View Full Version : Gençlerbirliği - Beşiktaş | STSL 17. Hafta
anil luque
26.Aralık.2013, 17:10
http://img513.imageshack.us/img513/4921/svxu.jpg (http://img513.imageshack.us/i/svxu.jpg/)
kumbara
26.Aralık.2013, 17:18
Çok eksik var umarım bu maçı kazasız atlatırız.
anil luque
26.Aralık.2013, 17:29
Eksiklerden bazılarının dönüyor olması sevindirici. Kesinlikle kayıpsız atlatmamız gereken bir maç şayet ikinci yarıya daha umutlu girmek istiyorsak. Ben kazanacağımızı düşünüyorum.
Bir aksilik olmazsa tribünde olacağız Uludağ Ünibjk olarak. Desteğimiz sonuna kadar.
Peşindeyiz her zaman !
William Rookwood
26.Aralık.2013, 18:57
Her takım için zor bir deplasman, üstüne Şifo faktörüde var. İçimden beraberlik geçiyor fakat Beşiktaş sürpriz yapabilir.
Fearless Coward
26.Aralık.2013, 19:03
Gençler evinde kazanır bence.Son deplasman galibiyeti onların moralini yerine getirmiştir diye düşünüyorum.Stancu ve Petrovic yükselen formunu sürdürürse 2-3 farklı bir galibiyet bile gelebilir.
anil luque
26.Aralık.2013, 23:45
Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni yenmesi sürpriz sayılır olmuş. Hayırlısı olsun.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Aralık.2013, 23:57
genclerin gs macini izlemistim, cok kotu durumdalardi. bjk nin gecen haftaki istekli oyunu devam ederse burda da kazanir bence. eksikler cok muhim degil, bjk takim oyununu cok iyi oynuyor. gununde bir bjk bu maci alir. ankara zorlu deplasmandir ancak genclerin bu zorlugu cikarabilmesi icin daha fazla cabalamasi gerekecek. gencler eski gucunden cok uzak. skor 1-2 ya da 1-3 olur.
Ralph
27.Aralık.2013, 01:24
Yarın stüdyoda olacağım için izleyemeyeceğim ne yazık ki. Umarım kazanırız.
MoisHaLe
27.Aralık.2013, 01:44
Gençler en kötü ihtimalle bir puanı çıkarır. Elazığ maçı ölçü olmamalı.
footballer33
27.Aralık.2013, 03:52
18 kişilik kadroyu bu maçta ucu ucuna tamamlayabiliyoruz. Geçen hafta genç futbolcular da vardı kadroda, tek fark ise onların olmaması. Zor bir maç olacak; ancak kazanmamız gerekiyor mutlaka. İsmail sakat, Motta cezalı. Bu durumda, sol bek sıkıntısı varken Uğur Boral oynamalı bence orada. Şöyle bir 11 ile çıkarız bence:
Tolga
Serdar - Sivok - Ersan - Uğur
Veli - Necip
Holosko - Olcay - G.Töre
Almeida
Cenk, M.Akgün, Escude, Muhammed, Kerim, Pektemek, Ömer.
uAburak89
27.Aralık.2013, 14:22
Beşiktaş çok rahat bir galibiyet alır, hiç zorlanmadan.
attirson
27.Aralık.2013, 16:10
İlk golü Gb atarsa 1-1 biter maç Bjk atarsa 2-3 farklı bir galibiyet olabilir.Şifo'nun TD'lik kariyerinde Bjk'ye karşı galibiyeti olmaması da bir diger ayrıntı.
Lesandro Parleo
27.Aralık.2013, 22:27
Oyuncu Değişikliği :
Ersan Gülüm Çıktı , Escude Girdi (Dakika 13)
GOL : Gençlerbirliği 1-0 öne geçti..
Ermin Zec (Dakika 21)
GeNç KaRTaL
27.Aralık.2013, 22:55
Çok kısır bir maç oluyor.Pozisyon arıyoruz ama pek net pozisyon bulamadık.Gençlerbirliği bir kere geldi attı desem pek yanlış olmaz.Golden önce biz de net pozisyon olabilecek bir fırsat yakalamıştık ama değerlendiremedik.Eğer biz atsak muhtemelen biz ilk yarıyı önde kapatacaktık.Atanın kazanacağı bir maç gibi duruyor.Gençlerbirliği avantajlı.En fazla 1-1 olur gibi bir hava var ilk yarıya göre konuşursak.Umarım yanılırım ve ikinci yarıda takım hareketlenir ve maçı kazanırız.
William Rookwood
27.Aralık.2013, 23:05
Çok kısır bir maç. Gençlerbirliği'nin ve Beşiktaş'ın kaleye iki şutu var, biride gol oldu zaten.
uAburak89
27.Aralık.2013, 23:06
Stancu belki de maçı bitirebilecek golü kaçırdı, %100 pozisyon, boş kaleye atamadı.
byariff
27.Aralık.2013, 23:15
maci izliyemiyorum ama besiktas cok kotu diyorlar dogrumu?
William Rookwood
27.Aralık.2013, 23:17
Pek iyi değil açıkçası. Gençlerbirliği'nin bir kaç pozisyonu dışında kısır maç oluyor. Beşiktaş bir gol daha atar maç 1-1 biter.
Ralph
27.Aralık.2013, 23:39
Nasil mac izleyemiyorum
Damigol
27.Aralık.2013, 23:39
Takımın kendi kendisine ''Ne oluyor?'' diye sorması lazım artık.
E.Cartman
27.Aralık.2013, 23:55
Olcay'ın frikik olayını gördüm şimdi. Yani yaptığı gerçekten iş değil, ciddi anlamda hakemin golü vereceğini düşündü mü acaba. Herifin gözüne soka soka düdüğü gösterdi inatla orada şut çekti, oyunu da soğuttu.
GeNç KaRTaL
27.Aralık.2013, 23:56
İlk yarının sonunda dediğim gibi en fazla 1-1 bitecek gibi gözüküyordu,onu da atamadık.Hatta Gençlerbirliği 2.golü atabilecek önemli fırsatları değerlendiremedi.Devre biterken bu maçı kazansaydık çok iyi olacaktı.Artık devre arasında yaralarımızı sarmaya,takımı güçlendirmeye bakacağız.İkinci devre işimiz zor olacak.
europeanconquer
28.Aralık.2013, 00:06
Olcay saçma sapan bir şey denemiş.Bir de itiraz ediyor :n:
Stancu ikinci yarının başında adının hakkını vermiş :n:
uAburak89
28.Aralık.2013, 00:12
İlk 4 maçta 12 puan alan Beşiktaş kalan 13 maçta 17 puan almış durumda. Geçen sezon alınan puan ise 30, üstelik bu sezon 8 milyon euro daha fazla para harcanmış transfere. Yan etkenleri gözardı etmemek lazım ama bence Bilic büyük hayalkırıklığı.
manager725
28.Aralık.2013, 00:17
İlk 4 maçta 12 puan alan Beşiktaş kalan 13 maçta 17 puan almış durumda. Geçen sezon alınan puan ise 30, üstelik bu sezon 8 milyon euro daha fazla para harcanmış transfere. Yan etkenleri gözardı etmemek lazım ama bence Bilic büyük hayalkırıklığı.
Şu an durum aynen bu.
Bir sezon daha çöpe gitti bu maçla birlikte.
attirson
28.Aralık.2013, 00:22
Olcay'ın yaptıgını maç anında izlerken itirazını sacma buldum cünkü hakem düdügü gösterdi ama maçtan sonra ki açıklamalarında eger yalan söylemediyse hakem tamam atabilirsin demis Jimmy'de onaylamıs hakemin öyle dedigini durum böyleyse yine bir Bjk maçı yine saçma sapan bir olay.
zeck17
28.Aralık.2013, 00:23
2-3 sezondur avrupadan gelen para 0 bu sezon stat geliri de az doğal olarak kadro kalitesi her geçen gün düşüyor önceki sezon fernandes bazı maçlarda çok etkili olmuştu bu sezon o da yok bedavaya ayrılacak almeida'nın durumu ne bilmiyorum beşiktaşın işi zor bu sezon ve seneye ilk 3 zor ama sonrasında iyi bir planla güzel başarılar gelebilir
europeanconquer
28.Aralık.2013, 00:23
Hakem önünden çekildikten sonra eliyle dur işareti yapıyor,Olcay yanlış anladı herhalde.
Facx
28.Aralık.2013, 00:26
Olcay'ın yaptıgını maç anında izlerken itirazını sacma buldum cünkü hakem düdügü gösterdi ama maçtan sonra ki açıklamalarında eger yalan söylemediyse hakem tamam atabilirsin demis Jimmy'de onaylamıs hakemin öyle dedigini durum böyleyse yine bir Bjk maçı yine saçma sapan bir olay.
topa vururken bile eliyle dur yapıyo hakem kaldıki kaleci geçmiş öbür direğe baraj kuruyo olcayın yaptığı saçma asıl
Universal
28.Aralık.2013, 00:40
Beşiktaş'ı gözümüzde mi abarttık ? Şuanki durumuna çok üzülüyorum.
CeNTeR_TR
28.Aralık.2013, 00:42
Beşiktaş'ı gözümüzde mi abarttık ? Şuanki durumuna çok üzülüyorum.
Abartılmadı aslında dışardan o kadar vurmaya çalıştılar ki yıkamadılar ama sendelettiler.
Universal
28.Aralık.2013, 00:51
Abartılmadı aslında dışardan o kadar vurmaya çalıştılar ki yıkamadılar ama sendelettiler.
Beşiktaş ikinci yarı nasıl bir transfer politikası izler bilmiyorum; ama Şampiyonlar Ligi için çok iyi bir seri yakalaması şart.
MoisHaLe
28.Aralık.2013, 01:50
İlk dört maç ve geriye kalan on üç maçlık tabloya bakıldığında cidden çok şaşırtıcı. Maçta zaten Gençler'in en kötü bir puan alacağını düşünmüştüm. Zec çok güzel bir gol atmış. Stancu ise imkansızı başarmış. Olcay'ın golüne gelecek olursak daha önce Henry, Arsenal'de böyle bir gole imza atmıştı. Hatta Lig Tv'nin sitesinde de var o aklıma gelmişti direkt. Orda hakem vermişti golü.
Börk
28.Aralık.2013, 02:25
Beşiktaş şimdi 3.olursa,ŞL ön eleme oynuyor değil mi ?
William Rookwood
28.Aralık.2013, 02:40
Beşiktaş şimdi 3.olursa,ŞL ön eleme oynuyor değil mi ?
Aynen. Normal şartlarda lig ikincisi gibi gözüküyorlar Fenerbahçe'nin cezasından dolayı.
footballer33
28.Aralık.2013, 02:50
Yakın bir arkadaşın düğünündeydim, maça bakamadım. Açıklamalara göre, bariz bir golümüz yenmiş ve kötü bir futbol sergilemişiz. Devre arasına en azından yenilmeyerek girseydik iyi olurdu; ama devrenin bitmesine sevindim. İkinci yarıda sakatlarımız eksiksiz dönmeli mutlaka ve en az 2-3 çok sağlam, direk 11'e koyacağımız transfer şart.
davidvilla
28.Aralık.2013, 02:51
Bjk kendi icindeki bizim hakkimiz yeniyor psikolojisinden dolayi konsantre olmakta sorun yasiyor tabi bu onlarin suçu degil fakat devre arasinda olanlari unutup sadece futbola konsantre olmalari lazim bence bjk tam bir antrenör takımı eger dedigim gibi olursa bjk ikinci yari iyi bir performans sergileyecektir. Kamp cok onemli bence uzak izole bir yere gidebilirler sene başında bilicin koyune gitmislerdi onun gibi
anil luque
28.Aralık.2013, 20:31
Çok manidar bir fotoğraf ..
https://twitter.com/sercandikmee/status/416684434490802176/photo/1
davidvilla
03.Ocak.2014, 13:35
@Genc Kartal
Olcay'ın pozisyonunda hakem kullanmadan önce dudugu göstermişse oyuncu kullanamıyormuş.
TFF talimatlarına yeniden baktım da onunla ilgili ekleme yapılmış zaten.
Yalnız bu ligden lige değişiyor. Düdük gösterme sadece bizde olan bir şey. Zaten düdük gösterme diye bir "oyun durdurma" proseduru saçmalıktan başka bir şey değil.
Avrupa'da şöyle yapılır. Faul düdüğü çaldığı andan itibaren oyuncu serbest vurusu kullanabilir. Hakem dudugu calıp faulu verdikten sonra baraj yapacagını belirtip ya da oyuncu değişikliği olur herşey olabilir ikinci bir düdükle oyunu durdurur. Hatta o ikinci düdük kısa ve ardarda olan bir düdüktür.
Yani pozisyonda hakem dudugu göstermiş ise Olcay'ın sarı kartı dogru TFF talimatnamesine göre
El Barto
03.Ocak.2014, 15:22
Pozisyondan sonra aklıma ilk gelen bu gol olmuştu.
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-henrynin-attigi-o-olay-gol
ligtv'de koymuş.
bu da Olcay'ın pozisyonu.
http://www.ligtv.com.tr/haber/olcay-henrye-ozendi-ama
GeNç KaRTaL
03.Ocak.2014, 17:06
Sağol abi bilgilendirme için.Zaten pek tartışılmamıştı bu pozisyon.Herşeyden öte pek içime sinmezdi zaten takımımın böyle bir golle puan/puanlar alması.Bana göre pek etik değil böyle bir gol atmak.