View Full Version : Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 03:18
Sizler de bilirsiniz ki Güney Amerika denince akla gelen ilk şey hatta belki de tek şey Futboldur..Evet futbol bu ülkede ciddi bir konuma sahip lakin benim gibi okumayı futbola tercih edenler de yok değil..Evet okula devam etmiştim ancak ben de buradaki her çocuk gibi futbol topuyla büyüdüm..Okul yıllarımızda ezilmiş kutu kola, plastik su şişeleri kısaca aklınıza gelebilecek envai çeşit nesneyle futbol maçları yapardık..Lise öncesinde Buenos Aireste amatör bir klübe yazılmış orada kendimi göstermeye çalışıyordum..
Kuralları okudum ve kabul ediyorum
Kaka Leite
17.Kasım.2013, 03:57
Onaylandı, başarılar.
Burak Akmanoğlu
17.Kasım.2013, 04:02
Başarılar Usta... :)
19karabulut07
17.Kasım.2013, 04:03
Buradan İngiltere'ye nasıl bağlıycan merak ediyorum hadi başarılar :D
DerBVB1
17.Kasım.2013, 05:26
Başarılar.. Merakla bekliyoruz :D
Ronaldinho 10
17.Kasım.2013, 05:29
Basarilar :D
16arda16
17.Kasım.2013, 12:29
Başarılar :D
Lesandro Parleo
17.Kasım.2013, 12:44
Başarılar Juan :)
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 12:55
Onaylandı, başarılar.
Başarılar Usta... :h:
Buradan İngiltere'ye nasıl bağlıycan merak ediyorum hadi başarılar :D
Başarılar.. Merakla bekliyoruz :D
Basarilar :D
Başarılar Huan'cım :D
Başarılar :D
Başarılar Juan :h:
Teşekkürler beyler saolun (:
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 13:19
..........
Lise öncesinde Buenos Aireste amatör bir klübe yazılmış orada kendimi göstermeye çalışıyordum. Diğer yandan okula devam ediyor lise sınavlarına hazırlanıyordum. Ama futbol oynama tutkum kanımda vardı. Okuldan gelip çantayı atar dışarı kaçardım gece yarılarına kadar saatlerce maç yapardık. Kimi zaman asfalt yollar kimi zaman tozlu topraklı tarlalar bizim için birer futbol arenası olurdu. Günler böyle geçiyordu klüpte de kendimi göstermeye başlıyordum öyle ki teknik direktörümüz 10 numaralı formayı bana uygun görmüştü. Arjantinde 10 numara demek potansiyelinin olduğunu ve takımın en iyilerinden biri olduğun anlamına gelir. Buralarda 10 numaralı formayı görünce akla hemen birkaç isim gelir dolayısıyla bu formaya uygun görüldüğüm için oldukça mutluydum. Kim bilir belki de futbolcu olma hayalim gerçekleşir ?
19karabulut07
17.Kasım.2013, 14:24
Hadi hayırlısı ben sana 9 numarayaı uygun görmüştüm :)
Bence 10 numara yakıştı :)
wladcas
17.Kasım.2013, 14:50
Başarılar dostum 10 numarayı kim vermiş la sana :zuhaha
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 15:16
Hadi hayırlısı ben sana 9 numarayaı uygun görmüştüm :)
Bence 10 numara yakıştı :h:
Başarılar dostum 10 numarayı kim vermiş la sana :zuhaha
Arjantinde 10 numara değerlidir kendimi bir an Riquelme kimin hisettim şuan :p
Mete07
17.Kasım.2013, 15:19
Başarılar dilerim
ardkyrkc
17.Kasım.2013, 15:32
Başarılar , Takipteyim :)
53Erdogan
17.Kasım.2013, 15:45
Başarılar :) Geçen ki kariyerden sonra daha kariyer yapmazsın diye düşünüyordum :)
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 15:46
..........
Kim bilir belki de futbolcu olma hayalim gerçekleşir ? Bu düşünceler oynadığım futbola da yansıyordu. Daha hırslı daha motive oynuyordum. Ne varki oynadığım takımın mevcut kadrosu çok da iyi sayılmazdı. Dolayısıyla ligdeki konumumuzda pek içaçıcı değildi. Bu durumu çok sorun etmiyordum en nihayetinde bu takımın 10 numarasıydım çok geçmeden de kaptanı olmuştum. Durumumuz kötü olsa da ben mutluydum.
Büyük klüpler amatör klüpleri izlemek yerine gözlem ağını genişletip tüm ülkenin gençlerini taratıyordu. Yani buralara pek tenezzül etmiyorlardı dolayısıyla buralardaki bölgesel temsilciler yada menejerler için alt liglerdeki maçlar büyük önem arzediyordu çünkü çok ciddi gelir kaynağıydı. Hemen her hafta oynanan maçlarda bu tip insanları görmek mümkündür. Çok genç yaşta oyuncuları bulup temsilcisi olup yada kendi klüplerine kazandırıp daha üst lig takımlarına gitmesi için zemin hazırlıyorlar burdan da amatör oyuncular için ciddi sayılabilecek miktarda bonservis bedellerinden komisyonlarını alıyorlardı. Alt liglerdeki insanların futbol sahasına attıkları oltaya nihayet ben de takılmıştım. Yaşım küçük olduğu için klüp yetkilisi babamla görüşmüş beni resmen istemişti. İşin ilginç yanı beni isteyen kişi klübün hem sahibi hem de teknik direktörüydü. Takımı üst ligi zorluyordu neredeyse her sene playoff oynuyor ne varki çıkamıyordu. Aslında çıkmıyordu desek daha doğru olur oyuncuları alıp daha üst lige yolluyor ve pek uğraşmadan zahmetsizce ciddi paralar kazanıyordu. Hatta birkaç tanesini direk Arjantin Premier ligine yollamıştı. Milli takımın alt yaş kategorisinde de birkaç oyuncusu vardı. Bu durum beni oldukça heyecanlandırmıştı. Verdiği teklifte fena sayılmazdı. Beni takımın bünyesine katacak her türlü ihtiyacım klüp tarafından karşılanacaktı. Bir miktarda harçlık alacaktım elbette hatta okumama engel teşgil etmiyordu aksine dilersem futbol süresince üniversiteye dahi gidebileceğimi belirtmişti. Karşılığında ise tek şart vardı o da ilk transferimi kendisi yapacaktı yani benim seçim hakkım olmayacak ve bonservis ücretinden herhangi bir para alamayacaktım..
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 15:51
Başarılar dilerim
Başarılar , Takipteyim :h:
Eyv (:
Başarılar :h: Geçen ki kariyerden sonra daha kariyer yapmazsın diye düşünüyordum :h:
Eyv..Dürüst olmak gerekirse aslında yeni update bekliyorum. Girişi olduğunca uzatıp hikayelendirip yeni patch bekliyorum (: Bu motorla cinnet geçirmemek elde değil..
The Special One
17.Kasım.2013, 16:20
bu tutsun bari :zuhaha arjantin iyidir :)
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 16:22
bu tutsun bari :zuhaha arjantin iyidir :)
Tututp tutmamakla alakası yok yani skora odaklı kariyer yapmadım hiç bi zaman genelde de uzun olur kariyerlerim çok ekstrem durumlar olup canım sıkılmazsa ki 2-3 tane ya vardır ya yoktur sakatlıktan kapadıgım ve maç motoru yüzünden..Ama dediğin gibi inş saçma sapan olaylarla karşılaşmam
orhuncet
17.Kasım.2013, 17:08
Ooo hikayeli en sevdiğimden :D Güzel bir kariyer diliyorum başarılar :)
tevez15
17.Kasım.2013, 17:12
şimdiden başarılar hocam hikayede baya sürükleyici
Eyv..Dürüst olmak gerekirse aslında yeni update bekliyorum. Girişi olduğunca uzatıp hikayelendirip yeni patch bekliyorum (: Bu motorla cinnet geçirmemek elde değil..
Ya güncelleme sonraki ay gelirse napcaz hikaye yapa yapa bizemi yedirtcen kariyer diye :zuhaha
dAleksic
17.Kasım.2013, 17:29
Aklımda bi takım var ama sanırım ters köşe yapacaksın :) Güzel bir hikaye geliyor anlaşılan :) Başarılar diliyorum
Juan Diaz
17.Kasım.2013, 23:46
Ooo hikayeli en sevdiğimden :D Güzel bir kariyer diliyorum başarılar :)
şimdiden başarılar hocam hikayede baya sürükleyici
eyv beyler epeydir yazmyordum umarım saçma gelmezde okunası şeyler oluyordur..
Ya güncelleme sonraki ay gelirse napcaz hikaye yapa yapa bizemi yedirtcen kariyer diye :zuhaha
o kadar olmaz merak etme zaten kitap okumayan bir ülkeyiz bari buralardan birkaç cümel okuruz diye düşündüm :p
Aklımda bi takım var ama sanırım ters köşe yapacaksın :h: Güzel bir hikaye geliyor anlaşılan :h: Başarılar diliyorum
eyv kardeşim..bilmiyorum aklıma geldikce yazıyorum baglantıyı koparmadan devam etmeye çalışıyorum umarım okuyanlar için sıkıcı gelmez
antiochia
18.Kasım.2013, 00:11
Başarılar...
Firat1907
18.Kasım.2013, 01:35
Başarılar :)
walcott07
18.Kasım.2013, 11:36
Başarılar :D Hikaye iyi :D
resoag
18.Kasım.2013, 11:58
Yine 10 sayfa hikaye mi olacak :zuhaha
19karabulut07
18.Kasım.2013, 12:31
:D Ulan ne güldüm buna :D ek olarak
http://i.imgur.com/xjhqVL8.gif (http://imgur.com/xjhqVL8)
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 12:39
Başarılar...
Başarılar :D Hikaye iyi :D
Yine 10 sayfa hikaye mi olacak :zuhaha
Öncelikle teşekkür ederim..Dediğim gibi patch bekliyorum bu yüzden uzatıyorum. Update gelmese bile cinnet geçire geçire yapacaz artık bişeyler. Elimden geldiğince hikayeleri okuyanları sıkmamasına gayret ediyorum ha yok sıkılıyorsanız söyleyin kısa tutup hemen bi klübe bağlarım nema problema.
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 12:39
:D Ulan ne güldüm buna :D ek olarak
http://i.imgur.com/xjhqVL8.gif (http://imgur.com/xjhqVL8)
Kitapta yazarım kariyer de yaparım :0:
PaVLeNKo
18.Kasım.2013, 12:54
walcott07
18.Kasım.2013, 12:57
Hikaye iyi bence ben seviyorum böyle :D
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 14:41
Hikaye iyi bence ben seviyorum böyle :D
Hikayeyi biran önce takıma bağlamak lazım takıma bağladıktan sonra da devam ederiz (:
eyv abi
Kitapta yazarım kariyer de yaparım :0:
Yakında Dünya Klasikleri'ne girer artık yazdıkların, her kariyer hikayer :zuhaha
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 15:11
Yakında Dünya Klasikleri'ne girer artık yazdıkların, her kariyer hikayer :zuhaha
Size de bişey beğendirilmiyor arkadaş ağzımızla kuş tutsak yaranamayız heralde (: Neyse ben seviyorum yazarak çizerek oynamayı zaten oyuna girince başka aleme geçiyor insan hikayelendirince de yaşıyormuş gibi oluyorum daha keyif alıyorum. Sıkılan olursa da söylesin bi hal çaresine bakarız
Size de bişey beğendirilmiyor arkadaş ağzımızla kuş tutsak yaranamayız heralde (: Neyse ben seviyorum yazarak çizerek oynamayı zaten oyuna girince başka aleme geçiyor insan hikayelendirince de yaşıyormuş gibi oluyorum daha keyif alıyorum. Sıkılan olursa da söylesin bi hal çaresine bakarız
Ne sıkılması Huan'cım, tam tersi çok zevk alıyoruz, az şaka yapak :zuhaha
19karabulut07
18.Kasım.2013, 15:20
Goy goy'a da gelemiyor çok alıngan Ödüllü yazarımız :D
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 15:27
................
Karşılığında ise tek şart vardı o da ilk transferimi kendisi yapacaktı yani benim seçim hakkım olmayacak ve bonservis ücretinden herhangi bir para alamayacaktım. Menajer teklifini verip gitmesinin ardından oturup babamla konuştuk haliyle. Başarılı bir öğrenciydim aynı zamanda futbolu da seviyordum ve futbolculuk konusunda da fena sayılmazdım. Bu ikilem arasında git gel yaşarken lise sınav sonuçları açıklanmıştı. Aldığım puan iyi bir liseye yerleştiriyordu beni ama ya futbol ? Okulu bırakıp sadece futbola odaklanırsam belki daha iyi yerlere gelebilirdim ancak yeniden okula dönmek istesem o treni çoktan kaçırmış olacaktım. Fakat okuluma devam etmem beni futboldan alıkoymayacaktı. Üstelik bizimkilerin " Futbol bu oğlum bugünü var yarını yok sakatlansan ne olacak ? " telkinleriyle beraber tercihimi yapmıştım. Gidip liseye yazılmıştım.
Lise yıllarımda da futbol tutkum devam ediyordu. İlk sene okul takımı seçmelerine gidiyordum hoca beni fiziğim yetersiz diyerek geri çeviriyordu o seneyi masa tenisi oynayarak geçirmiştim. 2. sene yeniden seçmelere gidiyordum yine yetersiz fizik sebebiyle red yiyordum. İkinci yılımda bu sefer satranca merak sarmıştım ve oldukça faydasını görecektim (ilerleyen yıllarda).
İçimdeki futbolcu olma ateşi sönmeye başlamıştı. Artık sadece sınıf turnuvalarında ve okul sonrası maçlarıyla sınırlıydı futbol hayatım. Her ne kadar okul takımına falan giremesem de halen oynamaya devam ediyordum. Ama kaderin cilvesi lisenin son yılında içimdeki köz yeniden alevlendiriyordu. Zira bu sefer takıma girmeyi başarmıştım. Yağmur kar idmanlara devam ediyorduk nihayet okul turnuvaları başlıyordu....
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 15:31
Goy goy'a da gelemiyor çok alıngan Ödüllü yazarımız :D
Yazar zaman zaman bişi yazamayınca ters tepki vermeye başlar etrafına. Yazarın ruh halinden ne anlarsınız :0:
19karabulut07
18.Kasım.2013, 15:51
http://i.imgur.com/lwlxfyg.jpg (http://imgur.com/lwlxfyg)
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 15:56
http://i.imgur.com/lwlxfyg.jpg (http://imgur.com/lwlxfyg)
Baktıkça dudağımı ısırıyom gülmemek için az daha bakarsam haykıracam yarılacam tüm fabrika başıma toplanacak :zuhaha
Juan Diaz
18.Kasım.2013, 17:12
..............
Yağmur kar idmanlara devam ediyorduk nihayet okul turnuvaları başlıyordu. Turnuvayı takip edenler arasında yine çeşitli takımlardan menajerler, temsilciler ve gözlemciler bulunuyordu. İlk rakibimizi eliyorduk ve takımdan bu insanların radarına takılanlar oluyordu. Bunlardan biri de bendim. Şans yüzüme tekrardan gülmüştü ancak kaderin oyunudur ki yine son sınıftım ve bu seferde üniversite sınavlarına hazırlanıyordum. Sonraki turda elenip turnuvaya erken veda ediyorduk. Saolsun okul takımının hocası gelen tüm teklifleri bizlere yansıtmadan reddetmiş ve iş bittikten sonra haberdar olmuştuk bu durumdan. İçimdeki futbolcu olma ateşi yine saman alevi gibi parlayıp sönmüştü. E artık geride pek seçenek yoktu üniversite sınavlarına hazırlanıp liseden de mezun olmuş Mühendislik Fakültesini kazanmıştım.
................................
Okul bitmiş işe hayatına adım atmıştım. Futbolun bu denli gündemde olduğu bir ülkede yazılım sektörü pek de revaçta ( popüler ) değildi. Teknoloji alanında Avrupalılar oldukça ilerdeydi. Çalıştığım şirket bizleri sık sık yurt dışına eğitim seminerlerine gönderiyordu. Böylece hem yabancı dilimiz hem de kendimiz gelişiyorduk. Bizim gelişmemiz firmanın da gelişmesi demek oluyordu. Bizleri başta İskandinav ülkeleri olmak üzere yeni gelişmekte olan ülkelere gönderiyorlardı. Firma için yeni gelişen ülkeler bulunmaz birer pazardı...
Oku adam ol ! Olmuşun zaten, fakat hikayeyi nasıl bağlayacan bağam. :zuhaha
dAleksic
18.Kasım.2013, 18:58
Hikaye güzel gidiyor. Sanırım sen de futbolcu olamadım ama menajer oldum tarzı takılacaksın (bkz.Jose Mourinho). Güncelleme gelene kadar oyalanalım madem :)
Unsal123
18.Kasım.2013, 23:10
Selamun Aleyküm evlat kariyerinde başarısızlıklar dilerim .
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 00:30
Oku adam ol ! Olmuşun zaten, fakat hikayeyi nasıl bağlayacan bağam. :zuhaha
Hikaye güzel gidiyor. Sanırım sen de futbolcu olamadım ama menajer oldum tarzı takılacaksın (bkz.Jose Mourinho). Güncelleme gelene kadar oyalanalım madem :h:
Selamun Aleyküm evlat kariyerinde başarısızlıklar dilerim .
A.slm (: Fazla uzatmadan hikayeyi akıcı şekilde bağlamaya uğraşıyorum gençler. Yarın falan bi ülkeye kapak atarız inş.
Rosato
19.Kasım.2013, 01:03
Boca Junior yakışır bu isime. Bir yerlerden başlamak lazım. :)
GeorgeWeah
19.Kasım.2013, 02:43
Başarılar Diaz. :)
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 11:37
Boca Junior yakışır bu isime. Bir yerlerden başlamak lazım. :)
Bakalım uygun bi şekilde bi yere bağlıcam bugün inş (:
Başarılar Diaz. :)
eyv kardeşim (:
LifeYourself
19.Kasım.2013, 11:40
Başarılar hocam yine başlamışsın hikayelere ^^
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 11:42
Başarılar hocam yine başlamışsın hikayelere ^^
eyv kardeşim..Üç beş kariyerdir yazmıyordum yazma hevesi geldi yine (: Ama henüz hatun bulamadık o ayrı :zuhaha
egebartu
19.Kasım.2013, 11:43
San Marino Olsun
LifeYourself
19.Kasım.2013, 11:45
Aşk dediğini sen bulamazsın o seni bulur zaten yav.Çıkar elbet bir yerden hatun :zuhaha
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 12:07
San Marino Olsun
Şimdilik San Marinoyu düşünmüyorum kardeşim senin kariyerin vardı biraz ara verilsin sonra yaparız (:
Aşk dediğini sen bulamazsın o seni bulur zaten yav.Çıkar elbet bir yerden hatun :zuhaha
Dimi kıtlık yokya :0:
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 12:08
.................
Firma için yeni gelişen ülkeler bulunmaz birer pazardı. Bizler de gruplar halinde Avrupada yeni gelişmekte olan bu ülkelere sık sık gidiyorduk. Ben daha çok Danimarka ve İsveçteydim. Sürekli gelip gittiğimiz için giriş çıkışlarda problem olmaması adına Danimarka vatandaşlığına başvurmuş ve kabul görmüştüm.
Yine Danimarka'ya eğitime gitmiştim henüz seminerin 3. gününde şirketten telefon gelmişti. Bu sefer adres İngiltereydi. Şirket Avrupada seminerde olan tüm çalışanlarını arayarak Londra'da düzenlenecek bilişim fuarına katılmalarını söylemişti. Sürekli oradan oraya koşuşturma içindeydim. Rutine binmişti bu tür yolculuklar...
Bu kariyer şuana kadar iş kariyeri oldu basbayağı :zuhaha
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 16:21
Bu kariyer şuana kadar iş kariyeri oldu basbayağı :zuhaha
Havada aşk kokusu da var :p
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 16:23
Belki sıkıldınız okumaktan bir türlü esas mesele olan futbola henüz müdahil olamadık diye. Lakin belirttiğim üzere update bekliyordum sanırım yakınlarda geleceği yok. Dolayısıyla son 1 en fazla 2 hikayeyle futbola giriyoruz inş. Baydıysam affola. Dilimin döndüğü kadarıyla akıcı olmasına çalışıyorum hele futbola girek hikayelere malzeme de çıkar
walcott07
19.Kasım.2013, 16:27
3-5 hikaye daha olmasını isterdim iyi bence hikaye :D
urwrdskkn
19.Kasım.2013, 16:33
Sen O Malzemeyi Bul Biz Sana Yaratırız... Başarılar Ex Seravelleli
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 17:44
Saat gece yarısını çoktan geçmiş, gözlerim kan çanağına dönmüştü ama bir türlü uyku tutmuyordu. Madem uykum gelmiyor içime şöyle temiz bir hava çekeyim de iyice ayılayım diyerek balkona çıktım. Bulunduğum otel tepeye kurulduğu ve odamda biraz yukarı katlarda olduğundan şehir olduğu gibi ayaklarımın altındaydı. Burası Londra'ya pek benzemiyordu. Adını bile tam olarak düzgün okuyamadığım bu şehir oldukça sakindi. Sokak lambaları dışında pek ışık yanmıyordu. Ben de bu sakinliğe ortak olup rüzgarın fısıltısına kulak veriyordum. Dürüst olmalıyım ki uzun süredir ilk defa kendimi bu kadar huzurlu hissetmiştim. Rüzgarın melodisini biraz daha dinledikten sonra henüz üzerine güneşin doğmadığı bu şehirde biraz dolaşmak için üzerimi değiştirip aşağı inmiştim. Otelden ayrılıp biraz yürüdükten sonra biraz ileride birkaç ışığın yandığını gördüm. Saate baktım neredeyse sabah olmak üzereydi. Bu saatte kim dükkan açar ki diye düşünüyordum. Dükkanın yanına geldiğimde anlamıştım neden bu kadar erken açtığını. Burası bir fırındı, haliyle güneşten önce uyanmak ve güneşle beraber ekmek çıkartmaya başlamak gerekiyordu. İçimde anlam veremediğim bir neşe bir huzur vardı bu sebepten olacak ki direk içeri daldım. Henüz ekmek çıkartmaya başlamadık cevabını beklerken buraların yabancısısın delikanlı sabahın bu saatinde yolunu mu şaşırdın ? şeklinde bi soruyla karşılaşmıştım. Başta şaşırsam da bu soru gayet normaldi zira fırıncı müşterilerini az çok tanıyordu özellikle sabah erken saatlerde kimin gelip kimin gelmediğini biliyordu.
Oturup epey muhabbet etikten sonra yaşının verdiği tecrübe ile halimi az çok anlamıştı. Rutin koşuşturmacalar bunaltmıştı beni.
- Evladım bu firmada çalışmak zorunda mısın ?
+ Neden sordun ustam
- Hayır sadece merak ediyorum anlattıklarına bakınca yaptığın şey pek mantıklı gelmiyor bana
+ Haklısın usta. Böyle bir zorunluluğum yok ama şu dakikadan itibaren başka ne yapabilirim ki Arjantinde ?
- Peki delikanlı Arjantine dönmek zorunda mısın ?
+ (Lafı her nereye getiriyorsa çok mantıklı sorular soruyordu) Aslında bunun cevabıda hayır ustam ama merak ediyorum ne demek istiyosun ?
- Bak delikanlı kendi ağzınla söyledin bugün uzun süredir ilk defa huzur bulduğunu. Sevmediğin bir işi neden yapıyorsun ?
+ İşimi seviyorum aslında..
- Diğer ülkelerde de çok rahat mesleğini icra edebilirsin değil mi ? Arjantin ve şuan çalıştığın şirket şart değil ki. Eziyet etme kendine
.......
Şeklinde devam eden nasihat ve bir o kadar da huzur verici konuşmanın ardından otele dönüp şirkete istifa faxını çekiyordum...
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 17:47
3-5 hikaye daha olmasını isterdim iyi bence hikaye :D
Artık çim sahalara dönmek istiyorum (:
Sen O Malzemeyi Bul Biz Sana Yaratırız... Başarılar Ex Seravelleli
eyv (:
Amca, kendi çıkardığı ekmeği bırakıp senin ekmeğine dadanmış bir şekil :zuhaha
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 17:49
Amca, kendi çıkardığı ekmeği bırakıp senin ekmeğine dadanmış bir şekil :zuhaha
Adam tam hatip çok iyi ikna ediyor :p
Edit: O değil bi türlü takıma bağlayamıyorum :smismileyiw2:
Ronaldinho 10
19.Kasım.2013, 17:55
Hikayeyi futbol'a nasil baglayacan acaba.. cok merak ediyorum :D
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 17:56
Hikaye'yi futbol'a nasil baglayacan acaba.. cok merak ediyorum :D
Ne tesadüf ben de merak ediyorum :zuhaha
walcott07
19.Kasım.2013, 18:01
fırıncı San Marino'nun spor bakanı çıkar ve seni San Marino'nun teknik direktörü yapmak ister..
orhuncet
19.Kasım.2013, 18:55
fırıncı San Marino'nun spor bakanı çıkar ve seni San Marino'nun teknik direktörü yapmak ister..
Hahaha :D :D Bu iyiydi :D
19karabulut07
19.Kasım.2013, 19:32
:D çok iyiydi
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 19:43
Hahaha :D :D Bu iyiydi :D
:D çok iyiydi
özelden diyeydin ayarlardık :p Şaka bir yana zaten konunun başlığını da değiştirdik anlayacağıız takım belli şimdi bağlama zamanı (:
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 19:55
Firmaya istifamı vermiş yoğun şekilde iş arıyordum. Aradan bir buçuk ay kadar geçmiş iş bulamamıştım. İngiltere de yine aynı şehir ve aynı otelde kalıyordum. Başka ülkeye gitsem değişen pek bişey olmayacaktı orda da işe arayacaktım pasaport vizeydi yol masrafı falan hiç çekilmezdi zaten buraya da alışmıştım. Herşey güzel olmaya güzel de cebimde para kalmamaya başlamıştı. Az biraz bankada birikmişim vardı ama oda en fazla beni 2 ay daha idare edebilirdi. Gelir yoktu ama gider çoktu bunların başını da otel çekiyordu. İş aramaya devam ederken diğer yandan da fiyatı uygun bir ev bakıyordum otelden ayrılmaya karar kılmıştım. Tabi bu süreç birkaç hafta daha devam etti nihayet uygun bir ev bulabilmiştim. Aslında ben değil bizim fırın ustası bulmuştu. Saolsun epey yardımı oluyordu baya kaynaşmıştık. Herneyse otelden ayrılıp eve yerleştim. Yerleştim dediysem bomboş ev sadece yatacak bir kanepe... Durum gittikçe kötüleşiyordu eve eşya alacak param olsa da işsiz olduğum için bu riski göze alamıyordum nihayetinde idare edebilirdim bi süre daha...
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 19:57
Gençler sabredin bikaç hikayeye inş aç karnımı doyuracak bir işe girecem :zuhaha
Fearless Coward
19.Kasım.2013, 19:58
Bu kadar iş bulmaya hevesliysen gel seni Tavşanlı'ya alalım ayarlarız bişeyler top toplayıcı falan olursun. :(
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 20:00
Bu kadar iş bulmaya hevesliysen gel seni Tavşanlı'ya alalım ayarlarız bişeyler top toplayıcı falan olursun. :(
Ya ingiltereye kapağı zor attım burdan hikayeyi kütahyaya 3 günden evel bağlayamam :zuhaha
walcott07
19.Kasım.2013, 22:30
İnşallah bi takıma zor bağlarsın hocam uzadıkça uzar güzel oluyor okumak :D
The Special One
19.Kasım.2013, 22:56
hala mı hikayeler var :D
LostLine
19.Kasım.2013, 23:00
güzel gidiyor Juancım müthişsin. :D
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 23:40
Param gibi ümitlerimde azalıyordu. Pek iş ilanı olmadığı gibi başvurduklarımdan da red cevabı alıp eve dönüyordum. Ama o gün gazete de çok enteresan bir ilan görmüştüm. İlan alanımla ilgiliydi ancak ilginç olan ilanı verenin yazılım şirketi falan değil bir klüp tarafından verilmiş olmasıydı. Şaka gibiydi acaba yanlış mı gördüm düşüncesiyle bikaç defa daha okuduktan sonra hemen belirtilen adrese gittim. Verilen adres gerçekten bir klüp binasıydı. Merdivenleri üçer beşer çıkıyordum etraftan biraz tuhaf bakışlar olsa da aldırış etmeden devam ediyordum. Nihayet insan kaynakları bürosunun önüne gelmiştim. Tahmin edeceğiniz üzere benim gibi başvuru yapmak için gelenler kapıda bekliyordu. Neyse dedik beklemeye koyulduk. Sıramız geldi girdik içeriye önce iş tanımını yaptılar. Klüp içerisinde kullanılmak üzere geliştirilecek yazılım için bir adet bilgisayar mühendisi arıyorlarmış. Tüm evrak işlerinin yanı sıra klübün dışarıya açılmasını da hedeflemişler yani kurumsal olma yolunda adım atmak istiyorlarmış. İş tanımının ardından biraz muhabbet sonra kişisel beceriler bilgiler derken en can alıcı noktaya gelmiştik. Karşımdaki soruyordu ,
- Neden sizi tercih edelim ?
+ Sanırım beklediğiniz türden bir cevap vermeyeceğim biliyorum ki benden öncekilerin cevaplar hemen hemen birbirine yakındır yani ben de şu özelliğim iyi, aradığınız adam benim vs demeyeceğim nihayetinde benden önce gelenlerde hemen hemen benimle eşit bilgiye sahiplerdi belki de benden daha iyi olanlarda vardı. Zaten bütün veriler önünüzdeki CV kağıtlarında mevcut. Kabalığımı affedin ama bu soruya gerçekten bir cevap var mı ? İlan veren sizsiniz ve şartları belirtmişsiniz. Sahip olduğum donanıma güvenerek bu iş için karşınıza gelmişim ve yeniden neden işe alalım sorusu soruyorsunuz. Bir nedeni yok elbette ilanı veren sizsiniz birisini alıcaksınız sonunda. Peki alacağınız adam neden ben olmayayım ? yada beni almadınız işe peki bu sorunun doğru cevabı nedir yani alacağınız kişiyi neden alıyorsunuz ? cevabı öğreneyim ki olurya ilerde yeniden rastlaşırsak neden giremediğimi bildiğim için eksikliklerimi geliştiririm.
Uzun bi süre sessizlik oldu. Ardından elini tokalaşmak için uzatıp eğer kabul ettiyseniz işin detayını konuşmaya başlayabiliriz demişti. Evet evet bu doğruydu nihayet bir iş bulmuştum kendime. Nasipte futbolcu olarak giremediğim klüp binasına bu şekilde girmek varmış...
Juan Diaz
19.Kasım.2013, 23:47
İnşallah bi takıma zor bağlarsın hocam uzadıkça uzar güzel oluyor okumak :D
Şansına küs kardeşim kapağı attık bi klübe :p
hala mı hikayeler var :D
Giriyon hikaye var gerimi çıkıyon konudan (:
güzel gidiyor Juancım müthişsin. :D
Eyv hocam şayet gerçekten lütfedip okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum..Diğer arkadaşlarıda belki hikayelerle baymış olabilirim yeniden k.bakmayın. Uzatma sebebim belliydi ancak toparlayıp bağlamakta pek kolay olmadı. Neyse yavaş yavaş capsler gelir artık
19karabulut07
20.Kasım.2013, 00:06
Şansına küs kardeşim kapağı attık bi klübe :p
Giriyon hikaye var gerimi çıkıyon konudan (:
Eyv hocam şayet gerçekten lütfedip okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum..Diğer arkadaşlarıda belki hikayelerle baymış olabilirim yeniden k.bakmayın. Uzatma sebebim belliydi ancak toparlayıp bağlamakta pek kolay olmadı. Neyse yavaş yavaş capsler gelir artık
Sen yazarsında biz okumazmıyız asla bayma falan yokda az ss görelim :)
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 00:45
Sen yazarsında biz okumazmıyız asla bayma falan yokda az ss görelim :)
Klübeye girdik ama mühendis olarak afiilli bir şekidle bağlayım oyuna geçiyorum (: yazmak zaten zor oluyor birde resimle uğraşamadım dürüst olmak gerekirse. Yalın bi şekidle yazı oldu idareedeceksiniz (:
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 12:07
Yeniden işe başlamak oldukça güzeldi hele ki yeni işyerimin bir klüp olduğu düşünülürse. İlk günlerde içimde burukluk hissetsem de duruma alışmıştım. Sezonun yarısındaydık ve takımın durumu çok da iyi değildi düşme potasının biraz üzerindeydiler. Bikaç ay sonra işe ve klübe iyice alışmıştım. Daha önceden de futbola olan tutkumdan olsa gerek içimden basit ama kullanışlı bir yazılım geliştirmek geldi. Yapacağım iş basitti. Oyuncu verilerini kaydedecektim. Takıma katkısı ne ? Golller, asistler, mevkii, koştuğu kilometre, oynayabileceği diğer mevkiiler, fiziksel özellikler, gelişim gözterip göstermediği, agresif yapısı takım uyumu hatta sosyal hayatı da dahil olmak üzere ıncık cıncık aklınıza gelebilecek her ayrıntıyı kayıt altına alacaktım. Yani hangi oyuncu ne zaman nerede ne yapmış. Bundan önce neler yaptığını kayıt altına alacak ve bundan sonra neler yapabilir buna bakcaktım. Veri tabanını oluşturduktan sonra yazılımı ilerde daha da geliştirebilirdim belki. Çalışmalara hemen başlamıştım ve oyuncunun yapısını falan daha iyi anlama adına teknik direktörün yanına gitmiş antrenmanlara katılıp katılamayacağımı sormuştum. Gençtim koşabilirdim en nihayetinde geçmişimde topu tekmelemişliğim de vardı. Menajer bunun kararını kendisinin veremeyeceğini başkanla görüşmemi söylemişti. Başkanın odasını çıkıp durumu açıklamıştım. Saolsunlar beni kırmayıp izin vermişlerdi. Artık yeşil sahalara adım atmıştım. Oyuncularla falan kısa sürede kaynaşmış antrenmanlarla işim oldukça neşeli hale gelmişti.
Aradan 2-3 ay geçmiş, sezonun bitmesiyle ben de yazılımı bitirmiştim. Klüp geçtiğimiz sezonu 13. sırada tamamlamıştı. Sezonun bitmesiyle klüpteki çatlaklar boy gösteriyordu. Önce teknik direktör kendisine daha üst liglerden gelen teklifi kabul etmiş ardından çoğu personeli yanında götürmüştü. Sözleşmesi biten oyuncular da takımdan ayrılmışlardı. Klüp finansal anlamda da zengin sayılmazdı kendi yağında kavrulan türdendi. Dolayısıyla kriz kapıdaydı. Ama klüp kurumsallaşmayı başarmaya başlamıştı tesisleşme konusunda oldukça iyi noktada sayılabilirlerdi. Başta antrenman tesisi olmak üzere özellikle gençlik tesisleri oldukça iyiydi yani gençlere epey önem veriyorlardı. Kendi yağlarında kavrulduklarını söylemiştimya hah tam da bu tabire uyuyorlardı. Altyapıdan çıkardıkları oyuncularla lige tutunuyor yine onlardan gelen transfer paralarıyla klübün çarkları dönüyordu. Tabii ki bütün takım kendi yetişdirdikleri oyunculardan kurulu değildi.
19karabulut07
20.Kasım.2013, 12:23
Yazdığın programı kulube satsaydın keşke bi kazıkda sen atardın :) para paradır
trinitrotloen
20.Kasım.2013, 12:27
Juan süpersin. Güzel olmuş. başlattığım akımı feci bir şekilde ilerletmişsin :D
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 13:30
Yazdığın programı kulube satsaydın keşke bi kazıkda sen atardın :) para paradır
Ekmek tenekeme kazık atmam :p
Juan süpersin. Güzel olmuş. başlattığım akımı feci bir şekilde ilerletmişsin :D
Senin gibi maçları tek tek anlatamam ben (: Takıma girsek bu kadar sık hikaye yazamam aralara serpiştiririm ancak (:
Calculus notları arasında hikayen güzel gitti. Gel seninle bir kitap yazalım, bırak menajerliği - işçiliği :p
urwrdskkn
20.Kasım.2013, 14:23
Seravelle'ye Dönüş Var Hissediyorum....
Burak Akmanoğlu
20.Kasım.2013, 14:43
Hikayeler güzel de kariyere geçeydik :0:
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 14:44
Calculus notları arasında hikayen güzel gitti. Gel seninle bir kitap yazalım, bırak menajerliği - işçiliği :p
Ajans sitesi ve birkaç dergide köşe yazarlığı teklifi bile aldım :p Hatta ara ara zaytunga da yazıyorum :0: Yazılarımı derleyip kitap haline getirebilriz neden olmasın :0:
Seravelle'ye Dönüş Var Hissediyorum....
İlerleyen zamanlarda inş şuan bu motorla tad alamam (:
Hikayeler güzel de kariyere geçeydik
Geçicez inş yüksek ihtimal son 1 hikayeyle..konuyu bağlamak kolay olmadı (:
orhuncet
20.Kasım.2013, 16:08
Hikayeler efsane güzel klüp hangisi acaba ben hala tahmin edemedim yada kaçırdım mı ?
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 16:16
Sezon biteli neredeyse 1 ay olmuştu ama ne var ki klüp henüz yeni menejer bulabilmiş değildi. Krizin boyutu gün geçtikçe büyüyordu. Teknik direktör olmadan yeni sezona nasıl hazırlanılabilirdi ? Hangi taktikle mücadele edilecekti ? Sezon öncesi kamp planı, oyuncu fitliği, takım uyumu, kaptanlık birçok soru havadaydı üstüne takımdan gidenler vardı yerleri nasıl doldurulucaktı ? Transfer yapılacak mıydı ? gibi sorular şehre karamsarlık ve kasvet bulutunun çökmesine bununla beraber homurdanmaların başlamasına sebep olmuştu. Klüpte para da yoktu ki bu belirsizliğin sürmesinin ana sebebi de buydu. Transfere personele maaşlar ayarlanmaya çalışılsa da pek bütçesi yoktu takımın. Tüm bu olanlara üzülüyordum. Herkes artık başkanın bi karar vermek durumunda olduğunu ve şu noktada kötü de olsa yapacağı seçimin mevcut kararsızlıktan ve sezona menajersiz girmekten daha kötü olmayacağını düşünüyordu.
Belirsizlik devam ediyordu her türlü süprize gebeydi ortam. Ancak o gün yaşadıklarımı tahmin edemezdim. Her zaman ki gibi sabah kalkıp klübe gittim odama kurulup çalışmaya başlamıştım. Çok geçmeden klüp sekreteri acilen toplantı odasına çağrıldığımı söylüyordu. Vakit kaybetmeden toplantı odasına gitmiştim içeri girdiğimde salon doluydu. Klübün neredeyse tüm personeli oradaydı. Geçip oturdum. Başkan konuşmaya başlıyordu;
- Arkadaşlar klübümüzün mevcut durumu belli en az sizler kadar bende bu belirsizlikten hoşnut değilim. Acilen bi karar vermek durumundayız ancak tek başıma karar veremedim ve aceleyle karar verip işleri daha da kötüye sokmak istemedim. Açıkça söylemeliyim ki klüpte pek fazla para yok gidenlerden sonra yerlerine alınacak oyuncular için transfer bütçesi de yok. Yani durumumuz pek iç açıcı değil. Toplantı konusu belli klübün yeni hocası kim olacak ? Evet arkadaşlar bu salondan çıktığımızda takımın hocası belli olmalı.
( Herkes şaşkındı salondan çıktıktan sonra takımın hocası belli olacak da ne demek ? )
- Şaşkınlık yaşadığınızı tahmin ediyorum. Daha açık konuşmak gerekirse aramızdan birisi takımın yeni teknik patronu olacak.
(Herkes birbirine bakıyordu bunu kim yapabilirdi ki ? Klüpte doğru dürüst antrenör bile kalmamıştı. Çoğu eski menejerle birlikte ayrılmıştı yavaş yavaş gözler üzerime çevriliyordu. Tek tek ayağa kalkıp konuşanlar koltuk için en uygun kişinin benim olduğunu söylüyordu. Aslında başkanın niyeti belliymiş ama kamuoyuna sunarak olası tepkileri azaltmak için düzenlemiş bu toplantıyı)
- Ben de sizler gibi düşünüyorum arkadaşlar. Takımı en azından 1 sezonluğuna Juan Diaz'a emanet etmeyi planlıyorum. Kafamdan bikaç gündür geçiyordu ancak sizlere de danışmak istedim. Biliyorsunuz ki kendisi geçen sezondan itibaren aramızda ve kendisi özel olarak geliştirdiği yazılıma veri toplamak için oyuncularla yarım sezon boyunca antrenman yaptı. Geçmişinde futbolculukta olan bu arkadaşımızın futbol bilgisine güvenmek durumundayız. Açıkçası ben kendisine inanıyorum. Evet sen ne diyorsun bay Diaz ?
+ Başkanım açıkçası ciddi anlamda bir şok geçiriyorum. Aklımın ucundan dahi geçmiyordu böyle bişey. Ama dürüst olmalıyım ki elbette çok isterim takımın başına geçmeyi
- Klübün içinde olduğun için klübün mevcut durumunu biliyorsun buna rağmen bu riski alabilecek misin ?
+ Elbette başkanım tüm riskleri göze alarak kabul ediyorum.
Nasıl etmezdim ki ? Çok çılgınca bişeydi bu. Hayal bile etmediğim biranda futbola yeniden dönmüştüm. O özlediğim sahalara artık patron olarak çıkacaktım. İçimdeki futbol tutkusu doruklara ulaşmıştı.
cabir48
20.Kasım.2013, 16:18
Başarılar.
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 16:22
Başarılar.
Eyv saolasın
Hikayeler efsane güzel klüp hangisi acaba ben hala tahmin edemedim yada kaçırdım mı ?
Birazdan kamuoyuna duyrulur (:
walcott07
20.Kasım.2013, 16:28
Daha fazla meraklandırma bizi :D
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 16:31
http://i.imgur.com/GXmJoY1.jpg
ve anlaşma sağlandı imzalar atıldı.
http://i.imgur.com/cbGuwNc.jpg
walcott07
20.Kasım.2013, 17:08
Takımın adını beğendim.. :D
19karabulut07
20.Kasım.2013, 17:13
Takımın ismini bende beğendim :)
Crewe 10Andra FC
resoag
20.Kasım.2013, 17:15
Nerde Alexandra orda Huan :zuhaha
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 17:15
Takımın adını beğendim.. :D
Takımın ismini bende beğendim :)
Crewe 10Andra FC
Adam creatif beyler dağılın (: lakaplarıda zaten the Alex :p şaka değil the alexandrainas mı ne öyle bişi kısaltmışlar ama orijinal lakapları konunun başlığı (:
Nerde Alexandra orda Huan
Ama ben dedim havada aşk kokusu var diye klübün geçmişi prenses alexsandraya uzanıyor akşam daha detaylı bir klüp tanıtımı yaparım (:
Burak Akmanoğlu
20.Kasım.2013, 17:40
Takım güzel zevkli kariyer olacaktır. :)
100 mesaj sonra takım belli oldu, tüm TSI halkına hayırlı uğurlu olsun :p
dAleksic
20.Kasım.2013, 17:56
Takımın ismi güzel. Ama oyuncuları ve imkanları nasıl onu bilemicem :) Başarılar bro :)
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 18:04
Takım güzel zevkli kariyer olacaktır. :)
inş kardeşim
100 mesaj sonra takım belli oldu, tüm TSI halkına hayırlı uğurlu olsun :p
Anca bağladık :D
Takımın ismi güzel. Ama oyuncuları ve imkanları nasıl onu bilemicem :) Başarılar bro :)
Şuan işyerindeyim eve geçince daha detaylı şekilde klübü tanıtıcam (:
Hayırlı uğurlu olsun yeni takımın :icon_eek: (//x)(//x)(//x)(//x)
VatKenAyDu
20.Kasım.2013, 19:39
Crewe iyidir,altyapılarından dolayı seçtin galiba.Premier Lig'de başarılar dileyelim şimdiden :P
Juan Diaz
20.Kasım.2013, 19:57
Hayırlı uğurlu olsun yeni takımın :icon_eek:
eyv saolasın hepimize hayırlı olsun ((:
Crewe iyidir,altyapılarından dolayı seçtin galiba.Premier Lig'de başarılar dileyelim şimdiden :P
Geçen seriden tavsiye eden arkadaşlar olmuştu bu seriye kısmetmiş. Hem daha dur çempiyınşipe bile çıkacağımızın garantisi yok ne premier ligi (:
KadirGok
20.Kasım.2013, 20:20
İngiltere'nin en genç takımı diye duymuştum.Altyapısıda sağlam.
CocukMenajer
20.Kasım.2013, 23:14
Kariyeri şimdi gördüm tüm hikayeleri okudum gerçekten çok akıcı yazmışsın başarılar
Damigol
20.Kasım.2013, 23:28
Aha Crewe çıktı.Altyapısı sağlam bir takımdır Juan tam senlik bence.Başarılar.
Lesandro Parleo
20.Kasım.2013, 23:33
Takım hakkında bi bilgim yok ama yorum atan arkadaşlar altyapısı sağlam diyorlar , o zaman isin çok kolay olacak Diaz :) 6-7 sene sonra Dünya'yı kasıp kavurursun :cool:
The Special One
21.Kasım.2013, 00:08
altyapı bu kadar iyiyse sırtın yere gelmez :D
Goofy
21.Kasım.2013, 02:17
Güzel hikaye, başarılar. :) Crewe ; Antrenman: 16 - Altyapı Antrenörlüğü: 16 - Altyapı tesisleri: 15 - Genç oyuncu yetiştirme sistemi: 16 Eski serilerde daha iyiydi yada ben öyle hatırlıyorum. :)
Juan Diaz
21.Kasım.2013, 12:26
Kariyeri şimdi gördüm tüm hikayeleri okudum gerçekten çok akıcı yazmışsın başarılar
eyv kardeşim saolasın
İngiltere'nin en genç takımı diye duymuştum.Altyapısıda sağlam.
Aha Crewe çıktı.Altyapısı sağlam bir takımdır Juan tam senlik bence.Başarılar.
Takım hakkında bi bilgim yok ama yorum atan arkadaşlar altyapısı sağlam diyorlar , o zaman isin çok kolay olacak Diaz :) 6-7 sene sonra Dünya'yı kasıp kavurursun :cool:
altyapı bu kadar iyiyse sırtın yere gelmez :D
Güzel hikaye, başarılar. :) Crewe ; Antrenman: 16 - Altyapı Antrenörlüğü: 16 - Altyapı tesisleri: 15 - Genç oyuncu yetiştirme sistemi: 16 Eski serilerde daha iyiydi yada ben öyle hatırlıyorum. :)
İngiltereyi seviyorum imkanlarımız kısıtlı ancak altyapımız sağlam teşekkürler (:
Not: Dün pek güncelleyemedim k.bakmayın arkadaşlar. Onlayn maçlara takılıp foruma kaynaşalım dedik ancak lig + turnuva biraz ağır oldu üstüne birde kariyer e işyerinde de tempo yüksek şu sıralar idare edin (: Diaz'ı Diaz yapan kariyer hikayeleri olduğunun farkında olaraktan önceliğimin burası olduğunu da belirtmek isterim :0:
Juan Diaz
21.Kasım.2013, 12:36
Teklifi kabul etmeye etmiştik de bir sorunumuz vardı. Henüz antrenör lisansına sahip değildim. Biran önce bu işi halletmek gerekiyordu. Sezon başlangıcına yetişmeliydi aksi halde takımın başında sahaya çıkamazdım. Ama saolsun başkan gerekli başvuruları falan önceden yaptığı için sadece evrak imzalamam falan gerekti. Bir hafta içerisinde de lisansımı almıştım. Artık resmen menajer olmuştum.
http://i.imgur.com/yJRm7HR.jpg
19karabulut07
21.Kasım.2013, 12:44
Şu uyruklardan araya Sanmarino'yuda sıkıştıraydın :) Arjantinde doğmuş Trabzon taraftarı , 4 dil biliyor diğer uyruk Danimarka :) ne kadar saçma bir yaşamın var Juan'cım Birleşmiş Milletlerde bu kadar üye ülke yok :D
Juan Diaz
21.Kasım.2013, 13:00
Danimarka vatandaşı olduğumu daha önce belirtmiştim. İskandinav ülkelerinde çalışmanın en güzel faydası dilimi geliştirmek olmuştu. Arjantinde sadece İspanyolca konuşuluyordu ama İskandinav ülkelerinde durum biraz değişkenlik gösteriyor İngilizce olmazsa olmazdır İngiizce'nin yanı sıra Norveçce İsveççe yada Fince falanda var. Danimarkada bunlara ek olarak Almanca da konuşuluyordu çat pat bende bişeyler kaptım. Bu durumun gerek klüp personelleri, antrenörleri, başkanı gerekse takım oyuncularıyla iletişim kurmamda büyük faydası olacağını umuyorum
Resmen Crewe patronu olduğumuza göre artık klübün mevcut yapısını daha detaylı incelemem gerekiyordu. Önce tarihçesine baktım önceleri yani futbol takımı olmaya karar vermeden önce kriket ve rugby oynanıyormuş buralarda. Klüp adının nereden geldiği ise belirsiz. 2 varsayım var. Bundanlar birincisi Kralice Victoria'nın oğlu Danimarka prensesi Alexandra ile evlenmiş ve adı verilmiş. Diğer varsayım ise buradaki Alexandra adında bir otelin patronunun yine buradaki demiryolu işçileriyle yaptığı toplantılar sonucu takıma bu adı vermişler. Zaten lakabımız da " Demiryolu İşçileri " gerçi İskenderiyeliler denildiği de oluyor.
http://i.imgur.com/iF9lpNY.jpg
Klübümüzde para yok ancak bankaya falan borcumuz da yok. Kayayı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışıyoruz. Forma renklerimiz Kırmızı ve Mavi tasarım olarak da gayet güzeller. Klübe iyice ısınmıştım. Medya bizi düşme adayı gösteriyor ama bakalım sezon sonu halimiz ne olacak. 1 yıllık bir kontratım var kim bilir belki şansım yaver gider sadece kümede tutmakla kalmaz yukarılarda bitiririz ve menajerlik serüvenim ksıa sürmez.
http://i.imgur.com/0gBqwMG.jpg
Finans falan kontrol ettikten sonra geldik en önemli noktalardan birine. Klüp tesisleri ne durumdaydı acaba ? Tamam 6-7 aydır klüpteyim antrenman tesisini falan biliyorum ama genel olarak kurumun yapısını bilmiyordum. Daha önce belirttiğim gibi kendi yağında kavrulan bir takım altyapıdan besleniyordu ancak beklentimin üzerindeydiler.
http://i.imgur.com/rM7FePP.jpg
Juan Diaz
21.Kasım.2013, 13:03
Şu uyruklardan araya Sanmarino'yuda sıkıştıraydın :) Arjantinde doğmuş Trabzon taraftarı , 4 dil biliyor diğer uyruk Danimarka :) ne kadar saçma bir yaşamın var Juan'cım Birleşmiş Milletlerde bu kadar üye ülke yok :D
Hikayeleri okusan çokta saçma gelmeyecek Halilciğim (: Bi ara nasıl Trabzonsoprlu olduğumu da anlatırım :zuhaha
19karabulut07
21.Kasım.2013, 13:33
Hikayeleri okusan çokta saçma gelmeyecek Halilciğim (: Bi ara nasıl Trabzonsoprlu olduğumu da anlatırım :zuhaha
Ooooo okusaydım Bilgisayar Mühendisi olurudum :D sonra bir futbol kulubüne kapak atıp oyuncu verilerini geliştiren bir program yazardım , klubün başındaki Teknik adamın pc'sine yanlış verileri aktarıp onun ayağını kaydırttırdım :zuhaha
Dipnot : Juan Diaz '' KURU SIKI YILLARI'' yazarda ben okumazmıyım
Juan Diaz
21.Kasım.2013, 14:13
Ooooo okusaydım Bilgisayar Mühendisi olurudum :D sonra bir futbol kulubüne kapak atıp oyuncu verilerini geliştiren bir program yazardım , klubün başındaki Teknik adamın pc'sine yanlış verileri aktarıp onun ayağını kaydırttırdım :zuhaha
Dipnot : Juan Diaz '' KURU SIKI YILLARI'' yazarda ben okumazmıyım
Kitabın 1.cilt bitti şimdi 2'ye başladım (:
urwrdskkn
21.Kasım.2013, 15:21
Crewe De Başarılar Ex Seravelleli :D
The Special One
21.Kasım.2013, 22:07
nick powel manu nun aldığı genç galiba çocuk 1 yılda simge olmuş takımda :D
orhuncet
21.Kasım.2013, 23:23
FM 2013 de kariyer yapmıştım Crewe ile uzun süreli olmadı ama alt yapısı çok güzeldi :) Başarılar
Krios
22.Kasım.2013, 13:44
Yeni takım hayırlı olsun :)
Juan Diaz
22.Kasım.2013, 15:01
Crewe De Başarılar Ex Seravelleli :D
Yeni takım hayırlı olsun :)
FM 2013 de kariyer yapmıştım Crewe ile uzun süreli olmadı ama alt yapısı çok güzeldi :) Başarılar
Saolun gençler
nick powel manu nun aldığı genç galiba çocuk 1 yılda simge olmuş takımda :D
Evet o klübe para kazandıran herkesin heykeli dikiliyor (: Manu da benim aldığım takımlara musallat oluyor sanırım geçen yılda Zahayı almıştı Palaceden bu senede bu (:
BaGa TaRKaN
22.Kasım.2013, 15:35
Bir Şeyi Çok Merak Ediyorum :D
Hesap Yapalım 100 Mesajda Takım Belli Oluyorsa Bir Maç dan Önce 10 Hikaye Dönüyorsa 38 Maçta 380 Hikaye Dönecek Demektir. Ayrıyetten Katılımcıların Destek Mesajlarını da Eklersek Bir Yaklaşık 1000 Mesajla İlk Sezonu Tamamlarız Demektir :u:
öfff ! Öfff! 1000 Mesaj Adını Duyunca Bile Strese Girdim (o)
Klasik Olarak Bizde Başarılar Diyelim :D 1001.Mesajda Bir Daha Gelirim Bu Sefer Tebrik Etmek İçin :n:
Juan Diaz
22.Kasım.2013, 15:58
Bir Şeyi Çok Merak Ediyorum :D
Hesap Yapalım 100 Mesajda Takım Belli Oluyorsa Bir Maç dan Önce 10 Hikaye Dönüyorsa 38 Maçta 380 Hikaye Dönecek Demektir. Ayrıyetten Katılımcıların Destek Mesajlarını da Eklersek Bir Yaklaşık 1000 Mesajla İlk Sezonu Tamamlarız Demektir :u:
öfff ! Öfff! 1000 Mesaj Adını Duyunca Bile Strese Girdim (o)
Klasik Olarak Bizde Başarılar Diyelim :D 1001.Mesajda Bir Daha Gelirim Bu Sefer Tebrik Etmek İçin :n:
Abi adı üstünde "Kariyer Hikayeleri" :D Ayrıca işin içine henüz hatun girmedi birde olayın bu boyutu var :zuhaha Bizde adettendir diyerek teşekkürlerimizi sunalım. Hikayeden memnun değilseniz söyleyin formatı değiştireyim :0:
BaGa TaRKaN
22.Kasım.2013, 16:01
Hatun'u Unuttum Bak :D O Daha Girmedi Değil mi Devreye :zuhaha
Format Güzel'de Ligin Sonunu Nasıl Bağlayacan Merak Ediyorum :zuhaha
Juan Diaz
22.Kasım.2013, 16:06
Hatun'u Unuttum Bak :D O Daha Girmedi Değil mi Devreye :zuhaha
Format Güzel'de Ligin Sonunu Nasıl Bağlayacan Merak Ediyorum :zuhaha
Henüz lige başlayamadık ki sonunu düşünelim abi (: Lig sonuna da bi hatun buluruk alemlere akarıq :zuhaha
dAleksic
22.Kasım.2013, 17:57
Başla artık şu ligeee :D
Juan Diaz
22.Kasım.2013, 18:03
Başla artık şu ligeee :D
Evimde misafirim var akşamları işten çıkınca pek oturamıyorum PC'ye otursam da turnuva ve klan ligine katıldık anca o maçları yapabiliyorum hatta yapamıyorum bile vaktim olmuyor pek.. hafta sonu hızla ilerleriz inş
dAleksic
22.Kasım.2013, 18:06
Evimde misafirim var akşamları işten çıkınca pek oturamıyorum PC'ye otursam da turnuva ve klan ligine katıldık anca o maçları yapabiliyorum hatta yapamıyorum bile vaktim olmuyor pek.. hafta sonu hızla ilerleriz inş
İnşallahh :)
orhuncet
22.Kasım.2013, 19:16
Bekliyoruz o zaman :)
resoag
24.Kasım.2013, 16:29
Ne gitmez misafirmiş be bi başlatmadı :zuhaha
ugur732
24.Kasım.2013, 17:36
bu sefer ss gördük :D
başarılar hocam
Lesandro Parleo
24.Kasım.2013, 17:56
Ne gitmez misafirmiş be bi başlatmadı :zuhaha
5 Yıldızlı Juan Diaz Otelleri
3 Gün 2 Gece Tatil Fırsatı :D
La hakkatten gitmiyor bi türlü , ama tanrı misafiri kovulmaz :D
Juan Diaz
24.Kasım.2013, 18:18
Misafir 2.5 yaşında yeğenim ve kardeşim.. Ayrıca bulabildigim vakitlerde de onlayn maçları yapmaya çalışıyorum. Diğer taraftan taktiksel çalışmalarım sürüyordu yani kariyere başlamak icin yeni taktik geliştirmeye çalışıyorum. Müsait olsam da kariyere başlamazdım yani benim kariyer başlarım biraz uzun oluyor genelde (Transferler personeller vs herşey dahil) Temeli sağlam atmayınca bina ilerleyen yıllarda sallanıyor.
@uğur teşekkür ederim.
orhuncet
24.Kasım.2013, 23:59
Biz bekliyoruz rahat ol sen :D
Juan Diaz
25.Kasım.2013, 19:41
Klübe imzayı attığım gibi eve kapanmıştım. Elimde kalem kafamdaki dizilişleri kağıda döküyor sonra kalkıp oluşturduğum türlü türlü formasyonları taktik tahtama çiziyordum. Maçları kafamda oynuyordum. Takıma ve oyunculara nasıl direktifler vermeliydim. Tabiiki bunda belirleyici olan kadromuzdu. Elimdeki kadroya göre taktik yapmalıyım diyordum ancak sürekli taktiksel arayış içindeydim. Önceleri kadroya göre taktik oluşturacaktım ardından kendi sistemimi yavaş yavaş takıma empoze edip sistemime uygun oyuncular alacaktım. Herşeyden öte acaba hangi oyuncuları mevkisel olarak daha kolay bulabilirimin derdindeyim. Kolay bulunan mevki ve rollerdeki oyuncularla daha az parayla takımı oluşturabilirdim. Malum klüp zengin sayılmazdı. Yaklaşık bir hafta boyunca evimdeydim. Zaman zaman çalışma odamdan kalkıp bu seferde sinema odasına geçiyordum. Dünyanın dört bir yanındaki klüplerin kasetlerini getirtmiş irili ufaklı klüplerin maçlarını izliyordum. Amacım farklı kıtalardan değişik kültürdeki bu takımların futbol yapısını incelemekti beğendiğim yanlar olursa bunları not alıp oluşturacağım taktiği şekillendiriyordum diğer yandan da takımlardaki oyunculara göz atıp listeme ekliyordum.
Bir haftanın sonunda artık antrenör kadrom ve futbolcularla tanışma zamanı gelmişti. Biran öne top başı yapmalıydık. Ligler başlamaya yakındı kısa sürede hazırlıkları tamamlama adına geceleri de yoğun tempoyla çalışmalıydık. Bu düşüncelerle evden çıktım baktım hafiften yağmur yağıyor klasik İngiltere havası işte. Yağmuru bahane ederek tekrar eve döndüm hava kararmış karnım da acıkmıştı. Yemeğimi yerken ufak bir planlama yapmıştım. Yeterince yorulmuştum bugün güzelce dinlenip yarın erken saatlerde tesise gidecektim.
Krios
25.Kasım.2013, 20:20
''Klasik İngiltere havası'' çok iyi :D Yemek olarak ne yedin İngiltere'de merak ettim :D Kalemin harbiden çok güçlü yalnız :)
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 11:52
''Klasik İngiltere havası'' çok iyi :D Yemek olarak ne yedin İngiltere'de merak ettim :D Kalemin harbiden çok güçlü yalnız :)
2 yumurta kırdım buda klasik bekar yemeği :0: Teşekkür ederim bu arada
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 12:21
Akşamdan planladığım üzere sabah erken saatlerde klüp binasına gidiyor odama girip bilgisayarımı açıyordum. İlk işe girdiğim zaman kendim için hazırladığım yazılımı teknik adam olarak kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. Yazılımı biraz daha geliştirerek daha da kullanışlı ve bana oldukça yarar sağlayabileek düzeye getirebilirdim. Antrenman ve oynadığımız maçları analiz edecek bir modül buna ek olarak gözlemcilerden gelen raporlar doğrultusunda rakip takım analiz modülü ilk aklıma gelen revizyon işlemleriydi. Herneyse bunları sonra da yapabilirdim şuan acil olan biran önce oyuncularla ve antrenör kadromla tanışmaktı. Saat sabah 8 falan olmuştu yavaş yavaş antrenörler klübe geliyordu çok geçmeden başta asistanım olmak üzere birkaç antrenörle tanışıp asistanıma odamdan bilgisayarımı alıp klübün sinema salonuna geçmesini söyledim. Kalan personellerle de tanıştıktan sonra ben de sinema odasına geçtim.
Asistanıma yazılım nasıl kullanacağını biraz anlattıktan sonra kurcalayıp biraz öğrenmesi için zaman verdim bende bu süre zarfında geçen yıl ki maçları yeniden izlemeye koyuldum. Öğle yemeğinin ardından artık işe koyulma vakti gelmişti. Elimde kağıt kalem asistanıma sorular soruyor o da yazılım üzerinden gerekli bilgileri bana iletiyordu. Artık yavaş yavaş taktiklerim kafamda şekillenmişti. Şimdi sıra mevcut kadromu tanımaya ve yapılacak olası transferlere gelmişti.
+ Önce Kalecilerden başlayalım dostum. Bu arada kusura bakma ekiple yeni tanıştık isimleri karıştırıyorum. Bu yüzden sana sık sık bu şekilde hitap edebilirim
-Sorun değil hocam. Şimdi ne yapıyoruz ?
+ Bana kalecilerimizin tüm bilgilerini ve teknik ekibin raporunu içeren dosyayı yazıcıdan çıkart bi inceleyelim bakalım
İstediğim dosya gelmiş incelemeye koyulmuştum. 3 kalecimiz vardı ve fena da sayılmazlardı. Bu güzel haberdi bu sezon yüksek ihtimal kalemize transfer yapmayacaktık en önemli bölgelerden biri olan kalemizi bu sezon 35'lik Steve koruyacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kalecimizle yeni sözleşme imzalamıcaz ancak 19'luk Garratta abilik yapmasını isteyeceğiz. Potansiyelli bir genç gelişeceğini umuyorum. Dolayısıyla Alan Martin boşta kalıyor.
http://i.imgur.com/ZSL8YJ9.jpg
http://i.imgur.com/bgKJx65.jpg
+ Dostum eline kağıt kalem al bugün bir hayli yoğun geçecek. Vereceğim isimleri not al
- Peki patron
+ Alan Martine ihtiyacımız yok. Listeye ekle
Krios
26.Kasım.2013, 12:25
Sonunda kulüptesin ve iş başı yapmışsın :)
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 12:49
+ Kaleciler için hazırladığın çıktıyı bu sefer defans bölgesi için istiyorum
- Hemen geliyor hocam
Evet defans hattımızın dosyası da gelmişti
http://i.imgur.com/a81VoBH.jpg
Defans hattımızda da potansiyelli gençlerimiz vardı. Tabii bu potansiyeller bizim antrenör kadrosunun fikirleri dışardan değişkenlik gösterebilir illaki ancak gelişeceklerine inanıyorum ve bunu hep beraber göreceğiz inş. Hemen göze çarpan bikaç oyuncum vardı. Aslında bonservis bedelleri de fena sayılmaz satıp para kazanabilirdik ancak bu riske girmeye gerek yoktu böylesine genç ve gelecek vaad eden oyuncuları bulamayabilirdik ve bulsak da fiyat olarak tuzlu gelebilirdi
http://i.imgur.com/lh0pfDc.jpg
Defans hattının yıldızlarından Mellor oldukça çok yönlü bir oyuncu. Açıkçası sağ bek orta saha stoper kararsız bırakıyor. Markajını biraz daha artırabilirse gelecek adına temel iskelet oyuncumuz olabilir. Genç ve potansiyelli tek handikapı sezon sonu sözleşmesi bitiyor biran önce masaya oturup uzatma talep edicez.
http://i.imgur.com/cQ6AXjX.jpg
Stoper görünse de aslında MC çalıştırıp orada oynamasını isteyeceğim kendisinden. Bence orada daha çok iş yapar mevcut haliyle stoper oynatmak anlamsız olur teknik özelliklerini kullanmak lazım. En olmadı satış listesine koyabiliriz.
http://i.imgur.com/PDZ7T74.jpg
Yine çok yönlü gelecek vaad eden bir oyuncumuz. Melloru kullanacağım bölgeye bağlı olarak kendisine 11 yolu açmayı düşünüyorum heba etmek istemiyorum çocuğu.
+ Dostum defans incelememi de bitirdim. Dugdale ve Audeli listeye ekle
- Ama hocam takımın uzun boylularından ikisi de
+ Bilgisayarı açıp verilerine bi bakar mısın geçen yıl neler yapmışlar ? Bence o istatistikleri yakalayacak oyuncular bulabiliriz rahatlıkla. İkisinin de 100 binden fazla ederi var ve özellikle Audelin aldığı maaşı haketmediği kanaatindeyim. Bunlara ek olarak Turtonu da ekle listeye mevkiindeki arkadaşlarıyla rekabet edecek seviyede değil
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 12:50
Sonunda kulüptesin ve iş başı yapmışsın :)
Şükür (: Henüz takımı tanıma aşamasındayım
19karabulut07
26.Kasım.2013, 12:57
Gerçekten gençleri çok iyiymiş hacı
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:05
Takımın belki de en güçlü olduğu bölge olan orta sahaya gelmiştik. Özellikle göbek oyuncularım şu aşamada bana göre oldukça iyiler.
http://i.imgur.com/bUu9i6q.jpg
Ora alanda daha çok rakibe basan savaşan adamlara görev vermeyi düşünüyorum zira teknik kapasitesi yüksek olanlara göre daha kolay bulunuyorlar. Abdul Osman-Anthony Grant-Aneke üçlüsü bu ihtiyacımız karşılayacaktır. Bunlara ek olarak diğer çok yönlü oyuncularımda ihtiyaç halinde bu mevkiiye kaydırılabilirler. Brad İdman ise talibi çıkınca satabiliriz daha teknik bir oyuncu ve geçen yılki istatistikleri ve yetenekleri pek umut vermedi yaşı genç ederi de var umarım satabiliriz. Aneke Arsenalden kiralık ve sözleşmesi sezon sonu bitiyor eğer memnun kalırsa bizden ve sözleşmesi uzatılmazsa kalıcı olarak kadromuza katmayı isteriz. Beklenti içinde pşduğum diğer oyuncum ise Ryan henüz 18 yaşında ancak sık sık görev vermeyi düşünüyorum
http://i.imgur.com/71ZYwcr.jpg
http://i.imgur.com/agwlHzV.jpg
http://i.imgur.com/hFKZ4Y8.jpg
http://i.imgur.com/Hjc8FGx.jpg
http://i.imgur.com/KGePQle.jpg
Orta saha mevkiinde ihtiyaç fazlası yada beğenmediğim oyuncu yok sadece İdmana teklif gelirse düşünebiliriz
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:08
Gerçekten gençleri çok iyiymiş hacı
Crewe Alexandra stadyumunu çocuk bahçesine çevirecem :p
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:12
Sırada hücum silahlarımızı incelemek var
http://i.imgur.com/y3Owk6W.jpg
Ofansif orta saha ve forvet oynayabilen oyuncuların listesine bakınca takviye yapılması gerektiğini düşünüyorum. Açıkçası birçoğunun istatistiklerini ve profilini beğenmedim. Ve yine birçoğunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. En makul olanı bu bölgeye neşter atmak. Dostum West-Moore-Smith ve Olvieri listene ekle.
Krios
26.Kasım.2013, 13:21
Yanlız harbiden bütün kadro potansiyel bomba bildiğin :D
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:32
Yine takımın mihenk taşlarından biri olabilecek bir genç. Her iki ayağını da kullandığı gibi daha 18 yaşında olmasına rağmen 2 tane çok önemli oyun içi tercihine sahip
http://i.imgur.com/8UPROrp.jpg
http://i.imgur.com/st3yX6D.jpg
Kendisinden bu sezon gol yükümüzü çekmesini ve kendini geliştirmesini umuyordum. Fakat hesapta olmayan çok büyük bir sorunla karşılaştık. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cleyton serbest kalacağını ve sözleşme uzatmayacağını bildiriyordu. Sözleşme için masaya oturmadan sezon sonu görüşelim cevabını verince elimiz kolumuz bağlanmıştı. Çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım.
http://i.imgur.com/gcyb8fV.jpg
http://i.imgur.com/PzOOhXy.jpg
Elimden geldiğince oynatıp överek huyuna gidip beni ve klübü sevip bağlanmasını hedefliyordum belki de sözleşmesini uzatabilirdik. Ancak baktım ki başka klübe gitmeyi dört gözle bekliyormuş. Tepemi attırdı iyice. O kadar uğraştan sonra devre arasında bi klübe imza atabilir moraimizi iyice bozabilirdi. Yüksek ihtimal bizi kabu letmeyip yuvadan uçacaktı ve bu konuda yapacak bişiyimiz yoktu. İşi riske atamazdım satmaya karar verdim. Potansiyeli 5 yıldız ancak şuanki durumu 4 yıldız ne kadar gelişecek o da muallak. Oyuncumun izlenildiğini duymuştum merak edip asistanıma sordum Claytonu kimler istiyor. Elime bir kağıt verdi. Birde gördüm ki isteyenler Premier Ligin baba ekipleri. Acaba satılık listesine belirli meblağ karşılığı koysam mı yoksa önersem mi ? Yada ne kadardan önereyim ne kadarlık teklif gelir bilemiyorum ?
http://i.imgur.com/ajV4RzK.jpg
resoag
26.Kasım.2013, 13:33
Adını aldım çocuğun , Bosman'la alırım :)
Edit: Neden bendeki profili bu??
http://u1311.hizliresim.com/1h/u/uwp4v.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:36
Yanlız harbiden bütün kadro potansiyel bomba bildiğin :D
Raporlar bizim antrenörler tarafından hazırlandığı ve klübün içindeki oyunculara göre yıldızlama işlemi yapıldığı için çok stabil değil o yıldızlar. Daha sağlam gözlemcilerle gözlemlemek gerekiyor yani ama bakalım inş verilen potansiyel değeridne gelişebilirler (:
Adını aldım çocuğun , Bosman'la alırım :)
Hemen çöreklen zaten (:
resoag
26.Kasım.2013, 13:38
Hemen çöreklen zaten (:
Edite baksana çömlekçi :D
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:46
Bunda bilemeyecek bişey yok git geçmişine bak Totnım almıştır çocuğu alırkende sözşemesindeki madde gereği 1 yıl kiralık kalmıştır klüpte (: Dikkat ettiysen bende de peşindeki klüpler arasında Liverpool-Southamton ve Tottenham var ;) Bu arada ne kadara almış Tottenham ona göre önereyim ben de :D
Krios
26.Kasım.2013, 13:49
Bunda bilemeyecek bişey yok git geçmişine bak Totnım almıştır çocuğu alırkende sözşemesindeki madde gereği 1 yıl kiralık kalmıştır klüpte (: Dikkat ettiysen bende de peşindeki klüpler arasında Liverpool-Southamton ve Tottenham var ;) Bu arada ne kadara almış Tottenham ona göre önereyim ben de :D
Çakallığa bak yalnız :D (cc):zuhaha
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:51
Bunlarda genç takımdaki 4 yıldız ve üzeri potansiyele sahip oyuncular. Gelişim gösterip iş yapabilecek seviyeye gelirler mi emin değilim ancak gözüm üzerlerinde
http://i.imgur.com/s77uiBb.jpg
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:52
Çakallığa bak yalnız :D (cc):zuhaha
Reşiti beklemeden önerdik şimdi gelecek teklifleri bekliyoruz (:
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 13:55
(44) Abbaaaaoooowwww (44)
http://i.imgur.com/dSmVOHh.jpg
resoag
26.Kasım.2013, 14:11
Reşiti beklemeden önerdik şimdi gelecek teklifleri bekliyoruz (:
Açınca bakarım :D
Krios
26.Kasım.2013, 14:13
Tottenham'a satma 250.000 Euro için cimrilik yapma Liverpool'a sat :D
Lesandro Parleo
26.Kasım.2013, 15:21
5.5 M £ :icon_eek: İyi bara yolla gitsin :D
As takımdaki ve genç takımdaki gençlerin çoğu yıldız adayı (::)
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 15:38
Açınca bakarım :D
Pek bakmana gerek kalmadı (:
Tottenham'a satma 250.000 Euro için cimrilik yapma Liverpool'a sat :D
Şu aşamada 250 bin bizim için büyük bir meblağ 1 oyuncu transfer ederim o paraya (:
5.5 M £ :icon_eek: İyi bara yolla gitsin :D
As takımdaki ve genç takımdaki gençlerin çoğu yıldız adayı (::)
Hem de deli para sezon sonu muhtemelen beleşe gidicek 5.5 milyon paundla neler yapılmaz :0: Takım bol yıldızlı ancak dediğim gibi o tamamen mevcut kadronun gücü ve teknik ekibin yorumlaması ama umuyorumki gelişim göstereceklerdir. Bu sene kadroyu olabildiğince gençlerle harmanlayıp gelişimlerini körükleyecez
19karabulut07
26.Kasım.2013, 15:56
Çok iyi teklifler gelmiş bu oyuncuyu biliyorum satmakla iyi yapmışsın çok iyi gelişmiyor
Juan Diaz
26.Kasım.2013, 16:14
Çok iyi teklifler gelmiş bu oyuncuyu biliyorum satmakla iyi yapmışsın çok iyi gelişmiyor
Gelişse de şu paraları reddetmem. Klübün geleceği adına kabul ederdim. Ama yönetimin bana sormadan kabul etmesini beklerdim bu fiyata. Neredeyse değerinin 10 katı neyse sorduğu daha iyi başkanla aramız bozulmasın iyi böyle :p Bu arada Harris ve Websteri almıcam sanırım en azından para verip sezon sonu free alabilirsem alırım yoksa almam. Sende var farkli oyuncularla çalışalım hem biz hem takip edenler aynı oyuncuları görünce sıkılmasın. Zaten birkaç genç oyuncuyla temastayız forvet için. Elimizdeki tüm parayı bu sezon gençlere yatıracam. Lig çıkamasam da mühim değil iskeleti kurup devam edecez
orhuncet
26.Kasım.2013, 18:18
Ooo tekliflere bakk :D 5.5 ne demek ya :D
LifeYourself
26.Kasım.2013, 19:42
Saçlar joleli ilerisi için sıkıntı zaten hocam iyi yapmışsın :zuhaha
The Special One
26.Kasım.2013, 23:06
5.5 mu iyi kazıklarsın o fiyata:D
Juan Diaz
27.Kasım.2013, 00:54
Ooo tekliflere bakk :D 5.5 ne demek ya :D
5.5 mu iyi kazıklarsın o fiyata:D
Sezon sonu zaten serbest kalacam sözleşmeyi o zaman saklayalım diyor riske giremem naz da çekemem yerine hemen kaliteli elemanlar bulduk. Bu gece transferleri yapyıoruz ondan gelecek parayla tamamen gençere yatırım yapacam (:
dAleksic
27.Kasım.2013, 18:15
Takımı ateşleyecek maddi gücü sonunda buldun Juan. Transferlerini merakla bekliyorum :)
peker_553
27.Kasım.2013, 18:39
severek takip ediyoruz da bi maçlara geçseydik bi de taktiğini merak ediyorum paylaşırsan sevinirm:)
Juan Diaz
27.Kasım.2013, 18:51
Takımı ateşleyecek maddi gücü sonunda buldun Juan. Transferlerini merakla bekliyorum :)
Parayı bulduk kardeşim ama harcayamıyoruz maaşı en dibe çeksem bile tüm parayı aktaramıyoruz anlayamadım gitti 200 binden yukarı maaş veremiyoruz akşam capsini atarım. Bambaşka bişey deniyorum şuan umarım olur
severek takip ediyoruz da bi maçlara geçseydik bi de taktiğini merak ediyorum paylaşırsan sevinirm:)
İşyerinde yoğun tempoyla çalışıyorum haliyle biraz yoruluyorum eve gidip yemek vs derken saat ilerliyor. Turnuva ve Klan ligi sebebiyle de az olan vaktim onlayn maçlara gidiyor. Kariyeri de yavaş yavaş gitmek durumunda kalıyorum. İlk yıl transfere büyük önem verip elimize geçen yüklü parayı sağlam yatırımlara aktarmak istiyoruz bu yüzden oyuncu araştırmalarım uzun sürüyor ve kariyerde gözle görülecek ilerleme olmuyor ama arka planda ben epey ilerliyorum (:
Taktiğim geçen seride kullandığım 3 lü stoper 2 ofans bekli taktik eve geçince caps atarım birde kanatlı taktiğimiz var.
Juan Diaz
27.Kasım.2013, 18:56
Söz vermeyim ama bu akşam inşallah sağlam bir güncelleme yapacam kariyere
walcott07
27.Kasım.2013, 19:19
İnşallah :)
peker_553
27.Kasım.2013, 19:50
merakla ve heyecanla bekliyorum :) bende bu takımla kariyer açmayı düşünüyorum potansiyel yetenekler iştahımı kabartıyor :)
Juan Diaz
27.Kasım.2013, 21:28
Müjdeler olsun update geldi sürüm 14.1.4 olmuş (: Ne gibi değişiklikler olmuş görücez oyuna giriyorum yavaştan (:
Lesandro Parleo
27.Kasım.2013, 21:39
Müjdeler olsun update geldi sürüm 14.1.4 olmuş (: Ne gibi değişiklikler olmuş görücez oyuna giriyorum yavaştan (:
oooo hayırlı olsun , hadi bakalım , güncelleme beliyoruz.. :p
Juan Diaz
27.Kasım.2013, 21:51
http://i.imgur.com/4TtlXXD.jpg
Sizlere bir yıldız getirme adına kolları sıvamıştım. bana göre yıldız tabii. velezden oyuncum Rescldani ile klübüyle anlaştık lakin bize gelmek istemedi. Kırmızı degildi çılgın teklif verirsek gelecekti ve bunu sağlayacak finansımız da var ancak şu duruma çözüm bulamadım
http://i.imgur.com/7PVss4s.jpg
Görüldüğü üzre kasada ciddi miktarda para var. Sorun 1 ben bunu maaş bütçeme tamamen aktaramıyorum ve sorun 2 şuan 700 bin kadar açığım var lakin ben bu açık kadar parada öneremiyorum en fazla 145 bin verebilyiorum..param var kullanamıyorum nasıl yapacam bilmiyom :F
dAleksic
27.Kasım.2013, 22:09
Bence fazla diretme Rescaldini'de. Ayrıca güncellemeyi nerden bulabilirim. Orjinal değil benim oyun :F
walcott07
27.Kasım.2013, 23:02
Git al en iyisi.Ben de almamıştım bu yıla kadar, kıydım paraya gittim aldım sevindim mutlu oldum oyunu daha çok oynamak istiyorum.Otomatik update iniyor eklentiler falan şekil şükül :0:
Edit :Hocam Rescaldini'yi alabilirsen cidden efsane olur :D
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 02:40
Transferleri bitirip sezona giriş yaptık capsleri alıp mail attım kendime. Hem gece gece aceleyle güncellemek istemedim hem de daha fazla uykusuz kalmak. Yarın işyerinde vaktimiz yeterince olacaktır.
Not: Yine onlayn maçları sebebiyle gecikme yaşadım ve özür dilerim sizlerden. Sezona başladığımı belirttim bundan sonra çok daha hızlı ilerleriz diye umuyorum. Hem girişi bu akdar uzun tutma amacımız olan güncelleme paketi de çıkmış bulunmakta (:
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:08
Edit :Hocam Rescaldini'yi alabilirsen cidden efsane olur :D
Rescaldiniden falan geçtim transfer yapamadık mali fairplay yüzünden :mad:
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:25
İlk sezon fazla yüksekten uçmamak ve gerek takım gerek ligi tanıma açısından minumum hedefi seçtik
http://i.imgur.com/e1BQiUD.jpg
İlk işimiz yönetim kuruluna çıkmak oldu saolsun başkan önce maaş bütçesi yardımı yaptı ardından da %70 olan transfer gelir yüzdemi %85e çekti. Ek transfer bütçesi isteyince henüz pek tanışıklığımız yok diyerek kibarca reddetti. Çok geçmeden genç antrenörlüğü istedim yine kırmadı bizi
http://i.imgur.com/BjvY3pK.jpg
Bahis oranlarına bakınca hiç ihtimalimiz yok yükselme adına ama içten içe playoff oynayabililirmiyizin hesabını yapıyoruz
http://i.imgur.com/QKKMXVW.jpg
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:34
Dün bahsettiğim paramız var ama maaş bütçesine çekemiyoruz oyuncuya maaş öneremiyoruz bunların nedenini buldum. Sebebi mali fair playmiş. Normalde sezon sonu belli bir zararın üstüne çıkmamak gerekirken bu ligde maaş bütçesi belirlemişler ve klüp ne yaparsak yapalım bu tavan maaş bütçesinin üstüne çıkamıyor. Dolayısıyla çok ciddi darbe indirdi transfer planlarımıza. Kadromuza katmak istediklerimizin çoğunu katamadık ve Claytondan gelen parayı biraz çarçur etmek durumunda kaldık. Gençlere yatırım yaptık. Artık elimizden geleni yapacaz
http://i.imgur.com/eZV8k5N.jpg
http://i.imgur.com/7nNkpKe.jpg
http://i.imgur.com/Mldcgtu.jpg
http://i.imgur.com/Zw3NoKH.jpg
http://i.imgur.com/F7djIKd.jpg
http://i.imgur.com/trpjS6z.jpg
http://i.imgur.com/uXcu6Pz.jpg
http://i.imgur.com/OqdVoCk.jpg
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:39
Mali Fair play durumu böyle olunca yedek takımda yer alan birkaç oyuncunun sözleşmesini fesettik birkaçını kiraladık. Genç takımdan da 4 yıldız ve altı olanları direk gönderdik. Devre arasına kadar da geride kalanların gelişimine bakacaz. Şayet umut ışığı olmayan olursa onlarla da yollarımızı ayıracaz
http://i.imgur.com/VnorcmJ.jpg
Transfere ciddi bir zaman ayırınca hazırlık kampını aksattık hatta neredeyse yapmadık. Zaten ligler başlamaya yakınmış bizde bu süreyi transferle geçirince bütün hazırlık maçlarını iptal etmiştim bi tanesi kalmıştı onu da iptal edememiştim sanırım ya kardeş klüp yada oyuncu alım satımı yapıldı önceden maddeye eklenmiş falan olabilir. Maalesef o karşılaşmada da stoperimizi 3 hafta sakatlığa kurban verdik
http://i.imgur.com/9UH4ZDJ.jpg
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:46
Dün bahsettiğim gibi ligin ilk karşılaşmasını da yaptık. Rakibi pek gözlemlemedik kadrosu nasıl hiç bakmadan maça girdik. Ciddi derecede genç bir ekiple mücadele vericez bu sezon. Maç hakkında pek bişey söyleyecek konuma haiz değilim yaptık ve kazandık sadece.
http://i.imgur.com/myuMjPN.jpg
http://i.imgur.com/o33MNK3.jpg
http://i.imgur.com/sMtF8ZX.jpg
İlk lig maçımız hazırlık maçı seviyesinde geçti. Zaten şu aşamada bizim için sanırım ligin ilk 5-6 haftası bu şekilde geçecek. Tek hazırlık maçı yaptık haliyle oyuncularımın maç kondisyonu rezil durumda. Ve yine yüksek ihtimal taktiklerimin oturması çok ciddi bir zaman alacak. Takımın kimyasına çok ters mentalite ve formasyona sahip taktiklerimiz. Dediğim gibi transferler de istediğimiz şeyleri yapamadık. Bundan ötürü ciddi derecede üzgünüm planlarımız resmen suya düştü. Bu sezon neler yapabiliriz kestiremiyorum sadece tüm maçlarda elimizden geleni yapmak için sahada olacak çocuklar
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:50
Mali fair play nedeniyle maaş limitimiz doldu ve hiç bir oyuncuya maaş ödeyemiyoruz bizde kasamızda kalan paraya güvenerek kiralıklara yöneldik onların maaşlarını karşılayarak değilde aylık olarak biraz daha fazla vererek kiralamaya çalışacaz. Bu mantıkla birkaç oyuncuya teklif götürdük. Tabii kasadaki parayı har vurup harman savurmayacaz düşük meblalarla tekliflerimiz yaptık ve Josh Lelan adındaki genç stoperi bünyemize kattık. Yine birkaç oyuncu daha var teklif verdiğimiz sonuçlarını bekliyoruz
http://i.imgur.com/VtY7IFJ.jpg
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 10:59
Bu seferde sağ açığımız Colclougha kancayı taktı premier lig ekipleri. Ancak Claytonu sözleşmesi bittiği ve bizimle yeni sözleşmeye yanaşmadığı için göndermiştik. Zaten para gelse de kullanamıyoruz o yüzden bütün tekliflere kapalıyız sadece oyuncumuz ve klübümüz bu ilgilerle onore oluyoruz
http://i.imgur.com/fgVPdsn.jpg
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 11:12
Dün gece bahsettiğim screenshotları paylaşıp kariyeri güncelledikten sonra birkaç ekleme ile akşamı bekleyelim şimdiden (:
Öncelikle takımda el atmam gereken kamyonla husus var henüz antrenmanlara bile ilişmedim doğru dürüst. Personel kadrosu vs vs ama en önemli sıkıntı şu maaş bütçesi durumu. Onu nasıl yapacaz bilemiyorum. Mevcut kadromuzdan sözleşmesi sona erenlere baktık ve takımda tutmak istediğimiz özelikle birkaç oyuncu vardı şükür onlarla uzattık ve yine birkaç oyuncu da bu sezonluk idare etmesi bakımından takımda tutup sezon sonu yollarımızı ayıracaz. Ama sorun şu ki gelen kiralıkların birkaçının sezon sonu sözleşmesi bitiyor onlara devre arası imza atttırmak istiyordum. Tabi daha boşa düşecek birçok oyuncu var ama biz bu durumdan nemalanamıcaz gibi gözüküyor. En azından kiralıklarımızı kaçırmasak iyi olacak bi hal çare düşünmek gerekiyor. Kasada paramız var ama kullanamıyoruz göz göre göre oyuncular uçup gitti ve muhtemeldir gidecek.
urwrdskkn
28.Kasım.2013, 13:02
Diaz Yönetimden Maaş Bütçesini Artırmasını Iste
Krios
28.Kasım.2013, 13:25
Maaş bütçesi insanın elini ayağını kitliyor valla zor bir durum
peker_553
28.Kasım.2013, 14:37
kadro dizilişini görebilrmiyim başkan :)
edit : yakın zamanda bende bu takımla kariyer yapacam kopya çekeyim biraz gençler iştahımı kabarttı :D
Ronaldinho 10
28.Kasım.2013, 17:43
Gencler cok iyimis.. :)
dAleksic
28.Kasım.2013, 20:28
Transferler güzelll :)
orhuncet
28.Kasım.2013, 20:51
Yönetimle konuş maaş ı yükseltir inşallah :)
Juan Diaz
28.Kasım.2013, 21:36
Konunun maaşla alakası yok (: parayla olsa kasamızda paramız var mali fair play nedeniyle tavan maaş bütçesi var onu geçemiyoruz maalesef bu ligde..Elimizden gelir bişey yok. taktklerim son güncelleme ile rektefiyeye ihtiyacı var biraz onunla uğraşmam gerekecek. Bugün yine bi miktar ilerleriz
The Special One
28.Kasım.2013, 22:03
fm14 ü daha oynamadığım için bilmiyorum ama kariyerlere bakarsak oyunun en zor yönü şu fair play olmuş galiba
19karabulut07
29.Kasım.2013, 14:33
İllaa para harcayıcan kadron gayet iyi devre arası sözleşmesi biten oyunculara yönelirsin paranı çarçur etme :)
myres
29.Kasım.2013, 17:13
Takipteyim. Hikaye güzel. 3 4 hafta sonra yavaş yavaş oturur takım. Gençlerde gelişir. Süper bir kariyer olur.
android14
30.Kasım.2013, 16:26
hocam 2 gündür yoksun beklemedeyiz
Firat1907
30.Kasım.2013, 19:27
Her zamanki gibi çok güzel bir hikayen var hocam :)
Juan Diaz
01.Aralık.2013, 01:27
Aksilik mi yoksa benimle ilgili bi sorun mu anlayamadım bu seride kariyerlere çok güzel başlayamadık maalesef. Misafirler onlayn maçlar derken önce bi türlü başlayamadık sonra tam taktiği oturttuk transfer falan lige girdik gelen güncellemeyle taktiklerim patladı inanılmaz derecede savunma ardına top yiyorum. Hafta sonu memlekete geldim falza nete giremiyorum. Oyunu da fazla açmıyorum açınca yeniden taktik çalışıyorum valla dürüst olmak gerkirse savunmayı geriye yasladıgım macta bile deli gibi araya top yiyorum. Sanırım ben kötü bir menejerim baktım olmuyor taktik yapamadan kariyere devam edicez (: Ha yeni motor eskiye nazaran arınmış hem de epeyce maksadım mızmızlanmak degil zaten (: Tekrardan kusura bakmayın. Tez zamanda devam ederim inş
dAleksic
01.Aralık.2013, 01:29
İnşallah, bekliyorum merakla kardeşim :)
orhuncet
01.Aralık.2013, 16:45
Biz bekliyoruz sıkıntı yok :D
LifeYourself
01.Aralık.2013, 21:51
Kaptan sen böyle ümitsiz olmazdın ya.Bir silkin kendine gel :zuhaha
entolik
02.Aralık.2013, 18:58
Başarılar hocam :)
19karabulut07
02.Aralık.2013, 19:16
Aksilik mi yoksa benimle ilgili bi sorun mu anlayamadım bu seride kariyerlere çok güzel başlayamadık maalesef. Misafirler onlayn maçlar derken önce bi türlü başlayamadık sonra tam taktiği oturttuk transfer falan lige girdik gelen güncellemeyle taktiklerim patladı inanılmaz derecede savunma ardına top yiyorum. Hafta sonu memlekete geldim falza nete giremiyorum. Oyunu da fazla açmıyorum açınca yeniden taktik çalışıyorum valla dürüst olmak gerkirse savunmayı geriye yasladıgım macta bile deli gibi araya top yiyorum. Sanırım ben kötü bir menejerim baktım olmuyor taktik yapamadan kariyere devam edicez (: Ha yeni motor eskiye nazaran arınmış hem de epeyce maksadım mızmızlanmak degil zaten (: Tekrardan kusura bakmayın. Tez zamanda devam ederim inş
Klan'da senin 4-5-1'i denedim arkaya inanılmaz sarkılılıyor eğer o taktikle oynuyorsan direk çöpe at şuan sadece Klan maçlarımı yaptığım için sıkıntının ne olduğuna bakmadım zaten çokda üstünde durmadım, 10 dakika da arkaya atılan 3 topla 3-0 mağlup duruma düşdüm onun sağlam bir revize edilmesi lazım
krasafcik
02.Aralık.2013, 19:18
Uzun zamandır giremiyrodum foruma . Ama güzel bir kariyer başlatmışsın yine. Başarılar.
sowkay
02.Aralık.2013, 23:54
forza chacarita :D başarılar dostum :))
Juan Diaz
03.Aralık.2013, 21:05
Öncelikle herkese yeniden teşekkür ederim ve yeniden özür dilerim. Vaktimin olmaması nedeniyle turnuvalardan falan çekildim elim biraz daha rahatladı. Artık yavaşta olsa ilerleriz. ( Yine hikayeyle bağlayabilirsem bağlıcam akışını bozmama adına herkese tek tek vevap vermedim yanlış anlaşılmasın )
Juan Diaz
03.Aralık.2013, 21:58
Ligler başlamıştı ancak biranda ortadan kaybolmam yerel basından sonra ulusal basında da gündem olmuştu.
Acaba daha sezon başında bu sorumluluğu kaldıramayacağını mı düşünüyordu ?
Tecrübesiz menajerin sonu çabuk mu gelmişti ?
Krizdeki Crewe klübünü daha zor günler mi bekliyordu ?
Diaz nerede ?
........
gibi başlıkları artık çokça görüyordum gerek gazete gerek televizyonda. Oysa sezona büyük umutlarla başlamıştık kasamıza ciddi bir para koyup gençlere yönelmiştik. Ama sonra hayal kırıklıkları ardı ardına gelmişti. Önce mali fairplay darbe vurmuştu şimdilerde ise sezon öncesi günlerimi harcadığım taktiklerimin sahada tutmayışını ve takımın eridiğini görüyordum. Çareyi klüpten uzaklaşmakta bulmuştum. Uzaklaşıp biraz kafamı dinleyecektim. Başkalarının ne dediği önemli değildi sezon öncesi yada sonrası farketmezdi. Kafamı toplamam lazım diyordum ancak bunun içinde pek birşey yapmıyordum. Artık yaptığımın saçma olduğu kanısına varıyordum zira bu yaptığım kafa toplamak değil kaçmaktı. Her tökezlediğimde kaçamazdım. Aksine her düştüğümde daha yukarı kalkmam lazımdı. Başarısız mı oldum yeniden denemeliydim yine mi başarısız oldum yeniden yeniden yeniden... Kağıt kalem masamın üzerindeydi ve beni bekliyorlardı. Yeniden çalışmalara başlamış ve önemli notlar almıştım. Aldığım notlar doğrultusunda da taktiklerimde iyileştirmeler ve yer yer köklü değişiklikler yapmıştım.
http://i.imgur.com/vHAQHeu.png
Juan Diaz
03.Aralık.2013, 22:06
Şu 2 maçı çok önceden yapmıştım paylaşalım hemen. Biri kupa diğeri lig maçı. Ondan sonra da kariyere uğrayamadım.
http://i.imgur.com/UmJTgKb.jpg
http://i.imgur.com/LM4Q15t.jpg
dAleksic
04.Aralık.2013, 00:14
MK-Dons maçı şansa kazanmış cidden. Diğer maçları bekliyorum Diaz. Başarılar :)
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 00:36
MK-Dons maçı şansa kazanmış cidden. Diğer maçları bekliyorum Diaz. Başarılar :)
Aslında oyun oynamaktan ziyade taktiksel ve özellikle duran top çalıştık notlarımız aldık az çok herşeyi oturttuk yola koyulabiliriz artık (:
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 00:45
Dizilişimiz 4-2-3-1 olacak. Oldukça genç bir kadromuz var ve bazı mevkiileri kullanamıyorduk bu formasyonla kadromuzdaki bütün oyunculardan faydalanabiliriz. Özellikle Amc bölgesinde oynayan oyuncularımıza gün doğdu. Daha önceki dizilişimiz 4-5-1 ve 3 mc mizde savaşan tiplerdi. Yine orta sahadaki 2 oyuncumuz savaşan tipler. Dsiplnli bir oyun anlayışı içerisinde olacağız. Şayet taktiğim randuman alırsa daha detaylı paylaşırız.
Taktikten öte duran toplarla epey uğraştım notlar aldım nereye nasıl kullansak oyuncurımı nasıl yerleştirsem daha verimli olur gibisinden. Kale dibine fazla adam sokmamaya gayret edin oyuncularınız ileri çıksın ancak kaleciyi sür yakın direkte uzak direkte dur yakına hücum falan diyerek korner atışında ileri çıkan oyuncuları kale dibinde tutarsanız gelen vuruşu rahatça karşılayabiliyorlar tabi kotnrada yiyorsunuz diğer türlü sadece ileri çık derseniz ve 1-2 adamı yakın direkte yada uzak direğe hücum diyerek içeri sokarsanız gol bulma şansınız yükseliyor. Şöyleki zaten içeri soktugunzu adam golcü adam. Ama yok rakip karşılarsa siz oyuncularınızı iyice dibe sokmadıgınızdan dönen toplarıda topluyorsunuz gelişine şutlar yada içeri tekrar şişirilen toplarla yine tehlike oluşturuyorsunuz. Umarım anlatabilmişimdir olmadı resimli anlatırım tabii herşeyden öte maçlarda işlemesi lazım yoksa boşu boşuna yormayalım kimseyi (:
http://i.imgur.com/yhoCLvs.jpg
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 00:47
Hele bakalım bu kadar uğraşın sonunda ilk maçımız ne olacak..
Tsubasa_Oozara
04.Aralık.2013, 00:59
mk dons kötü olmus taktiğin sağlam bir taktiğe benziyor
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 01:17
mk dons kötü olmus taktiğin sağlam bir taktiğe benziyor
Takım sezon öncesi başka taktiklere çalışmıştı güncelleme ile patladı yeni taktik ne kadar ürede oturur bilemiyorum ama umarım kanımız uyuşur taktikle (: Mk Dons maçıda tamamen aç gözlülüğüm deplasmandayım 1 puan alacakken son dakikada yüklen dedik arka bombos kaldı yedik ve yenildik
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 01:20
Dürüst olmak gerekirse maç bi çok kez gitti geldi. Rakip takım da ok net frısatlardan yararlanamadı. bizim forvetlerin genç oluşu belimizi bükecek gibi duruyor çok kaçırdık. Stoper Smithin korner golüyle kazanmak ayrı mutluluk. son dakika üst üste kornerler kazandık defansa çekislek maçı bitiricez ama yine açgözlülük yüzünden korner kontraya döndü rakip karşı karşıya kaldı kalecimiz günündeydi bize güzel bir 3 puan hediye etti.
http://i.imgur.com/6Fh8tMl.jpg
http://i.imgur.com/RzjILfk.jpg
Bunlarda başkanın hediyeleri. Şimdiye dek gayet güzel anlaşıyoruz. bizi pek kırmadı umarım bizde yüzünü güldürebiiliriz (:
http://i.imgur.com/ZEpOgM3.jpg
http://i.imgur.com/n4mEFFb.jpg
walcott07
04.Aralık.2013, 01:20
Hocam sana bir şey diyeyim sen çok yüce bir adamsın. Senin bu hikayeleri okuyunca gidip kitap okuyasım geliyor ya cidden :D
Edit: Maça da iyi diyelim iyi olsun :D
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 01:23
Hocam sana bir şey diyeyim sen çok yüce bir adamsın. Senin bu hikayeleri okuyunca gidip kitap okuyasım geliyor ya cidden :D
Edit: Maça da iyi diyelim iyi olsun :D
Kendim de okusam daha da güzel olucak aslında ((:
Maçlar için şuan takıma ve taktiğe laf söyleyemem henüz hiç birey oturmuş değil birde taktikte degisiklik yaptık sezon öncesi hazırlıklar oldugu gibi çöpe gitti 2. yarıya falan anca yatkınlık kazanır takım. Oyuncularımızda genç artık nereye kadar gidebilirsek. Playoff falan oynayabilirsek bizim için başarıdır ilk sezon.
orhuncet
04.Aralık.2013, 17:31
Başkana bak başkanaa :D :D Helal olsun öyle başkana :D
Tsubasa_Oozara
04.Aralık.2013, 17:56
böyle başkana can kurban bizim kiler anca engel olsun
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 21:09
Başkana bak başkanaa :D :D Helal olsun öyle başkana :D
böyle başkana can kurban bizim kiler anca engel olsun
Eksik olmasın sezon öncesi maaş artımı ve transfer yüzdesi artımı yaptı. Antrenör sayısı artımı istedik onu da yaptı fizyo artır dedik ona da evet dedi. pilot klüp bul dedik onuda buldular birazdan paylaşıcam. İyi olan tesisleri daha da iyileştirdiler. Şimdiye dek sadece transfer bütçesi istediğimde vermedi onda da sen yenisin tanımıyorum vs dedi (:
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 21:36
Yönetimden pilot takım istemiştim saolsun onlarda kırmadı. Aslıdna crystal palace seçmek istedim klübün popülaritesi düşük olunca daha rahat oyuncu gelir diyerek ama sonra klüpte iyi sayılabilecek fazla topcu olmayınca tercihmizi newcastdan yana kullandık
http://i.imgur.com/up1uTL4.jpg
http://i.imgur.com/937r648.jpg
As stoperimiz Smith sakatlandı sezon öncesi diğer stoper trackowski gitmişti o düzeldi Smithi verdik
http://i.imgur.com/4oxBF2m.jpg
http://i.imgur.com/PilfGBx.jpg
http://i.imgur.com/cx3iFP3.jpg
Çok sağlam geri döndük. Kaçırıyoruz ve pozisyon veriyoruz nereye kadar bu şekilde gidecez bilemiyorum.
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 21:57
Capital One Cup
http://i.imgur.com/e2E4Vhc.jpg
http://i.imgur.com/dYkAnU8.jpg
Oyuncularımı riske etmedim genel anlamda pek forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürdüm oyuncularımın maç kondisyonları oldukça düşük malumunuz üzere sezon öncesi kamp yapmadık. Ama buna rağmen boltonu deplasmanda oldukça zorladık
BaGa TaRKaN
04.Aralık.2013, 22:06
Senin Başkanla Var Heralde Bir Münasebetin :D
Başkan Bayan Heralde Ordan Geliyor Bu İşin Kaymağı :n:
Tsubasa_Oozara
04.Aralık.2013, 22:06
bolton maçına kaza diyelim senin başkan iyi gene veriyor birşeyler ben zoruna saha ve alt yapıyı biraz geliştirttirdim evertonu seçsen bence daha iyi olurdu
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 22:10
http://i.imgur.com/ypATV4W.jpg
5.Hafta
http://i.imgur.com/fZWs0jG.jpg
http://i.imgur.com/Q4pt2kf.jpg
Swindon deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz. Oyuna atak başlayan taraf rakipti kontraya dönüp biraz ilerde bastık golü bulduk. evimize altı ndeğerinde 3 puanla döndük
An itibari ile Puan Durumu
http://i.imgur.com/UQnOxgj.jpg
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 22:12
Senin Başkanla Var Heralde Bir Münasebetin :D
Başkan Bayan Heralde Ordan Geliyor Bu İşin Kaymağı :n:
Aabii çok güzel malzeme çıkar bundan hikayeye döksem mi :zuhaha
bolton maçına kaza diyelim senin başkan iyi gene veriyor birşeyler ben zoruna saha ve alt yapıyı biraz geliştirttirdim evertonu seçsen bence daha iyi olurdu
Evertonun yedek takımında baktım pek işe yarar oyuncu yoktu newcastleda haric vı-udkic falan vardı işe yarar oyuncular çok diye onu seçtim zaten gelen olmadı. Bu sezon kendi yağımızla kavrulcaz önüüzdeki yıl inş popülaritemiz artarsa beslenmeye başlarız
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 22:16
http://i.imgur.com/MiQ8Enl.jpg
http://i.imgur.com/6x3Rqtg.jpg
İlk defa verdiğim ilanla bu kadar güzel antrenör buldum. Baktım aistan bulamıyorum son çare ilan verdim ama şu aşama için oldukça iyi bir isimden çalışma isteği geldi hemen masaya oturduk istediği maaşı karşılayamıyorduk ancak oyuncular gibi personelde de maaş artımı yapmmışlar güzel olmuş kullandık ve bünemize kattık. Yine güzel bir fizyoterapistle anlaştık. fazla personel kadromuz yok olursa yine nokta personel ile ekibimi güçlendiririm.
Son olarak malum mali fair play burada maaş bütçesi üzerinden kasamızda para olduğu halde maaş olarak 0 veriyoruz. Şuan zaten maaş kotasının üstündeyiz bizde elimizden oyuncu çıkarmaya çalışıyoruz. Normalde kadroyu geniş tutmak lazım ingiltere de ama el mahkum devre arası sözleşmesi bitecekler için maaş tasarrufuna gitmemiz gerekiyor
http://i.imgur.com/7Sm5HlX.jpg
5267
04.Aralık.2013, 22:17
Arkadaş nereye gitsen bir bayana asılıyon, bizim hoca sapık çıktı :zuhaha
Gidişat güzel abi.
BaGa TaRKaN
04.Aralık.2013, 22:17
Hikaye Değil Hayatın Ta Kendisi :p
Dök Dök İnce Ayrıntılarını Fiskos Gazetesinden Öğrenelim :D
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 22:23
Arkadaş nereye gitsen bir bayana asılıyon, bizim hoca sapık çıktı :zuhaha
Gidişat güzel abi.
Hikaye Değil Hayatın Ta Kendisi :p
Kim görmüş kim söylüyor ? (: henüz ortada bişey yok hemen dedikodu çıktı arkadaş ayrıca ahanda başkan
http://i.imgur.com/Ww4jeoW.jpg
Juan Diaz
04.Aralık.2013, 22:25
Duran toplarda özellikle kornerlerde ciddi fırsatlar buluyoruz. Geride kalan 5 hafta sonu duran top istatistiklerinde fena değiliz. Ayrıca gol bulup kolay yiyen bir ekibiz
http://i.imgur.com/bBsxHej.jpg
dAleksic
04.Aralık.2013, 22:31
Newcastle ile bağlantı iyi olmuş. Bunu iyi değerlendirirsin sen. Maçlarda gayet iyi. Aneke yardırıyor :)
Firat1907
05.Aralık.2013, 00:30
Hikayede, takımda çok iyi gidiyor hocam :)
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 00:40
Newcastle ile bağlantı iyi olmuş. Bunu iyi değerlendirirsin sen. Maçlarda gayet iyi. Aneke yardırıyor :)
Hikayede, takımda çok iyi gidiyor hocam :h:
eyv (: Transferin son günündeyiz biraz oyalandık maalesef elimiz yien boş döndük artık mevut kadroyla nereye kadar gidebilirsek
Tsubasa_Oozara
05.Aralık.2013, 00:49
yabancı forumlarda takmıyorlar basarıyı o kadar kardeş bu sene olmazsa seneye çııkarsın
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 00:50
http://i.imgur.com/DiVPPqY.jpg
Mali fair playden sonra birde maksimum kiralanabilecek oyuncus sayısı başımızı iyice belaya soktu. hiç dikkat etmemiştim meğer sınır 5miş. Hal böyle olunca gönderdiklerimizden arta kalan maaş bütçesine hiç dokunamdan kiralık oyuncualra yönelim maaşlarını karşılamadan sadece aylık bedelleri istenilenden yüksek vererek almak istiyorduk ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Tam maaş bütçes oluşturduk lakin özellikle forvetteki eksiklik gözümü korkuttu. Hazır lige iyi başladık üç kuruşun hesabını yapmayalı mbir forvet alalım dedik. Listemde Mpenza vardı ancak çok para istedi. Listemdeki birkaç oyuncununda gözlem raporu vazgeçmemize sebebp oldu sakatlık eğilimi potansilye falan derken Fabbianide karar kıldık umarım bizi yanılmaz kendisi 2 yıllık sözleşme istese de biz 1 yıllık anlaştık.
http://i.imgur.com/Tfl4gLp.jpg
http://i.imgur.com/WuBD8GV.jpg
http://i.imgur.com/PuyywBV.jpg
Fabbiani süpriz oldu gece 11 sularında imzaladık ve transfer dönemi sona erdi. Buraya mesajı yazdıktan sonra aldım yani (: Umarım yüzümü kara çıkarmaz ve girdiğimiz riske değer
Tsubasa_Oozara
05.Aralık.2013, 00:52
baya kaliteli transferler
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 00:53
yabancı forumlarda takmıyorlar basarıyı o kadar kardeş bu sene olmazsa seneye çııkarsın
Çıkıp çıkmama gibi derdim yok aslında. Fin 2.liginden 3 sene çıkamadığım zamanlarda oldu. Sorun o değil sadece mali fair playden kurtulmak istiyorum ekonomiyi çok zorluyor elimizdeki oyuncuların birçoğu sezon sonuna kadar. Hersene lig atlayarak 3. sezonda premier ligde olma gibi bi hesabımda yok. 1-2 sene takılma payım var lakin onu çempiyınşipte kullanmak istiyorum. Tabi becerebilirsek hazır sezona iyi başladık neden olmasın diyoruz (:
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 01:01
İmkanlarımız doğrultusunda personel kadromuzu da güçlendirdik. El atacak pek yer kalmadı şimdilik. Artık futbol zamanı
http://i.imgur.com/gm1JYTC.jpg
http://i.imgur.com/SBmQ90z.jpg
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 01:19
http://i.imgur.com/CWsHxnS.jpg
6.Hafta
http://i.imgur.com/nELlMu1.jpg
http://i.imgur.com/Z7MTcI3.jpg
Rakip 20.sırada evmizde oynuyoruz dürüst olmak gerekirse üst üste gelen galibiyet ve Fabbiani transferiyle oldukça küçümsedim sonuç ortada. Rakip takım oyuncuları ve hocasını tebrik ediyorum
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 01:38
http://i.imgur.com/u0tEI7F.jpg
7.Hafta
http://i.imgur.com/pB6Qf2L.jpg
http://i.imgur.com/tSPCNsE.jpg
Rakip 2 mc 3 amc 1 st formasyonu ile baskılı başladı AMC oyuncumu alıp DMye koydum oyunun kontrolünü elimize aldık Bjerregardın 2. golü görülmeye değer güzelikteydi
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 02:11
http://i.imgur.com/0WJvlec.jpg
8.Hafta
http://i.imgur.com/U5UM9Ir.jpg
http://i.imgur.com/FXlSwVc.jpg
9.Hafta
http://i.imgur.com/J50GB7r.jpg
http://i.imgur.com/JVqzdwE.jpg
Crewe deplasmanında 2 korner 1 frikik toplam 3 duran top 3 golle evimize döndük. Evimizdeki maçta gillinghamı taraftarlara güzel bir oyun sunarak yenmeyi başardık. Fabbiani için arayışlardayım sürekli direktifler ve oyuncu rolleri deniyorum. inş son maç tesadüf degildir (:
orhuncet
05.Aralık.2013, 19:31
Maçlar harika
19karabulut07
05.Aralık.2013, 19:36
Maçlar güzelde puan durumu nasıl ?
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 21:53
Maçlar harika
Bakalım nereye kadar gidecek böyle (:
Maçlar güzelde puan durumu nasıl ?
Puan durumunu 5-6 haftada bir paylaşmayı düşünüyorum birazdan yeni maçlarla beraber eklerim
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 22:24
http://i.imgur.com/wf19og6.jpg
10.Hafta
http://i.imgur.com/OE8kBhP.jpg
http://i.imgur.com/aVwHtr2.jpg
11.Hafta
http://i.imgur.com/6OcodEd.jpg
http://i.imgur.com/ShhC6U7.jpg
Paint ödülü denen acayip bir kupa maçı vardı son şamiyon bizmişiz (: herneyse ne idiü belirsiz kupa maçıdna maç kondsiyonu düşük oyuncuları sürdük 1-0 yenilip elendik güzel de oldu. Fark yemeden oyuncuların morali düşmeden önce capital sonra bu kupadan elenip sadece lige konsatre olmak istiyoruz. Şu aşamada lig bütün turnuvalardan önemli durumda
http://i.imgur.com/6oZ914v.jpg
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 22:28
http://i.imgur.com/JyVgSOb.jpg
Banko sağ bekimizi yaklaşk 1 bucuk aylık bir sakatlıga kurban verdik. Ama inanıyorum ki diğer gençlerim de aynı özveriyle oynayacaktır.
Puan Durumu
http://i.imgur.com/fbOmJpQ.jpg
Gencinden yaşlısına bütün oyuncularım gelişim göstermekte ancak Harveyi bi kenara koyuyorum var gücüyle çalışıp epey mesafe katetmiş durumda. Ama rakibi Fabbiani olunca yedekte kalıyor ancak gönlümde elvermiyor ya AMC ya da çift forvete dönüp bu arkadaşın emeğinin karşılığı vermek istiyorum
http://i.imgur.com/ngGvxk2.jpg
Juan Diaz
05.Aralık.2013, 23:05
Sonuçlar fena değildi 11 maç sonucu beraberliğimiz bulunmazken liderlik koltuğundaydık. Hoş daha ligin çeyreği belki ama gelecek sezon çempiyınşipte oynama hayali bile yetiyordu. Herşey güzel olmaya güzeldi de haliyle bu bazı rakip ve dolayısıyla medyada huzursuzluğa sebep olmuştu. Hemen bir karalama çalışması başlatılmıştı. Neymiş Ben ve Crewe klübü başkanı arasında menejer-başkan ilişkisinden ötesi varmış. Kızı ile olan münasebetimiz sebebiyle başkan ne dersem yapıyormuş. Tabii benim başkanın kızının olduğundan bile haberim yok. Her ne kadar sezon başı menajer olsam da klüpte geçen yılın yarısından itibaren çalışmaya başladım geçen bu süre zarfında lafı dahi geçmemişti. Sonuçların ardından gelen bu haberler art niyetli olduğu belliydi. Benim gibi Crewe klübü çalışanları ve taraftarları da bu haberlerin hedef saptırma olduğunu biliyor ve kulask asmıyordu. Ancak adımız çıkmıştı bi kere. Bişeyler yapmalıydım ama aklıma da yapabilecek bişey gelmiyordu. Böyle bi durumda ne yapılabilirdi ki ? Çıkıp basın toplantısı düzenleyecek değildim. Ayrıca aşk meşk temalı medyaya açıklamada bulunmam beni daha çok zan altında bırakacaktı. Sahi Aşk neydi ? Onu bile unutmuşum bu yoğun tempoda. Tabi ligler devam ediyor düşününce emellerine ulaşıyorlar gibilerdi zira aklımı rakip takım analizi ve takımımı gelecek maçlara hazırlamak yerine alakasız bir konuyla meşgul ediyordum. Basında çıkan haberlere kulak asmayacak bildiğim yolda yürüyecektim.
-----------------
Birkaç hafta geçmişti ki bu sefer bir twit olayı patlak verdi ve yine gündem Juan Diaz olmuştu. Erica adında yine hiç tanımadığım birisi instagramda bir maç sonrası deliler gibi sevinirken çekilmiş bir fotomu paylaşıp ardından da aynı gün arka arkaya attığı 3 twit ingitere de gündem olmuştu. Erica instagramı kilitleyip resimleri saklasa da atılan 3 tiwiti çok manidar buldu sayın İngiliz medyası. Sürekli hakkımda çıkan haberler ister istemez bütün şimşekleri üzerime çekiyordu. Acaba bundan sonra neler olacak ben de merak ediyorum artık
http://i.imgur.com/AvLsC0L.png
The Special One
06.Aralık.2013, 14:39
liderlik güzel çok iyi gidiyosun :)
Tsubasa_Oozara
06.Aralık.2013, 19:05
maçların çok güzel başkanın kızıda yakışır sana
19karabulut07
06.Aralık.2013, 19:12
Bi başını bağlıyak senin artık ya :D
Damigol
06.Aralık.2013, 19:20
Geleneksel Juan kariyerlerindeki kız da ortaya çıktı artık.
Juan Diaz
06.Aralık.2013, 21:21
liderlik güzel çok iyi gidiyosun :)
maçların çok güzel başkanın kızıda yakışır sana
Bi başını bağlıyak senin artık ya :D
Geleneksel Juan kariyerlerindeki kız da ortaya çıktı artık.
Bunların hepsi dedikodu kulak asmayın (:
Ronaldinho 10
06.Aralık.2013, 21:31
Guzel gidiyorsun.. kiz da sahane :icon_biggrin:
Juan Diaz
06.Aralık.2013, 21:51
Guzel gidiyorsun.. kiz da sahane :icon_biggrin:
eyv (:
Dün kariyer alanında pek kimse olmadığından kaptırıp epey gitmiştim bugünde devam ederek 15-16 maç yapıp ligde devre arasına girmiş bulunuyorum. Tek tek koyup sizi de kendimi de sıkmak yerine fikstürü toplu paylaşıyorum. Kkariyere zaten yeterince geç başladık bu vesileyle o açığı kapatmış olalım (:
Toplu Fikstür
http://i.imgur.com/FiHFM2Z.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/KG1diP9.jpg
Juan Diaz
06.Aralık.2013, 22:15
Stoper Josh lelan ile anlaşma yaparken dikkat etmemişim 3 aylık kiralamışız daha devre arası olmadan takımdan ayrıldı. Arsenalden kiralık Aneke orta saha merkezde önemli bir oyuncuydu o da kiralık sözleşmesi bittip ayrıldı. Kiralık sürelerini uzatmak istedik ancak gelmediler. Ufak tefek sakatlıklarda oluyor ancak genel anlamda 2 iyi oyuncunun ayrılması ve yoğun tempoda ligi nasıl devam ettirebiliriz bilmiyorum. Ancak iyi bi haber var ki transfer ve maaş bütçem tamamen açıldı hepsini kullanabiliyorum artık. İyi haber diyorum ama pek kimse mevcut lige gelmek istemiyor yine kullanamıyoruz. parayı çar çr etmeden elimizde kalan bikaç milyona şöyle güzel 2 genç alabilirsek tamamdır
Ayrıca çok enteresan bir durum daha var. Sözleşmesi 6 aydan az kalan oyunculara normalde sözleşme önerilir lakin biz bulunamıyoruz. Sanırım bu lige has bir kural var. İngiltere dışındakilere önerirken İngilteredekilere öneremiyoruz ): Bütün aksiliklermi üst üste gelir arkadaş ya
Juan Diaz
06.Aralık.2013, 23:36
Çok acilinden bir cevap istiyorum. Oyuncu ile sözleşme yaparken bir üst lige çıkamadığında serbest kalır maddesi sadece ilk sezon için mi mesela şuan 3.ligdeyim bu yıl çıkarsam seneye yine aynı madde devam ediyor mu ?
egebartu
07.Aralık.2013, 00:01
Çok acilinden bir cevap istiyorum. Oyuncu ile sözleşme yaparken bir üst lige çıkamadığında serbest kalır maddesi sadece ilk sezon için mi mesela şuan 3.ligdeyim bu yıl çıkarsam seneye yine aynı madde devam ediyor mu ?
heralde devam ediyor:0:
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 00:40
http://i.imgur.com/wm4KdPo.jpg
27.Hafta
http://i.imgur.com/xltrCU0.jpg
http://i.imgur.com/qsq05oB.jpg
Maça rakip iyi başlasa da sonradan kontraya dönüp maçın kontrolünü aldık skoru açamamaktan ötürü kaza golünden korksam da maçı kazanmasını bildik. Orta sahada anekenin gidişi ve osmanın cezası belimizi büküyor var gücümle orta sahaya adam almakla uğraşıyorum şuan klübün çarklarıyla neredeyse tamamen oynadık. Her ne kadar oynayan oyunculardan gelenleri görseniz de transfer sezonu sonunda gelen giden listesini daha ayrıntılı koyarım
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 00:43
heralde devam ediyor:0:
Devam etse de etmese de maalesef oyuncuyu almak için o maddeyi kullanmak durumunda kaldık
Orta saha sorunumuz basına bile yansımış durumda. Diğer yandan medya aç kurtlar gibi dibe doğru düşmemizi bekliyor (:
http://i.imgur.com/7L91cug.jpg
Son olarak sözleşmemizi 1 yıl uzattık
http://i.imgur.com/fH6jB6Y.jpg
dAleksic
07.Aralık.2013, 00:46
Gidişat güzel dostum. Yeni sözleşme de imzalamışsın. Bir üst ligde başarılar :)
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 00:48
Gidişat güzel dostum. Yeni sözleşme de imzalamışsın. Bir üst ligde başarılar :)
Daha ne üst ligi yahu kadro genişliğim 22-23 oyuncudan 16 mı 17 mi öyle bişiye düştü (: Acilen bişiler yapmam gerekiyor lakin yine tavan maaş bütçesini bulduk teklif bile edemiyoruz büyük sıkıntı içindeyiz transfer sezonunda hiç suya sabuna dokunmadan devam etmemiz gerekiyordu birkaç oyuncu gidince maaş bütçesi açılmıs bende fair play belasından kurtulduk sanmıştım kuyuya düştük yani (:
dAleksic
07.Aralık.2013, 01:08
Daha ne üst ligi yahu kadro genişliğim 22-23 oyuncudan 16 mı 17 mi öyle bişiye düştü (: Acilen bişiler yapmam gerekiyor lakin yine tavan maaş bütçesini bulduk teklif bile edemiyoruz büyük sıkıntı içindeyiz transfer sezonunda hiç suya sabuna dokunmadan devam etmemiz gerekiyordu birkaç oyuncu gidince maaş bütçesi açılmıs bende fair play belasından kurtulduk sanmıştım kuyuya düştük yani (:
Sen nerelerden kurtulmadın ki buradan da paçayı sıyırırsın :D
orhuncet
07.Aralık.2013, 01:39
Aman dikkat :D
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 01:48
Sen nerelerden kurtulmadın ki buradan da paçayı sıyırırsın :D
Eskisinden de güçlendik bana göre lakin sahaya yansıtamıyoruz bu sefer :zuhaha
Aman dikkat :D
Neye ? :p
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 01:54
http://i.imgur.com/9hKxRT3.jpg
28.Hafta
http://i.imgur.com/niC4SRo.jpg
http://i.imgur.com/OTu2Cx3.jpg
29.Hafta
http://i.imgur.com/gNG3bzK.jpg
http://i.imgur.com/vs6b0Zr.jpg
Takımın antrenmanlarına bir bakayım dedim sezon başından beri maç antrenmanı da genel antrenman da taktikler üzerinde. Bir de ne göreyim halen taktikler oturmamış :icon_eek: Kadru uyumu %97 falan ancak düşecektir çünkü epey oyuncu aldık bu geçmişten kalma. Tam bir takım olmuştuk ki çomak soktum işleyen çarka :D Her ne kadar ciddi derecede zorluklar çeksek de şuan bana göre sezon başındaki kadromuza göre daha güçlü bir kadromuz var. Sezon başı kasamıza koyduğumuz paranın ekmeğini yiyoruz. Mali fair play yüzünden kismeye maaş veremiyoruz pek devre arası da ciddi sorun yaşadık ancak maaş vermeden sadece aylık ücreti yüksek tutup kadromuza oyuncular kattık bakalım sahaya dökebilecek miyiz. Birazdan transfer güncellemesini yaparım
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 02:01
http://i.imgur.com/pqMpv1Y.jpg
Ara transfer dönemini de oldukça hareketli geçirdik. Defans hattımızdan ayrılıklar olunca orayı günlendirmeye çalıştık ardından orta sahada boşluk vardı orayı halettik. Drage ve Semouyu kadromuza katmak için oldukça zorladık bütçeyi. Bu sezon yükselemezsek çıra gibi yanarız (: Yükseliriz inş ondan sonrada bu 2 arkadaşın sözleşmeyi önümüzdeki sezon sonuna dek yenilememiz gerekecek
http://i.imgur.com/8ds9KQ4.jpg
http://i.imgur.com/6oO7SmI.jpg
http://i.imgur.com/B1jpddp.jpg
http://i.imgur.com/OIZeYsa.jpg
http://i.imgur.com/DEOWYcC.jpg
http://i.imgur.com/lp8T07A.jpg
http://i.imgur.com/QapcaUq.jpg
http://i.imgur.com/ryOpqoc.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 02:54
http://i.imgur.com/M43oP33.jpg
30.Hafta
http://i.imgur.com/L3xshf6.jpg
http://i.imgur.com/jX5pP7M.jpg
31.Hafta
http://i.imgur.com/RGi76sZ.jpg
http://i.imgur.com/2poBN75.jpg
http://i.imgur.com/m87gi4r.jpg
Siz siz olun işleyen çarkla oynamayın (: 2 rakibimiz var Wolves ve Port Valle ikisinden birini geçmemiz gerekiyor. Şu durumda Wolves çıkmayı garantiledi gibi bişey. Kadroları bu ligin üzerinde. Neyseki Port Vallede bizim gibi formsuz şu sıralar. Takımla fazla oynadım kabul ediyorum ancak iskelet kurmam gerekiyordu şu durumda da ciddi yatırım yapmmış bulunuyoruz. Her ne kadar 4 haftadır kazanamıyor olsak da geçmiş ingiltere tecrübelerime dayanarak kalan 15 haftada alacağımız 8-9 galibiyet bize yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 03:28
http://i.imgur.com/vMtDqrh.jpg
32.Hafta
http://i.imgur.com/DTgQpKv.jpg
http://i.imgur.com/rRgH8og.jpg
33.Hafta
http://i.imgur.com/8Rajlog.jpg
http://i.imgur.com/DFfoyPI.jpg
http://i.imgur.com/EHTC66o.jpg
Maçtan önce esti gürledi ben sustum. Sahada yüzüne bakarak sadece gülümsedim (: Oyuncularım becerikli olsa skor çok daha büyüyebilirdi. Klüp olarak ezeli rakiplerimizden kendisi onun ötesinde ligdeki konum itibari ile de sıkı bir yarış içerisindeydik şuan farkı 8 e çıkardık.
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 03:29
10 gün içinde 3 oyuncu verdik sakatlığa. Sonumuz hayrolsun..
http://i.imgur.com/aMJqJij.jpg
http://i.imgur.com/dz9ycNY.jpg
http://i.imgur.com/F4D2Ts8.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 03:34
ve bir kilit oyuncum daha gitti 1 haftada 3 as oyuncumu sakatlığa verince yahu ne oluyor bu uşaklara dedim ve üzülerek söylemeliyimki tamamen benim ihmalkarlığım varmış ortada. bi ara sıkışık fikstürde takım maçlara hazırlanamıyor diyerek antrenmanlarda oynama yapmıştım öylece kalmış. Maç öncesi ve sonrası dinlendirmeyip maça hazırlandırıyordum. Meğer adamlara farkıdna olamdan epey ağır antrenman yaptırıp yüklenmişim. gerek gelişim gerek sakatlık vs acı bir tecrübe ettik ): Tam form tutmaya başlamıştık şayet başka kurban vermessek en az bir buçuk ay sonra tekrar tüm takım çalışmalara başlarız
http://i.imgur.com/cvG1Kdl.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 04:26
http://i.imgur.com/M7pLCac.jpg
34.Hafta
http://i.imgur.com/2P05y5B.jpg
http://i.imgur.com/jfM08S4.jpg
35.Hafta
http://i.imgur.com/JUVdRdD.jpg
http://i.imgur.com/MCoho8M.jpg
36.Hafta
http://i.imgur.com/MSHgVRY.jpg
http://i.imgur.com/MHMzgG2.jpg
37.Hafta
http://i.imgur.com/Ig1WePn.jpg
http://i.imgur.com/btsvqDz.jpg
Üst üste gelen mağlubiyetler inanılmaz derecede moralimi bozmuştu. Walsall maçını asistana verdim. Sahalara dönüşümüz ise resmen halı saha tadındaydı. Bu ara sakatlık kabus oldu üzerimize
http://i.imgur.com/2buzNhd.jpg
http://i.imgur.com/3oQ8mKL.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 04:38
http://i.imgur.com/WdGYwXl.jpg
38.Hafta
http://i.imgur.com/XpUiNb4.jpg
http://i.imgur.com/n8SIpzN.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/IBOEv4K.jpg
Oldukça rahatladık artık bir üst lige yükseldik diyebiliriz. Aslıdna bu bizim iyi olduğumuzdan değil rakiplerinde en az bizim kadar formsuz olmasından kaynaklandı. Zaten biraz form tutan Wolves uçtu gitti
http://i.imgur.com/6p8Jtst.jpg
http://i.imgur.com/GnQhE4u.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 04:59
İyice rahatlamıştık zaten 5 hafta kala da stresi üzerimizden atıp üst ligi garantiledik. Fakat Wolvesla aramızdaki fark erişmiş hiç dikkat etmedim asistana falan veriyordum önümüzdei maç Wolvesla alırsak ligde son maça kadar savaşırız şampiyon olmak ayrı bir mutlu eder nihayetinde
http://i.imgur.com/jBVP0sI.jpg
http://i.imgur.com/hvi6E0n.jpg
http://i.imgur.com/ZKreiIc.jpg
http://i.imgur.com/jjVF6V8.jpg
http://i.imgur.com/pD3Lvky.jpg
http://i.imgur.com/ecIgXi8.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 05:10
2 kez öne geçtik ama skoru koruyamadık. Neyseki ikili averaj degil öncelikle gol farkına bakıyolarmış bizim averajımız daha iyi durumda kalan 4 haftada lideerliği kovalamaya devam
http://i.imgur.com/wsUguAD.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 05:26
Son maça kadar devam !! Maç fazlasıyla lideriz !!!
http://i.imgur.com/csDZok5.jpg
http://i.imgur.com/7eqC6Hc.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 05:49
Maalesef son maçlarımız ligin dişli takımlarına karşı. Bristol City playoffa oynuyor deplasmanda galibiyet dışında sonuç işimize yaramıyordu berbereyken yüklendik 2 dk da 2 gol yedik sonra bi daha derken 4-1 bitti hiç ümidim yoktu zira bir maç fazlalığımız vardı. Wolvesin şampiyonluk mesajını beklerken son haftaya girdik meğer adamlar oldukça formsuzmuş. İş son haftaya kaldı biz galip gelirsek ve wolves kazanamazsa şampiyonuz. Önemli olan üst lige çıkmaktı sezon öncesi playoff falan diyordum ama direk çıktık hem de haftalar kala garantledik. İşte bu yüzden oyuncularım takdir edilesi performanslarını şampiyonlukla taclandırmak istiyoruz. Tüm gayretimiz bu yüzdendir.
http://i.imgur.com/qtghktq.jpg
http://i.imgur.com/NxiKM29.jpg
http://i.imgur.com/tftmva8.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 06:05
http://i.imgur.com/E08NpBq.jpg
http://i.imgur.com/mkPBXhf.jpg
Maçın daha başında soğuk duş yaşadık eyvahlar olsun derken dümene Fabbiani geçti ve bizi şampiyonluğa uçurdu. O kadar fark geriden gelip şampiyon olacağımızı aklıma getirmemiştim (:
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 06:10
Tebrik teşekkür şükran mesajları..
http://i.imgur.com/ACXqrs6.jpg
http://i.imgur.com/Urcu1lQ.jpg
http://i.imgur.com/dfAVwcU.jpg
http://i.imgur.com/OhvGlwo.jpg
Herşeyden öte şampiyonluk primi çok manidar :0:
http://i.imgur.com/hSmdxKC.jpg
MuraTBudaN
07.Aralık.2013, 12:49
Tebrikler hocam. :)
Tsubasa_Oozara
07.Aralık.2013, 13:35
tebrikler sampiyonluk güzel
urwrdskkn
07.Aralık.2013, 15:23
verilen ücrete bak tamamı ile manidar gerçekten
CocukMenajer
07.Aralık.2013, 15:53
Tebrikler.
orhuncet
07.Aralık.2013, 16:01
Şampiyonluk için Tebrikler harika oldu bu :D Aman dikkat yazdım maaşlar için :D
5267
07.Aralık.2013, 16:11
Şampiyonluk süper olmuş abi. :)
Firat1907
07.Aralık.2013, 16:17
Tebrikler hocam :)
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 16:17
Tebrikler hocam. :)
tebrikler sampiyonluk güzel
verilen ücrete bak tamamı ile manidar gerçekten
Tebrikler.
Şampiyonluk için Tebrikler harika oldu bu :D Aman dikkat yazdım maaşlar için :D
Şampiyonluk süper olmuş abi. :h:
Tebrikler hocam :h:
Teşekkürler (: Aslında sezon öncesi kesinlikle aklımızdan geçirmiyorduk. Malumunuz sezon öncesi taktikleri değiştirdik transfer yüzünden hazırlık kampı yapmadık transferleri pek istedigimiz gibi yapmadık falan bi sürü ekşın yaşamıştık çempiyınşipe ilk sezonda çıkmamız epey iyi oldu bu sene mola verip ligi tanırız umarım 2 sene içinde de premier lige çıkarız
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 16:20
Puan durumu ve verileri paylaşmak için sezonun tamamen bitmesini beklemiştim. playoff maçları sonu çıkanlar düşenler ve oyuncu verileri..
http://i.imgur.com/nFRB6KF.jpg
http://i.imgur.com/UnRTh4Q.jpg
Çempiyınşipten ligden düşen takımlar
http://i.imgur.com/7ogHb3b.jpg
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 16:22
Mali durum sebebiyle birkaç kötü haber aldık
http://i.imgur.com/9ymfaLG.jpg
Ödüller
http://i.imgur.com/0IBsGFK.jpg
Yeni sezon öncesi hazırlık kampını 7 hafta gibi uzun bi süre tutucaz. Artık yavaştan fikstür çekimi ve yeni sezona merhaba deme adına ilerliyoruz
Tsubasa_Oozara
07.Aralık.2013, 16:25
batıyor külübün birkaç oyuncu satman gerekli bence
Juan Diaz
07.Aralık.2013, 17:26
batıyor külübün birkaç oyuncu satman gerekli bence
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bu sene mali fair play maaş üzerinden değil yıllık 3 m zarar hesabı
En çok kullandığım şeylerden biri olan gözlemcilikde geçen yıl epey sıkıntı çektik sadece ingilteredeki oyuncuları gözlemleyebilyiorduk. Transferde daha net fikir edinme açısından raporlar büyük önem arz ediyor. Avrupa seviyesine genişledi birde Dünyayı gözlemleyebilrisek süper olur ama şimdilik buda oldukça yeterli
http://i.imgur.com/HedT0Qb.jpg
Premier lige kıyasla oldukça düşük bir mebla lakin geçen sene aldığımız 25binlik tutarı düşününce fena para sayılmaz (: Hem para paradır :p
http://i.imgur.com/6Vst7P3.jpg
Biraz risk alıp orta sıralar sözü verdik normalde düşmeyi engellemeyi seçeçektim ama 1 milyon gibi bir transfer parası söz konsu olunca beklentiyi bir tık yukarı çektik (:
http://i.imgur.com/31jyDzL.jpg
Tsubasa_Oozara
07.Aralık.2013, 17:55
avrupadan guzel regenler gelmesini bekliyorum
MuraTBudaN
07.Aralık.2013, 17:57
Bütçe güzel bence bedelsiz oyuncularla açıkları kapatırsın hocam. :)