PDA

View Full Version : Kasımpaşa-Galatasaray | STSL 13. Hafta

Kaka Leite
29.Kasım.2013, 08:35
http://img201.imageshack.us/img201/8380/31p7.png

William Rookwood
29.Kasım.2013, 10:22
Zor maç. Kasımpaşa kendi sahasında en az 1 puan alabilir.

Suicider
29.Kasım.2013, 15:49
Gol yiyeceğimiz kesin gibi.Gol yemeden tamamlarsak çok büyük süpriz olur.O yüzden en az 2 gol atmamız gerekiyor galibiyet için.Ben kazanacağımızı çok düşünmüyorum.Takım gerçekten çok ruhsuz oynuyor,mücadele etmiyor.Dizilişlerle alakalı çok bir şey yazmak istemiyorum çünkü takımda sorun dizilişlerde değil kafalarda.Fenerbahçe-Beşiktaş maçının olduğu hafta ordan gelecek habere göre kazanmamız belki de tekrar psikolojik olarakta bizi şampiyonluk yarışının içine sokacak.Alınacak olası bir mağlubiyet ve Fenerbahçe galibiyeti ile iyice tepeden uzaklaşacaz ve mucizelere kalacak şampiyonluk.

Night_Mare17
29.Kasım.2013, 16:00
Ligde bir seri yakalamaya başlayacağımızı düşünüyorum hele ki derbide beraberlik ya da Beşiktaş galibiyeti gibi bir sonuç çıkarsa biz bu deplasmandan 3 puan almadan dönmeyiz.

europeanconquer
29.Kasım.2013, 16:10
Kasımpaşa deplasmanında puan alacağımızı düşünmüyorum.1 veya 2 farkla yeniliriz.

KaRaBükLü KraL
29.Kasım.2013, 16:14
Yeniliriz hem durumumuz ortada hem Avrupa yorgunuyuz.

MoisHaLe
29.Kasım.2013, 16:19
Kasımpaşa en kötü ihtimalle 1 puanı alır. Ne hallere düştük hey allahım..

titates1
29.Kasım.2013, 19:44
Normal şartlarda Kasımpaşa zorlanmadan kazanır , bakalım bir sürpriz olacak mı.

E.Cartman
29.Kasım.2013, 19:52
Arkadaş ne kadar pesimist insanlarsınız, galibiyeti çağırın az :zuhaha

Corpus
29.Kasım.2013, 19:53

Galatasaray ile oynadığını unuttun galiba ? Sanırım Kasımpaşa yerine Galatasaray yazacaktın kafan karıştı

byariff
29.Kasım.2013, 19:57
oda biliyor galatasaray oldugunu Corpus onun dedigi baska sey onu biz degil kendileri iyi bilir bosver :) neyse maça gelirsek zor maç karsilikli goller bekliyorum umarim kazanan tarafda biz oluruz 1-2 skor tahminim.

Fearless Coward
29.Kasım.2013, 20:48
Zorlu bir maç olacak ancak karamsarlığa gerek yok.Sivas için de aynı şeyler söyleniyordu yendik bitti sırada Paşa var.Drogba-Sneijder ikilisi oyuna kendini verirse alırız diye düşünüyorum.Fark olmaz zaten ne zaman fark yaptık ki yenersek tek farkla yeneriz mutlaka gol yiyeceğimiz için bize en az 2 gol lazım bu maçta.Skor tahminim 2-1 ya da 3-2 alırız gibi.

titates1
29.Kasım.2013, 20:49
Hayır karıştırmadım , şu andaki durumda benim gördüğüm bu , oynanan futbol , iç karışıklıklar , iç saha avantajıyla Kasımpaşa'yı önde görüyorum , fikir belirtmek yasak mı ?

neyi iyi biliyormuşuz biz byariff ? Galatasaray 3 büyük takımdan biri diye , karşı tarafın galibiyetine yüksek oran vermek suç mu ? kişi kendi gibi bilir , bu olsa gerek , her ortamda aynı şeyi yapan adamlar doğal olarak kendileri gibi sanıp bize ne demek istediğimizi anlatmaya çalışıyor.

Ben ne dediğimi biliyorum , mevcut durumda , Kasımpaşa zorlanmadan kazanır ; Galatasaray'ın defansı , orta sahası , moral durumu , forvet hattı , teknik direktörü , başkanı komple kötü.

Hsyn53Yvz
29.Kasım.2013, 21:11
Kasımpaşa'nın en son iç saha maçını tribünde izledim, gerçekten çok sağlam bir takım kurmuşlar. Galatasaray karşısında galip gelmeleri sürpriz olmaz bence.

nannar
29.Kasım.2013, 21:29

Hayır karıştırmadım , şu andaki durumda benim gördüğüm bu , oynanan futbol , iç karışıklıklar , iç saha avantajıyla Kasımpaşa'yı önde görüyorum , fikir belirtmek yasak mı ?

neyi iyi biliyormuşuz biz byariff ? Galatasaray 3 büyük takımdan biri diye , karşı tarafın galibiyetine yüksek oran vermek suç mu ? kişi kendi gibi bilir , bu olsa gerek , her ortamda aynı şeyi yapan adamlar doğal olarak kendileri gibi sanıp bize ne demek istediğimizi anlatmaya çalışıyor.

Ben ne dediğimi biliyorum , mevcut durumda , Kasımpaşa zorlanmadan kazanır ; Galatasaray'ın defansı , orta sahası , moral durumu , forvet hattı , teknik direktörü , başkanı komple kötü.

Kasımpaşa'nın savunmasında Terry,orta alanda İniesta,forvette de İbahimoviç var da biz mi farkında değiliz ? :) Madem bu senin dediğin normal şartlarda Kasımpaşa galibiyeti görünüyorsa iddaa oranında Kasımpaşa'ya 1,30 falan verselermişya. Kusura bakmayı ama takımın kötü görüntü verdiği Real Madrid karşısında bırakın Galatasaray'ı, Türkiye karması olsa, ya da vazgeçtim Türkiye'nin EN KALİTELİ takımı olan LİDER çıksa neler olurdu düşünmek lazım. Fikir belirtmek ile zikir belirtmek arasında fark var :)

CeNTeR_TR
29.Kasım.2013, 22:05
Çok boşa bir tartışma içine gireceksiniz yine :)

2 gün önce Real Madrid maçında Galatasaray taraftarı olarak Ronaldo'nun olmamasını avantaj bilerek ve Real'in gruptan çıkması ile rehavet olacağını varsayarak Galatasaray'ın maçı kazanabileceğini söylemiyormuydu Galatasaray taraftarı ?

Şimdi de titates1 aynı yukarıda sizlerin 2 gün önce öne sürdüğü olasılıklar gibi olasılıkları öne sürerek Kasımpaşa'nın maçı kazanabileceğini söylemiş neden bu kadar çok art niyet aradınız anlamak güç.

İnanın tarafsız bir şekilde okuyorum yazılanları edenleri bunuda belirtmek istedim.

nannar
29.Kasım.2013, 22:14
Çok boşa bir tartışma içine gireceksiniz yine :)

2 gün önce Real Madrid maçında Galatasaray taraftarı olarak Ronaldo'nun olmamasını avantaj bilerek ve Real'in gruptan çıkması ile rehavet olacağını varsayarak Galatasaray'ın maçı kazanabileceğini söylemiyormuydu Galatasaray taraftarı ?

Şimdi de titates1 aynı yukarıda sizlerin 2 gün önce öne sürdüğü olasılıklar gibi olasılıkları öne sürerek Kasımpaşa'nın maçı kazanabileceğini söylemiş neden bu kadar çok art niyet aradınız anlamak güç.

İnanın tarafsız bir şekilde okuyorum yazılanları edenleri bunuda belirtmek istedim.

GS'nin kazanması bir ihtimaldi. Hem de küçük bir ihtimal.Hiçbir Galatasaray'lı normal şartlarda kazanırız demedi. Baya bildiğin artniyetli bir şekilde normal şartlarda Kasımpaşa kazanır yazıyor titates. 2 gün önceki maça normal şartlarda madrid kazanır yazana kimse birşey dedi mi? :)

SAİT71
29.Kasım.2013, 22:15
Bende Kasımpaşa'nın en kötü 1 puan alacağını düşünüyorum. Ancak kesinlikle içinde bulunulan durum göz önüne alındığında Kasımpaşa galip gelemezse kendini başarısız saymalı. Real Madrid çok abartılıyor bence. Kesinlikle 4-1 veya 6-1 lik maçlarda bu skorluk bir oyun oynamadı. Tamamiyle karşı takımın oyuncularının beceriksizliği sayesinde farka gitti. Hele son maçta bu açıkça belli oldu. 10 kişi kaldılar üç dört kilit adamı oynamadı. Karşısında başka bir türk takımı olsa o da 6 yer demek biraz abest olur. Galatasaraylı oyunculara yeterli güven verilmediği sürece gol yeyince maçtan kopmaya devam edeceklerdir. Ayrıca takviyede şart. Kasımpaşa ise yabana atılmamalı. Şuan Babel veya Scarione koy Fener'e Galatasaray'a oynayacak kapasitedeler.

di canio
29.Kasım.2013, 22:17
Haftalardır Galatasaray'ın oynadığı futbol, teknik yönetim, idari yönetim yerden yere vuruluyordu buralarda. Bunu da bizzat Galatasaraylılar yapıyordu çoğunlukla. Galatasaray böyle sorunlarla boğuşurken formda bir Kasımpaşa'nın favori olarak görülmesi neden tepki alıyor?

CeNTeR_TR
29.Kasım.2013, 22:19
GS'nin kazanması bir ihtimaldi. Hem de küçük bir ihtimal.Hiçbir Galatasaray'lı normal şartlarda kazanırız demedi. Baya bildiğin artniyetli bir şekilde normal şartlarda Kasımpaşa kazanır yazıyor titates. 2 gün önceki maça normal şartlarda madrid kazanır yazana kimse birşey dedi mi? :)

Normal şartlarda madrid kazanır deseydi insanlar zaten kimse birşey diyemezdi :D

Neyse konu dışına çıkmayalım bi yazım yanlışı olmuş , Şöyle bakmayı denedim yorumlara Galatasaraylı arkadaşlardan bazılarıda puan alamayız , yeniliriz tarzında yorumlar yapmışken bir Fenerbahçeli arkadaşın da bu tarzda yorum yapmasını pek yagırgayamadım.

Ama işin içine taraftar boyutu girince ve rakip taraftarın mesajının o yönde olması boyutu girince sizlere hak vermek gerekli tabiyki.

attirson
29.Kasım.2013, 22:33
Kasımpasa sıralamada Gs'nin üstünde ve ligin ikincisi degil mi ? Evet bende Kasımpasa'nın kazanacagını düsünüyorum ve forumdaki ankete bakarsak yine Kasımpasa kazanır diyenler daha fazla.Gayette normal Gs'nin bu sezonki oynadıgı futbola bakarsak.Böyle şeylere takılmayın ya....

GeNç KaRTaL
29.Kasım.2013, 22:58
Normal şartlar yerine,şimdiki koşullar altında bu maç için favori Kasımpaşa demek daha yerinde bir söylem olur ama arkadaşın kastetmek istediği de bu zaten anladığım kadarıyla.Normal şartlar altında olsa,Galatasaray kadro kalitesi doğrultusunda bu kadar düşük bir performans göstermez ve Kasımpaşa karşısında da favori olurdu ama Galatasaray'da işler şimdilik "normal" gitmiyor.Bence olay bu kadar basit.O yüzden fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu diye düşünüyorum.

nannar
29.Kasım.2013, 23:09
ben de onu diyorum zate şemsi. şu anda şartlar normal olmadığı için ,mevcut koşullarda Kasımpaşa maçı kazanabilir. Neyse bekleyip görelim o gün şartlar normal mi olur yoksa anormalmi...

sananes
29.Kasım.2013, 23:28
Bence de normal şartlarda Kasımpaşa kazanır.Çok boğucu hücum ediyorlar,galatasaray ise savunma yapmak konusunda oldukça yetersiz. Hakem maçın önüne geçmesin yeter.

William Rookwood
30.Kasım.2013, 01:14
FM'de bile formda olmayan üç büyükleri kolaylıkla yenerken, formda olan Anadolu kulüplerine boyun eğiyoruz. Bunu gerçek hayata göre uyarlarsak şuanki Kasımpaşa'nın formu Galatasaray'ı yener yada puan alabilir diye düşünüyorum. Umarım takım bizi utandırır ve üç puana ulaşır, bir Galatasaray taraftarı olarak takımımız yenilmesini istemeyiz fakat gerçekleride gözardı etmemek lazım.

..JoaQuiN..
30.Kasım.2013, 01:35
Galatasaraylıyım.
Favorim Kasımpaşa.

mwaru
30.Kasım.2013, 03:12
Sneijder sahneye çıkarsa Gs kazanır olur da Chedjou sahneye çıkarsa işte o zaman olaylar olaylar.

Universal
30.Kasım.2013, 12:12
Kan bağı yüzünden de tutsak da Kasımpaşa'yı kazanabileceğini sanmıyorum. İki takımda da kritik oyuncular mevcut. Bireysel performans ön plana çıkacaktır 3-3 gibi skor bekliyorum.

uAburak89
30.Kasım.2013, 13:08
ŞL dönüşlerinde genelde kazanıyoruz diye hatırlıyorum, kadroları görmek lazım tahmin yapmak için.

Muslera - Eboue, Semih, Gökhan, Hakan - Selçuk, Melo, Sneijder, Bruma, Burak (Umut), Drogba kadrosunu görmek istiyorum şahsen, bakalım Mancini ne yapacak.

urwrdskkn
30.Kasım.2013, 13:25
ŞL dönüşlerinde genelde kazanıyoruz diye hatırlıyorum, kadroları görmek lazım tahmin yapmak için.

Muslera - Eboue, Semih, Gökhan, Hakan - Selçuk, Melo, Sneijder, Bruma, Burak (Umut), Drogba kadrosunu görmek istiyorum şahsen, bakalım Mancini ne yapacak.

bence Gaziantep BB Maçında Oynatabilir Muslera'yı Ve Sneijderi Mancininin Böyle Bir Kumarı Süreceğini Sanmıyorum...

Redrum
30.Kasım.2013, 13:56
Muslera'nın Juve maçına yetişmesi bile şüpheliymiş.
Galatasaray kazanır yine de bu maçı. Eminim. Skor tahminim 2-3.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 16:51
Ben bu maçta favori takım göremiyorum. Scarione,Babel Galatasaray defansını zorlayan isimler olur. Galatasarayda Burağın performansı maçı etkiler.

uAburak89
30.Kasım.2013, 22:55
Sneijder paşa İtalya'ya gitmiş, yarın yokmuş haliyle. Mancini'den izin almış, böylesine kritik bir maç öncesi ne izni anlamadım. Devre arası göndermek lazım kendisini.

Facx
01.Aralık.2013, 00:16
Sneijder paşa İtalya'ya gitmiş, yarın yokmuş haliyle. Mancini'den izin almış, böylesine kritik bir maç öncesi ne izni anlamadım. Devre arası göndermek lazım kendisini.

http://www2.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/18608.php

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 02:21
bu adamdan ne zaman verim almaya başlayacağız yahu sıkıldım artık

davidvilla
01.Aralık.2013, 13:14
Sneijder in olmaması iyi bence 4 4 2 oynayacagiz hatta belki burak umut yapar. Bu bizim icin guzel olur bence

uAburak89
01.Aralık.2013, 19:33
XI: Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Sabri, Selçuk, Melo, Bruma, Burak, Drogba.

Yedekler: Aykut, Gökhan, Ceyhun, Aydın, Umut, Yekta, Emre.

Her maç farklı 11, kalede yine Eray..

Kaka Leite
01.Aralık.2013, 19:41
Umut gibi adama yazık ediliyor. Bu takımda en hırslı ve istekli oyuncu ama bakıyorsun yedek.

KG var dedim maça öyle de olacak gibi.

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 20:09
Umut'un yedek kalması saçmalıktan başka bir şey değil.İşimiz çok zor umarım kazanırız.

hakankor
01.Aralık.2013, 20:12
yenilirsek ligten tamamen koparız. bol gollü maç olur

himone
01.Aralık.2013, 20:16
Umut nasıl oynatılmaz demek isterdim ama belki de Juventus maçı için dinlendirilmiştir. Mancini hala sistemini ve oyuncuları oturtamadı, ama bu taktik en ideali gibi duruyor, hatta 4-4-1-1 daha oturaklı olur bence.

CeNTeR_TR
01.Aralık.2013, 20:26
Umut nasıl oynatılmaz demek isterdim ama belki de Juventus maçı için dinlendirilmiştir. Mancini hala sistemini ve oyuncuları oturtamadı, ama bu taktik en ideali gibi duruyor, hatta 4-4-1-1 daha oturaklı olur bence.

Şuanda Galatasarayın son isteyeceği şeylerden birisidir herhalde Şampiyonlar Liginde tur atlamak.

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 20:33
Juve maçına daha 1 hafta daha var o maç için Umut dinlendirilmezdi zaten düzenli olarak oynamıyorki 11'de dinlendirilsin.Neyse 2. yarıda erken girer umarım ona ihtiyacımız var bu maçta.

Universal
01.Aralık.2013, 20:46
Umarım dünkü maçın bir benzerini bu günde görürüz. Dünkü maça hala doyamadım.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 20:48
Çok istikrarsız bir kadromuz oldu Mancini'den beri. Deneme tahtası gibi her oyuncuyu deniyor her maça farklı bir kadroyla çıkıyor. Umut'un yedek kalması da tam bir saçmalık.

himone
01.Aralık.2013, 20:53
Juve maçına daha 1 hafta daha var o maç için Umut dinlendirilmezdi zaten düzenli olarak oynamıyorki 11'de dinlendirilsin.Neyse 2. yarıda erken girer umarım ona ihtiyacımız var bu maçta.

Doğru ya, benim bu hafta içi diye aklımda kalmış. O zaman gerçekten yazık.

attirson
01.Aralık.2013, 21:07
Kasımpaşa inanılmaz istekli başladı maça.

uAburak89
01.Aralık.2013, 21:08
Eray = boş kale.

Suicider
01.Aralık.2013, 21:10
Şu altyapıdan hiç düzgün kaleci çıkaramadık yav.

Universal
01.Aralık.2013, 21:10
Kasımpaşa bu yapılanmayı bozmazsa uzun yıllar zirvede kalabilir. Bu maç için çok istekliler, galibiyet bekliyorum.

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 21:11
Hooooop yedik bile. :)

attirson
01.Aralık.2013, 21:11
Eray = boş kale.

Harbiden boş kale ya. :D Birde sabah ücretine zam isteyecek haberleri vardı sanki yıldız gibi parlamıs zam istiyor birde.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 21:12
hey allahım her maç gol yiyor bu takım deliricem ya en sonunda

Gncl1905
01.Aralık.2013, 21:13
Bizim defanstan bir halt olmaz :)

uAburak89
01.Aralık.2013, 21:15
Stoperler bir tane bile ileriye pas atamıyor, sürekli yan ve geri pas. Melo veya Selçuk'un gelmesini bekliyorlar ısrarla. Kaleci zaten leş, yer tutuşu bile benden cacık olmaz mesajı veriyor.

Bir istatistik gördüm doğru mu bilmiyorum ama, Eray'ın oynadığı 4 maçta kaleye 9 şut gelmiş isabetli ve 8'i gol olmuş.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 21:18
Rezaletten başka bir şey değil ya izlemicem maçı insanı futboldan soğutuyorlar resmen. Artık ciddi kararlar alınmalı şu takımda.

Universal
Bu sene benden mutlusu yok ligin ilk iki takımı gönül verdiğim takımlar. G.Saray bu maçı gol atmadan bitirmez; ama kontrolü K.Paşa'ya vermemeli.

europeanconquer
Sene sonunda ne orta saha ne forvet,bütün defansı yenileyelim.Bu ne ya her maç gol mü yenir.

Homer J.S
01.Aralık.2013, 21:20
Hahaha takımın hale bak 15 dakka sabredemez oldular.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 21:20
Stoperler bir tane bile ileriye pas atamıyor, sürekli yan ve geri pas. Melo veya Selçuk'un gelmesini bekliyorlar ısrarla. Kaleci zaten leş, yer tutuşu bile benden cacık olmaz mesajı veriyor.

Bir istatistik gördüm doğru mu bilmiyorum ama, Eray'ın oynadığı 4 maçta kaleye 9 şut gelmiş isabetli ve 8'i gol olmuş.

Eray'ın sadece bir tane kurtarışını hatırlıyorum oda uzaktan bir şuttu güzel çıkarmıştı başka da bir şeyini hatırlamıyorum Tafferel geçse kaleye ondan daha etkili olurdu. Adam resmen sönük ne bir duruşu var ne de başka bir şey Ptt de bile as kaleci olamaz bu adam.

CeNTeR_TR
01.Aralık.2013, 21:21
Erken yedi Galatasaray.Nasıl bir ah aldıysa takım bir türlü belini doğrultamıyor.

Gncl1905
01.Aralık.2013, 21:23
Eboue'ye gerçekten müdahale olsa bile kimse inanmaz artık. Boşu boşuna bir de kendini yere atıyor.

Düzenleme: Müdahale varmış ama dediğim gibi kimse inanmaz. Çok net müdahale olsaydı iyiydi.

Bruma'nın pası çok iyiydi ama değerlendiremedik.

uAburak89
01.Aralık.2013, 21:25
Eboue kendini atmadı, adamın ayağı kaydı zaten maçın başından beri kayıp duruyor. Ha tabii adam sahada ölse ona bile kimse inanmaz o ayrı.

Suicider
01.Aralık.2013, 21:26
Felipe Melo alınırken,alındıktan sonra yatacak denildi ama sezon başından beri belli bir ortalaması olan tek oyuncu.Diğerleri 1 maç iyi 3 maç kötü.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 21:26
eboue, chedjou, riera, amrabat,eray bunların bu takımda işi olmamalı ve yerli takviyesi yapılmalı yabancı kuralına sıkışmamak için.

Night_Mare17
01.Aralık.2013, 21:51
Ruh nerede ?

byariff
01.Aralık.2013, 21:52
Eboueye yapilan net penaltiydi bence tabi ama hakemler eboue"nin kirilgan yapisi oldugu icin es gectiler galiba pozisyonu , takima gelirsek ruh yok birsey yok oyuncularin kafasinda bitmis lig.

E.Cartman
O Melo'nun ayağının kaymasından sonra verilen faul skandal değil mi ya ? Pozisyona bir etkisi zaten yok ki hakem geldi bir de ayağı kaydı düştü diye açıkladı futbolculara ee arkadaş o zaman ne diye verdin o faulü.

LifeYourself
Ruh diye bir şey yok artık.Modern futbol oynuyoruz burada :zuhaha

Gncl1905
01.Aralık.2013, 21:53
45 dakika pozisyonumuz var mı hatırlamıyorum. Bir Bruma'nın verdiği pas var işte hatırladığım onda da Eboue ve Burak saçmaladılar. Sadece pasın güzelliğinden bahsedebiliriz. Nasılsa ŞL'de gruplara kalmak için ikincilik yeter diyorduk ama bu oyunla ikincilik bile mucize.

Mancini'yi eleştirmeyeyim bekleyeyim diyorum da arkadaş insan bir ışık gösterir takımda. Gün geçtikçe kötüye mi gidiyoruz yoksa sadece bana mı öyle geliyor çözemedim gitti.

Night_Mare17
01.Aralık.2013, 21:54
Sneijder bu maçta iyi ki yok çünkü bu zeminde hayatta oynamayaz. Ondan sonra gelip Sneijder takımın dengesini bozuyor , balon çıktı tarzında söylemlerde bulunanlar oluyor. Önce onun için ülkedede ki futbol koşullarının iyileştirilmesi lazım ondan sonra Sneijder'den iyi bir performans beklememiz lazım.

Bu arada Eray'ın artık akbili de doldurulmalı maaşından doldursun.

uAburak89
01.Aralık.2013, 21:57
Zemin bahane olmamalı, sürekli bizimkiler kayıyor. Krampon seçimi diye bir şey var.

CeNTeR_TR
01.Aralık.2013, 21:57
Önce onun için ülkedede ki futbol koşullarının iyileştirilmesi lazım ondan sonra Sneijder'den iyi bir performans beklememiz lazım.

Bunu yazarken ciddimiydin yoksa gönderme falan mı yaptın ?

Night_Mare17
01.Aralık.2013, 22:01
Bunu yazarken ciddimiydin yoksa gönderme falan mı yaptın ?

Abi zeminler çok kayıyor Eskişehir stadında da farkettim bu stadta da pasın yerden düz gitmediği zeminler de çok. Bu tarz oyuncuların böyle zeminlerde oynaması imkansız fizik gücü önem kazanıyor böyle durumlarda.

William Rookwood
01.Aralık.2013, 22:02
Berbat oynuyoruz. Ben bu maç Umut'un ilk 11 başlamasını düşünüyordum hayal kırıklığın uğradım doğrusu. Şuan Melo ile beraber en iyi oynayan adamlardan bir tanesi Umut.

CeNTeR_TR
01.Aralık.2013, 22:02
Abi zeminler çok kayıyor Eskişehir stadında da farkettim bu stadta da pasın yerden düz gitmediği zeminler de çok. Bu tarz oyuncuların böyle zeminlerde oynaması imkansız fizik gücü önem kazanıyor böyle durumlarda.

Buna saygı duyarım tabi o konuda haklısın çok berbat zeminler var.Ama ben yazdığından en başta tatlı bi gönderme var zannettim de ondan o kısmı alıntıladım direk ben yanlış anlamışım kusura bakma :)

attirson
01.Aralık.2013, 22:13
Kasımpaşa taraftarının sesi 1 kere çıktı onda da Sabri diye bagırdılar. :D

Gncl1905
01.Aralık.2013, 22:15
Şu Chedjou oynamasın artık ya hem yabancı sınırından da kar ederiz. İlk golde de hatalı şimdi ne yapmaya çalıştığı belli değil ikiyi yiyorduk. Alışsın alışsın diyordum da bu alışana kadar sene bitecek alışacağı yok. Fransa'da nasıl en iyi stoper bilmem ne seçilmiş anlamadım gitti.

uAburak89
01.Aralık.2013, 22:16
Mancini birşey deniyor ama, ben anlamadım.

Gncl1905
01.Aralık.2013, 22:18
Burak'a da direk bileğe müdahale var ama o da mimlendi inanmaz kimse.

İlk kaleyi bulan şut 58. dk :) Ne oldum değil ne olacağım demeli boşuna dememişler.

sui generis
01.Aralık.2013, 22:19
Chedjou oynamasın da Semih'in de ondan eksik kalır bir yanı yok.

attirson
01.Aralık.2013, 22:20
Isaksson çok hantal bir kaleci Drogba'nın içeri cevirdigi topu tutmalıydı.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 22:20
Drogba sayesinde attık şükürrrrr

caner485
01.Aralık.2013, 22:21
Drogba faktörü

Homer J.S
01.Aralık.2013, 22:22
Semihin yaninda ujfa varken iyiydi o gitti semih de bitti.

Suicider
Golü Drogba'ya yaz geç.

uAburak89
Drogba = Kalite.

byariff
01.Aralık.2013, 22:23
Gol drogbanin

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Aralık.2013, 22:27
1:1 ideal bir skor bizim acimizdan. hatta cimbom one gecerse daha cok makbule gecer :p

Homer J.S
01.Aralık.2013, 22:34
1:1 ideal bir skor bizim acimizdan. hatta cimbom one gecerse daha cok makbule gecer :p

Rakip olarak Kasimpasayi goruyosaniz kendinize haklisiniz hocam :zuhaha

uAburak89
01.Aralık.2013, 22:36
Eboue'yi devre arası yollamak lazım, verimliliği düştü, hiç sallamıyor gibi oynuyor. Ortada iki adam var, şut çekiyor. Takım geride uzun taçları merasimle atıyor falan.

fmhastasi
01.Aralık.2013, 22:36
1-1 suan golü atan alır macı.

LifeYourself
01.Aralık.2013, 22:37
Eray gole izin vermiyor.Enteresan :zuhaha

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 22:38
eray nasıl olduysa tuttu

caner485
01.Aralık.2013, 22:38
Gözlerimi yaşarttı eray

uAburak89
01.Aralık.2013, 22:39
Bu kurtarışla jübile yapabilir aslında.

Burak Yılmaz yine kötü bir kafa vuruşu yaparak takımı golden etti.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 22:39
Burak'ın kafaasıııı

BaGa TaRKaN
01.Aralık.2013, 22:40
Eray Sanırım Sahada Ender Rastlanan Bir Şutu İmkansız Bir Şekilde Kurtardı :n:

byariff
01.Aralık.2013, 22:41
Kral hakan sukur olsa ters koseye vurmustu o kafayi ah burak ah..

fmhastasi
01.Aralık.2013, 22:41
eray iscan oynuyor yine.erayı cok savundum ama buyuk takıma yakısmayan bır kalecı fıkrım degıstı. avrupada her takımın 3.kalecisi dahi tanınmıs ve iyi kaleci bizim ülkemizde 3.kaleci kavramında sıkıntı var. hatta 2.kaleci anlamında. oyundan örnek veriyim genclerbirligi takımının kalecisi yok. avrupada bır de su var cogu takımın sag sol beklerı yok bızdede nadırende olsa buda var.

caner485
01.Aralık.2013, 22:42
Kral hakan sukur olsa ters koseye vurmustu o kafayi ah burak ah..
aynen uzak direğe kavisli bi vuruş ah ah

fmhastasi
01.Aralık.2013, 22:43
leeeds macındaki şükür o da ozamanlar ligde kötüydü

caner485
01.Aralık.2013, 22:50
bu da kacmaz drogba

CocukMenajer
01.Aralık.2013, 22:52
Chedjou Galatsaraya Fransada yılın defansı olarak geldi. Guiza Fenerbahçeye La Liga gol kralı...

uAburak89
01.Aralık.2013, 22:54
Drogba'ya kalite dedik nazar değdirdik herhalde, iki net pozisyon yakaladı kontrol etmeden vurduğu için hiç oldu. Kötü oyuna rağmen alabilirdik maçı, yazık oldu.

MoisHaLe
01.Aralık.2013, 22:55
Skor umrumda bile değil acilen bir neşter vurulmalı şu takıma..

LifeYourself
01.Aralık.2013, 22:55
Chedjou Galatsaraya Fransada yılın defansı olarak geldi. Guiza Fenerbahçeye La Liga gol kralı...

Guiza tam olarak kullanılamadı.Hatta o zaman çok yalvarıldı çift forvet oynayalım diye hatırlıyorum.
Fakat Chedjou defans.Ne kadar farklı kullanabilirsin?
Guiza'da yarı yarıya kulüple hata payı varken bizdekinde durum biraz daha farklı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Aralık.2013, 22:58
bol gollu olmasi beklenen mac 2 golde kaldi, ilginc bir skor. 1:1 puan kaybettigimiz haftada cok isabetli oldu.

William Rookwood
01.Aralık.2013, 22:59
Drogba'nın ve Burak'ın pozisyonları gol olsa kötü oyunla bile maçı alabilirdik.

mwaru
01.Aralık.2013, 23:13
Bizim için en güzel skorla bitmiş maç.

Redrum
01.Aralık.2013, 23:24
Takımdaki esas sorun Didier Drogba'dır. Bu fikrime katılmayan varsa ayrıntılı yazacağım.

titates1
01.Aralık.2013, 23:26
Ben Kasımpaşa galibiyeti bekliyordum , ilk sayfalarda da yazmıştım , Galatasaray 1 puan almış.

Bizim için güzel oldu , dünkü beraberliğimizin de acısı biraz daha azaldı bu maçla.

@Redrum esas sorunlardan biri diyerek ben de katılıyorum.

CocukMenajer
01.Aralık.2013, 23:38
Takımdaki esas sorun Didier Drogba'dır. Bu fikrime katılmayan varsa ayrıntılı yazacağım.
Katılıyorum.

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 23:39
Ya bırakın Allah aşkına önce takımdaki asıl sorunlara bi bakın(her maç gol yeme,defans uzar gider) sonra Drogba'ya gelirsiniz.Drogba üzerine düşeni yapıyor asistini golünü atıyor ama takım mutlaka her maç gol yiyor adam ne yapsın Allah aşkına.

himone
01.Aralık.2013, 23:39

Aslında ayrıntılı yazarsan güzel olur, bizim de bazı konularda fikrimiz olur. Ben de Drogba'nın takıma olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum ama Drogba'ya gelene kadar bir sürü sorun var. GS'ın golünü de Drogba hariç kimse attıramazdı.

davidvilla
01.Aralık.2013, 23:45
35 yaşındaki adamdan sezon basindan beri her hafta hatta 3 gunde bir performans almaya calisirsan alamazsin bu kadar basit. Adam elinden geleni yapıyor. Aldigi para ve on planda olmasi falan diger oyuncularin da canını sıkıyor o da çok net belli oluyor

Kaka Leite
01.Aralık.2013, 23:46
Drogba attığı goller ile egosunun verdiği zararı telafi ediyor en fazla. Ben de zararının yararından daha fazla olduğunu düşünüyorum.

E.Cartman
01.Aralık.2013, 23:47
Burak o kafa golünü bile atamazken ben Drogba sorununa kul köle olurum :D

Nedvedmania
02.Aralık.2013, 00:07
Felipe Melo benim gözümde bitmiştir. Defolsun gitsin takımdan. Bundan sonra tribünde ne onun adına tezahurat yaparım ne de attığı gole sevinirim.

Kaka Leite
02.Aralık.2013, 00:09
Taş gibi takım işlediği dönemde hoca istemediği halde gidip Sneijder'i alıyorsun. Hadi düştün bir yıldız alma peşine tamam iyi takıma tabii ki almak istersin böylece taraftarları daha alevlendirir ve teşvik edersin ama bari ihtiyacın olan bir bölgeye yıldız al.

Drogba geldi tamam gayet iyi ama git bir tane stoper al. Tecrübeli bir tane stoper alınsaydı şuan o mükemmel takım devam edebilirdi.

Sneijder geldi orta sahanın performansı bir anda düştü. Selçuk'un o ekstra skor katkısı gitti artık arada sırada oynamasını beklediğimiz bir oyuncuya dönüştü. Melo'nun skor katkısı gitti tamamen agresif ve yırtıcı bir oyuncuya dönüştü.

Melo bu haliyle de takıma yetiyor ama ilk geldiği sezon verdiği katkı gitti adamın.

Drogba iyi hoş ama egosu nirvanalara ulaşmış bir oyuncu. Geldiği günden bu yana bitmedi gitti şu duran top isteği ATAMIYORSUN arkadaş ne bu istek. Penaltı atamaz ama her topa koşar gider.

Frikik olur, atamaz ama her topu illa ki kullanacak. Çok iyi adam, harika da katkı veriyor ama aslında el altında Galatasaray'a çok fazla zarar da veriyor.

Gol atmanın yanında kendisini takımın neyi olarak görüyor bilmiyorum ama takıma abilik böyle yapılmaz. Sanarsın 11'i o kuruyor, oyunculara direktifleri o veriyor.

Ben uzun zamandır Drogba'nın attığı gollerin sadece egosunu telafi ettiğini düşünüyorum. Takıma verdiği zarar çok çok fazla.

Fikrime katılan katılıyor hatta sanane arkadaş diyen de olabilir ama bu dışarıdan benim gördüğümdür.

nannar
02.Aralık.2013, 00:10
Riera,Eboue ,Selçuk , attırdıgı gol dışında Drogba ,Bruma tek kelimeyle berbat oynadılar.Kasımpaşa tecrübesizliğin kurbanı oldu. 1. devre çok iyi oynarken maçı koparabilecekken 2. devre az daha maçı bize veriyorlardı. Oyunculardaki istikrarsızlığın sebebi ne bilmiyorum ama Kophenag'a sahayı dar eden takımda bunlarda kuruluydu,Fenerbahçe maçında dökülen de... Enteresan

LifeYourself
02.Aralık.2013, 00:30
Felipe Melo benim gözümde bitmiştir. Defolsun gitsin takımdan. Bundan sonra tribünde ne onun adına tezahurat yaparım ne de attığı gole sevinirim.

Hayırdır ne oldu?Ben radyodan dinledim o yüzden pek bir şey farkedemedim.

davidvilla
02.Aralık.2013, 00:32
Abi chedjou yu unutmussun bunlar en azindan kotu de olsa oynadilar chedjou hep kaciyor oynadi mi oynamadi mi belli değil

Nedvedmania
02.Aralık.2013, 00:37
Hayırdır ne oldu?Ben radyodan dinledim o yüzden pek bir şey farkedemedim.

Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.

He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.

Redrum
02.Aralık.2013, 00:38
Ya bırakın Allah aşkına önce takımdaki asıl sorunlara bi bakın(her maç gol yeme,defans uzar gider) sonra Drogba'ya gelirsiniz.Drogba üzerine düşeni yapıyor asistini golünü atıyor ama takım mutlaka her maç gol yiyor adam ne yapsın Allah aşkına.

Aslında ayrıntılı yazarsan güzel olur, bizim de bazı konularda fikrimiz olur. Ben de Drogba'nın takıma olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum ama Drogba'ya gelene kadar bir sürü sorun var. GS'ın golünü de Drogba hariç kimse attıramazdı.

35 yaşındaki adamdan sezon basindan beri her hafta hatta 3 gunde bir performans almaya calisirsan alamazsin bu kadar basit. Adam elinden geleni yapıyor. Aldigi para ve on planda olmasi falan diger oyuncularin da canını sıkıyor o da çok net belli oluyor

Burak o kafa golünü bile atamazken ben Drogba sorununa kul köle olurum :D
Drogba'nın ilk geldiği zamanı hatırlayın. Fizik olarak hazır olmadığını kendisinin dahi itiraf ettiği o dönemlerde Drogba'nın oyununu hatırlayın. Şova yönelik pas verme çalışmalarını bir kenara bırakın, ne fiziksel olarak rakiplerine üstünlük kurabiliyor, ne de böyle bir çabası var. Adam sıfır istek. Canı istediği zaman oynuyor. Attırdığı gole eyvallah ama ben yeteneksiz demedim zaten. Ama Lincoln sendromu yaşıyor kendisi. Ayrıca kontrat muhabbetinden dolayı Fernandes gibi bir iplemezliği var. "Halı saha maçına gelirim ama para vermem ona göre" diyen mahalle abisi tripleri var. Bu kısım Drogba'nın kabahati.
2. Kısım ise, sebebini anlayamadığım bir şekilde Drogba geldiğinden beri oyunumuz şişirmeye doğru döndü, artık tam anlamıyla şişir Drogba'ya oyunu oynuyoruz. Hatırlayın Galatasaray'ı o top yaparak direkt paslarla giden, Hamit, Melo ve Selçuk'un efektif oyununu, paslarını. Tamamen oyun sistemiyle alakalı. Şu anda ise öyle bir şey yok.
Son olarak, Sneijder bu takımda öyle veya böyle yer bulur, oynar. Ama Drogba çift forvetin oyuncusu değil bu olası partnerleriyle ve kanatlarla birlikte. Nerede Elmander - Necati nerede Drogba - Burak / Umut. Tek santraforlu sistemde ise Drogba otomatikmen ilk 11de oynadığı için Burak veya Umut'u veya her ikisini sag ve sol kanatta heba ediyoruz, yazık oluyor.
Son olarak sormak istiyorum, şu anda Drogba'nın yaptığı işi(gol ve asist bazında) Burak veya Umut yapamaz diyen var mı?

IcedEarth
02.Aralık.2013, 00:45
Yazık, gerçekten yazık. Üstündeki 3 rakibin 2si puan kaybetmiş, bir diğeri de karşında. Azıcık çabalasan yenebileceğin bir maç, kadro kaliten rakibin en az 5 katı. Ama sahada ne yaptığını bilmeyen bir Galatasaray. Maça zorunluluktan çıkmış gibi oynayan bir oyuncu grubu.

Burası Galatasaray. Oynamak istemeyen herkesin yeri bir şekilde doldurulur. Oynamak istemeyen gitsin konuşsun, uygun şartlarla yollar ayrılsın, bu dediğim en iyisinden en kötüsüne herkes için geçerli.

E.Cartman
02.Aralık.2013, 00:48
Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.

davidvilla
02.Aralık.2013, 00:56
Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.

He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.

Takimin en pasif adamini kaptan yaparsan hersey olur. Melonun mücadelesinin hirsinin yarisi bile yok takimda. Melo artislik yapsa bile hirsindan yapiyor bence melo bu takimi sahiplenen en değerli oyuncularindan biri yani kolay kolay vazgecmemek lazim

Fearless Coward
02.Aralık.2013, 00:56
Biz ideal 11'imizi kurmadıkca daha çok puanlar kaybederiz.Her maça farklı farklı 11'le çıkarsan böyle puan kaybetmeye mahkumsun.

Nedvedmania
02.Aralık.2013, 00:58
Takimin en pasif adamini kaptan yaparsan hersey olur. Melonun mücadelesinin hirsinin yarisi bile yok takimda. Melo artislik yapsa bile hirsindan yapiyor bence melo bu takimi sahiplenen en değerli oyuncularindan biri yani kolay kolay vazgecmemek lazim

Kaptan Eray bile olabilirdi. İsim farketmez. O pazubandı kimdeyse söz hakkı onundur. Kaldı ki pazubandına gerek bile yok. Orda takım arkadaşın seni sakinleştirmeye çalışıyor sen ona kızıyorsun.

LifeYourself
02.Aralık.2013, 01:00

Anladım dediğin gibi ayıp etmiş.Maçın stresiyle olabilecek şeyler özellikle herkes bu kadar isteksizken.Bakalım terleri soğuduğunda durum nasıl gelişicek.

davidvilla
02.Aralık.2013, 01:01
Ama iste unutmadan eklemek isterim bu mac gosterdi ki selcuk inan ın problemi sadece sneijder degil ayni zamanda drogba. Yoksa selcuk boyle oynamaz ha kotu oynar pas hatasi yapar ama mucadeleden temastan kacmaz. Maalesef kaciyir bunlardan drogba veya sneijder oldugu zaman. Onceki sene sanirim zenite witsel ve hulk geldiginde zenit in kaptani zyranov bir sure sonra isyan etmis buna kerzhakov da katilmisti ikisi de kadro disi kalmisti ama ardından bir sure sonra affedildiler nasi olduysa bi orta yol bulundu
Bizim duruma cok benziyor

Redrum
02.Aralık.2013, 01:04
Selçuk defansta kaç tane top kesti son anda, haberin var mı? Tamam Selçuk eski Selçuk degil ama Drogba gibi ruhsuz değil.

mwaru
02.Aralık.2013, 01:04
Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.

Valla bugün Drogba'nın kaçırdıkları daha netti Burak'ın kaçırdıklarına göre. En azından ayaklarına gelmişti top. Özellikle ayağının dışıyla vurduğu bi top var ki aman aman.

Fearless Coward
02.Aralık.2013, 01:36
Drogba'nın kaçırdığı daha netmiş valla nasıl kaçırdı şok oldum özette görünce.Bu arada özette yoktu Sabri ile Melo'nun tartışmasının videosu var mı ?

MoisHaLe
02.Aralık.2013, 02:00
Melo'nun Sabri'ye karşı olan tavrı çok alaycı sanki küçümser gibi. Kim olursan ol o takımın kaptanı kimse hiçbir şekilde öyle davranamazsın. Sabri'nin de işi zor gerçekten üzerinde büyük bir baskı var bununla nasıl başa çıkıyor bilmiyorum ama bu dalga konusu olması çok zor gerçekten. Belki umursamıyordur ama insan sonuçta orta açamayınca tribünlerden tezahürat yapılması falan zor yani

Fearless Coward
02.Aralık.2013, 02:04
Ligtv'de buldum izledim ve harbi Melo'nun bildiğin böyle Zengin havalı çocuklar gibi fakir oğlana laf atıyormuş gibi bir hali var.Ne bu yahu karşındaki senin takım kaptanın.Kim bilir neler dedi Sabri anlamadı tabi.Mancini tabi bir şey demeyecek bakalım Melo özür dileyecek mi Sabri'yi de üzmüş bu durum yüz ifadesinden anlaşılacağı üzere.Bu adam yıllardır bu takımda oynuyor biraz saygı lütfen.

MoisHaLe
02.Aralık.2013, 02:15
Twitter tt yapmalı melo'ya haddinin bildirimesi gerek. bizimkilere kalsa bir şey yapmazlar.

Cengo
02.Aralık.2013, 02:27
Sevmesiniz bile saygı göstermediğiniz bir ortamda başarı mümkün olamaz.

CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 02:28
Oyuna girdiği bir avrupa maçında kader değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam ek olarak geçen sene Kadıköy de 3 lü çektirmişti vs vs o zaman Sabri Reyiz şimdi Drogba yüzünden bu kadar eleştirilmeye değer mi ?

Herşeyden önce Galatasaray takım kaptanı kim ? Birgün burdan gidecek olan kim ?

CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 02:37
Cenker mesajı silmişsin ama silinen mesajın olduğu kısmı silseydin keşke :)

Facx'dan alıntıladığım Silinen mesaj haricinde tamamıyle maçtaki gerginlikle alakalıydı yorumum.

Kaka Leite
02.Aralık.2013, 02:40
Cenker mesajı silmişsin ama silinen mesajın olduğu kısmı silseydin keşke :)

Facx'dan alıntıladığım Silinen mesaj haricinde tamamıyle maçtaki gerginlikle alakalıydı yorumum.
Çok pardon bir yanda maç yapıyorum da o sebeple inceleyemedim.

Düzenlendi mesaj.

Corpus
02.Aralık.2013, 03:30
Drogba bitmiş. Tek diyebileceğim budur.

Takım olamamaktan hiç bahsetmiyorum bile.

byariff
02.Aralık.2013, 04:41
Takim iyide drogbaya takmissiniz 35-36 yasinda adam 25 yasindaki bir adam degil onun gibi kosmasini beklemeyin he egolumu evet egolu sonucda zamaninda dunyanin en iyi forvetlerinden biriydi birakinda o kadar egosu olsun drogbaya gelene kadar sneijdere saydirin selcuga saydirin saydirinda saydirin yani drogbama dokunmayin abi :D

Corpus
02.Aralık.2013, 05:18
Takim iyide drogbaya takmissiniz 35-36 yasinda adam 25 yasindaki bir adam degil onun gibi kosmasini beklemeyin he egolumu evet egolu sonucda zamaninda dunyanin en iyi forvetlerinden biriydi birakinda o kadar egosu olsun drogbaya gelene kadar sneijdere saydirin selcuga saydirin saydirinda saydirin yani drogbama dokunmayin abi :D

Arif yakında Engin ile Drogba' yı sana vericeğiz. Onlarla yaşa :D

Bugünkü maçta Drogba son vuruşları düzgün yapsa, bazı pozisyonlar fanteziye kaçmasa 3 puan almak işten bile değildi

Bordo61Mavi
02.Aralık.2013, 05:54
Melo'nun yaptigi buyuk saygisizlik, cikip ozur dilesin diyecegimde bukadar taraftar tepki gosterdikten sonra bir anlami kalmiyacak.

Sabri orda her kaptanin yapacagini yapiyor ne fazla ne az, saygi gostermesi lazim

europeanconquer
02.Aralık.2013, 15:19
Sabri ile Melo açıklama yapacakmış 14:00'te.

Bu arada Eboue'ye yapılan %100 penaltı.Özeti yeni izledim,tartışmasız penaltı o pozisyon.

nannar
02.Aralık.2013, 15:37
Kasımpaşa'ın 2 net gol pozisyonu var, Galatasaray'ın ise 3... Bir de verilmeyen penaltı :) Bu şekilde bakınca bizim galip gelme şansımız daha yüksek gibi görünse de Melo,Selçuk,Burak,Drogba,Semih ya da Eboue gibi ülke futbolunda söz sahibi isimlerden kurulu bir kadronun bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yok ve galibiyeti falan da hak etmedik. Mancini'nin suçu yok ve yapığı değişiklikler olmasa 1 puan da gelmezdi. Mancini kendine inananlardan kurulu bir kadroya kavuştuğunda Fatih Terim'den çok daha başarılı ve çok daha profesyonelce davranan bir takım yapacak.bunu da yazın bir kenara... Ben artık LPG ile çalışan bir futbol takımı izlemekten yoruldum....

fmhastasi
02.Aralık.2013, 15:58
macın hakkı beraberlıktı arkadaşlar