View Full Version : Galatasaray - Eskişehirspor | STSL 20. Hafta
anil luque
07.Şubat.2014, 04:34
http://img834.imageshack.us/img834/9827/kq6h.jpg (http://img834.imageshack.us/i/kq6h.jpg/)
Night_Mare17
07.Şubat.2014, 04:41
Scolari'nin yardımcıları Melo ve Telles'i izlemeye geliyorsa neler neler olur bu maçta Melo deli oynarsa yine 3-4 atabiliriz. Arena'da bundan sonra farklı galibiyetler için inancım var ama deplasmanda yine işler eskisine dönebilir.
mwaru
07.Şubat.2014, 05:07
Galatasaray bu maçı rahat kazanacıktır diye düşünüyorum. Puan kaybı Antalya, Konya gibi ekipler karşısında olur diye düşünüyorum.
benzema35
07.Şubat.2014, 06:28
Rahat kazanıp , Fenerbahçe'yi baskı içine alalım ..
Suicider
07.Şubat.2014, 16:32
Eskişehir deplasmanı bizim için her zaman zor olmuştur.2 takım arasında ki son 4 maçın 3 tanesi 0-0, 1 tanesi ise 1-1 bitti.Kolay kolay deplasmanda gol atamıyoruz Es Es e.Geçen hafta kazandığımız maçın moraliyle bu maça farklı çıkacağımızı düşünüyorum.İlk tahminim kazanacağımız yönünde fakat bu hiçte kolay olmayacaktır.Berebere kalırsak ta çok şaşırmam açıkçası.
Redrum
07.Şubat.2014, 16:37
Eskişehir deplasmanı bizim için her zaman zor olmuştur.2 takım arasında ki son 4 maçın 3 tanesi 0-0, 1 tanesi ise 1-1 bitti.Kolay kolay deplasmanda gol atamıyoruz Es Es e.Geçen hafta kazandığımız maçın moraliyle bu maça farklı çıkacağımızı düşünüyorum.İlk tahminim kazanacağımız yönünde fakat bu hiçte kolay olmayacaktır.Berebere kalırsak ta çok şaşırmam açıkçası.
Maç Tt arenada :)
Suicider
07.Şubat.2014, 16:46
Maç Tt arenada :)
Bu hafta içerde oynadık diye deplasman sanıyorum ben :D Tamam ozaman kazanırız :icon_smile:
Bu arada ekleyelim kart cezası nedeniyle Drogba oynamayacak.
europeanconquer
07.Şubat.2014, 17:07
Galibiyet tabi ki çok önemli ancak ben iyi oyun istiyorum.Uğraşsınlar ki,sezon sonunda ''denedik'' diyebilsinler.
Yürüyedur Galatasarayım !
jevox06
07.Şubat.2014, 17:08
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Zemin iyi olursa pek zorlanmayız. Eskişehir'de sakat oyuncular var. 3-0 gibi net bi skor bekliyorum ben. Biz bu maçı kazanırız, fener puan kaybeder bizde antep maçındaki puan kaybına ağlarız kesin :D
Namzet
07.Şubat.2014, 17:25
Daum gibi Ertuğrul hoca da taktiksel hata yapmazsa -zorlu bir maç olsa da- Galatasaray bir adım önde
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Şubat.2014, 17:58
EsEs bu macta dayanamaz, GS evindeki hicbir macta galibiyetten uzak oynamadi. puan kaybettigi maclarda bile sayisiz gol kacirmisti. bu maci da rahat, 3-0 gibi bir skorla kazanirlar. ayrica EsEste transferle ayrilan veysel sari ve sakatlanan diego gibi onemli eksiklikler var. ndiaye gibi bir baska gucunu de kaybettiler. kesin favori GS, handikap garanti gibi.
uAburak89
07.Şubat.2014, 18:01
İçeride kazanıyoruz Mancini ile, elbet bu seri bozulacak ama umarım bu maç ile bozulmaz. Drogba önemli eksik. Çünkü yerine oynayacak oyuncu Umut ve çok formsuz. Gerçi Mancini bizleri ve rakibi şaşırtmaya bayılıyor, kadro tahmini yapmak zor. Sakatlık olmayan, güzel bir maç olur umarım, 4 maçtır gol yemiyoruz, yine gol yemeden kazansak harika olur.
nannar
07.Şubat.2014, 18:11
Eskişehirspor da inşallah Bursaspor gibi açık ve saldıran bir futbol oynar :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Şubat.2014, 18:14
Eskişehirspor da inşallah Bursaspor gibi açık ve saldıran bir futbol oynar :D
daum cok tilki ama mancini ondan da tilkiymis. daum zannetti ki 3-5-2 cikarlar yine ben de 4-2-4 le tehlikeli olurum. mancini de hemen mac icinde 4-3-3 e donerek daumu bertaraf etti. eskisehirden boyle bir surpriz beklemiyorum ben, her zamanki gibi kontrollu ve pas oyununu tercih ederler. ama bu yine de sonucu degistirmez, gs farkli kazanir.
E.Cartman
07.Şubat.2014, 18:43
Muslera Eboue Semih Burdisso Telles Ceyhun Selçuk Melo Hajrovic Emre Burak
Emre, Hajrovic 2'lisinden biri yerine Umut da oynayabilir. Burdisso yerine Salih oynayabilir.
Redrum
07.Şubat.2014, 19:16
Sneijder'i niye kestin manyak mısın :D bence burdisso veya eboue oynamayacak.
europeanconquer
07.Şubat.2014, 19:19
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/928995_Galatasaray_SK.jpg
Lokum lokum.
E.Cartman
07.Şubat.2014, 19:20
Sneijder'i niye kestin manyak mısın :D bence burdisso veya eboue oynamayacak.
Unuttum ben Sneijder'i ya :n::n: O kadar düşündüm bi de kim eksik diye :D
uAburak89
07.Şubat.2014, 19:26
Oğuzhan'ın düşündüğü kadronun çıkması çok olası, Hajrovic - Umut değişikliği olabilir gibi. Veysel'in de 18'de olacağını düşünüyorum. Burak Yılmaz gol kaçırma haklarını Bursaspor maçında kullanmıştır umarım, Drogba yokken hücumda Bursaspor maçı kadar etken olmamızı beklemiyorum, bulduğumuzu atmamız şart.
Rakipte en çok dikkat edilmesi gereken isim Erkan Zengin. Mancini ve ekibi genel olarak rakip analizi açısından başarılı, yine gereken önlemleri alırlar herhalde.
Redrum
07.Şubat.2014, 19:28
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/928995_Galatasaray_SK.jpg
Lokum lokum.
Bence de çok tatlı tam beklediğim kadro :D Burdisso takıma nasıl adapte olacak bilmiyorum bu formasyon eger başarılı olmaya devam ederse :D
europeanconquer
07.Şubat.2014, 19:31
Bence de çok tatlı tam beklediğim kadro :D Burdisso takıma nasıl adapte olacak bilmiyorum bu formasyon eger başarılı olmaya devam ederse :D
Sağ bekte yerli bir oyuncu oynadığı zaman stopere Burdisso geçer :D
Unuttum ben Sneijder'i ya :n::n: O kadar düşündüm bi de kim eksik diye :D
hattrick geliyo desene :schaf:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2604660&postcount=38
:D
byariff
07.Şubat.2014, 20:00
umarim kazaniriz guzel bir oyun bekliyorum yine , ama fark beklemiyorum 2-0 tahminim
kadroya gelirsek bende cihanin kadrodan dusunuyorum belki eboue yerine sabri oynar yada telles yerine sabri.
vivoperlei
07.Şubat.2014, 20:04
Özgür yine totem yapıyor anlaşılan.
Walter Sakana
07.Şubat.2014, 20:15
6-0'ın üstüne kadroyu pek bozacağını sanmıyorum. Bence geçen haftaki kadro çıkar, belki Sabri yerine Telles, bir de Drogba yerine Umut veya Hajrovic oynayabilir.
europeanconquer
07.Şubat.2014, 20:22
6-0'ın üstüne kadroyu pek bozacağını sanmıyorum. Bence geçen haftaki kadro çıkar, belki Sabri yerine Telles, bir de Drogba yerine Umut veya Hajrovic oynayabilir.
Öncelikle bu söylediklerim sana değil abi genel olarak söylüyorum.
Sol bekte Telles gibi orjin bir sol bek oyuncusu oynaya biliyorken istikrarı olmayan sağ bek oyuncusunu oynatmak pek akıl karı değil,üstüne üstlük bu oyuncu Sabri ise mümkün değil :D Belki falan değil yani,Telles varken Telles oynar bence.
Kısacası,artık o bölge Telles'in bölgesidir,alternatif olarak Sabri oynar, -ki sağ bekte oynadığından daha iyi oynuyor- Hakan ise zorunda olmadıkça sol bek oynamaz artık,pas dağıtan stoper görevi görüyor şimdilik.
Night_Mare17
07.Şubat.2014, 20:51
Umut mümkünse 18'e alınmasın. Ceyhun'un yerinde Veysel oynayabilir.
Walter Sakana
07.Şubat.2014, 21:06
Öncelikle bu söylediklerim sana değil abi genel olarak söylüyorum.
Sol bekte Telles gibi orjin bir sol bek oyuncusu oynaya biliyorken istikrarı olmayan sağ bek oyuncusunu oynatmak pek akıl karı değil,üstüne üstlük bu oyuncu Sabri ise mümkün değil :D Belki falan değil yani,Telles varken Telles oynar bence.
Kısacası,artık o bölge Telles'in bölgesidir,alternatif olarak Sabri oynar, -ki sağ bekte oynadığından daha iyi oynuyor- Hakan ise zorunda olmadıkça sol bek oynamaz artık,pas dağıtan stoper görevi görüyor şimdilik.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum da bu bir kural gibi bir şeydir futbolda; "Kazanan takım bozulmaz" kolay kolay. Hele hele şaşaalı bir şekilde kazanan takım hiç bozulmaz. Teknik direktör için büyük bir risktir çünkü kaybedersen "kazanan (veya harika oynayan) takımı bozdu, ondan kaybetti" denir.
Sabri harika oynadı diyor herkes, ben özeti izledim sadece. Sabri o kadar iyi oynadıysa ve sen ertesi hafta onu kesersen oyuncu "ağzımla kuş tutsam ilk 11'e giremem demek ki" diye düşünür. Oyuncuyu kaybedersin. Yoksa ben de Telles'in bir an önce oynamasını istiyorum.
FB'de Sow'u hatırlamıyor musun ilk 11'e giremiyordu aynı sebepten, düşün Sow gibi bir oyuncu... Doğrusunu yaptı bence o dönem Ersun Yanal, diğer oyuncuların (Sow yerine oynayan) saygısını kazandı ve o oyuncular "hoca hakedene formayı veriyor" diye düşündüler o sayede.
Ha dediğin gibi Sabri konusu daha farklı, orjinal bölgesi olmadığı için ve geçen hafta mecburiyetten o bölgede oynatıldığı için. Bakalım ne yapacak Mancini :)
xwerswoodx
08.Şubat.2014, 00:21
Eskişehir Fenerbahçeye karşı kazanıp iyi bir hava yakaladı, eğer Galatasaray bu maçı ciddiye alırsa Bursaspor maçı gibi olabilir sonu
Nedvedmania
08.Şubat.2014, 00:26
Tribünler çok dolu olacak. Bilet bulamıyorum :uzgun:
europeanconquer
08.Şubat.2014, 21:31
Sneijder yazıyordu yine :n:
Walter Sakana
08.Şubat.2014, 21:39
Nasıl oynuyor takım? Geçen haftaki hava var mı?
europeanconquer
08.Şubat.2014, 21:39
Chedjou 2-0 yaptı.
36.dakika oynanıyor maçta.
burak ve chedjou nun golleriyle 2-0 öndeyiz , forum açılmış canlansın biraz buralar :D
europeanconquer
08.Şubat.2014, 21:41
Nasıl oynuyor takım? Geçen haftaki hava var mı?
Güzel oynuyorlar güzel,Eskişehir Bursa'ya göre pas yapabiliyor.
Güzel oynuyorlar güzel,Eskişehir Bursa'ya göre pas yapabiliyor.
aynen istekliyiz en azından umarım deplasmanlarada yansıtırız
bu arada 19:39 da aynanda 3 kişi cevap yazmış :D
Walter Sakana
08.Şubat.2014, 21:45
aynen istekliyiz en azından umarım deplasmanlarada yansıtırız
bu arada 21:39 da aynanda 3 kişi cevap yazmış :D
21:39? İstanbul'da saatler 2 saat ileri mi Türkiye genelinden? :D
21:39? İstanbul'da saatler 2 saat ileri mi Türkiye genelinden? :D
forum saati 2 saat ilerdeydi benim unutmuşum onu :D düzeltmeye üşeniyorum (cc)
Walter Sakana
08.Şubat.2014, 21:47
Geçen haftaki kadrodan 1'i zorunlu 3 kişi değişmiş. Semih, Eboue ve Drogba yerine Chedjou, Telles, Hajrovic... Sabri reis 11'de Oğuzhan dedim sana :)
İlk golün asistini Hajrovic yapmış galiba?
byariff
08.Şubat.2014, 22:41
hayrovic guzel asist yapti , fizik olarak hazir degil ve oyun icinde cok kayboluyor.
byariff
08.Şubat.2014, 22:53
3-0 umut bulut , mac bitti tebrikler aslanlar guzel bir galibiyet oldu
1.gol https://vine.co/v/MW7ZDbeMrB0
2. gol vine.co/v/MW7iKnZ2UMe
3. gol vine.co/v/MW7Y6Vz1X01
umut attı 3-0 burakın assist çok iyiydi
jevox06
08.Şubat.2014, 22:57
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Zemin iyi olursa pek zorlanmayız. Eskişehir'de sakat oyuncular var. 3-0 gibi net bi skor bekliyorum ben. Biz bu maçı kazanırız, fener puan kaybeder bizde antep maçındaki puan kaybına ağlarız kesin :D
İlk totemim tuttu. Umut sayesinde 3-0 bitti maç :) İnşallah diğer dediklerimde tutar.
europeanconquer
08.Şubat.2014, 22:57
Geçen haftaki kadrodan 1'i zorunlu 3 kişi değişmiş. Semih, Eboue ve Drogba yerine Chedjou, Telles, Hajrovic... Sabri reis 11'de Oğuzhan dedim sana :)
İlk golün asistini Hajrovic yapmış galiba?
Abi Drogba zorunlu,Semih'de zorunlu,hastaydı,Semih hasta olmasa Eboue oynardı sağ bekte :)
Night_Mare17
08.Şubat.2014, 22:58
Türk Telekom Arena resmen şampiyonluk kokuyor ama 2. yarı daha deplasmanı kokutamadık :D
E.Cartman
08.Şubat.2014, 23:06
Bu takım bi harika dostum :D Totem de 2'de 2 oldu beyler, Sneijder'i tamamen siliyorum kafadan artık :zuhaha
ozan42
08.Şubat.2014, 23:09
Telles nasıl oynadı beyler kimse bassetmemiş
William Rookwood
08.Şubat.2014, 23:12
3423425264 gün sonra duran toptan kafa golü attık başka bir şey istemem artık. :D
Nocna Mora
08.Şubat.2014, 23:12
Telles iyiydi, iyi bindiriyor, tekniği iyi, zamanla daha da iyi olacaktır fakat kondüsyonu çok düşük. 60'tan sonra düştü oyundan, pozisyonunu sık sık kaybetti. Çok atak yedik sol kanattan.
Hajrovic oldukça etkiliydi. Ayaklarına çok hakim, tekniği muazzam. Asistteki pası çok güzeldi. 2-3 tane de pozisyon yarattı çok etkili oldu. Ve sık sık sağ kanatta yardıma geldi. Oyunda gözükmüyor gibi olmasının nedeni buydu. Hem savunmada hem hücumda oldukça etkili oynadı. Beğendim ben baya.
Chedjou maçın başında savruk ve güvensizdi. Golden sonra kendine geldi.
Takım olarak oldukça iyiydik. İlk 30 dakika inanılmaz bir önde baskı ile rakibi sürklase ettik. İkinci yarıda da sahayı iyi parselleyip, iyi savunma yapıp kontralara çıktık. Ceyhun'un top rakibe geçer geçmez yaptığı etkili pres göze çarptı. İyiydi. Kendine geliştirmeye devam ediyor.
sakary Ali
08.Şubat.2014, 23:17
Eskişehir'de 1-2 kaliteli, sonuç yapacak adam olsa çok çok daha tehlikeli takım olurlar. Sağlam'ın daha büyük bir takımda yeniden görmek istiyorum açıkçası. Beşiktaş döneminden sonra çok fazla ilerleme kaydetti.
zeck17
08.Şubat.2014, 23:18
Arenadaki son 8 maçta 1 gol yedik
Bu da Mancinin etkisi
https://pbs.twimg.com/media/Bf-XhLpCMAERDTP.jpg:large
Gncl1905
08.Şubat.2014, 23:22
Muslera'dan Burak'a kötü oynayan yoktu. Şu formu deplasmanlara da taşıyabilirsek iyi olacak.
Bu arada hakem penaltımızı da yedi söylemeden geçmeyeyim.
europeanconquer
08.Şubat.2014, 23:22
Bakın kimi bulmuşlar;
https://pbs.twimg.com/media/Bf-WDSvCQAEvhwM.jpg:large
Nocna Mora
08.Şubat.2014, 23:25
Bakın kimi bulmuşlar;
https://pbs.twimg.com/media/Bf-WDSvCQAEvhwM.jpg:large
Bir de yazsaydın kim olduğunu çok güzel olurdu :D
endoğan adilli
europeanconquer
08.Şubat.2014, 23:27
Tanısaydın :n:
Night_Mare17
08.Şubat.2014, 23:30
Havalimanına indiğinde giydiği montu giymiş bende ordan tanıdım izlerken :D
E.Cartman
08.Şubat.2014, 23:38
Chedjou'nun golüne çalışıldığı çok belli. Burak stoperlerin birini aldı, Ceyhun Servet'i çok güzel kesmiş. Ayrıca en güzel yönü DURAN TOP GOLÜ :n::n:
Telles çok iyiydi bence.Sabri'yi çok beğeniyorum haftalardır hele bu maç daha da iyi oynadı.Kötü oynayan yok kısacası teker teker hepsine iyi oynadı demeyelim tebrikler Galatasaray.
Nocna Mora
08.Şubat.2014, 23:51
-kızıp darılmaca yok. kendisi galatasaray futbol takımını yavaşlatan en büyük etmendir. maçları izleyenler fark eder zaten ama bugün oynanan 8 şubat 2014 galatasaray eskişehirspor maçında da çokça belli oldu zira takım makine gibi tek pas yaparken top selçuk'a geldiği anda selçuk topu ayağında gereğinden fazlasını tutuyor. geri kalanda iyi ama ayağında topu fazla tutmaktan vazgeçse ve daha sade oynamaya başlasa çok daha iyi olur takım açısından çünkü artık geçen iki seneden fark olarak takımı ileri çıkartan tek futbolcu konumunda değil selçuk. fark etmiyor olabilir ama bu ağır oyunuyla takımın oyununu baltalıyor bazı bölümlerde.
-mustafa sarp ilan edilmez ancak çok yavaş oynadığı gerçeği de göz ardı edilmemeli. mancini'nin kafasındaki oyun sert bir pres ve hızlı paslarla rakibi hazırlıksız yakalamak. ancak selçuk topu ayağına aldığında en az 4-5 saniye bekliyor ve etrafında 1 kere dönüyor. bu da eleştirilecek bir huy. kimse eleştirilemez değil. ayrıca daha önce de belirtildiği gibi, sürekli burak yılmaz'ı araması artık onun adına bir handikap olmuştur. burak'a bakmaktan etrafındaki boş adamları göremiyor. inşallah bir an önce 1,5 yıl önceki haline döner, bizde övmeye doyamayız.
Selçuk hakkında gssözlük'ten bir kaç yorum. Bende katılıyorum, çok yavaşlatıyor oyunu.
Ayrıca Sabri müthişti, belirtmemek olmaz. İnanılmaz formda.
William Rookwood
08.Şubat.2014, 23:53
Sabri reyiz bu maçta çok iyi oynadı. Hele o maçın sonlarına doğru ver kaç yaparak ceza sahasına indi ve plase bir şut vurdu. Kafasına bant taktığı için uzaktan bakınca Sneijder zannettim. :n:
nannar
09.Şubat.2014, 00:40
Kaldı 4....:cool:
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Şubat.2014, 00:46
EsEs bu macta dayanamaz, GS evindeki hicbir macta galibiyetten uzak oynamadi. puan kaybettigi maclarda bile sayisiz gol kacirmisti. bu maci da rahat, 3-0 gibi bir skorla kazanirlar. ayrica EsEste transferle ayrilan veysel sari ve sakatlanan diego gibi onemli eksiklikler var. ndiaye gibi bir baska gucunu de kaybettiler. kesin favori GS, handikap garanti gibi.
keske skor oynasaymisim, tam isabet :D
fikstur avantaji bu maclarla esitlenmis oldu. yarin fener kazanirsa cok onemli bir viraji gecer. kazanamazsa da durum esitlenmis olur, buna ragmen 4 puan fark devam etmis olur. esas yaris yarindan sonra basliyor. fener icerdeyken gs disarda oynamaya baslayacak. cicim haftalari gecti, esas sinav haftaya :p
uAburak89
09.Şubat.2014, 00:50
Gol yemedik, Muslera'nın hastasıyız.
Duran toptan gol bulduk, çalışmalar meyvesini verecek gibi.
Burak Yılmaz 1 gol 1 asist, Hajrovic asist, çok iyi.
Erken gol, pres, ciddiyet artılar, ikinci yarı bazı oyuncuların maçtan düşmesi, kondüsyon sorunları eksiler.
Drogba olmayınca hücumda top tutma ve Sneijder'ın etkinliği azalıyor. Önemli.
Bu sistemde Hakan Balta da, Sabri de bol bol forma şansı bulur. Artık rakamlara (3-5-2,4-4-2,4-3-3 vs) takılmamak lazım. Maç içinde de değişiyor, hücum & savunmaya göre de değişiyor çünkü.
Güzel galibiyet, devamı gelsin, gelmeli.
Nedvedmania
09.Şubat.2014, 16:06
Efsane bir tribün oldu efsane. Hayatımda gittiğim en iyi ilk 5 maça girer.
He birde tribünde 70 meşale vardi. Normalde tamami yakilacakti ama sadece 10 15 tanesini taktik. Zaten o da yeterli oldu. Kokusu yeter :)
Efsane bir tribün oldu efsane. Hayatımda gittiğim en iyi ilk 5 maça girer.
He birde tribünde 70 meşale vardi. Normalde tamami yakilacakti ama sadece 10 15 tanesini taktik. Zaten o da yeterli oldu. Kokusu yeter :)
iyi ki yakmamışsınız beşiktaş maçı öncesi ceza almamak gerek
Unsal123
09.Şubat.2014, 16:36
Aynen , ceza vermek için her şeyi yapıcaklar , küçük bir şey olsa bile.
Nedvedmania
09.Şubat.2014, 17:21
Bir sonraki maç Antalyasporla kupa maçı. O yüzden ceza alsaydık o maça yansıyacaktı :)
Bir sonraki maç Antalyasporla kupa maçı. O yüzden ceza alsaydık o maça yansıyacaktı :)
vermişken 2 maç ceza verirler zaten bişey olsada ceza versek diye yer arıyolar :D bide kupa maçıda olsa ceza almamalıyız bence :D
uAburak89
09.Şubat.2014, 18:37
http://giant.gfycat.com/TeemingEdibleBlackrhino.gif
Dilenmeyelim de taşa mı dönelim? Sözleşmeyi kaptı yatar diyenlere nazire yaparcasına her maç daha da iyiye gidiyor aslan Melo!
William Rookwood
09.Şubat.2014, 18:43
Geçen sezonun sonlarına doğru toparlanmıştı, alınsın diye mücadele ediyor diyenler oldu. Hatta bunu diyenlerden bir kaç tanesi de televizyonda futbol yorumculuğu yapıyor. :) Bu sezonki performansı ile herkesi ağzı açık bir şekilde bıraktı Melo. Hep böyle devam eder inşallah. :)
uAburak89
09.Şubat.2014, 19:15
Dün maç 1-0'ken, penaltı + kırmızı kartı es geçti hakem. Kazandık diye pek konu edilmiyor ama Mancini gönderme yapmış maç sonunda. Böyle naif olmamak, kazandık diye sessiz kalmamak lazım.
Ülke de artık bağıran haklı, ne kadar pisliğe batarsan bat sesin çok çıkıyorsa haklısın. Biz genel olarak sessiz kalmayı tercih ediyoruz veya konuşursa da Şükrü Ergun konuşuyor ki konuşmasa daha iyi, bu tutumdan hoşnut değilim.
europeanconquer
09.Şubat.2014, 19:17
Şükrü Ergün konuşmasın,konuştukça nefret ediyorum adamdan,sessiz kalalım,sessiz kalmak iyidir.Sahaya bakalım,oynayalım,oynamaya çalışalım.
uAburak89
09.Şubat.2014, 19:21
Tabii ki oynayalım, çatır çatır hem de. Ama oyuncunun adı çıkıyor ve hakem niyet okuyorsa, kesin atmıştır diye düşünüp gördüğünü çalmıyorsa bu sıkıntı. Eşit şartlarda mücadele etmek lazım.
europeanconquer
09.Şubat.2014, 19:23
Tabii ki oynayalım, çatır çatır hem de. Ama oyuncunun adı çıkıyor ve hakem niyet okuyorsa, kesin atmıştır diye düşünüp gördüğünü çalmıyorsa bu sıkıntı. Eşit şartlarda mücadele etmek lazım.
Hakem kararlarına değinmek istemiyorum ben,değinirsem susmam ama en basitinden Karabük maçında sanırım,gole giderken maçı bitirmişti.O sırada maç 1-1 olsaydı statdan sağ çıkamazdı herhalde.Şampiyonluğu 1 averajla kaybedersek kim soracak onun hesabını ?
Neyse işte bu yüzden değinmek istemiyorum hakem kararlarına.
xwerswoodx
09.Şubat.2014, 19:54
Fenerbahçenin yenildiğine sevinsem mi, antepte kaybettiğimiz puana mı ağlasam bilemedim...
jevox06
09.Şubat.2014, 21:24
@xwerswoodx demiştim abi ben. vallaha keşke iddaa oynasaydım :D