Log in

View Full Version : Beşiktaş-Sivasspor | STSL 14. Hafta

Kaka Leite
05.Aralık.2013, 01:30
http://img441.imageshack.us/img441/4159/ekz.png

footballer33
05.Aralık.2013, 02:57
Çok zor maç olacak. Eksikler fazla ve önemli. Ersan, Oğuzhan ikilisi cezalı, Veli ve Sivok ise sakat. Veli imkansız; ancak Sivok yetişirse defans ikilisi Escude-Sivok olur, yoksa mecburen Franco-Escude oynar. Bu durum da bizi epey zorlar kanısındayım.

Sivas'ın cezalı futbolcuları dönecek ve tam kadroya yakın bir 11 ile çıkacaklar karşımıza. Bu sene iyi bir takım oldular zaten sıralamalarından da anlaşılacağı üzere. Seyircisiz cezayı da ekleyince galibiyet oldukça uzak görünüyor bize.

Ankette yanlışlıkla BJK galibiyetini işaretledim; ama skor önceliği beraberlik bence. Umarım yanılırım ve 3 puanı alırız.

Ralph
05.Aralık.2013, 03:08
Galibiyet bekliyorum. Artık tahammül yok puan kaybına.

William Rookwood
05.Aralık.2013, 12:08
Sivasspor üç büyüklere diş geçiremiyor, Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

nerazzuri
05.Aralık.2013, 12:13
Beşiktaş'ın yükselen formu, ligin süpriz takımı Sivasspor'u zorlar.

Ama Veli,Oğuzhan,Sivok,Ersan'ın olmayışları dezavantaj Beşiktaş için. Süprize açık bir maç daha benim için.

iso_1907
05.Aralık.2013, 14:39
Gollü beraberlik olasılığı yüksek. Beşiktaşta eksikler var.

CeNTeR_TR
05.Aralık.2013, 23:12
Sivas bu maçtan galibiyetle dönebilir diye düşünüyorum.Eksiklerde dönecek ve Beşiktaşın eksikleri de fazla en kötü 1 puan alma olasılığı var bence Sivasın.

footballer33
06.Aralık.2013, 17:44
Sağlık Raporu

Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, Cenk Gönen ve Pedro Franco’nun sağlık durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın açıklaması şöyle:

“Dün akşam oynanan Bucaspor maçında sağ dizine darbe alan Pedro Franco’nun bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde çekilen MR’ın sonucuna göre sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık olduğu tespit edilmiştir.”

“Kalecimiz Cenk Gönen’in Bucaspor maçı sonrası yapılan kontrollerinde sağ sırt üst bölgesinde yırtık tespit edilmiştir.”

“Her iki oyuncumuzun da tedavisine başlanmıştır.”

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57425/

Sivok da yetişmezse defans çöktü demektir. Cenk'i demiyorum tabii, mesele Franco'nun oynamayacak olması. Bu arada, Tolga için de omzu sakat ve Cenk de olmadığı için kalede Günay Güvenç olacak diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum; ama öyle bir şey varsa Sivas maçında bize geçmiş olsun şimdiden.

Lesandro Parleo
09.Aralık.2013, 15:32
Muhtemel 11'imiz bu şekilde..
Tolga , Serdar Escude Sivok Motta , Töre Necip Atiba Fernandes Olcay , Almeida

Sivok ve Fernandes'in durumu şuan belli değil , Sivok bizim can damarımız eğer oynamazsa fark yeriz.Fernandes'in yokluğuna sevinmem gerekir fakat ortasahamızda çöktü bu maç adam gibi oynaması lazım..

Cezalı ve sakat oyuncularımız çok fazla üstüne üstün seyircisiz maç ; durum özeti olarak işimiz çok çok zor , Sivasspor'la berabere kalsak benim için yeterli..

fmhastasi
09.Aralık.2013, 15:44
beşiktaş galibiyeti süpriz olur.mac berabere bıter skor tahmini 1-1

anil luque
09.Aralık.2013, 17:13
Ligde 7 haftadır kaybetmeyen bir Beşiktaş var. O yüzden kolay kolay mağlubiyet senaryoları yazmaya gerek yok. Sivasspor'un ligin üst sırasındaki takımlara üstünlük kuramadığı bir gerçek. Evet eksiklerimiz çok ancak Beşiktaş takımı sahaya 11 kişi olarak çıkıyorsa o maçta galibiyetten başka beklenti yoktur. Zor da olsa kazanırız.

footballer33
09.Aralık.2013, 18:22
Cenk, Franco, Ömer, Sivok ve Veli sakat; Ersan ve Oğuzhan cezalı. Toraman ve Sezer de kadro dışıydı. Defans ve orta saha çökmüş durumda. Şöyle bir 11'den başka seçenek kalmıyor:

Tolga
Serdar - Atiba - Escude - Motta
Necip - Fernandes
G.Töre - Muhammed - Olcay
Almeida

Günay, M.Akgün, Kerim, Eneramo, Pektemek, İsmail, U.Boral...

Hsyn53Yvz
09.Aralık.2013, 18:35
Beraberlik veya Sivasspor galibiyeti bekliyorum.

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2013, 21:06
Bence puan kaybetme olasılığımız çok yüksek.Çünkü çok önemli eksiklerimiz var ve Sivasspor bu sezonun flaş ekiplerinden.Fernandes sorumluluk almazsa işimiz zor.

Rsa
09.Aralık.2013, 21:33
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/1456550_713418428671334_968787152_n.png

Çete üyeleri gibi olmuş. :D

Ralph
09.Aralık.2013, 21:42
Malkoçoğlu Almeida

cureshot
09.Aralık.2013, 22:03
Almeida direkt Türk ya, 3. ligde oynar bu tiple. :D

Fearless Coward
09.Aralık.2013, 22:07
Almeida dediniz adam attı. :p

davidvilla
09.Aralık.2013, 22:30
bjk cift santrafor oynuyor almeida ve bıyıgı.

Ralph
09.Aralık.2013, 22:48
Fernandes git gide kendisinden nefret ettiriyor.

europeanconquer
09.Aralık.2013, 22:49
Ahahahaha Almeida'ya bak :n:

Corpus
09.Aralık.2013, 22:57
Beşiktaş ilk yarıda girdiği pozisyonlarla 3 maç kazanırdı. Atamayana atarlar olması için çok uygun şartlar var şuan

kaanbjk07
09.Aralık.2013, 22:58
Sergen'in Fernandes hakkında yaptığı olumsuz yorumlara kızıyorduk.. Adamın bir bildiği varmış gitse de kurtulsak.

MoisHaLe
09.Aralık.2013, 23:26
hahaha Almeida'nın bıyık efsanee :)) keza sevinci de öyle :) yeni bir akım başlatır valla :)

CeNTeR_TR
09.Aralık.2013, 23:36
Manuel De Costa 71.dakika da eşitliği getirdi maça.

Ralph
09.Aralık.2013, 23:36
Oğuzhan'ın olmadığı maçta Fernandes hiç bir şey yapamıyorsa bu adamın bu takımda işi yok. Defolsun gitsin nereye gidiyorsa.

kaanbjk07
09.Aralık.2013, 23:56
Muhammed ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Eline bir sürü fırsat geçti değerlendiremiyor.

Ralph
09.Aralık.2013, 23:57
Fernandes ve Oğuzhan olmadan anca bu kadar oluyor. Hele bir de oyun başında 4-5 net pozisyon yakalayıp atamıyorsan ve ikinci yarı bu kadar kötü oynuyorsa bu skoru hakedeceksin. İddaa tutsun diye Sivas yensin istedim resmen.

Fernandes oyundan alınırken direk soyunma odasına gideceğine keşke direk kulüpten çıkışını alsa.

Pektemek'ten zaten her geçen gün umudum yok oluyor ama sınırları aşıyor. Kahraman olma derdinde. Boş adam.

manager725
10.Aralık.2013, 00:00
Fernandes'in artık bu takımda yeri yok. Açıkça gitmek istiyorum ben dedi.

İlk yarıda 5 tane net fırsat var, bunlardandan birini atabilsek kötü oynadığımız maçta 3 puan alacağız ama nerde o beceri.

Demirci topçu değil popçu olmuş. Saçlar falan çok güzel on numara (!) ama sahada futbolcu yok. Mahalle maçına çağrılmaz valla. Saçma sapan hareketleri kendine vücut çalımı falan atıyor durduk yere. Şu berbat günde güldürdü.

Almeida'ya helal olsun, çıktı görevini en iyi şekilde yaptı.

Bilic gol gerektiğinde mutlaka forvet koymak gerekmiyor hani bazen bol alanda top getirecek adamalr golü getirebilir Kerim Frei gibi. Bir de nedir bu Pektemek takıntısı, Ömer nerede?

kaanbjk07
10.Aralık.2013, 00:00
Holosko, Fernandes, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, takımdan kesin gönderilmeli ve Muhammed'de artık amatör ligemi kiralanıyor nere kiralanıyorsa tecrübe kazanacağı bir yere gitmeli.

Fearless Coward
10.Aralık.2013, 00:01
Oğuzhan olmadan Beşiktaş harbi zorlanıyor.Fernandes ise gitmeyi kafasına koymuş galiba.

ForzaRQ7
10.Aralık.2013, 00:12
Fernandes'in amacı ne anlamak zor. Kalmak istemiyorsan açıkça söyle ve git, zorla tutan mı var? Kalıyorsan da doğru düzgün futbolunu oynayacaksın. Bugün yaptığı Almeida'ya, Gökhan'a, Motta'ya ayıp, bize ayıp.
Mustafa Pektemek, Holosko, Muhammed gibilerinin de bu takımda işi yok artık. Bir an önce nereye gideceklerse gitsinler.

iPhone 'den Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

mustangshelby
10.Aralık.2013, 00:19
Ömerde 2. derece yırtık var. sezon başında 3 forvetimiz var yedekte diyorduk ama 3'üde beşiktaşa santrafor olabilecek kabiliyette değiller bence Fernandes kesin gitmeli kaç haftadır takım 10 kişi oynuyor Fernandes sağolsun aldığı sevgi ve değerin karşılığını veremedi bence. Almeida'nın kalması taraftarıyım bu performansıyla devam edecekse ve satılacaksada dünya kupası sonrası beklenmesi taraftarıyım çünkü değerini yükseltecektir orda alternatifi yok postiga harici oda takımında fazla şans bulamıyor bulsada iyi performans vermiyor.

playeray
10.Aralık.2013, 00:50
Kulüpten ayrıl uçak biletin olayım Fernandes

resoag
10.Aralık.2013, 00:58
Kulüpten ayrıl uçak biletin olayım Fernandes

+1

Kulüpte kal indirdiğin her top için sana dua edeyim Almeida (::)

anil luque
10.Aralık.2013, 00:58
İlk yarıda halı saha maçı oynar gibi rahat oyna , sıfır sıkıntı , rakibi etkisiz hale getir buraya kadar herşey güzel ama o kadar pozisyona giriyorsan atacaksın arkadaş lamı cimi yok bu işin. Adamların maç içinde 2 tane pozisyonu var golleri ceza sahası dışından rastgele bir şut. Puan kaybettiğimiz şu maça yazık.

Ayrı ayrı parantezler açmak istiyorum;

1.si Manuel beyefendi için. Takımı kesinlikle kafasında bitirmiş. Bu halde yarardan çok zararı olur. Kaldı ki oldu yani izledik çıkana kadar. Gerekirse devre arasına kadar yedekte tutulsun sonra da verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür edilsin.

2.si Holosko , Pektemek gibi oyuncular için. Acilen yol verilmeli bunlara. Taraftar biraz sevgi gösterince benim yerim garanti sanıyor heralde bu insanlar. Beşiktaş babalarının tapulu malı hiç gitmeyecekmiş gibi oynuyorlar. İlk geldiği günden bu yana Beşiktaş topçusu değil , ne işi var bizde denilen Mehmet Akgün bile forma şansı bulduğu her maç bir şeyler yapmaya çalıştı bugün de çok güzel top oynadı başlarda biraz bocalasa da. Hak eden kalır hak etmeyen uzar.

3.sü Muhammed için. Bu çocuktan bu gidişle ne köy olacak ne kasaba. Anlam vermek çok güç. Bir insan neden fizik olarak gelişemez ? 18 yaş artık öyle küçük denecek bir yaş değil ama gel gör ki adam sağlam basamıyor , ikili mücadeleler hak getire. Kendini geliştirmediği sürece böyle yokluk anlarında aranan adam olur o kadar.

Kaka Leite
10.Aralık.2013, 00:59
Fernandes neyin havasında ki?

Bu kulübe bu güne kadar bir şey mi kazandırmış ya da bir yararı mı dokunmuş? 2-3 maç gol atıp artistlik yaptı diye bu taraftar onu bu kadar seviyor ve bence otursun şükür etsin.

Fernandes'in ayrılması takım adına çok çok iyi olur. Her kontrat istediğinde böyle yapacaksa bu adam işi var kulüplerin.

anil luque
10.Aralık.2013, 01:01
He unutmadan bir söz de Necip hakkında atıp tutanlara. Bu çocuk Beşiktaş'ın son dönemde alt yapısından çıkardığı en iyi oyuncu. Tek ihtiyacı olan düzenli oynayabilmek ama O'nun şanssızlığı ki sürekli onun bölgesine transferler yapıldı durdu. Ben herkesten umudumu keserim ama Necip'ten kesmem.

Ralph
10.Aralık.2013, 01:05
Necip'i en çok destekleyenlerden biriydim aslında. Tek sıkıntısı dengesiz topa dalışları.

resoag
10.Aralık.2013, 01:09
Şöyle bir şey var takımda ,

Öncelikle kale ile savunma uyumu yok ; yani defansta bir adam bile değişse gelen geçen arkaya sarkıyor , kim ne derse desin ben Toraman Sivok oynasın derim.

Fernandes , Meireles , Colman , vb. adamlar bence gönderilmeli , hem milyonlar kazanıp gençlerin önünü kapıyorlar hem de kendilerini bir şey sanıp canı isterse oynuyorlar. Oysaki Kuyt, Drogba, (bazen Almeida) , Gekas , Sow gibi adamlar terinin son damlasına kadar mücadele edip aldığı paranın hakkını veriyorlar.

Anıl güç eksikliğinden bahsetmiş , ki bu sadece bizde değil tüm Türkiye'nin sorunudur. Necip , Mami , (Galatasarayda bir forvet vardı genç Cafercan mıydı neydi) , Atınç , Recep N. , vb. kondisyon kıtılar. Ben Beşiktaşlı olduğum için bizden örnek vereyim. Necip dediğimiz adam hala Ertuğrul Sağlam dönemindeki gibi oynuyor. Abi adam bi tatilde on gün çalışsa şu an geleceği çok parlak bir DOS / SO olurdu. Mami keşke gitseydi bi yere , en azından orada eşşek gibi çalıştırırlardı.

Holosko bitti abi , Pektemek yok (keşke Ruslara kakalasaydık) , Ersan sakatlıktan sonra hantallaştı , Eneramo desen ikinci Ailton vakası (Ailton yazarken güldüm :zuhaha) , ne bileyim ilk 11 (gerçek olanı) + 3 kişi dışında takımda maça etki edecek biri yok.

Bence şu anda hedefimiz yaşlı ama yürekli birini getirmek çünkü bizimkiler hem genç hem de ruhsuz kalıyor ...

footballer33
10.Aralık.2013, 01:33
Bir insanın önce işine saygısı olacak, hak edecek ki, öyle gelecek isteyecek parasını. Almeida'dan feyz al da, utan biraz Fernandes! Yazıklar olsun sana inandığımız, senin için methiyeler düzdüğümüz günlere! Almeida'ya karşı çok büyük saygım var artık, kalmasını da çok isterim. Fernandes'in gitmesi, belki de etkileyecek Almeida'yı ve o da gitmek isteyecek; ancak yönetim ne yapıp edip tutmalı takımda Almeida'yı. Fernandes'in de sezon sonunu beklemeden, 3 hafta sonra gönderilmesi lazım. Alıcısı çıkar elbet, takasla ya da 2-3 milyon verene göndersinler.

Gelelim maça; ilk yarıda o kadar çok gol kaçırdık ki, kendi topuğumuza sıktık resmen. O kaçanların bir teki bile gol olsa 2. yarıda çok farklı bir maç olabilirdi. Zirveden de iyiden iyiye uzaklaştık. 2.lik mücadelesi yaparız gibi geliyor, bundan sonra.

Böylece, 4 maçlık cezamızı da sadece 1'ini kazanıp, diğer 3'ünde berabere kalarak bitirmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun! Beşiktaşlılara yani bizlere de tekrardan geçmiş olsun!

footballer33
10.Aralık.2013, 02:06
Sabote etme kardeş! NAŞŞŞŞŞ!!!

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1486872_10151890760820787_222721940_n.jpg

Ralph
10.Aralık.2013, 02:29
Almeida beni bu sezon utandırıyor. Umarım utandırmaya devam eder.

ForzaRQ7
10.Aralık.2013, 02:39
Sabote etme kardeş! NAŞŞŞŞŞ!!!

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1486872_10151890760820787_222721940_n.jpg
Şu pozisyonda nasıl sinirlendim tarif edemem. Olacak iş değil Fernandes'in yaptığı.

Fearless Coward
10.Aralık.2013, 02:41
Golden sonra bir gol daha kaçmış onu atamamak büyük becerisizlik valla atamayana atarlar olmuş sonra zaten 2. yarıda.3 Puanı da kaçırmış Sivas boş kaleye de atamamışlar ayrıca o resimdeki pozisyon nasıl gol olmaz yahu Fernandes'e helal olsun. :D

OrcunFB
10.Aralık.2013, 03:17
O resimde naptı yukarı mı top attı çalıma mı girdi ?

kaanbjk07
10.Aralık.2013, 03:28
O pozisyonda Fernandes bey sağ tarafta ki bomboş Gökhan Töre'ye atmak yerine sola atmayı tercih etti.

MoisHaLe
10.Aralık.2013, 03:50
Adam resmen pozisiyonu yemiş. Ne yıldızlar geldi geçti ben bunun kadar kendini bir şey sanan ve nazlanan birini görmedim. Bu takıma ne kazandırdı? Milyonları cebine indiriyor yetmezmiş gibi daha çok para istiyor ama gel gör ki ne bir istikrar var nede senede 5-10 maça katkısı... Umarım tez zamanda giderde büyük bir yük kalkar Bjk'nin omzundan..

davidvilla
10.Aralık.2013, 10:57
Bence fernandes oynamıyor değil oynayamıyor.
BJK seyircisinin beklentisi biraz farklı kendisinden. Aynı bizdeki Sneijder durumu.
Aslında baktıgın zaman son derece fit ve yere saglam basıyor.
Bu adamlar bildiğimiz oyun kurucu ne kadar pas opsiyonu yaratırsan sahada o kadar etkili gözükürler.
Sen opsiyonları üretemezsen de bu adamlardan topu alıp yardıra yardıra gitmelerini bekleyemezsin.
Dna'sında yoktur böyle adamların.
O yuzdendir ki Oguzhan oynadıgı zaman daha etkili oluyor. Bu durumda kendisine bir opsiyon daha kazanmış oluyor. Çunku Oguzhan'da dribbling var ve sürekli yer değiştirip ileri koşular yapıyor. Bu da Fernandes'e hem alan yaratıyor hem opsiyon kazandırıyor.
Neyse yani bence Fernandes oynamak istemediği için değil oynayamadığı için etkisiz.

Ralph
10.Aralık.2013, 13:02
BJK seyircisinin beklentisi biraz farklı kendisinden. Aynı bizdeki Sneijder durumu.
Bu adamlar bildiğimiz oyun kurucu ne kadar pas opsiyonu yaratırsan sahada o kadar etkili gözükürler.
Sen opsiyonları üretemezsen de bu adamlardan topu alıp yardıra yardıra gitmelerini bekleyemezsin.
O yuzdendir ki Oguzhan oynadıgı zaman daha etkili oluyor. Bu durumda kendisine bir opsiyon daha kazanmış oluyor. Çunku Oguzhan'da dribbling var ve sürekli yer değiştirip ileri koşular yapıyor. Bu da Fernandes'e hem alan yaratıyor hem opsiyon kazandırıyor.
Neyse yani bence Fernandes oynamak istemediği için değil oynayamadığı için etkisiz.

Oynadığı zamanları da biliyoruz ama öyle de bir şey var. İsterse bal gibi döktürüyor. Fernandes'in sıkıntısı canı istediğinde oynaması. Paşa gönlünü memnun etmek lazım her an.

eXcitinG
10.Aralık.2013, 15:33
İlk yarıyı 5-0 önde kapatabileceğimiz maçı berabere tamamlayarak hüsrana devam ediyoruz. Yahu şu hakemlere değinmeyeceğim bile.. Vermediği kırmızı kart+penaltı yanında ikinci yarı da ofsayt olmayan ve karşı karşıya kalınan iki tane de pozisyon varki, insan artık bunları göre göre alıştığımızdan mı olsa, artık bunları tamamen doğal karşıladığımızdan mı olsa, yoksa zaten biz bunu hakettik, ilk yarı dağıtmamız lazımdı, böylesi daha iyi oldu dan mı olsa, artık tepkimi, herşeyimi yitirdim bu takıma karşı. Sadece alışkanlıktan sevmeye ve tutmaya devam ediyorum...

footballer33
11.Aralık.2013, 21:25
2 yıl önce bir Manisaspor maçı vardı, hatırlar mısın bilmiyorum. Forvetsiz 4-1 yenmiştik de, Fernandes resital sunmuştu. 2 kişiyi birden yarıp harika 1 de gol atmıştı. Yazdıklarında haklı olduğun yanlar olabilir; ama katılmıyorum düşüncene. Geçen hafta da Oğuzhan vardı derbi maçta ve o zaman da gördük Fernandes'i. Bence sorun, oynamıyor ile açıklanabilir. Önerilen parayı beğenmiyor paşamız! Quaresma'yı gözü kapalı yiyenlerin Fernandes'e ne tavır alacağını merakla izleyeceğim.

CocukMenajer
11.Aralık.2013, 21:42
2 yıl önce bir Manisaspor maçı vardı, hatırlar mısın bilmiyorum. Forvetsiz 4-1 yenmiştik de, Fernandes resital sunmuştu. 2 kişiyi birden yarıp harika 1 de gol atmıştı. Yazdıklarında haklı olduğun yanlar olabilir; ama katılmıyorum düşüncene. Geçen hafta da Oğuzhan vardı derbi maçta ve o zaman da gördük Fernandes'i. Bence sorun, oynamıyor ile açıklanabilir. Önerilen parayı beğenmiyor paşamız! Quaresma'yı gözü kapalı yiyenlerin Fernandes'e ne tavır alacağını merakla izleyeceğim.
Sonuna kadar katılıyorum.