PDA

View Full Version : Antalyaspor-Kasımpaşa | STSL 14. Hafta

Kaka Leite
05.Aralık.2013, 01:29
http://img4.imageshack.us/img4/4716/exz3.png

Fearless Coward
07.Aralık.2013, 22:32
Hoca aynı dakika içerisinde 2 kırmızı gösterdi Kasımpaşa'ya.Kim bilir ne oldu. :D

CocukMenajer
07.Aralık.2013, 22:47
Hoca aynı dakika içerisinde 2 kırmızı gösterdi Kasımpaşa'ya.Kim bilir ne oldu. :D

Bende merak ettim onu :icon_biggrin:

Rsa
07.Aralık.2013, 23:47
Vederson harika gol atmış.

Fearless Coward
07.Aralık.2013, 23:57
Babel atar yapmış hakeme haketmiş kırmızıyı sen kimsin de itiyorsun hakemi.Vederson güzel gol atmış gerçekten de.Antalyaspor bu 2 kırmızıyı değerlendirememiş ama 3 puan kaçmış.

attirson
08.Aralık.2013, 00:17
Maçtan yeni geldim Kasımpasa'nın kırmızıları kesin dogru hatta İlhan ilk sarı kart pozisyonunda direk kırmızı yemeliydi cift ayak daldı rakibe topla ilgisi olmadan.2 tane karşı karşıya kaçtı Baros ve Diarra ile 9 kisilik rakibi yenmesi lazımdı Antalya'nın yazık oldu.Birde stadda el olarak gördügüm bir pozisyon vardı Baros vurdu rakipten sekti onu bulamadım bir türlü.Bu arada Kasımpasa taraftarı Müslümanyalı sanırım 10. yıl marşını söyledik ıslıklayıp Recep Tayyip Erdogan diye bagırdılar ve tekbir getirdiler.Parti tutmuyor bu arkadaslar şahısa aşıklar.

CeNTeR_TR
08.Aralık.2013, 17:58
attirson ; Kasımpaşa'yı bugünlere getiren kişiyi destekliyorlar.Baktığın zaman buda bi dünya oy eder maalesef.

Maçı maçkolikden takip ediyordum 2 kırmızıyı görünce savaş mı çıktı maçta diye hemen içeriğe bakayım dedim 2.sarıdan atılan oyuncuyu görünce Babel direk kırmızı gördü de bu adam da itirazdan 2.sarıyı gördü dedim ama tam tersiymiş :D

William Rookwood
08.Aralık.2013, 22:59
Babel ve İlhan'ın kartları doğruda, Isaac'e sarı verilmeliydi, kırmızı çok ağır olmuş.