View Full Version : Galatasaray - Juventus | Şampiyonlar Ligi - B Grubu
Nedvedmania
08.Aralık.2013, 01:40
http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v923z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Nedvedmania
08.Aralık.2013, 01:41
10 yıldır beklediğim maç sonunda geldi :) Yarın havalimanına gidiyorum karşılamaya :zuhaha
Night_Mare17
08.Aralık.2013, 01:41
Bismillahirrahmanirrahim.
Allah'ım sen konuyu biliyorsun.
Amin.
uAburak89
08.Aralık.2013, 02:18
Nasıl bir taktik ve 11 ile çıkacağımız belli değil, form durumumuz dengesiz, rakipte ise tam tersi herşey yolunda. Mağlubiyet bekliyorum, 1-3 biter maç.
MoisHaLe
08.Aralık.2013, 02:24
Terör olayları nedeniyle dışarıda oynadığımız ve Kral'ın attığı gollerle yendiğimizi maçı hatırladım.. Hey gidi heey. Güveniyorum ben bu takıma.. Böyle maçlarda Sabrisinden Burağına herkesin son gücüne kadar oynayacağına inanıyorum.. Allah'ım sen utandırma... Bu hafta bizim haftamız olur inş.. Çok zor bir maç olacak şüphesiz.. 2-1 veya 3-2 yeneriz diye ümit ediyorum...
MuraTBudaN
08.Aralık.2013, 02:36
Gönlümüz Galatasaray ile umarım güzel bir sonuçla sahadan ayrılırız. :)
E.Cartman
08.Aralık.2013, 02:38
Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır. İtalyan'ı başımızdaki İtalyan'la İtalyan 3-5-2'siyle vuralım.
byariff
08.Aralık.2013, 03:26
yensek bile kendimizi avutmuyalim 16"da birsey yapamayiz bu oyun ile , temiziden uefaya gidelim orda birseyler yapariz maça gelirsek 1-0 kazaniriz golude drogba atar.
Redrum
08.Aralık.2013, 03:30
Niye temizden uefaya gidelim yahu? Amaç zaten gruptan çıkmak, ilk 16 gayet güzel bir başarıdır bence. Önemli olan istikrar :) Hem elenirsek de eleniriz lige odaklanırız adam gibi. Uefa bir yığın iş :)
Seninleyiz Galatasaray.
Fearless Coward
08.Aralık.2013, 04:31
Gruptan çıkarsak hem ülke puanına müthiş bir katkı yaparız hem de kasamıza sağlam para girer.Ancak işimiz iş.Adamlar çok iyi form tuttular ancak deplasmanda çokta iyi değiller.Taraftardan geçen sezon oynanan Real Madrid maçında ki gibi bir destek bekliyorum.Biz böyle ölüm kalım maçlarını severiz benim tek güvencem budur yoksa Juventus puanını alır gider ancak biz böyle maçlarda farkımızı ortaya koyuyoruz.Drogba bey sallamıyor diyenlere güzel bir ders verir umarım ve inşAllah galip geliriz.
ReaList
08.Aralık.2013, 05:23
Juve'nin 3-5-2'sini kırmanın en iyi yollarından biri kalabalık orta alan, çizgi adamları ve gününde bir Drogba. Normalde 3'lü savunmayı tek oyuncuyla yıkmak kolay değildir ancak Drogba gibi 2 kişilik futbolcular işinizi kolaylaştırır. Mancini Juventus'u çok iyi tanıdığından nasıl çıkması gerektiğini eminim çok iyi biliyordur ancak gel gelelim eldeki malzeme buna yeterli olacak mı?
Sneijder'in ne olursa olsun bu maça yetiştirilmesi gerek. Selçuk-Melo-Sneijder üçlüsü orta alanda çok iş yapar. Bu üçlüden birinin olmaması orta alan performansını yarı yarıya düşürecektir, Sneijder'in sakatlığı form durumunu mutlaka düşürmüştür, ekstra performans göstermesi gerekecek. Kanatlarda ise Bruma ve Amrabat ikilisi fena olmaz gibi. Maçın gidişatına göre her şey değişecektir elbet ancak Galatasaray bu maçta bam güm bastıran değil de sabırla bekleyen, kalesini koruyan ve fırsatını bulduğunda kontrayı arayan takım olursa istediğini alabilir.
Başarılar.
Hsyn53Yvz
08.Aralık.2013, 10:10
Juventus galibiyete yakın taraf, Galatasaray'ın beraberlikten fazlasını alacağını düşünmüyorum.
europeanconquer
08.Aralık.2013, 10:43
Tek hedef galibiyet,başka yol yok UEFA'ya gidip turlar atlayacağımıza Şampiyonlar Ligi'nde devam edip ilk 16 da elenelim.
nannar
08.Aralık.2013, 11:45
Biz türküz. Böyle yumurta ağzına gelene kadar yatıp son maçlarda geçiyoruz genelde. UEFA'yı aldığımız sene nasıl Milan'ı yenip grup 3.'sü olduysak, yarın da Juventus'u devirecek gücümüz var. Ligdeki oyunlar yanıltmasın. Yarın herkes savaşır inşallah
fmhastasi
08.Aralık.2013, 13:15
ilk macı galatasaray yendimi
E.Cartman
08.Aralık.2013, 13:42
ilk macı galatasaray yendimi
2-2 bitti.
fmhastasi
08.Aralık.2013, 13:49
bu macı aslan alır o zaman.
CeNTeR_TR
08.Aralık.2013, 13:53
Şimdi öncelikle şunu netleştirmesi lazım insanların kafasında.
Galatasaray bu maçı kazanırsa her şey toz pembe olmamalı.Kazandığı takdir de gökyüzüne çıkarılmamalı.Ama bunu pek yapabileceğimizi sanmıyorum Türk insanı olarak.
Bunlara ek olarak Galatasaray'ın bu maçı kazanabileceğini pek sanmıyorum bunun sebebi olarak da Juventus şuanki Galatasaray'a göre çok daha ne yapması gerektiğini bilen bir takım ve sahadan istediğini alacaktır diye düşünüyorum.
himone
08.Aralık.2013, 14:22
Skor olarak olmasa da oyun olarak Real Madrid maçına benzer bir durum bekliyorum. GS maça çok istekli başlayacaktır, Juventus savunmasını geçemeyince ve kontradan 1 tane yiyince yine gardını düşürecektir.
EndoplazmiK RetikuluM
08.Aralık.2013, 14:48
Form tutmaya başlayan bir Juve var Galatasaray'ın işi zor.
cureshot
08.Aralık.2013, 16:23
GS finallerin takımıdır, kendi sahasında dünya devini bile yusuf yusuf ettirmiştir 3-0'ın rövanşında. Ne olursa olsun mücadele etmeden teslim olmayacaktır.
Nedvedmania
08.Aralık.2013, 17:18
Akşam gidebilirsem Juventus'un konaklayacağı otele gideceğim. Bir suikast düzenlesem mi acaba :zuhaha
cureshot
08.Aralık.2013, 17:31
Akşam gidebilirsem Juventus'un konaklayacağı otele gideceğim. Bir suikast düzenlesem mi acaba :zuhaha
Vidal'i hallet yeter. :D
E.Cartman
08.Aralık.2013, 17:35
Biz sana içeride bakarız. Vidal - Pogba bir de imkan bulursan forvetlerden birini indir yeter :D
jevox06
08.Aralık.2013, 17:52
Bu maçı alırsak şimdi bize kesin Barcelona bayern münih falan gelir :D En iyisi biz Avrupa ligine gidelim. Zaten öyle olacağını da düşünüyorum. Elazığ maçı kasımpaşa maçı falan hiç umut vermedi. tahminimizi de yapalım. 2-2 gibi bi beraberlik bekliyorum bu maçtan.
MoisHaLe
08.Aralık.2013, 18:23
şimdi gruplardaki puan durumuna baktım da liderler gözümü korkuttu açıkçası.. Keşke Basel lider olsa da o gelse:)
Nedvedmania
08.Aralık.2013, 19:04
Sakatlar dahil olmak üzere tam kadro geliyor adamlar :)
http://www.juventus.com/juve/en/news/juve_convocati_istanbul
Bende yavaştan havalimanına doğru yola çıkıyorum. Bana şans dileyin beyler :D
urwrdskkn
08.Aralık.2013, 20:13
Savunma Hattını Dany Semih Chedrou Eboue 4 Lüsü İle Yaparsak İntihar Ederiz Hakan Semih Chedrou Ve Eboue Savunması Bu Maçta Çok İyi Olacaktır
nerazzuri
08.Aralık.2013, 20:16
Juventus istediği kadar form tutsun. Kopenag deplasmanında zar zor 1 puan alan takım Arena'da 3 puan alamaz.
Başarılar dilerim Galatasaray'a. Umarım kazanır ve son 16'ya adını yazdırıp ülkemizi geçen seneki gibi temsil etmeye devam eder.
MoisHaLe
08.Aralık.2013, 20:36
Savunma Hattını Dany Semih Chedrou Eboue 4 Lüsü İle Yaparsak İntihar Ederiz Hakan Semih Chedrou Ve Eboue Savunması Bu Maçta Çok İyi Olacaktır
Savunma Riera, Semih(ya da Chedjou), Gökhan ve Eboue olarak çıksak daha iyi olur bence..
nerazzuri
08.Aralık.2013, 20:48
İlk maçtaki 11 güzeldi.
Riera sol bek başlarsa daha iyi olur.
Eboue-Dany-Chedjou-Riera
Selçuk-Melo
Sneijder
Umut-Bruma
Drogba
MoisHaLe
08.Aralık.2013, 20:51
İlk maçtaki 11 güzeldi.
Riera sol bek başlarsa daha iyi olur.
Eboue-Dany-Chedjou-Riera
Selçuk-Melo
Sneijder
Umut-Bruma
Drogba
Dany dışındakilere katılıyorum. Dany büyük risk.. Ayrıca Umut sola, sağa Burak ya da Amrabat ve Bruma kanatlarda da olabilir.
Lesandro Parleo
08.Aralık.2013, 21:56
Galatasarayımız'ın mutlak suretle kazanması gereken maç , Juventus favori olarak gözüküyor fakat tüm futbolcularımız terlerinin son damlasına kadar mücadele edecektir.Biraz şans bizden yana olursa turu geçen taraf oluruz..
ŞL'de istikrar sağlamak şart , özellikle de ülke puanı için GS ve TS gidebildiği yere kadar gitmeliler..
SAİT71
09.Aralık.2013, 10:21
maçi juvenin kazanacagini dusunuyorum. Galatasaray son iki sampiyonlar ligi macinda hic umut vermedi ligde zaten cok kotu. O nedenle jiveyi favori goruyorum ancak by maçta beraberlikte olabilir
davidvilla
09.Aralık.2013, 10:44
Ne desem bilemiyorum. Takımımız kötü, yeterince mücadele yok, mücadele gücü yok.
Yumuşak kalırsak bu maçtan hiçbir şey çıkaramayız. Juve ile başabaş mücadele etmemiz lazım.
İşimiz zor
anil luque
09.Aralık.2013, 10:59
temsilcimizin isi maalesef cok zor. juve belki de tarihinin en kotu ŞL baslangicini yapti ancak ozellikte son 2 macta alinan skorlarla avantaji yakalamayi bildiler. buradan sonra da birakacaklarini hic sanmiyorum acikcasi. tabi boyle dusunmemde galatasarayin oynadigi kotu oyunun da etkisi buyuk.
Bordo61Mavi
09.Aralık.2013, 11:38
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1486817_461820083928470_698843623_n.jpg
Nihat Dogan Juveyi bitirecek taktigi bulmus
Cengo
09.Aralık.2013, 12:19
Nihat Doğan ile geçende NBA.com Türkiye röportaj yapmış :n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Aralık.2013, 03:03
juve cok formda, GS ise tam tersi. bir galibiyet tur icin yeterli ama bunu hic dusunmuyorlar bile. mancini maci oynamadan kaybettik havasinda, oyunculara da bu yansir. baskan bile uefa pesinde. grup maclari baslarken 2.tur son maca kalacak, kazanirsan cikacaksaniz deseler bugun yapilan yorumlar beklentiler cok abes dururdu. GS takimi bu firsatin farkinda olmali, evinde kazanacagina inanmali, inandirilmali.
sarianet
10.Aralık.2013, 03:14
gönlümüz galatasaray galibiyetinden yana ama gsnın oynadığı futbol ümit ermiyor
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 05:13
Oyunumuz ümit vermese de böyle maçların havası farklıdır.Allah yardımcımız olsun beklediğimiz gün geldi.Böyle finalleri sevdiğimizi bir kez daha gösteririz umarım.
titates1
10.Aralık.2013, 14:21
Ülke puanı açısından Galatasaray'ın kazanmasını istesek de ihtimal vermiyorum , Juventus normal şartlarda farka götürür maçı , Galatasaray'ın tek fark yaratabilecek oyuncusu Drogba ona da uygun bir sistem yok Galatasaray'da , onun için pek fark yaratabileceğini düşünmüyorum ama tabi maç içinde bütün olasılıklar değişebilir , oyuncular kapasitelerinin üstüne çıkabilir bkz:Uğur Boral - Sevilla maçı.
William Rookwood
10.Aralık.2013, 14:35
Juventus'dan değilde ben zeminden korkuyorum. Malum diğer maçlarda rakipten çok zeminle mücadele ettik.
urwrdskkn
10.Aralık.2013, 15:16
Bugün Tarihimizin En Önemli Maçlarından Birini Oynayacağız.
Bugüne Gelirken Takım Çok Büyük Sıkıntı Çekti Özellikle Konya Maçında Muslera'nın Ve Wesley Sneijder'in Sakatlıkları Bizi Bir Anda Çöküşe Sürükledi. Ben Eray'ın Kaleye Geçtiği Dönemi "Eray'ı Korumak İçin Oynadık" Diyelim. Şimdi İse Tekrar Herkes Formasına Kavuşuyor.
Maçın Taktik Analizini Yapacak Olursam...
Juventus Beraberliğin Onları Çıkartacağını Bildiği İçin Rahat Oynayacaklardır. Fazla Kendilerini Kasmadan Zorlamadan Oynayacaklarını Düşünüyorum. Uzun Toplarda Savunmamızı Yarmayı Deneyeceklerdir. Tabi Bunu Andrea Pirlo Varken Söylerdim. Ancak Pirlo Gibi Bir Anahtar Oyuncunun Olmayışından Ötürü Juventus'un Uzun Topları Kullanmayacağını Orta Sahayı Ele Geçirmek Adına Kısa Ve Direk Paslar İle Savunmanın Arkasına Sarkacaklarını Düşünüyorum.
Gelelim GALATASARAY'A....
Son Elazığspor Maçı Bir Moral Maçı Olacağını Düşünmüştüm Hatta "Muslera'nın Dönüş Maçında Gol Yemeden Kazanırız" Demiş Ve Bilmiştim. Takımımızın İlk Yapacağı Şey Şu. Tevez Gibi Ara Koşuları Tehlikeli Olan Oyuncuya Karşı Dany Veya Semih Kaya'nın Onu Durdurması Fernando Llorente Gibi Hava Toplarında Etkili Olan Bir Forveti Durdurmak İçin İse Chedrou Veya Gökhan Zan Tercihini Göz Önünde Bulundurmamız Lazım. Kanat Oyuncularına Gelince Tercihlerim... Sol Bek HAKAN BALTA , Sol Açık UMUT BULUT VEYA BRUMA. Sağ Bek İçin Tartışmasız EMANUEL EBOUE Sağ Açık İse BURAK YILMAZ Tercihlerini Düşünüyorum. Savunmanın Önünde FELİPE MELO. Melonun Önünde SELÇUK İNAN . Selçuğun Partneri Ya ENGİN BAYTAR Ya CEYHUN GÜLSELAM Yada Hazır Olursa WESLEY SNEİJDER Bekliyorum. Forvette İse Hiç Şüphesiz DİDER DROGBA Bekliyorum. Yani Taktiğim Şu Şekilde.
...............................................Mus lera.............................................. ............
......Eboue............Gökhan(Chedrou)............ ....Semih(Dany)..............Hakan........
............................................Felipe Melo.............................................. ..........
...........................Selçuk İnan.................Engin Baytar(Ceyhun, Sneijder)............
......Burak Yılmaz............................................ ........................Bruma(Umut).....
.............................................Drogb a................................................. ..........
E.Cartman
10.Aralık.2013, 15:58
Muslera - Semih(Ceyhun) Chedjou Gökhan - Eboue Riera - Melo Selçuk Sneijder - Drogba Burak(Umut)
İlk 11 böyle olur son anda bi aksilik çıkmazsa
fmhastasi
10.Aralık.2013, 16:01
Bugün Tarihimizin En Önemli Maçlarından Birini Oynayacağız.
Bugüne Gelirken Takım Çok Büyük Sıkıntı Çekti Özellikle Konya Maçında Muslera'nın Ve Wesley Sneijder'in Sakatlıkları Bizi Bir Anda Çöküşe Sürükledi. Ben Eray'ın Kaleye Geçtiği Dönemi "Eray'ı Korumak İçin Oynadık" Diyelim. Şimdi İse Tekrar Herkes Formasına Kavuşuyor.
Maçın Taktik Analizini Yapacak Olursam...
Juventus Beraberliğin Onları Çıkartacağını Bildiği İçin Rahat Oynayacaklardır. Fazla Kendilerini Kasmadan Zorlamadan Oynayacaklarını Düşünüyorum. Uzun Toplarda Savunmamızı Yarmayı Deneyeceklerdir. Tabi Bunu Andrea Pirlo Varken Söylerdim. Ancak Pirlo Gibi Bir Anahtar Oyuncunun Olmayışından Ötürü Juventus'un Uzun Topları Kullanmayacağını Orta Sahayı Ele Geçirmek Adına Kısa Ve Direk Paslar İle Savunmanın Arkasına Sarkacaklarını Düşünüyorum.
Gelelim GALATASARAY'A....
Son Elazığspor Maçı Bir Moral Maçı Olacağını Düşünmüştüm Hatta "Muslera'nın Dönüş Maçında Gol Yemeden Kazanırız" Demiş Ve Bilmiştim. Takımımızın İlk Yapacağı Şey Şu. Tevez Gibi Ara Koşuları Tehlikeli Olan Oyuncuya Karşı Dany Veya Semih Kaya'nın Onu Durdurması Fernando Llorente Gibi Hava Toplarında Etkili Olan Bir Forveti Durdurmak İçin İse Chedrou Veya Gökhan Zan Tercihini Göz Önünde Bulundurmamız Lazım. Kanat Oyuncularına Gelince Tercihlerim... Sol Bek HAKAN BALTA , Sol Açık UMUT BULUT VEYA BRUMA. Sağ Bek İçin Tartışmasız EMANUEL EBOUE Sağ Açık İse BURAK YILMAZ Tercihlerini Düşünüyorum. Savunmanın Önünde FELİPE MELO. Melonun Önünde SELÇUK İNAN . Selçuğun Partneri Ya ENGİN BAYTAR Ya CEYHUN GÜLSELAM Yada Hazır Olursa WESLEY SNEİJDER Bekliyorum. Forvette İse Hiç Şüphesiz DİDER DROGBA Bekliyorum. Yani Taktiğim Şu Şekilde.
...............................................Mus lera.............................................. ............
......Eboue............Gökhan(Chedrou)............ ....Semih(Dany)..............Hakan........
............................................Felipe Melo.............................................. ..........
...........................Selçuk İnan.................Engin Baytar(Ceyhun, Sneijder)............
......Burak Yılmaz............................................ ........................Bruma(Umut).....
.............................................Drogb a................................................. ..........
yekta bır adım önde
davidvilla
10.Aralık.2013, 16:10
O zaman ben olsaydım;
...............................muslera............ .......................
............chedjou........gulselam..........zan.. .................
eboue................inan............melo......... ............riera
.................................sneijder......... ........................
........................yilmaz...........drogba... .....................
Ama Mancini ne yapacak merak konusu yine bir süpriz yapabilir.
Homer J.S
10.Aralık.2013, 16:20
O zaman ben olsaydım;
...............................muslera............ .......................
............chedjou........gulselam..........zan.. .................
eboue................inan............melo......... ............riera
.................................sneijder......... ........................
........................yilmaz...........drogba... .....................
Ama Mancini ne yapacak merak konusu yine bir süpriz yapabilir.
Cikar ceyhunu koy semihi boyle olur bence hemen hemen.
Bordo61Mavi
10.Aralık.2013, 16:24
Kar varmi Istanbul'da ?
Varsa ise yariyabilir :)
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 16:30
Sabah bir şeyler olmuş ama şuan yokmuş tabi ilerleyen saatlerde ne değişir bilmem.
Kaka Leite
10.Aralık.2013, 16:50
Semih oynamasın bence o fiziksel yapı ile bu maçları kaldıramıyor. Rakip omuzunu sürttürse anında yere yapışıyor.
Ceyhun hafta sonu gayet iyi oynadı, devam edilsin Ceyhun ile. Ben nedense maçtan beraberlik çıkacağını düşünüyorum ama umarım kazanırız.
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 16:58
Son maçta ki Yekta-Ceyhun tercihleri aldatmasın kimseyi bu maçta Mancini oynatmaz onları Ceyhun bi ihtimal ama oda zor gibi.Semih-Gökhan-Chedjou oynarsa Semih hata yapsa bile onun hatasını kapatabilecek 2'li olacak bu yüzden bu 3'lüyü düşünebilir Mancini.
uAburak89
10.Aralık.2013, 17:06
Ceyhun'un oynama sebebi Semih'ten iyi stoper olduğu için değil, ayağı düzgün olduğu için. İleri pas verebilen bir oyuncu olduğu için. Semih ve Chedjou sürekli geri/yan pas yaptıkları için alternatif olarak mecburen oynadı Ceyhun.
Bugün çıkacak kadro Mancini'nin kafasındaki strateji ile doğru orantılı olacaktır. Torino'da planı Amrabat bozdu, bakalım bugün nasıl gelişecek olaylar bizim adımıza.
davidvilla
10.Aralık.2013, 18:14
Bence Ceyhun'un ve hatta Zan'ın oynaması tamamen guc ve hava toplarındaki hakimiyetlerinin olması. Semih Chedjou ve Dany'de maalesef bunlar yok. Ayagı düzgün olarak düşünürsen Semih ve Chedjou hatta Dany bile Ceyhun'a göre ayagı daha duzgun oyuncular.
Onu savunma ortasına koyması da bu sebepten hava toplarını karşılayabilmesi. Farkında değiliz belki ama bizim yedigimiz gollerin neredeyse tamamı sagdan soldan ya da cepheden atılan uzun topların karşılanamaması, savunma oyuncularının rakibi sindirememesi. Sert ve güçlü olamamaları.
Ben böyle düşünüyorum. Elazıg maçında çogu yorumcunun dusundugunun aksine topu geriden çıkarma görevini Yekta'ya vermişti. Hepimizin de çok iyi bildigi gibi deep lying playmaker yani.
Zamanında Rijkaard da Ayhan'ı aynı şekilde kullanmaya çalışmıştı.
uAburak89
10.Aralık.2013, 18:20
Elazığ maçındaki planını tam olarak bilemeyeceğiz, sen de haklı olabilirsin, ben de. 7. dakikada maç bitti zaten, rakip maçın hiçbir bölümünde bizi tehdit edemedi. Bu maç da Mancini'nin düşündükleri için ölçü olmayacak, 3-5-2'yi en az 2-3 maç daha kullanırsa daha net fikir sahibi olabiliriz sanıyorum.
mpaker66
10.Aralık.2013, 18:25
Maç saaati karla karışık yağmur varmış.
Gol yememeliyiz kesinlikle. Bu çok önemli. Sabırlı olalım atarız bence. Ama kesinlikle yemeyelim. Gol yememek önemli :D
Kaka Leite
10.Aralık.2013, 18:29
Gol yemekten çok yiyeceğimiz dakika önemli. Gol yersek eğer inşAllah erken yeriz de çevirmek için bir fırsatımız olur.
Sağlam bir kadro ve yapı ile Juventus yenilebilir ancak ben beraberliğin ağır basacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın da Uefa da yoluna devam etmesini istiyorum çünkü Şampiyonlar ligi ağır gelecek hele ki bundan sonraki aşamada.
Uefa tam yerimiz gibi duruyor.
Redrum
10.Aralık.2013, 19:07
Ceyhun diger stoperlerimize göre ayagı daha düzgün, yan toplarda iyi markajla iyi toplar kesiyor, ve dikine çok daha iyi oynuyor. Zan - ceyhun - chedjou veya semih - ceyhun - chedjou bekliyorum ben geride.
nerazzuri
10.Aralık.2013, 19:17
Karla karışık yağmur varsa tam Galatasaray havası olur. Drogba,Umut,Burak gününde olursa doldur boşaltla gol bulabiliriz.
ŞL'de devam etmek her açıdan iyidir.
CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 20:08
Bu sezon Uefa Finali nerede oynanacak ? Alakasız bir soru ama bugün birileri konuşurken Juve kendi sahasında kupa kaldırmak için Galatasaray'a turu bırakır muhabbeti dönüyordu.
Böyle bakınca olaya İtalyanlar illaki yapar bi oyun diye düşünüyorum :)
CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 20:08
Bu sezon Uefa Finali nerede oynanacak ? Alakasız bir soru ama bugün birileri konuşurken Juve kendi sahasında kupa kaldırmak için Galatasaray'a turu bırakır muhabbeti dönüyordu.
Böyle bakınca olaya İtalyanlar illaki yapar bi oyun diye düşünüyorum :)
Sorum arada kaynamasın diye yeni sayfaya da aktarayım diye alıntıladım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Aralık.2013, 20:13
juve hedefleri buyuk bir kulup, kupa 2 nin pesinde kosacaklarini sanmiyorum. SL icin oynarlar her turlu, yersiz bir dedikodu olmus o.
uAburak89
10.Aralık.2013, 20:14
Evet Juventus'un stadında olacak bu sene Avrupa Ligi Finali. Bence o konuşanların düşüncesi pek mantıklı değil, kura çekildiğinde herkesin favorisi Real ve Juve idi. Gruptan çıkamamaları demek ciddi başarısızlık demek onlar için, ben bugün beraberliği düşüneceklerini bile sanmıyorum. Kazanmak için oynarlar.
europeanconquer
10.Aralık.2013, 20:15
Değil Juventus,yer yüzünde ki hiç bir takım sırf kendi evlerinde kupa finali oynanacak diye bile bile Şampiyonlar Ligi'ni bırakmazlar.Maç için isteğim tabi ki galibiyet,zaten galibiyetten başka bir çaremiz de yok.
Çaremiz yok demişken belirteyim,hemen alta bakın :0:
CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 20:39
Valla eğer Juve'nın stadında ise Final ki öyleymiş bana mantıklı geldi biraz.
Daha önceden bu şike gibi durumlara karıştıklarını varsayarak olabilir diye düşünüyorum.Şimdi süpriz bi Galatasaray kuponu yapmak mümkün oldu ben olaya bu yönden bakmak istedim açıkçası :)
europeanconquer
10.Aralık.2013, 20:46
Ver coşkuyu.
http://s7.directupload.net/images/131210/t7y8l3l5.swf
Kaka Leite
10.Aralık.2013, 20:50
Ver coşkuyu.
Link'e tıklamadan önce direk bu aklıma geldi ya :n:
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 20:54
http://www.youtube.com/watch?v=7QXgYFtn5Mo
Asıl coşku burda. :) Aynısını Drogba reis'den bekliyoruz gerçi kimse Kral gibi öyle kafa vuramaz. :)
Gncl1905
10.Aralık.2013, 21:09
Ver coşkuyu.
Bu harika yahu :D
Maça gelirsek; pek ümidim yok aslında. Karşımızda Juventus var, son haftalardaki performanslarına baktım da formdalar da. Bizim ise halimiz ortada. Biraz gerçekçi bakarsak durum bu.
Yine de Galatasaray'ın olduğu yerde umut da vardır. %1 şansımız bile varsa son dakikaya kadar mücadele ederler de o %1 ile tur atlarız, en kötü UEFA'dan devam ederiz inşallah. Zaten zoru başarmadıktan sonra ŞL'de işimiz yok. Bunu anlarlar da %300'leri ile oynayıp yüzümüzü güldürürler umarım.
KaRaBükLü KraL
10.Aralık.2013, 21:25
2-1 kazanacağımız geçiyor içimden goller Sneijder ve Burak olur :)
LifeYourself
10.Aralık.2013, 21:28
http://www.youtube.com/watch?v=7QXgYFtn5Mo
Asıl coşku burda. :) Aynısını Drogba reis'den bekliyoruz gerçi kimse Kral gibi öyle kafa vuramaz. :)
Şu kafa vuruşundaki güzelliğe bakar mısınız :)
zeck17
10.Aralık.2013, 21:49
Gözümde böyle bir gruptan son 16 ya kalmak uefada final oynamaktan daha büyük başarı
Bugün tek bir ihtimali olan insanların hikayesi
KaRaBükLü KraL
10.Aralık.2013, 22:19
Gözümde böyle bir gruptan son 16 ya kalmak uefada final oynamaktan daha büyük başarı
Bugün tek bir ihtimali olan insanların hikayesi
Katılıyorum 2.tur Uefa'dan kat be kat önemli.Yahu elersek(inşallah)Juventus gibi takımı eleyip 2.tura çıkacağız.Sonrasında Barcelona bile gelse önemli değil.
europeanconquer
10.Aralık.2013, 22:26
Zaten Real geliyor hep Barca'da gelsin fark etmez :n:
Yeter ki tur atlayalım.
mpaker66
10.Aralık.2013, 22:31
Muslera, Chedjou, G.Zan, Semih - Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Riera - Burak, Drogba (3-5-2)
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 22:32
Stoper 3'lüsü belliydi Ceyhun'u böyle bir maçta oynatmaması gerekirdi Semih daha tecrübeli ona göre.Allah yardımcımız olsun.
IcedEarth
10.Aralık.2013, 22:40
İlk 11 çıktı.
-----------------------------Muslera---------------------------
---------------Chedjou---Semih---Gökhan---------------
Eboue-------------Melo-------------Selçuk----------Riera
-----------------------------Sneijder--------------------------
--------------------Burak--------------Drogba---------------
Elazığ maçında sorun yaratmayan sistem yine kullanılmış. Öncelik pozisyon vermemek gibi, normaldir. Bu maçta yediğimizden fazlasını atmak zor. O yüzden mümkün olduğunca az fırsat verip bulduğumuz fırsatlardan gol çıkarmak önemli.
İlk maçta Amrabat'ın yaptırdığı akılsızca penaltı olmasa daha rahat oynayacağımız bir maçın zamanı geldi çattı. Şu anda 6 puanda olacaktık o saçma golü yemesek, rakibimiz ise 5 puanda olacaktı, beraberlik bile işimize gelecekti.
Bu maçta bu ahmaklıklardan uzak duralım. Sahada ne yaptığını bilen 11 adam olsun, biz sevinçten ne yapacağını şaşıran milyonları oluştururuz zaten.
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 22:45
Karlı zeminde neler olacak bakalım ?
MoisHaLe
10.Aralık.2013, 22:52
Allah yardımcımız olsun.. Yüzümüzü güldürürler inş.. Sneijder'de umarım iyi hazırlamıştır kendini. O kadar zamandır yok ortalıkta..
E.Cartman
10.Aralık.2013, 23:00
Muslera - Semih(Ceyhun) Chedjou Gökhan - Eboue Riera - Melo Selçuk Sneijder - Drogba Burak(Umut)
İlk 11 böyle olur son anda bi aksilik çıkmazsa
Kadroyu da tam bilmişim hani :0: :n::n:
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 23:28
Selçuk'un golü var bu maçta beyler.
byariff
10.Aralık.2013, 23:32
https://pbs.twimg.com/media/BbJb8CGCMAA_KZb.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BbJdaC2CQAEOW1T.png
engin baytardan ne istiyor bunlar :(
Corpus
10.Aralık.2013, 23:38
İçime farklı bir heyecan var. Maç saati geldikçe ayrı bir artıyor. Allah' ın izniyle alıcaz bu maçı
Allah utandırmasın
byariff
10.Aralık.2013, 23:53
iyi basladik gibi.
William Rookwood
11.Aralık.2013, 00:13
2 dakikada saha bembeyaz oldu biz daha karı göremedik. :D
IcedEarth
11.Aralık.2013, 00:14
Drogba-Burak çok etkisiz. Adamların savunması inanılmaz kapalı. Burak yerine Umut tercih edilebilir 2. yarıda. Burak biraz daha açık alan golcüsü, Umut ekmeğini taştan çıkaran yapıda, daha faydalı olabilir mevcut durumda.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 00:14
Kar değil dolu gibi yahu :D
byariff
11.Aralık.2013, 00:17
en iyimiz eboue
Homer J.S
11.Aralık.2013, 00:18
Cok kotu oldu saha iki dakikada. Bakalim avantaja cevirebilecek miyiz bunu.
davidvilla
11.Aralık.2013, 00:18
4231 burak rieraya hic yardim etmiyor tehlikeli orasi
Homer J.S
11.Aralık.2013, 00:20
Hakem durdu kronometreyi :)
Oyuncular da gitti soyunma odasina
William Rookwood
11.Aralık.2013, 00:21
Hakem oyuncuları soyunma odasına gönderdi. O kadar şiddetli bir dolu yağdıki artık çizgiler gözükmüyor :D
uAburak89
11.Aralık.2013, 00:22
Evimizde Juventus ile normal bir maç oynasak şaşardım zaten.
E.Cartman
11.Aralık.2013, 00:23
Bu stadın alttan ısıtması yok mu arkadaş. Boyun devrilsin TOKİ
William Rookwood
11.Aralık.2013, 00:24
Juventus değilde bu sahada doğru düzgün Şampiyonlar Ligi maçı oynasak şaşıcaz. Malum geçen sene Cluj maçında rakipten çok saha ile mücadele etmiştik, halen önlemler alınmamış.
uAburak89
11.Aralık.2013, 00:25
Diğer maçta Modric efsane gol atmış.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 00:26
Kar yağmasaydı atardık yahu çok iyiydik özellikle ilk 10 dakika gol atsak bitmişti iş.Çok hırslıyız çok istekliyiz bu sistem olmuş arkadaş yensekte yenilsekte bu sistemle yola devam.
uAburak89
11.Aralık.2013, 00:27
Ercan Taner de bitmiş resmen, ısrarla Progba diyor.
MoisHaLe
11.Aralık.2013, 00:27
Bu staddan çektiğimiz nedir ya? Geçen yılda bu tür problemlerle uğraştık. Alttan ısıtması yok mu bunun? 2 dakika içinde koca saha bembeyaz oldu. Maça gelince, şu ana kadar topa sahip olsakta etkili olamadık. Juve'nin defans hattı çok kapanık. Burak yerine Umut girerse daha etkili olur gibi geliyor bana. Riera biraz ürkek oynuyor sanki. Eboue etkiliydi umarım maç sonuna kadar böyle gider.
Homer J.S
11.Aralık.2013, 00:31
Bence bu oynadigimiz oyuna cok kanmamak lazim juve biraz rolantide oynadi. Bakalim mac devam ederse neler olacak.
Gncl1905
11.Aralık.2013, 00:32
Fena oynamıyorduk kara kadar. Sonra adamlar iyi pozisyon bulmaya başladılar ki neyse ara oldu. Hele Chiellini'nin ceza alanına top sürerek girmesinde aha penaltı yaptırır bizimkiler şimdi dedim, Allah'tan bir şey olmadı.
Fena oynamıyoruz dedim ama pozisyonumuz da yok. Burak yokları oynuyor, nerede belli değil. Juve de iyi kapanıyor zaten, çok kalabalık karşılıyorlar bizi defansta. Çok nadir eksik yakaladık onda da hücumda çoğalamadık. Tek başına kalanlar da topu kaybetti.
LifeYourself
11.Aralık.2013, 00:32
2 quizimi boşverip maçı izlemeye karar vermiştim onuda izlettirmediler :(
Bu arada Tevez'e gavur gibi davranıyordu bizimkiler.Juve'de Sneijder'e öyle davranıyor.İkisinden birisi iptal olabilir bu maç :)
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 00:33
Ah Drogba vurabilseydi o vuruşu. :(
uAburak89
11.Aralık.2013, 00:36
Maç oynanırken ne alttan ısınma çalışabiliyormuş, ne de çatının kapanması mümkünmüş.
William Rookwood
11.Aralık.2013, 00:39
Bu maç böyle oynanmaz, yağmaya devam ediyor.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 00:40
Maç oynanacak beyler rahat olun.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 00:43
Bu maç iptal olur beyler.
barahir
11.Aralık.2013, 00:43
Bence hakem İstanbulu çok sevdi, bir gün daha kalayım burada diye düşündü. Her an erteleyebilir valla :)
eng1n
11.Aralık.2013, 00:45
Yalnız koca sahayı temizleyen kişi sayısı çok az beyler, çok ağır ilerliyor temizleme işlemi. Dany falan bi el atsın şu işe ayıptır ya.
Homer J.S
11.Aralık.2013, 00:48
Stadda alttan isitma yokmus starda konusulana gore.
Fearless Coward
Çok istiyorsan sen temizle Engin. :D Oynanır ya bu maç.
davidvilla
Mac tam 31.dakikada mi durdu ya :)
IcedEarth
11.Aralık.2013, 00:49
Maç iptal :zuhaha
Homer J.S
Ertelendi yarina
uAburak89
Ertelendi maç.
barahir
The game has been delayed.
sarianet
11.Aralık.2013, 00:50
adam canlı yayına daldı ya :D
MoisHaLe
hakem çıtkırıldım çıktı :)
byariff
tuh ya mac ertelendi :D
barahir
11.Aralık.2013, 00:51
Hakem resmen komedi. Şu soğukta gelen seyirciye yazık gerçekten. Kar kalınlığı santim bile yokken yazık. Hafta sonu Karabükte benzer bir maç oynandı.
E.Cartman
11.Aralık.2013, 00:52
Stadın doğalgazı yokmuş :n::n: Rezilliğe bak arkadaş.
uAburak89
Madrid 2'yi attı.
Fearless Coward
Hakemin karla ilgili kötü bi anısı varmış galiba. :D CSKA-Bayern maçı bu saha gibiydi ancak oynandı.Çok saçma karar verdi hakem.
LifeYourself
Portekizli hakemden ne beklersin :zuhaha
davidvilla
11.Aralık.2013, 00:53
Haha hakemin karla ilgili kotu bi anisi mi var diyorlar. Karda naaptilar ki bu adamcagiza :D
Homer J.S
11.Aralık.2013, 00:53
Yarina mi daha sonraya mi ertelendigi de belli degil
davidvilla
11.Aralık.2013, 00:54
Benim evin de yok komurlu bizimkisi :) :)
E.Cartman
11.Aralık.2013, 00:54
Yarın ne zaman oynanacağına karar vereceklermiş.
eng1n
11.Aralık.2013, 00:55
Karar yarın verilecekmiş maç yarında değil yani, bence haftaya salı olacak.
barahir
11.Aralık.2013, 00:55
Kupa maçında Erman Toroğlunun neden üşüdüğü ve sürekli şikayet ettiği şimdi anlaşılıyor :)
uAburak89
11.Aralık.2013, 00:56
2. tur kuraları ne zaman çekilecek var mı bilen?
Cengo
11.Aralık.2013, 00:58
Üç gün önce lig maçı:
https://pbs.twimg.com/media/BbJvwg2IAAM1ngk.jpg:large
Gncl1905
11.Aralık.2013, 00:58
Bugün oynanmazsa yarın da oynanmaz zaten. Meteorolojiye göre perşembe bile devam edecek kar. Haftaya kaldı büyük ihtimal.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:01
Üç gün önce lig maçı:
https://pbs.twimg.com/media/BbJvwg2IAAM1ngk.jpg:large
Yazık valla bu maç bile nasıl oynandı herkes gördü.Oraya gelen binlerce insana yazık oldu.Hakeme selam olsun.
sui generis
11.Aralık.2013, 01:02
Taraftarlar, maça nasıl girecek biletler gitti :)
Maç hangi kanalda yayınlanacak ?
Kadrolar devam eden maçta aynı olmak zorunda mı ?
Deli sorular :D
Ronaldinho 10
2. tur kuraları ne zaman çekilecek var mı bilen?
Haftaya cuma gunu galiba
LifeYourself
Hakem hak yemek istemedi beyler öyle demeyin :zuhaha
Homer J.S
11.Aralık.2013, 01:03
Taraftarlar, maça nasıl girecek biletler gitti :)
Maç hangi kanalda yayınlanacak ?
Kadrolar devam eden maçta aynı olmak zorunda mı ?
Deli sorular :D
Hahahhaha ayni seyler geldi aklima :zuhaha
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:03
Maç ertelensinde 1 TL kar edelim bari 1 maç bilmiştim. :D Yarın muhteşem yüzyıl'ı verir star. :)
sarianet
11.Aralık.2013, 01:04
bi saat içinde karar vereceklermiş
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:05
Neyse beyler sıkmayın canınızı Real 2-0 yeniyor en azından UEFA garantilendi. :p
sui generis
11.Aralık.2013, 01:06
Muhteşem Yüzyıl vs Galatasaray-Juventus ; Kazanan Muhteşem Yüzyıl olur :)
eng1n
11.Aralık.2013, 01:09
maç 0 dan başlayacak değil mi ?
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:09
NTV verir bizim maçı Muhteşem Yüzyıl gibi diziyi ertelemezler. :)
Lesandro Parleo
11.Aralık.2013, 01:10
eee hakem Portekizli kara soğuğa alışık değil tabi tatil eder maçı :D Maçı Rus hakem yönetseydi tatil olması imkansızdı :D
Şimdi maç tatil edildi , acep yarın okullarda tatil olur mu :o Bursa'da da baya kar var yani (::)
Nocna Mora
11.Aralık.2013, 01:16
Komik bir karar bence. Daha kötü şartlarda ne maçlar oynanıyor, iki kar tanesi gördü maçı tatil etti. Zaten pozisyon alma konusunda inanılmaz kötü bir hakemdi. Çapraz koşular falan yapıyor savunmayı rahatsız ediyordu. Hakemi değiştirsinler maçın gününden önce.
eng1n
11.Aralık.2013, 01:17
Twitter da yabancıların tepkiler süper
https://twitter.com/Hashim0307/status/410516866860597249
bunun dışında Türkiye'yi bir Arap ülkesi sanıp kar yağdığına çok şaşıran var.
uAburak89
11.Aralık.2013, 01:19
https://pbs.twimg.com/media/BbJrBysIcAAvMMh.jpg
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:19
Komik bir karar bence. Daha kötü şartlarda ne maçlar oynanıyor, iki kar tanesi gördü maçı tatil etti. Zaten pozisyon alma konusunda inanılmaz kötü bir hakemdi. Çapraz koşular falan yapıyor savunmayı rahatsız ediyordu. Hakemi değiştirsinler maçın gününden önce.
Bu hakem ŞL ve Avrupa Şampiyonası finalleri yönetmiş bir de.Çok ilginç.
mpaker66
11.Aralık.2013, 01:20
Maç yarın öğlen olabilir diollar. Şampiyonlar ligi bu ya ne öğleni arkadaş :D
europeanconquer
11.Aralık.2013, 01:21
Öğlen maç mı olur ŞL'de ? :n: Yalandır hocam,inanmayın :D
barahir
11.Aralık.2013, 01:24
Kura pazartesiymiş sanırım.
Edit: Maç yarın 16.00'da
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 01:24
Maç 2 gün sonraya ertelensin de paramızı geri alalım yahu :D
Börk
11.Aralık.2013, 01:26
Aynen aynen ben paramı geri almak istiyorum işler iyice sıkıntıya girdi :D
CeNTeR_TR
Maç yarın 16.00'a ertelenmiş.
mpaker66
Kura pazartesiymiş sanırım.
Edit: Maç yarın 16.00'da
Yoook olamaz 16.00'da benim dersim var 5'te ya. 4 hafta devamsızlığım var. Olmaz yani. :s7:
uAburak89
11.Aralık.2013, 01:27
İnsanlar nasıl gelecek o saatte maça, şaka gibi.
Isıtma ile ilgili açıklama gelmiş.
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18704.php
barahir
11.Aralık.2013, 01:27
Yoook olamaz 16.00'da benim dersim var 5'te ya. 4 hafta devamsızlığım var. Olmaz yani. :s7:
Valla bence de olmaz. Olmamalı, milletin işi var gücü var o saatte.
Homer J.S
11.Aralık.2013, 01:28
Hakkaten yahu saat 4te mac mi olur
uAburak89
11.Aralık.2013, 01:32
Taraftar olmaz o saatte, zor. Bizimkiler de Avrupa Ligi'nin garanti olmasıyla rahat oynar zaten. Yenileceğimizi düşünsem de bir heyecanı vardı maçın, kayboldu gitti bir anda.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 01:34
O saatte insan mı olur stad da ? Ayıptır yahu,milletin işi gücü,okulu,dershanesi var.Şu hakemi biri dövsün ya.
Nocna Mora
11.Aralık.2013, 01:34
Taraftar baskısı, atmosferi komple gider o saatte. Gerçi 16:20 gibi hava kararıyor fakat bugünkü o coşku olmaz çünkü o kadar adamı toplayamazsın o saatte. Çok komik bir karar oldu bence bu. Rezalet..
europeanconquer
11.Aralık.2013, 01:37
Şükrü Ergün denen şahıs daha belli değil saati diye açıklama yapmış.
mpaker66
11.Aralık.2013, 01:37
Şükrü Ergün ilk defa hayırlı bişe söylemiş, saat daha belli değil demiş. Bzim klüp 4'ü kabul etmemeli sonuçta 2 takımda onaylamalıymış.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:38
Kolasına kupa oynuyoruz sanki 16'da ŞL maçı he. :D Oldu canım. :D
uAburak89
11.Aralık.2013, 01:38
Saat bellidir de söyleyememiştir o.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 01:39
Bu arada Kopenhag elendi,kalan 60 dakika hurra hücum oynamalıyız,kaybedecek bir şeyimiz yok.Bunu ben düşünüyorsam hem Mancini hem de oyuncular rahatlıkla düşünür,umarım zevkli bir 60 dakika olur maç günü.
mpaker66
11.Aralık.2013, 01:41
Bu arada Kopenhag elendi,kalan 60 dakika hurra hücum oynamalıyız,kaybedecek bir şeyimiz yok.Bunu ben düşünüyorsam hem Mancini hem de oyuncular rahatlıkla düşünür,umarım zevkli bir 60 dakika olur maç günü.
Kopenhag'ın eleneceği zaten belliydi ki. Burda korkulan şey hucüm yaparken bi gol yeyip o golü çıkartamamak.
Cengo
11.Aralık.2013, 01:42
Kimsenin biletlerini sakladığını sanmıyorum. Boş tribünlere oynanır maç.
hakankor
11.Aralık.2013, 01:43
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1471858_760249870669616_661441110_n.jpg
şuna öldüm yalnız
davidvilla
11.Aralık.2013, 01:44
4te olursa o mac o is olmaz sacmalik olur baya bi hem de
europeanconquer
Kopenhag'ın eleneceği zaten belliydi ki. Burda korkulan şey hucüm yaparken bi gol yeyip o golü çıkartamamak.
Kaybedecek bir şey yok derken yenecek gollerden de bahsediyordum.Bu sisteme dayalı bir maç olmayacak yani ha herro ya merro.Kazanırsak ŞL kazanamazsak UEFA,bu kadar basit.
Fearless Coward
İlk 10 dakika da oynadığımız oyunu yine maçın başında oynarsak bu sefer ilk yarı bitmeden golü atacağımıza inancım tam.Erken gol turu getirecektir yoksa bu maç başladığı gibi biter bizim için maçın başı çok önemli varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız ve kazanacağız inşAllah.
CeNTeR_TR
Juventus alsın bari maçı da Galatasaray Uefaya gitsin benimde tek maça kalan kuponum tutsun :D
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 01:45
Juventus alsın bari maçı da Galatasaray Uefaya gitsin benimde tek maça kalan kuponum tutsun :D
Sus ulen yeneceğiz benim gupon gelecek. :D
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 01:46
Sus ulen yeneceğiz benim gupon gelecek. :D
Kardeşim maç berabere biter hepimiz patlarız söylim ben şimdiden :D
Nocna Mora
11.Aralık.2013, 01:48
https://pbs.twimg.com/media/BbJpBfrIgAAwnlr.jpg:large
europeanconquer
11.Aralık.2013, 01:56
Galatasaray SK @GalatasaraySK 6 dk
Bilgi | Biletleri olan taraftarlarimiz yarinki maça ayni biletle giris yapabilecekler.
Hadi bakalım,biletlerini stada girdikten sonra kaybetmiş,çöpe atmış,yırtmış kişiler ne yapacaklar ?
mpaker66
11.Aralık.2013, 02:00
Galatasaray SK @GalatasaraySK 6 dk
Bilgi | Biletleri olan taraftarlarimiz yarinki maça ayni biletle giris yapabilecekler.
Hadi bakalım,biletlerini stada girdikten sonra kaybetmiş,çöpe atmış,yırtmış kişiler ne yapacaklar ?
Eğer staddan çıkmadılarsa, stadda yatsınlar dicem de bu kötü espriden ötürü forumdan atılmaktan korkuyom :(
uAburak89
16.00 için kötü diyorduk, şimdi de 14.00 diyorlar.
Cengo
https://pbs.twimg.com/media/BbJpBfrIgAAwnlr.jpg:large
Çizgi yakınında bir penaltı olsa stand-up show olurdu :n:
OrcunFB
11.Aralık.2013, 02:01
14.00 olabilir diyolar yok artık. :D
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 02:02
19 ya da 18'de oynatın gitsin işte Rusya'da oynanan maçlarla aynı saate denk geliyor.Zaten şu maçın ertelenmesi büyük skandaldı hakem resmen maçtan kaçtı.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 02:03
Sabah ezanından yarım saat sonraya koysunlar maçı,namazdan sonra iyi gider Şampiyonlar Ligi maçı.
14:00 nedir ya ? :n:
KaRaBükLü KraL
11.Aralık.2013, 02:06
TV ile çakışmaması da gerekli galiba artı hava raporları emniyetin güvenlik için görüşleri falan öğlen 2'de olsa 4'te olsa şaşmamak gerek.
mpaker66
11.Aralık.2013, 02:10
Emniyet en erken 15.00 olur demiş. 14.00 da hafif kar yağışı varmış. Valla bilmiyomda sanırım bu maçı çoğu kişi işte okulda falan izleyebilirse izlicek. Stad boş kalacak. Aklıma 2002 dünya kupası brezilya maçı geldi vaybe okulda izlemiştik :D
Sadixx
11.Aralık.2013, 02:10
Uefa açıklamış saat 14'te
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2034989.html#galatasaray+juventus+abandoned +snow
europeanconquer
11.Aralık.2013, 02:11
https://pbs.twimg.com/media/BbJ_1RwIMAAOohy.jpg:large
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 02:12
14'de oynanacak vay arkadaş :)
mpaker66
11.Aralık.2013, 02:15
Bu arada 14 tek bana yaradı sanırım :D
edit: juve resmi sitesi 15 olarak açıklamış maçı. Bu ne saçma iş ya :(
di canio
11.Aralık.2013, 02:19
Bu akşamki sıkıntı kar yağışı değil, dolu yağışıydı. Kar değildi ki o yağan. Yarın akşam da dolu yağacağını sanmıyorum, kar yağışı olsa bile maç rahatlıkla oynanır. Maç saatini tv yayınına göre ayarladılar büyük ihtimalle. Yarınki programla çakıştırmak istemiyorlar. Yazık olacak para verip bilet alan taraftarlara. O taraftarların bence %80'i iş, okul gibi nedenlerden gelemeyecek maça. Birçoğunun bileti, ödediği para yanacak. Akşama konsa mağduriyetler minimuma inerdi aslında ama o UEFA için kendilerinin ve yandaşlarının mağdur olmaması daha önemli. Başka bir neden yoksa boşu boşuna hemen atarlı giderli yüklenmiş olacağım UEFA'ya.
wolfson
11.Aralık.2013, 02:19
bi ton para verdik şansa bak rezil olacak maç!
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 02:21
Skandalın babası olmuş 14'de ŞL maçı tarihte bir ilk yaşanıyor resmen iyi ki hakem adam akıllı dedik he.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Aralık.2013, 02:28
isi gucu olanlarin gelemeyecegini dusunursek GS seyirci avantajini kullanamayacak demektir. macin 14.00te oynanmasi juveye yaradi gibi.
uAburak89
11.Aralık.2013, 02:29
Sedat Doğan özet geçiyor olanları, kızacak pek bir şey yok. Kısmet demek lazım.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 02:30
14:15'de gol atarsak olay olur olay. :D
di canio
11.Aralık.2013, 02:31
Ekşisözlük'te yazmış birisi, orada okudum. Yırtık biletle girilebilecekmiş. Yırtık biletleri tam olarak nasıl kabul edecekler bilmiyorum ama bir bileti yırtıp birkaç kişi girebilir belki. O saatte uygun olanlar girebilirler belki böylece.
KaRaBükLü KraL
11.Aralık.2013, 02:32
14:15'de gol atarsak olay olur olay. :D
11.12.13 muhabbetinden mi ? :)
uAburak89
11.Aralık.2013, 02:33
Juventus kafilesi trafikte kalmış ve kalacak otel arıyorlarmış.
Cengo
11.Aralık.2013, 02:35
Son karar, maç oynanmayacakmış. Kesin bilgi, yayalım :p
europeanconquer
11.Aralık.2013, 02:35
Güzeeeeeel ;)
KaRaBükLü KraL
11.Aralık.2013, 02:36
Yazı tura atalım yazı gelirse de tura gelirse de biz 2.tura çıkalım :zuhaha
di canio
11.Aralık.2013, 02:40
Ekşisözlük'te yazmış birisi, orada okudum. Yırtık biletle girilebilecekmiş. Yırtık biletleri tam olarak nasıl kabul edecekler bilmiyorum ama bir bileti yırtıp birkaç kişi girebilir belki. O saatte uygun olanlar girebilirler belki böylece.
Ben yırtık bilet olayını yanlış anlamışım sanırım :) Yırtılıp yere, çöpe atılan biletleri kabul edecekleri şeklinde yorumlamıştım.
davidvilla
11.Aralık.2013, 02:41
Ayip ya yil 2014 olmuş hala ayak oyunlari. Saat 2de mac mi olur boyle saçmalık duymadım görmedim resmen cebren ve hileyle juventusa avantaj saglamaktir bu. Ama platini gibi juventus cocugundan beklenen hareketler bunlar bravo. Yok inanamıyorum ya olmaz heralde 2 falan
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 02:42
Bu arada Juventus eğer oteli bulamazsa asıl bomba o zaman olur :)
Gerçi otel bulunur da halen daha otel aranıyor deniyor , düşünsenize adamlar oteli 1 de bulsa yemeğiydi yatıydı 2 olacak saat :) ve 12 saat sonra tekrar maça çıkacaklar.
Hakemi 3 gün Erzurumda bırakın hakemliği bıraktığını açıklar :zuhaha
Cengo
11.Aralık.2013, 02:49
Kesinleşti 14:00
Öğle namazına müteakip Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak. Olaya bak.
SAİT71
11.Aralık.2013, 02:52
yazık olmuş. Saat 2de şl maçı tarihte yoktur. Maç günü zorla evinden izin alan kendini ayarlayip maça gelen bir çok kişi ya okulda ya işte olur. Bende iste olacagim mesela. 16 olsa belki izlerdim ama 14 nedir yahu. Hava kararmadan şl maçı mı olur. En kötü. 18 - 19 olmalıydı bu maç. Bilet konusu ise tezat. Herkes biletini saklamaz atsnı dusurenı kaybedeni ne yapacak acaba. Gerçi birçok kişi işte falan olacagi için pek sıkıntı olmaz. Bence maç başladıktan 15. Dakika sonra kapılar açılsın yoksa bomboş olur tribünler.
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 02:54
Bu arada adamlar halen daha otel arıyorlar , Koca İstanbul'da Juventus kalacak yer bulamıyorsa vay anam vay.
nerazzuri
11.Aralık.2013, 02:55
yine tarih yazdık. :zuhaha
sistem defans yaparken 3-5-2 hucüm yaparken 4-2-3-1 şeklindeydi. ya da ben öyle gördüm bilemiyorum ama burak sol açıkta kayboluyor aynı sistem çıkarsa sahaya maçı kaybeder galatasaray.
uAburak89
11.Aralık.2013, 02:56
Yalnız elersek İtalyanlar çıldırır kesin. :D
di canio
11.Aralık.2013, 02:56
15:00 olmuş şimdi de.
sarianet
11.Aralık.2013, 02:57
15 kesinleşti galiba izdivaç programı yerine şl maçı fena değil :)
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 02:58
Galatasaray elerse bu otel bulamama olayı İtalyanların gündemini oluşturur :)
Escochae
11.Aralık.2013, 02:59
Şimdi maç baştan mı yoksa 30.dakikadan itibaren mi başlayacak ?
Edit : 30.dakikadan devam edecekmiş. Çok ilginç bir maç olacak gerçekten
grkm33
Maç saatine kadar kalacak otel bulamayıp otobüste sabahlıyorlarmış birde ne güzel olurdu :)
uAburak89
Her ihtimale karşı 14.00'de TV başında olmak lazım.
Cengo
11.Aralık.2013, 03:00
Bu arada adamlar halen daha otel arıyorlar , Koca İstanbul'da Juventus kalacak yer bulamıyorsa vay anam vay.
Conrad, Hyatt Regency, Swissotel, Ritz-Carlton, Shangri-La'dan birine yerleşirler birazdan. Çok zorlanacaklarını sanmıyorum.
15:00'a alınmış tekrar, son dakika.
di canio
11.Aralık.2013, 03:01
Eğer Juventus elenirse yarın, Galatasaray'ın çekeceği var söyleyeyim ben size. Musallat olurlar, rahat bırakmazlar.
Cengo
11.Aralık.2013, 03:01
Kaldığı yerden devam edecek. İlk yarıdaki kalan kısa süre bitince 15 dakika devre arası olacak. Sonra ikinci yarı oynanacak.
sarianet
11.Aralık.2013, 03:02
32. dk başlayacak 45de ilk yarı 15dk dinlenme ikinci yarı
enteresan bi maç olacak :)
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 03:03
Conrad, Hyatt Regency, Swissotel, Ritz-Carlton, Shangri-La'dan birine yerleşirler birazdan. Çok zorlanacaklarını sanmıyorum.
15:00'a alınmış tekrar, son dakika.
Yok otel illaki var zaten kaldı ki otel işletmeciliği yapan arkadaşım bile tivit de numara verin ben aricam gelsinler kalsınlar diyor :) kaldı ki otelleri bilindik ve takımların tercih edeceği bir otel.
Ama bu kadar süredir dolanmaları entresan :icon_smile:
grkm33
11.Aralık.2013, 03:04
Gittik dersin son devamsızlık hakkınıda bu maç için kullandık ondada tatil oldu :D
davidvilla
11.Aralık.2013, 03:05
Bulamasinlar otel insallaah allahim sen buyuksun aksarayda lalelide kalirlar artik... kufur etcem şimdi olmayacak
byariff
11.Aralık.2013, 03:07
Galatasaray - Juventus Maçı Saat 15:00'de Oynanacak
http://www2.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/18703.php
barahir
11.Aralık.2013, 03:23
Yarına orta yol 14.30 dicekler galiba. Sanki kurban pazarlığına girdiler.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 03:28
İş iyice cılkından çıktı.Bir kaç saat sonra 17:00 falan derler. :D
KaRaBükLü KraL
11.Aralık.2013, 03:52
Yahu maçın kaldığı yerden devam etmesi de çok uyuz bir olay diziye döndü iyice en heyecanlı yerinde kaldı sezon finali de olsun tam olsun :D
Nedvedmania
11.Aralık.2013, 04:23
Sizmiydiniz dün beni otele almayan, öyle dışarda kalırsınız işte :zuhaha
Cengo
11.Aralık.2013, 04:32
Ben otel yazdıkdan bir kaç dakika sonra bir otele yerleşerek istirahat ettikleri haberleri geldi.
ReaList
11.Aralık.2013, 04:37
Olan Biletini atan, yırtan veya artık elinde olmayan taraftara oldu. Yarın maça giremeyecekler.
Nedvedmania
11.Aralık.2013, 04:39
Gençler istanbuldakilere sesleniyorum. Yarın öğlen stada gelin. Biletiniz olmamasına rağmen girebilirsiniz. Neyin ne olduğu belli olmayacak çünkü yarın. Benden söylemesi.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 05:15
Aynen Cihan'a katılıyorum aklı olan gitsin stad'a. :D
MoisHaLe
11.Aralık.2013, 05:43
Tam bir rezalet.. Hiçbir takım için art niyet düşünmem hiçbir zaman ama bu olay düşündürüyor beni. Juve ile yapacağımız her maçta bir erteleme bir olay söz konusu olur. Hakem topla kontrol dahil yapmadan erteledi maçı. Bu durum tamamiyle Juventus'un yararına bir durum. Hafta içi herkesin çalışma, okul vs. saatleri içinde maç mı yayınlanır ? Birçoğunun işi gücü var o saatte nasıl gidecek maça? Yarın maçı kaybedersek hiç şaşırmam. Sanki gazozuna maç yapılıyor öğleden sonra 3'de maç mı olurmuş şampiyonlar liginde?
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 06:37
Maç yine ertelenirse şaşırmayın valla. :D Bakalım o saatte hava nasıl olacak ?
Lesandro Parleo
11.Aralık.2013, 09:43
Kesinleşti 14:00
Öğle namazına müteakip Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak. Olaya bak.
Bilgi doğru değil ama okuduğum en güzel yorum (w)
Dünkü taraftara çok yazık oldu , o kadar bilet parası verdiler...
Biletlerini saklamış bile olsalar bugün işe ve okula gidecekler , GS'da bugün taraftarından yoksun kalacak...
Hakem sahaya girip topun sekip sekmediğini bile kontrol etmedi , turuncu çizgilerle sınırlarda çizildi ,
Her ne olursa olsun o maçın oynanması lazımdı..
Gncl1905
11.Aralık.2013, 10:31
Stadı bilmem de bizim buralar dünden daha kötü. 14, 15, 16'da taraftarın gelmesi de zor olur o maça. Ben bırakın stada gitmeyi maçı bile izleyemem büyük ihtimal. Saçma sapan işler yapıyorlar.
hakankor
11.Aralık.2013, 10:45
olan taraftarlara oldu
LifeYourself
11.Aralık.2013, 11:48
yine tarih yazdık. :zuhaha
sistem defans yaparken 3-5-2 hucüm yaparken 4-2-3-1 şeklindeydi. ya da ben öyle gördüm bilemiyorum ama burak sol açıkta kayboluyor aynı sistem çıkarsa sahaya maçı kaybeder galatasaray.
Evet aynısını bende hissettim.Hatta 4 2 4 'e bile benzettim.Dedim daha dakika 25 hayırdır :zuhaha
Nocna Mora
11.Aralık.2013, 11:49
Televizyon verecek mi maçı
Lesandro Parleo
11.Aralık.2013, 12:13
Televizyon verecek mi maçı
Star verecek..
CeNTeR_TR
11.Aralık.2013, 12:40
Oynanmama ihtimali var halen daha herhalde.
Bu arada staddan canlı yayın gösterdiler az önce bi kanal da , Çalışan kişi sayısı 8-10.
fmhastasi
11.Aralık.2013, 12:53
arkadaşlar ihtimaller var acaba bugun de oynanmazsa mac ne zamana sarkacak ? juventus esir gibi birşey oldu. yazık adamlara. otel parası vs.gerçi uefa verir bugunde oynanmazsa yarın da havalar kötü bu mac ne zaman oynancak bırı acıklama yapsın koskoca uefa 'nın böyle bir organizasyonda yasananlar ayıptır gunahtır.seyirciye galatasaray camiasına yazıktır.
SON DAKİKA | Galatasaray-Juventus maçıyla ilgili son karar saat 13:00'da verilecek.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 14:49
hadi bakam maç var diye erken kalktık haberi bekliyoz. :D
Nedvedmania
11.Aralık.2013, 14:53
Hakem zemin güzel demiş. Haydi bakalıımmm.
fmhastasi
11.Aralık.2013, 14:54
macın baska sehırde oynanmalı ıhtımalı varmıs.galatasaray yonetımı soylemıs.hakde çatıdan dusen kutleler futbolculara zarar verır demıs.mac ertelenmez ıns.daha bellı olmadı kesın bısey yok
di canio
11.Aralık.2013, 14:55
Ben en çok da maça gelen Juventus taraftarına üzüldüm. Yurtdışı olmasa da yurtiçinde deplasmana gitmiş ve o sıkıntıları az da olsa yaşamış birisi olarak yazık oldu adamlara diye düşünüyorum.
uAburak89
11.Aralık.2013, 15:03
Oynanıyormuş saat 15.00'de.
fmhastasi
11.Aralık.2013, 15:05
Oynanıyormuş saat 15.00'de.
kesinmi değilmi ? :D
europeanconquer
11.Aralık.2013, 15:06
Hazır bu maç bugün oynanacakken Gençler maçını pazara veya pazartesiye alsınlar da bilet arayışına gireyim.Hem biletler de bu sefer ekonomik olmuş.
uAburak89
Kesin diyorlar ama işin suyu çıktığı için bilemiyorum, sorumluluk alamam. :D
Hazır bu maç bugün oynanacakken Gençler maçını pazara veya pazartesiye alsınlar da bilet arayışına gireyim.Hem biletler de bu sefer ekonomik olmuş.
Pazar 16.00'da oynanması için başvuru yapılmış, kabul edilirse sana yarayacak en çok.
Fearless Coward
NtvSpor son dakika geçti 15:00'de oynanıyor maç.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 7 dk
CANLI | Takımımız, Juventus maçı için Ali Sami Yen Spor Kompleksine hareket ediyor. CANLI yayın @GSTV'de! http://galatasaray.com
5267
11.Aralık.2013, 15:07
Gündüz ŞL olur mu demeyin oluyor :D
fmhastasi
11.Aralık.2013, 15:08
- Maçın hakemi son kontrolde zemin için "Mükemmel" ifadesini kullandı.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 15:09
Kesin diyorlar ama işin suyu çıktığı için bilemiyorum, sorumluluk alamam. :D
Pazar 16.00'da oynanması için başvuru yapılmış, kabul edilirse sana yarayacak en çok.
Pazar 16:00 olmaz yahu tiyatrom var benim o saatte :n: 19:00 iyidir :D
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 15:13
19'da olmaz Beşiktaş-Kasımpaşa maçı var.Maçın başında yine kar yağarsa hakem yine erteler beylerrr. :)
europeanconquer
11.Aralık.2013, 15:19
Pazartesi olsun o zaman Gençler maçı,her saat uyar bana Pazartesi :D
uAburak89
11.Aralık.2013, 15:31
Stadın zemini çok kötü durumda, bu maç bir şekilde oynanacak ama bundan sonrası için ciddi sıkıntı.
attirson
11.Aralık.2013, 15:32
Pilot kamerada berbat görünüyor zemin bakalım nasıl bir maç olacak cılkı çıktı.
Ralph
11.Aralık.2013, 15:34
Maçın zemin yüzünden ertelenip de şu halde oynatılırsa ben ne anladım ertelenmesinden...
uAburak89
11.Aralık.2013, 15:38
Kar küreme aracı mahvetmiş zemini.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 15:39
https://pbs.twimg.com/media/BbM5qMgCIAElyQ3.png:large
Rezalet.
E.Cartman
11.Aralık.2013, 15:40
İstanbul'da kar tamamiyle durdu diyebiliriz ama maç saatinde bir tek Arena'ya kar yağacaktır.
attirson
11.Aralık.2013, 15:40
Hakem sırf kendi kariyeri icin maçı iptal etti resmen pozisyon kacırırım kariyerim biter diye.Yoksa oyuncular sakatlanacak diye yapmıs filan hikaye bu zeminde sakatlıgın kralı olur.
davidvilla
11.Aralık.2013, 15:48
bu maç maçtan başka herşeye benziyor artık. Berbat oldu. Umarım kazanırız bi türlü
uAburak89
11.Aralık.2013, 15:55
Zemin gitti, heyecan gitti, sakatlık riski var.. Turu geçelim bari, en azından para alırız ve bir sonraki tur eleniriz nasıl olsa. Bu statta oynanacak maç sayısı da azalmış olur.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 16:01
https://pbs.twimg.com/media/BbM-leeCMAAxD15.jpg:large
Rezalet 2.
Nocna Mora
11.Aralık.2013, 16:05
Rezalet 2.
Ne bekliyorsun ki. Seyircisiz maç gibi bir şey olacak zaten.
urwrdskkn
11.Aralık.2013, 16:06
Rezalet 2.
Bu Saatte Normal
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 16:06
İnşAllah Juve'liler kayıp düşer hepsi de yeneriz maçı. :D
Night_Mare17
11.Aralık.2013, 16:07
Basbas bağırıyorlar her yerde kapılar herkese açılıyor ama stadta çok büyük boşluklar var. Umarım stadın %70'ini doldurabiliriz.
urwrdskkn
11.Aralık.2013, 16:07
İnşAllah Juve'liler kayıp düşer hepsi de yeneriz maçı. :D
İstermisin Hocam Saha Balçık Ben Oynamıyorum Maçı Desin Hakem :D :D :D
uAburak89
11.Aralık.2013, 16:10
O aracın sokulmasına kim izin verdiyse derhal istifa etmesi lazım.
Conte zemini beğenmemiş, oynamak istemiyorlarmış.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 16:10
Gündüz falan fark etmez,nedeni haklı olsa da şu an tribünlerin hali rezalet.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 16:12
Yahu ne bekliyorsunuz milletin işi gücü okulu var normal karşılamak lazım.Maç dün oynanacaktı hakem korktu resmen.
mpaker66
11.Aralık.2013, 16:12
O Değilde stadın zemininin hötü olan kısmı bizim ilk 15 dakka hucüm edeceğimiz daha sonra juve'nin 45 dakka hucüm edeceği taraf. Yoksa? :D
Edit: Bu arada juve maçı bu zeminde oynamak istemiyomuş.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 16:14
O Değilde stadın zemininin hötü olan kısmı bizim ilk 15 dakka hucüm edeceğimiz daha sonra juve'nin 45 dakka hucüm edeceği taraf. Yoksa? :D
Ahahaha adamlar anladı galiba ondan oynamak istemiyor. :(
europeanconquer
11.Aralık.2013, 16:16
O zaman dönsünler ülkelerine,bizde ŞL'de devam edelim yolumuza :0:
Redrum
11.Aralık.2013, 16:17
Beyler biletsiz alıyorlarmış bizim arkadaşlar girmiş. Yakın olan yaysın. Önceden bilsem giderdim be.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 16:18
Beyler biletsiz alıyorlarmış bizim arkadaşlar girmiş. Yakın olan yaysın. Önceden bilsem giderdim be.
Dün dedi Cihan valla belliydi böyle olacağı zaten stad dolmayacak alacaklar tabi milleti.
Cengo
11.Aralık.2013, 16:21
Bu saatten sonra haber verseniz de gitseniz de stadyuma yetişemezsiniz, ilk yarı olur. Giren girdi.
zeck17
11.Aralık.2013, 16:28
İnşallah neuchatel maçı gibi stat kapasitesinden fazla olur bugün de galatasaray :) kaybedecek bir şeyimiz yok artık basbaya korkuyorlar
titates1
11.Aralık.2013, 16:31
E bu Türkiye'nin en modern stadının bizim staddan farkı estetik olarak farklı olması mı ? bu arada bizim stad kardan etkilenmemiş , ayrıca çim koşulları da genelde daha iyi diye biliyorum , taraftarların ısıtması da var diye biliyorum , yani yazık ya devlet iki tane stad yaptı ikisini de eline yüzüne bulaştırdı , bu stadın kapanması için ekstra çalışma gerekiyormuş bir de heralde çatı ona uygun falan değil bizimkisi gibi , Şükrü Ergün'ün açıklamalarından bunu anladım , normalde kapalı yapılacak , şeffaf çatı ile çimler sağlıklı kalacaktı , ikisini de yapamadılar , 2 senedir çimler düzelmiyor sanırım stad düzgün güneş almadığı için , bugün de bu rezalet.
Cidden bilmediğim için soruyorum , yani kimseyi kırmak falan bir amacım yok , şu stad o zaman nasıl Türkiye'nin en modern stadı ? yani bizim stadda olmayan ne var mesela ekstradan ?
Nocna Mora
11.Aralık.2013, 16:34
https://pbs.twimg.com/media/BbM7m9-CQAAb03_.png:large
zeck17
11.Aralık.2013, 16:38
http://instagram.com/p/hyAVOBpNyk/
kale arkası dolmuş şu anda diğerleri de aynı şekildedir umarım
edit değilmiş inşallah dolar ama işi olan olmayan gitsin
Homer J.S
11.Aralık.2013, 16:38
E bu Türkiye'nin en modern stadının bizim staddan farkı estetik olarak farklı olması mı ? bu arada bizim stad kardan etkilenmemiş , ayrıca çim koşulları da genelde daha iyi diye biliyorum , taraftarların ısıtması da var diye biliyorum , yani yazık ya devlet iki tane stad yaptı ikisini de eline yüzüne bulaştırdı , bu stadın kapanması için ekstra çalışma gerekiyormuş bir de heralde çatı ona uygun falan değil bizimkisi gibi , Şükrü Ergün'ün açıklamalarından bunu anladım , normalde kapalı yapılacak , şeffaf çatı ile çimler sağlıklı kalacaktı , ikisini de yapamadılar , 2 senedir çimler düzelmiyor sanırım stad düzgün güneş almadığı için , bugün de bu rezalet.
Cidden bilmediğim için soruyorum , yani kimseyi kırmak falan bir amacım yok , şu stad o zaman nasıl Türkiye'nin en modern stadı ? yani bizim stadda olmayan ne var mesela ekstradan ?
Hicbi ekstrasi yok katiliyorum yorumuna
fmhastasi
11.Aralık.2013, 16:40
galatasaray'ın macı aksam oynansa sabaha kadar juventus yenerdı.gs'nin son secenegı ortam taraftar v.s hersey mukemmel.türk takımı juventustan ıyı oynar bu zemınde hadı basarılar.
europeanconquer
11.Aralık.2013, 16:48
Dershaneden önce Şampiyonlar Ligi keyfi :0: :p
Cidden enteresan bir maç olacak,başarılar Galatasarayıma.
LifeYourself
11.Aralık.2013, 16:48
Hakem sırf kendi kariyeri icin maçı iptal etti resmen pozisyon kacırırım kariyerim biter diye.Yoksa oyuncular sakatlanacak diye yapmıs filan hikaye bu zeminde sakatlıgın kralı olur.
Zaten kendi bahsetti bundan.İptal etme sebebi olarak ''yanlış karar verebilme ihtimali''ni gösterdi:icon_lol:
mpaker66
11.Aralık.2013, 16:50
Bişe merak ettim mesela marchisio sarı görse şimdi atılır de mi?
europeanconquer
11.Aralık.2013, 16:52
Bişe merak ettim mesela marchisio sarı görse şimdi atılır de mi?
Aynen öyle,atılır.
Gncl1905
11.Aralık.2013, 16:58
Ders iptal oldu da maça yetişebildim şükür :) Pek heyecan falan kalmadı gerçi ama başarılar aslanlarımıza.
Homer J.S
11.Aralık.2013, 17:02
Zemin berbat yine burdan bi sey cikmaz.
Oghuse
11.Aralık.2013, 17:05
Star canlı yayını açabilen var mı internet üzerinden?
davidvilla
11.Aralık.2013, 17:18
e ne oldu şimdi devre mi oldu ? :D Valla böyle maç olmaz.
Fearless Coward
Bu maç böyle biter top gitmiyorki dün bile daha güzel top oynanırdı.
uAburak89
Star canlı yayını açabilen var mı internet üzerinden?
http://tribun.ntvspor.net/star/canli-yayin
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 17:19
Atarsak kafa golü atabiliriz bol bol korner almaya bakmak lazım.
Cengo
11.Aralık.2013, 17:22
Bu sahada ancak Alman kale oynanır.
uAburak89
11.Aralık.2013, 17:23
Burak - Umut değişikliği lazım.
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 17:23
Bizim şimdi gideceğimiz taraf daha sağlam tek avantajımız bu gibi.Yoksa böyle biter zaten.