View Full Version : Eskişehirspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta
ReaList
31.Ocak.2014, 05:28
http://i.hizliresim.com/Kl1M4r.jpg
Namzet
31.Ocak.2014, 16:55
Bizim içinde bu maç kırılma maçı olacak;Eksiklikler mutlaka aranacaktır tahminim beraberlik
himone
31.Ocak.2014, 18:11
Bu maçta eksiklerimiz çok olsa da son maçta kötü futbol oynamış olsak ta ben galibiyet bekliyorum. Eskişehir de kötü futbol oynuyor, çok açık oynamazsak bir şekilde golü atıp kazanırız. Asıl sıkıntı bundan sonraki 2 hafta, o maçlar öncesi avantajı korumalıyız.
furkan58
31.Ocak.2014, 19:13
SPORX.COM @sporx 4 dk.
Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Eskişehirspor maçı kadrosuna Cristian'ı dahil etmedi. Tercihi Holmen oldu.
Müjdemi isterim :n:
ReaList
31.Ocak.2014, 19:33
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo.
Şükür geçen maç 50 dk falan dayanabilmişti. Biz 10 dakika zor dayanıyoruz ya neyse. Umarım Holmen -oynaması durumunda- eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirir. Emenike'nin olmaması kötü. İç saha maçlarında rakipler fazlasıyla kapandığı için geniş boşluklar bulamıyor ama deplasmanlarda rakipler daha öne çıktığı için geniş alanları daha rahat buluyordu. 1-0 olsun bizim olsun, iyi futbol beklemiyorum. Sadece kazanalım.
19karabulut07
31.Ocak.2014, 19:38
Beraberlikte ES- ES deplasmanında bizim için kötü olmaz hani formda bir takım evlerinde bir tek BJK'ye boyun eğdiler
Universal
31.Ocak.2014, 19:42
Es Es gol yollarında sorun yaşayan bir takım bu en büyük avantajımız olacak. Galibiyet benim için süpriz olmaz. Çünkü; Es Es bana göre bu ligde ki en zor deplasmandır.
uAburak89
01.Şubat.2014, 14:28
Eskişehirspor'da Diego kadro dışı, kalecileri de cezalı olması lazım. Istikrarsız bir takım zaten, Fenerbahçe ilk golü atarsa çok rahat, geriye düşerse de rahat bir şekilde kazanır.
A.FaruK
01.Şubat.2014, 14:29
Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.
byKpln
01.Şubat.2014, 15:21
Eskişehirspor'da Diego kadro dışı, kalecileri de cezalı olması lazım. Istikrarsız bir takım zaten, Fenerbahçe ilk golü atarsa çok rahat, geriye düşerse de rahat bir şekilde kazanır.
Boffin cezasını kupa maçında çekti.Emre ve Holmen olduğu için kazanacağımıza emin gibiyim.
Corpus
01.Şubat.2014, 16:15
Diego neden kadro dışı ?
anil luque
01.Şubat.2014, 16:20
Her ne kadar çok kötü performans sergiliyor olsalar da Ertuğrul hoca böyle maçlarda sürpriz yapmayı sever ve umarım da yapar. Fenerbahçe Emenike'nin yokluğunu arar bence. Webo kontra topçusu değil kesinlikle.
Önder HOCA
01.Şubat.2014, 20:13
Her ne kadar çok kötü performans sergiliyor olsalar da Ertuğrul hoca böyle maçlarda sürpriz yapmayı sever ve umarım da yapar. Fenerbahçe Emenike'nin yokluğunu arar bence. Webo kontra topçusu değil kesinlikle.
ama açılan ortalara kafa vurabilecek bir adam
Cengo
01.Şubat.2014, 21:26
Diego yorgunmuş.
europeanconquer
01.Şubat.2014, 21:30
Bienvenu atmış,gerçi pek önemi yok öyle ya da böyle Fenerbahçe kazanır.
Zaten öyle olduğu için 10 puan öndeler.
anil luque
01.Şubat.2014, 21:31
ama açılan ortalara kafa vurabilecek bir adam
Orası öyle ama gümbür gümbür kanat akınları yapabileceğiniz bir maç değil ve öyle de oluyor şu ana kadar.
Bienvenü ile öne de geçti Es-Es.
Universal
01.Şubat.2014, 21:32
Koskoca sezon 2 gol at sonra birde bize at olacak iş değil.
Maçı çevirecekmişiz gibi oynamıyoruz. Holmen takım ile uyum içersinde değil.
Namzet
01.Şubat.2014, 21:33
Golde sanki ofsayt var gibi gördüm tam emin değilim
Önder HOCA
01.Şubat.2014, 21:39
Golde sanki ofsayt var gibi gördüm tam emin değilim
olup olmaması önemli değil 70 metreden top geliyor o top nasıl geçiyor
şu volkan allah rızası için bıraksın şu kaleyi
sezon başından beri oynamamış holmeni çat diye 11'e yazan ersun yanalın elinden öperim.Bir kaç hazırlık maçında filan oynatsaydın bari adamı (gerçi pek izlemedim adam onamadı diye duydum)
bu sezon resmen ortasahasız oynuyoruz, güya 3 tane orta saha var 2 pas yapmayı bilen takımlar rahat rahat geçiyor orta sahayı
sarianet
01.Şubat.2014, 21:42
kuyyt ve gol zamanlama çok iyi
Homer J.S
01.Şubat.2014, 21:42
Kuyt 1-1 yaptı, yine galip gelecek Fenerbahçe.
Namzet
01.Şubat.2014, 21:43
Golll KUYT
mwaru
Kuyt attı.
Universal
Atarız ikinci yarı bir gol daha 2-1 biter maç.
anil luque
Biraz şans golü oldu ve dakikası Fenerbahçe için çok iyi cidden.
William Rookwood
01.Şubat.2014, 21:45
Gol zamanlaması çok iyi gerçekten. Eğer ilk yarı böyle bitseydi ikinci yarı daha zor olabilirdi. İkinci yarı Fenerbahçe için maç yeniden başlayabilir.
sarianet
01.Şubat.2014, 21:48
canerin orta açma ve duran topları konusunda araştırmacılar canerin çalıştığı kadar çalışmalı
Kerem-19
01.Şubat.2014, 21:49
Eskişehir'in net penaltısı es geçildi.
Önder HOCA
01.Şubat.2014, 21:51
Eskişehir'in net penaltısı es geçildi.
yerden seken top orda alvesin topu eliyle yönünü değiştirip düzeltme gibi bir niyeti yok kaldıki önündeki top et bir pozisyondu evet ve hakem vermemekle doğru yaptı
attirson
01.Şubat.2014, 21:53
Özellikle golü yedikten sonra kendimize geldik çok iyi oynamaya basladık ama golden önce de maç ortadaydı.Eskisehir gibi zor bir deplasmanda bile gayet iyi oynuyoruz ilk defa bir Fb maçında kesin puan kaybederiz diyordum ama beni yanıltacak gibi görünüyor takım.
Namzet
01.Şubat.2014, 22:14
Ah be kuyt
byariff
oncesinde ofsaytti sanki
himone
Kuyt nasıl kaçar o. Sarı kart ta çok garip oldu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
mwaru
01.Şubat.2014, 22:15
Kuyt harbiden çok yeteneksiz bir herif. Nasıl kaçırdı onu anlayamıyorum
anil luque
01.Şubat.2014, 22:16
kuyt zoru başardı
sarianet
01.Şubat.2014, 22:16
Neden sarı.verdi anlayan var mı
İphone 6'dan tapatalk
aracılığı ile gönderildi
himone
01.Şubat.2014, 22:19
Kuyt yuh artık
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
furkan58
01.Şubat.2014, 22:20
Ararız o kaçanları yazık olucak
Universal
01.Şubat.2014, 22:21
Son dk filan her türlü alırız bu maçı...
nerazzuri
01.Şubat.2014, 22:38
iyice yarı sahamıza gömüldük. 4411 gibi bir sisteme döndük yanlış görmüyorsam, sanki beraberlik istermişiz gibi.
ileri çıkışlarda sorun yaşıyoruz, çok top kaybetmeye başladık çıkarken.
salih'iniz giriyor oyuna. :)
Sirius Black
01.Şubat.2014, 22:41
Eskişehir'deki Jorquera iyi topçuya benziyor.
anil luque
01.Şubat.2014, 22:43
erkan müthiş plase vurdu 2-1 oldu
nerazzuri
01.Şubat.2014, 22:44
golün geleceği belliydi. erkan zengin 2-1.
Ralph
01.Şubat.2014, 22:44
Pofff ne goldu be
William Rookwood
01.Şubat.2014, 22:45
Kuyt imkansızı başardı. Atamayana atarlar oldu birazda.
Lord Black
01.Şubat.2014, 22:48
Gün geçtikçe dibe vuran bi Gökhan Gönül var ne yazıkki. Sağ kanat otoban oldu yazık. Dönemeyeceksen çıkma ileri be çocuk.
furkan58
01.Şubat.2014, 22:48
O golleri kaçırırsak yeriz golü. Beraberlik çıkartmamız lazımdı en az mağlubiyet kötü oldu ama belki oluşan rehaveti kaldırır ortadan. Forvetsiz çok canımız yanar ayrıca.
nerazzuri
01.Şubat.2014, 22:55
hadi geçmiş olsun.
Universal
01.Şubat.2014, 22:55
Cepten yedik puanı, tebrikler Eskişehir maç hakkında tamamen yanıldım. Emenike'nin olmayışı başka bir yedek forvetimizin olmayışı bizi yenilgiye götürdü.
Ama Holmen ile başlamak hata oldu demiştim; Holmen'in çıkıp Mehmet'in girmeside bana göre hata oldu.
Cengo
01.Şubat.2014, 22:56
Sıkıntı değil. Arada bir maç kaybedilir. Bir santrafor kesin alınır artık. Haftaya kazanır, devam ederiz.
attirson
01.Şubat.2014, 22:56
Meireles'e nasıl bu kadar dayandı anlamadım.Bu kadar kaçan pozisyondan sonra iyi oldu maglubiyet.Artık son dakikaya güvenerek oynamayız.
OrcunFB
01.Şubat.2014, 23:01
Kredimiz vardı birazını tükettik. Haftaya Sivas deplasmanından 3 puan çıkartmamız lazım.
Raul Meireles
01.Şubat.2014, 23:01
Sağlık olsun puan kayıpları tabiki olacak lig bu sonuçta. Bu maçı unutup diğer maçlara bakmalıyız artık.
himone
01.Şubat.2014, 23:03
Ersun Yanal bu saçma taktikle oynadığı sürece biz hep zorlanırız. Sahada Meireles gezinirken Holmen'i çıkarınca maçı verdi. Kendini daha maça başlamadan şartlamış Holmen'i çıkarıcam diye. Adam sahadayken Eskişehir top yapamıyodu ne zaman Holmen çıktı Eskişehir rahat rahat gelmeye başladı. Tabi golü kontradan yedik ama asıl maçı kaybettiren o değişiklik oldu bence. Haftalardır bu Kuyt'ın oynamaması gerekir diyodum ve yine diyecem. Bir oyuncu bu kadar çok top kaybı yapar mı? İstediği kadar koşsun bana bi faydası yok, topu kaybetmesin en başta. Meireles yine hiçbir şey yapmadı, Sow ortaya geçince yine kayboldu ve en büyük lafım Topal'a. 2. yarı bütün topları rakibe attı, yediğimiz golde veremediği pas da inanılmazdı.
Şimdi Webo da sakatlandı bakalım ne olacak. Yine transfer yapmadan devam kararı mı çıkacak. Şu Gökhan Gönül de mümkünse antrenman yapsın artık, sanki sadece maçlara çıkıyormuş gibi bir hali var.
Maçın kaybedilmesi önemli değil ama bir takım hatalarından hiç mi ders almaz. Sene başından beri şu saçma taktikle devam ediyoruz, artık değişmesi gerek bunun. Tabi oyuncuların da değişmesi lazım. Mümkünse Kuyt ve Meireles artık kulübede otursunlar, ya da tribünde. Şu uzun top ısrarını da anlamış değilim. Bir tane hava topu alamamışız ama ısrarla hava topuna devam ediyoruz. Maçın son pozisyonu ben kenardan yırtındım resmen oradan top şişirilmez diye ama yıllardır futbol oynayan adamlar bunu düşünemiyorlar.
Çok dolmuşum kusura bakmayın daha anlatacak çok şey var ama...
furkan58
01.Şubat.2014, 23:11
1 hafta daha eksildi geçen hafta aldığımız avantajı harcadık sadece kıyametler koparmaya gerek yok. Sadece düşen bir form var ve eksilen forvetler sorun olarak gözüküyor. Ki Galatasaray'ın yarın kazanacağının garantisi yok ( bence kazanıcaklar ama oynanmadan bişey diyemeyiz )
William Rookwood
01.Şubat.2014, 23:13
Bu yenilgi elbette çok bir şey kaybettirmez Fenerbahçe'ye ancak gelecek haftaki Sivasspor deplasmanıda çok zorlu olacak. Sivasspor kendi evinde çok iyi oynuyor.
footballer33
01.Şubat.2014, 23:13
F.Bahçe'ye yerli bir forvet şart bence. Hatta yabancı kontenjanı da 1 kişilik açılmışken hücuma dönük yabancı orta saha da alınabilir. Aksi halde, bugün olduğu gibi gol sıkıntısı yaşamaya devam ederler, sakatlık durumunda.
Homer J.S
01.Şubat.2014, 23:18
Eger Galatasaray gecen hafta kazanabilseydi bu hafta cok farkli seyler konusuluyor olabilirdi lig hakkinda fakat Fenerbahceli arkadaslarimiz rahat olsunlar bence iyi ya da kotu oyunla haftalari tuketiyolarlar.
byariff
01.Şubat.2014, 23:20
holmen o kadar hafta oynamamasina ragmen bence iyiydi iyi oynadi bugun ersun hoca yanlis degisiklik yapti bence..
Kerem-19
01.Şubat.2014, 23:28
Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu tercihlerine şaşırdım bugün neyse ki Kamara ve Necati'nin girmesiyle Eskişehir'in pas yüzdesi ve oyun hakimiyeti arttı sonucunda golü de buldu ve maçı kazandı.Fenerbahçe ise ayağına gelen fırsatları değerlendiremedi.Ayrıca Fenerbahçe'nin eski ritminin devam edeceğini düşünmüyorum bundan sonra.
Redrum
01.Şubat.2014, 23:43
Eger Galatasaray gecen hafta kazanabilseydi bu hafta cok farkli seyler konusuluyor olabilirdi lig hakkinda fakat Fenerbahceli arkadaslarimiz rahat olsunlar bence iyi ya da kotu oyunla haftalari tuketiyolarlar.
Aslında Galatasaray'ın puan kaybetmesi degil olay, Galatasaray'ın bu kadar umutsuz ve kötü oyunu olmasa, kalan tüm maçlarını kazanabilse veya sadece bir beraberlik daha alsa şampiyonluk şansı %99. Ama bu kötü oyunla maalesef bunu bekleyemiyoruz. Fenerbahçe şampiyonluga çok yakın.
antiochia
01.Şubat.2014, 23:45
Geçmiş olsun..Yönetim ve Ersun Yanal'a selam yollayalım.
Bir aksilik olmaz ve Galatasaray hata yapmazsa bence 5-6 hafta sonra lider ve sene sonunda Şampiyon Gs olur...
World Hollow o1
01.Şubat.2014, 23:56
Geçmiş olsun..Yönetim ve Ersun Yanal'a selam yollayalım.
Bir aksilik olmaz ve Galatasaray hata yapmazsa bence 5-6 hafta sonra lider ve sene sonunda Şampiyon Gs olur...
5 hafta dediğin max. 15 puan eder şuan ki puan farkı 10.
Yarın yense bile 7 puan olur.
Fenerbahçe 5 maçın 5'inide kaybederse zaten yazıklar olsun, hiç bu ligde durmasın.
xwerswoodx
02.Şubat.2014, 00:05
Kuyt'ın elle müdahalesi, boş kaleye defans üzerine vurulan toplar, boş pozisyonlarda plase vurmak yerine sert vurmaya çalışmak ne yazık ki Fenerbahçe kaybetmeye oynuyormuş gibiydi, kuyt her bulduğu topu aya göndermek için çabaladı neredeyse, sabri bile bu kadar şut bulsa en azından bir tanesini gol yapardı. Kuyt aşırı derecede rahat oynuyor gibi geldi, eğer ben Ersun Yanalın yerinde olsaydım bırak ilk 11, ilk 18e bile dahil etmezdim, ta ki aklı başına gelsin, yoksa bu oyunla Fenerin canı daha çok yanacak gibi, ek olarak geri dönemeyecek oyunculardan ısrarla ileri çıkmasını isteyen Yanal, eğer bu sene Fenerbahçe Avrupada oynasaydı, her gelen takım 2-3 gol atacaktı, biraz akıllı oynayan takımlar zaten Fenerbahçeye karşı kontra atak oynayıp gol buluyorlar, bugün erkanın sol kanatta ne kadar boş kaldığını gördük, hele erkanın attığı golde sağ kanatta ki oyuncuyu görseydi Necati, sağ kanadında ne kadar boş olduğunu görebilirdik
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 00:20
bu galatasaray korkunuzu anlamak mumkun degil.
birincisi eskisehir zor bir deplasmandi, 1 puan bile iyi olurdu. kaybedilen birsey yok. gemileri yakmak luzumsuz.
ikincisi gs camiasi bile bu sezonu kapatti, gelecege yonelik planlar pesinde.
bu sene sampiyonluk buyuk ihtimal fenerde, endise edilecek bir sey varsa o da onumuzdeki 5 yillik surectir. gs bu yapilanmayla devam ederse yeniden tepeye gecer. bu sene icin gram suphem yok benim. gereksiz telas yapiliyor.
antiochia
02.Şubat.2014, 00:22
5 hafta dediğin max. 15 puan eder şuan ki puan farkı 10.
Yarın yense bile 7 puan olur.
Fenerbahçe 5 maçın 5'inide kaybederse zaten yazıklar olsun, hiç bu ligde durmasın.
Ben Sivas ve Elazığ Deplasmanlarında yenilgi Kaımpaşa maçında beraberlik bekliyorum. Takıma takviye yapılmazsa böyle sonuçlanacağını düşünüyorum. Takımda fiziksel düşüş var...
antiochia
02.Şubat.2014, 00:23
bu galatasaray korkunuzu anlamak mumkun degil.
birincisi eskisehir zor bir deplasmandi, 1 puan bile iyi olurdu. kaybedilen birsey yok. gemileri yakmak luzumsuz.
ikincisi gs camiasi bile bu sezonu kapatti, gelecege yonelik planlar pesinde.
bu sene sampiyonluk buyuk ihtimal fenerde, endise edilecek bir sey varsa o da onumuzdeki 5 yillik surectir. gs bu yapilanmayla devam ederse yeniden tepeye gecer. bu sene icin gram suphem yok benim. gereksiz telas yapiliyor.
Galatasaray korkusu değil Fenerbahçe'nin dengesizliği ve durumu..
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 00:27
o zaman guvensizligin bos yere diyeyim. dengesiz falan degil ki takim. hic mi yenilmeyecek bu takim. barca bile bugun valenciaya yenildi. gemileri yakacak kadar kotu de oynamadik. cabuk ofkeleniyoruz, sakin olup hedefe kitlenmek lazim. taraftarin ufak bir guvensizligi pahaliya mal olur. bu kadar avantajli durumdayken takimi ve hocayi hedef tahtasina koymak buyuk hata olur. 5 hafta sonra 2.olursa konus ama simdi sirasi degil bence.
xwerswoodx
02.Şubat.2014, 00:43
takım kötü oynamıyor, sadece şansızdı bu maçta, kötü oynayan Kuyt'tı, rehavete çok kapıldı, onun dışında takım olarak iyiydi Fenerbahçe, ama ne yazık ki son vuruşlarda istediğini alamadı
Redrum
02.Şubat.2014, 00:48
Valla dengesizliği falan boşverin de Webo'nun sakatlığı ciddiyse eğer, Emenikesiz webosuz iki hafta bile Fenerbahçe için çok büyük sorun olabilir. (bkz: muslerasız sneijdersiz haftalar)
antiochia
02.Şubat.2014, 00:48
o zaman guvensizligin bos yere diyeyim. dengesiz falan degil ki takim. hic mi yenilmeyecek bu takim. barca bile bugun valenciaya yenildi. gemileri yakacak kadar kotu de oynamadik. cabuk ofkeleniyoruz, sakin olup hedefe kitlenmek lazim. taraftarin ufak bir guvensizligi pahaliya mal olur. bu kadar avantajli durumdayken takimi ve hocayi hedef tahtasina koymak buyuk hata olur. 5 hafta sonra 2.olursa konus ama simdi sirasi degil bence.
Tamam 5 hafta sonra tekrar durum değerlendirmesi yaparız o zaman. Ama takımın ciddi şekilde takviye edilmesi ve bazı oyuncuların yedeğe çekilmesi lazım...Çünkü takım bir kaç haftadır bayağı kötü oynuyor.
Kuyt vasat , Volkan,Alves,Gökhan çok kötüler...
nannar
02.Şubat.2014, 01:13
Puan farkı 11 iken okulda tüm arkadaşlara ligin ikinci yarısında ilk 6 haftanın şampiyonu belirleyeceğini söyledim durdum. Geçen hafta Galatasaray yense bu akşam çok daha net bir görünüm olacaktı fakat fırsat teptik.
Eskişehir (D),Sivas (D),Kasımpaşa,Elazığ(D) , Gençlerbirliği , Trabzon (D)
Bahsettiğim 6 maçlık periyotta ben Fenerbahçe'nin maksimum 10 puan çıkaracağını düşünüyorum ki bu da 8 puan kayıp anlamına gelir.
İşte asıl nokta ise Gaatasaray'ın ;
Bursa , Eskişehir , Antalya (D) , Beşiktaş , Rize (D) , Akhisar
maçlarından kaç puan çıkaracağı :)
erdem344
02.Şubat.2014, 01:47
çok iyi gol yedik
Alperin acilen iyileşmesi gerek
Redrum
02.Şubat.2014, 01:58
Puan farkı 11 iken okulda tüm arkadaşlara ligin ikinci yarısında ilk 6 haftanın şampiyonu belirleyeceğini söyledim durdum. Geçen hafta Galatasaray yense bu akşam çok daha net bir görünüm olacaktı fakat fırsat teptik.
Eskişehir (D),Sivas (D),Kasımpaşa,Elazığ(D) , Gençlerbirliği , Trabzon (D)
Bahsettiğim 6 maçlık periyotta ben Fenerbahçe'nin maksimum 10 puan çıkaracağını düşünüyorum ki bu da 8 puan kayıp anlamına gelir.
İşte asıl nokta ise Gaatasaray'ın ;
Bursa , Eskişehir , Antalya (D) , Beşiktaş , Rize (D) , Akhisar
maçlarından kaç puan çıkaracağı :)
Nispeten doğru ama eksik değerlendirme hocam :)
Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları da var.
Galatasaray'ın yarın kazanacağını düşünürsek fark 7 demek olur.
Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa zaten Fenerbahçe'yi ASY'de yenmek zorunda, olur fark 4 puan.
Fenerbahçe'nin Sivas, Trabzon, Gaziantep, Beşiktaş ve Akhisar deplasmanları
Galatasaray'ın ise Karabük, Sivas, Trabzon deplasmanları var riskli maçlar olarak.
Buradan hesap edelim artık kimin ne kadar şansı var.
Galatasaray eğer iyi oyun oynuyor olsaydı şansımız %75 diyebilirdim çok rahatlıkla. Ama şu anda Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı %75.
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2014, 02:33
Zamanında Erkan'ı bedavaya vermiştik Eskişehirspor'a,iyi bir alternatifti aslında,neden gönderilmişti anlamamıştım.Şimdi biz Eskişehirspor'dan günahlarını istesek,bedavaya vermezler.:) Zamanında Eskişehirspor ve G.Antep'e yaptığımız kıyakları kendimize yapmıyoruz vallahi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 02:35
galatasarayin evinde bjk fenerbahce kasimpasa bursa ve eskisehir gibi kuvvetli ekiplerle maclari var. bu maclari cepte gormek yanlis olur. ayrica gs nin deplasman karnesi bu sene malumunuz. fener sadece icerdeki maclarini kazansa 21 puan eder. yani 65 puan. ben 70-75 araliginin yeterli olacagini dusunuyorum sampiyonluk icin. deplasmanda da 8 macta 10 puan cikarir herhalde fener. gs olaganustu bir degisim gostermeli ki sampiyonluk icin sansi olsun. bjk eksik macini alirsa sampiyonluk yolunda daha cok sansi var diye dusunuyorum. kasimpasa maci onlar icin cok onemli.
mwaru
02.Şubat.2014, 02:49
Abartılacak bir mağlubiyet değil bu. Webo çıktıktan sonra top kazanıp hızlı şekilde hücuma çıkıyorduk Kuyt kaçırdıklarını atsaydı başka şeyler konuşur olurduk. Forvet eksikliği iç saha maçlarında sıkıntı çıkartır diye düşünüyorum çünkü bugün 2 forvet ile de iyi oynadık hatta hazır bir Emre olsaydı sahada 2 forvetli sistem diğer sisteme göre daha sağlıklı olurdu bizim için.
ReaList
02.Şubat.2014, 05:38
Ne zaman şu takımın bir B planı olur o zaman bu takım adam olur. Maç berabere ve yenik devam eder oyuna 4. forvet sokulur (Webo, Sow, Emenike, Kuyt) forvetlerden biri sakatlanır diğeri de yoksa oyuna 4. göbek ortasaha konulur (Emre, Meireles, Holmen, Topal) zaten ne düzende oynadığımız daha doğrusu ne oynadığımız da belli değil. Fenerbahçe adı, milyon €'luk futbolcuların bireysel çabaları ve sonuç.
Bazıları sonraki haftaların puantajlarını falan çıkarmaya çalışıyor daha doğrusu renkdaşlarım bu konuda karamsarlığı kapılıyor ancak bu kadar plansızlık ve kötü yönetime rağmen bu kadar puan farkıyla önde olmak Allah'ın bir lütfu.
Cengo
02.Şubat.2014, 06:44
6 haftada 8 puan kaybetmeyeceğiz. Hayal bu. Başka bir şey değil.
sananes
02.Şubat.2014, 13:21
bahsedilen 6 haftanın ilki bu hafta oynandı ve Kuyt ateşe attı takımı.Kaldıki gerçekten acaba yenilmek mi istiyor bizimkiler dedim ben bir ara. Neden böyleydiler anlamadım.
Kalan maçlara gelecek olursak, biz sivası sivas'ta yeneriz. Kasımpaşa,Elazığ ve Gençleri'de zaten yeneriz,kalıyor bir tek Trabzonspor. Onlarında sahalarında mutlak favori biz oluyoruz her zaman. Yine bir sürü olay çıkar Baroni bir gol atar kazanır geliriz.
Son olarak sevsek de sevmesek de Baroni>Meireles>Holmen.
nerazzuri
02.Şubat.2014, 13:44
Son olarak sevsek de sevmesek de Baroni>Meireles>Holmen.
ne güzel dedin. :)
Suicider
02.Şubat.2014, 13:46
Baskette de 30'da 30 yapacaz diyordun nası bir düşünce yapın var gerçekten anlamak zor.Bazen bilerek yaptığını düşünüyorum böyle şeyleri.Ben de inanmıyorum okadar puan kaybedeceğini ama hayal bu ne demektir yahu? Sen bir yerlerden garanti aldın herhalde kazanacağınıza dair?
Homer J.S
02.Şubat.2014, 13:56
Bi zamanlar Galatasaray'in Adnan Polat adinda bir baskani vardi. Roberto Carlos'un Fenerbahce'ye transferi icin "Ancak kramponlarini alirlar" demisti. Sonuc ortada... Carlos su an Sivasspor'un basinda.
Eger bu yorum "Bence 6 haftada 8 puan kaybetmeyiz ve sampiyonluk ipini gogusleriz" seklinde olsaydi tepki cekmezdi. Amacim kesinlikle saygisizlik etmek degil fakat 30 yasinda bir insan da bir gencten "Buyuk lokma ye buyuk konusma" lafini duymamasi lazim. Kusura bakma hocam tekrar soyluyorum amac saygisizlik etmek degil fakat bu kadar emin olmaniz biraz sinir bozucu :)
attirson
02.Şubat.2014, 14:02
Valla bence Holmen her türlü iyidir Baroni'den onun kadar şans tanınsa eminim Baroni'den iyi performans sergiler.Ama biz on maçta bir oynatıp o oynadıgı bir maçta da şov bekliyoruz.
byKpln
02.Şubat.2014, 14:07
Valla bence Holmen her türlü iyidir Baroni'den onun kadar şans tanınsa eminim Baroni'den iyi performans sergiler.Ama biz on maçta bir oynatıp o oynadıgı bir maçta da şov bekliyoruz.
Sonuna kadar haklısın.
anil luque
02.Şubat.2014, 14:21
Twitter deyimiyle "attım fava bekliyorum" abi.
Gncl1905
02.Şubat.2014, 14:27
Böyle düşünmeniz çok iyi. Bu tip kesin konuştuğunuzda yanıldığınızı çok gördüm de bir umut yine yanılırsınız belki :D
6 haftada 8 puan Fenerbahçe zor kaybeder. Şampiyonluğu da aldı gibi. İnşallah yanılırım da Galatasaray şampiyon olur ama sahadaki ruhsuz oyun pek umut vermiyor.
Eskişehir Fenerbahçe maçına dönersek, zor deplasmanlardan biriydi. Puan kaybını doğal karşılıyorum. Fenerbahçe'nin ikinci yarı fikstürü bu tip deplasmanlardan dolayı zor deniyordu zaten, Fenerbahçe ilk yarıdaki topladığı puanı toplayamayacaktı. Mesele bizim 3 kulvarda yarışırken Fenerbahçe'yi yakalayıp yakalayamayacağımız.
uAburak89
02.Şubat.2014, 14:34
Maçı izlemedim, skor benim için sürpriz oldu. Haftalardır takımı kazanmasına rağmen sert eleştirilerinden vazgeçmeyen Fenerbahçe'lilere büyük saygım var, bugün köşe yazılarına bakayım dedim çoğu skor yorumcusu.
Kadro planlaması ve verim alma açısından en iyi durumda gözüken Fenerbahçe bir sakatlık ile sallandı, aynı mevkide 2. sakatlık da geldi dün. Ersun Yanal'ın ana planı 3 forvet ve gerekirse skor bulma adına 4 forvetken şu anda sağlam iki forveti var elinde. Aslında sakatlıklar zamanlama açısından avantaj, transfer şansı var hala.
Benim öngörüm, önümüzdeki 5 haftada Fenerbahçe'nin kaybedeceği maksimum puan 2-3, aynı süreçte biz de, Beşiktaş da puan kaybı yaşar. Pek birşey değişmez. Galatasaray - Fenerbahçe maçına kadar bir kopma da beklemiyorum, puan farkının kapanmasını da.
Universal
02.Şubat.2014, 14:38
Fenerbahçe 6 haftada 8 puan kaybeder hatta 10 bile. Ama rakipleri bütün maçları kazanamz.
sananes
02.Şubat.2014, 14:46
Bu arada yediğimiz 2. golde Volkan'ın hatası var. Ön direği tutuyor nedense kaleyi çok değil biraz daha ortalasa topu rahatlıkla kurtaracak. Güzel denilebilecek bir vuruş yaptı Eskişehir'li oyuncu ama gol olması tamamen Volkan'ın iş bilmezliği.
antiochia
02.Şubat.2014, 14:58
Bu arada yediğimiz 2. golde Volkan'ın hatası var. Ön direği tutuyor nedense kaleyi çok değil biraz daha ortalasa topu rahatlıkla kurtaracak. Güzel denilebilecek bir vuruş yaptı Eskişehir'li oyuncu ama gol olması tamamen Volkan'ın iş bilmezliği.
Sadece Volkan da değil Alves ve Gökhna son haftalrda yenilen gollerin altında imzaları var...
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 16:30
o golun sorumlulugunu volkana atmak kolaycilik olur. golun oncesine bakarsaniz sag ve sol bekin ilerde kaldigini, hatta 442 icabi mehmet topalin da ilerde kaldigini gorebilirsiniz. gobekten gelen hucumda iki kanadimiz bombostu, egemen ve alves acik alanda tek baslarina kaldilar. ne kademe ne baska bir sey, 1 puan bile degerliyken boyle riske atmanin manasi yoktu bana sorarsaniz. en buyuk hata suursuzca hucum yapmamiz oldu son dakkalarda.
Önder HOCA
02.Şubat.2014, 16:45
orda alves ve egemende anlaşamadılar kaymayı zamanında yapamadılar egemenin toplu adama daha önce yönelirken bruno alvesin erkana yönelmesi lazımdı
himone
02.Şubat.2014, 17:23
Volkan ne kadar maç boyunca bütün yan toplara hatalı çıkmış olsa da gollerde hiçbir hatası yoktu. Erkan Zengin'in attığı golde tam Alves'in arkasındaydı ve Erkan çok iyi yere vurdu. 1. golde hata tamamen Alves'in. Yaklaşık 3 aydır falan söylüyorum yediğimiz gollerin %70'i doğrudan Alves'in hatası. Sene başında geldiğinde işte aradığımız stoper demiştim ama ne yazık ki çok sürmedi.
2. gole gelirsek bence 3 tane ana sebep var. 1- Ersun Yanal takımın en çok mücadele eden ve basan oyuncusu Holmen'i sırf şartlandığı için oyundan çıkardı. Ondan önce Kuyt ve Meireles'in oyundan çıkması gerekiyordu. Çok basit bir şey yapacaktı Hasan Ali'yi Meireles'in yerine oyuna alıp geri gelemeyen Caner'in bölgesini kapatacaktı ve Caner'i de ileri çıkartıp ileride ayağında top tutabilen bir adama sahip olacaktı. 2- Takıma sürekli olarak ileri çıkın demesi. Burada şöyle bir sorun var ileri çıkın diyor ama pasla çıkmıyoruz topu şişiriyoruz. Ve bir tane bile kafa topunu alamıyoruz. Ne zaman yerden oynadıysak zaten tehlikeli olduk. 3- Bence en büyük sebep Topal. 2. yarı rezalet oynadı, o kadar pas hatası yaptı ki ben sayamadım. Ama en dikkat çekeni hatalı müdahalelerdeydi. Adam defansif orta saha ama nedense hiç öyle top kapamıyor. Golde de 5 metreye pas veremeyerek gol yememize sebep oldu. Üstüne geri de koşamadı zaten.
Şu Holmen 3 maç peş peşe oynasın her türlü Meireles ve Cristian'dan fazla katkı yapar. Hiç olmazsa rakibin gelmesini engelliyor. Meireles paşa da ceza sahasının içine girip dan dun şişirmekten başka bir şey yapmıyor.
nannar
02.Şubat.2014, 23:38
Benim puan hsabı bu haftalık tuttu:) Bu hafta Sivas'ın deplasmanda kaybetmesi de çok iyi oldu. Haftaya bu akşamki maçtaki arzuyu gösterirsek Eskişehir'i de geçeriz inşallah.Bakalım Fenerbahçe Sivas deplasmanından nasıl bir skor çıkacak...
Cengiz 6 haftalık periyot başladı ve ilk maçtan 3 puan gitti. Geriye 5 puan kaldı. Ben sadece tahminde bulundum. Kalan maçların tümünü de kazanabileceği gibi hiçbirini kazanamama ihtimali de var Fenerin.Bunun yanında Galatasaray'ın da Eskişehir,Antalya ve Beşiktaş maçlarında "0" çekme ihtimali de var. İşin özü bizim fikstürün size oranla daha kolay olması.Onun dışında bu haftayı bir kenara bırakırsak kazanılmış ya da kaybedilmiş bir maç yok şu anda...
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 23:41
Benim puan hsabı bu haftalık tuttu:) Bu hafta Sivas'ın deplasmanda kaybetmesi de çok iyi oldu. Haftaya bu akşamki maçtaki arzuyu gösterirsek Eskişehir'i de geçeriz inşallah.Bakalım Fenerbahçe Sivas deplasmanından nasıl bir skor çıkacak...
Cengiz 6 haftalık periyot başladı ve ilk maçtan 3 puan gitti. Geriye 5 puan kaldı. Ben sadece tahminde bulundum. Kalan maçların tümünü de kazanabileceği gibi hiçbirini kazanamama ihtimali de var Fenerin.Bunun yanında Galatasaray'ın da Eskişehir,Antalya ve Beşiktaş maçlarında "0" çekme ihtimali de var. İşin özü bizim fikstürün size oranla daha kolay olması.Onun dışında bu haftayı bir kenara bırakırsak kazanılmış ya da kaybedilmiş bir maç yok şu anda...
git hocam burdan, simdi yicen sopayi :zuhaha
nannar
02.Şubat.2014, 23:42
git hocam burdan, simdi yicen sopayi :zuhaha
:) Biz Fenerbahçe'li arkadaşlarla izliyoruz maçları. Bu gece adamlar mekanı falan temizlemeden kaçtılar...
Cengo
04.Şubat.2014, 05:41
Tahmin yazdığınız yok. Sadece arzu ettiğinizi yazmışssınız.
Tahmin tek taraflı yapılır. Hem olabilir, hem olamaz diye yapılamaz.
Fenerbahçe'nin kötüye gittiği yok. Aksine fikstürden en faydalı çıkması beklenen, en dengeli fikstüre sahip takım. Fizik oyunu oynadığı için havalar da etkilemez oyununu. Zaten Sivas'ta zeminin altan ısıtması var.
Maçta sonra gelip skor yorumculuğu yapmak, maçtan sonra tahminimdi demek saçma. Kimse inanmaz.
Konya, Karabük maçlarında olduğu gibi arada bir kötü oyun ile maç kaybedebilir. Ağır devre arası kampından dönüş zor oldu. Şimdi antrenman temposu düştü. Eskisi gibi baskılı fizik futboluna devam ederek seri yakalayacak yine Fenerbahçe. Üzgünüm Galatasaray'ın kadrosunun ne geleceği, ne de ümit veren bir yanı var. Ligin en güçlü takımı Fenerbahçe.
Night_Mare17
04.Şubat.2014, 07:00
Fenerbahçe'nin kötüye gittiği yok. Aksine fikstürden en faydalı çıkması beklenen, en dengeli fikstüre sahip takım. Fizik oyunu oynadığı için havalar da etkilemez oyununu. Zaten Sivas'ta zeminin altan ısıtması var.
Maçta sonra gelip skor yorumculuğu yapmak, maçtan sonra tahminimdi demek saçma. Kimse inanmaz.
Konya, Karabük maçlarında olduğu gibi arada bir kötü oyun ile maç kaybedebilir. Ağır devre arası kampından dönüş zor oldu. Şimdi antrenman temposu düştü. Eskisi gibi baskılı fizik futboluna devam ederek seri yakalayacak yine Fenerbahçe. Üzgünüm Galatasaray'ın kadrosunun ne geleceği, ne de ümit veren bir yanı var. Ligin en güçlü takımı Fenerbahçe.
1. kalınlaştırdığım yeri söyleyen sadece sizsiniz futbolla ilgili yazılan yorumların %98'i Fenerbahce'nin fikstürünün ikinci yarı en zor fikstürlerden biri olduğunu ve puan kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğunun söylendiği yorumlar var.
2. koyulaştırdığım yer Fenerbahçe kötü oyunla yenilebilir ama kötü oyun oynadığı çok maçta oldu onlarıda kazandılar her zaman iyi futbol oynamıyor Fenerbahçe.
3. olarak bu kanıya nereden vardınız anlayamadım sizin bu yaptığınzda bir tahmin değil arzu , istek olmuş.
4. yerde ise Galatasaray neredeyse 10 tane yeni transfer yaptı bu transfer döneminde ligin ikinci yarısı bambaşka bir hale dönmesi bekleniliyordu takımın ve son maçta gördük zaten yeni transferler oynamadığı halde bile 6-0 gibi bir galibiyet aldı Galatasaray.
Son yer ise bana komik geldi iki takımın da birbirinden pek farkı olmadığını düşünüyorum kadro kalitesi olarak Fenerbahçe hiç önde gözükmüyor.
Edit : Kalınlaştırdığım yerler gözükmüyor ne anladım bu mesajdan :DDD
İnsan hiç yapılamaz dediği şeyi yapar mı yahu nasıl bir ironidir bu :smismileyiw2:
Redrum
04.Şubat.2014, 14:19
Referandumdaki havetçiler gibisiniz. Tarafınız yok. Rüzgar ne tarafta eserse artık.
Cengiz abi Fenerbahçe kötü oynadığı birçok maçı kazandı bu sene. Webo - Emenike sakatlığı demek, Muslera - Sneijder sakatlığından daha zor durumdasınız demek. Fenerbahçe haftaya banko yenilecek.
Şampiyon Galatasaray.
Universal
04.Şubat.2014, 14:33
Daha oynanacak 15 maç var. Şu şampiyon demek kadar saçma bir cümle yok. Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerse puan farkı 1'e iniyor Galatasaray ile, bir kaç hafta sonraki derbide gülen taraf gene Beşiktaş olursa, şampiyon olacağız diyen Galatasaray bir anda üçüncü olacak.
Kısaca Fenerbahçe çok fazla maç kazanamasa bile; rakiplerinin 15 maçın 13ünü kazanacağını sanmıyorum. O görüntü yok çünkü.
uAburak89
04.Şubat.2014, 14:46
4-3-3 oynayan bir takımda 11 orta saha, 4 forvet var. Sow da sakatlansa bu hafta mesela, mecburen plan değişecek. Ama Ersun Yanal'ın alternatif planı forveti 4'lemek. Ana plana nasıl bir alternatif bulur bilinmiyor, üstelik etkili kanat oyuncusu da yok Fenerbahçe'nin. Ligin en güçlü takımı, şampiyonluğu en fazla isteyen takımı, biraz presi yediğinde istediğini yapamıyor ve sakatlıklar ile hücumdaki tehdidi de azalıyor. Ama bunlara rağmen ciddi avantajı olduğu da gerçek.
Bazıları tahmin yapıyor, ihtimallerden bahsediyor, sonuçta her tahminde biraz daha temenni oluyor. Birileri de çok kesin konuşuyor. Çok bilen çok yanılır diye boşuna dememişler. Geçen hafta şampiyonluğu TT Arena'da kutlama hayalleri başlamıştı bir anda, bu hafta işler değişti. Haftaya bizden birisi sakatlanır, ceza alır yine değişir. Iki takımın yapacağı maçın da önemi büyük. Bilmişlik yapmak yerine biraz tadını çıkarmak lazım.
Universal
04.Şubat.2014, 14:51
4-3-3 oynayan bir takımda 11 orta saha, 4 forvet var. Sow da sakatlansa bu hafta mesela, mecburen plan değişecek. Ama Ersun Yanal'ın alternatif planı forveti 4'lemek. Ana plana nasıl bir alternatif bulur bilinmiyor, üstelik etkili kanat oyuncusu da yok Fenerbahçe'nin. Ligin en güçlü takımı, şampiyonluğu en fazla isteyen takımı, biraz presi yediğinde istediğini yapamıyor ve sakatlıklar ile hücumdaki tehdidi de azalıyor. Ama bunlara rağmen ciddi avantajı olduğu da gerçek.
Bazıları tahmin yapıyor, ihtimallerden bahsediyor, sonuçta her tahminde biraz daha temenni oluyor. Birileri de çok kesin konuşuyor. Çok bilen çok yanılır diye boşuna dememişler. Geçen hafta şampiyonluğu TT Arena'da kutlama hayalleri başlamıştı bir anda, bu hafta işler değişti. Haftaya bizden birisi sakatlanır, ceza alır yine değişir. Iki takımın yapacağı maçın da önemi büyük. Bilmişlik yapmak yerine biraz tadını çıkarmak lazım.
TT Arenada kutlama fikri bende de var; ama bu hayal olmayacak. Sadece fanatik duygularla beslenen bir düşünce ama kesin olacakmış gibi yazmak saçmalık. 5-6 maç kala şampiyon olmak B.Munich gibi futbol oynamak demektir. İte kaka kazanarak bu işi yapamazsın.
O kadar ihtimal var ki 15 maç için, Eskişehir ile Sivasspor bile ikincilik şansı var sadece 5 maç üst üste kazanmalarına bakar.
Örnek olarak Ç.Rize 5. 6. hafta ligin neresindeydi şimdi nerede. Sonuç ortada.
TT Arenada kutlama fikri bende de var; ama bu hayal olmayacak. Sadece fanatik duygularla beslenen bir düşünce ama kesin olacakmış gibi yazmak saçmalık. 5-6 maç kala şampiyon olmak B.Munich gibi futbol oynamak demektir. İte kaka kazanarak bu işi yapamazsın.
O kadar ihtimal var ki 15 maç için, Eskişehir ile Sivasspor bile ikincilik şansı var sadece 5 maç üst üste kazanmalarına bakar.
Örnek olarak Ç.Rize 5. 6. hafta ligin neresindeydi şimdi nerede. Sonuç ortada.
akhisarda ilk haftada liderdi mesela :D
Cengo
04.Şubat.2014, 19:05
Cengiz abi Fenerbahçe kötü oynadığı birçok maçı kazandı bu sene. Webo - Emenike sakatlığı demek, Muslera - Sneijder sakatlığından daha zor durumdasınız demek. Fenerbahçe haftaya banko yenilecek.
Şampiyon Galatasaray.
Haftaya kazanacağız. Üzgünüm. Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimali yok. Hatta Galatasaray puan kaybedebilir ama pek umursadığım da yok.
Haftaya kazanacağız. Üzgünüm. Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimali yok. Hatta Galatasaray puan kaybedebilir ama pek umursadığım da yok.
Tamam (10 karakter)
Cengo
04.Şubat.2014, 19:10
1. kalınlaştırdığım yeri söyleyen sadece sizsiniz futbolla ilgili yazılan yorumların %98'i Fenerbahce'nin fikstürünün ikinci yarı en zor fikstürlerden biri olduğunu ve puan kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğunun söylendiği yorumlar var.
2. koyulaştırdığım yer Fenerbahçe kötü oyunla yenilebilir ama kötü oyun oynadığı çok maçta oldu onlarıda kazandılar her zaman iyi futbol oynamıyor Fenerbahçe.
3. olarak bu kanıya nereden vardınız anlayamadım sizin bu yaptığınzda bir tahmin değil arzu , istek olmuş.
4. yerde ise Galatasaray neredeyse 10 tane yeni transfer yaptı bu transfer döneminde ligin ikinci yarısı bambaşka bir hale dönmesi bekleniliyordu takımın ve son maçta gördük zaten yeni transferler oynamadığı halde bile 6-0 gibi bir galibiyet aldı Galatasaray.
Son yer ise bana komik geldi iki takımın da birbirinden pek farkı olmadığını düşünüyorum kadro kalitesi olarak Fenerbahçe hiç önde gözükmüyor.
Edit : Kalınlaştırdığım yerler gözükmüyor ne anladım bu mesajdan :DDD
10 tane transfer yapmak daha iyi kadro olmak demek değil. Alex Telles hariç hiç biri ilk 11 oyuncusu değil. Bu mu daha iyi kadro yapıyor?
Bursaspor berbat oynuyor, berbat bir oyun mantalitesi var. 100-0 da yensen sonuç değişmez.
Fenerbahçe'nin kadro kalitesi, özellikle yerli kalitesi çok daha önde. Dolayısı ile Sneijder'in maç seçen, savunma yardımı olmayan oyunu Galatasaray'ı öne çıkarmaz.
Kötü oynasa da fizik futbolu ile pres yaparak top kazanıp ceza sahasına taşıyarak ortaları gole çevirebilecek bir oyun anlayışı var Fenerbahçe'nin. Galatasaray orta sahada debeleniyor kötü oynasa bile.
Fenerbahçe'nin ikinci yarı fikstürü zor değil. Haftalar geçtikçe göreceksiniz. Fenerbahçe'nin 1 mağlubiyetinde Galatasaray'ı şampiyon ilan edenler komik oluyor.
William Rookwood
04.Şubat.2014, 19:23
Bir maçta şampiyon ilan edilmesi oldukça yanlış. Ancak Galatasaray'ın da şampiyonluk ihtimalinin olmadığını söylemekte pek doğru bir analiz değil. Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin de kalan 15 maçında ne kadar puan kaybedeceğini ve ne kadar maç kazanacağını kim bilebilir? Sadece ilk 17 haftanın kıstasını alarak tahmin yapılabilir fakat kesin yargıya varmak mümkün değil bu durumda.
Kerem-19
04.Şubat.2014, 19:34
Rehavet işimize gelir.Siz konuşun , böylesi daha zevkli.
uAburak89
04.Şubat.2014, 19:37
Nasıl araştırmacı oluyor bu üslup ve zihniyetteki birisi, anlamak güç. Neyse ki Ömer abi var.
Cengo
04.Şubat.2014, 19:41
Nasıl araştırmacı oluyor bu üslup ve zihniyetteki birisi, anlamak güç. Neyse ki Ömer abi var.
Üslubumda sıkıntı yok. Galatasaray'ı 1 maçla şampiyon ilan zihniyeti görünce Fenerbahçe'ye inancımın sorgulanması komik oluyor. Hoşunuza gitmeyeni görmemek için karşınızdaki suçlamak kolaya kaçmak demek. Özgürlükleri sınırlamak demokratik ülkelere yakışmıyor.
uAburak89
04.Şubat.2014, 19:45
Laf ebeliğine gerek yok. Senin karşıt fikirlere saygın ve tahammülün olmadığını herkes biliyor. Alt tarafı bir maç kaybettiniz, bu kadar gerilecek birşey yok.
Her mesaj attığın konuda olay çıkıyor, bir kere acaba neden diye düşündün mü?
Cengo
04.Şubat.2014, 19:55
Laf ebeliğine gerek yok. Senin karşıt fikirlere saygın ve tahammülün olmadığını herkes biliyor. Alt tarafı bir maç kaybettiniz, bu kadar gerilecek birşey yok.
Her mesaj attığın konuda olay çıkıyor, bir kere acaba neden diye düşündün mü?
Yazdıklarımda hiç sorun yok. İnsanların tutumlarına göre hayatımı hiç değiştirmedim, değiştirmem.
Yazdıklarınızı tekrar okumanızı öneririm. Forumu geren ve haksız itham eden sizsiniz.
Redrum
04.Şubat.2014, 20:04
Arkadaşlar niye geriliyorsunuz ki adam yorumunu yapıyor aynı netlikte siz de yorum yapın karışan mı var?
Fenerbahçe Sivas ve Kasımpaşaya yenilince fark 1 oluyor Beşiktaş ve Trabzonspor'a da yenilecekleri ve bizim de Arena'da yeneceğimizi göz önünde bulundurursak bu sene en az 8 puan farkla şampiyon olur 4. Yıldızımızı takarız deyip geçin :)
Cengo
04.Şubat.2014, 20:10
Arkadaşlar niye geriliyorsunuz ki adam yorumunu yapıyor aynı netlikte siz de yorum yapın karışan mı var?
Fenerbahçe Sivas ve Kasımpaşaya yenilince fark 1 oluyor Beşiktaş ve Trabzonspor'a da yenilecekleri ve bizim de Arena'da yeneceğimizi göz önünde bulundurursak bu sene en az 8 puan farkla şampiyon olur 4. Yıldızımızı takarız deyip geçin :)
Ne demek istediğimi anlayan bir çıkmasına şükür. Düşünceler yargılanamaz. Teşekkürler.
William Rookwood
04.Şubat.2014, 20:19
Herkesin düşüncesi kendine, burada Fenerbahçe Şampiyonlar Ligini kazanacak, Galatasaray Dünyanın en iyi kulübü diyen biri çıksa hiç bir laf etmem çünkü onun kendi düşüncesidir. Düşünceyi benimsemek zorunda değiliz ancak saygı duymak zorundayız bence. Çünkü bir insanın kendi takımına inanmaktan daha doğal bir durum olamaz bence.
byariff
04.Şubat.2014, 20:22
siz simdiden kavga etmeye baslamissiniz puan farki 3-4 olunca neler yapcaksiniz bakalim tahmin edemiyorum. :D
Homer J.S
04.Şubat.2014, 20:25
Herkesin düşüncesi kendine, burada Fenerbahçe Şampiyonlar Ligini kazanacak, Galatasaray Dünyanın en iyi kulübü diyen biri çıksa hiç bir laf etmem çünkü onun kendi düşüncesidir. Düşünceyi benimsemek zorunda değiliz ancak saygı duymak zorundayız bence. Çünkü bir insanın kendi takımına inanmaktan daha doğal bir durum olamaz bence.
Bunda biz de hem fikiriz de takimina yobazca inanmasi kotu bi insanin. Bu da psikolojik holiganlik.
Suicider
04.Şubat.2014, 20:27
Olayda burda kopuyor zaten.Bu forumda onlarca kişi gelip yorumlarını yazıyor ve çıkıp kimseye sen niye böyle düşünüyosun demiyoruz.Ama gelip buraya 'Fener'in puan kaybetmesi hayalcilikten başka bişey değil' ' zaten kesin şaimpiyonuz' falan yazmak milleti tahrik etmekten başka bişey değil.Gelirsin buraya 'ben normal şartlarda puan kaybetmeyeceğimizi ve sene sonunda şampiyon olacağımızı düşünüyorum' tarzı yazarsın kimse birşey diyemez zaten.Umarım anlatabilmişimdir üslupta problem var.
Walter Sakana
04.Şubat.2014, 20:28
Herkesin fikri kendine tabi de bu kadar kesin konuşma alışkanlığı insanları başka durumlara düşürüyor malesef. Arkadaş kendi düşüncelerine saygı beklerken başkalarının düşüncelerine karşı üslubunda sorunlu biraz onun farkında değil:
01.07.2012
Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz.
HAMİT GALATASARAY’a TRANSFER OLDU
28.06.2012
Engin Fenerbahçe'de devam edecek çok büyük ihtimal. Para mesele değil, kalmaktan yana, sürelerimin artmasını istiyorum demiş.
Biz sakatken bile sahip çıktık, değer gösterdik. Yok öyle satıp gitmek.
Engin gerçek PG değil, asıl mevkisi SG. PG alınması Engin'i etkilemez. Hem SG hem de PG olarak süre alır.
Euroleague varken Eurocup'ı tercih de etmez zaten.
ENGİN GALATASARAY’a TRANSFER OLDU ve EUROCUP’ı TERCİH ETTİ
29.06.2012
Kolo Toure'nin yıllık 6.5 Milyon Euro'luk maaşı var. Nereye geliyormuş?!?
KOLO TOURE BURSASPOR’un AVUSTURYA’daki KAMPINA GELDİ ANCAK ANLAŞMA OLMADI
09.07.2012 (Hawkins’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili)
Anlaşma iptal olmadı. Sadece Beşiktaş ile bonservis bedelinde anlaşılmaya çalışılıyor.
Şube menajeri Kemal Dinçer'den daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz yani? :)
HAWKINS GALATASARAY'a TRANSFER OLDU
Kimden daha iyi bildiğim anlaşıldı herhalde ?
Bu arada Sato yıllık 2.000.000 $ alacakmış ve 2 yıllıkmış sözleşme. Çok para ancak hakkını verecektir.
10.07.2012 (Sato'nun anlaşması ve Shumpert'in durumu ile ilgili yukarıdaki mesaja cevaben)
Ne anlaşılmış, nasıl anlaşılmş?
Yine roman yazmaya devam ediyorsunuz.
+
Shumpert Beşiktaş'a geri döner. 2 devşirme hakkı olmadığı için birinden vazgeçecekler.
Shumpert yabancı statüsünde takımında kalmaz herhalde. Muhtemelen Shipp'in de yeni devşirme kuralı nedeni ile yerli olamayacağı için onu da gönderebilir belki Ergin Ataman transfer yapmak maksatlı.
SATO AYNEN YAZILAN ŞARTLARDA TRANSFER EDİLDİ
SHUMPERT BEŞİKTAŞ'a GERİ DÖNMEDİ, ALİAĞA PETKİM'e TRANSFER OLDU
O ne güzel uyumaymış, Sato, Bo, David Andersen, David Hawkins, Mike Batiste haberleri. :)
Benim gözlerim çok açıktır, hiçbir şeyi kaçırmam. Tehlikenin farkında değilsiniz :)
12.07.2012
Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.
Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.
son cümle bir insanın kendini tarif etmesinin en güzel örneği olsa gerek...
benzema35
04.Şubat.2014, 20:32
@Walter Sakana noktayı koydu bence , bir şey söylemeye gerek yok pek :)
Cengo
04.Şubat.2014, 20:35
Herkesin fikri kendine tabi de bu kadar kesin konuşma alışkanlığı insanları başka durumlara düşürüyor malesef. Arkadaş kendi düşüncelerine saygı beklerken başkalarının düşüncelerine karşı üslubunda sorunlu biraz onun farkında değil:
01.07.2012
HAMİT GALATASARAY’a TRANSFER OLDU
28.06.2012
ENGİN GALATASARAY’a TRANSFER OLDU ve EUROCUP’ı TERCİH ETTİ
29.06.2012
KOLO TOURE BURSASPOR’un AVUSTURYA’daki KAMPINA GELDİ ANCAK ANLAŞMA OLMADI
09.07.2012 (Hawkins’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili)
HAWKINS GALATASARAY'a TRANSFER OLDU
10.07.2012 (Sato'nun anlaşması ve Shumpert'in durumu ile ilgili yukarıdaki mesaja cevaben)
SATO AYNEN YAZILAN ŞARTLARDA TRANSFER EDİLDİ
SHUMPERT BEŞİKTAŞ'a GERİ DÖNMEDİ, ALİAĞA PETKİM'e TRANSFER OLDU
12.07.2012
son cümle bir insanın kendini tarif etmesinin en güzel örneği olsa gerek...
Hawkins olayınca Fenerbahçe vazgeçince Galatasaray anlaştı. Onu iyice araştırın önce.
Transferde son dakikada her şey değişir. Bunların cımbızla toplayarak bir şeyler ima ettiğinizi sanıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum size.
Neyi tarif ediyormuş? Oyuncunun tercihi, benim yorumlarımdan farklı olabilir. Kendi kariyer tercihi. Buradan karakter analiz çıkarmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Hamit, Engin, Shumpert transferi yorumları ile birilerini karaktersizlik ile suçlamak hem hakarete gider, hem büyük saçmalık.
Tek tek çıkarayım yanıldıklarınızı isterseniz. O zaman belki aklınız başınıza gelir. Bilerek ortalığı germek hoş mu anlarsınız.
Transfer haberleri üzerinden karakter analizi yapmak gerçekten komik.
Cengo
04.Şubat.2014, 20:37
Olayda burda kopuyor zaten.Bu forumda onlarca kişi gelip yorumlarını yazıyor ve çıkıp kimseye sen niye böyle düşünüyosun demiyoruz.Ama gelip buraya 'Fener'in puan kaybetmesi hayalcilikten başka bişey değil' ' zaten kesin şaimpiyonuz' falan yazmak milleti tahrik etmekten başka bişey değil.Gelirsin buraya 'ben normal şartlarda puan kaybetmeyeceğimizi ve sene sonunda şampiyon olacağımızı düşünüyorum' tarzı yazarsın kimse birşey diyemez zaten.Umarım anlatabilmişimdir üslupta problem var.
"6 haftada 8 puan kaybedecek, ben biliyorum bu işi" yazmaktan ne farklı olduğunu da açıklarsanız çok memnun oluruz.
Hawkins olayınca Fenerbahçe vazgeçince Galatasaray anlaştı. Onu iyice araştırın önce.
Transferde son dakikada her şey değişir. Bunların cımbızla toplayarak bir şeyler ima ettiğinizi sanıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum size.
Neyi tarif ediyormuş? Oyuncunun tercihi, benim yorumlarımdan farklı olabilir. Kendi kariyer tercihi. Buradan karakter analiz çıkarmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Hamit, Engin, Shumpert transferi yorumları ile birilerini karaktersizlik ile suçlamak hem hakarete gider, hem büyük saçmalık.
Tek tek çıkarayım yanıldıklarınızı isterseniz. O zaman belki aklınız başınıza gelir. Bilerek ortalığı germek hoş mu anlarsınız.
önce kesin konuşmakla yorum yapmak arasındaki farkı öğrenmelisin bence
Cengo
04.Şubat.2014, 20:45
önce kesin konuşmakla yorum yapmak arasındaki farkı öğrenmelisin bence
İnanmak ile kesin konuşmak arasında büyük fark yok. İnandığım için düşüncemi söylüyorum o kadar, fazlası değil. Sahada sonuçta ben oynamıyorum, oyuncu beceremezse suçu da benim değil. Gidişatı yorumlamanın suç olduğunu da ilk defa gördüm burada. Yaş ortalaması 17-18 olunca normal. O yaşlarda ben de farklı davranmıyordum zira. Bu kadar saldırı fazla biraz sadece.
Suicider
04.Şubat.2014, 20:52
"6 haftada 8 puan kaybedecek, ben biliyorum bu işi" yazmaktan ne farklı olduğunu da açıklarsanız çok memnun oluruz.
Fark yok aynı şekilde oda yanlış.Kimse bilemez ne olacağını.Maçı 1-0 önde götürürsün son dakika bir korner olur çarpar girer 1-1 biter maç berabere kalırsın.Ben burda Fenerbahçe üzerinden tartışmıyorum konuyu.Çünkü futbol bu bundan sonraki tüm maçlarını da kazanabilir ama önümüzde ki 6 haftada 8 puan da kaybedebilir.Yani hepsinin olma olasılığı varken siz burda insanları hayalcilikle suçalayamazsınız.
byariff
04.Şubat.2014, 20:55
Şu yazdığınızı bir kere daha okumanız gerektiğiniz farkında bile değilsiniz. Yaş ortalamasını düşününce kime söylüyorum ki acaba.
Kimseye saygısızlık yok, hakaret yok yok, aşağılama yok ama kafadan görmek istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama, küçültme yoluna gideek egonuzu tatmin ediyorsunuz. Sonra ego, ego, ego.
İnanmak ile kesin konuşmak arasında büyük fark yok. İnandığım için düşüncemi söylüyorum o kadar, fazlası değil. Sahada sonuçta ben oynamıyorum, oyuncu beceremezse suçu da benim değil. Gidişatı yorumlamanın suç olduğunu da ilk defa gördüm burada. Yaş ortalaması 17-18 olunca normal. O yaşlarda ben de farklı davranmıyordum zira. Bu kadar saldırı fazla biraz sadece.
sevgili aboo kendinle çelisme.
Walter Sakana
04.Şubat.2014, 20:57
Bir şey ima etmiyorum.
Karakter analizi yapmıyorum.
Karaktersizlikle suçlamıyorum ve hakaret etmiyorum.
Ortalığı germiyorum diyemem önceki mesajım buna neden olabilir haklısın ama...
"Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi iddia etmeyin" yazan birinin farkında olarak veya olmayarak aynı şeyi yaptığına dikkat çekmek istedim.
Aşağıda, aynı cümleye tek bir kelime eklemekle anlamının nasıl değiştiğine bakalım:
Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz.
Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz bence.
Sorun burada işte. Başkaları için değişecek değilim diyorsun ki tabi ki öyle düşünmelisin. Ben de kimse için değişmem. Ama bu bir kelimeyi eklemek seni değiştirmez. İnsanlar senin bu "kesin bilmediğin şeyi biliyormuş gibi iddia eden" tarzda üslubundan rahatsız, onu dile getiriyorlar.
Kimseye saygısızlık yok, hakaret yok yok, aşağılama yok ama kafadan görmek istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama, küçültme yoluna gideek egonuzu tatmin ediyorsunuz.
yazmışsın. Hem bu mesajında hem de bana yazdığın cevapta bunların hepsi var:
...Gerçekten üzülüyorum size (zavallı olduğumu ima edip kendince aşağılıyorsun. aynı zamanda saygızılık ve hakaret)
...saçmalıktan başka bir şey değil (yazdıklarımın saçmalık olduğunu söylüyorsun, saygısızlık. "istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama" diye yazmışsın ya aynısını yapıyorsun işte)
...gerçekten komik (küçük görme ve saygısızlık)
Cengo
04.Şubat.2014, 21:09
sevgili aboo kendinle çelisme.
Tuhaflık yok. Aynı hataları 17-18 yaşında ben de yapıyordum demek. Özeleştiri.
Bir şey ima etmiyorum.
Karakter analizi yapmıyorum.
Karaktersizlikle suçlamıyorum ve hakaret etmiyorum.
Ortalığı germiyorum diyemem önceki mesajım buna neden olabilir haklısın ama...
"Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi iddia etmeyin" yazan birinin farkında olarak veya olmayarak aynı şeyi yaptığına dikkat çekmek istedim.
Aşağıda, aynı cümleye tek bir kelime eklemekle anlamının nasıl değiştiğine bakalım:
Sorun burada işte. Başkaları için değişecek değilim diyorsun ki tabi ki öyle düşünmelisin. Ben de kimse için değişmem. Ama bu bir kelimeyi eklemek seni değiştirmez. İnsanlar senin bu "kesin bilmediğin şeyi biliyormuş gibi iddia eden" tarzda üslubundan rahatsız, onu dile getiriyorlar.
yazmışsın. Hem bu mesajında hem de bana yazdığın cevapta bunların hepsi var:
...Gerçekten üzülüyorum size (zavallı olduğumu ima edip kendince aşağılıyorsun. aynı zamanda saygızılık ve hakaret)
...saçmalıktan başka bir şey değil (yazdıklarımın saçmalık olduğunu söylüyorsun, saygısızlık. "istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama" diye yazmışsın ya aynısını yapıyorsun işte)
...gerçekten komik (küçük görme ve saygısızlık)
Gayet de karakter analizi yaptınız, hakaret etmeye çalıştınız. Konudan kaçmaya çalışmayın.
Kesinliği olan bir mevzuda kesinlik tartışılır. Futbolun taktiğinin kesinliği, netliği yoktur zaten. Göreceldir.
"6 haftada 8 puan kaybedecek, ben biliyorum bu işi" diyene yazmak yerine bana yazmanız karalamak için taraflı davrandığını açıkça gösteriyor. Hoşunuza gitmedi ise futbol içinde neleri yanlış düşündüğümüzü söyleyebilirsiniz pekala.
Bence demenin de temelde hiç bir faydası yok. Çünkü futbolun taktiği göreceldir, kesinliği yoktur. Zaten sana göre ya da bana göredir. Herkesin baktığına, algıladığına göre değişir.
Galatasaraylı olsaydım da tersini yazsaydım methiyeler düzecektiniz. Bu kadar amaçsızca kin güdülmez. Fanatiklikten başka bir şey değil. İnsanların düşündüklerinin yazmasının engellemesinin demokraside yeri yok.
1000 tane yazdığım şeyden 3-4 tanesini çekip yanıldığımı çekip bak nasıl yanılmışsın, kendini bilmez keh keh keh yazmak kimseyi haklı çıkarmaz. Aynısını çekip sizin için de çıkarabilirdim ama hoş değil, terbiyesizlik olur.
Saygısızlık ve hakareti bana karşı yapan birine üzülürüm. Çünkü yaptığının farkında değildir.
Birine hakaret etmek için bahane aramak saçmalıktır. Her zaman da yazarım bunu. Küfürün, hakaretin, saygısızlığın amacı ve kabul edilebilir bir yanı olamaz.
Komik çünkü, saldırmanın size faydası yok. Kara mizah.
uAburak89
04.Şubat.2014, 21:11
Gabi abi emeğine sağlık.
Çok bilen çok yanılır. Üzgünüm. (Aslında hiç değilim) :D
Suicider
04.Şubat.2014, 21:13
Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.
Cengo
04.Şubat.2014, 21:22
Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.
Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.
Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.
Suicider
04.Şubat.2014, 21:35
Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.
Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.
Sizi şahsen tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz.Dediğiniz gibi çok iyi biride olabilirsiniz bilemem.Burda ortak bir forumda gün içinde stresimizi atmak fikir alış-verişinde bulunmak için geliyoruz.Herkesin kendine ait düşünceleri,kişiliği,yorum tarzı var.Sizi kötülemek yada sizi değiştirmek benim haddime değil.Ama en başından beri o kadar ısrar ediyorsunuz ki söyledikleriniz de artık diyecek bir şeyim kalmadı.Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz çünkü orta yolda buluşamıyoruz bir türlü.Benim tek isteğim yazılarınızda daha dikkatli olmanız.Mesela 'bence,..diye düşünüyorum,..öyle umuyorum' tarzı yazarsanız hepimiz için daha uygun olacağını düşünüyorum.He yazmazsanız da yapabileceğim bir şey yok siz bilirsiniz ben sadece rahatsızlığımı ve gördüğüm kadarıyla bir kaç arkadaşın rahatsızlığını dile getirmek istedim.
Sheriff
04.Şubat.2014, 21:42
Cengiz anladığım kadarıyla arkadaşlar senin bukadar net ve kesin konuşmanda rahatsız.
ReaList
04.Şubat.2014, 21:59
Yazacam yazacam da hep girdiğimde unutuyorum. Maçta en çok kızdığım oyunculardan biri de Kuyt'tı. Kaçırdığı golllerden falan değil. Elle attığı golden sonra bunu normal gösterip sevinmesine. Diyelim ki sen o golü elle attın ve hakem verdiğin tepkiden de etkilenerek o golü verdi ve kazandık. Şuana kadar canınızı dişine takarak götürdüğünüz bu harika tablo -her ne kadar futbol vasat olsa da- şaibeli bir gol yüzünden tartışma konusu olacak ve emeğinize gölge düşecekti.
Neyse ki hakem doğru olanı yaptı. Kuyt'a hiç yakışmayan bir hareketti.
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2014, 22:01
Beyler,Allah çevrendekilere sabır versin falan,bunlar hoş söylemler değil.Ben Cengiz abiyle reel yaşamda bir kaç kez görüştüm,kafanızda oluşturduğunuz profildeki gibi birisi değil.Zaten birisini sanal ortamda ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Herkes kurallar dahilinde istediğini yazmakta özgürdür bu forumda,he birisinin yazdıkları ve yazış şekli hoşunuza mı gitmiyor? Aşağıdaki linkten yasaklı listesine ekleyerek mesajlarını görmezsiniz olur biter.
http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist
Gncl1905
04.Şubat.2014, 22:14
Amma olay olmuş yahu. Hakkaten bazı yorumlar da yakışıksız kalmış. Öncelikle karşınızdaki 29 yaşındaki biri, biraz saygı.
İkincisi de şahsen ben daha çok böyle kesin konuşmasını istiyorum :D Artık gizli totem yaptım ABOOO ile ilgili, ilk kez burada açıklıyorum :D Bol bol Fenerbahçe'y övüp bizi yerebilir :) Puan farkı düşmesi hayalcilik demesi bile şampiyonluk şansımızı arttırdı bence :D
perpetua ve ABOOO kaderi değişmeyecek bu forumda anlaşılan. Birini Galatasaraylılar birini de Fenerbahçeliler devamlı eleştiriyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 22:22
GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz. bu konuda en direncli kisi ersun yanal, camiaya bu ozguveni kazandirmak icin haftalardir iddiali aciklamalarini surduruyor. uslubu da cok yerinde. mahmut uslu ya da aziz yildiriminki gibi degil. onlarinki takima daha cok guvensizlik veriyor, 6-0 bursa galibiyetinin yankisi bence onlarinki.
europeanconquer
04.Şubat.2014, 22:30
GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz.
Aslında bu Galatasaray'la ilgili değil,Fenerbahçe ile ilgili ve bu sezonluk daha çok Ersun Yanal ile ilgili,ilk yarı fırtına gibi esen Ersun Yanal takımları ikinci yarı da hep düşüşe geçiyor ancak bu takımın Fenerbahçe olması olası düşüşün fazla olmamasına sebep olabilir.
Bakalım görelim,Bursa maçı bizim açımızdan bence dönüm noktası olabilir ancak bu bir maçlık bir performansta olabilir.Aslında puan farkı bu kadar fazla olmayabilirdi ancak Sneijder ve Muslera'nın 1-1,5 ay olmayışı çok etkiledi bizi,özellikle Fenerbahçe deplasmanı gibi beraberliğin bile müthiş olacağı maçta gram varlık gösteremeden yenildik.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 22:39
benim bahsettigim ozguven eksikligi son yillarda surekli sampiyonlugu son haftalarda kaptirmaktan kaynaklaniyor aslinda.
ersun yanalin 2.yarida dusus yasamasi calistigi ortamlarla da alakali, FBnin genis kadrosu bu konuda ona yardimci olacaktir mutlaka. dusunsene, ersun hoca manisada ya da eskisehirde bu sakatliklari yasasaydi dusus kesin olurdu zaten ki bunlar basina geliyordu surekli. tempolu ve fizik futbolunun boyle bir negatif etkisi var.
neticede takima sampiyonluk inancini verecek bir kisi varsa o da ersun yanaldir. bunu da simdiye kadar cok iyi basardi, devamini da getirir umarim.
A.FaruK
04.Şubat.2014, 22:44
GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz. bu konuda en direncli kisi ersun yanal, camiaya bu ozguveni kazandirmak icin haftalardir iddiali aciklamalarini surduruyor. uslubu da cok yerinde. mahmut uslu ya da aziz yildiriminki gibi degil. onlarinki takima daha cok guvensizlik veriyor, 6-0 bursa galibiyetinin yankisi bence onlarinki.
Abi işte bende en çok buna tutuluyorum. İçimizde bi kesim taraftar var malesef sadece kaosta besleniyor bunlar. 7 puan öndeyken rakip değilde sen korkuyorsan burda sorun var demektir. Burada sen derken abi senden bahsetmiyorum :) konunun genelini kastediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Geçen sene 52456 puan gerideyken umudumu yitirmemiş adamım 7 puan öndeyken şampiyonluk kutlamaları için İstanbul biletimi bile aldım :)
Aslında bu Galatasaray'la ilgili değil,Fenerbahçe ile ilgili ve bu sezonluk daha çok Ersun Yanal ile ilgili,ilk yarı fırtına gibi esen Ersun Yanal takımları ikinci yarı da hep düşüşe geçiyor ancak bu takımın Fenerbahçe olması olası düşüşün fazla olmamasına sebep olabilir.
Bakalım görelim,Bursa maçı bizim açımızdan bence dönüm noktası olabilir ancak bu bir maçlık bir performansta olabilir.Aslında puan farkı bu kadar fazla olmayabilirdi ancak Sneijder ve Muslera'nın 1-1,5 ay olmayışı çok etkiledi bizi,özellikle Fenerbahçe deplasmanı gibi beraberliğin bile müthiş olacağı maçta gram varlık gösteremeden yenildik.
Ersun Yanal'ın takımlarında sezon ortalarında/sonunda/başında düşüş olur algısı oluşmasına anlam veremiyorum. Kardeşim sakın sende yanlış anlama lafım sana değil, hazır sen yazmışken burada düşüncelerimi ifade edeyim diye alıntı yaptım.
Ersun Yanal'ın elindeki alternatiflere bakıldığında bu düşüşün biraz daha ötelenebileceğini konuşabiliriz tabi eğer gerçekten böyle bi düşüş cidden varsa ki bence yok. Ha bizdede öyle bol alternatifli bi kadro var mı ? Bence o da yok. Ortasahada bir sürü adam var ama toplasan hepsini 1 orta saha etmiyor malesef. Ersun Hocanın düştüğü en büyük yanlış burada başlıyor bence. Gerçek Fenerli olduğuna inanıyorum ben, o da o yüzden transfer yapmayıp mesaj vermek istedi ama aksilik işte sakatlıklardan çekeceğiz gibi.
Burda senin dediğin gibi Sneijder ve Muslera gibi adamlar. Bunlar yokken Gs kaybedebilir, hani alternatif eksikliğinden kaynaklanıyor işte bu da . Yani Ersun Hocalık bişey değil bence :) Keşke bi yerli forvet alsaydık, keşke
europeanconquer
04.Şubat.2014, 22:49
Ersun Yanal'ın takımlarında sezon ortalarında/sonunda/başında düşüş olur algısı oluşmasına anlam veremiyorum. Kardeşim sakın sende yanlış anlama lafım sana değil, hazır sen yazmışken burada düşüncelerimi ifade edeyim diye alıntı yaptım.
Ersun Yanal'ın elindeki alternatiflere bakıldığında bu düşüşün biraz daha ötelenebileceğini konuşabiliriz tabi eğer gerçekten böyle bi düşüş cidden varsa ki bence yok. Ha bizdede öyle bol alternatifli bi kadro var mı ? Bence o da yok. Ortasahada bir sürü adam var ama toplasan hepsini 1 orta saha etmiyor malesef. Ersun Hocanın düştüğü en büyük yanlış burada başlıyor bence. Gerçek Fenerli olduğuna inanıyorum ben, o da o yüzden transfer yapmayıp mesaj vermek istedi ama aksilik işte sakatlıklardan çekeceğiz gibi.
Burda senin dediğin gibi Sneijder ve Muslera gibi adamlar. Bunlar yokken Gs kaybedebilir, hani alternatif eksikliğinden kaynaklanıyor işte bu da . Yani Ersun Hocalık bişey değil bence :) Keşke bi yerli forvet alsaydık, keşke
Ben düşüşün olduğuna inanıyorum abi,1 kere olur 2 kere olur tamam da hep başına geliyor Ersun hocanın.Zaten mesajımda takım Fenerbahçe olduğu için düşüşün daha az süreceğini ancak yine bir düşüş olacağını tahmin ettim.Zaten skor olarak olmasa da oyun olarak ikinci yarı da ki hazırlık maçları olsun lig maçları olsun bunun görüntüsünü bence çizdi Fenerbahçe.
A.FaruK
04.Şubat.2014, 22:58
Ben düşüşün olduğuna inanıyorum abi,1 kere olur 2 kere olur tamam da hep başına geliyor Ersun hocanın.Zaten mesajımda takım Fenerbahçe olduğu için düşüşün daha az süreceğini ancak yine bir düşüş olacağını tahmin ettim.Zaten skor olarak olmasa da oyun olarak ikinci yarı da ki hazırlık maçları olsun lig maçları olsun bunun görüntüsünü bence çizdi Fenerbahçe.
İyide kardeşim bunun için canlı kanlı verebileceğimiz örnek Manisaspor. Manisasporun eti ne budu ne ki zaten ? Neydi hedef, nereye ulaştıramadı onu ? Sezona iyi başladılar kötü bitirdiler bunu konuşuruz ama buda başka bi konu. Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil. Çünkü istediği transferler yapılmamış olabilir yani böyle bakmak lazım bide olaya. Hadi onuda geçtim Eskişehir'e bakıyorum Eskişehirdede öyle muazzam başlayıp kötü mü bitirdi. Hak ettiği yerde bitirmedi o ayrı ama öyle bi düşüş çıkış olmadı benim bildiğim. Kaldi ki Eskişehirde kışın maç oynamak zordur onda hocanın kabahati yok Eskişehirli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi yanılıyorda olabilirim tabi.
Demek istediğim Ersun Hocanın takımlarında her zaman bu var demenin neye dayatıldığını anlamıyorum ben. Ersun Yanaldan kaynaklı değil rotasyonla alakalı bi durum bence bu. Bak demin sende dedin Muslera ve Sneijder yoktu ne sıkıntılar çektiniz sen biliyorsun yani. Neden böyle çünkü en değerli adamların bunlar.
europeanconquer
04.Şubat.2014, 23:08
İyide kardeşim bunun için canlı kanlı verebileceğimiz örnek Manisaspor. Manisasporun eti ne budu ne ki zaten ? Neydi hedef, nereye ulaştıramadı onu ? Sezona iyi başladılar kötü bitirdiler bunu konuşuruz ama buda başka bi konu. Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil. Çünkü istediği transferler yapılmamış olabilir yani böyle bakmak lazım bide olaya. Hadi onuda geçtim Eskişehir'e bakıyorum Eskişehirdede öyle muazzam başlayıp kötü mü bitirdi. Hak ettiği yerde bitirmedi o ayrı ama öyle bi düşüş çıkış olmadı benim bildiğim. Kaldi ki Eskişehirde kışın maç oynamak zordur onda hocanın kabahati yok Eskişehirli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi yanılıyorda olabilirim tabi.
Demek istediğim Ersun Hocanın takımlarında her zaman bu var demenin neye dayatıldığını anlamıyorum ben. Ersun Yanaldan kaynaklı değil rotasyonla alakalı bi durum bence bu. Bak demin sende dedin Muslera ve Sneijder yoktu ne sıkıntılar çektiniz sen biliyorsun yani. Neden böyle çünkü en değerli adamların bunlar.
Haklısındır belki,dediğin şeyler mantıklı abi ancak ben yine de bir görelim diyorum.Zaten şampiyonluk gider falan demiyorum.Bir düşüş bekliyorum Fenerbahçe'den,fizik gücü öncelikli takımlar için,sezonun sonu yaklaştıkça maç kazanmak zorlaşır.Fenerbahçe devre arasında Sneijder tarzı bir oyuncu transfer etseydi iyi işleyen taktik çok daha etkili olabilirdi ancak etkili olsa bile şimdi sakatlıklar baş gösterdi,takımda bir yorgunluk var,bu yorgunluk,oynanan oyuna da etki ediyor,ümit ediyorum ki tahmin ettiğim gibi bir düşüş olacak Fenerbahçe'de.Yanılıyor da olabilirim,futbol bu,o top çizgiyi de geçebilir,direkte de patlayabilir,çizginin yakınından bile geçmeyebilir,rüzgarlı bir günde kaleye giden top rüzgarın etkisiyle dışarı çıkabilir yani kısacası her şey olabilir.
Bekleyip,görelim.
A.FaruK
04.Şubat.2014, 23:13
Haklısındır belki,dediğin şeyler mantıklı abi ancak ben yine de bir görelim diyorum.Zaten şampiyonluk gider falan demiyorum.Bir düşüş bekliyorum Fenerbahçe'den,fizik gücü öncelikli takımlar için,sezonun sonu yaklaştıkça maç kazanmak zorlaşır.Fenerbahçe devre arasında Sneijder tarzı bir oyuncu transfer etseydi iyi işleyen taktik çok daha etkili olabilirdi ancak etkili olsa bile şimdi sakatlıklar baş gösterdi,takımda bir yorgunluk var,bu yorgunluk,oynanan oyuna da etki ediyor,ümit ediyorum ki tahmin ettiğim gibi bir düşüş olacak Fenerbahçe'de.Yanılıyor da olabilirim,futbol bu,o top çizgiyi de geçebilir,direkte de patlayabilir,çizginin yakınından bile geçmeyebilir,rüzgarlı bir günde kaleye giden top rüzgarın etkisiyle dışarı çıkabilir yani kısacası her şey olabilir.
Bekleyip,görelim.
Sıkıntı yok kardeşim, kesinlikle doğru diyorsun. Benim anlatmak istediğim zaten sadece Ersun Yanal takımlarında düşüş yaşandığı yönünde yargının mantıklı gelmemesiydi onu anlatmak istedim sadece. Haftada 1 maç oynayan takımın yorulma lüksü yok kardeşim ama bizim belimizi bükerse sakatlıklar bükecek o konuda da hemfikiriz :)
Amma olay olmuş yahu. Hakkaten bazı yorumlar da yakışıksız kalmış. Öncelikle karşınızdaki 29 yaşındaki biri, biraz saygı.
Bir insana yaşından gereği değil yaptıklarından dolayı saygı duyular bence.O yüzden hak edene saygı gösterilir yaşa değil.Bir 5-6 sene fazla yaşamışlığın önemi yok o 5-6 senenin insan üzerinde ne kattığı var.Tabiki bunu ABOOO'ya söylemiyorum sadece diğer insanların saygısızlık yaptığını söylediğin için söyledim.
Gabi abinin Fm konusunda da müthiş analizleri vardı onlardan birini yapmış eline sağlık bir şeyler daha da netleşmiş bu konuda.Gerçekte nasıl biridir bilmiyorum ama buradaki amacı çok farklı geliyor bana. Forumda çok insan vardı böyle.Sadece insanları tahrik etmek için yorum yazan.Buraya her arkadaş dilediği yorumu yazıyor niye onlar bu kadar tepki almıyor da sadece bu tepkiyi ABOO alıyor diye oturup bi düşünmek lazım.
Son olarak da ABOO tarafından benim de bi totemin var,iddia konusunda da ne derse tersi çıkıyor.Bende onun gibi bir yorum yapayım eğer ABOO şampiyon Fenerbahçe dediyse şampiyon biziz rahat olsun herkes :p
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 23:18
o sakatliklarin sebebinin de ersun yanalin futbol mentalitesinden kaynaklandigini gormek lazim iste. dusus derken, kadronun mecburi rotasyonlara gitmesinden kaynakli dususten bahsetmis arkadas. ancak FB genis kadrosuyla cozum uretebilecek gucte, yani bizim beklentimiz oyle diyelim :D
simdi sow ya da kuyt da sakatlanirsa iste o zaman limite gelmis oluruz, cok tehlikeli sinirlarda geziyoruz acikcasi.
edit: su kisisel tartismalari sonlandiralim artik arkadaslar, kabak tadi vermeye basladi. herkes soylecegini soylemis olmali artik.
Redrum
04.Şubat.2014, 23:29
Yalnız bir şeyi merak ediyorum. "Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var, çok güzel rotasyonu var" düşüncesi acaba nereden çıktı? Ciddi ciddi merak ediyorum.
- Sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Caner takımın kilit isimlerinden. Yedekleri yok (H.A.K. ve Topuz demeyin lütfen)
- Bruno Alves ve Egemen as oyuncularınız. Bruno özellikle kilit bir oyuncu. Bekir'den başka da yedek stoperiniz yok diye görüyorum.
- Mehmet Topal, Yanal'ın sisteminin sigorta ismi. Yedek olarak elinizdeki Selçuk Şahin bir maç bile oynasa Topal'ın yerini dolduramaz zira adamın rolü çok ama çok önemli ve Topal çok başarılı.
- Orta ikili için Alper ve Baroni ilk söylenebilecek isimler. Gerçekten üstün performansları var. Sahada yokları oynayan Meireles(bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlamıyorum), hiç forma şansı bulamayan ve pişmesi gereken Salih ve sakatlıklarla boğuşan Emre'den başka bir tek Holmen var ki o da pek oynamadı ve pek beğenilmiyor.
- İleri üçlü Kuyt, Emenike, Sow. Yedekleri Webo, ki Webo bu takımın birçok kere kurtarıcısı oldu. Başka da forvet oyuncunuz yok zaten.
Hal böyleyken, kilit adamlarınızdan bir iki tanesi sakatlansa veya ceza görse Fenerbahçe ne yapacak acaba? Webo ve Emenike şu anda sakat. Zannedersem Emenike 2 hafta, Webo da bir ay yok. Ne demek istediğimi bu 2 haftalık süreçte daha iyi anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin sadece lig için yeterli bir kadrosu var demek bile bence doğru olmaz.
" Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil" savın üzerine yazdım bunu.
edit: Yazıma sen de cevap verebilirsen sevinirim :)
o sakatliklarin sebebinin de ersun yanalin futbol mentalitesinden kaynaklandigini gormek lazim iste. dusus derken, kadronun mecburi rotasyonlara gitmesinden kaynakli dususten bahsetmis arkadas. ancak FB genis kadrosuyla cozum uretebilecek gucte, yani bizim beklentimiz oyle diyelim :D
simdi sow ya da kuyt da sakatlanirsa iste o zaman limite gelmis oluruz, cok tehlikeli sinirlarda geziyoruz acikcasi.
edit: su kisisel tartismalari sonlandiralim artik arkadaslar, kabak tadi vermeye basladi. herkes soylecegini soylemis olmali artik.
A.FaruK
04.Şubat.2014, 23:34
Yalnız bir şeyi merak ediyorum. "Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var, çok güzel rotasyonu var" düşüncesi acaba nereden çıktı? Ciddi ciddi merak ediyorum.
- Sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Caner takımın kilit isimlerinden. Yedekleri yok (H.A.K. ve Topuz demeyin lütfen)
- Bruno Alves ve Egemen as oyuncularınız. Bruno özellikle kilit bir oyuncu. Bekir'den başka da yedek stoperiniz yok diye görüyorum.
- Mehmet Topal, Yanal'ın sisteminin sigorta ismi. Yedek olarak elinizdeki Selçuk Şahin bir maç bile oynasa Topal'ın yerini dolduramaz zira adamın rolü çok ama çok önemli ve Topal çok başarılı.
- Orta ikili için Alper ve Baroni ilk söylenebilecek isimler. Gerçekten üstün performansları var. Sahada yokları oynayan Meireles(bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlamıyorum), hiç forma şansı bulamayan ve pişmesi gereken Salih ve sakatlıklarla boğuşan Emre'den başka bir tek Holmen var ki o da pek oynamadı ve pek beğenilmiyor.
- İleri üçlü Kuyt, Emenike, Sow. Yedekleri Webo, ki Webo bu takımın birçok kere kurtarıcısı oldu. Başka da forvet oyuncunuz yok zaten.
Hal böyleyken, kilit adamlarınızdan bir iki tanesi sakatlansa veya ceza görse Fenerbahçe ne yapacak acaba? Webo ve Emenike şu anda sakat. Zannedersem Emenike 2 hafta, Webo da bir ay yok. Ne demek istediğimi bu 2 haftalık süreçte daha iyi anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin sadece lig için yeterli bir kadrosu var demek bile bence doğru olmaz.
" Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil" savın üzerine yazdım bunu.
edit: Yazıma sen de cevap verebilirsen sevinirim :)
Cidden kardeşim ben sana sorayım. Nerden çıktı bu düşünce ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 23:38
@redrum
ben de ayni fikirdeyim sayilir, zaten daha cok beklentim oyle dedim. koyu yazilmis yerde de endisemi belirttim. (:
yalniz en cok dusunduren eksiklik forvet hatti olur fenerbahce icin, diger bolgeleri bir sekilde doldurabiliriz diye dusunuyorum. chelsea ya da realle oynamiyoruz sonucta, superlig icin yeterli rotasyon gucumuz var. ancak 4 forvetin 3 u sakatlanirsa da yapacak cok sey kalmiyor.
IcedEarth
05.Şubat.2014, 04:07
Arkadaşlar, lütfen uygun bulmadığımız mesajlara kişisel algılanabilecek cevaplar vermek yerine bu mesajları moderatöre bildirin. İlgili mesajın sol alt kısmındaki zil şeklindeki tuşa tıklayıp neden belirtmeniz yeterli. Bütün raporlarınız tarafımızca okunup değerlendiriliyor, gerçekten uygunsuz bir durum varsa da siliniyor.
Bu hususa özen göstermeniz durumunda hem siz daha huzurlu bir ortamda seviyeli bir şekilde tartışma imkanı bulursunuz, hem de bizim işlerimizi kolaylaştırmış olursunuz.