View Full Version : Kasım Ayının Kariyeri Ödülü | 19karabulut07
E.Cartman
02.Aralık.2013, 18:32
http://img447.yukle.tc/images/9969tsi_carreer_of_the_month.png (http://bit.ly/V0BZqe)
Üyeler arasında yapılan anket sonucu en yüksek oyu alan dört kariyer belirlenmiş ve yönetimden, bu dört kariyer içerisinde en iyisini seçmesi istenmiştir.
Yönetim arasında yapılan oylama sonucunda; 19karabulut07'nin Harris , Enes ve Ali Adnan'lı Pompey 3'lüsü / 3.Sezon (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117471)adlı kariyeri Kasım ayının kariyeri seçilmiştir.
Kendisini tebrik eder, yeni kariyerlerinde başarılar dileriz.
ReaList
02.Aralık.2013, 18:38
Tebrikler Halil.
MuraTBudaN
02.Aralık.2013, 19:09
Tebrikler hocam. :)
19karabulut07
02.Aralık.2013, 19:12
Tebrikler Halil.
Tebrikler hocam. :)
Teşekkürler beyler , : )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ayrıca kariyer bölümünde yarışan tüm kariyerleri tebrik ediyorum gerçekten güzel kariyerler vardı aday listesinde
GeNç KaRTaL
02.Aralık.2013, 19:37
Tebrikler.:k:
LifeYourself
02.Aralık.2013, 19:39
Tekele çevirdin buraları hocam. :zuhaha
Kariyerlerinin devamını dilerim tebrikler :)
vivoperlei
02.Aralık.2013, 20:02
Tebrik ederim.
sui generis
02.Aralık.2013, 20:03
Tebrikler :)
01demirspor
02.Aralık.2013, 20:09
tebrikler kardeşim :)
CocukMenajer
02.Aralık.2013, 20:15
Tebrikler hocam.Sonuna kadar hak ettin.
LaigLeNoiR
02.Aralık.2013, 20:17
Bence bu ödülü her ay hakediyor arkadaşımız ama bu pek hoş olmaz galiba :)
Ronaldinho 10
02.Aralık.2013, 21:09
Moussa Sow7
02.Aralık.2013, 21:20
Tebrik ederim kanka seni :)
19karabulut07
02.Aralık.2013, 21:22
Tebrikler.:k:
Tekele çevirdin buraları hocam. :zuhaha
Kariyerlerinin devamını dilerim tebrikler :h:
Tebrik ederim.
Tebrikler :h:
tebrikler kardeşim :)
Tebrikler hocam.Sonuna kadar hak ettin.
Bence bu ödülü her ay hakediyor arkadaşımız ama bu pek hoş olmaz galiba :)
Öncelikle hepinize teşekkürler , herkez kariyerine mutlaka büyük emek harcıyor ama ben biraz aşırıya kaçıp kariyerime yenilikler katmak adına sürekli olarak araştırma yapıyorum ağırlıklı olarak yurt dışı sitelerini araştırıyorum ''@GeNç KaRTaL'' bunu yakından bilir :) işin özü forumda paylaşım yapmayı kariyer yapmayı öğrendiğimden beri sürekli kendimi yenilemeye çalışıyorum . tabi '' ayın kariyeri '' ödülünden ziyade bu forumda çok şey öğrendim ve çok iyi arkadaşlıklar edindim bu daha önemli :)
19karabulut07
02.Aralık.2013, 21:23
Teşekkürler :)
Tebrik ederim kanka seni :)
Eyv. kardeşim :)
Lesandro Parleo
02.Aralık.2013, 22:58
Dibine kadar haketmiştin Halil abi tebrikler :)
Son zamanlarda köşene çekildin , bu fırtına öncesi sessizliktir :) Yeni kariyer bekliyoruz ;)
Krios
03.Aralık.2013, 01:19
Kesinlikle hakedilmiş bir ödül tebrik ederim :)
19karabulut07
03.Aralık.2013, 02:03
Dibine kadar haketmiştin Halil abi tebrikler :)
Son zamanlarda köşene çekildin , bu fırtına öncesi sessizliktir :) Yeni kariyer bekliyoruz ;)
Kesinlikle hakedilmiş bir ödül tebrik ederim :)
Teşekkürler :) yeni kariyeri artık Turksportal Dergide okursunuz bu ara pek düşünmüyom kariyer açmayı
LostLine
03.Aralık.2013, 02:04
tebrikler dostum ayrıca yaptığım ilk kariyerimde listede olmak bile gurur verici. turksportal ailesine teşekkür ediyorum. :)
urwrdskkn
03.Aralık.2013, 14:16
Tebrikler Hak Edilmiş Bir Ödül...
5267
03.Aralık.2013, 14:54
Tebrikler abi haketmiştin :)
19karabulut07
03.Aralık.2013, 15:08
tebrikler dostum ayrıca yaptığım ilk kariyerimde listede olmak bile gurur verici. turksportal ailesine teşekkür ediyorum. :)
Bu güzel birşey ben sanırım 3. kariyerimden itibaren listeye girmeyi başarmıştım :)
Tebrikler Hak Edilmiş Bir Ödül...
Tebrikler abi haketmiştin :)
Eyv. berko :)
Selim Atalay
03.Aralık.2013, 18:50
Halil artık bi kenara çekilde gençler ön plana çıksın :D Messi gibi toplama ödülleri :D :D şaka bi yana tabi ki bu ödülü sonuna kadar hak eden kişisin kariyerlerine harcadığın vakti bilirim :)
19karabulut07
03.Aralık.2013, 18:54
Halil artık bi kenara çekilde gençler ön plana çıksın :D Messi gibi toplama ödülleri :D :D şaka bi yana tabi ki bu ödülü sonuna kadar hak eden kişisin kariyerlerine harcadığın vakti bilirim :)
Eyv. kardeşim :) seninde dediğin gibi harcanan vakit gerçekten muazzam ama karşılığını almak güzel :)
Moussa Sow7
03.Aralık.2013, 20:13
Eyv. kardeşim :) seninde dediğin gibi harcanan vakit gerçekten muazzam ama karşılığını almak güzel :)
Sonuçta birgün öleceksin ve unutacam seni :zuhaha
5267
03.Aralık.2013, 20:15
Efsaneler unutulurmu hiç :D
Moussa Sow7
03.Aralık.2013, 20:27
Gamsızlık paraylamı kardeşim :zuhaha
omersal
03.Aralık.2013, 21:07
Herkes iyi kariyer yapabilir ama bence mütevazılığın ile fark yarattın dostum. İyi kariyer yapmanın yöntemlerini anlatman beni şaşırtmıştı ve etkilemişti çünkü başkası olsa bencillik yapardı. Fakat sonradan yaptığın bu iyi hareketin ödülünü fazlasıyla aldın çünkü kariyer hikayeleri bölümünde yepyeni bir milat başlattın. Kariyerlerine son versen bile bir çok kişi senin anlattığın yöntemle kariyer yapıyor ve bence ölümsüzlük budur.Bu ödülü herkesten çok hakediyorsun , ödülün hayırlı olsun :)
Kaka Leite
03.Aralık.2013, 21:09
Kariyer anlatımları ile bu ödülü fazlasıyla hak ediyordun, tebrikler.
19karabulut07
04.Aralık.2013, 15:10
'' Bazı insanlar Bazen insanlar '' :) çok anlamlı bir söz anlayana kanki :D
Eyv kardeşim :D
Gamsızlık paraylamı kardeşim :zuhaha
Herkes iyi kariyer yapabilir ama bence mütevazılığın ile fark yarattın dostum. İyi kariyer yapmanın yöntemlerini anlatman beni şaşırtmıştı ve etkilemişti çünkü başkası olsa bencillik yapardı. Fakat sonradan yaptığın bu iyi hareketin ödülünü fazlasıyla aldın çünkü kariyer hikayeleri bölümünde yepyeni bir milat başlattın. Kariyerlerine son versen bile bir çok kişi senin anlattığın yöntemle kariyer yapıyor ve bence ölümsüzlük budur.Bu ödülü herkesten çok hakediyorsun , ödülün hayırlı olsun :h:
Öncelikle görüşün için çok teşekkür ediyorum ama kariyerlerime son vermedim sadece biraz ara verdim bu ay çok fazla FM oynadım oda beni biraz oyundan uzaklaştırdı , Klan ligi + Pompey + Dergi için hazırladığım kariyer üçünü bir arada yapmaya kalkışınca içim dışım FM oldu oyunu biraz özlemem gerekiyor :)
Kariyer anlatımları ile bu ödülü fazlasıyla hak ediyordun, tebrikler.
na4master
07.Aralık.2013, 17:03
tebrikler öncelikle kullandıgın taktik varmı ya
omersal
07.Aralık.2013, 19:43
Öncelikle görüşün için çok teşekkür ediyorum ama kariyerlerime son vermedim sadece biraz ara verdim bu ay çok fazla FM oynadım oda beni biraz oyundan uzaklaştırdı , Klan ligi + Pompey + Dergi için hazırladığım kariyer üçünü bir arada yapmaya kalkışınca içim dışım FM oldu oyunu biraz özlemem gerekiyor :)
Orada biraz anlam karmaşası olmuş , şu an için demedim , ileride bir gün (farz edelim ki) kariyerlerine son versen bile anlamında dedim :)
19karabulut07
09.Aralık.2013, 15:46
tebrikler öncelikle kullandıgın taktik varmı ya
kariyerin ilk sayfasında paylaştığım taktiği kullandım genelde
Orada biraz anlam karmaşası olmuş , şu an için demedim , ileride bir gün (farz edelim ki) kariyerlerine son versen bile anlamında dedim :)
Anladım kardeşim eyv :)
Laz61g
09.Aralık.2013, 20:59
Halil abi tebrik ediyorum yine sen yine ayın kariyeri ödülü :)