PDA

View Full Version : Kasımpaşa - Beşiktaş | STSL 15. Hafta (Erteleme Maçı)

IcedEarth
11.Şubat.2014, 12:01
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/849/1ghw.jpg (https://imageshack.com/i/nl1ghwj)

anil luque
11.Şubat.2014, 13:58
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Gerek ilk maçta ve sonrasında yaşananlar (Kasımpaşalı yöneticilerin açıklamaları vs) gerekse Fenerbahçe'nin üst üste 2 mağlubiyeti sonrası azalan fark.

Gaziantepspor maçının özellikle ilk yarısının genelinde ve ikinci yarının %60'a yakın bir diliminde oynanan oyun iştahımızı iyice kabartıyor galibiyete dair. Aynı oyunu sahaya yansıttığımız vakit son haftalarda yokları oynayan Kasımpaşa'ya sahayı dar ederiz gibime geliyor.

İnşallah gülen taraf biz olacağız. Başarılar KARTALIM !

..JoaQuiN..
11.Şubat.2014, 14:03
Beşiktaş bu maçı bırakmaz.Kazanır.
Ama Kasımpaşa Fener maçının olduğu haftaya bu maçı vermek bana manidar geldi.

anil luque
11.Şubat.2014, 14:07
Beşiktaş bu maçı bırakmaz.Kazanır.
Ama Kasımpaşa Fener maçının olduğu haftaya bu maçı vermek bana manidar geldi.
Ne açıdan manidar dostum merak ettim ?

resoag
11.Şubat.2014, 14:15

+1 desem yalan olmaz ama zaten bu maçtan dolayı ban yemiştim sonuç ne olursa olsun Reşit susar :zuhaha

Onun yanı sıra ben halen kimin oynayıp oynayamayacağını merak ediyorum adamakıllı bir açıklama göremedim hala :)

Fenerbahçe'nin haklı/haksız puan kayıpları sonuç olarak zirve yarışını kızdırdı. Bence bu maçı yendiğimiz taktirde şampiyonluk yarışına tekrar girmemizin yanında ŞL'ye katılmayı kesinleştirmiş olacağız :0:

uAburak89
11.Şubat.2014, 14:17
Beşiktaş ağır favori ama bana nedense beraberlik çıkacakmış gibi geliyor ve bu temenni değil, çünkü istediğim Paşa galibiyeti, Beşiktaş ensemizde rahatsızım bu durumdan.

Umarım bu sefer herhangi bir skandal olmaz, güzel bir maç izleriz.

anil luque
11.Şubat.2014, 15:00
O maçta cezalı olanların bu maçta oynayabilecek olmaları nasıl bir iş bu arada bilen varsa açıklayabilir mi bana ?

Namzet
11.Şubat.2014, 15:19
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum skor tahminim 3-1

besiktas1903
11.Şubat.2014, 15:44
O maçta cezalı olanların bu maçta oynayabilecek olmaları nasıl bir iş bu arada bilen varsa açıklayabilir mi bana ?

Emin degilim ama galiba cezali olanlar oynayamayacaklar ama sakat olanlar oynayabilir.

sakary Ali
11.Şubat.2014, 16:34

Hiç bir erteleme maçında o hafta cezalı olanlar oynamasın diye bir uyarı görmedim. Ek olarak tabi şunu sormak lazım o hafta cezalı olanların cezasından o tamamlanmayan maçı düştüler mi?

..JoaQuiN..
11.Şubat.2014, 17:12

Maç oynanalı olmuş hemen hemen 2 ay.2 aylık süre zarfında araya devre arası girdi bir sürü ara girdi.Ama TFF maçı Kasımpaşa Fenerbahçe maçınının olduğu haftaya verdi.Bu açıdan manidar dostum.

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2014, 17:17
O hafta cezalı olanlar bu maçta oynarlarsa-ki oynayabilirler deniliyor-o zaman aldıkları cezalarını hiç çekmemiş olacaklar,böyle de saçma bir şeyi bizim federeasyon yapabilir,şaşırmıyorum.:) Neyse,bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor zirve yarışından kopmamamız için.Biz formdayız ve Kasımpaşa düşüşte ama bizim takım hala güven vermiyor malesef.Bu sezon rahat kazanacağımız bir çok maçı kazanamadık.

uAburak89
11.Şubat.2014, 18:02
Ilk maçta cezalı olanlar ve yeni transferlerin oynayamaması lazım. Bu kadar basit bir konuda bile net bilgilendirme yapamazken futbolda devrim yapmak istediğini söyleyen TFF'den daha kötüsünü görmedim, bir daha da görmeyiz herhalde.

Börk
11.Şubat.2014, 18:06
Umarım Beşiktaş kazanır eğer kazanamazsa bende kazanamam :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 20:08
@bork

biz arkadasla bu maca 3,5 ust oynamistik. 2-1 bitince kupon o mactan yatti, nolcak simdi :zuhaha

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2014, 21:16
Babel ve Adem ilk 11'de.Talimatlara göre bu maçta oynamamaları gerekiyormuş,öyle diyenler var.Zaten mantıken de oynamamaları gerekiyor.Bakalım neler olacak.

Bu arada bizim ilk 11'miz: Tolga Zengin, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Hugo Almeida

uAburak89
11.Şubat.2014, 21:20
Ben baktım talimata bir şey anlamadım. Kasımpaşa araştırma yapmıştır herhalde. Yoksa kafadan gitti puanları. Maçtan sonra karar verseler bunların hiçbiri sorun olmayacaktı.

ozan42
11.Şubat.2014, 21:20
Dany neden kesildi onu anlamadım, acaba yeni transfer olduğu içinmı oynuyamıyor ?

footballer33
11.Şubat.2014, 21:27
Dany neden kesildi onu anlamadım, acaba yeni transfer olduğu içinmı oynuyamıyor ?
Statü gereği oynayamıyor yeni transferler. Jones sağlam olsa o da oynamayacaktı. Kasımpaşa'da da Alparslan ve Tunay yok. Bundan 10 sene evvel F.Bahçe-Rize maçı tekrar edilmişti ve yeni transfer Nobre sahadaydı, üstelik 2 de gol atmıştı. Yeni transferlerin oynayamaması enteresan yani. Hadi diyelim ki, bu maç ilk yarıya ait ve o sırada takımda, devre arasında transfer edilen futbolcular yoktu, peki yine o maçta cezalı olanların bu maçta oynayabilecek olması nedir, ne alakadır? Öyle ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki her şeyi, ne nedir biz bile bilmiyoruz şu aşamada!

Maça gelirsek, uzatmaya gerek yok. Çıkıp kazanacağız ve yolumuza bakacağız.

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2014, 21:33
Ben baktım talimata bir şey anlamadım. Kasımpaşa araştırma yapmıştır herhalde. Yoksa kafadan gitti puanları. Maçtan sonra karar verseler bunların hiçbiri sorun olmayacaktı.

Bizim Anıl (anilton) twitter'dan bununla ilgili bir şeyler yazmış.Merak ediyorsan eğer oradan bakabilirsin.

https://twitter.com/aniltonkartal

uAburak89
11.Şubat.2014, 21:37
Bizim Anıl (anilton) twitter'dan bununla ilgili bir şeyler yazmış.Merak ediyorsan eğer oradan bakabilirsin.

https://twitter.com/aniltonkartal

Gördüm onun yazdıklarını da, farklı yorumlayan da çok kişi var. Oynar diyenler kabaca şöyle açıklıyor, bu adamlar eğer ilk maçta cezalarını çekmemiş sayılacaksa, takip eden lig maçında oynamamaları lazımmış. Yani Kasımpaşa, Beşiktaş'tan sonra kimle oynadıysa o maçta olmamaları gerekiyormuş. Tabii bizim TFF çok geç karar aldığı için böyle bir ihtimal hiç olmadı bile. Bence bu iş kılıfına uydurulur, haklı haksız tam anlamadım çünkü herkes farklı yorum getiriyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 21:49
karman corman bir konu bu, icinden cikilacak gibi degil. konuyu bu kadar uzatirsan sonunda olacagi bu. TFF yine bir isi arapsacina dondurdu. cok daha cabuk karar verilmeli, gereken yapilmaliydi. gun gibi ortada olan bir sey icin 1 ay beklenir mi. baska isin mi var? otur sabaha kadar cozumle. trajikomik bir mesele. kim ne derse hakli su durumda, kanun mu kaldi ulkede zaten :D

Nocna Mora
11.Şubat.2014, 21:53
Erteleme kararı çıkan maç oynandı sayıldığı için, cezalı oyuncuların cezalarını çektiği söylenmiş. Saçmalık.

Ralph
11.Şubat.2014, 22:02
Şu meşhur Barça taktiğini yapıyoruz. Topu kaybeder kaybetmez hemen basıyoruz. Çok hoşuma gitti bu olay. Geçen maçta da bu vardı.

resoag
11.Şubat.2014, 22:24
Biraz fazla mı top kaybediyoruz ne , geçen yılki Bursa maçı aklıma geldi top kaybından 2-3 gol yediğimiz sonu benzemen inşallah ..

GOOOOL : Almeidaa , yazmamı beklemiş valla adam :zuhaha

Ralph
11.Şubat.2014, 22:26
Olcay her geçen gün beni utandırmaya devam ediyor. Almeida'da öyle. Umarım yüzümü kızartmaya devam ederler.

resoag
11.Şubat.2014, 22:31
Olcay her geçen gün beni utandırmaya devam ediyor. Almeida'da öyle. Umarım yüzümü kızartmaya devam ederler.

Açıkça söylemek gerekirse ben Olcay'ı hep savundum ama bu sene başında Almeida gitmesini en çok istediğim kişi haline gelmişti. Şimdi ise sözleşmesi uzatılsın yeter diyorum.

Bugünlerde en çok sevindiğim şey ise eskiden büyük oyunculardan sakatlık vb. olunca (Q7, Fernandes, Simao, Sivok, ..) mağlubiyet olasılığı artıyor. Artık tüm takım oynadığı için bir kişinin ayağına bakmıyoruz :)

uAburak89
11.Şubat.2014, 22:44
3 pozisyon 3 gol, Beşiktaş bilenmiş de çıkmış maça. Paşa kötü gidişe devam edecek gibi, haftasonu Fenerbahçe de fark atar.

Ralph
11.Şubat.2014, 22:47
Aman nazar deymesin, "birilerinin eli deymesin" nede olsa tehlikeli takım yeniyoruz.

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2014, 22:54
Üçüncü golü göremedim ya,Veli atmış.:D Neyse sonra bakacağız artık.Çok iyi gidiyoruz,bakalım takım klasik rahat giden maçı zora sokma alışkanlığını bu maçta da gösterecekmi? İnşallah olmaz da rahat bir maç seyrederiz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 22:55
kasimpasa balon takimmis, gozumuzde fazla buyuttuk galiba. fikstur geregi kolay maclari arka arkaya yaptiklarindan olsa gerek yukari firladilar. iyi takim 45 dakikada 3 gol yemez, her anadolu takimi gibi kasimpasa da ilk yaridaki aldigi puanlar sayesinde kumede ancak kalabilecek galiba :) daha once manisa ve antalyada oldugu gibi.

hatta simdi bir klasik yasanir ve sota da 1-2 hafta icinde kovulur :)

byariff
11.Şubat.2014, 23:00
Malkocoglu

https://pbs.twimg.com/media/BgNuSLFIcAA5tOf.jpg

resoag
11.Şubat.2014, 23:01
O değil de Kasımpaşa demişti ya beşiktaş la 10 maç yapsak hepsini kazanırız diye şimdi ne yapıyor o amca acaba :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 23:02
@byariff

bu fotograf iptal edilen mactan kalma degil mi :zuhaha
tam turk tipi olmus, bize hemen uyum sagladi hugo

europeanconquer
11.Şubat.2014, 23:08
Serdar atıldı Beşiktaş'ta,eğer önceki maçlarda ki gibi oyundan koparsa Beşiktaş,sıkıntılı dakikalar olabilir.

uAburak89
11.Şubat.2014, 23:08
kasimpasa balon takimmis, gozumuzde fazla buyuttuk galiba. fikstur geregi kolay maclari arka arkaya yaptiklarindan olsa gerek yukari firladilar. iyi takim 45 dakikada 3 gol yemez, her anadolu takimi gibi kasimpasa da ilk yaridaki aldigi puanlar sayesinde kumede ancak kalabilecek galiba :) daha once manisa ve antalyada oldugu gibi.

hatta simdi bir klasik yasanir ve sota da 1-2 hafta icinde kovulur :)

Şota Trabzonspor'a, Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Şubat.2014, 23:19
Şota Trabzonspor'a, Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya.

bence ikisi de cuk oturmus :D cok mantikli :)

resoag
11.Şubat.2014, 23:20
Serdar'ı beleşe Antep'e versek keşke :D

Ralph
11.Şubat.2014, 23:24
Serdar'ın yaptığı iş değil. Bekle ki şimdi maç bitsin.

byariff
11.Şubat.2014, 23:26
@byariff

bu fotograf iptal edilen mactan kalma degil mi :zuhaha
tam turk tipi olmus, bize hemen uyum sagladi hugo

yok abi , bi maca ait o biyik. :D

ozan42
11.Şubat.2014, 23:31
Bu maç için değil sezon başından beri performansı için diyorum bu Serdarı alalım diyen yöneticimize selamımızı iletiyorum. :D

Ralph
11.Şubat.2014, 23:47
Başbakan 3 çocuk istiyordu değil mi? :)

GeNç KaRTaL
11.Şubat.2014, 23:58
Takımın kimyasına ters rahat maç tamamlamak.:) Neyseki bu sefer 3 tane atıp gol yemedik de,diken üzerinde seyretmedik maçı.İşte tam olarak bu yüzden maçtan önce takımın güven vermediğini söylemiştim.Yoksa yükselişe geçmişken ve karşımızda düşüşte olan bir Kasımpaşa varken galibiyet kaçınılmazdı.Şu öne geçip,hatta farkı artırmışken maçın kontrolünü kaybetme sorunumuzu da bir şekilde çözersek,bu galibiyetle birlikte yeniden şansımızın yükseldiği zirve yarışında daha iddialı oluruz.Şimdi önümüzde Bursa ve Galatasaray gibi iki zorlu mücadele bulunuyor.Umarım iki maç sonunda tekrar zirveden uzaklaşmamış oluruz.

Esssteban
12.Şubat.2014, 00:03
Demek ki kurallara göre oynayınca böyle oluyormuş :)

GeNç KaRTaL
12.Şubat.2014, 00:11
Hugo Başgan :D

https://twitter.com/FourFourTwoTR/status/433325009159733248/photo/1/large

Redrum
12.Şubat.2014, 00:14
Hugo Başgan :D

https://twitter.com/FourFourTwoTR/status/433325009159733248/photo/1/large

Hani photoshopla tesbih ? :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Şubat.2014, 00:18
ikinci yari fenerin rakipleri sadece mac kazanmiyorlar, ilk yaridan rakipleri 3luyorlar :zuhaha

ozan42
12.Şubat.2014, 00:20
Hahaha Almeida tam türk olmuş bu kadarmı uyum sağlar bir adam :D

footballer33
12.Şubat.2014, 00:30
Çok temiz bir galibiyet oldu. :) İyi futbol oynayamadık; ama çok iyi mücadele ettik ve Serdar Kurtuluş gereksizinin kırmızı kart görmesine rağmen kalemizde gol görmeden çok net bir galibiyet aldık. Maç tekrar edilirse sahaya çıkmayız diyen Kasımpaşalı yöneticiler keşke gerçekten çıkmasaymış maça. Bizi de yormamış olurlardı. :icon_smile: Bu galibiyet hem o yöneticiye hem de 10 maç yapsak 10'unu da alırız diyen başkanlarına armağan olsun. :)

GeNç KaRTaL
12.Şubat.2014, 01:08
ikinci yari fenerin rakipleri sadece mac kazanmiyorlar, ilk yaridan rakipleri 3luyorlar :zuhaha

Abi bilmiyorum maçı seyrettin mi ama ilk yarıdan 3-0 genelde çok baskın bir futbol sonucu elde edildiği için her maç için öyle bir izlenim verir ama biz öyle bir futbol oynamadık bugün.Burak yazmış ilk yarı bitince 3 pozisyon 3 gol diye,aynen öyle oldu.Bunda da Veli'nin ekstra performansının katkısı oldu.İlk golde Olcay'a çok güzel bir asist yaptı ve Almeida'nın kilidi açmasını sağladı.(Bu arada iptal edilen maçtaki golümüzün bir kopyası gibiydi bu gol) Üçüncü golde de ceza sahasına girerek golü buldu.İkinci golümüz zaten duran toptan.(Bu duran toptan gollere devam ederiz umarım.Çok kritik duran toptan gol atabilme becerisi.) İkinci yarıda Serdar'ın gereksiz bir şekilde kırmızı görmesi sonucunda skoru korumaya yönelik oynadık ve bunda da başarılı olduk.Yalnız topu karşıladıktan sonra hiç akıllı kullanamadık.Bu yüzden 70'lere kadar kontra atak yapamadık.Biraz akıllı oynasak,çok rahat farkı artırıp iyice rahatlayabilirdik.Neyse sonuç olarak kazandık,şu aşamada daha önemli olan bu.

Ayrıca iki oyuncudan bahsedeceğim.Birincisi Tolga,ona karşı olan saygım iyice arttı.Sakat olmasına rağmen 2 maçtır sahaya çıkıyor.Bizim için hem performansıyla,hem karakteriyle gerçekten büyük bir kazanç Tolga.Kazandığı her kuruş helal olsun.İkinci isim ise Fernandes.Fernandes olmadan kesinlikle daha iyiyiz.Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmayan ve zaman zaman eli belinde seyreden Fernandes'in yedek kulübesinde durması olması gerekendi.Zaten gidecek büyük ihtimalle sezon sonu.İhtiyaç olmadıkça oynatmamak daha mantıklı.

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 01:19
Şu Kurtulmuş kardeşlerden Türk futbolu bir kurtulamadı ya...

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 01:20
Ersun Yanal'ın adı çıkmış. Şota'nın ondan aşağı kalır yanı yok halbuki. Üstelik Şota kadro konusunda Yanal'dan çok daha şanslıydı hep. Kayseri'de gayet iyi bir kadrosu vardı, Kasımpaşa'da da çok iyi oyuncular var ama her defasında aynı tablo. İlk yarı fırtına gibi esen takım ligin 2.yarısında fıs.

Nocna Mora
12.Şubat.2014, 01:41
Neden Tolga sakat sakat oynuyor ki ? Cenk oynasın ?

GeNç KaRTaL
12.Şubat.2014, 02:22
Neden Tolga sakat sakat oynuyor ki ? Cenk oynasın ?

Cenk Tolga kadar iyi olmadığı için.Ayrıca Cenk'in sağı solu belli olmuyor.Bir maçta harika kurtartışlar yaparken hiç yenilmeyecek goller yiyebiliyor.Heleki böyle kritik ve zorlu maçların olduğu bir süreçte oynayabilme ihtimali varken Tolga'nın oynaması mantıklı olan.İnşallah sakatlığı daha kötü bir hale gelmez.

anil luque
12.Şubat.2014, 02:50
İlk gole kadar 3 pası art arda niyeyse yapamayan bir takım vardı sahada. Geçen sene Fenerbahçe'yi 3-2 yendikten sonra Trabzon deplasmanında sahada adeta yürüyen takım canlandı gözümün önünde. Hazır ikinci yarıya güzel başlamışken ve Antep deplasmanında çok baskılı bir oyun oynamışken yine mi aynısı olacak dedim ama goller rahatlattı hepimizi. Dakikalar çok iyiydi.

İkinci yarı Serdar efendinin de sayesinde tek kale maç oynandı ama Pedro ve özellikle Ersan efsane top oynadılar. Ersan'ın ilk sakatlığından önceki haline dönüş sinyalleri vermesi çok güzel gerçekten.

Sonuç olarak güzel bir galibiyet ve ikinci yarıda 4 maç 10 puanlık güzel bir grafik. Bursa ve Galatasaray maçlarından alınacak "en kötü" 4 puanla iştahımız iyice kabarır.

He bir de unutmadan "Diğer 9 maçı ne zaman yapıyoruz Hasan Hilmi ?"

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 03:33
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/465/bjkdurus_X22NU.jpg

Veli'yi Behzat Ç sandım resmi ilk gördüğümde :n:

footballer33
12.Şubat.2014, 03:40
Olcay ile Veli'nin saça sakala bir düzen vermesi gerekiyor. Mağarada yaşıyorlar izlenimini veriyorlar çünkü. :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1891030_288143234671310_971894468_n.jpg