View Full Version : Galatasaray - Bursaspor | STSL 19. Hafta
ReaList
31.Ocak.2014, 05:28
http://i.hizliresim.com/KZd8z3.jpg
europeanconquer
31.Ocak.2014, 11:59
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç,iyi de olsak kötü de olsak.Kazanma alışkanlığı edinelim ki takımın oyunu da zamanla düzelsin.
uAburak89
31.Ocak.2014, 13:28
Mancini ile içeride ki bütün maçları kazandık. Bu maç ile seri son bulabilir, Bursaspor çıkışta, yeni forvetleri de etkili. Zor maç.
nannar
31.Ocak.2014, 13:36
berabere bitme şansı yok mu? ankette yok da :D
Mutlaka biri kazancak arkadaşlar :D
Önder HOCA
31.Ocak.2014, 14:18
bundan sonraki maçların hepsi final maçı !!
davidvilla
31.Ocak.2014, 14:59
Burak var mı Burak ? bitti mi cezası şimdi ?
uAburak89
31.Ocak.2014, 15:14
Var, lisansları yetişirse Telles ile İzet de oynar.
attirson
31.Ocak.2014, 16:45
Gollü , gerilimli , eglenceli bir beraberlik maçı olur bence.Skor tahminim 2-2.
Namzet
31.Ocak.2014, 16:53
Fark'ın açılması GSli oyuncularda bir hırs yaratacaktır bu maç onlar için kırılma maçı olur ligde tahminim 2-1 Galatasaray galibiyeti
nerazzuri
31.Ocak.2014, 16:55
bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum. zor olur ama, kazanır. 0-1 , 1-2.
europeanconquer
31.Ocak.2014, 18:11
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1677781
Lisan çıkmış Hajrovic'in,Bursa maçında oynar belki.
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2014, 18:32
bizim gecen sene yasadigimizi bu sene GS yasiyor. geride olunca her mac final havasinda, bu da asiri gerilim yaratiyor. bursa disiplinli oynarsa basarili olabilir, GS tedirgin olacaktir. FBnin fark kapanir mi tedirginliginden daha buyuk bir baski var GS takiminin uzerinde. her puan kaybi sampiyonlugu daha da zor hale getirecek. daum kurnaz bir hoca, sinsi bir plani vardir yine :p
Nedvedmania
31.Ocak.2014, 18:49
Bizimkiler maç seçerek oynadıkları için bu maç seçtikleri maçların arasında olacaktır. Bu sebepten dolayı zevkli bir mücadele ve galibiyet bekliyorum.
urwrdskkn
31.Ocak.2014, 18:53
İyi oynayalım yeter kaç kaç kazandığımız önemli değil yeterki iyi oynayalım
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
europeanconquer
01.Şubat.2014, 22:56
Maçın önemi daha da fazlalaştı.Kazanırsak diyeceğim ki evet bu takım istiyor ancak beraberlik veya mağlubiyet halinde bu sezonu kafamda bitireceğim.
Yürüyedur Galatasarayım.
Kerem-19
01.Şubat.2014, 22:57
Lami cimi yok iyi oyun ya da kötü oyun hiç farketmez bu maçı kazanmak zorundayız.İnşallah iç saha alışkanlığımız devam eder ve kazanırız.
William Rookwood
01.Şubat.2014, 22:58
Fenerbahçe'nin mağlubiyetinden sonra bu maçta kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.
xwerswoodx
02.Şubat.2014, 00:14
Galatasaraylıyım ancak bu sezonki berbat (ötesi) oyunumuzu göz önüne aldığımızda fark yemeyiz umarım diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden, oyumu Bursaspordan yana kullandım ancak tabiki Galatasarayımın kazanmasını isterim, ancak belki bu sezon kötü bir yerde bitirirsek, Aysal ve Mancini birlikte yolcu olurlarda bende rahatlarım
europeanconquer
02.Şubat.2014, 00:25
Galatasaraylıyım ancak bu sezonki berbat (ötesi) oyunumuzu göz önüne aldığımızda fark yemeyiz umarım diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden, oyumu Bursaspordan yana kullandım ancak tabiki Galatasarayımın kazanmasını isterim, ancak belki bu sezon kötü bir yerde bitirirsek, Aysal ve Mancini birlikte yolcu olurlarda bende rahatlarım
Berbat ötesi Galatasaray ligde 2. fark atmasında korktuğunuz Bursa ligde 8. durumda.
Tamam kötü oynuyoruz,iyi değiliz belki yeniliriz ama bu kadar da yerin dibine sokmanın gereği yok.
Homer J.S
02.Şubat.2014, 00:28
Maçın önemi arttı. İç sahada kaybetmiyoruz. Yüksek ihtimalle Hajrovic sahada, Telles 18'de. Ben kazanacağımızı ve bir nebze olsun yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum.
Takıma kadro kurmak çok zor fakat kalbimden geçen şu: Muslera-Sabri-Semih-Ceyhun-Telles-Melo-Selçuk-Sneijder-Hajrovic-Burak-Drogba
xwerswoodx
02.Şubat.2014, 00:39
Berbat ötesi Galatasaray ligde 2. fark atmasında korktuğunuz Bursa ligde 8. durumda.
Tamam kötü oynuyoruz,iyi değiliz belki yeniliriz ama bu kadar da yerin dibine sokmanın gereği yok.
Zaten bütün sorunda o, rakibimiz zayıf olunca takımdaki hiç bir oyuncu oynamıyor, rakip Man Utd olsa, yine belki oynarlar umudu var, ama rakipler bunlar olunca oynamıyorlar. Elazığ maçını kazanmaya sevinir olduk, tamam geçen sezonlarda da zayıf takımlara yenildiğimiz oldu ama kupayı ben pek önemsemiyorum, ancak Drogba'nın sezon boyunca oynadığı bencil oyun, Burağın saçma sapan kartlar görmesi, melo bile yalandan kendini yerlere atmaya başladı, bu disiplinsizlik ne böyle, Galatasaray değil oynayan mahalle takımı sanki...
Ben doğdum doğalı hep Galatasaraylı oldum, hani bende ki Galatasaray sevgisi öyle bir şey ki, kendimden vazgeçerim takımımdan vazgeçmem, Galatasaray yenildiği zaman, uyuyamayanda benim, kazandığı zamanda sevinende benim, bence bu kötü oyundan sonra yakınmaya hakkım var diye düşünüyorum. Ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar berbat oynamamıştık, kimse kusura bakmasın ama biz 2.yiz diye bir başarımız yok, ligdeki diğer takımlarında berbat oynamasndan dolayı hala 2.yiz. Ayrıca Galatasaray kalitesinde bir takımın sezonun daha yarısında 10 puan fark yemesi kabul edilebilir bir durum değil, ve eminim ki şuan benim kızdığım gibi Man UTD taraftarlarıda kendi forumlarında takımlarına kızıyordur, ligde 7. gittikleri için :) Bu maç bizim için çok önemli. Drogba bu maçta da bencilce oynamaya devam ederse, ne yazık ki Galatasaray'a başarı sağlayanların unutulmadığı gibi, zarar verenlerde unutulmaz. :mad:
Hani berbat oynuyoruz derken ligdeki durumumuzdan bahsetmiyorum, yani o kadar kaliteli oyuncularımız var ki şansa bile gol atıp maç kazanabiliriz ama oynadığımız oyun tatmin edici değil, beni tatmin etmiyor en azından.
Ancak şunuda ekleyeyim, yeni transferlerin takıma ne kadar etki edeceğini görmek gerek birazda, dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda Galatasaray beklediğimiz, umduğumuz oyuna dönebilir. Ancak ben hala 3 defans hattıyla oynayan Mancini'nin neden sol beke oyuncu transferi yaptığını anlamakta zorlanıyorum, ama umarım bir sebebi vardır
europeanconquer
02.Şubat.2014, 00:47
Zaten bütün sorunda o, rakibimiz zayıf olunca takımdaki hiç bir oyuncu oynamıyor, rakip Man Utd olsa, yine belki oynarlar umudu var, ama rakipler bunlar olunca oynamıyorlar. Elazığ maçını kazanmaya sevinir olduk, tamam geçen sezonlarda da zayıf takımlara yenildiğimiz oldu ama kupayı ben pek önemsemiyorum, ancak Drogba'nın sezon boyunca oynadığı bencil oyun, Burağın saçma sapan kartlar görmesi, melo bile yalandan kendini yerlere atmaya başladı, bu disiplinsizlik ne böyle, Galatasaray değil oynayan mahalle takımı sanki...
Ben doğdum doğalı hep Galatasaraylı oldum, hani bende ki Galatasaray sevgisi öyle bir şey ki, kendimden vazgeçerim takımımdan vazgeçmem, Galatasaray yenildiği zaman, uyuyamayanda benim, kazandığı zamanda sevinende benim, bence bu kötü oyundan sonra yakınmaya hakkım var diye düşünüyorum. Ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar berbat oynamamıştık, kimse kusura bakmasın ama biz 2.yiz diye bir başarımız yok, ligdeki diğer takımlarında berbat oynamasndan dolayı hala 2.yiz. Ayrıca Galatasaray kalitesinde bir takımın sezonun daha yarısında 10 puan fark yemesi kabul edilebilir bir durum değil, ve eminim ki şuan benim kızdığım gibi Man UTD taraftarlarıda kendi forumlarında takımlarına kızıyordur, ligde 7. gittikleri için :) Bu maç bizim için çok önemli. Drogba bu maçta da bencilce oynamaya devam ederse, ne yazık ki Galatasaray'a başarı sağlayanların unutulmadığı gibi, zarar verenlerde unutulmaz. :mad:
Hani berbat oynuyoruz derken ligdeki durumumuzdan bahsetmiyorum, yani o kadar kaliteli oyuncularımız var ki şansa bile gol atıp maç kazanabiliriz ama oynadığımız oyun tatmin edici değil, beni tatmin etmiyor en azından.
Ancak şunuda ekleyeyim, yeni transferlerin takıma ne kadar etki edeceğini görmek gerek birazda, dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda Galatasaray beklediğimiz, umduğumuz oyuna dönebilir. Ancak ben hala 3 defans hattıyla oynayan Mancini'nin neden sol beke oyuncu transferi yaptığını anlamakta zorlanıyorum, ama umarım bir sebebi vardır
Senin düşüncene saygı duyuyorum ancak ben hala önce ki mesajımda ki gibi düşünüyorum.
byKpln
02.Şubat.2014, 11:40
Bursaspor Daum'un sistemine alışmış gibi görünüyor.Oyun disiplininden kopmazlarsa kazanırlar gibime geliyor.İnşallah kazanırlarda puan farkı azalmaz :)
europeanconquer
02.Şubat.2014, 14:01
Bugün bizim için özel bir gün,o güzel anonsu inşallah bir çok kez duyarız maçta.
Galatasarayımız'ın golü 10 numaralı formasıyla Oktaaaaay.....
uAburak89
02.Şubat.2014, 14:16
Melo 100. maçına çıkıyor, Metin Oktay'ın doğumgünü, İstanbul'da sanıyorum hava da fena değil, dün rakibin yenilmiş. Kazanmasalar bile adam gibi oynasınlar, en azından sağlık olsun diyebilelim gönül rahatlığıyla.
anil luque
02.Şubat.2014, 14:28
Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Bursaspor'un yükselişi Galatasaray'ın da düşüşü söz konusu. Kupa maçlarında ve antep maçında hiç umut vermedi doğrusu takım. O yüzden Bursa'yı bir adım önde görüyorum.
LifeYourself
02.Şubat.2014, 14:48
Yine stadımız bir oyuncunun daha ayağını eline vermesinde beraberlikte kafi benim için :)
europeanconquer
02.Şubat.2014, 15:00
Aslolan Galatasaray
Niyeyse çok hoşuma gidiyor bu şarkı,sabah akşam dinliyorum.Fena gaza getiriyor,bugünde içimde farklı hisler var,güzel şeyler olacak gibi.
jevox06
02.Şubat.2014, 18:25
Telles oynamayacakmış gene. Lisansı yetişmemiş. Gene Sabri oynayacak sol tarafta. Ya hoca Telles'in olmadığı bir maçta 3-5-2 de ısrar etmez inşallah. 2-1 GS galibiyeti bekliyorum.
byariff
02.Şubat.2014, 19:22
Hajrovic , Ontivero kadro"da diyorlar hadi insallah.
uAburak89
02.Şubat.2014, 19:27
Telles olayı rezillik, yazıklar olsun.
byariff
02.Şubat.2014, 19:30
telles olayi farkli tff"nin hatasi degil brezilyadaki belgeleri tam gelmemis.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 19:44
XI: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Sabri, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak.
Yedekler: Ufuk, Salih, Emre Can, Emre Çolak, Yekta, Umut, Izet Hajrovic
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/924905_Galatasaray_SK.jpg
byariff
02.Şubat.2014, 19:45
ne ceyhunu ya mancini yapma allasen.
Damigol
02.Şubat.2014, 19:58
Eskişehir 2-1 Fenerbahçe
Kayseri 0-0 Kasımpaşa
Konya 3-0 Sivas
Yarışta puan kayıpları var.Galatasaray'da puan kaybederse güzel olur bizim için.
Sirius Black
02.Şubat.2014, 20:01
Emre Çolak ilk 11'de olmayı hak ediyordu. Bir de Sabri-Ceyhun-Balta'dan gına geldi artık.
E.Cartman
02.Şubat.2014, 20:12
Aslında Sneijder'i yedeğe atıp Emre'yi koyabilirdik oraya. Emre daha hareketli bir oyuncu Sneijder'den orta sahayı daha iyi elde tutabilirdik.
uAburak89
02.Şubat.2014, 20:29
Bursaspor yenilmeze sağlam oynadım, bu kadroyu gördükten sonra yapılacak en iyi hamle olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılırım da kazanırız, giden para olsun.
IcedEarth
02.Şubat.2014, 20:37
Ben bu maçta gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. Son haftalarda daha sıkı bir savunma anlayışına sahibiz. Gol pozisyonu yaratmakta sıkıntı yaşamazsak rahat kazanacağımız bir maç olur.
Asıl yorumum teknik değil de mental yönden olacak. Bugün neredeyse bütün şartlar Galatasaray galibiyetini gerektiriyor. Metin Oktay'ın doğum günü, Melo'nun 100. maçı, Fenerbahçe'nin bu hafta puan kaybetmiş olması gibi. Kısacası bu hafta şampiyonluk yolunda kritik bir hafta. Oyuncuların isteyip istemediğini bu maçta göreceğiz.
Redrum
02.Şubat.2014, 20:56
Fernandao'nun ve Burak'ın golü var :)
byariff
02.Şubat.2014, 21:15
Yaz golu meloya.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 21:15
Melo Melo Melo !
Adamsın Melo müthişsin !
Gncl1905
02.Şubat.2014, 21:16
Tek yarı sahada maç oynanıyor. Rakip iyice defansı abartıp zaman geçirmeye başlamadan önce golü atmak iyi oldu.
IcedEarth
Melo ceza sahasına sağ çaprazdan girip çizgiye doğru harika indi, içeri de çok iyi çıkardı. Sneijder'e sadece dokunmak kaldı.
uAburak89
Melo iyi ki varsın, iyi ki!
byariff
02.Şubat.2014, 21:21
SNEIJDERR aman allahim 2-0
IcedEarth
02.Şubat.2014, 21:22
Drogba Sneijder'in harika pasını hiç etti. Bugün de hücumları baltalıyor.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 21:23
Wesleeeey naptın Wesleeeey !!!
Gncl1905
Sneijder ne gol attı be :)
IcedEarth
Sneijder harika yazdı yine :icon_eek:
Çok büyük oyuncu çok.
byariff
02.Şubat.2014, 21:25
Ebouueeee 3-0
uAburak89
02.Şubat.2014, 21:25
Skora bak :D
Aslında Sneijder'i yedeğe atıp Emre'yi koyabilirdik oraya. Emre daha hareketli bir oyuncu Sneijder'den orta sahayı daha iyi elde tutabilirdik.
:D:D derken eboueeeeeeee
Gncl1905
02.Şubat.2014, 21:26
Noluyoruz yahu :D
europeanconquer
02.Şubat.2014, 21:26
Yağdırın be yağdırın !!!
Emmanuel Eboue !!!
Asist Melo !
byariff
02.Şubat.2014, 21:29
5 bekliyorum sahsen
burak kacirdi
europeanconquer
02.Şubat.2014, 21:31
5 bekliyorum sahsen
Metin Oktay için ne kadar atsalar az.
IcedEarth
02.Şubat.2014, 21:32
2. yarıda Ceyhun yerine Yekta girsin mümkünse.
Burak inanılmaz bir gol daha kaçırdı.
attirson
02.Şubat.2014, 21:38
Burak dısında her pozisyona giren attı golünü. :D
byariff
02.Şubat.2014, 21:44
Sneijder 4 oldu
IcedEarth
02.Şubat.2014, 21:45
Yalnız Muslera'nın da hakkını yemeyelim. 2 tane çok güzel kurtarış yaptı.
Bu arada Sneijder'den hat-trick geldi. Çok büyük oyuncu demiş miydim daha önce?
europeanconquer
02.Şubat.2014, 21:46
Wesley Sneijder o numaranın hakkını veriyor hakkını !
eng1n
02.Şubat.2014, 21:46
Maçı izlemiyorum da Bursanın kadro ne öyle 4 tane forvetle çıkmışlar GS deplasmanına
Homer J.S
02.Şubat.2014, 21:47
Futbolcunun dibisin sneijder
Umarım 2.yarıda tempo düşürmeyiz.
byariff
02.Şubat.2014, 21:49
:D
https://pbs.twimg.com/media/BffKYkMIYAAcNOE.jpg
anil luque
02.Şubat.2014, 21:49
Hakkını verelim Galatasaray sezonun topunu oynuyor ancak Bursa'nın büyük maçlarda dizlerinin bağının çözülmesi hastalığı devam ediyor. İkinci yarı fark artar bu gidişle. Plakayı tersten yazabilir Galatasaray.
Redrum
02.Şubat.2014, 21:51
Louis Van Gaal tribünde = Sneijder hattrick. Her maç bekleriz sayın Van Gaal :D
E.Cartman
02.Şubat.2014, 21:52
Nurtopu gibi bir totemimiz oldu beyler :zuhaha
TeNaciOUS MidFieLdeR
Maçı izlemiyorum da Bursanın kadro ne öyle 4 tane forvetle çıkmışlar GS deplasmanına
daum fenerden kovulmasinin acisini maci gsye vererek cikartiyor galiba :zuhaha
yalniz koltugundan da olacak 6-7 olursa :D
europeanconquer
https://pbs.twimg.com/media/BffLSWRCQAAKpU3.jpg
İkinci yarı devamı gelir inşallah !
Takımda bir tane oyuncu kötü oynamıyor şu an.Şahane oynuyoruz özledik be.
byariff
02.Şubat.2014, 21:54
Eboue isteyince nasilda oynuyor sag tarafani yine otoban yapti ah be olum her mac soyle istesen varya...
xwerswoodx
02.Şubat.2014, 21:55
İlk yarıdaki oyunla beni yanılttıkları için çok memnunum ancak Drogbanın performansını yine beğenmedim bugün, gitmesi şart... Ek olarak Ceyhun yerine Melo çekilip son zamanlarda iyi oynayan Emre Çolağa şans verilmeliydi ama ben Ceyhunu defans hattında Sabri ve Eboue nin sürekli ileri çıkmasında boş kalmaması için kullandığını düşünüyorum
Night_Mare17
02.Şubat.2014, 21:56
Sneijder 4. golü atar gibime geliyor :D
byariff
02.Şubat.2014, 21:59
6178 km ile Galatasaray'ın en çok koşanı Ceyhun Gülselam
melo kesinlikle on alanda oynamali pressi cok ise yariyor ve yaratici bir oyuncuda , ceyhun arkayi guzel topluyor suanlik.
Redrum
02.Şubat.2014, 22:01
Ulan Drogba isteyince nasıl da oynuyorsun.. Böyle devam :)
furkan58
02.Şubat.2014, 22:04
Galatasaray haftaya gene böyle bi oyunla yener Eskişehir'i özellikle bizim Sivas maçında ki skora da bağlı olarak. Önemli olan öbür hafta sanırsam Antalya deplasmanı o maç önemli orada nasıl bir oyun oynanılacağı. Çünkü içerde iyi kötü kazanıyorlar zaten deplasmanda Mancini döneminde 2 maç kazanılmış galiba tam bilmiyorum öyle bi istatistik dönüyordu sanki.
Universal
02.Şubat.2014, 22:20
Galatasaray isteyince kazandı bu maçı. Sneijder olması gereken gibiydi; ama bu gün Melo'nun takım üstünde etkisi çok büyük. Bu arada Daum'un yönettiği takım bu kadar rahat yenilmemeli.
byariff
02.Şubat.2014, 22:26
Drogba 5-0
europeanconquer
02.Şubat.2014, 22:27
Drogba Real Madrid golünü replay yaptı :D
Bu sezon ilk kez 5 gol attık bir maçta,bu arada asist Eboue.
uAburak89
02.Şubat.2014, 22:32
Hep böyle istekli oluruz umarım, bir maçlık olmasın bu.
Fenerbahçe maçından önce Türkiye'ye döneceğim ve maça gideceğim muhtemelen, gittiğim tüm maçları kazandık, beraberlik bile yok. Fark 4 diyebiliriz şu anda. :D
europeanconquer
02.Şubat.2014, 22:45
Tamam öndeyiz tamam müthiş oynadık ama maçın şu son anlarında umursamaz oyunu hiç sevmiyorum yahu.Maç bittimi arkadaş atabildiğin kadar at !
William Rookwood
02.Şubat.2014, 22:49
Beyler 6-0 oldu. :(
IcedEarth
02.Şubat.2014, 22:50
Tamam öndeyiz tamam müthiş oynadık ama maçın şu son anlarında umursamaz oyunu hiç sevmiyorum yahu.Maç bittimi arkadaş atabildiğin kadar at !
Seni kırmadılar :zuhaha
Selçuk ile 6 oldu.
byariff
02.Şubat.2014, 22:50
Sabri efsane oynuyor
Sabri efsane oynuyor
aynen aynen geçen baya sayıp sövmüştüm tıkadı bana lafları :D
europeanconquer
02.Şubat.2014, 22:53
Seni kırmadılar :zuhaha
Selçuk ile 6 oldu.
Aynen sağolsunlar ama golü kaçırdım ben :n:
Tebrikler Galatasarayım,bu arada bugün sabah attığım mesaj ne kadar haklı olduğumu gösterdi bu akşam !
Aslolan Galatasaray
Niyeyse çok hoşuma gidiyor bu şarkı,sabah akşam dinliyorum.Fena gaza getiriyor,bugünde içimde farklı hisler var,güzel şeyler olacak gibi.
Unsal123
02.Şubat.2014, 22:54
Europeanconquer'in dediği gibi güzel şeyler olucak. :)
zeck17
02.Şubat.2014, 22:55
Öncelikle Mete Kalkavan'a teşekkür etmeliyiz saçma sapan düdüklerle oyun durmadı gayet akıcı bir maç oldu top oyunda süre olarak avrupa standartlarında kaldı
E.Cartman
02.Şubat.2014, 22:56
Sanırım uzun yıllar sonra bir maçı 3-0'da bırakmayıp 3 tane daha attık. Benim için en sevindirici olay bu.
Nocna Mora
02.Şubat.2014, 22:57
Uzun zaman sonra harika bir futbol izledik. Özellikle Sabri, Sneijder, Melo, Muslera, Semih, Eboue ve Hakan işlerini en iyi şekilde yaptılar. Sabri'yi kesmez umarım hoca. Çok iyi oynuyor Sabri. Selçuk'ta önceki haftalara göre daha pozitif bir görüntü çizdi. Drogba'da bu maçı istedi adeta. Golünü attı, deplase oldu, pozisyona girdi, pozisyon yarattı. İyiydi fakat eski fizik gücünden cok uzakta. Burak çok beceriksizdi her zaman ki gibi. Ceyhun'da kendisine verilen görevi yaptı. Mehmet Topal tarzında bir oyuncu ve orta sahada tam bir sigorta. İyi iş yapıyor açıkçası.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 23:03
olaganustu bir skor, fenere gozdagi verilmis oldu bu macla. deplasmana da tasirsa bu formunu gs gercekten bir tehlike olmaya baslarlar.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 23:06
Melo Brezilya'da ki Dünya Kupası'nda forma giymezse o ülkeyi yakarım,o teknik direktörü keserim.Melo gibi adamı nerede bulacak Luiz Gustavo'mu oynayacak ? Bırak Allah aşkına Melo'nun tırnağı olamaz o adam.
antiochia
02.Şubat.2014, 23:09
Gelecek 3-4 maç ligin kaderini belirleyecek. GS içerdeki formunu dışarıda da devam ettirirse puan farkı rahat kapanır...
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 23:11
Melo Brezilya'da ki Dünya Kupası'nda forma giymezse o ülkeyi yakarım,o teknik direktörü keserim.Melo gibi adamı nerede bulacak Luiz Gustavo'mu oynayacak ? Bırak Allah aşkına Melo'nun tırnağı olamaz o adam.
paulinho, sandro ranieri, ramires, hernanes o bolge cok kalabalik. daha sayamadim, SLde ceyrek gorurse belki bir sansi olabilir ama superligden cagrilmasi cok zor.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 23:14
paulinho, sandro ranieri, ramires, hernanes o bolge cok kalabalik. daha sayamadim, SLde ceyrek gorurse belki bir sansi olabilir ama superligden cagrilmasi cok zor.
Belki duygusal davranıyorum ama Ramires hariç Melo kadar performans gösterebilecek bir oyuncu yok o bölgede.Geçen yıl ki deplasmanda ki Elazığ maçından beridir öyle bir performans sergiliyor ki Süper Lig'de bu kadar istikrarlı bir performans gösteren bir oyuncu görmedim,en azından Galatasaray'da.
zeck17
02.Şubat.2014, 23:17
Hagi bıraktıktan sonra gelmiş en iyi yabancı
Fatih Terim döneminde 3-0 atıp takımı geriye çekiyorduk,Özgür gibi benim için de en sevindirici olay bu oldu.
E.Cartman
02.Şubat.2014, 23:18
Ramires'le Hernanes özellikle Ramires biraz daha ofansif bir oyuncu. Paulinho ve Sandro bana kalırsa Melo'nun rakibi olacak isimler. Ancak önceki vukuatları nedeniyle Melo yerine bu 2'li seçilir muhtemelen.
antiochia
02.Şubat.2014, 23:18
Belki duygusal davranıyorum ama Ramires hariç Melo kadar performans gösterebilecek bir oyuncu yok o bölgede.Geçen yıl ki deplasmanda ki Elazığ maçından beridir öyle bir performans sergiliyor ki Süper Lig'de bu kadar istikrarlı bir performans gösteren bir oyuncu görmedim,en azından Galatasaray'da.
Sorun süper ligin bizim kafamızda canladırdığımız kadar popüler olmaması. Avrupa'daki performansına bağlı çağrılması bana göre..
Homer J.S
02.Şubat.2014, 23:19
Ah hala daha gecen haftaki gaziantep beraberligine yaniyorum o maci kazansaydik simdi puan farki 5'ti. Bambaska konusuyorduk gelecek icin.
ingilterede tottenham ı tutuyorum izleyebildiğim kadar maçını izliyorum paulinho kesinlikle kötü bi oyuncu meloyla kıyas edilemez sandro desen defansif açıdan iyi ama yeterli hücum yönü yok ramires te çok dengesiz oyuncu kanatta oynasa daha iyi oynar hernanes evet iyi oyuncu ama onunda defans yönü zayıf şuan en iyi brezilyalı d/mc oyuncusu bence açık ara melodur
E.Cartman
02.Şubat.2014, 23:23
ingilterede tottenham ı tutuyorum izleyebildiğim kadar maçını izliyorum paulinho kesinlikle kötü bi oyuncu meloyla kıyas edilemez sandro desen defansif açıdan iyi ama yeterli hücum yönü yok ramires te çok dengesiz oyuncu kanatta oynasa daha iyi oynar hernanes evet iyi oyuncu ama onunda defans yönü zayıf şuan en iyi brezilyalı d/mc oyuncusu bence açık ara melodur
Aha bi Tottenham'lı buldum. Niye haber vermiyon la :D Paulinho potansiyelli ama şu an için overrated durumda. Sandro sağlam bir adam ama şu performansla Melo hakediyor.
Aha bi Tottenham'lı buldum. Niye haber vermiyon la :D Paulinho potansiyelli ama şu an için overrated durumda. Sandro sağlam bir adam ama şu performansla Melo hakediyor.
:D sayılarımız az nadir bulunuyoruz biraz :D transfer forumuna bakarsan tottenhamla alakalı haberleri hep ben yazmışımdır :D ana konuya gelirsek gerçekten melo paulinho nun , sandronun çok ötesinde adam
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 23:27
tarafsiz gozle benim gordugum bu, melonun burda oynamasi icin batidaki algi ortadogu ulkesinde cebini dolduruyor algisi. butun dunyanin oldugu gibi brezilyanin da gozleri avrupanin buyuk liglerinde. burda isterse amuda kalkarak 5 tane gol atsin, bir sey degismez. bana sorarsan bence de melo suanda superligin en iyi ortasahasi fakat bu ne kadar yeterli.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 23:27
Sorun süper ligin bizim kafamızda canladırdığımız kadar popüler olmaması. Avrupa'daki performansına bağlı çağrılması bana göre..
Popüler değil evet ancak Melo'yu görmüyorsa Scolari'nin teknik direktörlük zaafiyetidir.
Hajrovic'i ben daha ilk defa canlı seyrettim.Oyuna sonradan girdi ve hatasız oynadı bence.Hatta 1-2 pozisyonda çok güzel hareketlendi ama ona doğru pas atılmadı.Pasları çok olumlu,adam geçmesi de çok iyi biraz duracağı yerler de sıkıntı yaşıyor o da çok normal.
Sabri zaten Bursaspor maçlarının adamı.Yıllar önce şahane bir gol atmıştı Bursaspor'a.Geçen hafta Sabri'yi tartışmıştık aldığı para yüzünden umarım yanıltır buradakileri.
nannar
02.Şubat.2014, 23:34
nettirdik leeeee!!!!!!!!!
:D Burak golleri kaçırmasa şaka maka 10-0 bitecekti :n:
Bugünkü hırs ,heves ve kazanma arzusu devam ederse Trabzon deplasmanına kadar Fenerbahçe'li oyuncuların dizlerinin bağı çözülür.... Bu lig daha çok su götürecek anlaşılan.
europeanconquer
02.Şubat.2014, 23:37
Bu arada maç 0-0 bitseydi Burak Yılmaz'ın ne anası ne babası kalmamıştı.
Öyle goller kaçar mı yahu :D Valla iyi oynadı,en önemlisi pozisyona girdi ama son vuruşlar berbattı Burak'ın,neyse olur öyle.Önemli olan takımın gol atması.
attirson
02.Şubat.2014, 23:39
Burak her seferinde nasıl kaleciyi vurmayı basarıyor hayret ediyorum. :D Dısarı filan gitse neyse çat diye kaleciye atıyor topu. :D
byKpln
02.Şubat.2014, 23:51
Fanatik bir Fenerbahçe'liyim ve Melo keşke bizim takımda olsa diyorum :)
nannar
03.Şubat.2014, 00:09
Melo şu anda takımın yıldızı zaten.Adam 10 numara top oynuyor... Bu hırsı tüm takım yaşayınca 6-0 oldu. Sonunda oyuncular Melo'ya uydu
europeanconquer
03.Şubat.2014, 00:25
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2013/02/sneijder-iyi-ki-gelmi%C5%9F.jpg
Homer J.S
03.Şubat.2014, 02:11
Burak her seferinde nasıl kaleciyi vurmayı basarıyor hayret ediyorum. :D Dısarı filan gitse neyse çat diye kaleciye atıyor topu. :D
Ya sorma hocam deli etti beni yine ya :D Buna ragmen hatri sayilir golu var bu sezon da.
Futbol enteresan bir oyun tabi ki.
benzema35
03.Şubat.2014, 02:39
Sonunda özlediğimiz , beklediğimiz Galatasaray'ı izledik :D
Adamsın Wesley Sneijder :)
William Rookwood
03.Şubat.2014, 02:48
Maçın özetini şimdi izledim. İlk goldeki Melo'nun deparı nedir arkadaş. Hem mükemmel bir depar atıyor hemde mükemmel bir pas atarak topu Sneijder ile buluşturuyoruz. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyum.
alexdeozil
03.Şubat.2014, 02:53
Vay be 6-0 bitti tebrikler Gs güzel top oynadı.
xwerswoodx
03.Şubat.2014, 03:15
Böyle oynayıp atamasalar ağzımı açıp bir şey demem, keşke hep böyle oynasalar...
Bugünün en kötüsü yine bizi hiç yanıltmayan Burak Yılmazdı, ek olarak en güzel gol bence hazırlanış bakımından 1. goldü, son golde görülmeye değerdi yani, en iyi kurtarış bence Muslera'nın, Kazım'ın sert kafasında resmen uçarak topu kesmesiydi :p ek olarak 2. gol bana Fenerbahçenin yine 14. dk mıydı Alexin bize uzaktan attığı golü andırdı :p oda sol köşeye atmıştı yanlış hatırlamıyorsam, hemen hemen benzer bir vuruştu :p
Kerem-19
03.Şubat.2014, 13:19
Takım şampiyon gibi oynadı dün.Maç ile söylenicek pek bir şey yok aslında her şey ortada.İnşallah maç seçme alışkanlıkları son bulur kalan son 15 maçı bu oyunla değil de en azından bu hırs bu istek bu arzuyla tamamlarlar o zaman istediğimiz hedeflere ulaşırız zaten.Puan farkı falan hikaye.
jevox06
03.Şubat.2014, 13:25
Bu maçtan sonra bizim oyuncuların kesinlikle maç seçtiğine kanaat getirdim. Bak isteyince nasıl bomba gibi oynuyorlar. Bu arada Muslera'nın eldivenlerinde zamk mı var nedir adam bir tane top sektirmedi. Sanki top eldivenlerini yapışıyor gibiydi.
byariff
03.Şubat.2014, 14:58
http://i.imgur.com/dogKNsv.jpg
europeanconquer
03.Şubat.2014, 15:07
https://pbs.twimg.com/media/Bfi0zccCYAIYkpU.png:large
Wesley Sneijder timsaha geldi :D
William Rookwood
03.Şubat.2014, 15:26
Eve geldiğimde maçın 70. dakikası oynanıyordu. Maçı açtığımda skor tabelasına baktım ve görüntününde kötü olmasından dolayı 5 ile S karışımı bir rakam duruyordu orada. İlk olarak skoru 5 gördüm ancak beş değil ikidir o dedim. Tam ekran yaptığımda 5-0 olduğunu görünce gözlerime inanamadım. :D Bursaspor gibi bir kulübü 6-0 yenmek, yıllardan sonra aldığımız en büyük galibiyet. Tabii bu skorun olmasında etken rol oynayanlardan biride Mancini'dir. Genelde Türk hocalarımız maçın skoru 3-0 4-0 olduğunda daha fazla atmayın şeklinde talimatları olur. Özellikle Fatih Terim döneminde böyle bir durum vardı. (Ankaragücü maçı) Ancak futbolda gol atmanın bir ayıbı yok, aksine böyle skorlar oyuncuları daha çok motive eder.
urwrdskkn
03.Şubat.2014, 16:29
demekki bu kadar farklı kazanmamız için benim başımı iyice kaşıyıp canımın sıkılması gerekiyormuş :D vallahi ben bu skora halen daha inanmakta zorluk çekiyorum. 6-0 gibi bir skor özellikle bursa gibi 2 sezondur yenmekte büyük problem yaşadığımız bir rakibe karşı bu kadar üstün oyun ile 6 gol atmak her baba yiğidin harcı değildir ancak bursa daum yüzünden başını çok yakacak batalla'yı ve pinto'yu bitiren daum'du bakalım bursa takımını bitirmez inşallah...
forzagiresun
04.Şubat.2014, 01:39
Çoğunuz kabul etmese de ortada bir dünya kupası gerçeği var oyuncular iyi oynamak zorundalar ben bu iyi performası buna bağlarken daumun taktiğinin de buna yağ sürdüğünü düşünüyorum. kazım sercan sestak üçlüsü defansa yardım etmezken ofansta da hiç varlık gösteremediler zaten bursa sercan volkan kazım ve tuncay gibi kariyeri düşüşe geçen oyuncuları niye oynatır anlamam.