PDA

View Full Version : Yıldırım'a rakip çıkmayabilir

bluepaw
16.Haziran.2006, 19:59
Fenerbahçe sekreteri Vedat Olcay, Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul toplantısından sonra açıklama yaptı.

Olcay, genel kurul toplantılarında belirlenen ilk tarihlerde çoğunluk sağlanamadığını hatırlatarak şöyle konuştu: 17-18 Haziran ve 24-25 Haziran tarihleri arasındaki kongremiz olacak. Fenerbahçe kongresi hiçbir zaman ilk tespit edilen tarihte çoğunluk sağlayamıyor. 17-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak kongrede çoğunluk sağlayamayacağımızı tahmin ediyorum. Çünkü Fenerbahçe tarihinde bu hiç olmadı. Dolayısıyla bu hafta sonunda kongrede çoğunluk sağlanamaz ve gelecek haftaya sarkabilir. 24-25 Haziran'da da Olağanüstü Genel Kurulumuzu yaparız. Burada yine her zaman olduğu gibi önemli olan katılımın sağlanması ve üyelerimizin oy vermesidir. Genel Kurulumuz, yönetim kurulumuzun aldığı karar ile olağanüstü toplanacaktır. Kongremizde, başkanlık ve yönetim kurulu seçimi dışında, birkaç üyenin disiplin kurulu tarafından affı söz konusudur. Bunun haricinde olağanüstü genel kurul toplantılarında gündeme başka madde ilave edilemez. Üyelerimizin de bu bilinçle hareket etmesini istiyorum. 24-25 Haziran tarihlerinde yönetim ve başkanlık seçimleri yapacaklardır. Dolayısıyla bu olağanüstü genel kurulun kulübümüzün geleceği için hayırlı olmasını istiyoruz."
Vedat Olcay, Başkan Aziz Yıldırım'ın başkanlık ile ilgili net kararını gelecek günlerde bildireceğini düşündüklerini belirterek, "Sayın Başkanımızın, kendi ifadesi ile net bir kararı henüz bulunmamaktadır. Bunu önümüzdeki haftada açıklayacaktır. Başkanımızın