View Full Version : Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 17. Hafta
anil luque
26.Aralık.2013, 17:24
http://img96.imageshack.us/img96/2576/g2vv.jpg (http://img96.imageshack.us/i/g2vv.jpg/)
World Hollow o1
26.Aralık.2013, 17:45
Haklıyız kazanacağız... 3-0 ve ya 4-1'lik skor geçiyor gönlümden.
Başarılar Fenerbahçe.
CeNTeR_TR
26.Aralık.2013, 17:55
Kayseri oldukça kötü süpriz yapmak isteyecektir.
Kaldı ki geçen hafta Karabük'ün bunu başarması Kayseriyi de gaza getirebilir.
İişleri tehlikeye atmak istemeyen Fenerbahçe kazanacaktır diye umuyorum handikaplı olarak :)
MuraTBudaN
26.Aralık.2013, 18:36
Son maç ders olmuştur , Kayseri'yi yeneriz diye düşünüyorum kaldı ki evimizde oynuyoruz.
William Rookwood
26.Aralık.2013, 18:56
Kayserispor'un küme düşmesini istemem, sonuçta en çok genç oyuncu çıkaran takımların başında geliyor. Fakat istastiklere bakacak olursak Fenerbahçe galibiyet çok ağır basıyor.
Fearless Coward
26.Aralık.2013, 19:01
Kayseri'de iş yok Fenerbahçe evinde zaten rahat kazanan bir ekip rahat bir şekilde kazanacaklardır.Bizim Sakarya'lı Salih gol atsa güzel olur. :D
iso_1907
26.Aralık.2013, 20:32
Fark atarız :D 4-1 Emenike şov yapar.
sarp709
26.Aralık.2013, 21:14
Kayseri son haftalarda çok kötü performans sergiliyor.Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.
Skor Tahmini = Fenerbahçe:4 Kayserispor:0
El Barto
26.Aralık.2013, 21:38
Kayseri son haftalarda çok kötü performans sergiliyor.Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.
Skor Tahmini = Fenerbahçe:4 Kayserispor:0
Son haftalardan ziyade ligin başından beri aynı performansı sergiliyorlar. :) Bu maçta da ekstra bir şeyler yapacaklarını sanmıyorum. Fenerbahçe kazanacaktır. Zaten Abdullah'ı beke devşiren, elindeki bütün stoperleri satıp kalanların da sağlıklı kalmasını sağlayamayan takımdan ne beklenir ki? Bu gidişle Kayserispor'a birinci lig yolları gözüküyor.
attirson
26.Aralık.2013, 21:46
Rahat bir galibiyetle ilk yarıyı kapatırız skor tahminim 3-0 veya 3-1.
El Barto
26.Aralık.2013, 22:03
Kayseri'de bir kan değişikliği gerekiyor bu açıkça gözüküyor. Başkan bırakıyor aday çıkmayınca yeniden başkan oluyor. Teknik direktör istifa ediyor iki gün sonra tekrar göreve devam ediyor falan. Bu şartlar altında da kazanmak çok kolay olmuyor. Konuya bağlamak adına da Fenerbahçe deplasmanında kazanmaları neredeyse imkansız. :) Tabii işin içine şans faktörü girer de kazanır orası da ayrı. :)
himone
26.Aralık.2013, 22:17
Geçen haftaki sonuçtan sonra takım bu maça çok hırslı çıkacaktır. Ben Akhisar maçı gibi bir maç bekliyorum. Ama Ersun Yanal'ın artık adam akıllı rotasyon yapması gerekiyor. Alper'i değil Cristian'ı yedeğe çekmesi gerek. Mümkünse Kuyt ta kulübede otursun bu hafta ama tabi ki öyle bir şey olmayacak.
anil luque
26.Aralık.2013, 23:50
Kayserispor'un önceki seneleri mumla aratan halini görünce Fenerbahçe rahat kazanır diyebiliriz doğal olarak ancak futbol bu. İkinci yarıya daha güzel başlayabilmek adına ilk yarının kapanışını bir sürprizle yapmak isteyecektir Kayserispor. Zaten son haftalarda fena da top oynamıyorlar ancak sonuca gitme konusunda büyük sıkıntıları var. Bunu aşmaları halinde puan çıkarmaları muhtemel.
Lige renk katan takımlardan birisi aslında işin futbol dışı şartlarını bir kenara bırakırsak. Burada 4 attıkları maç çok da uzakta sayılmaz. Oralardan buralara gelmiş olmaları üzücü cidden.
Sonuç olarak Fenerbahçe kazanır gibi duruyor form durumları göz önüne alındığında ama umarım bir sürpriz çıkar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Aralık.2013, 00:03
ben de bu mac icin endiseliyim. kayseri iyi bir kadroya sahip sayilir, fena da oynamiyorlar ama skorlar hic istedikleri gibi olmadi. bizim acimizdan ters bir skor cikabilir. bunun yaninda bizden daha stresli olacaklar, normalde bu tip takimlar ne alirsam kar diye bakarak gelirler ama bu sefer kayserinin puan ya da puanlara ihtiyaci var. bu durumdan faydalanabiliriz. zor olan maci kolaya cevirmek elimizde. ilk yari one gecebilirsek maci rahatlatiriz.
edit: devre bitiyor, son mac bizimkisi. rakiplerin maclari bizden once, bu maca tesir etmesi muhtemel. rakiplerin puan kaybetmesi bizimkileri kamcilar, diger olasilikta takim uzerinde negatif bir baski olusabilir.
MoisHaLe
27.Aralık.2013, 01:48
Kayseri'den bir sürpriz bekliyorum.
ReaList
27.Aralık.2013, 02:17
Ersun Yanal düşüşte olan Alper'in (!) yerine Meireles'i Cristian'la beraber 11'de başlatmayı düşünüyormuş diye yazılıp çiziliyor. Hani bir fırsatım olsa da bir gün şu Fenerbahçe yedek kulübesinde oturup bir de maçı oradan izlesem. Sanırım Cristian daha devasa bir şey olarak görünüyor.
Not: Antrenmanda şöyledir böyledir olayına girmeyelim, benim için maçta hiçse hiçtir antrenmanda isterse Pele olsun.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Aralık.2013, 02:48
cristian canerle birlikte takimin en teknik futbolcusu, haliyle ilk 11de olmasi pek zor olmuyor. emre donebilirse belki kulubeye doner. onumuzdeki sene kurtuluruz ama, merak etme ibrahim. kalacagini pek sanmiyorum.
uAburak89
27.Aralık.2013, 14:26
Kayserispor Kadıköy'den çıkamaz, iç sahada çok farklı oynuyor Fenerbahçe.
ReaList
27.Aralık.2013, 14:42
cristian canerle birlikte takimin en teknik futbolcusu, haliyle ilk 11de olmasi pek zor olmuyor. emre donebilirse belki kulubeye doner. onumuzdeki sene kurtuluruz ama, merak etme ibrahim. kalacagini pek sanmiyorum.
Abi, Cristian mı teknik futbolcu? Hangi yönden teknik? Sadece Duran Toplara isabetli vurduğu için teknik sayılıyorsa burada eksiklik var. Zira bir orta alan oyuncusu olmasına rağmen adam eksiltmesi, top taşıması ve topu olumlu kullanması oldukça zayıf. Baskı yediği anda topu çok rahat kaybedebiliyor. İsabetli pas oranın çoğu yana ve geri paslar. Geçen maç ileriye pas atayım dedi, topu kaptırdı gol yedik. Onun ayağından kaybettiği veya yanlış attığı paslardan yediğimiz kontraların haddi hesabı yok. Bu takımdan fiziğiyle adam ekarte eden Emenike, Sow ve Kuyt var ; Tekniğiyle adam ekarte edebilen Emre, Alper, Caner var. Meireles ise bazen deniyor ama diğerlerine nazaran daha basit oynamayı tercih ediyor. Cristian milli felaket. Tabi bu konuda kendisine kızmıyorum, çünkü adamın verebileceği bu. Aykut Kocaman Alex'i gözden çıkardıktan sonra Cristian'dan koşan bir Alex yaratmaya çalışıyordu, Ersun Yanal da aynı bölgede oynatarak aynısını yapmaya çalışıyor lakin Alex yokken Alex yaratmak Alex'in annesinin babasının işi. 1 yanlış adamda yanlış tercih arzuları var.
1. Rıdvan Dilmen
cureshot
27.Aralık.2013, 14:58
FB bu konsantrasyon ve maç trafiğiyle üst üste 2 maç puan kaybedecek bir takım değil.
byKpln
27.Aralık.2013, 16:18
Holmen-Meireles(Alper)-Topal üçlüsüyle kurulmalı takım.Ersun Yanal umarım son maçtan ders almıştır.3 farklı kazanırız diyorum.
benzema35
28.Aralık.2013, 06:03
kayseri bir süpriz yapsa keşke :)
Universal
28.Aralık.2013, 17:05
Geçen haftaki yenilgiyi unuttururuz. Kasımpaşa ile Beşiktaş'da maç kaybetmişken bizim avantajımıza olacak.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2013, 18:49
@baldemir
yazdiklarinda haklisin ama teknik yonden tum takimin bir tik onunde cristian. ben demiyorum ki bir alextir cristian. elindeki kadroda o bolgede degerlendirebilecegi tek adam o oldugu icin alternatifsiz kaliyor. ben eminim ki sezon sonunda crisin yerine cok daha verim alabilecegi birini ariyordur ersun hoca. yerine alinacak gelene kadar o da 11de devam eder, kurtulus yok. elimizden tek gelen, crisin gununde olmasi icin dua etmek. kotuyken hic cekilmiyor cunku. boyle yazdigim icin savundugum sanilmasin, ama bu kadar duz bir takimda cris duzeyinde bir oyuncu bile teknik yonden one cikiyor maalesef.
su maci farkli bir skorla kazanip takipcilerimize gozdagi vermeliyiz. gecen haftaki kayipla rakiplerin ne kadar umutlandigi asikar, bu umutlari sondurmek icin mutlak kazanmali maci da domine etmeliyiz.
europeanconquer
28.Aralık.2013, 22:08
Tek beklentim Fenerbahçe'nin klasik bir Ersun Yanal takımı olması bundan sonra :0:
İnşallah Kayseri puan alır.
Fearless Coward
28.Aralık.2013, 23:03
Fener yarın rahat alır pek beklenti içinde olmamak lazım.Aghahowa olsa neyse ama yok öyle olağanüstü bir isim. :( Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum ben ancak 2. devre de işleri zor çok zorlu deplasmanlara çıkacaklar fark 2. devre de iyice azalabilir.
uAburak89
29.Aralık.2013, 20:10
Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Caner, Mehmet, Meireles, Baroni, Kuyt, Sow, Emenike.
Gökhan, Salih, Abdullah, Zurab, Ömer, Sefa, Mijailovic, Biseswar, Mouche, Taner, Bobo.
ReaList
29.Aralık.2013, 20:11
Alperinho ve Salihinho yine kızakta. Dünya'ya yanlış memlekette gelmişler, suç onların değil.
MoisHaLe
29.Aralık.2013, 20:12
Meireles yine atılmasın :)
Cengo
29.Aralık.2013, 20:18
Cristian'ın olması bu hafta sorun değil. Çünkü Meireles var.
Meireles geriye gelip Meireles - Topal ikilisi ile geride alanı daraltıyor ve Cristian'ın geriye gelmesine ihtiyaç bırakmıyor. Cristian bu sezon ne zaman 3. bölgede forvete yakın oynadıysa standartlarına yaklaştı. Dolayısı ile bence düşündüğünüzün aksine Cristian oyuna olumlu etki edecek.
İlk yarı öne geçersek maç çok farklı biter, şova döner.
Önder HOCA
29.Aralık.2013, 20:39
webo gene yok
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 20:42
11 Güzel olmuş Emenike Kayseri savunmasını dağıtır gibi görünüyor ilk yarıyı önde kapatırlarsa 3-4'ü rahat bulur Fenerbahçe.
Corpus
29.Aralık.2013, 20:45
3-0 Fenerbahçe alır. Kadroyu beğendim. Kayseri hücum hattı Fenerbahçe defansını zorlayamaz.
William Rookwood
29.Aralık.2013, 20:54
Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Caner, Mehmet, Meireles, Baroni, Kuyt, Sow, Emenike.
Gökhan, Salih, Abdullah, Zurab, Ömer, Sefa, Mijailovic, Biseswar, Mouche, Taner, Bobo.
Abdullah'ın defansta ne işi var. Ömer Bayramda benim bildiğim kadarıyla sol kanat oyuncusuydu. Takımda defans kalmadı galiba :D
europeanconquer
29.Aralık.2013, 21:13
Kayseri'nin o ilk 11 ile Fenerbahçe parçalar,dağıtır ortalığı.Puan alması pek mümkün değil Kayseri'nin.
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 21:40
Bayağı şut atmış Fenerbahçe ama gol yok hala ilk yarı gol gelmezse sıkıntı yaşanabilir kilidi erken açmaları lazım yoksa Kayseri 1 puan için direnecektir.
himone
29.Aralık.2013, 21:50
Gerçekten çok kalitesiz bir takımımız var. Orta sahada Cristian, Topal ve Meireles çok yetersiz. Özellikle Topal'da ciddi bir form düşmesi söz konusu, 2. yarıya başlamaması gerekiyor. Bizim dilimizde tüy bitti söylemekten ama Ersun Yanal hala diretiyor şu saçma oyun kurma taktiğinde. Olmuyor arkadaş bu taktikle takım oyun kuramıyor niye diretiyorsun.
Edit: Şimdi klasik orta saha çıkar forvet al taktiği gelir. Yıllar sonra düzgün bir takımımız oldu dedik o da 5 hata sürdü gerçekten yazık.
uAburak89
29.Aralık.2013, 21:51
Kayseri'de orta saha diye bir şey yok, maç tamamen Fenerbahçe'nin hakimiyetinde ama Kuyt dışında herkes nasıl olsa atarız havasında sanki. Ayrıca Fenerbahçe adına ilk yarının en kötüsü Mehmet Topal'dı bence.
anil luque
29.Aralık.2013, 21:54
beklentilerin uzağında çok sıkıcı bir maç oluyor. 20-25 arası bir kıpırdanır gibi oldu ancak sow'un volesi dışında kayda değer bir şey yok. kayseri puan çıkarabilir biraz daha akıllı oynarsa.
antiochia
29.Aralık.2013, 21:56
yanlış ilk 11 sonucu sonuç normal ikinci yarı yine E.Yanal Klasiği ile 4 forvete dönülür ama maçı kazanması zor gözüküyor..Devre arası transfer yapılmazsa Galatasaray rahat şampiyon olur. Benden söylemesi
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 22:12
Baroni yazdı penaltıdan 1-0
Homer J.S
29.Aralık.2013, 22:12
Yil olmus 2013 baroni gol atiyo hala
Cengo
29.Aralık.2013, 22:13
Penaltı doğru karar. Kol açık.
Baroni iyi oynuyordu bugün, gol ile süsledi.
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 22:14
Baroni daha çok goller atar bu ligde siz istediğiniz kadar beğenmeyin adamı. :p
William Rookwood
29.Aralık.2013, 22:14
Webo ve Baroni gibi taraftarlarca sevilmeyen iki futbolcunun takımlarına bu kadar yarar sağlaması güzel bir şey :)
byKpln
29.Aralık.2013, 22:19
Baroni yine de gönderilmeli :)
uAburak89
29.Aralık.2013, 22:20
Gol sevincinde maske takmak serbest mi?
MoisHaLe
Aha attı Kayserii
Fearless Coward
Fener'in belalısı Bobo sahnede 1-1
William Rookwood
Bobo attı ama golü Salih'e yazmak lazım.
himone
29.Aralık.2013, 22:21
Bobo'nun laneti,
Sow'un volesi :D.
MoisHaLe
yok artık 2 dakika dayanamadılar :)
Escochae
Yasak diye biliyorum bende. Unutuldu sanırım sarı kart
Edit: Allahım gole bak :D
Fearless Coward
Sow sahnede 2-1 ahahaha maça bak :D
eng1n
Webo ve Baroni gibi taraftarlarca sevilmeyen iki futbolcunun takımlarına bu kadar yarar sağlaması güzel bir şey :)
Webo'yu sevmeyen kim ? Webo'yu sevmeyen, gönderilmesini isteyen takımına ihanet eder.
uAburak89
Sow yine jeneriklik attı.
William Rookwood
29.Aralık.2013, 22:23
Webo'yu sevmeyen kim ? Webo'yu sevmeyen, gönderilmesini isteyen takımına ihanet eder.
Maç yorumlarında Webo'yu eleştiren ve takımın oyuncusu değil diyen bir çok kişi görmüştüm. Şuanda bir şey denilmiyor olabilir fakat iki oyuncuda çoğu kez eleştirildi forumda ve istenmedi.
himone
29.Aralık.2013, 22:23
Kayseri yanlış yaptı gol atmayacaklardı...
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 22:24
Fener bitirdi işi 3-1
footballer33
La ne oluyoruz? Adamlar otomatiğe bağladı. 10 dakikada 4 gol... :)
zeck17
hakem ilker meral mi
uAburak89
29.Aralık.2013, 22:25
En az 2 gol daha olur herhalde.
europeanconquer
29.Aralık.2013, 22:25
Nasıl bir maç bu yahu :0:
4-3 biter bu maç kim kazanır bilemem :n: (totemin dibine vuruyorum)
CeNTeR_TR
29.Aralık.2013, 22:26
Nasıl bir maç bu yahu :0:
4-3 biter bu maç kim kazanır bilemem :n: (totemin dibine vuruyorum)
3-4 demen lazımdı totem için :n:
europeanconquer
29.Aralık.2013, 22:27
3-4 demen lazımdı totem için :n:
+7 oynadım belki nerden biliyorsun abi :n:
Diğer kuponda Fenerbahçe alır dedim.
Bir başka kuponda da h0 oynadım :D
himone
29.Aralık.2013, 22:30
Emenike harika gol attı ama gol sevinci çok komikti :D.
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 22:30
Emenike affetmez :D Kayseri o golü atmayacakmıştı fena kızdırmış Fener'i :D
europeanconquer
29.Aralık.2013, 22:31
Tamam şimdi de Kayseri 2 tane sallasın benim kupon(lar) gelsin :n:
uAburak89
29.Aralık.2013, 22:32
Emenike naptı öyle.:icon_surprised:
attirson
29.Aralık.2013, 22:32
Bobo'ya attıgı gol icin ceza versinler. :D
footballer33
29.Aralık.2013, 22:33
52. dakikasına 0-0 girilen maç, +7 olursa efsaneler arasına girer yalnız. :)
CeNTeR_TR
29.Aralık.2013, 22:33
Golden sonra taraftar şike yapsan falan diye mi bağırdılar bu ne şiddet :n:
William Rookwood
29.Aralık.2013, 22:36
İlk yarının 0-0 bitmesi hayrı alamet değildi zaten gollerin art arda gelmesine şaşmamak lazım :D
Ahanda 5-1 oldu :D
attirson
29.Aralık.2013, 22:36
Yuh artık Caner Yuhhh !! :D
europeanconquer
29.Aralık.2013, 22:37
Bobo ne yaptım ben diye oturup ağlasın :n:
uAburak89
29.Aralık.2013, 22:37
Bir sonraki gol orta sahadan röveşata olacak herhalde. :D
Escochae
29.Aralık.2013, 22:38
Offff caneer ne gol attı beee
William Rookwood
29.Aralık.2013, 22:38
Böyle olacağını bilseydim ilk yarıyı izlemezdim ikinci yarıdan başlardım izlemeye :D
Escochae
29.Aralık.2013, 22:39
Şike şikeee diye bağırıyo taraftarlar :D Ondan bu sonuç :D
himone
29.Aralık.2013, 22:42
Şike şikeee diye bağırıyo taraftarlar :D Ondan bu sonuç :D
Olay Hooijdonk'un frikiklerine döndü,
şike yapsana Aziz Yıldırım diye bağıracak rakip olmayınca bizimkiler bağırıyor.
CeNTeR_TR
29.Aralık.2013, 22:53
Canerle ilgili bi tivit var paylaşsam sıkıntı yaratabilir ama çok iyi :n:
Bu gündemdeki konusuyla alakalı rastlarsanız bakın derim
antiochia
29.Aralık.2013, 22:54
yanlış ilk 11 sonucu sonuç normal ikinci yarı yine E.Yanal Klasiği ile 4 forvete dönülür ama maçı kazanması zor gözüküyor..Devre arası transfer yapılmazsa Galatasaray rahat şampiyon olur. Benden söylemesi
Lafımı takım bana yedirdi. Ama bence hala transfer lazım yedek yerli stoper, yaratıcı bir orta saha ve kanatlarda oynayabilen yedek oyuncu
CeNTeR_TR
29.Aralık.2013, 22:55
5-1 bitti maç Oğuzhan'a yazık oldu :n:
OrcunFB
29.Aralık.2013, 22:57
İyi ki Bobo gol attı yoksa maç böyle olmazdı. :n:
attirson
29.Aralık.2013, 22:59
Ligin ilk yarısında maç basına 2.6 gol attık müthiş bir rakam gerçekten.Bu sene gol kralı bizden cıkacak gibi görünüyor Emenike yada Sow gol kralı olur.
europeanconquer
29.Aralık.2013, 23:01
5-1 bitti maç Oğuzhan'a yazık oldu :n:
Aynen 2 kupon yattı.Tutan kuponda 15 lira veriyor zaten kuponlara verdiğim para o kadar.
Yahu şaka bir yana fena senaryo yazıyorum :n: Az sonra bütün kuponu da paylaşabilirim :0:
Cengo
29.Aralık.2013, 23:07
Unuttunuz herhalde?
http://1.bp.blogspot.com/-e7HpS07aAO0/ThSpB9RWyvI/AAAAAAAAAAQ/OwvRxDBJaEI/s400/de+nigris.Jpeg
R.I.P.
Ralph
29.Aralık.2013, 23:08
Haftalar öncesinden belli olur şampiyon.
uAburak89
29.Aralık.2013, 23:11
Unuttunuz herhalde?
http://1.bp.blogspot.com/-e7HpS07aAO0/ThSpB9RWyvI/AAAAAAAAAAQ/OwvRxDBJaEI/s400/de+nigris.Jpeg
R.I.P.
Unutmadım. O pozisyondan sonra da kart gördü diye hatırlıyorum.
Ayrıca şöyle bir şey gördüm;
https://pbs.twimg.com/media/BcrBZ_0CQAEjIm-.jpg:large
BaGa TaRKaN
29.Aralık.2013, 23:31
O Resimdeki Rahmetli De Nigris mi ? O İse Ruhu Şâd Olsun...
Fenerbahçeye Tebrikler Adamlar Terinin Son Damlasına Kadar Haketti ve İstedikleri Yerdeler :)
Darısı Bizim Takıma Ama Pek İnancım Yok
Escochae
29.Aralık.2013, 23:32
Emenike'nin gol sevincine halen daha gülüyorum :D Uçan adam sabri sanki :D:D
MoisHaLe
29.Aralık.2013, 23:48
Caner muazzam bir gol atmış helal olsun
World Hollow o1
29.Aralık.2013, 23:53
Haklıyız kazanacağız... 3-0 ve ya 4-1'lik skor geçiyor gönlümden.
Başarılar Fenerbahçe.
İlk attığım mesaja muhalefet olan kardeşe gelsin :)
Fener'le başa çıkılmaz.!
World Hollow o1
29.Aralık.2013, 23:56
Unutmadım. O pozisyondan sonra da kart gördü diye hatırlıyorum.
Ayrıca şöyle bir şey gördüm;
https://pbs.twimg.com/media/BcrBZ_0CQAEjIm-.jpg:large
İhtar'dan kasıt acaba sarı kart mı oluyor yani? ( Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın )
Yanlız birde hakemin görüşüne göre diyor orada abartı ve tahrik edici birşey olduğunu zannetmiyorum ben o kadar.
uAburak89
29.Aralık.2013, 23:57
İhtar sarı, ihraç kırmızı kart olmalı.
europeanconquer
Fenerbahçeli oyuncular fena hırslanmış Mehmet'in golü hariç bütün gollerde aşırı bir iman gücü var :n:
Caner'in golüne ise denecek bir şey yok adam ayağını çok iyi kullanıyor.
Corpus
İlk attığım mesaja muhalefet olan kardeşe gelsin :)
Fener'le başa çıkılmaz.!
Yahu muhalefet falan olmadım Fener' in kazanacağını hatta tahmin olarak da 3-0 biteceğini söyledim. Ama sanırım biraz fazla streslisin boş yere atar yapıyorsun. Yapma değmez.
Sonuç olarak beklenen oldu, kötü kayseri savunması Fener hücum hattına dayanamadı ve maç farklı şekilde bitti. Tebrikler Fenerbahçe
Bunlara ek olarak, Fenerbahçe' nin genç bir sağ bek bulması lazım artık. GG yedeği olmadığını bildiği için tam potansiyel oynamıyor. Fenerbahçe bir yarış yaratabilse GG' den daha fazla verim alabilir bence.
World Hollow o1
30.Aralık.2013, 00:02
Yahu muhalefet falan olmadım Fener' in kazanacağını hatta tahmin olarak da 3-0 biteceğini söyledim. Ama sanırım biraz fazla streslisin boş yere atar yapıyorsun. Yapma değmez.
Atar yaptığım yok kardeşim zaten güler yüzle takıldım eğer sıkıntı olduysa kusura bakma. :)
Nocna Mora
30.Aralık.2013, 01:24
O değil de Kayserispor'da orta sahadaki Tamer, stoperdeki o kel adamın yanında oynayan süpürücü oyuncu, sol bek ve Moche inanılmaz kötü oynadılar. Bir Ceyhun ne kadar farkediyormuş onu anladım ben bu takım için.
Corpus
30.Aralık.2013, 01:27
O değil de Kayserispor'da orta sahadaki Tamer, stoperdeki o kel adamın yanında oynayan süpürücü oyuncu, sol bek ve Moche inanılmaz kötü oynadılar. Bir Ceyhun ne kadar farkediyormuş onu anladım ben bu takım için.
Zurab iyi bir stoper değil zaten her maç hata yapıyor, keza yanındaki stoper de öyle. Ömer Bayram aslen sol bek değil o yüzden onu kötü oynadığı için yargılamak zor. Elinden geleni yapıyor. Mouche 3 senedir düşüyor. Bakalım daha ne kadar düşebilecek
CeNTeR_TR
30.Aralık.2013, 01:29
Kayserinin en büyük hatalarından birisi '' Ertuğrul '' gibi kaleci varken '' Gökhan '' ile diretmeleri.
Tek kaleci değişirmi demeyin bknz Onur Kıvrak :n:
Ayrıca Abdullah Durak Ömer Bayram gibi adamların ne işi var savunma hattında.
eXcitinG
30.Aralık.2013, 01:51
Fenerbahçe nin futbolunu kötülemiyorum. Çok iyi oynuyorlar. Beşiktaş ın Sivas maçında kaleye giden topuna penaltı çalmaktan aciz hakemler, söz konusu başka takımlar olunca hemen düdüğü öttürüveriyor. Bıktım bu adaletsiz ligden.
Cengo
30.Aralık.2013, 02:17
Hakemler görmemiş Cristian'ın etrafını saran futbolculardan.
ReaList
30.Aralık.2013, 06:35
Buca Süper Ligdeyken Karabük deplasman maçına gelmişti. O gün stattaydım, Emenike yeni sakatlıktan çıkmış maçın 2. yarısında oyuna girmek için ısınıyordu. Diğer ısınan oyuncular hafif koşu için Taç Çizgisi ile Ceza alanı çizgisi arasındaki kısa mesafeyi kullanırken Emenike tüm sahayı kullanıyordu : ) Biraz yakınlaşınca dikkatimi bacak kasları çekti. İçimden "Sanırım bu adamın ayağına bir top otursa kalecinin topu göreceği ilk an, topun filelerle buluştuktan sonraki an olur" diye geçirdim. Emenike, 2 haftadır aynı şeyi yapıyor. Yeter ki fırsat bulsun ve açıyı yakalasın, o sert şutları bu ligde çıkarabilecek kaleci sayısı azdır.
GodfatheR
30.Aralık.2013, 07:37
Fenerbahçe nin futbolunu kötülemiyorum. Çok iyi oynuyorlar. Beşiktaş ın Sivas maçında kaleye giden topuna penaltı çalmaktan aciz hakemler, söz konusu başka takımlar olunca hemen düdüğü öttürüveriyor. Bıktım bu adaletsiz ligden.
Kadıköyde oyanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde de aynısını ben düşündüm. Lanet ettim bu ülkenin kafasında bin tilkiyle maç yöneten hakemlerinden. Çünkü 5 yaşında çocuk bile biliyor ki maç 3-3 iken Mustafa Pektemek'in eliyle indirdiği top penaltı. Ama çalamıyor işte. Bu işe tek taraflı bakmamak lazım. Akhisar maçında 1-0 öndeyiz Emenike'yi 18in içinde biçiyorlar hakem devam diyor. Hem de bu olay çizgi hakemine 1 metre uzaklıkta oluyor. Sonra 3 gol daha bulup maçı 4-0 kazanıyoruz ama o maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti ?
Sonuçta bu iş bize şöyle yaptılar, sizinkini zart zurt çaldılar diyerek olmaz maalesef. Bu işe acil bir çözüm bulunmalı çünkü bu hakemler yüzünden lig git gide daha da kabak tadı vermeye başladı.
Universal
30.Aralık.2013, 13:34
41 kere maşallah der susarım. Diğer dönem bu maça kalmadan umarım kupayı müzemize götürmüş oluruz. :)
Redrum
30.Aralık.2013, 13:42
Kadıköyde oyanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde de aynısını ben düşündüm. Lanet ettim bu ülkenin kafasında bin tilkiyle maç yöneten hakemlerinden. Çünkü 5 yaşında çocuk bile biliyor ki maç 3-3 iken Mustafa Pektemek'in eliyle indirdiği top penaltı. Ama çalamıyor işte. Bu işe tek taraflı bakmamak lazım. Akhisar maçında 1-0 öndeyiz Emenike'yi 18in içinde biçiyorlar hakem devam diyor. Hem de bu olay çizgi hakemine 1 metre uzaklıkta oluyor. Sonra 3 gol daha bulup maçı 4-0 kazanıyoruz ama o maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti ?
Sonuçta bu iş bize şöyle yaptılar, sizinkini zart zurt çaldılar diyerek olmaz maalesef. Bu işe acil bir çözüm bulunmalı çünkü bu hakemler yüzünden lig git gide daha da kabak tadı vermeye başladı.
Dediğin örnek üzerinden bir şey söylemek istiyorum, Akhisar maçındaki ilk penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu ve boş yere kırmızı kart gördüklerini de. İşte bu yüzden hakem orada Emenike'ye penaltı çalamadı.
Universal
30.Aralık.2013, 14:09
Şu tartışmalara bunu eklemek istiyorum hakem bir maçta hata yapabilir. Bu normaldir; ama yaptığı hatayı başka bir hata ile bilerek kapatması bu kabul edilemez. Böyle bir davranış olamaz.
GodfatheR
31.Aralık.2013, 06:02
Dediğin örnek üzerinden bir şey söylemek istiyorum, Akhisar maçındaki ilk penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu ve boş yere kırmızı kart gördüklerini de. İşte bu yüzden hakem orada Emenike'ye penaltı çalamadı.
Neye göre penaltı değildi? Kaleye giden topu eliyle kesti. Belki kasten yapmadı ama eli gereğinden fazla açıktı ve de penaltıydı. Aksini söyleyen birinide görmedim senden başka.
davidvilla
03.Ocak.2014, 12:56
İlk yarının sonunda Caner'in elle düzeltmesi sarı kart mı değil mi sizce ?
World Hollow o1
03.Ocak.2014, 12:59
Düzeltmesi derken çok fazla ağır kaçmaz mı :)
davidvilla
03.Ocak.2014, 13:11
Aynısını Kayserili oyuncu yapsa ve sarı verilmese ve maç sonu beraberlik çıksa ne söylerdin "düzeltme" mi yoksa başka bir şey mi?
Objektif düşünelim biraz.
Hadi düzeltme olmasın istemsizce çarpma mı olsun nasıl yorumlarsan artık sonuçta görüntüyü ikimiz de biliyoruz. Sarı mı değil mi?
Sarıysa neden sarı, değilse neden değil ?
Redrum
03.Ocak.2014, 13:23
Neye göre penaltı değildi? Kaleye giden topu eliyle kesti. Belki kasten yapmadı ama eli gereğinden fazla açıktı ve de penaltıydı. Aksini söyleyen birinide görmedim senden başka.
Kahvede fenerlilerin arasında izledim çoğu penaltı olmadığı görüşündeydi. Zaten adam arkası dönük bir şekilde yere atlıyordu da neyse :)
davidvilla
03.Ocak.2014, 13:27
Kahvede fenerlilerin arasında izledim çoğu penaltı olmadığı görüşündeydi. Zaten adam arkası dönük bir şekilde yere atlıyordu da neyse :)
Yok kardeşim. Eli açık net penaltı. Onun tartışması olmaz bence.
Zaten medya da bilerek oraya yonlendiriyor olayı ama Caner'in elinde eli görüp de dudugu de çalıp da sarıyı VEREMEMESİ asıl tartışılması gereken nokta.
Sarı şu yuzden olmamalıydı diyen biri varsa gelsin tartışmaya açığım.
himone
03.Ocak.2014, 21:45
O zaman sizin kahvede bir şey var, benim tanıdığım Galatasaraylılar da penaltı dedi pozisyona. Sonuçta oyuncunun arkası dönük yere atlaması penaltı olmasına engel değil. Sonuçta eli açık ve kaleye giden top net bir şekilde yön değiştiriyor. Eğer mantık buysa Karabük maçında da Caner topa bakmadan kaydı ve top büyük ihtimalle dışarı çıkacaktı o da mı penaltı değil.
sananes
04.Ocak.2014, 12:30
Aynısını Kayserili oyuncu yapsa ve sarı verilmese ve maç sonu beraberlik çıksa ne söylerdin "düzeltme" mi yoksa başka bir şey mi?
Objektif düşünelim biraz.
Hadi düzeltme olmasın istemsizce çarpma mı olsun nasıl yorumlarsan artık sonuçta görüntüyü ikimiz de biliyoruz. Sarı mı değil mi?
Sarıysa neden sarı, değilse neden değil ?
aynı yarı içerisinde caner'in pozisyonundan önce kayserispor'lu oyuncu içinde elle müdahaleden oyunu durdurdu hakem,ona sarı göstermedi.
davidvilla
04.Ocak.2014, 13:00
aynı yarı içerisinde caner'in pozisyonundan önce kayserispor'lu oyuncu içinde elle müdahaleden oyunu durdurdu hakem,ona sarı göstermedi.
O pozisyonu hatırlamadım eger sarılık ise hareket ona da vermeliydi.
Onu vermedi diye bunu veremez diye de bir olay yok.
Caner ikinci sarıdan atılmalıydı bak çok net.
Herkes de atılmasını bekledi zaten FB'li oyuncular bile ama hakem veremedi.
World Hollow o1
04.Ocak.2014, 13:23
Bir standart varmı acaba elle oynanınca direk sarı kart olacak diye Caner'in pozisyonu istem dışı gerçekleşen bir olay orda pozisyonluk bir durumda yoktu yani desekki gole gidiyordu kesti neyse dicem.
himone
04.Ocak.2014, 14:11
Bir standart varmı acaba elle oynanınca direk sarı kart olacak diye Caner'in pozisyonu istem dışı gerçekleşen bir olay orda pozisyonluk bir durumda yoktu yani desekki gole gidiyordu kesti neyse dicem.
Maalesef bir standart var, istem dışı olsun veya olmasın topa elle müdahale edersen karşılığı sarı kart(oyuncunun eli topa giderse). Ama hakemlerimiz standart sahibi olmadıkları için kimse emin olamıyor.
sananes
04.Ocak.2014, 16:31
O pozisyonu hatırlamadım eger sarılık ise hareket ona da vermeliydi.
Onu vermedi diye bunu veremez diye de bir olay yok.
Caner ikinci sarıdan atılmalıydı bak çok net.
Herkes de atılmasını bekledi zaten FB'li oyuncular bile ama hakem veremedi.
hakem aynı yarıda benzer 2 elle oynamaya da sarı göstermedi. Hakem standartı,takdiri buymuş demekki. İlk sarısı da senin deyiminle "bak çok net" hatalıydı.