Log in

View Full Version : Volkan Patladi...

m_o_11
15.Haziran.2006, 12:45
VOLKAN PATLADI
Rüştü’nün durumunu bekleyen genç eldiven ‘Artık yedek kalmam’ dedi

Bodrum’da tatil yapan milli kalecinin yakın arkadaşlarına, ‘Eğer Rüştü Fenerbahçe’de kalırsa ben yedek oturmam. Oynamak istiyorum. Aksi olursa takımdan ayrılacağım’ dediği öğrenildi

KALEDE İSYAN VAR

Fenerbahçe’DE herkes Aziz Yıldırım’ın dönüp dönmeyeceği kararını, yapılacak hoca ve futbolcu transferlerini beklerken kalede isyan çıktı. 2005-06 sezonunun ilk yarısında kaleyi koruduktan sonra eldivenlerini Rüştü Reçber’e teslim eden Volkan Demirel, yeni sezon hazırlıkları öncesi isyan bayrağını çekti.

‘YEDEK KALMAM’

ARKADAŞLARIYLA birlikte Bodrum’da tatil yapan Volkan’ın, Rüştü’nün durumunu beklediği öğrenildi. Yöneticilere rest çekeceğini ifade eden genç kalecinin, ‘Rüştü Fenerbahçe’de kalacaksa ben artık yedek oturmak istemiyorum’ dediği belirtildi.

‘BEN OLSAYDIM!..’

VOLKAN’IN arkadaşlarına ‘Artık kulübede oturmam. Rüştü kalırsa başka takıma gitmek istiyorum. Eğer ben daha önce kaleye geçmiş olsaydım Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırmazdı. Daum beni anlamadı ve çok yanlış yaptı. Olan Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna oldu’ diye dert yandığı öğrenildi.
---------------

Adam cok hakli bee. Rustu nun son haftalarda v.masnisa macinda yedigi goller filan mahvetti bizi. Daum Volkan gibi kaleci dururken 1M Dolar a Rustu yu kiraladi ki Rustu nun bonservisi icin bile 1M dolar cok fazla.

Burak Duran
15.Haziran.2006, 12:59
allah işler karıştı iyice

bluepaw
15.Haziran.2006, 14:11
Bence de artık Volkanın oynaması lazım çünkü 2008'de Rüştü o yaşla nasıl oynayacak. Geleceğimiz beğensek de beğenmesek de Volkanın elinde yani. Ayrıca bn Volkanın iyi bir kaleci de olduğunu düşünüyorum.

dinaMYt
15.Haziran.2006, 15:00
şampiyonluk rüştü yüzünden gittiyse avrupadaki başarılarda volkan yüzünden gitti.olağanüstü(!) bi schalke maçı oynamıştı hatırlarsanız.gereksiz bi çıkış olmuş.volkan önce kendini geliştrmeye baksın çok fazla eksiği var.

m_o_11
15.Haziran.2006, 15:08
Volkan i bi macta yaptigi bi hata yuzunden elestirmek dogru olmas. Rustu hangi kritik macimizda kritik kurtaris yapti avrupa da. rustu birebir de volkan dan ii bi kaleci olabilir ama yan toplarda da bi kingstondan farki yok. top a ziplamaktan korkan bi kaleci ye bu takimda yer olamaz. volkan yan toplarda coko basarili rahatca cikip aliyor toplari ve topu oyuna sokma bakimindan volkan cok daha kaliteli. rustu nun attigi toplar yuzde 90 karsi takima gecer.
Tecrubesiz diyorlar bu volkan a ama adam kalecilik yapmadan nasil tecrube kazanacak. volkan fenerbahce 6 yil top oynar ins. uzun sure sorunsuz olur kalemiz

besiktas1903
15.Haziran.2006, 15:13
rustunun artik yasi gecmis artik eskisigibi oynamiyor barcelona ya gitdikten sorna kotulesti. bence fenerbahce artik volkanni banko oynatmali.

ibo
15.Haziran.2006, 15:17
rüştü hakkında böyle konuşması yanlış bence. Daha düne kadar ağabim kendisinden çok şey öğrendim diyordu...

kavara
15.Haziran.2006, 15:25
of yalandır bea..volkan rüstü olmasa buralara gelmiyecegini bilir..kartal dan onu isteten rüstüydü sizce böyle birsey yapabilirmi rüstüye..

senderson
15.Haziran.2006, 15:32
öyle bile olsa artık Rüştü'nün Şekerspor'a gitme vakti geldi.Volkan'ı kulübede emekli etmemesi gerekir.....

Aslan41
15.Haziran.2006, 15:33
bencede artık kalede volkan oynasın...
rüşüt den artık 1- bilemedin 2 sene faydalanırsın...
ancak volkan 1 sene full oynasın....
sonra görürüz rüştü mü iyi volkan mı????

10_Osmanozc
15.Haziran.2006, 15:36
Rüştü ve Volkan 100.yılda Fenerbahçe'yi bırakıp gitmezler.

Burak Duran
15.Haziran.2006, 15:37
bu sene volkanı kaleye koymazlar 100. yıl olayına rüştü oynar

m_o_11
15.Haziran.2006, 15:59
Bu Rustu Fenerbahce mize kazik atti. biz affettik geri aldik. ama o kadar cok yuksek bi parada verilmez ki bu adama.
Vaktinde sozlesmesi varken gitmedi barcelona ya . sozlesmesinin bitmesini bekledi. sonra bedava ya gitti. yok bu rustu adam olmas. zaten aziz baskan sevmiyo bunu. aptal daum un israrindan dolayi aldi zorla. yoksa dayak attirdigi herifi niye alsin takimina.

gookhan
15.Haziran.2006, 17:11
bence serzenisi hakli...

Sekopej
15.Haziran.2006, 17:29
bu da Volkanın kendi ağzından söyledikleri

Yedek ya da As 100. Yılı Yaşamak Onurdur!

Futbol Takımımızın başarılı file bekçilerinden Volkan Demirel, kendisi ile ilgili olarak bazı gazetelerde yer alan “Yedek olmaya dayanamam, bu sezon da yedek oturursam, giderim” şeklindeki açıklamaları ile ilgili olarak sitemize açıklamalarda bulundu.
Tatil yaptığı Bodrum beldesinden bizi arayan kalecimiz şöyle konuştu: “Şu anda tatil yapmaktayım. Sabah saatlerinde gazete okurken benim ağzımdan yazılmış açıklamalar ile karşılaştım. Ama bu açıklamalardan nedense benim haberim yok. Fenerbahçe’yi çok sevdiğimi ve bu renklere gönül verdiğimi bilmeyen yoktur zannediyorum ki. Dahası 100. yılında Fenerbahçe kadrosunda bulunmak kadar büyük bir onur yaşayacağım için büyük mutluluk duyuyorum. İster yedek ister as olarak takımdaki yerimizi alalım, benim için de Fenerbahçe’de bu sezon görev alacak tüm arkadaşlarım için de bunu yaşamak büyük bir onurdur.”
Volkan Demirel, kendisi ile ilgili bu tür haberlerin yayınlanmasının üzüntü verici olduğunu ancak profesyonel hayatta bunlarla karşılaşmanın da doğal olduğunu vurguladı ve şunları söyledi: “Düşünün ki bir gün tatilde gazeteyi açıyor ve kendi fotoğrafınızın altında hiç ağzınızdan çıkmayan demeçler yer alıyor. Buna başta siz şaşırırsınız. Benim durumum da aynen böyle oldu. Medyadaki arkadaşlar bazen haber sıkıntısı çekip böyle haberler yayınlayabiliyorlar. Ancak bu durum hem kendi güvenilirliklerine zarar veriyor. Hem de haberi yapılan kişiyi rahatsız ediyor. Ben Fenerbahçe sevgisini içinde taşıyan Fenerbahçe Spor Kulübü’nde forma giyen bir futbolcuyum. Uzun yıllar da böyle olmasını istiyorum. Bugüne kadar Fenerbahçe ile arama kimse giremedi, bundan sonra da giremeyecekler.”

KAYNAK: www.fenerbahce.org (http://www.fenerbahce.org)

Neron_FB
15.Haziran.2006, 20:21
Bu da başka kaynaktan ;;)

Volkan: "Yedek de kalsam mutluyum"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, yedek veya as olsun 100. yılda Sarı-lacivertli takımın kadrosunda yer almaktan onur duyduğunu belirtti.
Volkan Demirel, kendisi ile ilgili olarak bazı gazetelerde yer alan "Yedek olmaya dayanamam, bu sezon da yedek oturursam, giderim" şeklindeki açıklamalar üzerine kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulundu. Tatilde olduğunu ve gazetelerde çıkan açıklamaların kendisine ait olmadığını belirten Sarı-lacivertli oyuncu, "Fenerbahçe'yi çok sevdiğimi ve bu renklere gönül verdiğimi bilmeyen yoktur zannediyorum. Dahası 100. yılında Fenerbahçe kadrosunda bulunmak kadar büyük bir onur yaşayacağım için büyük mutluluk duyuyorum. İster yedek ister as olarak takımdaki yerimizi alalım, benim için de Fenerbahçe'de bu sezon görev alacak tüm arkadaşlarım için de bunu yaşamak büyük bir onurdur"
Volkan Demirel, kendisi ile ilgili bu tür haberlerin yayınlanmasının üzüntü verici olduğunu ancak profesyonel hayatta bunlarla karşılaşmanın da doğal olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
"Düşünün ki, bir gün tatilde gazeteyi açıyor ve kendi fotoğrafınızın altında hiç ağzınızdan çıkmayan demeçler yer alıyor. Buna başta siz şaşırırsınız. Benim durumum da aynen böyle oldu. Medyadaki arkadaşlar bazen haber sıkıntısı çekip böyle haberler yayınlayabiliyorlar. Ancak, bu durum hem kendi güvenilirliklerine zarar veriyor. Hem de haberi yapılan kişiyi rahatsız ediyor. Ben, Fenerbahçe sevgisini içinde taşıyan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde forma giyen bir futbolcuyum. Uzun yıllar da böyle olmasını istiyorum. Bugüne kadar Fenerbahçe ile arama kimse giremedi, bundan sonra da giremeyecekler"

15.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

nekop
15.Haziran.2006, 20:25
beyler volkan genc ve yetenekli ama daha 1 fırın ekmek yemesi lazım aslında neyi tartısıyoruzki rüstünün kariyeri ve tecrübesi ortada...

kavara
15.Haziran.2006, 21:54
volkan ın agzından cıkan 1 sey yok ki bosuna tartısıyorsunuz..
ben böyle yalan haberlerin foruma konmasına karsıyım..
bu baslıgı acan arkadasla ilgili bisi degil :D

vita es morte
15.Haziran.2006, 21:59
VOLKAN PATLADI
Rüştü’nün durumunu bekleyen genç eldiven ‘Artık yedek kalmam’ dedi

Bodrum’da tatil yapan milli kalecinin yakın arkadaşlarına, ‘Eğer Rüştü Fenerbahçe’de kalırsa ben yedek oturmam. Oynamak istiyorum. Aksi olursa takımdan ayrılacağım’ dediği öğrenildi

KALEDE İSYAN VAR

Fenerbahçe’DE herkes Aziz Yıldırım’ın dönüp dönmeyeceği kararını, yapılacak hoca ve futbolcu transferlerini beklerken kalede isyan çıktı. 2005-06 sezonunun ilk yarısında kaleyi koruduktan sonra eldivenlerini Rüştü Reçber’e teslim eden Volkan Demirel, yeni sezon hazırlıkları öncesi isyan bayrağını çekti.

‘YEDEK KALMAM’

ARKADAŞLARIYLA birlikte Bodrum’da tatil yapan Volkan’ın, Rüştü’nün durumunu beklediği öğrenildi. Yöneticilere rest çekeceğini ifade eden genç kalecinin, ‘Rüştü Fenerbahçe’de kalacaksa ben artık yedek oturmak istemiyorum’ dediği belirtildi.

‘BEN OLSAYDIM!..’

VOLKAN’IN arkadaşlarına ‘Artık kulübede oturmam. Rüştü kalırsa başka takıma gitmek istiyorum. Eğer ben daha önce kaleye geçmiş olsaydım Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırmazdı. Daum beni anlamadı ve çok yanlış yaptı. Olan Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna oldu’ diye dert yandığı öğrenildi.
---------------

Adam cok hakli bee. Rustu nun son haftalarda v.masnisa macinda yedigi goller filan mahvetti bizi. Daum Volkan gibi kaleci dururken 1M Dolar a Rustu yu kiraladi ki Rustu nun bonservisi icin bile 1M dolar cok fazla.kim yazmış bunu...yiyenlere afiyet olsun

m_o_11
16.Haziran.2006, 01:24
beyler yiyenlere afiyet olsu filan demeyin ben buraya haber yazmak zorunda deilim. sadece bilgilendirmek icin yaziyorum.boyle yorumlar yapmayalim.haberin yalan oldugunu cogunuzdan once ogrendim belki ama ben bunlari sizi bilgilendirmek icin site site dolasiyorum. ve keske bunlari soyleseydi volkan cok hakli seyler.

Asi ÇocUk_16
17.Haziran.2006, 12:50
volkan tam kıvamına gelmıstı tecrubede kazanıyodu yavas yavas ama daum un son maclarda yıne rustu ye dönmesı gs şamp.yaptı....