View Full Version : Galatasaray - Sivasspor | STSL 12. Hafta
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 03:11
http://i.imgur.com/HrItA7f.png
Fearless Coward
20.Kasım.2013, 04:16
Zor maç.Carlos'un Sivas'ına dur demek lazım.1 Ayda 7 maça çıkacağız bizim için hepsi de final havasında geçecek.Bu final maçlarının 1. maçına çıkıyoruz galibiyetten başka ihtimali düşünmek bile istemiyorum paşa paşa yenmemiz lazım Allah yardımcımız olsun zorlu bir maç olacak Mancini'nin dersine iyi çalıştığını düşünerekten bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 04:23
Carlos'un en kritik maçlarından birisi bence. Puan alabilirler hele ki şu durumda olan bir Galatasaray'dan bence puan alacaklardır.
Milli ara nasıl değerlendirildi Galatasaray'da bilmiyorum ama Selçuk dirilmez ise iş çok zor. Ayrıca o savunmanın içinde Şeyşu neler yapacak çok merak ediyorum.
Carlos çok iyi oynatıyor takımı Sivasspor da başarı potansiyeli çok iyi olan bir takım. Eğer bir dikiş tutturursanız kopması kolay olmaz. Taraftarı ve takım olarak başarıya çok uygunlar.
Rosato
20.Kasım.2013, 05:31
Zor bir maç. Fakat Kadıköy'de farklı bir şekilde yenildikleri aklıma gelince sonucunun kestirilemeyeceği bir maç daha olsa gerek bu.
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 05:38
Zor bir maç. Fakat Kadıköy'de farklı bir şekilde yenildikleri aklıma gelince sonucunun kestirilemeyeceği bir maç daha olsa gerek bu.
Bizim hücum hattının formu ile sizinkisi bir değil yalnız.
Drogba hariç formda olan bir tane ofansif oyuncunuz yok. O yüzden fark işini kenara atın bence.
Bizim orta alan ve hücum hattı damga vurmuştu o maça çok iyiydik. Sizin bu alanlarda şuan bir sıkıntı mevcut o sebeple Sivas'ın büyük şansı olduğunu düşünüyorum.
Rosato
20.Kasım.2013, 05:40
Bizim hücum hattının formu ile sizinkisi bir değil yalnız.
Drogba hariç formda olan bir tane ofansif oyuncunuz yok. O yüzden fark işini kenara atın bence.
Bizim orta alan ve hücum hattı damga vurmuştu o maça çok iyiydik. Sizin bu alanlarda şuan bir sıkıntı mevcut o sebeple Sivas'ın büyük şansı olduğunu düşünüyorum.
Fark beklemiyorum zaten, galibiyet-mağlubiyet bazında değerlendirdim. Sivasspor'un büyük takımlara karşı nasıl oynadığını sadece Fenerbahçe maçında gördüm diğer büyük takımlarla karşılaşmadı henüz. O yüzden tahmin yürütmek zor bu konuda.
davidvilla
20.Kasım.2013, 12:00
FB - Sivas maçında sivas gayet de iyi oynamıştı skor yanıltmasın.
Maç içi bazı farklı etkenler o maçı oralara getirdi. Futbol olarak Sivas gayet de iyi oynamıştı.
O gun maç başlıgında da söylemiştim.
Biz kaybedebiliriz bu maçı o zaman istifalar ve kadro dışılar başlayabilir.
anil luque
20.Kasım.2013, 13:28
Çok zor maç olacağı kesin. Sivas akıllı oynar , Galatasaray'ı oyalamaya çalışırsa istediğini alır gider ama paldır küldür oynamaya çalışırsa eli boş döner.
urwrdskkn
20.Kasım.2013, 14:40
çok zor bir maç bakalım ne olacak
Galatasaray'ın çıkış maçı olur.
CeNTeR_TR
21.Kasım.2013, 23:56
Sivas Fenerbahçe'ye karşı oynadığı topu oynayabilirse puan yada puanlar çıkartabilir Galatasaray deplasmanında.
mpaker66
22.Kasım.2013, 02:03
Rahat yeneceğimizi düşünüyorum.
Redrum
22.Kasım.2013, 04:38
Sivasa bir kıllığım var eskiden bizi çok uyuz yenmişlerdi :D Galatasaray net kazanır. Skor: 3-1.
Fearless Coward
22.Kasım.2013, 04:45
Şeyşu'yu kitlersek kazanırız gibi görünüyor.Bu arada bu maçta da gol yiyeceğiz mi merak ediyorum Eylül ayından bu yana aralıksız gol yiyoruz.
Juan Diaz
22.Kasım.2013, 17:09
Geçen yılki kadrosu Carlosun eline geçseymiş Sivas çok daha iyi olurmuş erman eneramo falan şuan görünen o ki şeyşu kitlenildiği zaman sivas tıkanır gibi galatasarayın maçı alacağını düşünüyorum.
World Hollow o1
22.Kasım.2013, 17:13
Güzel bir maç olacağı aşikar.
Gönlüm bol gollü olmasından.
Dave S Mustaine
22.Kasım.2013, 17:40
Sivas kaybetmez bence skor tahminim 1-1 veya 1-2
eng1n
22.Kasım.2013, 21:55
Sivas Fenerbahçe'ye karşı oynadığı topu oynayabilirse puan yada puanlar çıkartabilir Galatasaray deplasmanında.
5-2 biten maçı mı diyorsun ? :D sivas pek bi top oynamamıştı o zaman
BaFraLı
23.Kasım.2013, 11:42
Zor maç ama içeride oynuyosak zor falan yok saldırıp maçı kazanmamız lazım. 2-1 kazanırız gibime geliyor.
Fearless Coward
23.Kasım.2013, 20:08
Kadromuz açıklandı : Eray, Eboue, Chedjou, Gökhan, Dany, Aydın, Selçuk, Melo, Riera, Burak, Umut Bulut
di canio
23.Kasım.2013, 20:18
Kadromuz açıklandı : Eray, Eboue, Chedjou, Gökhan, Dany, Aydın, Selçuk, Melo, Riera, Burak, Umut Bulut
Drogba sakat mı?
Fearless Coward
23.Kasım.2013, 20:22
Drogba yedeklerde.Umut-Burak ikilisini görmek istemiş sir Mancini. :D
William Rookwood
23.Kasım.2013, 20:32
Sürpriz kadro oldu, özellikle Riera'nın oynaması.
Suicider
23.Kasım.2013, 20:47
Riera gitti vs diyolardı bırak gitmeyi adam ilk 11 çıkıyor.
byariff
23.Kasım.2013, 20:48
Brumayi hangi akilla ilk 18"e almaz yahu sasiriyorum gerçekten.
siradan bir haber sitesi yapsa hadi anlarimda bu kadarda yandascilik olmaz.
https://twitter.com/EurosportCom_TR/status/404288777264197633
Suicider
23.Kasım.2013, 21:15
Golden önce faul vardı.Güzel bir Selçuk-Burak organizasyonu özlemiştik bunları kontradan attık.
europeanconquer
23.Kasım.2013, 21:18
100'ler kulübüne girmiş Burak.
Suicider
23.Kasım.2013, 21:23
Saatli bombamız Dany daha 20.dakikada 2.sarıdan kırmızı gördü.
europeanconquer
23.Kasım.2013, 21:24
Aslanım Dany formdan düşmemiş.
attirson
23.Kasım.2013, 21:25
Neyse ki Riera oyunda kapatır o boslugu. :D
sananes
23.Kasım.2013, 21:32
Burak Yılmaz 2 üçkağıtla 2 sarı görmesine sebep oldu rakiplerinin. Ha bence 2 harekette faul hatta ikinci sarı doğru,ilkinde sarılık hiç bir şey yok ama allah aşkına biraz vazgeç artık şu hareketlerden 2 pozisyonda da kurşun yemiş gibi bir yüz ifadesiyle yatıyor yere. Kaç yaşına geldi hala değiştiremedi şu huyunu.
zeck17
23.Kasım.2013, 21:36
Dany amrabat ve rieraya yeni takımında başarılar bu arada kartları izlemedim ama ucuzsa yazıklar olsun hakeme bu ülkede nelere kart verilmiyor çünkü
attirson
23.Kasım.2013, 21:38
Dany amrabat ve rieraya yeni takımında başarılar bu arada kartları izlemedim ama ucuzsa yazıklar olsun hakeme bu ülkede nelere kart verilmiyor çünkü
Daha izlemeden yorum yapılmıs yazıklar olsun denmis. :n: Ben senin yanlış sarı kart olabilme ihtimalini sevdim..
europeanconquer
23.Kasım.2013, 21:40
Selçuk siftah yaptı,hadi bakalım.
zeck17
23.Kasım.2013, 21:40
Daha izlemeden yorum yapılmıs yazıklar olsun denmis. :n: Ben senin yanlış sarı kart olabilme ihtimalini sevdim..
ekşi sözlükten okuduğum kadarıyla yorum yaptım maçı kırmızı karttan sonra açtım hem hakem de sivası 10 kişi bırakmış ilginç.
sananes
23.Kasım.2013, 21:41
Alkışlar Halis Özkahya'ya :)
byariff
23.Kasım.2013, 21:42
1 kez izledim tam emin degilim ama Sananes burak geçse karsi karsiya kaliyordu galiba
attirson
23.Kasım.2013, 21:43
Alkışlar Halis Özkahya'ya :)
Burak en sonunda aldırdı kırmızıyı.
ardaskoc
23.Kasım.2013, 21:45
Topla oynama: GS %36 - %64 SİV
Burak Akmanoğlu
23.Kasım.2013, 21:49
Burak için yine bazı şeyler dolaşıyor pozisyonu bilmiyorum noldu ?
William Rookwood
23.Kasım.2013, 21:53
Hiç bir şey yok. Objektiflik dışı yorumlardan başka bir şey değil Burak'a söylenenler. Burak, Ümit'i geçmiş karşı karşıya kalacaktı attığı deparla, bariz bir şekilde formasından çekiyor dengesini bozuyor.
kumbara
23.Kasım.2013, 21:54
Gs ilk golünden önce aydın karabulut'a faul var net hemde tartışmam bile. Ümit'in ilk sarı kartı çok alakasız, burak her pozisyonda çapraz bağları kopmuş gibi hareketler yapıyor. Dany kartları doğru, umutun sarı kartı alakası bile yok ayrıca aydın karabulut'a sarı gerekiyodu net attı kendini yere.
İlk yarı kartlarla geçti, ikinci devre yine kartlar havada uçuşucak ama gs vermez burdan maçı. Mancini taktiksel zeka olarak çok önde. Tek ön libero oynuyo suan sivas, çok rahat geçebilir gs o bölgeyi ama sivas savunma arkasına top atmaya başlarsa gs işin içinden çıkamaz.
Cengo
23.Kasım.2013, 21:56
İlk yarı için tartışmalı pozisyonlar yorumlarım:
- Eboue'ye atılan dirsek penaltıydı, verilmedi. Kırmızı da verilmeliydi.
- Dany'nin 2 sarı kartı da doğru karar.
İkinci pozisyonda ayağını rakinin bacağına sallıyor hava topunda. Direk kırmızı da verilebilir hatta.
- Galatasaray'ın ilk golünden önce Atif'in kaptırdığı topta Selçuk İnan faul yapmıştı, verilmedi.
- Galatasaray'ın penaltısı doğru karar, el açıktı, top ele geldi.
- Sivasspor'un kırmızı kart pozisyonunda (Ümit'in 2. sarısı) Burak Yılmaz kendini yere attı. 2. sarı ve devamı kırmızı yanlış.
Hakem kontrolü elinden kaçırdı. Facia.
Roberto Carlos 2 stoperi sarı kartlı iken birini çıkarmadı. Çok büyük hata.
byariff
23.Kasım.2013, 21:56
Kumbara unuttugunu dusunuyorum bu soruyu o yuzden soruyorum eboueye yapilan faul ve dany"nin ilk sarisi cok ucuz degilmiydi cunki eboue"ye yapilan faul ile danynin yaptigi faul ayniydi
attirson
23.Kasım.2013, 21:58
Kumbara unuttugunu dusunuyorum bu soruyu o yuzden soruyorum eboueye yapilan faul ve dany"nin ilk sarisi cok ucuz degilmiydi cunki eboue"ye yapilan faul ile danynin yaptigi faul ayniydi
Zaten o pozisyonun etkisinden cıkamadıgı icin sacmaladı maçın geri kalanında.
kumbara
23.Kasım.2013, 22:07
Kesinllike unuttum, hatırlattığın için teşekkür ederim ama pozisyonu net görmedim müdahele var orası kesin dudak patladı zaten. İçerde mi dışarda mı orasını kestiremedim dikkatli bakmadım, mutlaka devre arası tekrar verirler maç başlamadan önce ama içerde gibi duruyo o yüzden penaltı doğru karar olurdu.
Fakat dany hakkında seninle hem fikir değilim, ilk faulde kontra pozisyondu ve en ufak temas deparlı oyuncuyu savurur. İki kartta bana göre doğru, aboo'nun dediği gibi maç koptu gidiyo hakem inanılmaz kötü yönetiyo maçı ve direk sonuca etki ediyo.
Aslında bu maçı tartışmanın ve pozisyonları değerlendirmenin pek bir anlamı yok. Çok kötü bir maç oluyor, tabi şahsi fikrimdir.
Gncl1905
23.Kasım.2013, 22:08
Zaten o pozisyonun etkisinden cıkamadıgı icin sacmaladı maçın geri kalanında.
Ben de böyle düşünüyorum. Belli zaten kontrolü çok kaybetti. Zor toplar buradan. İkinci yarı da garip kararlar çıkabilir.
ardaskoc
23.Kasım.2013, 22:12
Paslar: GS 128 - 238 SİV
Valla Sivas biraz daha net pozisyonlar bulabilse gol gelecek gibi. Her an her şey olabilir. Bir kontrayla Galatasaray farkı 2'ye de çıkarabilir.
attirson
23.Kasım.2013, 22:17
Melo'nun uçusu süperdi baya estetik bir hareketti.Yahu tamam faul varda nedir bu hareketler.
eng1n
23.Kasım.2013, 22:24
Burak kendini atmada da 100 ler kulübüne girdi mi acaba ? bi istatistiği falan var mı ?
Suicider
23.Kasım.2013, 22:36
Cicinho sarı kartı varken topu yere fırlattı sarı vermedi hakem.İyice kontrolü kaybetti iki taraf içinde rastgele düdük çalıyor.
Gncl1905
23.Kasım.2013, 22:37
Verdiği sarı karta bak ya :D O pozisyon ya faul değildir ya da direk kırmızıdır.
byariff
23.Kasım.2013, 22:38
Cicinhonun oyundan atilmasi lazimdi topu yere sektirdigi icin.
Bordo61Mavi
23.Kasım.2013, 22:38
Hakem iyice sasirdi :)
Escochae
23.Kasım.2013, 22:40
Cicinho sarı kartı varken topu yere fırlattı sarı vermedi hakem.İyice kontrolü kaybetti iki taraf içinde rastgele düdük çalıyor.
Yalnız orada çok saçma bir ofsayt kararı verdi. Birde üstüne 2.sarıdan kırmızı verseydi tam bir skandal olurdu. Sarı arıyorsan düdükden sonra topa vuran Burağa verilmeyen sarıyı söyle.
Suicider
23.Kasım.2013, 22:43
Yalnız orada çok saçma bir ofsayt kararı verdi. Birde üstüne 2.sarıdan kırmızı verseydi tam bir skandal olurdu. Sarı arıyorsan düdükden sonra topa vuran Burağa verilmeyen sarıyı söyle.
Düdükten sora topa vuran Burağa sarı kart verilmeliydi.
sananes
23.Kasım.2013, 22:45
sivas'ın penaltısını dillendirmiyor bile spikerler helal olsun
Suicider
23.Kasım.2013, 22:47
Hakem 2 taraf içinde kötü maç yönetiyor şuanda.2 tarafada verdiği vermediği çoğu karar hatalı.O yüzden ne Gs'li arkadaşlar ne de rakip arkadaşlar kendilerine pay biçmeye çalışmasın bence hakem komple kötü.
Ralph
23.Kasım.2013, 22:52
Hakem kenarda ip atlasin
Fearless Coward
23.Kasım.2013, 22:54
Hangi hakemimiz iyi ki. :D Burdan gönüllüler toplayalımda adam gibi hakem çıkar belki. :)
Escochae
Böyle birşey yok
Suicider
Bu nasıl maç ya ahahahha :D
byariff
23.Kasım.2013, 22:56
Drogbaya çalinan penalti bence komediydi bence penalti degildi.
Cengo
23.Kasım.2013, 22:57
Hakem maçı katletti. Cicinho'nun 2. sarı doğru ama öncesindeki Drogba'ya yapılan penaltıyı resmen uydurdu. O kırmızı da hatalı dolayısı ile. Hiç bir şey yoktu.
Gncl1905
23.Kasım.2013, 22:57
İlk defa bir hakemi mimledim; Halis Özkahya. Önceleri hata yaparlar normaldir derdim de resmen maçı hiç etti adam yahu. Hakemsiz oynasak daha normal bir maç olabilirdi. Maçı kapattım 2 kırmızı bir penaltı daha olmuş :D
europeanconquer
23.Kasım.2013, 22:58
Özkahya fena çuvalladı maçta.
Burak Akmanoğlu
23.Kasım.2013, 22:58
Drogba bilerek kaçırmış demiş Fenerliler bilmiyom var mı ? :D
Önder HOCA
23.Kasım.2013, 22:59
toplamda kaç kırmızı oldu ve kimler atıldı
Suicider
23.Kasım.2013, 22:59
Penaltı penaltı değil doğal olarak kırmızı yanlıştı.Cicinho'nun 2.sarıdan gördüğü doğru karttı.Bence maçta hakemin doğru kararlarını yazalım buraya daha çabuk biter.Hayatımda gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden biriydi.Böyle 3 puan kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi.
William Rookwood
23.Kasım.2013, 23:01
BAL liginde bile böyle kötü hakem görmedim.
Bu meşhur "Fener atana kadar." muhabbetlerine gülüyor ve dalga geçiyordum da böyle uzatmalarında iki kırmızı bir penaltı olan maçların uzatılan dakikada saniyesinde bitmesiyle doğrusunun bu olduğunu anladım. Bundan sonra verdiği uzatmadan 10 saniye fazla oynatan hakem hakem değildir.
ardaskoc
23.Kasım.2013, 23:06
Bu meşhur "Fener atana kadar." muhabbetlerine gülüyor ve dalga geçiyordum da böyle uzatmalarında iki kırmızı bir penaltı olan maçların uzatılan dakikada saniyesinde bitmesiyle doğrusunun bu olduğunu anladım. Bundan sonra verdiği uzatmadan 10 saniye fazla oynatan hakem hakem değildir.
Kurallarda en az X dakika uzatacaksın diyor sana, X. dakikada oyunu bitirmek zorundasın demiyor...
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Kasım.2013, 23:07
@ William Rookwood
BAL liginde bile boyle kotu mac oynanmiyordur ama, hakem napsin. Yalniz bu hakem ciddi ciddi nasil lisans alabilmis, almis olsa bile nasil superlig hakemi olabilmis.
Ikinci yari mahalle maci gibiydi. Sivas cok daginik bir goruntu cizdi, Galatasarayin daha farkli kazanmasi gerekirdi. Avrupadan herhangi bir takim bugun Sivasi besler gonderirdi.
attirson
23.Kasım.2013, 23:10
BAL liginde bile boyle kotu mac oynanmiyordur ama, hakem napsin. Yalniz bu hakem ciddi ciddi nasil lisans alabilmis, almis olsa bile nasil superlig hakemi olabilmis.
Ikinci yari mahalle maci gibiydi. Sivas cok daginik bir goruntu cizdi, Galatasarayin daha farkli kazanmasi gerekirdi. Avrupadan herhangi bir takim bugun Sivasi besler gonderirdi.
Hadi süper lig hakemi olabilmis peki Fifa kokartı nasıl alabilmis ?
Uzun zamandır gördügüm en berbat hakemdi zaten geçmiş vukuatlarıda onun hakemligi bırak nasıl bir insan oldugunu gösteriyor.. Bknz. Rüştü'ye adam degilsin demesi , Meireles hakkında yalan rapor yazması gibi.Zaten TFF o rapor olayından sonra daha maç vermemeliydi bu adama madem yazdıgı raporu yalanlıyorsun demekki bu adam sahte rapor düzenliyor niye sahalara sürüyorsun tekrar ?
Kurallarda en az X dakika uzatacaksın diyor sana, X. dakikada oyunu bitirmek zorundasın demiyor...
Gördük ki öyle değilmiş durum.
byariff
23.Kasım.2013, 23:13
lisansi aslinda meirelesin tukuruk olayindan sonra yirtilmasi lazimdi cok berbat bir hakem uzerine bide fifa kokarti vermisler cok ilginc.
kumbara
23.Kasım.2013, 23:19
@ William Rookwood
Oyunun bu kadar kötü olmasının sebebi tamamen hakemdir. İki takımında kaliteli ve etkili oyuncuları var, hakem sayesinde çok heycanlı ve zevkli geçicek bi maçı mahalle maçı olarak izledik.
Bu arada aynı şekilde şu oyunuyla avrupadan bir takım gs'ı da besler gönderirdi.
mpaker66
23.Kasım.2013, 23:25
Hakem çok kötüydü dolayısıyla maç çok gergin geçti. Maçı izlediğim yerde (sivastayım) canımı zor kurtardım yeminle.
KaRaBükLü KraL
23.Kasım.2013, 23:32
Herkes hakemden bahsetmiş ama takımlar nasıldı onu söyleyecek yok mu :)
byariff
23.Kasım.2013, 23:34
sivas bence guzel top oynadi ve cesurlardi , galatasaray ise eh milli takim arasi azcik bi toparlanma olmus gibi.
bu arada melo yine cok iyiydi bence takimdaki tek diri adam.
mpaker66
23.Kasım.2013, 23:41
Sivas iyi takım ama Burhan'la Aydın'la olacak iş değil bu. Genel olarak topla sivas oynadı özellikle ilk yarı ikinci yarı biraz dengeliydi. 3 topumuz direkten döndü. Bide mancini maçta bi ara çıldırdı :D
ardaskoc
23.Kasım.2013, 23:55
Gördük ki öyle değilmiş durum.
Gördük ki diyorsun da bahsettiğin hakem zaten maçı katletti, bu yüzden yanlış kişiyi örnek gösterdin.
IcedEarth
23.Kasım.2013, 23:57
Hakemin doğruları:
-Dany'nin iki sarı kartı. Dengesiz iki müdahele, iki sarı kart. Tamamen yerinde bir karar.
-Sivas'ın bütün kırmızı kartları. Hatta Cicinho'nun kırmızı kartı geç bile kalmış bir karttı, topu yere vurduğunda görecekti ikinci sarıyı.
-2 penaltı pozisyonu. Cicinho net elle oynadı, tartışması bile yok. Drogba'nın pozisyonunda da müdahele var. Müdahele varsa kırmızı da normal, gol pozisyonunda adama arkadan kayarak geliyor sonuçta.
Hakemin yanlışları:
- Maçın bu kadar gerilimli olmasına doğrudan sebep olduğu kanaatindeyim.
- Eboue'ye ilk dakikalarda atılan dirsek kırmızı kart+penaltı. Adamın dudağı patladı, topla filan alakası yok olayın.
- Chedjou'nun müdahelesi penaltı olmalıydı.
- Burak'ın golü öncesindeki Selçuk'un müdahelesi bana göre fauldü.
- Cicinho 70 civarında topu yere vurduğunda ikinci sarıyı görmeliydi. Aynısını Fatih Terim yaptığında sınırdışı ediliyordu az daha.
Sahadaki futbola gelecek olursak;
- İki takım da gereksiz sertliklerle maçı çığırından çıkardı. Özellikle Sivasspor'un 2. yarıda kurallar dahilinde bir defansif müdahelesi yoktu neredeyse. Dolayısıyla maçta bu kadar bol kart çıkması normaldi.
- Sivasspor ilk yarının genelinde bize göre daha iyi oynadı. Ama pozisyona girmekte büyük sıkıntı yaşadılar. Galatasaray ise daha az ama daha verimli top kullandı. Özellikle 2. yarıda oyun üstünlüğünü de eline alan Galatasaray çok net pozisyonlar üretti, ancak değerlendirme konusunda aynı başarıya ulaştığımızı söyleyemem. 3 direkten dönen top, kaçan bir penaltı ve değerlendirilemeyen birçok pozisyon var. Özellikle 2. yarıdaki görüntüyle 4-5 farklı bir galibiyet alınabilecek bir maçtı bana göre.
- Maçın adamı bana göre Felipe Melo. Kesinlikle harika bir performans gösterdi, hem defansif hem ofansif olarak.
- Drogba mümkünse artık taç bile kullanmasın. Son yıllarda izlediğim en kötü penaltı atışıydı. Bu takımda 20-25 metre aralığındaki serbest vuruşlar ve penaltılar kesinlikle Selçuk'un işi olmalı.
- Aydın Yılmaz bu seneye fena başlamadı, bu tip performansa çok ihtiyacımız var. Biraz daha aktif olursa 25 yaşında patlama yaparak hepimizi şaşırtmış olacak.
mpaker66
24.Kasım.2013, 00:00
sivas'ın penaltısını dillendirmiyor bile spikerler helal olsun
çok afedersin ama hangi penaltı? Şu maçta 4 kere kendine darbe gelmediği halde hoplayan aydın'ın pozisyonu mu? Pozisyonu iyi izle lütfen, burda sürekli gs aleyhine yorum yapıyosunuz sanki hakem bariz gs tarafını tuttu gibi konuşmayın.
edit:bu arada maçın kaçıncı dakkası bilmiyom melo'nun arkadan hakeme gülmesi çok kmik bi görüntüydü :D
byariff
24.Kasım.2013, 00:35
çok afedersin ama hangi penaltı? Şu maçta 4 kere kendine darbe gelmediği halde hoplayan aydın'ın pozisyonu mu? Pozisyonu iyi izle lütfen, burda sürekli gs aleyhine yorum yapıyosunuz sanki hakem bariz gs tarafını tuttu gibi konuşmayın.
edit:bu arada maçın kaçıncı dakkası bilmiyom melo'nun arkadan hakeme gülmesi çok kmik bi görüntüydü :D
http://s7.directupload.net/images/131123/ru7hbpzv.swf
LifeYourself
24.Kasım.2013, 00:48
Maç içinde koyulabilecek en iyi tepkiyi koymuş.Bizim gülüşü sahalara taşımış :zuhaha
mpaker66
24.Kasım.2013, 00:51
Kahkaha attım maçı izlerken buna :D
Fearless Coward
24.Kasım.2013, 00:59
Özeti izledim de IcedEarth güzel yorumlamış hakemin yanlışlarını ve doğrularını katılıyorum kesinlikle.Bu arada Selçuk duran top olayını artık çözeceğiz demiş uzaktan vurulacak yerlerden frikikleri Sneijder-Drogba alır yakın frikikleri Selçuk'a bıraksınlar.Tabii penaltıları da.Böylece şu iş çözülsün.
davidvilla
24.Kasım.2013, 01:24
Ya bu burak iyi forvet ama neden bu kadar bırakıyor kendini hic anlamıyorum butun mac yerlerde ya
EndoplazmiK RetikuluM
24.Kasım.2013, 02:09
Burak Yılmaz diye yazılır,
bildiğiniz gibi okuyun.
IcedEarth
24.Kasım.2013, 02:19
Burak Yılmaz diye yazılır,
bildiğiniz gibi okuyun.
Kral diye okuyoruz biz genelde. (::)
Sevmeyeceğimiz adamı zorla sevdiriyorsunuz ya bize, sağolun.
E.Cartman
24.Kasım.2013, 02:46
Maçın ilk yarısını izledim Burak 3 tane sarı kart aldırttı atlayarak ki zaten biri kırmızıya dönüştü. Şimdi özeti izledim Drogba'nın pozisyonun penaltıyla alakası yok dolayısıyla o kart da yanlış. Attığımız ilk golde Selçuk'un faulü var topu kaparken o da es geçilmiş. Sanırım bir tek Cicinho'nun 2. sarısıyla Dany'nin sarıları doğru hakem kararlarından. Yani işin özü hakem Sivas'ı katletti.
Fearless Coward
24.Kasım.2013, 02:49
Valla Ümit Burak atlamadan önce yüzüne vuruyor bilmem gördünüz mü o da faulu almak için böyle bir şey yapmış olabilir tabi yaptığı şey yanlış orası ayrı sadece bir tahmin yoksa alışığız Burak'a. :D Eboue'ye yapılanda net fauldu adamın topla alakası yok kesinlikle.
Kaka Leite
24.Kasım.2013, 07:56
Galatasaray'ı tebrik ederim. Enerji'nin hep yüksek olduğu bir mücadele olmuş.
Drogba duran top sevdasından ne zaman vazgeçecek merak ediyorum. O penaltı kaçtıktan sonra Galatasaray gol yeseydi çok kötü olurdu. Atamıyorsun işte bırak Selçuk atsın arkadaş.
uAburak89
24.Kasım.2013, 11:20
Hakem rezilliğine rağmen kazanmak güzel. Bundan sonra oynanacak her maç kritik, umarım bir kazanma serisi yakalayabiliriz.
davidvilla
24.Kasım.2013, 11:37
Kral diye okuyoruz biz genelde. (::)
Sevmeyeceğimiz adamı zorla sevdiriyorsunuz ya bize, sağolun.
Ya sen bosver onlari. Adam cok iyi bir santrafor ama ayakta kalmiyor bilerek yoksa guclu mucadeleci bir oyuncu ama sureklu faul almak doğru biseymis gibi dusunuyor aksine ayakta kalsa o kadar çok gol atar ki tarihe gecebilir. Firsatlari tepiyor kendini birakarak
SAİT71
24.Kasım.2013, 13:00
Hakem gerçekten maçın tüm dengelerini alt üst etmiş. Meireles'in olayından sonra en azından büyük takımların maçlarına bari verilmeseydi... Nyse Galatasaray'ı tebrik ederim. F.Bahçe şu iki haftayı kazanamazsa Gs'de önümüzdeki hafta kazanırsa bence ikinci yarı heyecanlı bir lig olur.
Burak Akmanoğlu
25.Kasım.2013, 02:54
SICAK GELİŞME: Galatasaray-Sivasspor maçının hakemi Halis Özkahya gözlemciden 8.4 (İyi) not aldı...
Suicider
25.Kasım.2013, 03:16
Gözlemci kör demek ki.
davidvilla
25.Kasım.2013, 11:25
Maç öncesi biri demişti Selcuk'a ihtiyacımız var diye. Gerçekten Selçuk biraz kıpırdandı mı oyun oynayabiliyoruz.
Selcuk psikolojik olarak Sneijder ile oynamaya hazır olamıyor.
Maç sonu söylediği çok saçmaydı.
Sneijder yokken daha ofansif oynuyorum diyor.
Aslanım sen Sneijder varken de daha ofansif oynayabilirsin. Sneijder koşmayan bir oyuncu değil ki.
Ha Sneijder Drogba yapmışsın ilerde ha Burak Umut.
Senin görevin hep aynı zaten Selcuk senin için değişen bir şey yok. Biraz kendine güven ya.
kumbara
25.Kasım.2013, 15:37
Maçın ilk yarısını izledim Burak 3 tane sarı kart aldırttı atlayarak ki zaten biri kırmızıya dönüştü. Şimdi özeti izledim Drogba'nın pozisyonun penaltıyla alakası yok dolayısıyla o kart da yanlış. Attığımız ilk golde Selçuk'un faulü var topu kaparken o da es geçilmiş. Sanırım bir tek Cicinho'nun 2. sarısıyla Dany'nin sarıları doğru hakem kararlarından. Yani işin özü hakem Sivas'ı katletti.
Eboue'nin dudağının patladığı bir pozisyon var, bence penaltı değil dışarda ama faul ve sarı gerekiyodu.
Bu maçın neresinden tutsan elinde kalıyor, hele ki gözlemci raporu efsan olmuş.
Bu raporu veren gözlemci büyük ihtimal miyoptu.
LifeYourself
25.Kasım.2013, 20:01
Maç öncesi biri demişti Selcuk'a ihtiyacımız var diye. Gerçekten Selçuk biraz kıpırdandı mı oyun oynayabiliyoruz.
Selcuk psikolojik olarak Sneijder ile oynamaya hazır olamıyor.
Maç sonu söylediği çok saçmaydı.
Sneijder yokken daha ofansif oynuyorum diyor.
Aslanım sen Sneijder varken de daha ofansif oynayabilirsin. Sneijder koşmayan bir oyuncu değil ki.
Ha Sneijder Drogba yapmışsın ilerde ha Burak Umut.
Senin görevin hep aynı zaten Selcuk senin için değişen bir şey yok. Biraz kendine güven ya.
Ki Sneijder varken daha rahat oynama şansın var adamı en az 2 kişi basıcaklar sana boş alan kalıcak.Drogba neysede Sneijder hala işe yarayan bir oyuncu bence.