View Full Version : 2014 Dünya Kupası Sohbet Alanı
BaGa TaRKaN
06.Aralık.2013, 20:58
http://img.bugun.com.tr/fifa-2014-dunya-kupasinda-torbalar-belli-oldu_884081_340_226.jpg
http://i.imgur.com/t27KRqo.jpg
Gruplar Belli Oldu.
Kupanın Açılış Maçı;
Brezilya-Hırvatistan Maçı Oldu
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 20:58
http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor
Kura çekimini Trt Spor veriyor.İzlemek isteyenler buradan izleyebilir.
SAİT71
06.Aralık.2013, 20:59
Valla hiç merak etmiyorum desem :)
Lesandro Parleo
06.Aralık.2013, 21:05
Valla hiç merak etmiyorum desem :)
Bize bu duyguyu yaşatanlar utansın , ne diyelim..
Bugün bizim için büyük birgün olmalıydı ama malesef yine yokuz..
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 21:07
Brezilya ne ballı yahu çok rahat grup oldu.
Belçika ile İsviçre de yaşadı yahu. :D O ne öyle. :D
İspanya - Hollanda eşleşti efsane oldu.
5267
06.Aralık.2013, 21:14
Uruguay-İtalya-İngiltere :0:
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 21:14
Uruguay çıkar o gruptan. :D Yunanistan,İsviçre ve Belçika'nın gruplar ne öyle yahu biz olacaktık orda ah ah. :(
Ben bu turnuvada Bosna'yı tutuyorum.Güzel kura çektiler çıkarlar gibi.
5267
06.Aralık.2013, 21:16
Arjantin-Bosna-İRAN-Nijerya
Almanya-Portekiz :0:
Lesandro Parleo
06.Aralık.2013, 21:17
A Grubu
-Brezilya
-Hırvatistan
-Meksika
-Kamerun
B Grubu
-İspanya
-Hollanda
-Şili
-Avustralya
C Grubu
-Kolombiya
-Yunanistan
-Fildişi Sahili
-Japonya
D Grubu
-Uruguay
-Kosta Rika
-İngiltere
-İtalya
E Grubu
-İsviçre
-Ekvator
-Fransa
-Honduras
F Grubu
-Arjantin
-Bosna-Hersek
-İran
-Nijerya
G Grubu
-Almanya
-Portekiz
-Gana
-ABD
H Grubu
-Belçika
-Cezayir
-Rusya
-Kore
Fearless Coward
3 tane çok basit grup var.Şu turnuvada olmak vardı kesin çıkardık gruplardan yaktın bizi AVCI.
MuraTBudaN
Yunanları ayırıyorlar bu kura seçimlerinde :n:
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 21:22
A Grubu
-Brezilya
-Hırvatistan
B Grubu
-İspanya
-Hollanda
C Grubu
-Kolombiya
-Fildişi Sahili
D Grubu
-Uruguay
-İtalya
E Grubu
-İsviçre
-Fransa
F Grubu
-Arjantin
-Bosna-Hersek
G Grubu
-Almanya
-Portekiz
H Grubu
-Belçika
-Rusya
Adettendir bu takımların çıkacağını düşünüyorum.
SAİT71
06.Aralık.2013, 21:25
Yunanistan'a bak arkadaş her organizasyonda mı ballı olu bir takım yahu :@
Ralph
06.Aralık.2013, 21:27
Yine bomboş bir yaz geçecek, yazık.
playeray
06.Aralık.2013, 22:19
Yunanistan'ın grubu kolay değil ki Kolombiya Yunanlara ayarı verir. Fildişi de gününde olursa Yunanların hiç şansı yok. Diğer ekip de Japonya zaten. İtalya'yı geçenlerde duman etmişlerdi hani hatırlarsanız
byariff
06.Aralık.2013, 22:29
a: brezilya,meksika
b: ispanya,hollanda
c:Kolombiya,fil disi
d:italya,uruguay
e: Fransa,Ekvador
f: Arjantin,Bosna
g: Almanya,Portekiz
h:belcika,rusya
favorilerim
BaGa TaRKaN
06.Aralık.2013, 22:41
Bende Tahminlerimi Yazayım;
Brezilya, Kamerun
İspanya, Hollanda
Kolombiya, Japonya
İtalya, Uruguay
Fransa, Ekvador
Arjantin, Bosna Hersek
Almanya, Gana
Belçika, Kore
Turnuvanın Flaş Takımı Olmasını Beklediğim Takımlar;
Bosna Hersek
Belçika
Ekvador
zeck17
06.Aralık.2013, 22:53
yunanistan gayet zor kura çekmiş bu arada fransa da platini ne çalışıyor be her seferinde aynısı
eng1n
06.Aralık.2013, 23:20
Yunanistan, Kolombiya ve Japonya'yı tokatlar Fildişi ile de berabere kalıp grup 1.si olur.
omersal
06.Aralık.2013, 23:31
Brezilyalı hatun için bile izlenirdi kura çekimi :D
Kuraya gelince benim de yorumum klişe olacak : D Grubu ölüm grubu ve 2.turdaki olası Brezilya-Hollanda(İspanya) eşleşmesi baya zorlu. B Grubundan 2. çıkacak takıma yazık olacak :)
zeck17
06.Aralık.2013, 23:53
Son olarak arkadaş bu portekizin ve hollandanın hiç mi lobisi yok adamlar hep zor kura
footballer33
07.Aralık.2013, 00:02
Gruplar çok ilginç. Fransa lobisi yine çalışmış. İlk ikiye gireceğini düşündüğüm takımları da yazayım:
A Grubu
-Brezilya
-Meksika
B Grubu
-İspanya
-Hollanda
C Grubu
-Kolombiya
-Fildişi Sahili
D Grubu
-İngiltere
-İtalya
E Grubu
-İsviçre
-Fransa
F Grubu
-Arjantin
-Nijerya
G Grubu
-Almanya
-Portekiz
H Grubu
-Belçika
-Rusya
SAİT71
07.Aralık.2013, 00:17
Yunanlılar bence çok disiplinli. Her büyük turnuvada varlar ve en kötü 2. tura çıkıyorlar. Biz kendi takımımıza göre kıyas yapıyoruz ancak Yunanistan o zor denilen takımları geçecektir bence.
nerazzuri
07.Aralık.2013, 00:34
Yunanistan'ı n'aptınız yahu. 3 tane taş gibi stoperleri var. :) Sokratis,Avraam,Kyriakos. Üstüne Holebas,Samaras,Mitroglou. En kötü 2.çıkarlar.
Turnuvanın favorileri bana göre, Brezilya-İtalya-Almanya.
GeNç KaRTaL
07.Aralık.2013, 01:33
A grubunda,Brezilya alır götürür,diğerleri ikincilik için kapışır.B grubunda bir sürpriz olmazsa ki pek sürprize imkan veren takımlar değiller,Hollanda ve İspanya ilk 2'yi alır,kim birinci olur göreceğiz.C grubunda Yunanistan yine ballı bir kura çekmiş gibi duruyor ama Kolombiya ile Fildişi fena takımlar değiller.Bu üçlü kapışırlar ilk 2 için.Japonya'nın son durumu hakkında pek fikrim yok.D grubu baya güzel olmuş.İtalya,Uruguay ve İngiltere'nin kapışmaları beklendiği gibi zevkli olur umarım.E grubunda Fransa'ya kebap bir grup gelmiş.Diğer takımların durumlarını pek bilmiyorum ama İsviçre bir adım önde gibi.F grubunda Arjantin lider çıkar yüksek ihtimal,ikincilik için Bosna ve Nijerya kapışır gibi duruyor.G grubu da güzel bir grup olmuş.Almanya lider çıkar muhtemelen.Diğer üçlü de ikicincilik için kapışırlar.H grubunda da Belçika ve Rusya gruptan çıkmak için daha favori gözüküyorlar.
byrocky
16.Nisan.2014, 01:43
Benim de favorilerim bunlar. Keşke Türkiye olsaydı :(
http://i.hizliresim.com/0V8d3Y.jpg
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 19:35
Scolari'de ki kafadan istiyorum.Umarım soğanın sapını bile alamazlar.
Sadece İngiltere'yi destekliyorum artık.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 20:18
meloyu kadroya almadigi icin mi bu beddua :n:
omersal
07.Mayıs.2014, 20:20
Scolari'de ki kafadan istiyorum.Umarım soğanın sapını bile alamazlar.
Sadece İngiltere'yi destekliyorum artık.
Belki de kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Melo nasıl kadroya giremez aklım almıyor. Benim de sempatim azaldı Brezilya'ya(Gerçi zaten pek yoktu da). Robinho, Kaka, Coutinho, Lucas Moura, Lucas Leiva, Filipe ve Miranda da kadro dışı kalmış gerçi.. İlginç gerçekten..
İşte Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosu:
KALECİLER: Julio Cesar, Jefferson, Victor
DEFANS: Dante, David Luiz, Thiago Silva, Henrique, Dani Alves, Maicon, Marcelo, Maxwell
ORTA SAHA: Fernandinho, Hernanes, Luiz Gustavo, Oscar, Paulinho, Ramires, Willian.
FORVETLER: Neymar, Fred, Hulk, Jô, Bernard
Fearless Coward
07.Mayıs.2014, 20:20
Roni ve Kaka'yı anlarım da Coutinho nasıl çağırılmaz yahu. :)
E.Cartman
07.Mayıs.2014, 20:31
Robinho'yu Kaka'yı falan geçin, Lucas Leiva'yı da geçin. Lucas Moura ve Coutinho da tartışmaya açık ama Melo, Filipe Luis ve Miranda'nın girememesi çok ilginç. Scolari fantezi yapmış biraz. Bari Ronaldinho'yu alaydı da son bir kez dünya kupasında izleseydik adamı.
Banega
07.Mayıs.2014, 20:34
2002,2006,2010(Özellikle 2002 ve 2006) Dünya Kupası öncesi Brezilya'nın kadrosu hep mükemmel olmuştur.Galaksi takımı gibi kadroları vardı.Beni hep heyecanlandırırdı.Fakat şu an zerre heyecan yok.Takımda üst düzey yıldız olarak söyleyebileceğimiz stoperler dışında sadece Neymar ve Hulk var.Brezilya'ya göre çok vasat bir kadro.
Galiba Brezilya 2010 Dünya Kupası'ndan sonra Melo'ya hala kızgın.Bir daha kadroya giremez.Ama şu bir gerçektir ki, o Melo şu an Luiz Gustavo'dan da, Paulinho'dan da kat kat iyi.
Umarım evinde havalara giren Brezilya'yı güzel bir tokatlarlar.Artık futbolun efendileri Güney Amerika ülkeleri değil, Avrupa uleyn :n:
Geçen seneki Konfederasyon Kupası'nı unutun, o çok önemli değildi, Brezilya Dünya Kupası'nda İspanya ile karşılaşırsa elenir.Umarım karşılaşırlar.
byariff
07.Mayıs.2014, 20:35
paulinho ve hernanes melodan iyimi bence hayir... luiz gustavo bile melodan iyi degil ocagina atesler dussun brezilya insallah elenirsin. :D
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 20:37
meloyu kadroya almadigi icin mi bu beddua :n:
Hak edip de gidemeyen emekçiler için.Özellikle Filipe Luis için.
SAİT71
07.Mayıs.2014, 20:40
Şu kadroya almadığı adamları bize verse Brezilya, turnuvada şampiyonluğa oynardık :n:
Roni ve Kaka'yı anlarım da Coutinho nasıl çağırılmaz yahu. :)
coutinho yu anlarımda filipe luis ve lucas nasıl olmaz ya , lucas o kadrodaki kanat namına oynucak tüm adamlardan daha yararlı olur (willian, neymar , hulk ,bernard ) koyucaksın hulk u forvete fred le jo çöpünü atıcaksın lucası sağa koyucan ama nerde :icon_cool:
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 20:48
bu kadro ispanyayi finalde 3-0 yendi :n:
mustangshelby
07.Mayıs.2014, 21:39
Brezilya'da kadroya giremeyenler arasında şaşırdığım tek isim Filipe Luis'tir nasıl giremez aklım almıyor Maxwell girmiş o yok... birazda lucas moura şaşırtabilir gerisi normal.
eng1n
07.Mayıs.2014, 21:53
Melo zaten DK da bi kere yakti Brezilyayi bi daha secilmemesi dogru karar olmus. Saatli bomba yerine daha kaliteli, ne verecegi belli adamlar secmis scolari.
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 21:55
Melo her türlü iyidir Gustavo'dan ama takımlarının yetersizliğini Melo'ya bağlamışlar,egolarından geçilmiyor.
uAburak89
07.Mayıs.2014, 22:02
Brezilya milli takımı için seçenek çok, hocaları da kendi adamlarını alıyor hep. Melo 1. Sınıf bir ligde oynamıyor, geçmişten de sabıkası var. Seçilmesi sürpriz olurdu.
Kaka Leite
07.Mayıs.2014, 22:13
Robinho'yu Kaka'yı falan geçin, Lucas Leiva'yı da geçin. Lucas Moura ve Coutinho da tartışmaya açık ama Melo, Filipe Luis ve Miranda'nın girememesi çok ilginç. Scolari fantezi yapmış biraz. Bari Ronaldinho'yu alaydı da son bir kez dünya kupasında izleseydik adamı.
Roni gibi Kaka da alınabilirdi.
Neyse almasa da favorimiz aynı.
Sheriff
07.Mayıs.2014, 22:16
Tombik Ronaldo'yu da alsaydı hatta. Edmin yokmu, banlayın bunu yea..
europeanconquer
07.Mayıs.2014, 22:34
Portakalım beniiiiiiiiiim !
Hollandalıyız artık :n:
E.Cartman
07.Mayıs.2014, 23:01
Roni gibi Kaka da alınabilirdi.
Neyse almasa da favorimiz aynı.
Ronaldinho'nun verebileceği futbol zevkiyle Kaka'nın ki bir değil.
Kaka Leite
07.Mayıs.2014, 23:18
Ronaldinho'nun verebileceği futbol zevkiyle Kaka'nın ki bir değil.
Kime göre?
Şu oyuncuların verdiği seyir zevkinin kişiye özel olduğunu bir anlamadınız gitti. Ronaldinho'yu bende çok severim ama bana göre vereceği seyir zevki Kaka ile eşdeğer.
Ayrıca bu iki oyuncunun tecrübesi bile çok şey katardı.
E.Cartman
07.Mayıs.2014, 23:24
Kime göre?
Şu oyuncuların verdiği seyir zevkinin kişiye özel olduğunu bir anlamadınız gitti. Ronaldinho'yu bende çok severim ama bana göre vereceği seyir zevki Kaka ile eşdeğer.
Ayrıca bu iki oyuncunun tecrübesi bile çok şey katardı.
Yoo gayet farkındayım kişiye özel olduğunun ama Kaka'nın sana eşdeğer zevk vermesinin nedeni Kaka hayranlığın. Ronaldinho'nun verdiği zevk ise evrenseldir. Ronaldinho'nun oyun stilinden zevk almak için Ronnie'yi sevmek veya belirli bir oyun tarzını beğenmek gerekmez. Futboldan hiç zevk almayan biri bile Ronaldinho gibi oynayan bir adamı izlerken zevk alabilir rahatlıkla ama Kaka için durum farklı. Hee Ronnie yaşı nedeniyle eskisi gibi oynayamaz tabii ama 20 dakka yarım saat oynasa bile Ronaldinho var kafi. Ronnie oynuyor diye maçın onlu kısmını izleyecek bir çok insan bulunabilir ancak Kaka için öyle değil durum. Şu Milan ve Kaka hayranlığın bazen bakış açını çok daraltıyor Ceko.
ozan42
08.Mayıs.2014, 00:19
Brezilya şuanda İspanyayı tokatlıyıp evine yollar.Brezilya'nın fizik kalitesi karşısında İspanya duramaz. Neymar, Luis Gustavo ve David Luiz yeter.Konfederasyon finalinde göze çarpan Brezilyalı oyuncular bunlardı.:D
footballer33
08.Mayıs.2014, 00:41
Dişlek alınmamış kadroya, buz gibi oldum bee! Assis şu an ne yapıyor acaba? :icon_biggrin: Scolari de gözümün önünde ol, Brezilya'da kal diyordu R10'a. Fena şişmiştir şimdi. :)
Turnuvada sürecekleri 11 de üç aşağı beş yukarı böyle olur:
Julio Cesar
Dani Alves - David Luiz - Thiago Silva - Marcelo
Oscar - Ramires - Paulinho
Neymar - Fred - Hulk
E.Cartman
08.Mayıs.2014, 01:04
http://globoesporte.globo.com/futebol/copa-do-mundo/playerlist.html
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Mayıs.2014, 02:11
ispanyolca sadece bana mi seksi geliyor acaba[MEX] :n:
@spy guzel bir paylasim, tesekkur ederiz :D
davidvilla
03.Haziran.2014, 14:12
dany'li chedjou'lu ndjock'lu kamerun dünya kupasını alır beyler.
Aha bu bold abiler gruptan çıkar;
A Grubu
-Brezilya
-Hırvatistan
-Meksika
-Kamerun
B Grubu
-İspanya
-Hollanda
-Şili
-Avustralya
C Grubu
-Kolombiya
-Yunanistan
-Fildişi Sahili
-Japonya
D Grubu
-Uruguay
-Kosta Rika
-İngiltere
-İtalya
E Grubu
-İsviçre (lider çıkar)
-Ekvator
-Fransa
-Honduras
F Grubu
-Arjantin
-Bosna-Hersek
-İran
-Nijerya
G Grubu
-Almanya
-Portekiz
-Gana
-ABD
H Grubu
-Belçika
-Cezayir
-Rusya
-Kore
bu sene bence sert bir dünya kupası olacak, süprize açık çok iyi takımlar var,
cezayir nijerya bosna gana kolombiya şili bunlar hafife alınmaması gereken takımlar, bir iki favoriyi gruplarda bırakabilirler.
Banega
03.Haziran.2014, 14:19
Hatırlıyorum da, Fransa'da Nasri kadroya alınmayınca sevgilisi twitter'da Fransa'ya ve Deschamps'a fena küfürler etmişti.Sonra büyük bir tepki almıştı ama ''Sözüm Fransa'ya değil, milli takımına'' demişti. :D
Deschamps haklı bir yere kadar bence.''Nasri yedekte olmayı kabullenmeyip sorun çıkaracak, bu durumda neden kadroya alayım ki?''
davidvilla
03.Haziran.2014, 14:21
Hatırlıyorum da, Fransa'da Nasri kadroya alınmayınca sevgilisi twitter'da Fransa'ya ve Deschamps'a fena küfürler etmişti.Son büyük bir tepki almıştı ama ''Sözüm Fransa'ya değil, milli takımına'' demişti. :D
Deschamps haklı bir yere kadar bence.''Nasri yedekte olmayı kabullenmeyip sorun çıkaracak, bu durumda neden kadroya alayım ki?''
demek ki nasri'yi beğenmeyen bir tek ben değilmişim , helal döşam adamsın :D
omersal
03.Haziran.2014, 14:56
demek ki nasri'yi beğenmeyen bir tek ben değilmişim , helal döşam adamsın :D
Ben sen ve döşam :D ilk parladığı sezonlarda iyiydi nasri ama sonradan gelişme gösteremedi bence.
wladcas
03.Haziran.2014, 15:45
Cezayir ve Belçika çıkacak gruptan Ruslar hayal kırıklığı yaşacak.C grubunda ise herşey olabilir Japonlar çıksın isterim ben üst tura çok yaratıcı 3lüsü var forvet arkasında Kagawa-Honda-Kiyotake
İsviçre zaten çok bomba.Genç forvetleri Drmic bu sezon için Leverkusen ile anlaştı.Ricardo Rodriguez falan zaten akıyor adam hayatının sezonunu geçirdi Wolfsburg'da.
Çok güzel işler dönecek gibi bu kupada :0:
E.Cartman
03.Haziran.2014, 15:50
Ben sen ve döşam :D ilk parladığı sezonlarda iyiydi nasri ama sonradan gelişme gösteremedi bence.
Okeye 4. olayım bende :zuhaha
ForsakeN
03.Haziran.2014, 15:57
Yunanistan'ın grubu :icon_confused: Yine, yeniden :mad:
Fearless Coward
03.Haziran.2014, 16:02
Yunanlar çıkamaz o gruptan rahat olun. :D Fildişi ve Japonya çıkar sanıyorum Falcao oynarsa Kolombiya'nın da şansı var.
Banega
03.Haziran.2014, 16:04
Yunanlar çıkamaz o gruptan rahat olun. :D Fildişi ve Japonya çıkar sanıyorum Falcao oynarsa Kolombiya'nın da şansı var.
Goal.com haber paylaşmıştı az önce, Falcao kupayı kaçıracak diye.Oynamayacak büyük ihtimal.
Edit:Falcao kesin yok.
Facx
03.Haziran.2014, 17:46
falcao yok ama kolombiya nın kadro hala çok iyi james rodriguez , cuadrado , jackson martinez , adrian ramos , quintero , guarin , balanta , c.zapata bence gruptan çıkma şansları çok yüksek eğer falcao olsaydı kesin çıkarlardı zaten
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 17:55
falcao olsaydi ben minimum yari final derdim kolombiya icin. simdiyse yine bir ceyrek gorurler tahminim.
kamerunluyum bu dunya kupasi, cok can yakicaz :D
byariff
03.Haziran.2014, 17:56
en onemliside bacca var adamlarda gol makinesi
Fearless Coward
03.Haziran.2014, 17:59
Bu turnuvada tek kesin bildiğim bir şey var o da Almanlar yine 3. olur. :D Finalse Brezilya-İspanya olur diye düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 18:01
en onemliside bacca var adamlarda gol makinesi
bacca nin hikayesi cok ilgincmis, futbola cok gec baslamis[20sinden sonra]. ona ragmen geldigi nokta inanilmaz.
anil luque
03.Haziran.2014, 18:41
Belçika'dan korkun gençler :icon_cool:
E.Cartman
03.Haziran.2014, 20:10
https://pbs.twimg.com/media/BpN65BCIcAAWTyL.jpg:large
:n::n:
Banega
03.Haziran.2014, 20:32
https://pbs.twimg.com/media/BpN65BCIcAAWTyL.jpg:large
:n::n:
Heee şu adam. :zuhaha
http://www.gizliforvet.com/wp-content/uploads/2013/08/valbuena-650x510-1.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 20:47
1,67 boyu valbuena'nin, messi de 1,69. o kadar da kisa degil yani :mad:
Banega
03.Haziran.2014, 20:54
Arjantin'in 23 kişilik Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı:
KALECİ: Romero, Orios, Andujar
DEFANS: Garay, Fernandez, Zabaleta, Rojo, Basanta, Campagnaro, Demichelis
ORTA SAHA: Gago, Biglia, Mascherano, Di Maria, Maxi Rodriguez, Alvarez, Augusto Fernandez, Perez
FORVET: Sergio Agüero, Higuain, Lavezzi, Palacio, Messi
Almanya'nın Kadrosu:
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Münih), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Savunma: Jerome Boateng (Bayern Münih), Erik Durm (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (SC Freiburg), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (FC Arsenal)
Orta saha: Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze (Bayern Münih), Sami Khedira (Real Madrid), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Bayern Münih), Thomas Müller (Bayern Münih), Mesut Özil (FC Arsenal), Lukas Podolski (FC Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (FC Chelsea), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih)
Forvet: Miroslav Klose (Lazio)
İşte Fransa'nın 23 kişilik kadrosu:
KALE: Mickael Landreau, Hugo Lloris, Stephane Ruffier; DEFANS: Mathieu Debuchy, Lucas Digne, Patrice Evra, Laurent Koscielny, Eliaquim Mangala, Bacary Sagna, Mamadou Sakho, Raphael Varane; ORTA SAHA: Yohan Cabaye, Clement Grenier, Blaise Matuidi, Rio Antonio Mavuba, Paul Pogba, Moussa Sissoko, Mathieu Valbuena; FORVET: Karim Benzema, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Loic Remy, Franck Ribery
İtalya'nın 23 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Kaleciler: Gianluigi Buffon, Mattia Perin, Salvatore Sirigu.
Defans oyuncuları: Ignazio Abate, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Matteo Darmian, Mattia De Scioglio, Paletta.
Orta saha oyuncuları: Alberto Aquiliani, Antonio Candreva, Daniele De Rossi, Claudio Marchisio, Marco Parolo, Andrea Pirlo, Thiago Motta, Marco Veratti.
Forvet oyuncuları: Mario Balotelli, Antonio Cassano, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne, Alessio Cerci.
İspanya'nın 23 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), David De Gea (Manchester United)
Defans: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Javi Martinez (Bayern Münih), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea)
Orta saha: Xavi (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City)
Forvet: Pedro (Barcelona), Diego Costa (Atletico Madrid), David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea)
Hollanda'nın 23 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)
Defans: Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Terence Kongolo ve Stefan de Vrij (Feyenoord), Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Paul Verhaegh (Augsburg).
Orta saha: Wesley Sneijder (Galatasaray), Nigel de Jong (Milan), Daley Blind (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Georginio Wijnaldum (PSV)
Forvet: Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Memphis Depay (PSV)
İşte Portekiz'in kadrosu;
Kaleci: Beto (Sevilha), Eduardo (SC Braga), Rui Patrício (Sporting)
Defans: André Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahçe), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Valência), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valência)
Orta saha: João Moutinho (Mónaco), Miguel Veloso (D. Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Rúben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)
Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (SC Braga), Hélder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Nani (Manchester United), Rafa (SC Braga), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg)
İşte Uruguay'ın nihai kadrosu:
Kaleci: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco Da Gama), Rodrigo Munoz (Libertad)
Defans: Diego Lugano (West Bromwich Albion), Diego Godin, Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Martin Caceres (Juventus), Maximiliano Pereira (Benfica), Jorge Fucile (Porto), Sebastian Coates (Nacional)
Orta saha: Egidio Arevalo Rios (Morelia), Walter Gargano (Parma), Diego Perez (Bologna), Alvaro Gonzalez (Lazio), Alvaro Pereira (Sao Paulo), Cristian Rodriguez (Atletico Madrid), Gaston Ramirez (Southampton), Nicolas Lodeiro (Botafogo)
Forvet: Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Diego Forlan (Cerezo Osaka), Cristian Stuani (Espanyol), Abel Hernandez (Palermo)
Kaka Leite
03.Haziran.2014, 21:13
Sneijder ile arasında 3 cm var bu adamın niye olay oldu ki? :icon_biggrin:
footballer33
04.Haziran.2014, 00:52
Dünün çocukları, şimdi Brezilya'yı kasıp kavurmaya gidiyor. :)
http://i.hizliresim.com/27R85v.jpg (http://hizliresim.com/27R85v)
davidvilla
04.Haziran.2014, 01:03
Onlari kavurmaya cevirip yemesinler yalnız :) ben gruptan sonra eleneceklerini düşünüyorum.
Facx
04.Haziran.2014, 01:10
ben Belçika'dan en az bi yarı final bekliyorum , muhtemelen onları desteklicem zaten :D
omersal
04.Haziran.2014, 01:38
Bu dünya kupasını bilmem ama gelecek dünya kupasında Belçika şampiyonluğa oynar :) Bu oyuncuları 4 sene sonra düşünemiyorum.
MoisHaLe
04.Haziran.2014, 01:52
Benimde gönlüm Belçika'dan yana ama bu kupada olmasa da önümüzdeki kupanın sahibi kesinlikle onlar:)
Ayrıca Brezilya en az bir yarı final oynayacaktır ev sahibi avantajından dolayı..
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Haziran.2014, 01:56
en az yari final kotumser bir yorum olmus brezilya icin. minimum final kurtarir onlari bence. hatta maracanada bir uruguay-brezilya finali olursa tadindan yenmez. 1950nin rovansi olur.
MoisHaLe
04.Haziran.2014, 01:58
Açıkçası benim gönlümden geçen Bosna - Belçika finali :)
Night_Mare17
04.Haziran.2014, 02:12
Brezilya şampiyon olur Neymar'da milli takım performansından dolayı Dünya Kupası efsaneleri arasındaki yerini alır bence. Efsane hareketler yapmayı deneyecektir kendini Dünya futbol tarihine yazdırmak için.
playeray
04.Haziran.2014, 03:25
Bence yine İspanya şaşmaz alır kupayı. Belçika da gruptan sonra Portekizle eşleşip elenir.
di canio
04.Haziran.2014, 04:03
Katıldığımız 2002 hariç izlediğim tüm DK turnuvalarında İtalya'yı desteklemiştim ama bu turnuva Bosna Hersek'liyim. Hem tarihsel, hem Boliç, hem Susic, hem de renk bağımız birleşince tereddütüm yok.
BaFraLı
04.Haziran.2014, 12:50
Bende Cezayir'i destekliyorum bu turnuvada. M'bolhi diye bi kalecileri var bence çok dengesiz ve yersiz bir kaleci. Bi kaç maçını izlemiştim değişik atraksiyonlar yapan kalecilerden. Kadroları fena değil. Önemli futbolcuları hep yurtdışında oynuyor. Gruptan çıkma şansları zor gibi ama bi sürpriz yapabilirler, belki.
sui generis
04.Haziran.2014, 13:50
Emenike ve Webo'nun yanında her kupada olduğu gibi İngiltere'nin destekçisiyiz :)
mpaker66
04.Haziran.2014, 14:55
Kolombiya. Büyük işler yapacaklar.
CocukMenajer
04.Haziran.2014, 15:46
Eden Hazard'ın kupaya damga vuracağını düşünüyorum.Gönlümden geçen takım Belçika
Banega
04.Haziran.2014, 18:59
Dünya Kupası'nın En Değerli oyuncuları İlk 11:
http://www.transfermarkt.com.tr/top-11-dunya-kupası-rsquo-nın-en-değerli-oyuncular/view/news/161735
fbdevil190737
04.Haziran.2014, 21:19
Favoriler İspanya ve Brezilya gibi gözükse de ; Belçika ve Bosna Herseğin neler yapacaklarını oldukça merak ediyorum . Sistem takımları sürpriz işlere imza atabilirler Dünya Kupası'nda .
attirson
04.Haziran.2014, 21:59
Brezilya'nın finale cıkması garanti hatta kupayı almak dısında herşey basarısızlık Brezilya icin net favori ve ev sahibi cünkü.Brezilya'nın rakibi İspanya olmaz ama.Bence bu sene final göremez İspanya.
Bu arada eslesmeler önceki senelerde oldugu gibi A1-B2 , A2-B1 şeklindeyse erken bir Brezilya-İspanya maçı izleyebiliriz.
Cengo
04.Haziran.2014, 22:09
http://animacoder.com/wp-content/uploads/omer-urundul52.jpg
europeanconquer
04.Haziran.2014, 22:12
İngiltere'de Sky Sports'mu yayınlıyor Dünya Kupası'nı :( ?
attirson
04.Haziran.2014, 22:16
Robben=Robın :D Birde Köyt muhabbeti yapıyorlardı Avrupa Şampiyonası'nda. :D
Banega
04.Haziran.2014, 22:18
Mançestır :D
Üründül reyiz olmadan Dünya Kupası'nın keyfi yok valla. :zuhaha
Bu Dünya Kupasında da var değil mi? (oo)
uAburak89
04.Haziran.2014, 23:38
Yorumcular Ümit Özat ve Gürkan Kubilay olacakmış, şaka gibi ama komik değil.
anil luque
04.Haziran.2014, 23:39
Fedon ile Tarık Mengüç olsa daha dinlenesi bir ikili olabilirdi.
europeanconquer
04.Haziran.2014, 23:44
Yorumcular Ümit Özat ve Gürkan Kubilay olacakmış, şaka gibi ama komik değil.
Kesinlike TRT 1'den izlemem tek başıma izlediğim zaman,açarım internetten,hangi dilde bulursam izlerim.
Ümit Özat ney la,hadi onu geçtim Gürkan Kubilay spor ile ilgili bir adam bile değil(yani dikkate alınacak birisi değil),öyle boş beleş köşe yazıları falan var benim bildiğim.Ümit Özat Hollanda maçında Sneijder'ı eleştirip falan durur durup dururken televizyonu parçalarım falan,Allah korusun.
attirson
04.Haziran.2014, 23:56
Bence son dakika Ömer Üründül diyecekler. :D Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. :D
CocukMenajer
04.Haziran.2014, 23:57
Trt Spor'da İbrahim Kırkayağın sunduğu program ya da İşte Gol programında Ömer Üründül maç anlatacağını söylemişti.
playeray
04.Haziran.2014, 23:57
yav gürkan kubilay diyetisyen doktor falan değil mi ne iş bu :D
europeanconquer
04.Haziran.2014, 23:58
Adam maç yorumlarken bir yandan da yağlılardan,sakatatlardan uzak durun,fazla karbonhidrat tüketmeyin falan mı diyecek :n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 00:00
trt spor ikinci dil secenegi var midir acaba eurosportta oldugu gibi :n:
omer urundul falan neyse de umit ozat ne alaka anlamadim. doktor icin bile lafim olmaz, nese katar belki de umit ozatin ne dedigi bile anlasilmaz. zaten yarattigi skandal bile devlet televizyonunda olmasina engel teskil etmeliydi. gerci devlet televizyonu degil artik orasi :D
davidvilla
05.Haziran.2014, 00:14
Fedon ile Tarık Mengüç olsa daha dinlenesi bir ikili olabilirdi.
Ahah muthis valla fedon yunanistan'i överdi boyna :)
uAburak89
05.Haziran.2014, 00:17
Yanlış alarmmış, maç yorumu yapmayacaklarmış. Program yapacaklarmış sadece.
MoisHaLe
Yok artık Ümit Özat, Gürkan Kubilay falan ne iş yaa ??? Bunlara 90 dakika tahammül edebilecek insan var mıdır? Ömer Üründül iyidir iyi o konuşsun hiç değilse..
TeNaciOUS MidFieLdeR
fedon hayatta mi ki :D
yasiyorsa hemen teklif goturulsun. arada sarki da patlatir :D
biri sarki soyler oburu diyet listesi verir, dunya kupasina bak :D
SAİT71
05.Haziran.2014, 04:59
2014 FIFA Dünya Kupası'nda 32 + yaşındaki oyuncular. En yaşlısı 42 yaşındaki Mondragon :D
GROUP A
Brazil
DF - Maxwell (32)
DF - Maicon (32)
Cameroon
FW - Samuel Eto'o ( 33 )
FW - Pierre Webó (32)
Croatia
GK - Stipe Pletikosa (35)
DF - Darijo Srna (32)
DF - Danijel Pranjić (32)
FW - Ivica Olić (34)
Mexico
GK - José de Jesús Corona ( 33 )
DF - Carlos Salcido (34)
DF - Rafael Marquez (35)
DF - Francisco Javier Rodriguez (32)
GROUP B
Australia
GK - Eugene Galeković ( 33 )
MF - Mark Bresciano (34)
FW - Tim Cahill (34)
Chile
GK - Johnny Herrera ( 33 )
FW - Esteban Paredes ( 33 )
Netherlands
FW - Dirk Kuyt ( 33 )
Spain
GK - Iker Casillas ( 33 )
MF - Xavi (34)
MF - Xavi Alonso (32)
FW - David Villa (32)
GROUP C
Colombia
GK - Faryd Mondragón (42)
DF - Mario Yepes (38)
MF - Aldo Leão Ramírez ( 33 )
Cote d'Ivoire
GK - Boubacar Barry (34)
DF - Didier Zokora ( 33 )
DF - Kolo Toure ( 33 )
FW - Didier Drogba (36)
Greece
DF - Loukas Vyntra ( 33 )
DF - Vangelis Moras (32)
MF - Giorgos Karagounis (37)
MF - Kostas Katsouranis (34)
FW - Thoeofanis Gekas (34)
FW - Dimitris Salpingidis (32)
Japan
MF - Yasuhito Endo (34)
FW - Yoshito Okubo (32)
GROUP D
Costa Rica
GK - Patrick Pemberton (32)
England
MF - Steven Gerrard (34)
MF - Frank Lampard (35)
FW - Rickie Lambert (32)
Italy
GK - Gianluigi Buffon (36)
DF - Andrea Barzagli ( 33 )
MF - Andrea Pirlo (35)
Uruguay
GK - Rodrigo Muñoz (32)
DF - Diego Lugano ( 33 )
MF - Diego Perez (34)
MF - Egidio Arevalo Rios (32)
FW - Diego Forlan (35)
GROUP E
Ecuador
DF - Walter Ayovi (34)
DF - Jorge Guagua (32)
MF - Edison Mendez (35)
MF - Segundo Castillo (32)
France
GK - Mickaël Landreau (35)
DF - Patrice Evra ( 33 )
Honduras
GK - Noel Valladares (37)
GK - Donis Escober (34)
DF - Victor Bernardez (32)
FW - Jerry Palacios (32)
Switzerland
NONE
GROUP F
Argentina
GK - Agustin Orion (32)
DF - Martin Demichelis ( 33 )
DF - Hugo Campagnaro ( 33 )
MF - Maxi Rodriguez ( 33 )
FW - Rodrigo Palacio (32)
Bosnia and Herzegovina
GK - Asmir Avdukić ( 33 )
DF - Emir Spahić ( 33 )
MF - Zvjezdan Misimović (32)
Iran
GK - Rahman Ahmadi ( 33 )
DF - Jalal Hosseini (32)
DF - Amir Hossein Sadeghi (32)
MF - Javad Nekounam ( 33 )
Nigeria
DF - Joseph Yobo ( 33 )
FW - Shola Ameobi (32)
FW - Peter Odemwingie (32)
GROUP G
Germany
GK - Roman Weidenfeller ( 33 )
FW - Miroslav Klose (36)
Ghana
NONE
Portugal
GK - Beto (32)
DF - Bruno Alves (32)
DF - Ricardo Costa ( 33 )
United States
GK - Tim Howard (35)
GK - Nick Rimando (34)
DF - DaMarcus Beasley (32)
MF - Jermaine Jones (32)
MF - Brad Davis (32)
MF - Kyle Beckerman (32)
GROUP H
Algeria
NONE
Belgium
DF - Daniel Van Buyten (36)
Russia
GK - Sergey Ryzhikov ( 33 )
DF - Sergei Ignashevich (34)
MF - Roman Shirokov (32)
South Korea
DF - Kwak Tae-Hwi (32)
En yaşlı Kaleci
Faryd Mondragón (Colombia: 42)
En yaşlı Defans
Mario Yepes (Colombia: 38)
En yaşlı Orta Saha
Giorgos Karagounis (Greece: 37)
En yaşlı Forvet
Didier Drogba (Cote d'Ivoire: 36)
En yaşlı 5 takımın yaş ortalaması
28.4 - Argentina
28.2 - Portugal
28.0 - Uruguay
28.0 - Spain
27.9 - Iran
playeray
05.Haziran.2014, 06:28
21 Haziran'da Mondragon'un doğum günüymüş yani 43 yaşına girecek. Eğer ondan sonra maça çıkarsa sanırım rekor kırıyor
di canio
05.Haziran.2014, 10:56
Forma giyeceği herhangi bir maçta Roger Milla'ya ait rekoru kırıyor. Tarihin önemi yok.
eng1n
05.Haziran.2014, 21:24
http://i.imgur.com/UVFGqTN.jpg
Balotelli Instagramdan bunu paylaşmış. ulan ne adamm ya
attirson
05.Haziran.2014, 23:41
Müslüman bir ülkede böyle bir olayı yaptıgını düsünsenize. :D Sahada yakarlar. :D
E.Cartman
06.Haziran.2014, 16:53
http://i.imgur.com/ChXu9BB.jpg
Fearless Coward
06.Haziran.2014, 19:53
Ribery kadrodan çıkartılmış 2.'likleri kesinleşti bence İsviçre lider çıkar. :D
bilmania
06.Haziran.2014, 20:35
Belçika şampiyon olur bence.
Ronaldinho 10
07.Haziran.2014, 02:28
Marco Reus de sakatlanmis.. :(
uAburak89
07.Haziran.2014, 03:29
Önemli isimler arka arkaya sakatlanıyor maalesef.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Haziran.2014, 04:04
belcika sempatik bir takim ama bence hic sanslari yok bu kupada. ispanya, almanya, brezilya gibi son zamanlarin en formda milli takimlari dururken belcikaya sira gelmez diye dusunuyorum.
bu arada hollandanin son maclarini izledim. van gaal ne yapmak istiyor anlamis degilim. onde robben sino ve rvp haric kadronun tamami savunmaciyla cikiyor. ustelik 3lu savunma kullaniyor. rakipleri icin bir sasirtmaca midir nedir, bu sekilde basarili olmasi imkansiz gibi.
bence bu dunya kupasina 1 hafta kala yapilan hazirlik maclari da sacmalik. takimlara zarar vermekten baska bir ise yaradiklari yok. kazandiracaklarindan cok kaybettirdikleri. cok fazla sakatlik oluyor.
Fearless Coward
07.Haziran.2014, 04:14
Messi de geçen maç imkansızı başarıp boş kaleye auta atmış. :D Sürpriz isimlerin yıldızlaşacağı bir dünya kupası olabilir ancak finalin adı brezilya-ispanya olur diye düşünüyorum. Almanlar'dan yine 3.'lük bekliyorum. Ahtapot Paul'dan sonra şimdi de Fil reis çıkmış sadece Almanya için tahmin yapıcakmış bu zamana kadar 33 tahmin yapmış 30'unu bilmiş sanırım. :D Almanya için Portekiz'le berabere kalacağını diğer 2 maçı kazanıp gruptan çıkacağını söylemiş. :D İddaa'da bassak mı ne. :p
davidvilla
07.Haziran.2014, 10:18
Ribery kadrodan çıkartılmış 2.'likleri kesinleşti bence İsviçre lider çıkar. :D
Isvicre kan alir kan :)
Gol bile yemezler :)
europeanconquer
07.Haziran.2014, 11:11
Şöyle bir kadrolara baktım da bence Belçika'dan çok İsviçre'nin sürpriz yapma ihtimali daha çok ve Kaan abinin dediği gibi yıldız isimler yerine,sürpriz isimlerin damga vuracağı bir Dünya Kupası olur ; mesela Dany :D
attirson
07.Haziran.2014, 12:42
Klose Ermenistan'la yapılan hazırlık maçında attıgı golle Gerd Müller'i gecerek Almanya tarihinin en golcü futbolcusu olmus.Sans bulması halinde Dünya Kupası tarihinin de en golcü futbolcusu olabilir.Ronaldo 15 gol atmıs Klose 14.
Bu arada Bruno Alves Portekiz-Meksika hazırlık maçında 90+3. dakikada attıgı golle takımına maçı kazandırmıs.
https://vine.co/v/MDrZQHnqUUJ Dehset gol olmus falsoya bak. :D Bundan daha iyi kafa vurusu olamazmıs heralde.
europeanconquer
07.Haziran.2014, 12:48
Orta çok iyi vuruştan çok :n:
Banega
07.Haziran.2014, 14:18
Dünya Kupası'da sakatlanmış beyler. :zuhaha
http://i.hizliresim.com/8nr4nn.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Haziran.2014, 02:36
dunya kupasina dogru hazirlik maksatli maclar yapiladursun, bugun iki mac ayri ayri kitalarda yaz mevsimindeyken hava muhalefetinden yarida kaldi. belcikada cok saglam dolu yagdi, gs juve macindaki gibi oldu bir ara saha. miamideki ingiltere macinda da yildirim muhalefetinden oturu mac yarida kaldi. brezilyada neler gorecegiz bakalim :D
bu arada belcika tunus macinin sonlarina dogru lukaku sakatliktan dolayi degistirildi. disari cikarken sekiyordu, ciddi bir sakatlik olabilir.
omersal
08.Haziran.2014, 10:40
Bosna Hersek, Türkiye'den Destek Bekliyor
http://www.youtube.com/watch?v=nz7eU4Fc8z4
(Youtube linki nasıl koyuluyordu ya ? :( )
ReaList
08.Haziran.2014, 12:16
Sanırım bu Dünya Kupasına damga vuran -daha turnuva başlamadan- yaşanan sakatlıklar oldu/olacak.
Sekopej
08.Haziran.2014, 15:26
2002 Dünya Kupası
Geçmişe gidelim biraz, şunu izledim yeniden ve o günler aklıma geldi. 16 yaşındaydım ama şimdi izlerken hala o gün olduğu gibi tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. O tadı o zamanlar aldık, şimdi bunu yaşayamıyoruz ya, kahroluyor insan.
SAİT71
08.Haziran.2014, 16:28
Vay be sabah 9'da 10'da annem maç var diye kaldırırdı beni. Kahvaltı yaparken DK izlerdik :n:
attirson
08.Haziran.2014, 18:05
21 dakika 2 dakika gibi geldi.5 saat olsa izlenir.
Banega
08.Haziran.2014, 18:15
Ben 6 yaşındaydım o zamanlar.Atletime tükenmez kalemle Türkiye forması çizerdim, arkasına da Hakan Şükür yazardım.Çok güzel günlerdi ya, Hakan Şükür'ün attığı Dünya Kupaları'nın en erken golünü çok net hatırlıyorum, ben hala ısınıyorlar zannediyordum, babama bu gol mü diye sormuştum. :n:
Vay be, ne zamanlardı.Öğlen maçları, Tarkan'ın milli takım şarkısı, İlhan'ın attığı altın gol, Hasan Şaş'ın kolyesi, mahallenin bütün çocuklarında Ümit Davala saç modeli falan. :n:
Bu dünya kupasında da bir kaç maç gece 3-4 gibi oynanacak.Bunu da böyle hatırlarım. :)
MoisHaLe
08.Haziran.2014, 18:16
o dönem 2 ya da 3. sınıfa gidiyordum. derslere gitmez izlerdik. Kıl da bir hocamız vardı hep zehir ederdi o maç günlerini :)
davidvilla
11.Haziran.2014, 11:21
lisedeydim ben de "beyler amerika'da donovan diye bir adam var benim takım amerika demiştim" turnuva öncesi. sonra ilk maçları sanırım portekizle oynuyorlardı tabi herkes portekiz'i tutuyor :D
biz de dışarda top oynuyorduk maçı unutmuşuz, sonra biri koştu geldi kantinden. olum senin donovan harcıyor portekiz'i dedi anaaaa dedim maç vardı koştuk gittik sonra :D
ahanda bu maç
http://www.youtube.com/watch?v=1rX1bbTaJ40
ayrıca o turnuvada almanya'ya hiç haketmedikleri şekilde elenmişlerdi. Bariz hakem hataları.
zaten turnuvaya hakem hataları damga vurmuştu.
bu arada 2014'ü HD seyredebilecek miyiz? Bilgisi olan var mı? TRT1 HD verecek sanırım cunku TRT HD'nin yayın programında yok.
europeanconquer
11.Haziran.2014, 11:47
Bende 6 yaşındaydım,pek hatırlamıyorum ama hatırlamadığın zaman daha bir efsanevi daha bir güzel geliyor gözüne ancak maçların gündüz olduğunu çok net hatırlıyorum.Bizim burada da mahallenin çocukları,abim dahil hepsi Ümit Davala saçı yaptırmıştı,Ronaldo saçı yaptıran vardı :D Ben ikisini de beğenmemiştim,aklımdan dahi geçmemişti yaptırmak,çünkü çok çirkindi yahu :zuhaha
omersal
11.Haziran.2014, 12:10
Bende 6 yaşındaydım,pek hatırlamıyorum ama hatırlamadığın zaman daha bir efsanevi daha bir güzel geliyor gözüne ancak maçların gündüz olduğunu çok net hatırlıyorum.Bizim burada da mahallenin çocukları,abim dahil hepsi Ümit Davala saçı yaptırmıştı,Ronaldo saçı yaptıran vardı :D Ben ikisini de beğenmemiştim,aklımdan dahi geçmemişti yaptırmak,çünkü çok çirkindi yahu :zuhaha
Ne çirkin saçlardı cidden , etrafta da bir sürüydü yaptıran :D
2002de Oliver Kahn insanüstü bir performans sergilemişti ve altın topu almıştı , çok sevinmiştim çünkü kalecilere ayrı bir sempatim vardı o zamanlar.. Ayrıca o turnuvadan beri Kore'ye büyük sempatim var hatta Kore'nin o turnuvadaki 23 kişilik kadrosunu sayabilirdim :D Ahn Jung-Hwan en sevdiğim adamdı , italya'ya altın gol attığı için Perugia'dan gönderilmişti sanırım :D Gerçekten gördüğüm en güzel en keyifli dünya kupasıydı 2002. Çok zevkli maçlar ve sürpriz takımlar vardı. Sonraki dünya kupalarında hep güçlü-güçsüz farkı vardı ama 2014 dünya kupasından da ümitliyim , bu sefer de sürpriz takımlar çıkacak bence.
davidvilla
11.Haziran.2014, 12:56
evet beyler fantasy manager takımlarımızı kuralım lütfen ;
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/
edit: tabi ligi siz çoktan kurmuşsun ben katıldım size :D hangi başlıkta inceleniyor bu :)
Universal
11.Haziran.2014, 14:25
Kupa'da her zaman gibi ülkemiz olmadığından İtalya ve Arjantin'i destekleyeceğim.
Belçika süpriz yapacakmış gibi.
Ama gelin görün gene Brezilya kazanacak:D
byariff
11.Haziran.2014, 15:24
açilis maçinda brezilya affetmez atlet don kilot ne varsa basin h1.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 16:04
Hırvatlar hafife alınacak takım değil. Handikapi bırak kazanamaz bile brezilya bence. Sao paulo da zemin çok kötü, az gollu bir maç olur. 0:0 ya da 1:1 diyorum.
erdem344
11.Haziran.2014, 16:12
o dönem 2 ya da 3. sınıfa gidiyordum. derslere gitmez izlerdik. Kıl da bir hocamız vardı hep zehir ederdi o maç günlerini :)
Brazilya maçının ilk devresinde okullar tatil olmuştu :)
beraber mi izlemiştik ki ?
GeNç KaRTaL
11.Haziran.2014, 20:24
Ahn Jung-Hwan en sevdiğim adamdı , italya'ya altın gol attığı için Perugia'dan gönderilmişti sanırım :D
Ahn Jung-Hwan benim de favori oyuncumdu.:)
Fearless Coward
11.Haziran.2014, 20:28
Hırvatlar hafife alınacak takım değil ama karşında Brezilya var ev sahibi 2-0 alırlar. :D
MoisHaLe
11.Haziran.2014, 20:43
Brazilya maçının ilk devresinde okullar tatil olmuştu :)
beraber mi izlemiştik ki ?
Aynen.. Pek bir sevinmiştik :)
mwaru
11.Haziran.2014, 20:44
Sizin mahallede de olumm almanyanin kalecisi hayati boyunca gol yememis geyigi var miydi ? Harbi safmisiz zamaninda ocu gozuyle bakiyorduk kahna. Rustuden iyi dedikleri icin de hic sevmezdim zaten.
omersal
11.Haziran.2014, 21:10
Sizin mahallede de olumm almanyanin kalecisi hayati boyunca gol yememis geyigi var miydi ? Harbi safmisiz zamaninda ocu gozuyle bakiyorduk kahna. Rustuden iyi dedikleri icin de hic sevmezdim zaten.
İlk defa senden duyuyorum bu geyiği :D Ama o yaşlarda futbolcuları Tanrı gibi görüyorduk hepimiz , geyik normal :)
Banega
11.Haziran.2014, 21:13
Rüştü'ye özenip gözümün altını siyaha boyardım. :D
MoisHaLe
11.Haziran.2014, 21:17
Hey gidii futbolcu kartları ne efsaneydi be onlar :) birde cipslerden plastik kartlar çıkardı. Danimarkalı bir topçu vardı Tofting diye adı onu hiç unutamam taş gibi bir kafası vardı Demirören vari:)
Banega
11.Haziran.2014, 21:19
İyice özlettiniz hee.Gidiyim bari Fifa 2002 Dünya Kupası oyununu indireyim.Hakan Şükür'ün ateşli şutunu özledim. :n:
Facx
12.Haziran.2014, 02:40
daha önce verildimi bilmiyorum da şöyle kıvrılsın kenara :D
http://i.imgur.com/ChXu9BB.jpg
sananes
12.Haziran.2014, 11:08
ilk yarı berabere ikinci yarı brezilya oyna kazan.
davidvilla
12.Haziran.2014, 11:38
he bu arada donovan demişken ;
http://www.lagalaxy.com/video/2014/06/11/skip-work-watch-world-cup#ooid=Z3MTQ5bjo6UAijtPxYh0mYLsacUNFVm2
europeanconquer
12.Haziran.2014, 16:05
Bu dünya kupasının bir özelliği de şu ;
İsveç dünya kupasında yok ama Zlatan bütün reklamlarda var :zuhaha
Fearless Coward
12.Haziran.2014, 19:15
http://www.ntvspor.net/haber/futbol-t/108691/vefakar-taraftar
İşte gerçek futbol sever bu amcamız. :D
sarianet
12.Haziran.2014, 19:43
brezilya maçında gol attı türkiye dediler hadi lan diyip inanmamıştım tv başına geçene kadar :)
iyi günlerdi :)
5267
13.Haziran.2014, 00:17
Acilis macinin ilk 11'leri :
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10455340_892398564109325_1513183165516731601_n.png
di canio
13.Haziran.2014, 00:32
Enee, Brezilya 1-11 geleneğini bırakmış mı? :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Haziran.2014, 00:41
hirvatlarin ofansif bir goruntusu yok mu? mac oncesi kisir bir mac bekliyodum ama bu dizilislerle bol gollu bir mac olacaga benziyor. hirvatlar da kazanmak icin cikiyorlar belli ki.
MoisHaLe
13.Haziran.2014, 00:44
Ömer Üründül olaydı iyiydi :) Ceyhun'un sesi bir tuhaf geldi bana.. Ayrıca sanki Hırvatlar bir sürpriz yapacak gibi geliyor bana.
uAburak89
13.Haziran.2014, 00:45
Milli Takım'ı bu kupadan mahrum edenlere selamlar, kupa heyecanı sönük geçecek sayelerinde.
davidvilla
13.Haziran.2014, 00:50
hirvatlarin ofansif bir goruntusu yok mu? mac oncesi kisir bir mac bekliyodum ama bu dizilislerle bol gollu bir mac olacaga benziyor. hirvatlar da kazanmak icin cikiyorlar belli ki.
Ortasaha modric rakitic :)
Bizde olsa bu ortasaha kaldirmaz diye yorum yapilir :)
uAburak89
13.Haziran.2014, 00:54
Ceyhun Eriş, Ömer Üründül'ü aratacak gibi duruyor.
eng1n
13.Haziran.2014, 00:54
Biraz yumuşak olmuş orta saha Rakitic'i ileride kullanıp yedeklerde Kievli ön libero var onu kullanabilirmiş hırvatlar
Fearless Coward
13.Haziran.2014, 00:56
2-0 alır Brezilya goller Neymar,Fred
europeanconquer
13.Haziran.2014, 01:02
4-0 Brezilya alır Neymar hat-trick yapar.
Haydi başlasın bakalım.
MoisHaLe
13.Haziran.2014, 01:04
Ne kıskandım şu Brezilyayı anlatamam marşları okunurken. Bizi bu hallere getirenler utansın. .
semih99999
13.Haziran.2014, 01:07
hemem yazıyım favorim ispanya süpriz belçika olur bence bu arada hırvatistan maçını öyle elini rahatça alamaz brezilya rakitic reyiz yeter süper bi sezon geçirdi :D
Gncl1905
13.Haziran.2014, 01:18
Hırvatlar 1-0 önde :)
Melo'yu almadılar inşallah gruplarda elenirler :)
footballer33
13.Haziran.2014, 01:19
2014 Dünya Kupası'nın ilk golü Brezilya'dan geldi, ama kendi kalesine. :) Hırvatlar çok iyi başladı kupaya.
SAİT71
13.Haziran.2014, 01:21
Bu Lig Tv BISS key kırmıyor mu yahu niye TRT şifreli?
Spor Joker'de varmış ya buldum :)
Walter Sakana
13.Haziran.2014, 02:01
Hırvatların nasıl savunma yaptığını izleyince niye dünya kupasında olmadığımızı çok daha iyi anladım. Modric, Rakitic, Olic, Jelavic gibi ofansif oyuncular bile o kadar güzel alan daraltıyor, ikili mücadelelerde o kadar sağlam basıyorlar ki tanımayan birisi olsa onları savunma oyuncusu sanar.
Dağlar kadar fark var aramızda. Haketmiyoruz abi hiçbir şekilde. Bugün farklı da yenilebilir Hırvatistan ama futbolun her yönünü oynuyor, oynayabiliyor adamlar. Bizde "aman şu savunma yapamaz" "aman bu fazla koşamaz" "aman bu şu kanatta oynayamaz" yaklaşım bu şekilde. Kewell bile nasıl stoper oynamıştı hatırlayın, bizde nerdeeee.... En büyük yıldızımız Arda için bile ne zaman sakatlanacak, ne zaman pili bitecek diye bekliyoruz maç içinde...
Walter Sakana
13.Haziran.2014, 02:29
Melo>Paulinho
çok net
mustangshelby
13.Haziran.2014, 02:35
hırvatistanın penaltısını verme gel bunu ver komik hakem....
europeanconquer
13.Haziran.2014, 03:07
Melo >Brezilya'nın orta sahası.
anil luque
13.Haziran.2014, 03:08
Hakemler böyle olacaksa yalnız işimiz iş ..
davidvilla
13.Haziran.2014, 03:09
Hakemler böyle olacaksa yalnız işimiz iş ..
Aynen madem belli izlemeyelim abi bu ne ya
europeanconquer
13.Haziran.2014, 03:14
Yan Brezilya yan.
Steven Gerrard geliyor.
ReaList
13.Haziran.2014, 03:18
Cüneyt Çakır'ı sevmesem de umarım iyi maçlar çıkarır. Turnuva çok hakemin kellesini götürür. Asyalı hakemler oldum olası vasat. Umarım hakem şansları bizimkilerin yanında olur.
Fearless Coward
13.Haziran.2014, 03:18
Brezilya'yı tutmama sebeplerimden birisi de kadro seçimi. Forza Uruguay.
byariff
13.Haziran.2014, 03:20
ilk maca goremi bilmiyorum ama melo net o ortasahadaki 2 adamdan kat be kat daha iyi.
davidvilla
13.Haziran.2014, 03:22
Adamlar ekol kendini atma ekolu hakem yardim ekolu. Bu benim kendimi bilerek izledigim 5. Dunya kupam ve degisen hicbir sey yok.
16 sene once fas ne yasadiysa
12 sene once biz ne yasadiysak aynilari iste.
Fearless Coward
13.Haziran.2014, 03:24
Fred hayatının penaltısını aldı. :D Hırvatlara yazık oldu ama ev sahibini ilk maçta yedirirler mi ? :) Filipe Luis ve Felipe Melo olsa hakeme gerek kalmazdı bugün.
mwaru
13.Haziran.2014, 03:24
Bizi de yillar once cinli hakem yakmisti
SAİT71
13.Haziran.2014, 04:23
Ulan Brezilya insanlarını severim ama bu futboldaki çirkeflikleri nefret ettiriyor insanı. Hele şu Rivaldo yok muydu. Seneler önce maçı resmen saha dışından almışlardı elimizden. Hırvatlar kadar bariz doğranmadık ama onda da hakem resmen Brezilya forması giymişti o aklıma geldi. Acaba bu uzakdoğuluların gözlerinden mi kaynaklanıyor nedir :)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/p720x720/10458341_10152519128970854_438123481001100762_n.jp g
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10433202_10152207755321025_7654115656396614280_n.j pg
CocukMenajer
13.Haziran.2014, 10:28
Marcelo Brezilya'nın Dünya Kupaları tarihindeki kendi kalesine attığı ilk golü atmış :D
Banega
13.Haziran.2014, 14:16
Marcelo'nun ve Fred'in oyunculukları Oscar'lıktı.Brezilyalı Oscar değil, oyunculuk Oscar'ları. :n:
Brezilya tabiki daha atak oynadı belki maçı onlar hak etmiş gibi görünebilir ama savunma yapmak kesinlikle daha zordur.Bu açıdan Hırvatistan'ı tebrik etmek lazım.Saçma penaltı onları bitirdi.
Hırvatistan bu gruptan 6 puan toplayıp çıkacaktır.
Bir de, Oscar'ın golü çok güzel.Bence forvetler pisburun vuruş yaparlarsa çok daha rahat gol atabilirler.Altyapıdada bizim hocanın ısrarla normal vur demesine rağmen ben hep pisburun vururdum.Ve karşı karşıya pozisyonlarda kaçırmam imkansız gibi bir şeydi.Zor açılarda da daha rahat gol atıyordum.Bence kullanmayı bilirsen mükemmel bir stil.
El Barto
13.Haziran.2014, 16:43
Evde televizyon olmadığından mütevellit maçı TRT'nin ipad uygulaması üzerinden izledim. Donmadığı zamanlarda TRT logosu altında İngilizce maç yayını yaptılar ya la. :D
E.Cartman
13.Haziran.2014, 17:08
Ahahah cuk oturmuş :zuhaha
http://pbs.twimg.com/media/BqAMPmyCcAAhkR5.jpg:large
BaGa TaRKaN
13.Haziran.2014, 17:16
Hep Dış Güçlerin Oyunları Bunlar :zuhaha
anil luque
13.Haziran.2014, 21:38
hakem faciası devam ediyor. meksika'nın 2 tane tertemiz golü güme gitti.
mustangshelby
13.Haziran.2014, 22:00
yan hakem ilk yarı 0 oynamış belli.
Ralph
13.Haziran.2014, 22:07
Ahahah cuk oturmuş :zuhaha
http://pbs.twimg.com/media/BqAMPmyCcAAhkR5.jpg:large
Sanki Hırvat oyuncular montajda erdoğan orjinalmiş gibi değil mi :icon_biggrin:
Facx
13.Haziran.2014, 22:45
Şu frikiklerde köpük ile baraj ve topun yerini belli etme işi çok hoşuma gitti benim :D tüm organizasyonlarda uygulanmalı bence
DenizlispoR
13.Haziran.2014, 23:20
yan hakem ilk yarı 0 oynamış belli.
IY0 oynayan benim,0/1 oynadım hatta. :n:
MoisHaLe
14.Haziran.2014, 01:22
Şu ana kadar gördüğüm hakemler facia.. ayrıca ofsayt konusunda da çok sertler. Yani ofsaytın ihtimaline dahi düdük çalacaklar neredeyse.
Gncl1905
14.Haziran.2014, 01:36
Vay be hiç beklemediğim skor.
Sneijder'den de ikinci asist.
Trabzonspor
14.Haziran.2014, 01:59
Wesley kaymasa 6 olmuştu.
davidvilla
14.Haziran.2014, 02:02
Wesley kaymasa 6 olmuştu.
Bilerek kaydi 6 bizi bozar :)
uAburak89
14.Haziran.2014, 02:06
Dünya Kupası işte bu. :D
Çok fena maçtı be, Meksika - Kamerun maçı sanki 3 saat sürmüştü, bu maç da yarım saat gibi geldi. Bir devre daha olsa da izleyebilsek keşke.
sarianet
14.Haziran.2014, 03:34
ispanyayı fena çizmişler :)
ozan42
14.Haziran.2014, 05:50
Robben cok efsane oyuncu harbiden.Hollandayı çok istekli buldum benim favorilerim arasına şimdiden girdiler :)Casillasa'da yakışmadı.:D
OrcunFB
14.Haziran.2014, 13:41
Hondurasımızın maçlarını bekliyorum ben diğer maçlar çöp. :0:
SAİT71
14.Haziran.2014, 13:45
Yalnız bu Hollanda savunması kötüydü. İleriki turlarda bu savunmayla zorlanırlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 18:20
aynen katiliyorum hollanda savunmasi hakkindaki yorumuna. cok fizikli, gecilmez gibi duruyor ama top yapamiyorlar. favori olduklari maclarda zorlanirlar. her maca ispanya macindaki gibi cikamazlar. zaten bu yeni hollanda formasyonunu sirf ispanya maci icin hazirladigini dusunuyorum van gaalin. onumuzdeki maclarda klasik 4-3-3 e gecis yaparlar. de jong ve de guzmanli ortasaha ile ne kadar hakim olabilirler ki maca. geride de 3 tane sifir teknikli stoper. boyle devam etmezler diye dusunuyorum.
Facx
14.Haziran.2014, 18:43
hollanda ortasahasında strootman ve van der vaart gibi isimlerinde sakatlığa kurban gittiği unutulmamalı bence taktik değişikliği o yüzden olabilir
uAburak89
14.Haziran.2014, 20:05
Gol sevincine sadece Van Persie gelince Van Gaal fena bozuluyor. :D
https://vine.co/v/Mjli9i01APj
SAİT71
14.Haziran.2014, 20:22
Gol sevince sadece Van Persie gelince Van Gaal fena bozuluyor. :D
Film gibi ya harbi trip atmış adam :n:
MoisHaLe
14.Haziran.2014, 20:28
Hahahah. Çok komik olmuş. Fena bozulmuş garibim:)
5267
14.Haziran.2014, 21:47
O degilde su ana kadar tuttugum takimlar kazandi :D Bu maclarda kolombiya - uruguay - italya kazanir.Buraya yaziyorum :D
europeanconquer
14.Haziran.2014, 21:55
İtalya'da duvara toslarsın uyarmadı deme :0:
5267
14.Haziran.2014, 22:28
İtalya'da duvara toslarsın uyarmadı deme :0:
Bazi arkadaslar hollanda icin de demisti :D
Walter Sakana
15.Haziran.2014, 01:24
adam falsolu kafa vurdu ya la :icon_eek:
efsane 2 gol attı Kosta Rika
SAİT71
15.Haziran.2014, 01:35
Yuh ya hem skor gitti hem maç tahmini. :) Ancak bu dünya kupası çok zevkli geçiyor valla :)
Walter Sakana
15.Haziran.2014, 01:37
Campbell'ın adı Fenerbahçe için geçiyordu bir ara. Müthiş transfer olurdu ama artık imkansız gibi.
sarianet
15.Haziran.2014, 02:04
2002den beri izlediğim en zevkli dünya kupası oluyor böyle iderse baya keyifli olacak ah bide biz de olaydık abdavcıya sevgilerle
Kaka Leite
15.Haziran.2014, 02:07
Balotelli'yi dikkatle izleyeceğim.
Milanda oynadığı gibi oynarsa bir cacık olmaz İtalya'dan ki ben öyle oynayacağını düşünüyorum. Eğer gerçekten yeteneği varsa burada göreceğiz.
Ben bu adamın gram yetenekli olduğuna inanmıyorum. İtalya'nın kazanmasını istiyorum ama bir yandan da. :icon_biggrin:
sarianet
15.Haziran.2014, 02:10
O manyağın napıcağı belli olmaz :)
Kaka Leite
15.Haziran.2014, 02:12
Bak maç öncesi susuyorum sadece maç sonu eğer haklı çıkarsam buradayım. :icon_biggrin:
Haklı çıkacağıma da inancım tam.
Muslera hatalı gol(ler) falan mı yedi? Sosyal medya da baya büyük dalga dönüyor da ben izlemediğim için soruyorum.
Fearless Coward
15.Haziran.2014, 02:15
Hayır son gol yakışmadı ona ancak ilk 2 golde yapacağı bir şey yoktu kesinlikle.
sarianet
15.Haziran.2014, 03:40
Güzel gol oldu
LaigLeNoiR
15.Haziran.2014, 03:43
Bu turnuvada Sterling ve Sturridge için İngiltereyi tutuyorum :)
sarianet
15.Haziran.2014, 03:53
Yazık oldu balotellînin golüne
Edit reis kafayı çaktı
Fearless Coward
15.Haziran.2014, 04:19
Balo reis selam Cenker dedi. :)
Banega
15.Haziran.2014, 16:23
Şimdi de kahin deve Waslavi çıkmış. :n:
Brezilya-Hırvatistan, İspanya-Hollanda, ve İngiltere-İtalya maçlarının sonuçlarını doğru bilen Waslawi,
Almanya-Portekiz maçında kazananın Portekiz olacağını, Uruguay-İngiltere maçının ise berabere biteceğini tahmin ediyor.
http://spor.haberturk.com/dunya-kupasi-2014/haber/958179-kahin-deve-waslawi
GeNç KaRTaL
15.Haziran.2014, 16:42
İyi ya,turnuvada bir tek Japonya-Fil Dişi maçı saat 4'teymiş.Dün İngiltere-İtalya maçının son dakikalarına doğru uyuklamaya başladım.Arada biraz kestirdim ama Japonya'nın golüne kadar dayanabildim.Sonra kapattım yattım.
bilmania
16.Haziran.2014, 00:00
Cüneyt Çakır Brezilya-Meksika maçını yönetecekmiş.
SAİT71
16.Haziran.2014, 00:15
Oldukça önemli bir maç aslında. İnşallah bizleri mahçup etmez, final yolunu açabilecek bir performans ortaya koyar.
uAburak89
16.Haziran.2014, 00:25
Brezilya lehine tüm bahislere oynamak lazım, Cüneyt Çakır işini bilir çünkü.
MoisHaLe
16.Haziran.2014, 00:26
Brezilya'yı el birliğiyle finale götürecekler anlaşılan.
sarianet
16.Haziran.2014, 02:45
Benzemanın 2 gol attığı iyi oldu Wcde forvetimdi şimdi upgrade ile yardırır :)
sarianet
16.Haziran.2014, 04:18
Messi bildiğin özer hurmacı tadında top oynuyo
SAİT71
16.Haziran.2014, 04:20
Messi ne zaman Arjantin'de iyi oynadı ki? Daha doğrusu Barça dışında hangi takımda iyi oynadı ki :n:
SAİT71
16.Haziran.2014, 04:23
Ah bu caponlar :n:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10352941_728972830500473_1018140560016644275_n.jpg
Önder HOCA
16.Haziran.2014, 04:29
güzel gol attı ama
sarianet
16.Haziran.2014, 04:30
Ama özer orta sahadan atmıştı sıkıysa ordan atsın :)
Şaka bi yana güzel attı ama 2014 wcde izlediğim en zevksiz maçlardan biri
SAİT71
16.Haziran.2014, 04:31
Bu maçla birlikte kendi kalesine atılan 3 gol oldu sanırsam.
Redrum
16.Haziran.2014, 04:42
Mac boyunca hic bir nane yapamayan Lulic, ikinci yari adini bile duymadik ama oyundayken, bütün ataklar ayagindan gelen Hajrovic oyundan cikti.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 05:17
Mac boyunca hic bir nane yapamayan Lulic, ikinci yari adini bile duymadik ama oyundayken, bütün ataklar ayagindan gelen Hajrovic oyundan cikti.
lulic yanlis gormediysem golun pasini verdi ki al da at turu biseydi. belki cok iyi degildi ama asist yapti en azindan. hajro biraz fazla bencil oynuyor. simdiden oldum havasinda. visca bile daha cok is yapti bence. bu arada visca girince belediye bosnayi kurtarabilecek mi esprisi oldu ki brezilyaya gidip su spikeri sopalayasim geldi :D
sarianet
16.Haziran.2014, 05:19
bence espri değildi dil sürçmesiydi eskri olarak düşündüğümde aynen katılıyorum :)
Redrum
16.Haziran.2014, 05:47
Onu yazdigimda asist yapmamisti :D visca uç atakta da bindirme yapan beke pas atmak yerine orta açmaya calisti savunma karsiladi. Hajronun ortalari ve sutlari tehditti. Lulic ise asist dişinda bir şey yapmadi. Dzekonun etkisizliği beni cildirtti, keza misimovicin ikinci yari oyundan tamamen düşmesi ve ilk yari da biraz bencil oynaması kotu oldu.
5267
16.Haziran.2014, 14:07
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10377081_533019620153314_4155406333450398835_n.jpg
Beyler...
Edit : Variniz yogunuz Portekize :D
MoisHaLe
16.Haziran.2014, 14:56
Ya bu tür kahinlik olayları bana çok saçma geliyor :) millet neyin peşinde :)
E.Cartman
16.Haziran.2014, 15:53
Bu devenin patlayacağı maç belli oldu. Almanlar mümkün değil bırakmaz :D Belki beraberlik olur o da belki :D
attirson
16.Haziran.2014, 16:12
Devenin şu ana kadar bildigi tek sürpriz Hollanda. :D Portekizimiz kazanırsa bakarız diger maçlarda. :D
SAİT71
16.Haziran.2014, 16:47
Sırf ilgi çekmek için yapılan şu tahminler bana da hep saçma gelmiştir, bence fotoyu çekenler kendi tahminleri gelene kadar çekmiyorlar fotoyu belki bunlar beşinci tahminidir
europeanconquer
16.Haziran.2014, 16:49
Berabere bitecekse deve napıyor ? :zuhaha
5267
16.Haziran.2014, 16:50
Berabere bitecekse deve napıyor ? :zuhaha
Onu bilmemde en sonkinde Portekiz'in tabelasini kirmis neyi isaret ediyor :zuhaha
europeanconquer
16.Haziran.2014, 16:52
Onu bilmemde en sonkinde Portekiz'in tabelasini kirmis neyi isaret ediyor :zuhaha
Bence o Portekiz paramparça olacak demek :n:
sarianet
16.Haziran.2014, 17:01
Deveye sormuşlar maç nolur nerem eğri ki demiş
5267
16.Haziran.2014, 17:06
:zuhaha ...
mustangshelby
16.Haziran.2014, 17:35
Robben İspanya maçındaki 37km hızlık deparıyla rekor kırdı.
SAİT71
16.Haziran.2014, 18:06
Bir çıta değil :n:
jevox06
16.Haziran.2014, 18:37
Robben İspanya maçındaki 37km hızlık deparıyla rekor kırdı.
Bunlar sürekli olan şeyler, bu işin fıtratında bu var. :n::n:
mustangshelby
16.Haziran.2014, 19:22
Bunlar sürekli olan şeyler, bu işin fıtratında bu var. :n::n:
robben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 29 yaşında ve maçın 4/2 lik kısmı geçmişken yapılmış bir depardı :)
semih99999
16.Haziran.2014, 20:07
ntv ALMANYA: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Özil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng böyle bi 11 vermiş abi bu ne kim nerde oynuyacak fazla stoper özellikli adam var sanki :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 20:20
gotze
mesut kroos muller
lahm khedira
boateng mertesacker hummels howedes
neuer
boyle cikar almanya. gotze-muller yer degistirebilir belki. portekizde ronaldo oynuyor. meireles ve alves de sahada olacak.
attirson
16.Haziran.2014, 21:08
Casillas'tan agıt.. İzlemenizi öneririm. :n:
http://www.dailymotion.com/video/x1zm3k2_ah-hollanda_fun?start=94
europeanconquer
16.Haziran.2014, 21:54
:icon_cool:
MoisHaLe
16.Haziran.2014, 22:19
Devenin de bir hükmü kalmamıştır artık:)
SAİT71
16.Haziran.2014, 22:20
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/s526x395/10439429_915071135175686_6376487880497189465_n.jpg
:n:
europeanconquer
16.Haziran.2014, 22:21
Yahu o parçalanacak anlamında baksanıza kırılmış Portekiz'in tabelası :zuhaha
5267
16.Haziran.2014, 23:35
Yani dimi bosuna tabela parcalanmadi :zuhaha
davidvilla
17.Haziran.2014, 10:58
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10455052_781344828572297_6728867438455719510_n.jpg
bunlar da bizden çıktı :)
europeanconquer
17.Haziran.2014, 11:13
Pek çıkaramadım oyuncuları,hangi milli takım bu ?
Edit:
Tamam Fransa herhalde,şu altta ki delikanlı da Griezmann oluyor herhal.
davidvilla
17.Haziran.2014, 11:19
evet cabaye ile griezmann
europeanconquer
17.Haziran.2014, 11:41
Acaba hangi isimle menajer oluyorlar :zuhaha Kendi isimleri çok saçma olur yahu :n:
europeanconquer
17.Haziran.2014, 13:36
www.google.com
Anıyoruz...
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2014, 16:32
hangi takimi yonetiyorlar, onu merak ettim ben :D
Banega
17.Haziran.2014, 16:41
Dailymotion ve YouTube kanalları;
http://www.dailymotion.com/user/ffftv/1
http://www.youtube.com/user/LesBleusTV
Bende merak ettim, bulabilirsem izleyeceğim. :)
Banega
17.Haziran.2014, 16:56
Alman basını Ronaldo'yla dalga geçmiş. :n:
http://i.hizliresim.com/LPjaW1.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Haziran.2014, 17:10
:n:
http://j.bobiler.org/upload/photographs/34532321324.jpg
mustangshelby
17.Haziran.2014, 22:01
Joe Hart'ın Pirlo'nun frikiğinden sonra söyledikleri.
http://www.youtube.com/watch?v=h6rzuegdWfo
:D :D :D
ReaList
17.Haziran.2014, 23:00
1/2 veya 2/1'lerin turnuvası oluyor. İddaa'da sağlam takip eden köşeyi dönmüştür.
Ralph
18.Haziran.2014, 00:50
Ahahah arkadaş ya :D
E.Cartman
18.Haziran.2014, 04:18
İş üstünde yakalanan abiyi evde bekliyorlarmış :n::n:
https://pbs.twimg.com/media/BqXFp7oCQAABXT5.jpg:large
ThersoN
19.Haziran.2014, 03:57
çok büyük konuştum turnuvadan önce. Grupların ilk maçları sıkıcı olur, alt olur, temkinli oynanır dedim. Tam tersi oluyor şu an. Çok hareketli başladı umarım grup sonrasında da güzel oyunlar artarak devam eder.
europeanconquer
19.Haziran.2014, 12:43
https://pbs.twimg.com/media/BqefgCpIQAAn7NZ.jpg
Redrum
19.Haziran.2014, 13:11
Diego Costa aslında tam Brezilya'nın ihtiyacı olan forvetti.
playeray
19.Haziran.2014, 14:58
Uruguay-İngiltere maçında Ömer Üründül geri dönüyomuş :D
El Barto
19.Haziran.2014, 15:06
"Maçın başında iki takımdan biri gol bulursa beraberlik bozulur" yorumlarını özlemiştik.
https://twitter.com/yalcincetin37/status/479471755476492288
MoisHaLe
19.Haziran.2014, 15:09
Kollektif futbol yorumcusu :) şükür ya Ceyhunla olmuyordu.
attirson
19.Haziran.2014, 15:26
Yahu adamla dalga geciyoruz filan ama Üründül olmadan eksik kalıyor Dünya Kupası. :D
Nedvedmania
20.Haziran.2014, 00:09
Niye aynı grubun maçları aynı gün oynanmıyor ? Mesela bugün neden İngilterenin maçı var da yarın İtalya'nın maçı var ?
MoisHaLe
20.Haziran.2014, 00:22
Ömer Üründül'ün sesi nasıl keyif verdi anlatamam:)
attirson
21.Haziran.2014, 01:58
25 maçta 74 gol oldu.Bu gol ortalamasıyla giderse 171 golle en gollü Dünya Kupası olan 98 Fransa'yı gececek bu turnuva.
europeanconquer
21.Haziran.2014, 02:01
Bana göre şimdiden efsane oldu bu turnuva.Bol goller,güzel goller,sürpriz yapan takımlar,sürpriz şekilde elenen takımlar falan.Çok güzel geçiyor turnuva ve sadece 8. günü bitirdik bugün :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Haziran.2014, 02:10
brezilya farki iste. ortam mukemmel, stadlar mukemmel. oyuna da yansiyor. keske hep brezilyada yapilsa bu kupa. keske biz de olsaydik surda.
MoisHaLe
21.Haziran.2014, 02:12
Vuvuzela da yapılmasında nerde olursa olsun:)
europeanconquer
21.Haziran.2014, 02:15
Ben o turnuvadan da zevk almıştım,hani 2002'de ki kadar olmasa da(pek hatırlamıyorum gerçi :D ) yine erken maçlar oluyordu,tabi stadlarda ki ortam berbattı :zuhaha
MoisHaLe
21.Haziran.2014, 02:17
Afrika beni futboldan soğutmuştu resmen:) ama tabi ki 2002 efsaneydi. Biz kupaya ancak burada olursa katılırız:)
MoisHaLe
22.Haziran.2014, 18:05
http://i.hizliresim.com/27Bz7L.jpg
Anlaşılan Fransa Milli Takımı oyuncuları komple FM'ye sarmış. Pogba'da Chelsea'yi yönetiyormuş. :)
Fearless Coward
22.Haziran.2014, 18:12
Gözü Chelsea'de galiba. :D Bu arada Ochoa ve Enyeama turnuvanın gol yemeyen 2 kalecileri. Enyeama'yı zaten biliyoruz adam direğe yaslanıp keyif yapıyor maçlarda ama Ochoa çok ekstra oldu. :D
ReaList
22.Haziran.2014, 20:52
Fransız oyunculara Mail atmak lazım,
"Gençler online turnuvalarımız da var, bekleriz hani ;)"
:D
ReaList
22.Haziran.2014, 20:53
Bu arada hep yazayım diyorum unutuyorum, Dünya Kupasına ligimizden giden bir çok futbolcu var ve sadece 1-2 tanesi turnuva standartlarında performans ortaya koyuyor. Gerisi vasat ve ötesi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 21:04
fransa milli takimi resmi sponsoru galiba si games. reklam kokuyor bu fotolar :D
MoisHaLe
23.Haziran.2014, 21:03
Gana ile ilgili şike haberleri dönüyor sitelerde..
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Haziran.2014, 21:07
gana ve fifadan iki yetkilinin alt yas gruplarindaki bir hazirlik maci icin bahis sikesi uzerine anlasma yaptiklari iddiasi var. dunya kupasiyla pek alakali sayilmaz.
MoisHaLe
23.Haziran.2014, 21:14
gana ve fifadan iki yetkilinin alt yas gruplarindaki bir hazirlik maci icin bahis sikesi uzerine anlasma yaptiklari iddiasi var. dunya kupasiyla pek alakali sayilmaz.
tamam tamam doğruymuş:) haberleri karıştırdım. Hollanda'da, İspanya maçı sonrası doping testinde pozitif çıkan sonuçlar olduğu haberleri var. Ayrıca Hırvatistan Kamerun maçında şike iddiaları var.
http://i.hizliresim.com/nPnrZg.jpg
Son olarak Nijerya - Bosna maçının hakemi ve Nijerya'nın kalecisi..
SAİT71
23.Haziran.2014, 21:33
aslında kuyt ı sol beke çekebiliriz :n:
MoisHaLe
24.Haziran.2014, 02:38
Bu turnuvada hatırlanacak en önemli şey bence hakemlerin facia kararlarıdır.
Namzet
24.Haziran.2014, 03:00
Hırvatistan hayal kırıklığı yarattı bende açıkçası
davidvilla
24.Haziran.2014, 03:14
Bu kupayi herhangi bir guney/orta amerika takimi alamazsa kimse alamaz arkadaş :) seyirci destegi gercekten onemli bir olay demekki cok fark yaratiyor
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 17:54
takvime baktim da, boyle birsey cikti. siralamalar dusunuldugu gibi cikarsa tablo bu. sanirim brezilya tarafi daha zorlu gibi. asagidan hollanda ya da belcika cikar finale. gorunen o. ust taraf tahmini biraz daha zor. kostarika, meksika ve kolombiya sonuna kadar devam etmelerini diledigim takimlar. tahminlerim biraz uydurma ama izelenecek yol bu. siralamalar az cok belli oldu cunku.
brezilya-sili
kolombiya-uruguay > brezilya-kolombiya
fransa-nijerya
almanya-cezayir > fransa-almanya
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> brezilya-fransa
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> brezilya-belcika
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> hollanda-belcika
hollanda-meksika
fildisi-kostarika > hollanda-fildisi
belcika-gana
arjantin-isvicre > belcika-arjantin
attirson
24.Haziran.2014, 18:31
Meksikalılar aut atısı atılırken ne diye bagırıyorlar acaba merak ettim.Spiker ırkcı bir tezahurat oldugunu söyledi ne olabilir acaba.