View Full Version : Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 21. Hafta
anil luque
15.Şubat.2014, 15:03
http://img836.imageshack.us/img836/1390/zisg.jpg (http://img836.imageshack.us/i/zisg.jpg/)
fenerbahçeye oy attım bakalım tutucak mı yine :D
Namzet
15.Şubat.2014, 16:32
Bu maç kötü giden serinin patlaması olacaktır,tahminim 3-0
europeanconquer
15.Şubat.2014, 16:39
Kasımpaşa çok formsuz son haftalarda,puan almasına imkan vermiyorum,Fenerbahçe kazancaktır.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2014, 17:17
bu macta temkinliyim yine ben. kasimpasa formsuz da olsa eksiksiz bir kadroya sahipler. istediklerinde sonuc alabilecek guce sahipler. bizim takimsa en onemli silahi hucum gucunun tamamindan mahrum sayilir. caner, sow, emenike, webo. asist ve gol sahipleri yoklar. pek rotasyon yapan bir takim olmadik simdiye kadar, o yuzden mac icinde uyumsuzluk kaynakli sikintilar olabilir. ozellikle gol bulmakta zorlaniriz diye dusunuyorum, o yuzden mumkunse gol yemeden tamamlamak lazim maci. yoksa puan kaybi yuksek ihtimal diyorum.
attirson
15.Şubat.2014, 17:21
Kasımpaşa kulübü Fenerbahçe maçında deplasman tribünü bilet fiyatını 100 tl olarak belirlerken Gs maçı için 50 tl olarak belirlemiş.Madem böyle isteyen istedigi zaman çifte standart yapabiliyor kulübümüzün bu durumla ilgili harekete geçmesi lazım Kadıköy'de ki maçta 200 tl bilet fiyatı belirlemesi lazım.Gerçekten böyle bir terbiyesizlik olmaz neden her deplasmanda Fenerbahçe taraftarına yolunacak kaz gözüyle bakılıyor ?
200 istemistim 100 yapmıslar olsun o da iyidir.Diğer fahiş bilet fiyatı uygulayan anadolu kuluplerine de aynı tarifeyi çekeriz umarım.
Bu arada bilmeyenler için Kasımpasa maçına özel , deplasman tribünü bilet fiyatı 100 tl.
Maça gelirsek Kasımpasa son dönemlerde berbat ama bizde as kadromuzdan 5-6 eksikle cıkacagız maça zor olacak bizim icinde ama biletler bitmiş taraftarımızın destegiyle 2-0 kazanırız diye düsünüyorum.
Bordo61Mavi
15.Şubat.2014, 17:22
Fenerbahcenin misafir bilet fiyatlarina cektigi ayari gordum. Cok zamandir bekliyordum boyle bir haraket ama kimse yapmiyordu. Kasimpasalilar saskina donmus :)
GeNç KaRTaL
15.Şubat.2014, 17:56
Fenerbahçe eksikleri olmasa performansı dibe vuran Kasımpaşa'yı yenerdi büyük ihtimal ama çok önemli eksikler var,her ne kadar Kasımpaşa'nın form durumu çok kötü olsa da acaba dedirtiyor.Savunma oyuncuları yine hücumda ön plana çıkmazsa bu maçta da puan kaybetme ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum.
Kerem-19
15.Şubat.2014, 18:01
Fenerbahçe top oynamaya çıkarsa farklı kazanır.Geçen haftanın etkisindeyse hala sıkıntı yaşayabilir eksikler önemli sonuçta.
himone
15.Şubat.2014, 19:06
Savunma hattından bir tek Alves var, hücum hattından da Emenike. Maç tamamen orta sahada geçecek. Orta sahada Topal, Holmen, Alper şeklinde oynarsak ben avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Ama gidip Cristian ve Meireles gibi adamlar saahaya çıkarsa zaten Sow, Caner ve Gökhan yokken çok sıkıntı yaşarız. Kesinlikle orta sahada tempo yapacak adamlara ihtiyaç var.
Walter Sakana
15.Şubat.2014, 19:15
Normal şartlarda Kasımpaşa baya zorlar derdim ama Şota'nın takımlarının ligin 2. yarısında yaşadıkları çöküş ve kendisinin de buna herhangi bir çözüm üretememesinden dolayı beklenenden çok daha rahat bir FB galibiyeti olacağını tahmin ediyorum.
Fenerbahçe orta sahada Emre-Meireles gibi isimler yerine Cristian, Holmen ve Alper gibi daha enerjik ve daha istekli oyuncularını oynatırsa en az 3-4 fark olur bence. Forvet sıkıntısı da varken bu kadronun kanatsız (bekler zaten sürekli bindiriyor), kalabalık orta sahayla oynaması gerekir. 4-1-3-1-1 veya 3-5-2 gibi sistemler FB için daha ideal olur diye düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2014, 19:23
3-4 farkli galibiyet mi, totem yapiyon galiba hocam :zuhaha
bek demissin de caner cezali, gokhan hafta boyunca antremana cikmadi. forvetlerden elde tek saglam kuyt var ve atilan gollerin de nerdeyse tamami bu forvetlerden gelmisken 3-4 gol ruya. kasimpasayi da bu kadar dusurmeye luzum yok, kadrosunu biliyoruz. ne malum bu macla cikisa gecmeyecekleri. eksikleri yok, tam takim cikacaklar. acikcasi hersey aleyhimize gelismis bu durumda.
umarim temenni ettiginiz gibi 3-4 farkli kazaniriz da ben haksiz cikarim :D
GSli arkadaslarin rahat mac olacak havasinda olmalarini anlamis degilim. herhalde totem diyorum bunlarin hepsi. :)
byKpln
15.Şubat.2014, 19:50
Normal şartlarda Kasımpaşa baya zorlar derdim ama Şota'nın takımlarının ligin 2. yarısında yaşadıkları çöküş ve kendisinin de buna herhangi bir çözüm üretememesinden dolayı beklenenden çok daha rahat bir FB galibiyeti olacağını tahmin ediyorum.
Fenerbahçe orta sahada Emre-Meireles gibi isimler yerine Cristian, Holmen ve Alper gibi daha enerjik ve daha istekli oyuncularını oynatırsa en az 3-4 fark olur bence. Forvet sıkıntısı da varken bu kadronun kanatsız (bekler zaten sürekli bindiriyor), kalabalık orta sahayla oynaması gerekir. 4-1-3-1-1 veya 3-5-2 gibi sistemler FB için daha ideal olur diye düşünüyorum.
4-1-3-2 ile çıkıp ön libero olarak Topal'ı onun önüne de dediğin gibi Holmen,Alper,Cristian ile çıkarsak pek zorlanmayız.
Redrum
15.Şubat.2014, 19:54
Kasımpaşanın kaç aydır galibiyeti yok bilmiyorum. Fenerbahçe seyircisinin önünde kötü gidişe dur diyecektir. Kuyt ve Emenika gibi üst düzey forvetleri var. En az 3 gol atar Fenerbahçe, an fazla da 1 gol yer.
Walter Sakana
15.Şubat.2014, 19:58
3-4 farkli galibiyet mi, totem yapiyon galiba hocam :zuhaha
bek demissin de caner cezali, gokhan hafta boyunca antremana cikmadi. forvetlerden elde tek saglam kuyt var ve atilan gollerin de nerdeyse tamami bu forvetlerden gelmisken 3-4 gol ruya. kasimpasayi da bu kadar dusurmeye luzum yok, kadrosunu biliyoruz. ne malum bu macla cikisa gecmeyecekleri. eksikleri yok, tam takim cikacaklar. acikcasi hersey aleyhimize gelismis bu durumda.
umarim temenni ettiginiz gibi 3-4 farkli kazaniriz da ben haksiz cikarim :D
GSli arkadaslarin rahat mac olacak havasinda olmalarini anlamis degilim. herhalde totem diyorum bunlarin hepsi. :)
Caner'le Gökhan'ın durumunu bilmiyordum. Öyleyse işler değişebilir. Ama genede dediğim tarz bir orta saha ile Fenerbahçe'nin işinin kolaylaşacağını düşünüyorum. Çünkü kadrosunu beğensem de Kasımpaşa'nın iyi oyuncuları hep ofansif oyuncular (Babel, Scarione, Adem, Viudez, Tunay, Malki). Kalede Isaksson, savunmada Donk-Yalçın ve orta alanda da Castro iyi oyuncular mutlaka ama maçın kaderini etkileyecek kalitede değiller. Böyle bir kadroya karşı en mantıklısı önde pres yapmak. Topla oynamalarına izin verir ve boş alan bırakırsan o zaman işin zorlaşır.
Bu sezon takip ettiğim kadarıyla Caner dışında kişisel performansı sivrilen pek oyuncu yok Fenerbahçe'de. Yani demek istediğim takım oyunu daha bir ön planda. O yüzden kim oynarsa oynasın çıkıp bir şeyler yapıyor. Sow olmuyor Webo atıyor, o olmuyor Emenike atıyor, o olmuyor savunma oyuncuları atıyor vs... Geçen hafta da FB farklı kazanır demiştim, nitekim Sivas pek iyi değildi ama kırmızı kart işi bozmuştu.
Geçen hafta demişken bu maçın hakemi Fırat Aydınus. Bakalım geçen seneki sıkıntıdan sonra nasıl bir yönetim gösterecek. Günah mı çıkartacak, normal bir yönetim mi gösterecek yoksa siz beni yaktınız ben de sizi yakacağım diye mi çıkacak o da merak konusu.
byariff
15.Şubat.2014, 20:00
caner ve gg yok bekler SIKINTILI fenerin forvettede SIKINTI var bence zorda olsa kazanirlar 1-0 yada 2-1.
Kryptonite
15.Şubat.2014, 20:00
Rahat galibiyet alırız.Formsuz olsak da kimse unutmasın Fenerbahçeden bahsediyoruz :) Emenike yapar şovunu ;)
sui generis
15.Şubat.2014, 20:40
Kazanacağız ama Aydınus'un lehimize vereceği hatalar maçın önüne geçirilecek.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2014, 20:51
iki ucu ...lu degnek. bizim lehimize duduk calsa bak af maci denicek, obur turlu durumda firat aydinus zaten GSliydi denecek. harbiden zor is :D
tek adamakilli yorum ariften geldi, samimi dusuncesini belirtmis :D adam gibi forvet kalmamisken elimizde yarim emenike ve yetenek dusmani kuytla rahat galibiyet imkansiz. 1-0 olsun bizim olsun ;)
himone
15.Şubat.2014, 20:57
Ben de Aydınus'un kasıtlı olarak bu maça atandığına inanıyorum. Zaten yıllardır bu adamın tetikçi olduğunu ve bu tür maçları katletmesi için atandığına inanan birisiyim. Şimdi de bizim maça atadılar ve rezalet kararlarla FB maçı kazanacak ve herkese FB hakemler sayesinde maç kazanıyor dedirtecekler.
Bazı arkadaşlar ne alakası var bu kadar da abartı olmaz diyebilir ama bu adamın hala hakemlik yapıyor olması bile futbola ve Türk insanına hakarettir.
europeanconquer
15.Şubat.2014, 21:12
Ben de Aydınus'un kasıtlı olarak bu maça atandığına inanıyorum. Zaten yıllardır bu adamın tetikçi olduğunu ve bu tür maçları katletmesi için atandığına inanan birisiyim. Şimdi de bizim maça atadılar ve rezalet kararlarla FB maçı kazanacak ve herkese FB hakemler sayesinde maç kazanıyor dedirtecekler.
Bazı arkadaşlar ne alakası var bu kadar da abartı olmaz diyebilir ama bu adamın hala hakemlik yapıyor olması bile futbola ve Türk insanına hakarettir.
Hocam hangi hakem atansa bir kulp bulunuyor zaten.İsmi önemli değil hakemin.Hangi hakemi atasalar bir taraf beğense diğer taraf beğenmiyor.
uAburak89
15.Şubat.2014, 22:46
Fenerbahçe'nin ilk 11'i maçın sonucuna doğrudan etki edecek. Kasımpaşa belki çıkışa geçmek isteyebilir ama inanılmaz kötü oynuyorlar, Kadıköy'de kazanmaları zor. Fenerbahçe'de bazı isimler şüpheli deniyor onların oynayıp oynamaması kadar, oynarlarsa verecekleri katkı da önemli.
Ayrıca Elazığspor kalecisinden sonra ligin en kötü isabetli şut/gol yeme oranına sahip Volkan'ın da performansı kritik.
himone
16.Şubat.2014, 01:37
Hocam hangi hakem atansa bir kulp bulunuyor zaten.İsmi önemli değil hakemin.Hangi hakemi atasalar bir taraf beğense diğer taraf beğenmiyor.
Kulp bulmakla alakası yok. Ben normalde bütün hakemlerin kötü olduğuna inanıyorum ama Fırat Aydınus'un yaptıkları kötü ve formsuzlukla açıklanacak gibi değil. Diğer FB maçlarında kızgınlıkla Federasyon falan diyoruz ama onlar genellikle anlık söylemler. Ama Fırat Aydınus'un yıllardır yaptıkları ortada, özellikle geçen sene Caner Erkin olayı herşeyi açıklıyor. Bir hakem maça şartlanarak çıkıyorsa o adamın iyi niyetli olduğunu kimse söyleyemez. Bu adam sadece bizim maçlarımızda değil bütün maçlarda böyle. Sene başında yönettiği maçları da biliyoruz. Yıllardır katlettiği maçların haddi hesabı yok. Üstelik Sivas maçı yaşanmışken ve Fırat Aydınus'un son FB maçı geçen seneki Eskişehir maçıyken niye bu maça atanır. Bu atamanın futbolla alakası olduğuna kesinlikle inanmıyorum, yine Zekeriya Alp kurnazlığıdır. Hakemlerini savunmaya devam etsin.
Mike Shinoda
16.Şubat.2014, 16:08
Fenerbahçe mi yakmış aydınus'u? İlginç :)
Evimizde olmamızın avantajıyla zorlanarak kazanacağımızı düşünüyorum. Alper ve kuyt'tan gol bekliyorum.
Suicider
16.Şubat.2014, 16:15
Fenerbahçe bu eksiklerle zor bir deplasmanda olsa puan kaybeder derdim ama hem içerde oynuyor hem de karşısında çok formsuz bir kasımpaşa var.Tek farklı Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
jevox06
16.Şubat.2014, 17:30
Arkadaşım bişey biliyosan söyle yoksa kendi yaptığın çıkarımla hakemlere iftira atma. Ben bu konularda biraz hassasım. Maç bir başlasın bitsin ondan sonra hakem kararları tartışılır. Ama sen maç daha başlamadan çıkar adama laf atarsan orda dur derler.
himone
16.Şubat.2014, 17:46
Arkadaşım bişey biliyosan söyle yoksa kendi yaptığın çıkarımla hakemlere iftira atma. Ben bu konularda biraz hassasım. Maç bir başlasın bitsin ondan sonra hakem kararları tartışılır. Ama sen maç daha başlamadan çıkar adama laf atarsan orda dur derler.
Neyi bildiğimi söylüyorum Fırat Aydınus'un yönettiği maçlar. Bunun üstüne daha neyi tartışıcaz. Madem o kadar hassassın hakkı yenen takımların yanında durursun. Maçın başlamasıyla bir alakası yok isterse Fırat Aydınus mükemmel maç yönetsin daha önceki vukuatlarına bakarım ben. Bu dediklerimi diğer hiçbir hakem hakkında söylediğime de denk gelemezsin. Israrla da Fırat Aydınus'un bu şekilde bir hakem olduğunu savunurum.
jevox06
16.Şubat.2014, 18:29
Neyi bildiğimi söylüyorum Fırat Aydınus'un yönettiği maçlar. Bunun üstüne daha neyi tartışıcaz. Madem o kadar hassassın hakkı yenen takımların yanında durursun. Maçın başlamasıyla bir alakası yok isterse Fırat Aydınus mükemmel maç yönetsin daha önceki vukuatlarına bakarım ben. Bu dediklerimi diğer hiçbir hakem hakkında söylediğime de denk gelemezsin. Israrla da Fırat Aydınus'un bu şekilde bir hakem olduğunu savunurum.
Hakkı yenen takım ne demek ? Hakem hata yapar , penaltı vermez , kırmızıyı göstermez ya da gösterir , bir pozisyonu göremeyebilir. Şimdi hakem bu hataları yaptığı için karşı takımının hakkını mı yemiş olur ? Eğer öyle düşünüyosan tartışmayı uzatmaya hiç gerek yok. Fırat Aydınus FIFA kokartlı bir hakemimizdir. UEFA'nın Avrupa'da en çok maç verdiği hakemlerden biridir. Ama sen gelmiş adama tetikçi gibi şeyler söylüyosun. Hatasız hakem olmaz bir kere bunu tartışmaya bile gerek yok. Ama sen adamın bu tür maçları katletmesi için özel olarak görevlendirildiğini söylüyosun. Bir bildiğin varsa söylersin. Önceki maçlarda onun maçı katletmek için atandığına dair en ufak bir bilgi verirsen senden özür diler haklı olduğunu söylerim.
Redrum
16.Şubat.2014, 19:02
Koca Türkiye'nin en iyi hakemleri bu kadar oluyorsa bu kadardır. Çok biliyorsan kendin çık hakemlik yap. Bütün hakemlere laf atıp duruyorsun dikkatimi çekti de. Bu kadar abartma :) Veya git Liverpool'u falan tut EPL falan izle :)
Fearless Coward
16.Şubat.2014, 19:16
Kasımpaşa çok kötü gidiyor ancak Fenerbahçe'nin de eksikleri var o yüzden kafa kafaya bir maç olacaktır bence.Sürpriz bir Kasımpaşa galibiyetine şaşırmam.
Sekopej
16.Şubat.2014, 19:20
Maçta küfür edilmesin ama maçın son anına kadar protestolar devam etsin. Oyuncular gerekeni yapacaktır, ben kolay maç olacağını düşünüyorum, geçen hafta olduğu gibi doğranmazsak.
Küfürsüz 90 dakika protesto ve takıma destek olmalı, birlik beraberliğin ne kadar kuvvetli olduğunu gün içerisinde gördük, tribünde de bunu göstermeye devam etmeli taraftarlar.
ReaList
16.Şubat.2014, 19:31
Fenerbahçe ve Galatasaray kendi sahasında oynadığı zaman bu saatten sonra bu maçlar gözü kapalı bankodur. İsterlerse paf takımıyla çıksınlar bu değişmez. Bu yüzden bu maçta bir kayıp beklemiyorum asıl sorun deplasman maçlarında. (FB Son 5 deplasmanda 2, GS 1 defa kazandı) Deplasmanda kim daha fazla puan toplarsa yürür gider.
Kryptonite
16.Şubat.2014, 19:43
Taraftar olarak inanılmaz inandık.Bu oyunculara da yansır fark olursa şaşırmam.
GeorgeWeah
16.Şubat.2014, 19:49
Rahat ve farklı bir galibiyet bekliyorum. 6-1, 5-2
jevox06
16.Şubat.2014, 19:51
Fark olması falan çok zor. Ersun Yanal'ı değerlendirmek için harika bir maç. Fenerbahçe için puan kaybı olası. Çıkacağı taktiği de özellikle merak ediyorum.
GeorgeWeah
16.Şubat.2014, 19:58
Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Mehmet Topuz, Alper, Holmen, Kuyt
himone
16.Şubat.2014, 20:04
İlk 11 benim çok hoşuma gitti. Forvet sıkıntı ama Emenike de sonradan girerek yardımcı olur. Orta sahada Meireles ve Cristian'ın olmaması bizim için büyük avantaj olacak. Ersun Yanal bu kadroda ısrar ederse en fazla 3 hafta içerisinde çok iyi bir takım oluruz.
europeanconquer
16.Şubat.2014, 20:07
Felaket tellallığı olacak ama Gökhan'ın maçı sakatlanmadan tamamlayacağına inanmıyorum ben.O da Volkan gibi riskli bir durumdayken oynamaya çalışıyor daha da kötü oluyor sakatlığı.
Hafta içi çıkan Gökhan sakat haberleri üzerine yorum yaptım.
GeorgeWeah
16.Şubat.2014, 20:10
Hoca pres ile sonuca gitmeyi düşünüyor. Taraftarın baskısını da buna dahil ettiğini düşünyorum. Artık söz topçularda. Önde pres yapıp tabiri caizse rakip takımı boğup en kısa sürede golü bulmaları lazım. Fakat forvette bende Güiza etkisi yapan Kuyt'un neler yapacağını merakla bekliyorum.
himone
16.Şubat.2014, 20:16
Felaket tellallığı olacak ama Gökhan'ın maçı sakatlanmadan tamamlayacağına inanmıyorum ben.O da Volkan gibi riskli bir durumdayken oynamaya çalışıyor daha da kötü oluyor sakatlığı.
Hafta içi çıkan Gökhan sakat haberleri üzerine yorum yaptım.
Aynı şeyi ben 4 yıldır söylüyorum ama dinletemiyoruz maalesef :). Zaten Gökhan yaklaşık 3 sezondur falan tam anlamıyla oynayamıyor. Volkan da geçen sene sakatlandığın ameliyat olmadığı için bizim şampiyonluğumuza bile sebep oldu diyebiliriz.
William Rookwood
16.Şubat.2014, 20:27
Mehmet Topuz oynayabilirdi o bölgede. Sonuçta Fenerbahçe evinde oynuyor seyirci avantajı da var. Sanki ölüm kalım maçıymış gibi sakat oyuncuları riske etmenin ne anlamı var.
mpaker66
16.Şubat.2014, 20:28
Fenerbahçe duran toptan atarsa atar. Bu kadro biraz zor gol atar gibi.
attirson
16.Şubat.2014, 20:29
A2 takımıyla cıksak bile bu maçı taraftar alır.
Gncl1905
16.Şubat.2014, 20:35
Kazanır Fenerbahçe. @balde_mir_07 dediği gibi şampiyonu deplasmanlar belirleyecek. Evinde büyükler kaybetmez.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Şubat.2014, 20:37
evinde kazanir diye bir kaide yok bence, mac sahada kazanilir. hic cikmasinlar o zaman maca.
mac zor gecer bence, sadece taraftarla bitmiyor o is. isler biraz ters gitsin, o zaman goruruz o taraftari ;)
attirson
16.Şubat.2014, 20:43
Bu arada Fırat Aydınus sahaya cıkmamıs içerde ısınıyormus.
Önder HOCA
16.Şubat.2014, 20:49
isteğim gibi bir kadro çıkardı umarım yüzümüz kara çıkmaz, bende maça gideyim artık
Nedvedmania
16.Şubat.2014, 21:03
Gergin başladı maç.
Emre B. yine küfür edip tehtitler savuruyor.
Kasımpaşa klübesinden 2 kişi tribüne gönderildi.
Edit: Spiker düzeltti şimdi. 2.sine tribüne gönderirim diye işaret etmiş hakem.
attirson
16.Şubat.2014, 21:04
Hey maşallah Kasımpasa daha bastan amacını belli etti. :)
William Rookwood
16.Şubat.2014, 21:08
Memlekette huzur kalmadı vay arkadaş. :) Oturup adam akıllı maç bile izleyemiyoruz.
uAburak89
16.Şubat.2014, 21:10
Futbolda da kalkmalı dokunulmazlıklar, bazı futbolcular kabak tadı verdi artık.
Nedvedmania
16.Şubat.2014, 21:10
Şu Fener maçlarında gözüm hep Stoch'u arıyor ya :) Cidden seviyordum ben o adamın stilini. Pıtı pıtı koşuyordu, uzaktan yapıştırıyordu felan.
Universal
16.Şubat.2014, 21:15
Şu maçı kazanmamak için hiçbir sebep yok galibiyet golü birazdan gelir.
Kryptonite
16.Şubat.2014, 21:21
Nasıl oynuyoruz arkadaşlar izleyemiyorum da :)
Universal
16.Şubat.2014, 21:33
Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe Yıkılmaz...
jevox06
16.Şubat.2014, 21:38
Emre gene baya sağlam küfür etmiş. Ultraslan resmi twitter da vine'ı var. İsteyen bakabilir. Ortalığı karıştırmayı çok seviyo bu Emre.
Nedvedmania
16.Şubat.2014, 21:39
Babel boş kaleye şut atamadı.
Universal
16.Şubat.2014, 21:40
Emre artık bi emekli olsa, Meireles Porto'ya filan dönse, Volkan şöyle bir İspanya'ya transfer olsa... Çok mu şey istiyorum...
Namzet
16.Şubat.2014, 21:41
Emre artık bi emekli olsa, Meireles Porto'ya filan dönse, Volkan şöyle bir İspanya'ya transfer olsa... Çok mu şey istiyorum...
Keşke nerde o günler :D
ozan42
16.Şubat.2014, 21:46
Fenerbahçe nasıl oynuyor? beyler
mpaker66
16.Şubat.2014, 21:46
Alves ve tekmeleri...
byariff
16.Şubat.2014, 21:47
kasimpasayi dogruyor hakem skandal bir karara imza atti kirmizi vermedi alvese.
ReaList
16.Şubat.2014, 21:49
Kasımpaşa ofsayt taktiği yapıyor ve Fenerbahçe neredeyse her pozisyonda ofsayta kalıyor çünkü ofsayta kalmak dışında ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bir gün şu takıma adam akıllı bir hoca gelecek elbet lakin biz o günleri göremeyeceğiz : )
Önder HOCA
16.Şubat.2014, 21:50
alves saçmaladı.kötü oynuyoruz bunda kuytın etkisi çok ersun yanal adama forvet oynadığını hatırlatmalı sağa sola çok deplase oluyor
uAburak89
16.Şubat.2014, 21:51
Fenerbahçe'li topçularda ya şampiyonluk giderse tedirginliği var resmen. Hareketleri bunu gösteriyor.
mpaker66
16.Şubat.2014, 21:51
Emenike girincede Kasımpaşa bu kadar ilerde savunma bırakacak mı görecez bakalım.
GeorgeWeah
16.Şubat.2014, 21:52
Şu anki sistemde kanatları kullanıp Kuyt'ı topla buluşturmalıyız. Fakat bunu yapamayınca mecburen Kuyt da boşluklara ve sağa sola deplase olmak zorunda kalıyor. Şu anda ne oynadığını bilmeyen bir Fenerbahçe var.
mpaker66
16.Şubat.2014, 21:53
Hiç bir Fenerbahçeli arkadaşım yazmamış.:
Salih neden oynamıyor?
William Rookwood
16.Şubat.2014, 21:55
Kasımpaşa nasıl oynuyor peki, maç nasıl geçiyor?
Önder HOCA
16.Şubat.2014, 21:57
Kasımpaşa nasıl oynuyor peki, maç nasıl geçiyor?
maç ortada 2. yarı emenike girerse kasımpaşa önde savunmaya devam erderse kaybederler
GeorgeWeah
16.Şubat.2014, 21:59
maç ortada 2. yarı emenike girerse kasımpaşa önde savunmaya devam erderse kaybederler
Kuyt'ın tek forvet olması bunu sağlıyor zaten. Emenike'nin girmesi durumunda denemeye devam ederlerse kendi ayaklarına sıkmış olurlar.
jevox06
16.Şubat.2014, 22:06
Holmen'in yerine Baroni oyunda. Yanal'ın seçimleri de biraz komik doğrusu.
antiochia
16.Şubat.2014, 22:08
renkdaşlarım bana tekrar kızacaklar ama ben onları rahatsız etmeye devam edeceğim. Kusura bakmayın takımın bu fiziksel gücü ile bu organizasyonsuzluk ve hocasızlıkla Şampiyon olamaz. İlk yarı puan farkı ile lider bitirene kupa vermiyorlar..Burası Arjantin değil. Asıl lig 2. yarılarda başlar Türkiye'de..Büyük ihtimalle ligi 3. bitiririz. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Galatasaray arasında geçecek gibi görünüyor..
Artık adam gibi teknik direktör ile yeniden yapılanma zamanı. Gereksiz ve yaşlı oyunculara güle güle..
Kuyt, Webo, Baroni, kadlec, Mehmet Topuz, Emre,Meireles'e güle güle. Volkan da kötü oynamaya devam ederse gitmesi lazım...
Nedvedmania
16.Şubat.2014, 22:12
Arkadaşlar konu Fenerbahçe - Kasımpaşa konusu. Melo'nun ve Emre'nin karşılaştırması değil. Ve lütfen yorumlarınızdaki üsluba dikkat ediniz.
sarianet
16.Şubat.2014, 22:14
Penaltı güme gitti yine
Mike Shinoda
16.Şubat.2014, 22:16
Kasımpaşalı kerem kırmızı kart gördü.
Universal
16.Şubat.2014, 22:17
Tam Canerlik maç oluyor aslında Kadlec çok etkisiz.
antiochia
16.Şubat.2014, 22:18
Tam Canerlik maç oluyor aslında Kadlec çok etkisiz.
Hasan Ali bu haliyle bile bundan iyi...
Namzet
16.Şubat.2014, 22:18
10 kişi Paşa'yı evimizde yenemezsek zaten şampiyon olmayalım
mpaker66
16.Şubat.2014, 22:19
''adalet'' işte naparsın.
jevox06
16.Şubat.2014, 22:19
İbre Fenere döndü. Kerem iyi oynuyodu . Gene son dakikalarda bir gol gelicek gibi sanki :)
xwerswoodx
16.Şubat.2014, 22:20
Kerem atıldıktan sonra Fenerbahçe tamamen hücuma dayalı oynamaya başladı, her an gol gelebilir, kim atarsa atsın maçın kırılma noktası olacak gibi görünüyor, ek olarak az önce Mehmet gereksiz bir pozisyonu harcadı, kadlec gol yapabilirdi
Kryptonite
16.Şubat.2014, 22:20
Emenikeyi alması için daha ne kadar beklicez
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 22:22
Giriyor şuan
jevox06
Emenike'yi almak için maçın bitmesini bekliyo Yanal :D
Universal
Hasan Ali bu haliyle bile bundan iyi...
Çıkar Emenike'yi al defansda eksik olalım zaten bu hali ile pek işe yaramıyor.
xwerswoodx
16.Şubat.2014, 22:23
Az sonra oyuna girecekmiş ama scarione yada adı nasıl yazılıyorsa az önce gayet iyi şut çıkarttı
Ahanda Emre attı :)
uAburak89
16.Şubat.2014, 22:23
Geçen hafta futbol tarihinde ilk defa penaltı verilmediği için ortalık yıkılmıştı. Bugün hakem telafi edermişçesine maç yönetiyor ama bizim derdimiz adalet diyenlerden tepki bile yok doğru dürüst.
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 22:24
Goool Emre Belözoğlu harika vurdu
Kryptonite
Emre yazdı be helal size !
sarianet
Emre attı
xwerswoodx
16.Şubat.2014, 22:25
Geçen hafta futbol tarihinde ilk defa penaltı verilmediği için ortalık yıkılmıştı. Bugün hakem telafi edermişçesine maç yönetiyor ama bizim derdimiz adalet diyenlerden tepki bile yok doğru dürüst.
Bana da biraz taraflı gibi geldi ama emin olmadan bir şey diyemem :)
Mike Shinoda
Emre 18den nefis bi gol attı.
Nedvedmania
Emre hala kasımpaşa klübesine küfrediyor. Gol attı yetmedi adama :D
Night_Mare17
Şu an oyunda olmaması gereken arkadaş golü attı
Corpus
16.Şubat.2014, 22:26
Adaletsizliğin aleyhine olduğu yerde sesi çıkanların lehine olduğu yerde de ses çıkarmalarını beklerdim.
Sahada bulunmaması gereken Emre, maçı kıran golü attı. Fenerbahçe buradan bırakmaz
Homer J.S
16.Şubat.2014, 22:27
Emre B. ne cirkef adam yahu :)
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 22:28
Alper harika oynuyor.
xwerswoodx
16.Şubat.2014, 22:29
O değilde bu maçın yıldızı Isaksson olmalı
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 22:29
Kusura bakmayında hiç bir şey yapmadığında bile çirkeflikle suçlanan Emre şimdi yapıp suçlanıyor hiç yoktan.
attirson
16.Şubat.2014, 22:30
Bazı arkadasların maçtan önceki düsünceleri.
xwerswoodx
Kusura bakmayında hiç bir şey yapmadığında bile çirkeflikle suçlanan Emre şimdi yapıp suçlanıyor hiç yoktan.
Yapmayın gözünüzü seveyim, Emre'nin bir şey yapmadığı zaman mı var?
Homer J.S
Bu mudur savunmanız :zuhaha iyiymis
resoag
Giriyor şuan
Emenike'yi almak için maçın bitmesini bekliyo Yanal :D
Çıkar Emenike'yi al defansda eksik olalım zaten bu hali ile pek işe yaramıyor.
Bu arada Emenike'nin mental sorunu var , kardeşinin eşi doğum yaparken vefat etmiş , o yüzden olabilir ...
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 22:31
Bu mudur savunmanız :zuhaha iyiymis
Savunma değil adam çirkef oynuyor oynasın Zokora tekmelerken kimse bir eşy demedi zamanında
ozan42
Emrenin hiç birşey yapmadığı şey ne zamanmış :D 3 Aylık yaz döneminden bassediyor galiba arkadaş :D
Universal
Emre'nin güzel golü ile öndeyizde Emenike hala girmeli bir süpriz yaşayabiliriz. İlerde üretkeniz ama şut çekemiyoruz.
William Rookwood
16.Şubat.2014, 22:33
Kasımpaşa kırmızı yemiş. Bundan sonra Fenerbahçe 2. golü bularak 2-0 kazanır diye düşünüyorum.
Universal
16.Şubat.2014, 22:33
Emre bana göre bu ülkede ki en yetenkli oyunculardan birisi. Bunu tartışamam. Ama kesinlikle sahada o varken elinizde pimi çekilmiş bomba ile oynuyorsunuz. Buna bir de bizde Meireles ekleniyor. Fenerbahçe için en büyük tehlike bu bana göre. Emre Atc. Madrid'de baya iyiydi bana göre.
xwerswoodx
16.Şubat.2014, 22:36
Adamın yapısı o, öyle kabul etmek lazım onuda yapacak bir şey yok, bu arada Fenerbahçe Rölantiye çekilmiş gibi duruyor, her an kasımpaşa beraberlik golünü bulabilir
sui generis
16.Şubat.2014, 22:37
Yahu aleyhimizde hatalı karar verilince değişen bir şey oluyor mu ? Herkes hakemi haklı çıkarmaya çalışıyor. Artık zerre umrumda değil lehimize verilen hatalı kararlar. İnşallah bir tane de ofsayttan atarız :) Golü de Emre'nin atması müthiş oldu bence :)
Universal
Alper efsane oynamya başladı, umarım hep devam ettirir. Öndeyken kafa rahat olunca daha iyi işler yapıyor. Daha akıllı oynuyor.
Partenopei
Alper çok iyi performans gösteriyor.
Universal
16.Şubat.2014, 22:38
Emre'yi savunanlara şaşıyorum. Arkadaşlar kusura bakmayında Kasımpaşa maçında değil Arsenal maçında oynayacak Emre'ye ihtiyacımız var.
Universal
16.Şubat.2014, 22:38
Dedim dedim Emenike girsin dedim.
Bu arada Volkan ne yapıyorsun yahu çıkar çıkar...
ozan42
16.Şubat.2014, 22:39
Arkadaş her takımda Emre tarzında oyuncular var.GSde Melo BJKde Veli TSde Zokora ve Bourcenau bizde eskiden Lugano falan da vardı her takımda var böyle oyuncular.
Velimi ? Velinin neresinde çirleflik gördün ? Kimin bacağına bilerek basmış? Kime küfür etmiş?Sanırım sen mücadeleci oyuncuları saymaya çalışmışsın çirkef Emre, Meireles,Lugano vs gibi çirkef oyuncuların yanına Veliyi yazman büyük yanlış.
mpaker66
Volkan yakıyor takımı
Corpus
Dedim dedim Emenike girsin dedim.
Bu arada Volkan ne yapıyorsun yahu çıkar çıkar...
Takımın zayıf halkası kesinlikle Volkan. Mert varken boşa duruyor orada
Alper bu maçı alır. Kasmayın
Universal
16.Şubat.2014, 22:40
GOOOOOOOOOOL
Efsnae bir geri dönüş... Helal olsun...
Kryptonite
Velimi ? Velinin neresinde çirleflik gördün ? Kimin bacağına bilerek basmış? Kime küfür etmiş?Sanırım sen mücadeleci oyuncuları saymaya çalışmışsın çirkef Emre, Meireles,Lugano vs gibi çirkef oyuncuların yanına Veliyi yazman büyük yanlış.
Ben Emre çirkef demedim.Agresif futbolcular bunlar.
Malki attı.
Homer J.S
Eh be kasimpasa dirensene iki dakka :)
Universal
16.Şubat.2014, 22:41
Takımın zayıf halkası kesinlikle Volkan. Mert varken boşa duruyor orada
Aynen Fenerbahçe kalesindeysen bir maç kurtaracaksın daha yapamadı. Muslera yapıyor, Onur yapıyor, Tolga yapıyor. Issakson bile bu gün maçı kurtarabilirdi. Ama Volkan'da yok. Milli takımı bile hak etmiyor.
attirson
16.Şubat.2014, 22:42
78de kapattım maçı sıkıcı diye 2-1 olmus bir anda. :D
Mike Shinoda
16.Şubat.2014, 22:42
Ahahahah emenike formayla oturuyo kulübede :D onun yerine de salih girdi oyuna.
Universal
16.Şubat.2014, 22:47
Alper bonservisini hak eden bir futbolcu bunu gösterdi.
Ama şu takımda Caner ve Alper'den daha fazla para almayı hak eden isim yok. Özellikle Volkan.
europeanconquer
Haydi Paşa balına at bir tane :n:
Nedvedmania
Arkadaşlar son uyarıdır. Emre öyle oynuyor diye ona çirkef deme hakkınız bulunmuyor. Agresif oyuncu olduğunu belirtmek istiyorsanız agresif oyuncu yazın. Çirkef betimlemesi hoş olmuyor.
IcedEarth
16.Şubat.2014, 22:48
Emre B. en az 2 kırmızı göreceği maçta ilk sarı kartını az önce gördü.
Mike Shinoda
16.Şubat.2014, 22:48
Alper domine etti maçı. Sahanın en iyisiydi.
semih99999
16.Şubat.2014, 22:52
yalnız bu emre b cocugu filan yok mu bu küfürleri ettikten sonra gece nasıl uyuyabiliyo Türkiyede bu adama tanınan bu dokunulmazlık nedir arkadaş her yıl farklı bi olay tabi her maç sonuca göre degerlendirdigi için yine yaptıkları yanına kalacak
Homer J.S
16.Şubat.2014, 22:53
Bitti 2-1 kazandi Fenerbahce
Universal
16.Şubat.2014, 22:53
Daha 19 yaşında, düşlerinde Özgür Dünya, Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz...
Önder HOCA
16.Şubat.2014, 22:54
pfdk bize resmen bu hafta emzik verdi
ozan42
16.Şubat.2014, 22:57
Slaven Bilice bu nasıl karar diye bağırdı diye 4 maç ceza veren TFF bu emrenin tescillenmiş küfüründen sonra bakalım ne ceza verecek.
ReaList
16.Şubat.2014, 22:57
Bu sezon Caner'le beraber izlemesi en keyifli oyuncu Alper. Neredeyse onunla aynı bonservis fiyatına alınan ve kendisinden sanırım daha fazla para kazanan Kadlec'i görünce ekonomik politikamızın takır takır işlediğini görmek zor olmuyor.
Bu maç biter asıl maç haftaya Elazığ'da.
sarianet
16.Şubat.2014, 22:59
Cem yılmazın bi sözü var
film çok küfürlü .... diyip küfrediyor
burda sanki herkes fransız mürebbiyelerde büyüdü de emreyi linç ediyorlar
formadaki bi rengin tonu lacivert diye bu kadar yormayın kendinizi lütfen
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 23:00
Slaven Bilice bu nasıl karar diye bağırdı diye 4 maç ceza veren TFF bu emrenin tescillenmiş küfüründen sonra bakalım ne ceza verecek.
"lan" demeyen Caner 2 maç alıyorsa emre bi 10 maç alır bence :D
europeanconquer
16.Şubat.2014, 23:01
Cem yılmazın bi sözü var
Kural denen bir şey var.
IcedEarth
16.Şubat.2014, 23:01
Caner de sağlam sövmüş bu arada :zuhaha
Maçın ikinci yarısını izledim, izlediğim kısımda Fenerbahçe daha üstün oynadı. Hak ettiği bir galibiyet aldı, tebrikler.
Hakemler de her zamanki gibi. Bir hata yapıyorlarsa başka bir hata yaparak diğerini kapamaya çalışıyorlar, bu böyle uzayıp gidiyor. Olan bizim futbol zevkimize oluyor.
antiochia
16.Şubat.2014, 23:02
Allah için birisi KAdlec'i göndersin..Felaket kötü oyuncu Alves'te her an hata yapacak, kırmıız kart görecek gibi oynuyor. Seneye iyi stoper alınmalı..
ozan42
16.Şubat.2014, 23:03
Cem yılmazın bi sözü var
Herkesin nasıl büyüdüğü veya hangi yerlerde büyüdüğü hiç önemli değil.Sen tüm Türkiyenin 7 den 70'e kadar herkesin izlediği bir platformda bu kadar rahat tavırlar içerisinde olamazsın.Etik olmayan bir haraketi argoyu, küfürü savunmaya kalkıyorsun, biraz şu fanatikliğinizi yorum yaparken köşeye bırakın fazla saçmalıyorsunuz çünkü.
CocukMenajer
16.Şubat.2014, 23:03
Allah için birisi KAdlec'i göndersin..Felaket kötü oyuncu Alves'te her an hata yapacak, kırmıız kart görecek gibi oynuyor. Seneye iyi stoper alınmalı..
Katılıyorum.Kadlec yerine H.Ali oynasın hiç yoktan yabancı hakkını başka mevkiilerde kullanırız.
ozan42
16.Şubat.2014, 23:04
"lan" demeyen Caner 2 maç alıyorsa emre bi 10 maç alır bence :D
Caner konusunda Caner kesinlikle haklıydı orada bir yanlış anlaşılma var benimde güvenim pek yok tff ye ama bakalım görelim ne yapacaklar.
byariff
16.Şubat.2014, 23:05
tebrikler fenerbahçe dedigim gibi zorda olsa kazandilar , bakalim geçen haftaki hakkimizi yediler diyen arkadaslar bu hafta ne diyecek kasimpasanin yenilen haklari hakkinda.
xwerswoodx
16.Şubat.2014, 23:06
Cem yılmazın bi sözü var
Bu lafı Cem Yılmaz yanlış hatırlamıyorasm mafya ile ilgili bir sahne için söylemişti, şimdi kötü adam rolünü oynadığın zaman küfür edilmesi normal karşılanabilir, ama futbol için konuşuyoruz :)
uAburak89
16.Şubat.2014, 23:11
Cem yılmazın bi sözü var
Normal hayatında isterse küfürsüz cümle kurmasın, bunu sahada yaparsa cezası olmalı. Sen savunacağım diye yormasaydın kendini keşke.
Fenerbahçe hakem ittirmesi / kayırması ile kazandı. Oynadıkları futbolda düşüş var. Zaten ilk yarıda da adam akıllı bir futbol yoktu, son dakika golleri ve duran toplar ile fark oluşmuştu. Sakatlık falan derken artık eskisi kadar favori görmüyorum Fenerbahçe'yi, biz zorlayamasak bile Beşiktaş sonuna kadar kovalar gibi. Tabii hakemler her maç böyle olacaksa bundan sonra, şampiyon şimdiden belli.
mpaker66
16.Şubat.2014, 23:12
Bugün de kasımpaşa çıksın ofsayttan gol attılar bruno'yu atmadı hakem desin başkanı. Sert konuşsun 2 dk sonra basın yazsın haftayada Kasımpaşa'nın lehine hakem hataları olsun. Ne güzel memleket.
Sekopej
16.Şubat.2014, 23:18
Alper zamanla çok daha iyi olacaktır, Salih ve Alper bu takımın geleceği. Emre mükemmel bir gol attı, forvetsiz bir maçta kazanmak, bu dönemde gelecek adına olumlu. Emenike riske edilmek istenmedi, girmemesi de bu açıdan iyi oldu.
Tam Caner'e göre bir maçtı aslında, Alper ile sol kanadı çok iyi kullanabilirlerdi, neyse ki haftaya dönecek takıma Caner. Emenike'nin de döndüğünü düşünürsek, derbi olan haftada farkı açmak için Elazığ maçına daha iyi bir kadroyla çıkabileceğiz.
Cengo
16.Şubat.2014, 23:25
Kayırma falan yok. Donk da ceza sahasında Mehmet Topuz'u indirdi ama net penaltıyı çalmadı Fırat Aydınus. Görecekseniz her şeyi görün, gözlerinizi görmek istemediklerinize kapamayın.
furkan58
16.Şubat.2014, 23:27
Yahu daha geçen hafta hakem insandı penaltıyı görmeyebilirdi , yanlış kırmızı gösterebilirdi ne çabuk değiştiniz ? 1 hafta geçti üzerinden yorumlara bak :) Emre ne yapmışta 2 kere kırmızı görmesi gerekiyordu ? Alves'in yaptığının kat kat fazlasını Riera geçen sene her maç yaptı 1 tane kırmızı gördü mü ? O zaman niye konuşmadınız ? Kasımpaşa'nın kırmızı mı hatalıydı ? Gayet arkadan çekti 2. sarıyla atıldı. Golde ofsayt nerede var ? Gösterirseniz sevinirim. Hakem hatalarıyla kazanılmış sanırsın yere atlayan adama penaltı verdi yada faul bile olmayan pozisyona kırmızı gösterdi.
Cengo
16.Şubat.2014, 23:29
Golde ofsayt yok. Vuran oyuncu Kuyt.
https://pbs.twimg.com/media/BgnnLkBCUAAOVWV.png:large
mpaker66
16.Şubat.2014, 23:31
Furkan bana Alves'in yaptığının kat ve kat fazlasını Riera'nın yaptığını ıspatla sana helal olsun dicem. 2 kat olsa kafi?
Kasımpaşa'nın kırmızısı hatalı değildi. Emre küfür etti kırmızı kart. Donk'un haraketi penaltı değil. Bruno direk bastı kırmızı kart. Gol evet ofsayt. Gördüklerimizi yazıyoruz. Biz geçen haftaki olayda kaldık. Dünyada ilk defa bi takımın penaltısı verilmemişti.
E tamam iyi bak Kuyt ofsayt.
Cengo
16.Şubat.2014, 23:32
Furkan bana Alves'in yaptığının kat ve kat fazlasını Riera'nın yaptığını ıspatla sana helal olsun dicem. 2 kat olsa kafi?
Kasımpaşa'nın kırmızısı hatalı değildi. Emre küfür etti kırmızı kart. Donk'un haraketi penaltı değil. Bruno direk bastı kırmızı kart. Gol evet ofsayt. Gördüklerimizi yazıyoruz. Biz geçen haftaki olayda kaldık. Dünyada ilk defa bi takımın penaltısı verilmemişti.
Donk'un hareketi net penaltı. Aşırı ittiriyor ve ayağını, belini, kalçasını sokarak, önüne bacağını koyup ittirerek nizami olmayacak derecede bozuyor.
Gol ofsayt değil. Yukarıdaki resime bakın bari. Kırmızı dairenin en ilerisindeki Ayhan'ın ayağı ile Kuyt'ın ayağı aynı hizada. Nasıl ofsayt bu???
mpaker66
16.Şubat.2014, 23:34
Donk'un hareketi net penaltı. Aşırı ittiriyor ve ayağını, belini, kalçasını sokarak, önüne bacağını koyup ittirerek nizami olmayacak derecede bozuyor.
Gol ofsayt değil. Yukarıdaki resime bakın bari. Kırmızı dairenin en ilerisindeki Ayhan'ın ayağı ile Kuyt'ın ayağı aynı hizada. Nasıl ofsayt bu???
Kuyt'un ayağı ilerde. Yapma bunu.
Ayhan geriye doğru koşan. Kuyt orda bekleyen. Topa bak. Emre'nin ayağından da çıkmış.
Mike Shinoda
16.Şubat.2014, 23:34
Alper zamanla çok daha iyi olacaktır, Salih ve Alper bu takımın geleceği. Emre mükemmel bir gol attı, forvetsiz bir maçta kazanmak, bu dönemde gelecek adına olumlu. Emenike riske edilmek istenmedi, girmemesi de bu açıdan iyi oldu.
Tam Caner'e göre bir maçtı aslında, Alper ile sol kanadı çok iyi kullanabilirlerdi, neyse ki haftaya dönecek takıma Caner. Emenike'nin de döndüğünü düşünürsek, derbi olan haftada farkı açmak için Elazığ maçına daha iyi bir kadroyla çıkabileceğiz.
+1
Önem düzeyi daha yüksek olan Elazığ maçında tam kadroya yakın oynayacak olmak çok iyi oldu bizim için. Sow ve Webo da katılıyor haftaya.
Cengo
16.Şubat.2014, 23:35
Kuyt'un ayağı ilerde. Yapma bunu.
Ayhan'ın ayağı ile Kuyt'un ayağı aynı hizada. Bunu göremiyorsanız hiç tartışmayalım. Resmi büyütün ve görün. Çok açık ve net.
furkan58
16.Şubat.2014, 23:35
E tamam iyi bak Kuyt ofsayt.
Yahu Riera her maç yapıyordu bilmiyormuş gibi konuşmayalım lütfen. Her oyuncu her maç küfür ediyor kameraya yansıdı diye mi kırmızı kart ? Gol hala ofsayt diyorsun gol ofsayt değil. Bruno kırmızı verilebilirdi. Size göre hakem gözünden kaçırabiliyordu ya bak kaçırmış işte. Geçen hafta nasıl yorumluyordunuz olayları.
mpaker66
16.Şubat.2014, 23:38
Ayhan'ın ayağı ile Kuyt'un ayağı aynı hizada. Bunu göremiyorsanız hiç tartışmayalım. Resmi büyütün ve görün. Çok açık ve net.
Bunu göremiyo muşum. Hiç tartışmayalım tamam.
Sadixx
16.Şubat.2014, 23:42
Arkadaş kıl farkını hesaplıyor sanırım. :) Komik olmayın lütfen.
himone
16.Şubat.2014, 23:44
Hakem hakkında düşündüklerimi tekrar etmek istemiyorum, merak edenler ilk sayfayı açıp bakabilir. Ama bazı Galatasaraylı arkadaşlar gerçekten komik oluyor, geçen haftaki hakem hatalarını gayet makul karşılayıp bu hafta isyan etmeleri çok ironik. O gol de bariz nizami.
Takıma gelirsek maç başında kadro hoşuma gitmişti ama sonradan öyle olmadığı ortaya çıktı. Volkan hakkında aynı şeyleri söylemeye gerek yok. Defansta Alves benim gözümden tamamen düşmüş durumda, her hafta yediğimiz gollerde hatası olan yegane futbolcu. Orta sahada Emre istediği zaman etkili olabiliyor ama kendine gelmesi lazım maçları ve kendisini boşu boşuna geriyor. Holmen de çok etkisizdi. Özellikle takımda bu kadar eksik varken oynaması hataymış. Kuyt ise her zamanki gibi yetenek ve zeka yoksunu olarak gösterdi kendisini.
Alper için söylenecek çok şey var maç boyunca hep daha iyi oynadı ve ileri doğru taşıdı takımı. Keşke takım tam olduğu zaman Kuyt'ın yerine kanatta olsa bizim en büyük eksiğimizi kapatan tek oyuncu. Alındığı zaman da söylemiştim verilen bonservisi kesinlikle hakkediyor daha da iyi olacaktır.
Bu kadar çok eksik varken bu galibiyet iyi oldu. Uzun süredir oynamamış çok fazla adam bir arada oynadı ve galibiyet önemli olan tek şeydi. Önümüzde göreceli olarak kolay 2 maç var o maçları kazanırsak büyük avantaj elde etmiş oluruz. Rakiplerinde bu 2 hafta da puan kaybedeceğini düşünürsek. Üstüne eksiklerimiz de geldiğinde daha rahat oluruz.
uAburak89
16.Şubat.2014, 23:59
Riera'nın hareketlerini her maç eleştirip gaddar bir futbolcu diye tanımladığım için ben yazabilirim herhalde. :)
Mike Shinoda
17.Şubat.2014, 00:08
Kıl farkıyla bile ofsayt yok. Ofsaytta olan tek bir oyuncu var o da Alves. O da pozisyonun içinde değil kaldı ki top ona gitmiyor. Bu pozisyonun hararetle ofsayt olduğunu söyleyenlerin rengi zaten belli. Boşuna laf kalabalığı yapıyorsunuz beyler.
jevox06
17.Şubat.2014, 00:16
Fenerbahçe'nin kazanması iyi oldu. Kaybetseydi gene Aziz bey yok Galatasaray'ı arenada yeneriz yok ben çok şey biliyorum bir konuşursam yer yerinden oynar gibi bin tane saçma şey söyleyecekti. Hakem hataları falan geçelim. 3 puan Fenerbahçe'nin. Ama ben bu maçtan şunu çıkardım. Ersun Yanal kötü bir teknik direktör. Böyle eksiklerin olduğu bir maçta çıkaracağı taktik ve 11 ile fark yaratması gerekirdi. Ama yapamadı. Kasımpaşa 10 kişi kalmasa Fenerbahçe kazanamazdı. Kötü oynuyordu. Ama kazandı. Tebrikler :)
sarianet
17.Şubat.2014, 00:40
Bu lafı Cem Yılmaz yanlış hatırlamıyorasm mafya ile ilgili bir sahne için söylemişti, şimdi kötü adam rolünü oynadığın zaman küfür edilmesi normal karşılanabilir, ama futbol için konuşuyoruz :)
Yok film çok küfürlü diye eleştiren bir vatandaşın repliği olarak söyledi :)
film çok küfürlü *******
e senin yüzünden diye devam ediyor işte :)
Normal hayatında isterse küfürsüz cümle kurmasın, bunu sahada yaparsa cezası olmalı. Sen savunacağım diye yormasaydın kendini keşke.
Fenerbahçe hakem ittirmesi / kayırması ile kazandı. Oynadıkları futbolda düşüş var. Zaten ilk yarıda da adam akıllı bir futbol yoktu, son dakika golleri ve duran toplar ile fark oluşmuştu. Sakatlık falan derken artık eskisi kadar favori görmüyorum Fenerbahçe'yi, biz zorlayamasak bile Beşiktaş sonuna kadar kovalar gibi. Tabii hakemler her maç böyle olacaksa bundan sonra, şampiyon şimdiden belli.
hah işte bunu yazdığın zaman sorun yok ama emre ismini duyunca kafasında yıldızlar uçuşanlar var en ufak bi hareketinde linç ediliyor ben bu linçe karşıyım istedikleri kadar ceza versinler
Suicider
17.Şubat.2014, 01:00
Beklenildiği gibi tek farklı bir Fenerbahçe galibiyeti oldu.Tabi rakibin 10 kişi kalmasıda işine geldi takımın.Hakem konusuna hiç girmek istemiyorum.Bir maç Fener i biçer diğer maç rakibini biçer böyle böyle gidiyor.Her sene aynı muhabettlerden sıkılmadınız mı artık?Bizim de bu sene hakem sayesinde aldığımız ve verdiğimiz maçlar var alıştık artık bu düzene ne dersek diyelim bir şey değişmiyor olan burda tartışan bizlere oluyor.
anil luque
17.Şubat.2014, 01:05
Alves'in sezonluk 1 tane kırmızı kart kotası var sanırım. Süper Kupa maçında o hakkını doldurdu. Sezon içinde ne yapsa görmüyor o kartı.
Walter Sakana
17.Şubat.2014, 01:07
TRT Stadyum'daki özeti izledim oradaki görüntülere göre hakemin öyle aman aman bir hatasını göremedim. Alves'in hareketi kırmızı kart gerektirir doğrudur ama hakemin gözünden kaçabilecek bir pozisyondu o yüzden normal karşılıyorum. Keza Riera ile ilgili bazı arkadaşların dedikleri doğru, onun da bu tür hareketleri yaptığını gördük tartışmanın anlamı yok.
Kerem'in ilk sarı kartı itirazdan sanırım, ona bir şey diyemiyorum ne dediğini bilmediğimizden. Ama 2. kartı doğru ki zaten kendisinin hareketi yaptığında yüzündeki "eyvah" ifadesi bile ele veriyor. Kadlec'e yapılan hareket de penaltı gibi geldi bana. Rakip doğrudan Kadlec'e gidiyor, topla oynama amacı yok. Golde ofsayt var mı net bir şey diyemiyorum, birkaç kez izlemek lazım.
Hsyn53Yvz
17.Şubat.2014, 01:11
2. gol tertemiz. Kuyt'ın pozisyonu da sonrasında Topal ve Bekir'in pozisyonları da, Lig TV detaylı bir şekilde inceledi. Bu arada Kadlec'in pozisyonunun penaltı olduğunu düşünmüyorum.
hakankor
17.Şubat.2014, 01:25
emre b fena sövmüs yalnız :d
Kryptonite
17.Şubat.2014, 01:29
Herşeyi geçtim de hakettiğimiz galibiyeti aldık.Alper Potuk da bu takımın geleceğidir.Resmen takımı sırtladı.
Kerem-19
17.Şubat.2014, 01:30
Maç için bir şey sözlymeye gerek yok.İlk yarı 9 kişi kalıcak olan takım ittirilerek kazandırılıyor.
nannar
17.Şubat.2014, 02:20
geçen hafta hakeme saydıranlar bu maçtaki hakemi övüyorsa buna ancak gülünür :) hakem düdüğü güzel öttürünce sahada alves'ten emre'ye herkes kasap havası oynadı...
Aslında en güzel cevabı ŞOTA vermiş:
soru: 15 maç aradan sonra Fırat Aydınus Fenerbahçe maçına verildi,ne düşünüyorsunuz?
ŞOTA: Barıştı işte...
Yarın antalya-gs maçında ben bir hakem katliamı bekliyorum açıkçası....
Bu arada Ersun Yanal'dan Emre Belözoğluna Fenerbahçe teknik ekip ve oyuncuları iyice strese girmiş. "Öleceğimi bilsem de bu takımı şampiyon yapacağım" diye motivasyon cümlesi mi olur yahu ? :)
Cengo
17.Şubat.2014, 02:33
Stres ise ne alakası var. Takıma kendini adamaktan bahsediyor adam.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 02:45
maci pek duzgun izleyemedim maalesef, zaten izlenmeye deger bir yani da yoktu.
tam tahmin ettigim gibi maci zor kazanabildik. ben beraberlik bekliyordum. aslinda normalde sabaha kadar oynasalar 0-0 bitecek macti (: kirmizi kart imdadimiza yetisti diyebiliriz. GSli arkadaslarin israrla fener farkli kazanir, rahat mac olur yorumlari totem olarak geride kalmis oldu :zuhaha
emenikenin kardesinin karisi dogumda vefat etmis, maca saatler kala. o yuzden sahaya surmedi sanirim ersun hoca. su macta emenike olsa macin kaderi daha onceden cizilebilirdi belki.
haftaya tam takim elaziga giderken cimbomla bjk derbi mactalar. cok guzel denk geldi, farki yeniden acabilmek icin guzel bir firsat gecti elimize. yarin GS rahat kazanir gibime geliyor ama olur da puan kaybederse eski havamiza gireriz yeniden.
@nannar
Sota turkiyedeki antrenorler arasinda bir numaram. yayinlanan her demecini izlerim, kacirmam. fanatigiyim :zuhaha
son olarak hakemleri konusmak yersiz bence, her zamanki gibi kotuler iste. macin hakemini degerlendirecek kadar izleyemedim ama kotuyse kotudur. gecen hafta oldugu gibi bu hafta da macin yildizi firat aydinustu demekte sakinca gormem. haksizlik yapildiysa kime olursa olsun cikip soylemek gerekir. size soyleyken bize boyle yapiliyor yorumlari bos bana kalirsa.
nannar
17.Şubat.2014, 02:52
Stres ise ne alakası var. Takıma kendini adamaktan bahsediyor adam.
ne adaması ? türk sineması mı bu ? ölsem de şampiyon olacagım falan...neyse,sizin açınızdan öyle görünüyorsa sıkıntı yok.
@Aytaç , ben de seninle aynı fikirdeyim. Beşiktaş'la oynanan tekrar maçından sonra da "bir kez daha oynayalım" demişti :n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 02:56
@nannar
devre arasi seminerde de bilicle diyalogu harikaydi o mac icin. bulursan izle mutlaka :zuhaha
byariff
17.Şubat.2014, 02:59
tebrikler fenerbahçe dedigim gibi zorda olsa kazandilar , bakalim geçen haftaki hakkimizi yediler diyen arkadaslar bu hafta ne diyecek kasimpasanin yenilen haklari hakkinda.
dedigim gibi 3 puani alinca herkes sus pus cevap gelmez ama hakkiniz yenilince ortaligi ayaga kaldirmayi bilirsiniz , objektif olucaksak tek tarafli olmayin karsi tarafin hakki yeniliyorsa açik açik yazin bu ulkede 4 buyuk yok anadolu takimlarida var.
Cengo
17.Şubat.2014, 03:03
ne adaması ? türk sineması mı bu ? ölsem de şampiyon olacagım falan...neyse,sizin açınızdan öyle görünüyorsa sıkıntı yok.
@Aytaç , ben de seninle aynı fikirdeyim. Beşiktaş'la oynanan tekrar maçından sonra da "bir kez daha oynayalım" demişti :n:
Ersun Yanal diyor ki, ölürken bile takımın başında olacağım ve şampiyonluğu göreceğim. Hastalık bile engelleyemez şampiyonluğu görmemi.
Ersun Yanal çok koyu Fenerbahçelidir. Bilen bilir.
Bunu bana açıklattınız ya pes yani :icon_smile:
Kryptonite
17.Şubat.2014, 03:06
dedigim gibi 3 puani alinca herkes sus pus cevap gelmez ama hakkiniz yenilince ortaligi ayaga kaldirmayi bilirsiniz , objektif olucaksak tek tarafli olmayin karsi tarafin hakki yeniliyorsa açik açik yazin bu ulkede 4 buyuk yok anadolu takimlarida var.
Kasımpaşanın yenen Bruno Alvesin kırmızı kartı.Fenerbahçenin yenen hakkı Kadlece verilmeyen penaltı.Burda kimse hakem çok iyi yönetti demiyor zaten.
Önder HOCA
17.Şubat.2014, 03:07
iyide burda dedik ya pfdk ağzımıza emzik verdi diye hakem alvesi, ggyi, emreyi atmadı, attırmadılar, atmamalarıda lazımdı (bizi susturmak için)
furkan58
17.Şubat.2014, 07:12
Bunu diyen bir gsli olunca komik kaçıyor. Daha geçen hafta hakemi savunmak için şekilden şekile giren siz şimdi yaygara kopariyorsunuz. Sayfalarca yazdı herkes sus pus olan yok. Türkiye'de bu işler böyle yürüyor maalesef.
mwaru
17.Şubat.2014, 15:57
Ne yapalım sokağa çıkıp Aydınus'u protesto mu edelim. Millet ısrarla Alves'i atmalıydı derken siz hala kalkıp Fenerbahçeliler susuyorlar diyorsunuz. Heralde düdüğünü asıp gitmesini istiyorsunuz Aydınus'un
byariff
17.Şubat.2014, 16:19
Bunu diyen bir gsli olunca komik kaçıyor. Daha geçen hafta hakemi savunmak için şekilden şekile giren siz şimdi yaygara kopariyorsunuz. Sayfalarca yazdı herkes sus pus olan yok. Türkiye'de bu işler böyle yürüyor maalesef.
bak bakalim geçen hafta ne yazmisim hakem hakkinda fenerbahce katledildi dedim az objektif olsan mesajlarimi goruceksen ama sende o nerde..
furkan58
17.Şubat.2014, 17:08
bak bakalim geçen hafta ne yazmisim hakem hakkinda fenerbahce katledildi dedim az objektif olsan mesajlarimi goruceksen ama sende o nerde..
Yahu biz inkar mi ediyoruz doğruları konuşuyoruz zaten israrla gol ofsayt diyenler var değil iste ortada. Alves atilabilirdi başkada büyük hatası yoktu hakemin küfürü falan geçin Terim senelerce ne küfürler etti kac kere ceza aldı ? Objektiflik diyosun burda hakemi savunan kişi yok hala sus pussunuz falan yaziyorsun.
mpaker66
17.Şubat.2014, 17:12
Hakemin bu maçta bu kadar çok konuşulmasının tek sebebi Fenerbahçe başkanıdır kim ne derse desin.
Kryptonite
17.Şubat.2014, 17:37
Hakemin bu maçta bu kadar çok konuşulmasının tek sebebi Fenerbahçe başkanıdır kim ne derse desin.
Hem medya hem Aziz başkan bu konuda haklısın.Alves pozisyonu kırmızı kartlık olabilir,Kadlece yapılan da penaltıydı.Şunuda unutmayalım ki dün GSnin yayınladığı açıklama da bugünkü hakemi baskı altına alacaktır şüphesiz.
Universal
17.Şubat.2014, 17:39
Hem medya hem Aziz başkan bu konuda haklısın.Şunuda unutmayalım ki dün GSnin yayınladığı açıklama da bugünkü hakemi baskı altına alacaktır şüphesiz.
Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...
Kryptonite
17.Şubat.2014, 17:43
Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...
Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.
Universal
17.Şubat.2014, 17:50
Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.
Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.
Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.
Kryptonite
17.Şubat.2014, 17:53
Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.
Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.
Ersan konusunu hiç böyle düşünmemiştim çok mantıklı da GSnin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 17:55
ulkenin en klas hakemi kimse derbiyi de o yonetir bence. bu da cuneyt cakirdir. adam dunya kupasina gidiyor, neyi tartisiyoruz :n: daha iyisi cikinca o yonetir, ama suan icin baska alternatif aramaya gerek yok. bu her ulkede boyle olur.
sananes
17.Şubat.2014, 19:40
Herşeyden öte fenerbahçe maçlarında Alves'e sövmekten yoruldum. Bu kadar karaktersiz bir futbolcu olamaz. Bakın ben futbolun temiz bir oyun olduğuna inanmam.
siz katılmayabilirsiniz ama futbolda bence küfür vardır. Emre'nin küfür olayı mesela ya da Terim'in x'in y'nin bana normal geliyor. Halı sahalarda bile ne küfürler ediliyor.
Bundan rahatsız olmuyorum ama bu Alves denen mahluk her maç her fırsatta rakibine bir şeyler yapıyor.Yahu Lugano'ya da pislik denirdi ama o adam yaptığı sertliklerin %90'ında "ulan bence bu topu kapabilirim" derken rakibi biçiyordu. Bu topla alakasız basıyor,vuruyor.
Yediğimiz golün de baş sorumlusudur. Bu da pisliği dışında sportif olarak eleştirisi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 19:57
@sananes
buna ragmen bruno alvesin kariyerindeki kirmizi sayisi cok az, turkiyede super kupa macinda aldigi kartla toplamda 4 oldu. keza meireles de bize gelene kadar kirmizi kart gormemis kariyerinde. suanda 3 KK var cebinde.
uAburak89
17.Şubat.2014, 20:01
Herşeyden öte fenerbahçe maçlarında Alves'e sövmekten yoruldum. Bu kadar karaktersiz bir futbolcu olamaz. Bakın ben futbolun temiz bir oyun olduğuna inanmam.
siz katılmayabilirsiniz ama futbolda bence küfür vardır. Emre'nin küfür olayı mesela ya da Terim'in x'in y'nin bana normal geliyor. Halı sahalarda bile ne küfürler ediliyor.
Bundan rahatsız olmuyorum ama bu Alves denen mahluk her maç her fırsatta rakibine bir şeyler yapıyor.Yahu Lugano'ya da pislik denirdi ama o adam yaptığı sertliklerin %90'ında "ulan bence bu topu kapabilirim" derken rakibi biçiyordu. Bu topla alakasız basıyor,vuruyor.
Yediğimiz golün de baş sorumlusudur. Bu da pisliği dışında sportif olarak eleştirisi.
Burhan (isim yanlışsa kusura bakma), tebrikler. Objektif olabilenleri görmek güzel. Zaman zaman tartışıyoruz belki ama yorumlarını mutlaka okuduğum kişilerden birisin bu forumda.
Küfür eğer anlık tepkiyse belki tamam ama dünkü direk bir şahsa yönelikti. Bu bence fazla.
Alves Süper Kupa ile başladı, arttırarak devam ediyor. Kart görmediği sürece de devam edecek gibi.
Ayrıca dün yenilen golde bence esas sorumlu Volkan. Her maç daha da kötüye gidiyor. Ersun Yanal'ın ısrar etme sebebini anlamıyorum, umarım devam eder böyle ısrar etmekte tabii orası ayrı. :)
ReaList
17.Şubat.2014, 20:59
Şike olaylarıyla beraber futbol Türkiye'de bitmiş, gerçekten bitmiş. Gram zevk vermediği kadar yönetenlerin cahilliklerini her gün önlerimizi sermesi zaten yerlerde olan seviyenin daha da dibe inmesini gösteriyor. 100 yılı aşkın 2 dev kulübün 24 saat içinde resmi sitelerinde takındığı tavır -Atarlı Ergen Tavrı diyoruz- Yazık, gerçekten yazık utanılacak bir şey bu.
europeanconquer
17.Şubat.2014, 21:05
Şike olaylarıyla beraber futbol Türkiye'de bitmiş, gerçekten bitmiş. Gram zevk vermediği kadar yönetenlerin cahilliklerini her gün önlerimizi sermesi zaten yerlerde olan seviyenin daha da dibe inmesini gösteriyor. 100 yılı aşkın 2 dev kulübün 24 saat içinde resmi sitelerinde takındığı tavır -Atarlı Ergen Tavrı diyoruz- Yazık, gerçekten yazık utanılacak bir şey bu.
Abi bırak ya :( Ergen de değil bunlar,hepsi bunamış affedersiniz,bizden(ergenler) beterler.Biz en azından bel altı vurmuyoruz birbirimizi :(
Sheriff
17.Şubat.2014, 21:24
Bu tarz futbolcular her zaman vardı, Lugano, Alves, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Vedat, Edu, Recep Çetin. Kendini sürekli yere atan, kasıtlı olarak elle gol atıp pişkin pişkin sevinen, yani futbolu çirkinleştiren bir çok oyuncu oldu ve olacaktır da. Bugün Alves gider yarın başkası gelir, aslında Alves geldiğinde ben ayaklarına hakim bir stoper geldiği için sevinmiştim ama malesef eksilerini görememişiz ozaman.