View Full Version : Üye Rütbeleri
ForsakeN
24.Kasım.2013, 00:35
Arkadaşlar bir süredir kullanıcı adımızın altında gözüken üye rütbeleri forumun genel görünümünde aykırı durmuyor mu sizce de? Ayrıca rütbeler biraz gereksiz ve zorlama olmuş sanki. Tam 8 yıllık üyeyim ve her yıl foruma öyle veya böyle katılmışlığım var ve de Rotasyon Oyuncusu olarak görünüyorum :D
Burak Akmanoğlu
24.Kasım.2013, 00:45
Yalnız bu üyelik ile değil ki mesaj ile alakalı. :)
Esssteban
24.Kasım.2013, 00:46
Ya bence gereksiz falan değilde. Çok fazla renk çeşidi var bence. Bu yüzden sayfalar rengarenk görünüyor. Ama mesaj sayısına göre fm de olduğu gibi yıldız olabilir. Mesela 1000 mesaj 2.5 yıldız, 10000 mesaj 5 yıldız gibi olabilir.
Ama üst taraftaki bölüm güzel.
Nocna Mora
24.Kasım.2013, 01:00
Mesaj sayıları geri dönmüş :D ?
SacrificeGGTC
24.Kasım.2013, 01:49
Bence çok gereksiz. Eskisi gibi devam edilmeli. O bildiğimiz klasik forumlardan farklı bir konumda gözüküyordu benim gözümde. Tek endişem ileride forma paketini görebilmeniz için mesaj yazmanız gibi şeylere forumun girmesi. İlk adım atıldı bence. :)
Kaka Leite
24.Kasım.2013, 01:55
Bence çok gereksiz. Eskisi gibi devam edilmeli. O bildiğimiz klasik forumlardan farklı bir konumda gözüküyordu benim gözümde. Tek endişem ileride forma paketini görebilmeniz için mesaj yazmanız gibi şeylere forumun girmesi. İlk adım atıldı bence. :)
Kendi adıma konuşayım ben böyle bir şey yapılacağını düşünmüyorum. Genelde ufak forumlarda yapılıyor bunlar ve dünyanın en gereksiz hareketi.
Bizim forumda böyle bir şeyin olma olasılığı bence yok. Mustafa abi forumu her an güzelleştirmeye çalışıyor. Bu mesaj sayısı olayını başka şeylere çekmeye gerek yok yenilik olması adına yapıldı ve bence gayet hoş.
Vieri
24.Kasım.2013, 02:40
X mesaj atan görebilir gibi aksiyonlara girmeyiz, linkleri görmek için mesaj atmalısın demeyiz, teşekkür etmeden linkler gözüksün istemeyiz.
Dikkat ederseniz forumda reklam gösterimine bile özen gösteriyoruz.
Tabi bu mesaj gösterim konusunu hoşunuza gitmediyse oylamaya da açabiliriz ama biz yönetimce beğendik.
GeNç KaRTaL
24.Kasım.2013, 02:54
Arkadaşlar bir süredir kullanıcı adımızın altında gözüken üye rütbeleri forumun genel görünümünde aykırı durmuyor mu sizce de? Ayrıca rütbeler biraz gereksiz ve zorlama olmuş sanki. Tam 8 yıllık üyeyim ve her yıl foruma öyle veya böyle katılmışlığım var ve de Rotasyon Oyuncusu olarak görünüyorum :D
8 yılda yeterince katılım sağlayıp hocanın gözüne girememişsin demekki.:icon_biggrin: Tabii bu işin şakası.Biraz foruma renk katalım dedik.Özellikle görünüm açısından alışılmış forum standartlarından farklı oldu ve güzel de oldu bence.
Ya bence gereksiz falan değilde. Çok fazla renk çeşidi var bence. Bu yüzden sayfalar rengarenk görünüyor. Ama mesaj sayısına göre fm de olduğu gibi yıldız olabilir. Mesela 1000 mesaj 2.5 yıldız, 10000 mesaj 5 yıldız gibi olabilir.
Ama üst taraftaki bölüm güzel.
Mesaj sayısının yanında yıldızlar var zaten.:)
di canio
24.Kasım.2013, 03:08
Bence de güzel bir uygulama ama renkler çok canlı ve göz alıyor bence. Yazılanları okurken yazılana odaklanmay(m)a engel oluyor bu nedenle. Ha bu arada bu tarz uygulamalar yeni siteye geçilmesinin bir süre daha uzayacağını düşündürtüyor bana :)
xwerswoodx
24.Kasım.2013, 03:30
Banada biraz gözü yoruyormuş gibi geldi ama genel olarak güzel yanlız beyaz yıldız yerine transparan yıldız ve mesaj sayıları olsa daha profesyonel bir görünüm verebilirdi gibime geliyor :)
19karabulut07
24.Kasım.2013, 05:57
Bence mesaj olayı gayet güzel olmuş , forumun genel temasınada uygun mesela bazı forumlarda olduğu gibi buradada 4 yıldızlı birine Albay tübesi verile bilirdi ben rotasyona razıyım :D kesinlike forumun temasına uygun rütbeler akıl edilmiş :)
SAİT71
24.Kasım.2013, 13:04
Uygulama güzel ancak bu mesaj sayısı ve onunla alakalı olarak renk sayısı düşürülebilir. Mesela 0-1500 arası gelecek vadeden, 1500-3000 arası yedek, 3000-5000 arası as takım ve 5000'den sonra kilit oyuncu vs. gibi olabilir
Universal
24.Kasım.2013, 21:51
Ben sevdim artık ne kadar yazdıysam benden fazla mesaj atan üye bulmakta zorluk çekiyorum. (İki yıldır da sitede aktif değilim. :) )
LaigLeNoiR
25.Kasım.2013, 10:55
Öhöm öhöm bir alt satıra bakabilirsin. :0:
Kaka Leite
25.Kasım.2013, 10:58
Ben sevdim artık ne kadar yazdıysam benden fazla mesaj atan üye bulmakta zorluk çekiyorum. (İki yıldır da sitede aktif değilim. :) )
Ben ne diyeyim abi ?
3 senelik adamım 5-6 yıldır buradan olanları geçeceğim utanmasam.
canavar20
25.Kasım.2013, 14:06
Selçuk Şahin muamelesi görüyorsun demek.
Universal
25.Kasım.2013, 16:15
Öhöm öhöm bir alt satıra bakabilirsin. :0:
Sanırsam zirvede sen varsın abi yakışır, yeterki sen geç beni ne de olsa emektar adamlarız :)
Ben ne diyeyim abi ?
3 senelik adamım 5-6 yıldır buradan olanları geçeceğim utanmasam.
Seni tutana aşk olsun. :D
BaGa TaRKaN
25.Kasım.2013, 16:31
Aslında Forumla Çok Daha Haşır Neşir Olsam Bu Forumda Kimse Beni Sollayamaz Ama İşte Zaman Kısıtlı
serwan
25.Kasım.2013, 18:15
benim rütbede bi sıkıntı var gibi.. daha önce çevirmen olarak görünüyordu. sonra ayrıcalıklı oyuncu oldu.. şimdi hiç bişey görünmüyor. üstelik yazar grubuna dahil görünmüyorum. bazı bölümlere konu açamıyorum.. ama mesaj atabiliyorum...
Vieri
25.Kasım.2013, 18:35
bir sorun oldu heralde, şu anda düzeltildi.
urwrdskkn
25.Kasım.2013, 19:20
Güzel Bir Çalışma :D Mesaj Sayılarımızın Üstünde Yer Alan Tabirler İse Ayrı Bir Hava Katmış Güzel Duruyor Devam Bence
serwan
25.Kasım.2013, 20:17
teşekkürler...
abi yalnız hala sıkıntı var :D bazı bölümlerde hala konu açamıyorum. ayrıca mesajlarımı editleyemiyorum :) o yüzden üstteki mesajı editlemek yerine yeni mesaj yazmak zorunda kaldım...
tamam sıkıntı bendeymiş :D yetkisiz görünüyorum bunları yapmak için... sadece benimle ilgili değil sanırım. konunun genelinde var böyle bi kısıtlama heralde...
GeNç KaRTaL
25.Kasım.2013, 20:30
Seninle alakalı değil evet,forumun genel ayarı bu bahsettiğin durum.:)
fmhastasi
25.Kasım.2013, 20:43
cok memnunum wonderkid olmaktan:D
ToRoSKaPLaNı
26.Kasım.2013, 08:03
HAzır konu açılmışken bende bir tavsiyede bulunayım.Kültür sanat bölümüne alt bölüm olarak kitap da açılmalı.Yani genel bölümde paylaşılıyor bu kitap konuları ama karmaşada oluyor.Biliyorum takip edecek kişi çok az o bölümü ama 10 kişi de takip etse kardır.Gerekirse bölümü düzenlemek için yardımcı da olurum.
Bulstrap87
26.Kasım.2013, 13:25
Güzel uygulama olmus aslında sadece renkler biraz gözümüzü alıyor yani odak problemi yasıyorum :)
Oghuse
27.Kasım.2013, 14:10
Bence hoş bir görüntü katmış foruma.
Bordo61Mavi
28.Kasım.2013, 18:15
Efsane olma yolunda ilerliyoruz :)
SAİT71
28.Kasım.2013, 23:25
Özel Oyuncu yerine teknik direktörün oğlu olabilirdi :D
lexoqe
13.Aralık.2013, 05:53
en son ki kategoride başkan var herhalde :)
xwerswoodx
03.Şubat.2016, 22:13
Benim türksportal pro üyelik bitince yazarlıkta gitmiş FM 2016 konularına falan yazamıyorum, bi bakabilirseniz sevinirim :)