PDA

View Full Version : Beşiktaş - Elazığspor | STSL 16. Hafta

anil luque
19.Aralık.2013, 01:05
http://img13.imageshack.us/img13/4179/9b3e.jpg (http://img13.imageshack.us/i/9b3e.jpg/)

CeNTeR_TR
19.Aralık.2013, 01:30
Beşiktaş seyircisiz oynuyor dimi ?

Keşke seyricili olsaydı bu maç ne güzel ne muhteşem tepkiler gelebilirdi vallahi.

anil luque
19.Aralık.2013, 01:34
Cezamız bitti diye biliyorum ben.

CeNTeR_TR
19.Aralık.2013, 01:45
Anıl eğer bittiyse şu maçı seve seve izlerim tepkiler için sadece.

Taraftar da olursa maçta Beşiktaş istediği kadar eksik olsun fark olur.

Ralph
19.Aralık.2013, 01:50
Cezamızın bitmiş olması lazım. Benim takımdan umudum yok. Aynı senaryo;

Maç başı süper bir takım, 45. dakikaya doğru vasatlaşıyor, ikinci yarı oyuncular ayakta duramıyor. Olacak olan bu. Yensek de yenilsek de olacak olan bu.

anil luque
19.Aralık.2013, 01:56
Ben de bu maçın bir isyan maçı olacağı görüşündeyim. Elazığspor zaten bitik bu sene. Son Antalyaspor galibiyeti rakibin 10 kişi kalmasından dolayı benim için çok bir şey ifade etmiyor. Kalan 2 maçtan 6 puan , başka yolu yok.

Ralph
19.Aralık.2013, 02:00
Vallahi artık ben kalan maçlara "ligi 3. bitirebiliriz umarım" gözüyle bakıyorum. 3. bile olsak ECC var işin ucunda çünkü. FB kaptırmaz. İkinci de biz saçmalamaya devam edersek ya gs ya kasımpaşa olur. Toparlamak lazım.

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2013, 02:33
Ben de bu maçın bir isyan maçı olacağı görüşündeyim. Elazığspor zaten bitik bu sene. Son Antalyaspor galibiyeti rakibin 10 kişi kalmasından dolayı benim için çok bir şey ifade etmiyor. Kalan 2 maçtan 6 puan , başka yolu yok.

Aynen,en azından şu son 2 haftayı kayıpsız kapatalım da,sıkıntılarımızı devre arasında azaltıp,ikinci yarıda yarışa daha hazır bir şekilde çıktığımızda çok uzaklaşmış olmayalım.

omersal
19.Aralık.2013, 10:12
Maçtan çok taraftarın isyanını merakla beklediğim karşılaşma. Maçı BJKnin rahatlıkla kazanacağını düşünüyorum.

Lesandro Parleo
19.Aralık.2013, 22:10
Eksiklerimiz var , moralsiz olabiliriz fakat rakibimizin de durumu ortada..

Taraftarımızın önünde zorlansakta galip geleceğimizi düşünüyorum..

Ayrıca taraftarımızın , üstümüze oynanan oyunlara karşı nasıl bir tepki vereceğini de merak ediyorum..

Yönetim yeni kombine kartlar bastırmış ve artık bilet satışı yapılmayacakmış.Benim gibi Beşiktaş aşığı olan fakat sırf uzaklıktan dolayı nadiren maçlara gidebilen tarafarlar için bu kötü bir haber fakat temiz taraftar topluluğu oluşturmak içinse tamamen doğru bir karar olmuş..

attirson
19.Aralık.2013, 22:19
Rahat bir galibiyet olur.Elazıg ligin acık ara en kötü takımı.

footballer33
20.Aralık.2013, 01:35
Cezamız bitti nihayet. Bu maçın da en iyi yanı bu zaten. Benim için lig o kadar zevksizleşti ki, şu maçı zorla 1-0 falan kazansak eleştirmem takımı, o derece. Bu arada, sakatlar ve kadro dışı kalanları ekleyince bir 11 çıkarabilecek kadar eksik göze çarpıyor. Bakalım kadro yapısı ve sistem nasıl olacak?

anil luque
21.Aralık.2013, 16:14
Oğuzhan da kadrodan çıkarıldı. Giunti'ye falan mı haber versek ne yapsak ?

Hsyn53Yvz
21.Aralık.2013, 16:17
Beşiktaş çok rahat kazanır.

fmhastasi
21.Aralık.2013, 16:37
beşiktaş cok rahat alır en az 2 fark olur

CaptainAmerica
21.Aralık.2013, 16:46
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrc63.png
Bugün çıkacak 11'i burdan seçse Bilic çok rahat kazanırdık :D

Fearless Coward
21.Aralık.2013, 17:05
Oha yahu o ne öyle 18 adam çıkacak mı maçta kesin yedeklerde 2 kaleci falan olur. :D

manager725
21.Aralık.2013, 17:30
Tolga
Serdar-Sivok-Escude-Ersan
Holosko-Veli-Necip-İsmail
Olcay-Pektemek

böyle bir ilk 11 bekliyorum. Takım her sene olduğu gibi yine revire döndü. Ligin en kötü takımı da olsa Elazığ'yı yine maça ortak ederiz ikinci yarıda.

Ek: Arka adele sakatlığı bulaşıcı galiba.

CeNTeR_TR
21.Aralık.2013, 17:34
Oğuzhan falan geçsinler bu işleri.

Karı kızla eğlenirken kasık da problem yok kritik haftalarda kasık da problem var.

Topçunun bi taraflarını kaldırmayacan arkadaş 2 x 2 = 4 .

attirson
21.Aralık.2013, 19:02
Yedekte A2 takımından oyuncular olur kesin.Bu arada efsane 11e geri dönecek heralde bu maç HOLOSKO ! :D Bir miktar parayla gönderemediler gitti su adamı. :D

Ahmet Göktaş
21.Aralık.2013, 19:05
Kıyım devam eder 1-2 1-3 gibi Elazığ kazanır. Tiyatroyu sevmeyen toplumumuza tiyatroyu sevdirme projesi devam eder. Hayırlı işler.

footballer33
21.Aralık.2013, 19:21
Eksikler biraz daha artarsa, A2 takımı çıkacak sahaya. Nasıl olacak bakalım bugün?

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Aralık.2013, 19:33
2-3 hafta once bir haber vardi, besiktas aylar sonra ilk defa tam kadro antrenman yapiyor diye. yapilmaz olaymis. takim bildigin revire donmus yine. hem de en beterinden. bu sartlar altinda ben elazigdan bir surpriz bekliyorum. besiktas kazansa bile cok zor olacak gibi duruyor. farkli bir galibiyet bekleyenler icin hayal kirikligi olabilir maalesef.

edit: bu arada kasimpasa macina yapilan itiraz noldu? hic bir haber donmedi medyada. Fener ya da GS olsa BJKnin yerinde ne kiyamet kopardi ama.

ugur732
21.Aralık.2013, 19:37
18 adam çıkmaz sanırım :D :D

omersal
21.Aralık.2013, 19:52
Sakatlıkları görünce nasıl kadro çıkacak demiştim ama ideal 11 de gayet iyi. BJKnin de kadrosu genişmiş demek ki. Ayrıca bu kadar sakatın olduğu hafta ligin en güçsüz takımıyla oynaması da ayrı bir şans. Umarım BJK alır , geçen haftaki yenilgiden sonra bu maçı kazanamazlarsa üzülürüm açıkçası.

Ralph
21.Aralık.2013, 20:13
Rezalet bir durumda takim. Su kadroya bak. İcler acisi. Koskoca besiktasin dustugu duruma bak.

byariff
21.Aralık.2013, 20:14
Beşiktaş'ın 11'i: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, İsmail, Necip, Veli, Olcay, Uğur Boral, Holosko, Mustafa Pektemek

Elazig : Zülküf, Hakan, Sow, Ahmet Görkem, Çağlar, Bilica, Barmudez, Sane, Serdar, Köksal, Deniz

attirson
21.Aralık.2013, 20:26
Bjk yedeklerinde oyuna etki edebilecek sadece Gökhan Töre var onunda sakatlıgı tam olarak gecmis degil.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2013, 20:28
Sakatlıkları görünce nasıl kadro çıkacak demiştim ama ideal 11 de gayet iyi. BJKnin de kadrosu genişmiş demek ki. Ayrıca bu kadar sakatın olduğu hafta ligin en güçsüz takımıyla oynaması da ayrı bir şans. Umarım BJK alır , geçen haftaki yenilgiden sonra bu maçı kazanamazlarsa üzülürüm açıkçası.

Kağıt üzerinde fena gibi durmuyor ama malesef bu oyuncularla işimiz çok zor.Dediğin gibi bu kadar eksiğin olduğu dönemde Elazığspor gibi ligin zayıf ekiplerinden birisiyle karşılaşmamız bizim açımızdan iyi şans ama kazansak bile bu hiç kolay olmayacak.En önemlisi de Oğuzhan'ın eksikliği.Nasıl gol pozisyonu üretecek bu 11 hiç bir fikrim yok.Umarım kazanırız.Aksi takdirde iyice kopacağız yarıştan.

sakary Ali
21.Aralık.2013, 20:37
5-2 Beşiktaş kazanır. Pektemek hatt-rick.

Ralph
21.Aralık.2013, 21:00
Oyunlarına tahammül edemediğim iki adam, Holosko ve Pektemek gol umudumuz olacak. Allah bize bu maçı izlerken sabır versin. Erken 2 gol bulursak kazanırız. Yoksa kaybederiz diye düşünüyorum. Ya da beraberlik.

Lesandro Parleo
21.Aralık.2013, 21:26
Tomas Sivok
GOL 1-0

Lesandro Parleo
21.Aralık.2013, 21:33
Deniz Yılmaz
GOL 1-1
Dakika 29

Ralph
21.Aralık.2013, 21:53
İkinci yarıyı izlemeyeceğim kapattım.

attirson
21.Aralık.2013, 21:58
Valla Bjk için çok büyük şans şu maçta rakibinin Elazığ olması.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2013, 22:01
Uğur Boral ve Olcay etkili oynuyorlar.Onların çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.İlk yarıda baya üstündük ama sonuca gitmede sıkıntı yaşıyoruz.Attığımız golde kalecinin hatası büyük,yediğimiz golde ise sağ bekimiz Serdar daha önce bir çok kez olduğu gibi yine hatalı,kademeye girmesi gerekiyordu orada.Elazığspor bir kez geldi ve attı golü.Maçın üstünlüğü bizde ama sahadaki ilk 11'imizin yetenekleri kısıtlı malesef.İstekliler baya ama yetenek olmayınca olmuyor işte.Bakalım ikinci yarı ne olacak.

jevox06
21.Aralık.2013, 22:03
Bu beşiktaş serdar kurtuluştan ne çekti ama yaa :D

Suicider
21.Aralık.2013, 22:07
Tezahüratlar çok yaratıcı ve güzel :)

ForzaRQ7
21.Aralık.2013, 22:15
Yolsuzluk olaylarıyla ilgili tezahüratlar on numara. :)
Takım epey istekli oynuyor ama bitiricilik konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Olcay çok iyi.

iPhone 'den Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2013, 22:17
İkinci yariya firtina gibi basladik. Holosko atti,ustune onemli firsatlar yakaladik ama degerlendiremedik.

Ralph
21.Aralık.2013, 22:18
Herkes mesaj attı gol olunca vay arkadaş :D

Açmamla birlikte offside diye golümüzü yediler. Helal olsun, aynen devam hakemler.

Lesandro Parleo
21.Aralık.2013, 22:20
Herkes mesaj attı gol olunca vay arkadaş :D

Açmam la birlikte offside diye golümüzü yediler. Helal olsun, aynen devam hakemler.

İkinci yarıyı izlemeyeceğim demiştin fakat gol olunca geldin yine :p
(İlk yarı sahada futbol yoktu aslında haklısın)

İyi gün taraftarı olmayın :D Her zaman destek çıkın..

CeNTeR_TR
21.Aralık.2013, 22:20
Uğur Boral gibi saygısız ve saygıyı hak etmeyen yediği ekmeği inkar eden bir insan nasıl olurda futboldan para kazanır halen daha anlamış değilim.

Kurallar dahilinde oldu herhalde bu sefer :)

Ralph
21.Aralık.2013, 22:24
İkinci yarıyı izlemeyeceğim demiştin fakat gol olunca geldin yine :p
(İlk yarı sahada futbol yoktu aslında haklısın)

İyi gün taraftarı olmayın :D Her zaman destek çıkın..

Ben her zaman her koşulda izlerim maçları. 8-0 lık maçı bile yayının son saniyelerine kadar izlemiş adamım :D Hayatımda ilk defa bir BJK maçını ikinci yarıda kapattım. Çünkü çok şeyimizi aldılar bu takımdan. Artık tahammül edemiyorum bazı futbolculara. Bakalım ne zaman rahatça bir Beşiktaş izleyebileceğiz. Şu takımı yenmemize şahsen ben sevinmiyorum. Gollerde ayağa kalkmıyorum. Kalkamıyorum.

ugur732
21.Aralık.2013, 22:28
uğur boral ne oynuyor arkadaş şoktayım :D

olcay attı 3 oldu

Ralph
21.Aralık.2013, 22:34
2 haftadır Fernandes yerine Uğur oynasa kazanırmışız

Lesandro Parleo
21.Aralık.2013, 22:35
Uğur Boral sakatlıklardan dolayı son zamanlarda (yıllarda) forma şansı bulamamıştı , adam resmen futbolu özlemiş , fakat benim pek umudum yok önümüzdeki haftalarda performansı düşecektir.Umarım yanılırım da bu şekilde oynamaya devam eder..

ugur732
21.Aralık.2013, 22:38
serdar özkan ronaldo oldu resmen bizim serdar sağolsun :D

Hsyn53Yvz
21.Aralık.2013, 22:41
GOL: Olcay Şahan (Beşiktaş 3-1 Elazığspor) / Dakika 70

playeray
21.Aralık.2013, 22:45

Pektemek önce 1 gol atabilsin de hat trick yapmasın yine razıyız

Edit: Holosko attı 4-1 oldu

ugur732
21.Aralık.2013, 22:46
4 oldu holoskoo

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Aralık.2013, 22:59
4-1 skor hic tahmin edilecek bir skor degildi, cok mucadele etti bjk. o kadar eksige ragmen boyle farkli kazanmasi takdire sayandir.

IcedEarth
21.Aralık.2013, 23:01
Çok eksiği olmasına güvenip iddaa'da 02 oynamıştım çift kolon olarak. Beşiktaş beni haksız çıkardı, tebrikler.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2013, 23:06
Bugün çok sayıda ve önemli eksiklikler olmasına rağmen iyi oynadık ve rahat bir galibiyet aldık.Maçtan önce böyle bir performans beklemiyordum açıkcası.Bu rahat galibiyette rakibimizin ligin zayıf ekiplerinden Elazığspor olmasının ve hemen ikinci yarının başında golü bularak rakibin gardını düşürmemizin de etkisi oldu.Tebrik ediyorum oyuncularımızı.

fmhastasi
21.Aralık.2013, 23:08
ıkı farklı galıbıyet demıstım besıktas 3 farklı kazandı bu mac

kumbara
21.Aralık.2013, 23:19
Gy,ayet güzel top oynadık, bu kadar eksik var ama sahada da ısıran bir beşiktaş vardı.

Ayrıca maç sonu necip ve töre tartıştı, hatta ve hatta necip çok yakışıksız küfürler etti.

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2013, 23:21
Pektemek önce 1 gol atabilsin de hat trick yapmasın yine razıyız

Edit: Holosko attı 4-1 oldu

Ben de hiç beğenmiyorum performansını Pektemek'in ama şu maçta çok istekliydi,keşke bir tane atabilseydi,moral olurdu.

Gy,ayet güzel top oynadık, bu kadar eksik var ama sahada da ısıran bir beşiktaş vardı.

Ayrıca maç sonu necip ve töre tartıştı, hatta ve hatta necip çok yakışıksız küfürler etti.

Ben ilk başta anlamadım olayı,Elazığspor'lu bir oyuncuyla tartışıyor sandım.Ne oldu acaba,Necip baya sinirlenmişti çünkü.

Fearless Coward
21.Aralık.2013, 23:34
Pektemek çok sakatlandı arkadaşlar Avcı Milli takıma ilk geldiğinde hazırlık maçlarında çok iyiydi ama nazar değdi adama gene sakatlandı ondan sonra zaten önünü alamadı üst üste sakatlıklar olmasa şuan Milli takımın 1. forveti olabilirdi sakatlıklar bitirdi adamı şu saatten sonra da fazla beklenti içinde olmamak lazım zaten yollarlar bu gidişle.

footballer33
21.Aralık.2013, 23:54
:icon_biggrin: Pektemek, önce önündeki topu kontrol etmeyi öğrensin. :icon_smile:

İLK 11: Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Filip Holosko.

YEDEKLER: Cenk Gönen, Julien Escude, Mehmet Akgün, Ümit Karaal, Gökhan Töre, Ufuk Er, Muhammed Demirci.

Şu kadroyu gördükten sonra galibiyet tamam; ama böyle rahat bir futbol ve fark beklemiyordum kesinlikle. Hiç kimse de beklemiyordu hatta, okuduğum yorumlara da bakınca. Doğrusu sürpriz oldu bu sonuç. G.Birliği maçında da bu kadronun tamamı olmasa da çoğu sahada veya kulübede olmalı. Şu kadrodan çıkaracağım ilk isim, Pektemek olur. Bugün takımın en kötü ismiydi bana göre. Almeida'nın da cezası bitecek zaten, haftaya yerini alır yine.

Güzel futbol ve farklı galibiyetten ötürü teşekkürler ve tebrikler takımıma. İnşallah, önümüzdeki hafta G.Birliği'ni de yenip ilk yarıyı iyi bitiririz.

kumbara
21.Aralık.2013, 23:59
Mustafa bence kötü değildi, koşan mücadele eden ve sahanın her yerine basan bi oyun sergiledi. Şuana kadar almeida'nın attığı gollerin yarısı al da at cinsinden. Eminim mustafa'ya gelse o da çok rahat bir şekilde gol yapardı aynı şekilde holosko'da. Şans verilirse ve güven kazanırsa mustafa çok iyi yerelre gelebilir, benim hala umudum var mustafa'dan.

Kontrol edemediği pozisyonda da holosko'ya golü attırdı.

footballer33
22.Aralık.2013, 00:02
Mustafa bence kötü değildi, koşan mücadele eden ve sahanın her yerine basan bi oyun sergiledi. Şuana kadar almeida'nın attığı gollerin yarısı al da at cinsinden. Eminim mustafa'ya gelse o da çok rahat bir şekilde gol yapardı aynı şekilde holosko'da. Şans verilirse ve güven kazanırsa mustafa çok iyi yerelre gelebilir, benim hala umudum var mustafa'dan.
Holosko'nun attığı ikinci golde Mustafa önüne düşen topu bomboş pozisyonda olmasına rağmen kontrol edemedi ve Elazığ defansının hatası sebebiyle son golü atabildik. Bunun dışında, yakaladığı 2-3 pozisyon da vardı ayrıca. Hiçbirisini değerlendiremedi. Pektemek, Ömer'den bile kötü durumda şu an. Bugün Ömer bir yana, Eneramo bile olsaydı Pektemek yedek kalırdı, emin ol.

europeanconquer
22.Aralık.2013, 00:03
Müthişsin çArşı.

Galibiyet için de Beşiktaş'a tebrikler.

kumbara
22.Aralık.2013, 00:11
Holosko'nun attığı ikinci golde Mustafa önüne düşen topu bomboş pozisyonda olmasına rağmen kontrol edemedi ve Elazığ defansının hatası sebebiyle son golü atabildik. Bunun dışında, yakaladığı 2-3 pozisyon da vardı ayrıca. Hiçbirisini değerlendiremedi. Pektemek, Ömer'den bile kötü durumda şu an. Bugün Ömer bir yana, Eneramo bile olsaydı Pektemek yedek kalırdı, emin ol.

İki asisti var mustafa'nın, bunun yanında net pozisyon kaçırmadı (kaçırdığı pozisyonda da asist yaptı). Gol atma isteği çok fazla ve buna rağmen çoğu pozisyonda gol attırmayı düşündü. Eneramo ilerde top tutar, mustafa topa basar, aralarında dağlar kadar fark var oyun olarak. Almeida ile çift forvette mustafa gol kralı olur, bu kadar da iddalıyım açıkcası.

footballer33
22.Aralık.2013, 00:17
İki asisti var mustafa'nın, bunun yanında net pozisyon kaçırmadı (kaçırdığı pozisyonda da asist yaptı). Gol atma isteği çok fazla ve buna rağmen çoğu pozisyonda gol attırmayı düşündü. Eneramo ilerde top tutar, mustafa topa basar, aralarında dağlar kadar fark var oyun olarak. Almeida ile çift forvette mustafa gol kralı olur, bu kadar da iddalıyım açıkcası.
Ben, Eneramo'nun Almeida olmadığında oynaması gerektiğini düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın; fakat Pektemek'i de oyunun geneline bakarak beğenmediğimi söylüyorum. Holosko'nun 2. golünde de top Elazığ futbolcusundan gitti gibi gördüm ekranda. Almeida ile çift forvet izleyemedik bir türlü, o konuyu izlediğimiz zaman konuşuruz.

kumbara
22.Aralık.2013, 00:23
Ben, Eneramo'nun Almeida olmadığında oynaması gerektiğini düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın; fakat Pektemek'i de oyunun geneline bakarak beğenmediğimi söylüyorum. Holosko'nun 2. golünde de top Elazığ futbolcusundan gitti gibi gördüm ekranda. Almeida ile çift forvet izleyemedik bir türlü, o konuyu izlediğimiz zaman konuşuruz.

Abi zaten mustafa direk santrafor değil bence, yani almeida'dan beklediğimizi mustafadan beklememek gerekir. Kanatta bile oynasa yine etkili olur mustafa ki sow örneği var önümüzde. İster istemez kayıcak ceza alanının içine. Olcay veya töre'nin yokluğunda holosko yerine denemek lazım bence.

MoisHaLe
22.Aralık.2013, 01:06
Olcay'ı gerçekten çok beğeniyorum. Çokta güzel bir gol atmış. Mustafa Pektemek bana çok beceriksiz geliyor bu takımda yeri olmamalı bence. Ayrıca Serdar Kurtuluş çok pasif geliyor bana.

CocukMenajer
22.Aralık.2013, 01:20
Maç sonu ne oldu Gökhanla Necip arasında anlayamadım

footballer33
22.Aralık.2013, 01:31
Maç sonu ne oldu Gökhanla Necip arasında anlayamadım
Necip, Gökhan'ın sahadaki vurdumduymaz tavırlarına sinirlenmiş olabilir. Şu da var, Gökhan bugün sakat sakat oynadı. Bu kadar eksik olmasaydı kadroda bile olmazdı, forma şansı bulması bir kenara. Maç atmosferiyle sıcağı sıcağına bir tartışma yaşandı, geldi geçti. Üzerinde durulmaması gerekiyor.

Nocna Mora
22.Aralık.2013, 02:04
Mustafa yanlışım yoksa 2 asist yaptı. Oldukca istekli, her yerde basan bir futbol sergiledi. Teknik zaafiyetleri olmasına rağmen iyi işler yaptı bence.

Fakat takımın en etkili ismi bence Uğur Boral'dı. Hem isabetli pasları-ortaları hem de sağlam bindirmeleri ile sol kanadı inanılmaz canlı tuttu. Kesinlikle daha fazla şans bulması lazım.

Olcay'da çok koştu, pres yaptı, etkili paslar attı. Takdire şayan bir futbol sergiledi.

İkinci yarısı zevkli bir mactı.

anil luque
22.Aralık.2013, 14:56
Elazığspor'un bu futbolla Bank Asya'da bile tutunması zor bu bir gerçek ama biz de gerçekten iyi top oynadık hiç beklenmedik bir şekilde.

Kadrolar açıklandığında hadi geçmiş olsun izlenimi vardı bende ancak özellikle geçen hafta yaşananlardan sonra takımda bir kıpırdanma olmuş çok belli bir şekilde. Herkes iki kişilik oynadı resmen. 45 dakikayı zor çıkarır dediğim Uğur maç boyunca sol kanadı otoban etti. Necip ve Veli orta alanda rakibe nefes aldırmadı. Defansta Ersan kusursuza yakın oynadı , Serdar sağolsun ilk yarıdaki tek şutta gol yedik.

Mustafa Pektemek için söylenecek çok söz var aslında. Milli Takım'ın geleceği gözüyle bakılıyordu forvet anlamında ama sakatlıklardan yakasını kurtaramadı. Tekrar form tutması halinde ben kumaşının olduğunu düşünüyorum kesinlikle.

Son olarak ; NEYLEYİM KUTUDAKİ MİLYON DOLARIIIII ...