View Full Version : Yeşil Şeytanlar Yeşil Sahaları Rakiplerine Dar Ediyor | Moreirense [3.Sezon]
Juan Diaz
17.Ocak.2014, 00:21
Sende kendine iyi bak Juan.Ne oldu yav FM'yi bırakıyormuşsun direk :/
Ne oldu hocam?
Kendine iyi bak üstad :/
ciddi derece de zamanımı alıyor. Hayattan koptum nerdeyse dünya ile iletişimim kesildi. zira işten ötürü pek fazla vakit kalmıyor kalanı da heba etmeyelim. Emeklilik dilekçemizi verdik (:
Bize son şakasını yaptı :uzgun: şaka maka kendine iyi bak Juan, umarım hayatına bir ayar çeker dönersin :)
19karabulut07
17.Ocak.2014, 14:51
Valla hacı en güzelini yaptın ki yapman çok zor olacak bu sigara'dan bile daha fazla bağımlılık yapan bir olay ben 15 gündür sigara'yı bıraktım fakat FM'yi pek sanmıyorum her ne kadar sosyal hayatı sıfırlasada verdiği haz müthiş umarım başarabilirsin
Tsubasa_Oozara
17.Ocak.2014, 20:41
bırakma kardeş senin kariyerlerin gibi kariyerler yo :/
Juan Diaz
17.Ocak.2014, 22:41
Bize son şakasını yaptı :uzgun: şaka maka kendine iyi bak Juan, umarım hayatına bir ayar çeker dönersin :)
eyv kardeşim ama umarım dönmem yoksa bırakmamın anlamı kalmaz (:
Valla hacı en güzelini yaptın ki yapman çok zor olacak bu sigara'dan bile daha fazla bağımlılık yapan bir olay ben 15 gündür sigara'yı bıraktım fakat FM'yi pek sanmıyorum her ne kadar sosyal hayatı sıfırlasada verdiği haz müthiş umarım başarabilirsin
Aynen öyle hacı abi sigarayı bırakan adamın cigerlerindeki degisim gibi hayatımda degismeler olmasını umuyorum yavas yavas tazeleniyoruz (:
bırakma kardeş senin kariyerlerin gibi kariyerler yo :/
Saolasın ama forumda takip edilecek kariyar yapan arkadaşlar oluyor ama illa sunum farklılıkları olacaktır normaldir
bu arada 3. sezon ligi 2. biirip CLye gittik oyları görünce belirteyim dedim (:
egebartu
17.Ocak.2014, 22:50
Abi seni tanıdığıma sevindim .