View Full Version : Beşiktaş - T.Konyaspor | STSL 12. Hafta
Kaka Leite
20.Kasım.2013, 03:11
http://i.imgur.com/gwrCfln.png
anil luque
20.Kasım.2013, 03:48
Puan kaybı ihtimali bile gereksiz , keyif bozucu.
Kazanıp devre sonuna kadar güzel bir seri yakalamak lazım.
Rosato
20.Kasım.2013, 05:34
Beşiktaş kazanır gibime geliyor, skor tahminim 2-1.
footballer33
20.Kasım.2013, 21:35
İlk yarıdaki kalan maçlardan, galibiyete en yakın olduğumuz maç olarak görüyorum. 3 puan, derbi öncesi mutlak suretle gerekli. Aksi halde, kalan haftalar kabusa dönüşebilir. İnşallah, kazanırız.
GeNç KaRTaL
20.Kasım.2013, 23:29
Derbi öncesinde mutlaka kazanmalıyız.Puan kaybedersek,haftaya olası puan kaybıyla birlikte şampiyonluk şansımız tamamen yalan olur.Bu maçta puan kaybedersek,yine önümüzdeki hafta olası galibiyetin getirisi çok az olacaktır.
anil luque
25.Kasım.2013, 05:27
Icimde Oguzhan'a cok ucuz bir sari kart cikacakmis hissi var.
kumbara
25.Kasım.2013, 15:39
Icimde Oguzhan'a cok ucuz bir sari kart cikacakmis hissi var.
Mış değil çıkıcak, hep böyle olmadı mı zaten bu zamana kadar :)
Benim içimde de puan kaybı olacakmış gibi bi his var, umarım hem oğuzhan hemde puan kaybı olmaz.
kaanbjk07
25.Kasım.2013, 16:35
Fernandes oynamazsa kazanırız.
footballer33
25.Kasım.2013, 19:28
Ersan, Veli, Fernandes ve Oğuzhan kart sınırında. Bunlardan banko 1'inin kart göreceğini ben de düşünüyorum. İnşallah, Oğuzhan olmaz o isim. Fernandes veya diğer isimlerden herhangi birisi olursa çok da fazla üzülmeyeceğim. Bir de bence, Fernandes yedek kalmalı ve 4-4-2 denemeliyiz bu maç.
Tolga
Serdar - Sivok - Ersan - Atiba
G.Töre - Veli - Oğuzhan - Olcay
Ömer - Almeida
Fearless Coward
25.Kasım.2013, 22:31
Beşiktaş akıyor 26'da Olcay 31'de Almeida attı golleri.
GeNç KaRTaL
25.Kasım.2013, 22:34
İki gol de organizasyon açısından güzel gollerdi.
Ralph
25.Kasım.2013, 22:35
Organizasyonu bosver olum almeida ayagiyla gol atti
GeNç KaRTaL
25.Kasım.2013, 22:48
Organizasyonu bosver olum almeida ayagiyla gol atti
Oralardan atıyor genelde.:D İlk yarı 3-0 bitti.Oğuzhan attı 3.golü.Rahat bir maç oluyor bizim açımızdan.Konyaspor savunma anlamında rahatsız etmedi pek bizim takımı.Böyle olunca da teknik ayaklar önplana çıktı.:)
ozan42
25.Kasım.2013, 22:59
Fernandes ve Almeida haftalar sonra istekli görüyorum neler oluyor yoksa "blöf yapıyolar" iddaasımı su yüzüne çıktı :D
Ralph
25.Kasım.2013, 23:22
Gokhan efendi o golu atsa 4-0 olacakti. Ustune birde tolganin gereksiz acilmasi maci nerelere cevirdi.
kaanbjk07
26.Kasım.2013, 00:04
Neredeyse her maç ilk yarı ve ikinci yarı bambaşka 2 takım izliyoruz sanki. İlk yarıda ki skor rahatlığı olsa gerek 2. yarı Konya daha iyi oynadı sanki.
GeNç KaRTaL
26.Kasım.2013, 00:08
İkinci yarı böyle olacağını tahmin ettim ve seyretmedim bu yüzden.Derbi öncesi puan kaybetmememiz iyi oldu.Umarım haftaya kazanıp şampiyonluk yarışında şansımızı artırırız.
anil luque
26.Kasım.2013, 00:14
İlk yarıda onca pozisyondan gol çıkaramasaydık ikinci yarıda da aynı tempo devam ederdi. Skorun rehavetiyle bence mantıklı olan yapıldı yani. Aynı yüksek tempoyla devam edilse derbi öncesi sakatlık , kart vs gereksiz yere 3-0'lık bir maçta keyif kaçırırdı. Zaten kontraya iyi çıkabilen bir takımız. Topu rakibe verip hızlı ataklara çıktık ve en az ilk yarıdaki kadar da pozisyon yakaladık. Derbi öncesi hem puan hem oyuncu anlamında fire vermemek çok güzel oldu.
Son olarak ;
Vİ HEV OZYAKUP DEY DONT.
footballer33
26.Kasım.2013, 00:45
Çok keyifli bir maçtı. İki takım da bol pozisyon yakaladı. Biz, daha fazla ataktık tabii ve skora da yansıttık. Derbi öncesi, sakatlık veya cezalı olmaması çok iyi oldu. Şimdi, şampiyonluk yolunda tamam ya da devam maçına yoğunlaşabiliriz. :)
Ralph
26.Kasım.2013, 01:38
Bizim Mami yine kayboldu ortalıktan. Sakat falan mı?
Fearless Coward
26.Kasım.2013, 01:40
Gökhan Töre ile Oğuzhan yine döktürmüşler.Gökhan'ın daha önce bizle ismi geçmişti almadığımıza hala pişmanım biraz da aklı yerinde olsa zaten çok rahat EPL'de oynayacak topçu.Oğuzhan'dan zaten bahsetmeye gerek yok Beşiktaş muazzam bir oyuncuya sahip.
GeNç KaRTaL
26.Kasım.2013, 01:52
Oğuzhan hakikaten çok özel bir oyuncu.Fernandes'ten daha değerli benim gözümde.Bize Oğuzhan'ı 300 bin avro gibi cüzi bir miktara kazandıran İbrahim Altınsay'a ne kadar teşekkür etsek azdır.Anadolu'dan böyle bir adam çıksa,10-15 milyon avrodan açarlar kapıyı.
Ahmet Göktaş
26.Kasım.2013, 02:18
Oğuzhan bu yaşına rağmen Fernandes, Melo , Drogba ve Sow'la beraber bu ligin seviyesinin üstündeki 5-6 adamdan biri. Helal olsun gerçekten bu yaşta bu özgüven harika.
World Hollow o1
26.Kasım.2013, 02:25
Oğuzhan bu yaşına rağmen Fernandes, Melo , Drogba ve Sow'la beraber bu ligin seviyesinin üstündeki 5-6 adamdan biri. Helal olsun gerçekten bu yaşta bu özgüven harika.
Adamın İngiltere'si var olsun tabi biraz, helali var Milii Takımdada kendisini gösterdi iyi bir şekilde. :)