Log in

View Full Version : Fenerbahçe - T. Konyaspor | STSL 18. Hafta

sui generis
25.Ocak.2014, 00:18
http://i.hizliresim.com/Kr8yVz.png (http://hizliresim.com/Kr8yVz)

Namzet
25.Ocak.2014, 03:51
Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum,2-1 skor tahminim

bilmania
25.Ocak.2014, 14:20
İlk maç gibi olmaz bu maç.O zaman hem daha sezonun başıydı hem de oyuncular hazır değillerdi.Bu maçta evimizde oynamanın da avantajıyla rahat kazanıcağımızı düşünüyorum.

himone
25.Ocak.2014, 14:59
Ben Meireles ve Cristian orta sahası ile kolay olacağını zannetmiyorum. Üstelik Webo'da tribünde olacakmış. Şimdiden değişiklikler de belli ama bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

byKpln
25.Ocak.2014, 16:21
Ben Meireles ve Cristian orta sahası ile kolay olacağını zannetmiyorum. Üstelik Webo'da tribünde olacakmış. Şimdiden değişiklikler de belli ama bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

Aynen katılıyorum.Holmen-Meireles orta sahası daha iyi iş yapar kanımca.

sui generis
25.Ocak.2014, 16:29
Abi Cristian şuanda hem Meireles'ten hem de Holmen'den daha iyi durumda. Holmen kötü şuan, hiç beğenmiyorum. Hatta bu kadar isteyen kulüp varken elden çıkarmamak ayrı bir saçmalık. Sene sonunda elimizde kalır. Kim alacak bunu diye kara kara düşünürüz.

Maça gelirsek kesin kazanırız. İlk devredeki maçın hırsıyla oynar futbolcular. O kadar orta sahamız olmasına rağmen orta saha bu maçta sıkıntı yaratacak bence.

uAburak89
25.Ocak.2014, 16:58
Çok rahat kazanır Fenerbahçe. İlk maçta alınan mağlubiyet, Yargıtay kararı, form durumu vs bir sürü etken var.

himone
25.Ocak.2014, 18:14
Aynen katılıyorum.Holmen-Meireles orta sahası daha iyi iş yapar kanımca.

Abi Cristian şuanda hem Meireles'ten hem de Holmen'den daha iyi durumda. Holmen kötü şuan, hiç beğenmiyorum. Hatta bu kadar isteyen kulüp varken elden çıkarmamak ayrı bir saçmalık. Sene sonunda elimizde kalır. Kim alacak bunu diye kara kara düşünürüz.

Maça gelirsek kesin kazanırız. İlk devredeki maçın hırsıyla oynar futbolcular. O kadar orta sahamız olmasına rağmen orta saha bu maçta sıkıntı yaratacak bence.

Ben devre arasındaki tüm hazırlık maçlarını izledim Cristian şuan rezalet durumda. Adamın pasları resmen dağlara taşlara gidiyor. Holmen de çok kötü durumda uzun süredir oynamamanın verdiği özgüven sorunu açık bir şekilde ortaya çıkıyor. Meireles de belirsizliğini koruyor. Hazırlık maçlarında ben Topuz'u beğenmiştim, fizik olarak kendisini toparlamış açıkçası ben olsam Meireles, Topuz orta sahası ile çıkardım yedeğe de Cristian'ı koyardım. Ama maalesef bunun olma ihtimali yok gibi. Büyük ihtimalle Topuz, Şelçuk ve Hasan Ali sonradan oyuna girecek oyuncular. Hatta şu hamlenin kesin olduğunu düşünüyorum Orta sahadan birisi çıktığında Hasan Ali girecek Caner de ileri geçecek. Topuz da yine orta sahalardan birinin yerine girer. Sonradan bir forvet çıkar Selçuk girer Topuz da kanata geçer. Geri düşsek te önde olsak ta aynı senaryolar gerçekleşecektir.

Universal
26.Ocak.2014, 22:55
Şampiyonluk yolunda çok büyük bir kazanç olacak maç. Rakiplerimiz daha 18. haftada puan kaybetti bunu iyi değerlendirmeliyiz. :)

furkan58
26.Ocak.2014, 22:59
Maç zaten önemliydi şimdi daha da arttı önemi. Galibiyet demek puan farkını 4 maça çıkarmak demek olucak.

OrcunFB
26.Ocak.2014, 23:21
Bu sezon rakiplerimiz puan kaybettiğinde bunu lehimize çevirdik çoğu kez. Umarım yine aynısı yaşanır. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2014, 00:35
bu kayiplardan sonra keyifli bir pazartesi bizi bekliyor. devre sonundaki iddiali konusmalar bu hafta gorduk ki birer balondan ibaretmis. yarinki konya macini kazanip sampiyonluk yoluna ortak olmak isteyenlere kapiyi kapatmaliyiz. mevcut ortam takimi daha da hirslandirmistir. umarim ilk yaridan istedigimizi alir, farkli bir galibiyet elde ederiz.

Fearless Coward
27.Ocak.2014, 02:25
Fenerbahçe bu maçı yense bile önümüzdeki 2 hafta zorlu deplasmanlara çıkacak fark yine inecektir bence.Konyaspor direnç gösteremez gibi geliyor en az 3 gol atar Fenerbahçe 1 tane de yemeden geçmeyecektir diye düşünüyorum.

attirson
27.Ocak.2014, 03:11
Biz zor deplasmanlardayız ancak iç saha olsa bile Gs'nin de rakipleri zor.İlk yarıyı kapattıgımız gibi ikinci yarıyı açarız bence rahat bir galibiyet bekliyorum 4-1 skor tahminim.

Dave S Mustaine
27.Ocak.2014, 20:31
3-0 veya 4-0 skor tahminlerim.

di canio
27.Ocak.2014, 20:36
Önceki sezonlarda sık sık yaşadığımız "şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin puan kaybettiği hafta puan kaybetme" hastalığımız tekrar eder mi diye ufak bir endişem var.

europeanconquer
27.Ocak.2014, 20:56
Umudumuz Hleb'in şapkadan tavşan çıkarması :0:

İki takıma da başarılar,iki takımında hakkının yenmediği mümkünse Konyaspor'un kazandığı bir maç olsun :n:

Fearless Coward
27.Ocak.2014, 20:58
Hleb sakat değil miydi ? :D

europeanconquer
27.Ocak.2014, 21:03
Hleb sakat değil miydi ? :D

Kandırdım xd

Yapmışlar :n:

eng1n
27.Ocak.2014, 21:52
Webo'yu kadroya almamış , Alper de sakat maç sıkıntıya girerse yedekten gelecek hücumcu oyuncu yok.

Universal
27.Ocak.2014, 21:53
Bu soğuk havada tek istediğim üç puan oda gelecek inşallah. :)

nannar
27.Ocak.2014, 21:58
konya ilk devredeki maçın özgüveniyle sahaya çıkarsa farkı yer :D hava şartlarından dolayı puan kaybı gelebilir ama golü erken bulma ihtimali de var fenerbahçe'nin.

Universal
27.Ocak.2014, 22:18
Maça çokda iyi başlamadık; ama futbolcularda bariz bir istek var. Konya'nın bu kadar ileride basmak istemesi bizim oyunumuzu oynamamıza engel oluyor.

Universal
27.Ocak.2014, 22:22
Olan oldu Konya bizden daha rahat sahada.

William Rookwood
27.Ocak.2014, 22:23
Mesut Bakkal, büyük takımlara kafa tutan bir teknik direktör. Fakat çalıştırdığı takımlar büyük takımlara karşı çok iyi sonuçlar alsada bir türlü devamını getiremiyorlar.

goosfraba
27.Ocak.2014, 22:24
gol ofsayt...

uAburak89
27.Ocak.2014, 22:24
Babamla telefonda konuşuyorduk, ofsayt diye çıldırdı adam. Onun objektifliğine pek güvenmem, var mı ofsayt?

Fearless Coward
27.Ocak.2014, 22:25
Bence eşit hizadalar.Ayrıca savunmanın büyük hatası var pozisyonda.

byariff
27.Ocak.2014, 22:26
https://vine.co/v/Muv0BAMAp0j djalmanin attigi gol , hleb cok iyi oynuyor yalniz cok zeki.

europeanconquer
27.Ocak.2014, 22:28
LigTv'nin bir zamazingosu vardı,onla anlaşılır bu pozisyon.

Universal
27.Ocak.2014, 22:29
Tartışmaya gerek yok Fenerbahçe o golü yemeyi hak edecek bir oyun sergiledi.

antiochia
27.Ocak.2014, 22:29
Fenerbahçe böyle ruhsuz ve temposuz oynadığı sürece maç kazanamaz.Bu haliye Eskişehir ve Sivas'a da yenilir 5-6 haftaya kalmaz liderliği ve şampiyonluğu kaybeder...

William Rookwood
27.Ocak.2014, 22:31
30 dakika içinde takımı yerden yere vurdunuz yahu o kadar kötü oynamıyor bence. Sadece Konyaspor'un önde basması afallattı ikinci yarı toparlar takım.

Fearless Coward
27.Ocak.2014, 22:35
Konya sağlam kontra yapıyor ligde rahat kalır bunlar Hleb'de ayrı bir hava katmış Konya'ya.

Universal
27.Ocak.2014, 22:36
Dakika 34ü seviyorum Mustafa Kemal'in Askerleriyiz... :)

byariff
27.Ocak.2014, 22:40
https://pbs.twimg.com/media/BfAclx6CUAAIDxs.png

Universal
27.Ocak.2014, 22:42
Alper Potuk ile Webo'yu arıyoruz ve ikiside yok.

bilmania
27.Ocak.2014, 22:44
Gooooooooooll Alvess

antiochia
27.Ocak.2014, 22:45
Alper Potuk ile Webo'yu arıyoruz ve ikiside yok.
Webo sakat mı?

HooijDonk07
27.Ocak.2014, 22:45
Sövünce gol atın anca 20 dk sinirden yiyelim kendimizi.

Universal
27.Ocak.2014, 22:46
Sezon'un adamı kesinlikle Caner asist kralımız olacak yıllar sonra.

Önder HOCA
27.Ocak.2014, 22:49
gol ofsayt ama orda egemen çıldırttı yahu ayak hizasındaki topa neden uçan kafa atarsın be adam

mpaker66
27.Ocak.2014, 22:53
İki gol de ofsayt.

zeck17
27.Ocak.2014, 22:53
gol net ofsayt sow ayağını uzatmış topa

Diğeri de ofsayt yan hakemler baya hata yapmış

Ralph
27.Ocak.2014, 22:54
Taraftar ne durumda? Slogan olarak...

Universal
Mesajların 3de 2 si ofsayt içeriyor... Ne kadarda kafamız hakem hataları ile kaplanmış.

furkan58
Biz 2-0'dan verdik bakalım onlar kaç kaçtan vericek testi yapıyor bizim futbolcular. 2. yarı açılırız 3-1 biter.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2014, 22:55
ilk yari iyi oynamadik, 1-1 maci rahatlatti.
ikinci yari daha iyi bir takim gormek istiyoruz. meireles baroni katkisi an itibariyle sifir. ileriyi zorlayacak bir ortasaha lazim ikinci yari. alper de yok, belki emre girer. onun da form durumu soru isareti.
hakem kartlari soyunma odasinda unutmus, iki takim icin de kartlik cok pozisyon oldu.
konyanin ofsayt mi bilemem de fenerin golu alakasi yok. sow degmedi topa. degdiyse ofsayt ama ben oyle gormedim. kaleciyi engelleseydi ancak ofsayt olurdu.

Redrum
27.Ocak.2014, 22:56
Fenerbahçe'yi neden bu kadar yerden yere vurdunuz hakikaten ben de anlamadım. Maç 4-1 biter favori. 4-2, 3-2 ise sürpriz skor tahminlerim.

Namzet
27.Ocak.2014, 22:59
ilk yarı kötü oynadık ama takımdaki o istek,yaptıkları pres çok önemliydi ikinci yarıda golü erken bulursak farka gidebilir

mwaru
27.Ocak.2014, 23:01
Attığımız gol nizami geldi bana ama bakalım Markus ne diyecek.

byariff
27.Ocak.2014, 23:17
alvesin yaptigi sanki kirmiziydi.

Escochae
27.Ocak.2014, 23:18
Sow'un pozisyonu penaltı gibi geldi bana

MuraTBudaN
27.Ocak.2014, 23:21
alvesin yaptigi sanki kirmiziydi.

Sanki değil kesin kırmızı bu adam takımımıza geldi geleli psiko tarzı oynuyor.

kumbara
27.Ocak.2014, 23:31
Attığımız gol nizami geldi bana ama bakalım Markus ne diyecek.

Bence markus'a güvenme. Aynı markus donk'un pozisyonunda, donk'a mağdur demişti.

Universal
27.Ocak.2014, 23:31
Sanki değil kesin kırmızı bu adam takımımıza geldi geleli psiko tarzı oynuyor.

Adam saatli bomba. İyi bir isim; ama yaşlandıkça kart oranı artacaktır korkusu hakim bende.

europeanconquer
27.Ocak.2014, 23:36
Son dakikalara yaklaşıyoruz,oluşan baskıdan ötürü bir Fenerbahçe golü gelebilir veya berabere biter bu maç.

mpaker66
27.Ocak.2014, 23:37
90 da yine atar fener ya :(

Börk
27.Ocak.2014, 23:38
80'de attı Egemen.

mwaru
27.Ocak.2014, 23:40
Gooooooooooolllllllllll

Fearless Coward
27.Ocak.2014, 23:41
Arkadaş bizim stoperler 34 maçta 1 gol atsa dişimi kıracam adamların stoperi maç kazandırıyor. :(

Universal
27.Ocak.2014, 23:41
Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek...

Puan farkı 10a çıktı hatırlamıyorum böyle geçirdiğimiz bir sezonu aman aman üst seviye futbol oynamasakda Ersun Yanal'ın kalitesi ortada.

Cengo
27.Ocak.2014, 23:42
Arkadaş bizim stoperler 34 maçta 1 gol atsa dişimi kıracam adamların stoperi maç kazandırıyor. :(

Galatasaray bilerek o yola girdi. Nispeten kısa ama daha hızlı stoperleri transfer ettiler. Böyle olacağı en başından belliydi zaten.

europeanconquer
27.Ocak.2014, 23:42
Son dakika golü gelmedi oh :D

Hadi Konya sen yap şimdi son dakika sürprizini :( Haydi Hleb :(

mwaru
27.Ocak.2014, 23:46
Son dakika golü gelmedi oh :D

Hadi Konya sen yap şimdi son dakika sürprizini :( Haydi Hleb :(

Hleb çıkalı çok oldu :D

europeanconquer
27.Ocak.2014, 23:47
Hleb çıkalı çok oldu :D

O kulübeden atar golü :(

Birde Sporx'te gözükmüyor çıktığı :D

Namzet
27.Ocak.2014, 23:51
Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum,2-1 skor tahminim

Maçın zorluğunu da skoru da bildim vay arkadaş kahin miyim neyim?:D

erdem344
27.Ocak.2014, 23:54
Çok kötü oyun iyi skor

Şampiyonluk geliyor

uAburak89
27.Ocak.2014, 23:54

Stoperlerin tarzı kadar bunun istemekle de alakası var. Gol atmak için önce o noktalara gitmek lazım. Biz 2 sezon önce şampiyon olurken orta saha ikilisi ile fark yaratmıştık forvetlere ek olarak, Fenerbahçe'de bu sene sol bekinden asist, stoperlerinden gol katkısı alıyor.

Takımı, taraftarı, yöneticisiyle tek hedefi var Fenerbahçe'nin şampiyonluk. Bu saatten sonra kalan maçlar formalite, şampiyonluk açısından sadece farkı belirler. Esas heyecan 2.lik mücadelesinde yaşanacak gibi.

furkan58
27.Ocak.2014, 23:55
3-1 istedim 2-1 'de kaldı. Fark 10'a çıktı ki bu minimum 4 maç demek. Rakiplerimiz tüm maçlarını kazansalar dahi 3 mağlubiyet hakkımız var.

mwaru
27.Ocak.2014, 23:55
Kötü oynadık ortasahadan yoksun oynadık resmen. Habire defansın arkasına uzun toplar atmaya çalıştık ve bu çok kötüydü. Alper'siz zor günler bekliyor bizi, Emenike'nin de umarım ciddi birşeyi yoktur. İşin tek güzel tarafı iyi kötü farketmeden kazanmayı biliyoruz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2014, 23:56
one gecmek ne kadar zor oldu arkadas. konya tas gibi takim kurmus, deplasmani bu kadar kotu olan takim nasil oldu da bu kadar kusursuz oynadi, hayretler icindeyim. kotu oynadik ama 3 puani aldik. iyi oldu bu. onumuzdeki 2 hafta icin de iyi bir prova oldu.

ayrica bu mac da gosterdi ki kolay mac yok, cok dikkatli ilerlemek gerek. rakipler az cok bizim oyunumuzu cozduler.

MuraTBudaN
27.Ocak.2014, 23:57
Yaratıcı bir orta saha yok Meireles ve Baroni o kadar sönük oynadılar ki olmasalar kimse çakmaz olayı , son dakikalara kadar hiç olmayan Kuyt biraz gayretlenince artı kattı takıma ve golü de attık yaptığı ortada.

antiochia
27.Ocak.2014, 23:58
oyun kötü slkor iyi. Bu arada puan farkına güvenen yönetime de transfer selamı çakayım...

MuraTBudaN
28.Ocak.2014, 00:03
oyun kötü slkor iyi. Bu arada puan farkına güvenen yönetime de transfer selamı çakayım...

Kesinlikle orta sahaya bir adam lazım keşke gelse de Bilal Kısa çok iyi bir katkı sağlar.

sakary Ali
28.Ocak.2014, 00:08
3 gol de ofsayt olabilir.

himone
28.Ocak.2014, 00:11
Bir takımın ilk 11'inde Kuyt, Cristian, Meireles ve Topal aynı anda sahaya çıkarsa o maç bitmez. Ergün Teber bile bizim orta sahalarımızdan iyi, tahmin ettiğim gibi bu orta saha ile her maç sıkıntı. Alper hemen iyileşmeli yoksa işimiz var. Emre bile şu haliyle daha iyi görünüyor. Şu Kuyt'ı da 2 maç dinlendirsek iyi olur.

William Rookwood
28.Ocak.2014, 00:13
Arkadaşlarında dediği gibi bir ortasaha transferi yapılmalıydı bence. Ancak takımın tüm bölgelerinden atılan goller şampiyonluk için çok önemli bir olay. Kimi zaman ofansif oyuncular formsuz olur ortasaha oyuncuları iyi oynayıp kazanır, kimi zamanda defans oyuncularından gelir gol. Bugün iki tane stoper attığı gollerle Fenerbahçe kazanmayı bildi. Her iki takımı da tebrik ederim.

Cengo
28.Ocak.2014, 00:33
39 cm ofsaytmış.

https://pbs.twimg.com/media/BfA1i2PIUAAEXMb.jpg:large

Nocna Mora
28.Ocak.2014, 00:39
Fener'in ve Konya'nın ilk golü ofsayt bence. Maç ortada bir maçtı. Konyaspor devre arasında iyi hazırlanmıs ve de iyi bir takım kurmuş. İyi sonuçlar alacaklardır eminim ki.

MuraTBudaN
28.Ocak.2014, 00:41
Alves'in golüne de nizami dedi Markus.

footballer33
28.Ocak.2014, 00:43
F.Bahçe; Sivas ve Eskişehir deplasmanlarından 4 puan bile çıkarsa taraftarları, şampiyonluk turunu atmaya başlasın derim. Trabzon, G.Saray ve Beşiktaş dışında zor maçları kalmayacak zira.

attirson
28.Ocak.2014, 00:46
Bu sene Eskisehir maçından sonra iç sahadaki en kötü futbolumuzu oynadık ama yine kazanma alıskanlıgımız sayesinde kazandık.Haftaya Eskisehir maçı kritik bence 2. yarıdaki futbol seklimizi görücez kazanacagımızı düsünmüyorum açıkcası bu maçtaki futboldan sonra ama kazanırsak müthiş bir avantaj yakalarız ve moraller tavan yapar.

Corpus
28.Ocak.2014, 00:46
Fenerbahçe' den puan kaybı beklemiyordum. Düşünen vardıysa da boşuna heves yapmıştır. Bu kadar sağlam kadro, sorunsuz takım ile tek kulvarda yarışarak şampiyon olamıyorsa zaten Fenerbahçe taraftarları kendi takımına tepki göstermelidir. Ancak Şu tabloda sakin bir sene geçirip şampiyon olacaktır.

Fenerbahçe taraftarlarına önerim, gidin EPL izleyin olmadı super bowl a bakın bırakın ligdeki kalitesiz futbolu izlemeyi. İçiniz rahat olsun

SAİT71
28.Ocak.2014, 01:00
maçı canlı izlemedim özete baktım ilk gollerde sanki ofsayt vardı, alves bilerek rakibe basmış gibi kızarmalıydı 2-1 yensekte ceza sahamızda bir çok net pozisyon vermişiz hleb gelmeden öncede demiştim bu adam taş gibi diye gördük bugün. Kısacası özetten bile anlaşılıyorki skora ve puan farkına çok güvenmemek gerek. Bir seriye bakar 10 puan fark. Ancak hakkınıda vermek lazım bu takım sezon başından bu yana ama 90da ama45te ne yapıp edip maçları kazanmayı bildi buda maç hakkındaki olumlu goruşum

byariff
28.Ocak.2014, 02:41
fenerbahce oyle veya boyle kazaniyor ilk yildaki galatasaraya cok benziyorlar rakibi boguyorlar press ustune press. ama seneye avrupaya giderlerse dikkat.. boyle oynarlarsa avrupali madara eder.. + bu 4-5 haftayi fenerbahce kayipsiz geçerse %99.9 sampiyondur bence , iki takimada basarilar obur maclarinda.

kumbara
28.Ocak.2014, 02:45
Ulan fikret orman.. Şu egemen'i izledikçe kafayı yiyorum, adamı bedava rakibine yolladın, 500 bin dolar için. Gel de sinirlenme arkadaş.

nerazzuri
28.Ocak.2014, 02:46
webo'nun tribüne gönderilmesi hataydı. ben buna şu açıdan bakıyorum; meireles'e verilen bir şans vardı bugün oynanan maçta. meireles bu şansı elinin tersiyle itti. alper'in yokluğu, emre'nin hazır olmaması belki yine 11 başlatabilir meireles'i ama şansı bitti benim gördüğüm kadarıyla.

haftaya meireles kesik yer. holmen,webo oynar.

meireles westham'a gidebilir, kampl gelebilir.

ReaList
28.Ocak.2014, 06:57
Maçı canlı izlemedim. Özeti izlerken skoru öğrenmeden bunu yapmış olsam sadece ilk yarı sonunda Konya bu maçı 3-4 farkla kazanır derdim, rahatlıkla derdim. Zaten 3 tane merkez hücumcu ile oynuyorsun. Bu adamların ister istemez takım savunmasında katkıları minimum düzeyde. Üzerine bir de Casper Baroni'yi ekleyince 4 tane adam oyunun savunma yönünden ekarte oluyor. Belki bu sayı yine sizi idare eder ancak üzerine bir de formsuz Meireles eklenince Konya orta alanı yürüyerek geçmiş. Ersun Yanal'ın 2 rekat şükür namazı kılması lazım. Hani açık konuşuyorum, uzun süredir pozisyon bakımından Fenerbahçe'yi kendi sahasında ezen 2. bir Süper Lig takımı hatırlamıyorum. Maçın sonucu biraz FM misali oldu; 2 Duran Top ve gol.

Yukarıda Burak Avrupa'dan falan bahsetmiş, Ersun Yanal Türkiye sınırları içinde kral hocadır, taraftarın verdiği gazla hücum oynatır, bastırır ettirir bir şekilde sonuç almaya çalışır. Ama bence sezon başındaki 4 maçta da gördüğümüz gibi Ersun Yanal'ın mevcut oyun anlayışı ve sistemi Avrupa'da Fenerbahçe'yi bir San Marino takımına dönüştürür. Bu konuda şüphelerim yok.

Henüz erken ama sezon sonunda yeni bir başkan, yeni bir yönetim ve yeni bir kadro yapılanmasına gitmek gerek. Umarım bu sezonun rüzgarı gözlere toz kaçırmaz. Sağlam eksiklerimiz bulunuyor.

nerazzuri
28.Ocak.2014, 07:02
Yukarıda Burak Avrupa'dan falan bahsetmiş, Ersun Yanal Türkiye sınırları içinde kral hocadır, taraftarın verdiği gazla hücum oynatır, bastırır ettirir bir şekilde sonuç almaya çalışır. Ama bence sezon başındaki 4 maçta da gördüğümüz gibi Ersun Yanal'ın mevcut oyun anlayışı ve sistemi Avrupa'da Fenerbahçe'yi bir San Marino takımına dönüştürür. Bu konuda şüphelerim yok.

güzel noktaya deyinmişsin. ben bu yüzden ersun yanal ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını düşünüyorum.

eğer bu sezon şampiyon olurda, gelecek sezon avrupa'da olursak ersun yanal'ın ayrılacağını düşünüyorum. avrupa'ya gittiğimiz sezon ersun yanal gidecek benim fikrime göre.

Universal
28.Ocak.2014, 11:09

Transfer yapmak çok zor artık. Euro ile Dolar uçtu gidiyor. Avrupa banane der sizde kur fiyatlarından. O yüzden transfer ya bedava olmalı ya da takasa oyuncu sürüp beş kuruş para vermemeliyiz.

anil luque
28.Ocak.2014, 12:52
Çok kolay geçeceği düşünülen maçta Fener'in bu kadar zorlanması hayra alamet olmasa gerek ama bir şekilde galibiyete ulaşıyorlar önemli olan da bu tabi.

Tartışmalı pozisyon sayısı çok ben en çok Alves'in pozisyonunu merak ediyorum. Lig tv sitesinde falan göremedim benim mi gözümden kaçtı acaba ?

nannar
28.Ocak.2014, 13:00
31. hafta bittiğinde eğer puan farkı 9 ve üstü olursa Fenerbahçe formasını giyecez valla :) Tek umudum önümüzdeki 3 haftalık zorlu fikstür. Eğer Fenerbahçe 22. hafta geldiğinde puan farkını hala 9+ korumayı başarırsa formayı hazırlayacağım yavaş yavaş.