar
http://i.imgur.com/l0JcUhJ.png
Portekiz - İsveç maçı istatistikleri
http://i.imgur.com/AMhOLfH.png
urwrdskkn
20.Kasım.2013, 02:38
Kibirli ibrahimoviç i futbolun tanrıları istemedi
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ReaList
20.Kasım.2013, 05:34
Platini Fransa'yı daha ne kadar kayıracak ? Merak ediyorum doğrusu. 2016 adaylığını elimizden çaldığı günler hala aklımda. Lyon vakası, 2010 elemelerinde vaka say say bitmez. Adam kayırma manyağı yapıyor ülkeyi.
Sadixx
20.Kasım.2013, 05:47
Evet belkide yanlış ama Fransanında bariz bir golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Onuda es geçmeyelim.
GeNç KaRTaL
21.Kasım.2013, 00:09
Fransa'nın turu geçmesini pek beklemiyordum doğrusu ilk maçtan sonra.Evet ofsayttan atmışlar ama ofsayt olmayan bir golleri de verilmemiş.Portekiz-İsveç mücadelesi ise müthiş geçmiş gerçekten.Keşke bu iki takım eşleşmeseydi birbirleriyle.
E.Cartman
21.Kasım.2013, 00:14
Fransa'nın verilmeyen golü tam bir katliamdı ama hakemler özür dilemesini bildi, acaba Ukrayna'ya benzeri olsaydı böyle bir şey yaparlar mıydı ?
BaGa TaRKaN
21.Kasım.2013, 11:37
Eğer Fransa Bize Karşı Böyle Şaibeli Maç Kazansa ve Elensek Bizdeki Olayları Düşünemiyorum :)
Valla Ben Olsam Başlamıştım Tüm Fransız Mallarını Boykot Etmeye :D
Allah Yardımcıları Olsun Ukraynalıların :)
Samsung Galaxy cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi