View Full Version : Euro 2016 Elemeleri
CocukMenajer
23.Şubat.2014, 15:58
A GRUBU: Hollanda, Kazakistan, İzlanda, Letonya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti.
Bu gruptan çıkma şansımız çok yüksek 3.torbadan katıldık.
europeanconquer
23.Şubat.2014, 16:00
Çekler ve Felemenkler çıkar.Bizim için ise tek umut,yetenekli genç oyuncuların istenilen seviyeye ulaşmaları.
Artık bundanda çıkarız artık :D
semih99999
23.Şubat.2014, 16:00
bana niyeyse zor gibi geldi kura burda andorra,san marino gibi ülkeler yok hep üstü kapalı klasik kutu gibi takımlar :D
Banega
23.Şubat.2014, 16:02
4. ve 5. torbadan diğer takımlara nazaran zor rakipler geldi.Çekler düşüşte iyi bir kura bence.Çeklerin yerine Belçika yada İsveç'te gelebilrdi.İlk 2 takım çıkacağı için artık çıkmamız lazım, ayıp.
omersal
23.Şubat.2014, 16:04
Süper kura , Belçika gelmesin yeter diyordum. Çekler 2. torbanın en zayıf takımlarından hiç kuşkusuz. 2. olamazsak benim açımdan büyük sürpriz olur gerçi sürprizlere alışığız ama..
E.Cartman
23.Şubat.2014, 16:08
A GRUBU Hollanda - Kazakistan - İzlanda - Letonya - Türkiye - Çek Cumhuriyeti
B GRUBU Bosna-Hersek - Andorra - Güney Kıbrıs - Galler - İsrail - Belçika
C GRUBU İspanya - Lüksemburg - Makedonya - Belarus - Slovakya - Ukrayna
D GRUBU Almanya - Cebelitarık - Gürcistan - İskoçya - Polonya - İrlanda
E GRUBU İngiltere - San Marino - Litvanya - Estonya - Slovenya- İsviçre
F GRUBU Yunanistan - Faroe Adaları- Kuzey İrlanda - Finlandiya - Romanya - Macaristan
G GRUBU Rusya - Lihtenştayn - Moldova- Karadağ - Avusturya - İsveç
H GRUBU İtalya - Malta - Azerbaycan- Bulgaristan - Norveç - Hırvatistan
I GRUBU Portekiz - Arnavutluk - Ermenistan - Sırbistan - Danimarka
Hsyn53Yvz
23.Şubat.2014, 16:35
https://twitter.com/tribundergi/status/437564578025574400 ''Capello'sundan, Deschamps'ına...'' :D
Kaka Leite
23.Şubat.2014, 17:10
Kuyt ve Sneijder'den beri aramızda kan bağı oluştu bu Hollanda ile arkadaş. :icon_biggrin:
Bu sefer yemezler ama burada affetmeyiz diye düşünüyorum. :n:
jevox06
23.Şubat.2014, 17:41
Çekler uzun süredir düşüşte. Ve 2016 'ya kadar da bir toparlanma zor. Genç oyuncularından umut veren çok az kişi var. Hollanda hariç diğer takımlardan da 5 gömlek üstünüz. Hollanda'dan ben bi 4 puan alırız diye düşünüyorum. En kötü 2. çıkarız. Milli takımımız bence iyi yolda. İlerisi için umut var .
Nocna Mora
23.Şubat.2014, 17:56
3. olan çıkabiliyor mu ? :D
ReaList
23.Şubat.2014, 18:19
Bence Fatih Terim'in elinin altında iyi bir Jenarasyon var. Özellikle genç oyuncular umut vaadediyor. Özellikle bu oyuncuların etrafında kurulacak bir ekip, iyi bir yönetimle devamlılık sağlarsa iyi bir noktaya geliriz.
Milli havuza baktığımız zaman sanırım sıkıntı çekmeyeceğimiz bölgelerin başında kale geliyor. Volkan, Tolga, Sinan, Onur ve (Özellikle kaleyi devralması durumda) Mert yine başı çeker.
Savunmada artık kariyerlerinde gelebileceği en üst seviyeye gelen Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi iki sağlam Bek'in yanı sıra bunların arkasından gelebilecek Veysel Sarı ve H.Ali o bölgeleri idare edecektir.
Semih ve Ömer yine tandemi oluşturur. Kendi takımında şans bulması halinde Koray Günter keza Trabzon'dan Mustafa Yumlu da bu bölgeler için sağlam alternatifler.
Orta alanda bu sezon izlemeye doyamadığım 3 adamın varlığı çok önemli. Alper Potuk, Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu. Fatih Terim'in artık Emre, Selçuk, Nuri, Hamit vs gibi oyuncular yerine iskeleti bu dinamik oyuncuların etrafında kurması gerekiyor. Salih'i es geçmiyorum fakat Fenerbahçe'de kalması durumunda kariyeri sönüp gidecek. Roma onun için büyük bir şanstı, Yaktı çocuğu Aziz Yıldırım.
Hücum alanında yine sıkıntı çekecez gibi. Trabzon'da forma giymesi ve düzenli oynaması durumunda Emre Güral, Büyük bir takıma gidip mücadele düzeyini arttırması durumunda Cenk Tosun ve Türkiye'ye gelip büyük bir takımda düzenli forma giymesi halinde Samed Yeşil (Avrupa'da bunu gerçekleştirse Almanlar bize bırakmaz.) iyi alternatifler olacaktır.
Bakalım, Fatih Terim nasıl bir yol izleyecek.
William Rookwood
23.Şubat.2014, 18:20
F grubu çok kek bir grup olmuş, keşke oraya düşseydik. :)
ReaList
23.Şubat.2014, 18:21
F grubu çok kek bir grup olmuş, keşke oraya düşseydik. :)
2004'ten beri Yunanistan'ın tüm grupları kek. Onlara karşı bir torpil var ama çözemedim (:
attirson
23.Şubat.2014, 18:53
Bu gruptan çıkamazsak kapatsınlar artık milli takımı Çekler eski gücünde degil Hollanda'nın lider bizimde pesinden 2. çıkmamız gerekiyor.
himone
23.Şubat.2014, 19:42
Güzel grup olmuş, bu gruptan çıkabilir miyiz acaba? Son zamanlardaki sonuçlardan sonra emin olamıyoruz. Açıkçası fikstür de önemli mümkünse kolay rakiplerle başlayalım. Hollanda'ya gidip deplasmanda kaybediyoruz ona rağmen kıyamet kopuyor.
Artık kadrodan önce bir taktik ve sistem belirlememiz gerekiyor ondan sonra seçimleri düşünürüz. Bir maç 4-4-2 bir maç 4-3-3 bir maç başka taktik olmuyor maalesef. Hatta seçtiğimiz taktik te bundan sonra kim gelirse gelsin sabit olmalı.
footballer33
23.Şubat.2014, 20:07
3. sıradaki takım gruptan çıkabiliyor muydu burada? Bence 3. bitiririz biz bu grubu.
CocukMenajer
23.Şubat.2014, 20:12
3. sıradaki takım gruptan çıkabiliyor muydu burada? Bence 3. bitiririz biz bu grubu.
1. 2. ve en yüksek puanlı 3. direk gidiyor.Diğer 3.ler play-off oynuyor.
E.Cartman
23.Şubat.2014, 20:52
https://pbs.twimg.com/media/BhLFErFCQAE3Con.jpg:large
uAburak89
23.Şubat.2014, 21:07
3. olup play-off'da eleniriz bence. Maçlarda sıkıcı geçer.
footballer33
23.Şubat.2014, 22:38
1. 2. ve en yüksek puanlı 3. direk gidiyor.Diğer 3.ler play-off oynuyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bence 3. olup playoff oynarız her zaman olduğu gibi.
Redrum
23.Şubat.2014, 22:42
O değil de bu Yunanistan'ın kura balı ne olacak? Her sene böyle.
Walter Sakana
23.Şubat.2014, 22:55
Takımlar arasındaki güç dengelerine baktığımızda en zorlu gruplar F ve H grupları.
F grubu için size katılmıyorum. Yunanistan, Romanya ve Macaristan üçü de birbirine çok yakın güçte takımlar. Kuzey İrlanda ve Finlandiya deplasmanları da bu takımlar için o kadar "kek" değil bence. Çok çekişmeli bir grup olacağını düşünüyorum eğer Macaristan yarıştan erken kopmazsa.
H grubunda ise Hırvatistan İtalya'yı çok zorlar keza Norveç ile Bulgaristan da dişli takımlar. Azerbaycan ise son 2 saydığım takıma sıkıntı yaratabilecek potansiyelde.
Banega
23.Şubat.2014, 23:39
Bende ilk baktığımda Yunanistan'ın grubu kolay dedim ama dikkat edince geçen elemelerde üstümüzde yer alan Romanya-Macaristan'ında olduğunu gördüm.Bütün gruplar dengeli aslında.Ben Fatih Hoca'ya güveniyorum.54 küsür Avrupa ülkesinin neredeyse yarısı katılacak turnuvaya.Platini daha ne yapsın? Artık iş bizde bitiyor.En kötü ikinciliği alıp çıkalım bir zahmet.
O değil de bu Yunanistan'ın kura balı ne olacak? Her sene böyle.
bizim 4. olduğumuz grubun aynısını çekmişler nesi bal sadece onlar 1. torba takımı biz 2. torba takımıydık
eXcitinG
23.Şubat.2014, 23:46
Hollanda deplasmanına kadar 4 te 4 ile gittik gittik, gidemedik, Avrupa Şampiyonası da yalan olur.
omersal
23.Şubat.2014, 23:52
53 takımdan 24ünün şampiyonaya katılacağını unutmuşum bir an. E ilk 24e de giremiyorsak artık maçlara da çıkmayalım bir zahmet.
E.Cartman
23.Şubat.2014, 23:55
Bizim grupta 3 tane Kuzey Avrupa takımı var, disiplinli adamlar bunlar ve disiplin de bize ters olduğundan dolayı Euro 16'ya kalamazsak şaşırmam yani ama takımın başında Fatih Terim varken pek muhtemel değil bu iş en kötü ihtimalle en iyi 3. olarak gideriz diye düşünüyorum.
eng1n
24.Şubat.2014, 00:22
son maçın evimizde İzlanda ile olması iyi olmuş işler geçen ki gibi son maça kalırsa katılırız.
Universal
24.Şubat.2014, 00:28
6 takım var ve ilk 3 yoluna devam ediyor. Artık bunu da başaramazsak, futbola yatırım yapmayı bırakıp basketbol, voleybol, yüzme ile devam edelim.
Hollanda dışında denk bir grup kısacası bu grupta Letonya ikinci İzlanda üçüncü olursa şaşırmam.
Universal
24.Şubat.2014, 00:31
son maçın evimizde İzlanda ile olması iyi olmuş işler geçen ki gibi son maça kalırsa katılırız.
Zaten bu grupta son maça kalmadan çıkabilirsek Fransa'da kupayıda kaldırırız.
Walter Sakana
24.Şubat.2014, 00:51
Hollanda şu son Dünya kupası elemelerinde karşılaştığımız Hollanda olsaydı grup 1.'liği bile mümkün derdim. Ama Dünya kupası sonrası çok daha iyi, çok daha oturmuş bir Hollanda olacak grupta. Ve şu an henüz yıldız kategorisinde olmayan bazı oyuncuları da yıldız olarak karşımıza çıkacak muhtemelen.
Letonya daha önce bize pis bir sürpriz yapmıştı ama o günlerin uzağındalar. Genede grubun en kapalı kutu takımı diyebilirim.
Çek Cumhuriyeti'nin son durumunu bilmiyorum. Fakat eski dönemlerdeki kadar yıldız oyuncuları olmadığı kesin. Köller, Baros, Rosicky, Nedved, Poborski, Ujfalusi gibi yıldızlar düzeyinde oyuncu çıkaramadılar uzun zamandır bildiğim kadarıyla. Son Dünya kupası elemelerinde kendi sahalarında Danimarka'ya 0-3, Ermenistan'a 1-2 kaybettiler, Bulgaristan'la ise 0-0 berabere kaldılar. Ne olursa olsun Avrupa'nın dişli ülkelerinden birisi. Öncelikli hedef 2.'lik ise asıl rakibimiz onlar olacaktır.
İzlanda fizik olarak güçlü. Daha önce oynadığımız Estonya maçlarından farklı olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Yani İzlanda da onlara benzer bir oyun sergileyecektir.
Kazakistan maçlarından ise kesin 6 puan bekliyorum, alamazsak ayıp. Daha önce karşılaştığımız için onlar da çok kapalı kutu sayılmazlar.
Rehavi
24.Şubat.2014, 01:14
Uzaktan bakınca kolay grup gibi gözükse de, son elemelerdeki performanslar ışığında çok rahat çıkarız diyemiyorum.
Çek Cumhuriyeti grubunu 1 puan farkla üçüncü bitirmiş. İzlanda zayıf bir grupta olsa da playoff a kalabilmiş. Hiddink ya da Abdullah Avcı dönemindeki milli takım, bu takımlar arasında pekala dördüncü olabilir. Ancak ortalama bir milli takım performansı bizi ikinci yapmaya yetecektir.
kasım akdemir
24.Şubat.2014, 01:37
Güzel bir Kura oldu. hatta spikerler bu gruba düşersek avantaj olabilieceğini konuşuyorlardı. Benimde içimden bu grup geçiyordu. Fathi Terime güveniyorum. Bu grupta şeytanın bacağını kırıp ite kaka değilde rahat rahat şampiyona gideriz diye düşünüyorum. Başarılar Türkiye , kalbimiz seninle...
Kaka Leite
24.Şubat.2014, 01:51
Çek Cumhuriyeti gibi bir takımı nasıl bir anda bu kadar gözde küçülttüler anlamıyorum. Bundan bilmem kaç ay önce biz bu adamlara kaybetmedik mi?
Çok net hatırlıyorum o maçın spikeri bile genç kadrolarının çok kaliteli olduğunu söylüyordu ki bize karşı oynadıkları oyun gayette iyiydi.
O maçta aklımda kalan Darida vardı mesela en basitinden adam şuanda Almanya'nın Freiburg takımında estiriyor.
Bu adam o zamana kadar da gelişmeye devam edecek. Biz ise en yakın örnek Salih'i verebilirim o dönemden bu güne adamı Roma gibi bir takım istiyor ama satmayıp yedekte bekletiyoruz. Kısacası rakip gelişmeye devam ediyor ama bizim adamlarda halen tık yok.
Vaclav Kadlec'i söylemeye gerek dahi duymuyorum o da Almanya da pişiyor şuan.
Libor Kozak da Aston Villa'ya gittiğinden beri sürekli forma giyiyor ve gelişmeye devam ediyor.
Çok genç bir takıma karşıyız ve takım gelişirken bizde halen bir ışık yok. Benim içimi birazcık rahatlatan tek olay başımızda Fatih Terim'in olmasıdır bunun harici o maçtan bu güne kadar çok büyük bir yol kat etmedik açıkcası.
Çek Cumhuriyeti bizi çok zorlar bunu da buraya yazayım. Bunun harici bizim ufak takımlara karşı gücümüzü yansıtamama olayımız var. Kazakistan bizim seviyemizde değil ama o maçta onlarla seviyeler eşitmiş gibi oynuyoruz ve onların seviyesine iniyoruz.
Umarım takım artık gücünü farkına varır ve bir turnuvaya gideriz.
Esssteban
24.Şubat.2014, 02:01
Çek Cumhuriyeti gibi bir takımı nasıl bir anda bu kadar gözde küçülttüler anlamıyorum. Bundan bilmem kaç ay önce biz bu adamlara kaybetmedik mi?
Çok net hatırlıyorum o maçın spikeri bile genç kadrolarının çok kaliteli olduğunu söylüyordu ki bize karşı oynadıkları oyun gayette iyiydi.
O maçta aklımda kalan Darida vardı mesela en basitinden adam şuanda Almanya'nın Freiburg takımında estiriyor.
Bu adam o zamana kadar da gelişmeye devam edecek. Biz ise en yakın örnek Salih'i verebilirim o dönemden bu güne adamı Roma gibi bir takım istiyor ama satmayıp yedekte bekletiyoruz. Kısacası rakip gelişmeye devam ediyor ama bizim adamlarda halen tık yok.
Vaclav Kadlec'i söylemeye gerek dahi duymuyorum o da Almanya da pişiyor şuan.
Libor Kozak da Aston Villa'ya gittiğinden beri sürekli forma giyiyor ve gelişmeye devam ediyor.
Çok genç bir takıma karşıyız ve takım gelişirken bizde halen bir ışık yok. Benim içimi birazcık rahatlatan tek olay başımızda Fatih Terim'in olmasıdır bunun harici o maçtan bu güne kadar çok büyük bir yol kat etmedik açıkcası.
Çek Cumhuriyeti bizi çok zorlar bunu da buraya yazayım. Bunun harici bizim ufak takımlara karşı gücümüzü yansıtamama olayımız var. Kazakistan bizim seviyemizde değil ama o maçta onlarla seviyeler eşitmiş gibi oynuyoruz ve onların seviyesine iniyoruz.
Umarım takım artık gücünü farkına varır ve bir turnuvaya gideriz.
Kesinlikle sana katılıyorum. Çekleri neden bu kadar küçük gördünüz pek bi anlam veremedim.
Walter Sakana
24.Şubat.2014, 02:43
Bir ekleme yapayım; Van Gaal Dünya kupasından sonra Hollanda milli takımının başında devam etmeyecek. Teknik direktör değişikliği yaşayacaklar. Bu onları olumlu mu olumsuz mu etkileyecek belli değil henüz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2014, 03:06
cekleri buyutmeyin o kadar da, izlandadan daha cok cekiniyorum ben sahsen. hollanda disinda butun takimlari icerde yeneriz, deplasmandan da 7-8 puan cikarirsak ikincilik icin bize yeterli olur. 22-23 puanla da ikinci oluruz herhalde. zorlanacagimizi zannetmiyorum bu grupta.
en kek grup yunanistaninki olmus yine, cok ballilar :n:
Universal
24.Şubat.2014, 14:06
Bence en kapalı takım biziz bu grupta. Şuan hiçbir rakibimiz kadromuzu bilmiyor. Kaldı ki biz bile bilmiyoruz.
Bu forumda herkes bizim takımın ilkonbirini yazsa Arda Turan dışında her ısım farklı olur. Kalecide bile anlaşamıyabiliriz.
CocukMenajer
24.Şubat.2014, 14:12
Bence en kapalı takım biziz bu grupta. Şuan hiçbir rakibimiz kadromuzu bilmiyor. Kaldı ki biz bile bilmiyoruz.
Bu forumda herkes bizim takımın ilkonbirini yazsa Arda Turan dışında her ısım farklı olur. Kalecide bile anlaşamıyabiliriz.
En belirsiz yer kaleci ve orta saha Arda Turan Semih Kaya Gökhan Gönül Caner Erkin Burak Yılmaz ilk 11 de olucak isimler diye düşünüyorum.
kumbara
24.Şubat.2014, 14:25
Kalede volkan hariç kim oynarsa kabulümdür.
Güzel kura diyemiyorum keza çek'leri bu kadar küçük görmek bana hayalcilik olarak geliyor. Aynı şekilde izlan'da da gayet iyi takım savunması yapıyor ve fiziki açıdan her daim kuvvetliler. Letonya ve kazakhistan'ı da zaten yenemeyeceksek lütfen gitmeyelim turnuvaya. Hollanda'ya gelirsek eğer, ne kadar antrenör değişikliği yaşasalarda her zaman bir ekol olduklarının farkındalar. İçeride oynayacağımız maçları kazandığımız taktirde deplasmanlarda alacağımız her puan altın değerinde olacaktır bizim için.
Fatih hoca umarım torpilden vazgeçer, çünkü alttan gelen oyuncu çok fazla, özellikle orta alanda. Hakan,Oğuzhan ve salih gibi oyuncuları bir an önce monte etmeli. Yoksa yine bir hüsran daha olması muhtemel.
Universal
24.Şubat.2014, 14:43
En belirsiz yer kaleci ve orta saha Arda Turan Semih Kaya Gökhan Gönül Caner Erkin Burak Yılmaz ilk 11 de olucak isimler diye düşünüyorum.
Kalede Volkan olmasında diğer herkes kabülümdür. Ama Volkan her daim kadroda yer alır.
G.Gönül ile Burak Yılmaz bana göre soru işareti. Galatasaray'da evet çok gol atabiliyor pozisyona girebiliyor; ama hep bir sorun yaşanıyor. Gökhan Gönül artık o fırtınalar estirdiği dönemde değil. Bunları direkt yazmak takım içi mücadeleyi olumsuz etkiliyebilir.
Semih Kaya yeni bir Bülent Korkmaz hem Galatasaray'da hem milli takımda kaptanlık göreviyle oynayacak.
Arda ile Caner'i konuşmaya gerek yok zaten.
Walter Sakana
24.Şubat.2014, 15:11
Bu arada; maçlarımızı ShowTV yayınlayacakmış.
europeanconquer
24.Şubat.2014, 15:11
Arda,Caner,Semih,Onur ve Ömer şu an kadroda olup,Euro 16'ya kalırsak ilk 11 oynayacak adamlardır,onların yanı sıra eğer daha iyileri olmazsa Burak ve Gökhan Gönül'de mevkisinin ilk tercihleri olacaktır.
Ben milli takım için gelecekte as takımda oynayabilecek kapasite de bir kaç oyuncu düşündüm;
Alper Potuk,Gökhan Töre,Salih Uçan,Koray Günter,Muhammet Demir,Enes Ünal,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Sezer Özmen,Mert Günok,Ozan Tufan,Alparslan Öztürk,Oğuzhan Özyakup,Tarık Çamdal,Muhammed Demirci,Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Taşkıran,Emre Güral,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Musa Çağıran,Ahmet Çalık,Kerim Frei,İshak Doğan,Adem Büyük,Samed Yeşil,Serdar Gürler ve Okay Yokuşlu.
Tabi ki hatırlayamadığım oyuncular olabilir.Bir kaç tanesinin de Türk Milli Takımı'nı seçeceği muamma.
Bu oyuncular dışında kadroya girecek bir çok oyuncu daha olacaktır onları da saymak gerekirse;
Nuri Şahin,Mehmet Topal,Veysel Sarı,Hasan Ali Kaldırım,Selçuk İnan,Volkan Demirel,Tolga Zengin,Sinan Bolat,Egemen Korkmaz,Mustafa Yumlu,Aykut Demir,Olcan Adın,Umut Bulut,Mevlüt Erdinç,Necip Uysal,Ersan Gülüm,Olcay Şahan,Mehmet Ekici,Sercan Sararer,Şener Özbayraklı,Özgür Çek,Musa Nizam.
Benim en çok şey beklediğim oyuncular ise Enes Ünal,Gökhan Töre,Salih Uçan,Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu.Genel olarak baktığımız zaman oynayacak,oynayabilecek ve oynama kapasitesi olan çok yetenekli oyuncularımız var,bundan sonrası Fatih Terim'e kalıyor.
playeray
24.Şubat.2014, 15:20
İzlanda'da Ajaxlı Sigthorsson ve Tottenhamlı frikikçi Sigurdsson var. Bunların reeldeki performanslarını bilmiyorum ama dikkat etmek gerek.
Fatih Terim yönetiminde küçük takımlara gücümüzü gösterebileceğimize inanıyorum. O yüzden Kazakistan ve Letonya sıkıntı olmayacaktır.
Hollanda bizden en az 4 puan alacaktır yine.
Eğer adam gibi oynarsak Çekleri de yeneriz. Aksi takdirde işimiz zor.
Walter Sakana
24.Şubat.2014, 15:46
Ben milli takım için gelecekte as takımda oynayabilecek kapasite de bir kaç oyuncu düşündüm;
Alper Potuk,Gökhan Töre,Salih Uçan,Koray Günter,Muhammet Demir,Enes Ünal,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Sezer Özmen,Mert Günok,Ozan Tufan,Alparslan Öztürk,Oğuzhan Özyakup,Tarık Çamdal,Muhammed Demirci,Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Taşkıran,Emre Güral,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Musa Çağıran,Ahmet Çalık,Kerim Frei,İshak Doğan,Adem Büyük,Samed Yeşil,Serdar Gürler ve Okay Yokuşlu.
Bir kaç? :n:
europeanconquer
24.Şubat.2014, 15:50
Bir kaç? :n:
Hepsi işte :n:
BaGa TaRKaN
24.Şubat.2014, 16:14
Alper Potuk,Gökhan Töre,Salih Uçan,Koray Günter,Muhammet Demir?,Enes Ünal?,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu?,Tolga Ciğerci,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Sezer Özmen,Mert Günok,Ozan Tufan,Alparslan Öztürk,Oğuzhan Özyakup,Tarık Çamdal?,Muhammed Demirci,Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Taşkıran,Emre Güral,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Musa Çağıran,Ahmet Çalık,Kerim Frei,İshak Doğan,Adem Büyük,Samed Yeşil?,Serdar Gürler ve Okay Yokuşlu?
Tabi ki hatırlayamadığım oyuncular olabilir.Bir kaç tanesinin de Türk Milli Takımı'nı seçeceği muamma.
Bu oyuncular dışında kadroya girecek bir çok oyuncu daha olacaktır onları da saymak gerekirse;
Nuri Şahin,Mehmet Topal,Veysel Sarı,Hasan Ali Kaldırım,Selçuk İnan,Volkan Demirel,Tolga Zengin,Sinan Bolat,Egemen Korkmaz,Mustafa Yumlu,Aykut Demir,Olcan Adın,Umut Bulut,Mevlüt Erdinç,Necip Uysal,Ersan Gülüm,Olcay Şahan,Mehmet Ekici,Sercan Sararer?Şener Özbayraklı,Özgür Çek,Musa Nizam.
Koyu ile Belirttiğim Oyuncular Ya Milli Seviyede Olmayan Oyuncular Ya da Şuan İçin Akıllarda Tam Bir Soru İşareti Olan Oyuncular Bu Oyuncular Önümüzdeki 3 Yıl İçinde Faydalı Olamazlar. Ya Kendi Takımlarında Daima 11 Oynayacaklar Ya da Gelişimlerini En Üst Seviyeye Taşıyacaklar
europeanconquer
24.Şubat.2014, 16:18
Koyu ile Belirttiğim Oyuncular Ya Milli Seviyede Olmayan Oyuncular Ya da Şuan İçin Akıllarda Tam Bir Soru İşareti Olan Oyuncular Bu Oyuncular Önümüzdeki 3 Yıl İçinde Faydalı Olamazlar. Ya Kendi Takımlarında Daima 11 Oynayacaklar Ya da Gelişimlerini En Üst Seviyeye Taşıyacaklar
Şubat 2014 ve Haziran 2016 arasında öyle bir fark var ki abi,anlayamazsın ne olduklarını.Zaten hepsi istenilen seviyeye gelecekler diye bir kaide yok.Ben umut vaad eden ve seçilebilecek oyuncuları yazdım,hepsi oynamalı,hadi oynatalım falan demedim.
Kulüp takımı değil zaten milli takım,kim iyiyse o alınır.Ben sadece milli takıma alınma ihtimali olan ve yeteneklerini kulüplerinde gösterip milli takıma yükselebilecek oyuncuları yazdım.
BaGa TaRKaN
24.Şubat.2014, 16:20
İşte Demek İstediğim Burda Gizli O Zamana Kadar Ya Adam Gibi Gelişecekler Ya da Süperlig Rotasyon Topçusu veya 2.Lig Topçusu Olup Çıkacaklar Yani İşin Özü Şu An da Belirttiğim İsimlerin Kadroda Yeri Olmamalı
europeanconquer
24.Şubat.2014, 16:32
İşte Demek İstediğim Burda Gizli O Zamana Kadar Ya Adam Gibi Gelişecekler Ya da Süperlig Rotasyon Topçusu veya 2.Lig Topçusu Olup Çıkacaklar Yani İşin Özü Şu An da Belirttiğim İsimlerin Kadroda Yeri Olmamalı
İşte bunu sen veya ben bilemem abi bu oyuncuların elinde bir şey,çalışıp uğraşırlarsa ve kulüplerinde başarılı olurlarsa bu oyuncuların hepsi milli takıma yükselmeye müsait oyuncular.
BaGa TaRKaN
24.Şubat.2014, 16:45
Şu İsimleride Artık Milli Takım Kadrosuna Adapte Etmeye Başlamalıyız;
Alper, Gökhan T, Salih, Koray, Hakan Ç, Soner, Mert, Alparslan, Oğuzhan, Yusuf, Ertuğrul, Emre Güral, Tolgay, Emrah, Musa, Kerim ve Serdar Gürler
Takım Kadrosuda Form Durumlarına Göre;
Onur
Mert
Ertuğrul
Veysel
Hasan Ali
Alparslan
Caner
Semih
Ömer
Koray
Aykut
Mehmet T
Selçuk
Alper
Salih
Soner
Tolgay
Musa
Gökhan T
Kerim
Yusuf
Arda
Serdar G
Emrah
Hakan Ç
Burak
Umut
Emre G
europeanconquer
24.Şubat.2014, 16:50
En yakın maç İsveç ile,o maçın kadrosu bu hafta içi veya hafta sonu açıklanır.Bilindik oyuncularımızın yanında yine 3-5 tane yeni genç oyuncu alınır.Zaten kimin geldiği önemli değil bizim Milli Takım'a,asıl İbrakadabra geliyor o önemli :n:
Universal
24.Şubat.2014, 16:57
Bizim forvet bulmamız lazım eğer dikkat ederseniz oynadığımız her ön eleme etaplarında hep farklı forvetlerle mücadele ettik. Kısaca uzun süre bizi sırtlayan bir forvetimiz olmadı. 2006'larda Necati var iken 2008'de bir anda Semih oldu şimdi Burak ile Umut var. Gerçek anlamda hala bizim milli takımımızın golcüsü şu diyemiyoruz. Zaten koskoca tarihimizde bir Hakan Şükür oldu. Bizim asıl sorunumuz bu, takımı sırtlayacak bir golcü.
Fearless Coward
24.Şubat.2014, 18:49
Herkes Yunanistan'ın grubuna kek demişte nesi kek Allah aşkına. Aynı gruptaki 2 takım(Macaristan-Romanya) bize neler yaşattı gördük çıkamadık tamam Avcı'nın suçu vardı ama kolay takımlar değiller kesinlikle. Finlandiya'nın da deplasmanları zor olur keza Kuzey İrlanda'nın da. Bizim gruba gelirsek Çek Cumhuriyeti iyi oldu ancak diğer torbalardan zorlu takımlar seçtik. Letonya,Kazakistan ve İzlanda deplasmanları çok yıpratır bizi. Muhakkak puan kayıpları yaparız bu deplasmanlardan 1-2 tanesinde. Ama yine de 2. olmazsak büyük ayıp olur bi zahmet gidelim şu turnuvaya.
davidvilla
24.Şubat.2014, 18:54
izlanda gelsin de forvet izleyelim biraz.
CocukMenajer
24.Şubat.2014, 21:27
Herkes Yunanistan'ın grubuna kek demişte nesi kek Allah aşkına. Aynı gruptaki 2 takım(Macaristan-Romanya) bize neler yaşattı gördük çıkamadık tamam Avcı'nın suçu vardı ama kolay takımlar değiller kesinlikle. Finlandiya'nın da deplasmanları zor olur keza Kuzey İrlanda'nın da. Bizim gruba gelirsek Çek Cumhuriyeti iyi oldu ancak diğer torbalardan zorlu takımlar seçtik. Letonya,Kazakistan ve İzlanda deplasmanları çok yıpratır bizi. Muhakkak puan kayıpları yaparız bu deplasmanlardan 1-2 tanesinde. Ama yine de 2. olmazsak büyük ayıp olur bi zahmet gidelim şu turnuvaya.
Yunanistan turnuvaya 1.torbadan katılıyor biz ise 3.torbadan katılıyoruz onların grubu bi zahmet daha kolay olsun zaten ki dediğin gibi Macaristan-Romanya kek ekipler değil
footballer33
24.Şubat.2014, 23:07
Onur
G.Gönül - Ömer - Semih - Caner
M.Topal
G.Töre - Alper Potuk - Hakan Ç. - Arda
Burak Yılmaz
Benim 11'im budur. Yedekler kişiden kişiye değişebilir; ancak ilk 11 genel anlamda bu şekilde olmalı bana göre.
ReaList
25.Şubat.2014, 02:07
Emre Güral yeni Hakan Şükür olabilir. Potansiyeli var ancak üzerinde durulması gerekiyor, Buca'dan beri takip ederim kendisini özellikle futbol bilgisini Almanya'da aldığından dolayı bu konuda biraz şanslı.
Banega
25.Şubat.2014, 02:14
Emre Güral yeni Hakan Şükür olabilir. Potansiyeli var ancak üzerinde durulması gerekiyor, Buca'dan beri takip ederim kendisini özellikle futbol bilgisini Almanya'da aldığından dolayı bu konuda biraz şanslı.
Hocam emre biraz daha Ronaldo'ya özenmeye çalışıyor.Zaten saçları aynı.Bide onun gibi sprint atmaya çalışıyor, çok belli.Keşke yeni Hakan Şükür olsa :)
ReaList
25.Şubat.2014, 02:16
Hocam emre biraz daha Ronaldo'ya özenmeye çalışıyor.Zaten saçları aynı.Bide onun gibi sprint atmaya çalışıyor, çok belli.Keşke yeni Hakan Şükür olsa :)
Ronaldo olsa da fena olmaz hani yok demeyiz (:
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 02:18
emre gural bana bu liverpooldaki rekor ucrete transfer edilen forveti hatirlatiyor, west hama kiralandi galiba sonra. bu tip santraforlar zamanimizda pek gecerli degiller. biraz cevik olmalilar. hakan sukur daha fuleli bir oyuncuydu, emre oyle degil gibi sanki. yasi da epey varmis, seviye atlayacaksa simdiye yapmasi lazimdi bunu ayrica. su sezonu bitirsin bakalim, sene sonu tekrar bakmak lazim. onun icin bu yil kritik. kendini gosteremezse kaybolur gider.
davidvilla
25.Şubat.2014, 02:19
Ronaldo olsa da fena olmaz hani yok demeyiz (:
Bence en fazla burak olur. Zaten o tarz bir oyuncu onune top bekliyor oyle rahat hissediyor. Bu arada su elazigli deniz yilmaz st paulideki eleman mi? Ben cok begendim belirli ozellikleri degil de bir santraforda olmasi gereken tum ozelliklerden biraz var. Milli olma sansi varsa bence terim kacirmaz. Zaten kıtlık var o bölgede.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 02:23
kariyerinde mainz ve paderborn var, st pauli deki deniz naki idi. o da genclere geldi bu sene. pek bir varlik gosteremedi henuz.
ben de cok begendim denizi. defansi perisan etti bugun. her yere kosuyor. teknigi de fena degil.
davidvilla
25.Şubat.2014, 02:26
Evet naki idi o. Tarzi da benziyor sertligi falan almanciymis zaten:) futbolu iyi biliyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 02:37
Evet naki idi o. Tarzi da benziyor sertligi falan almanciymis zaten:) futbolu iyi biliyor.
su almanlarin futbol reformu almanlara yaradigi kadar bize de yaradi zaten. armut pis agzima dus bildigin :zuhaha
turkiyedeki yerli kontenjani %70 falan almanyadandir. bu yabanci kuraliyla iyice yuklendik gurbetcilere.
Walter Sakana
25.Şubat.2014, 02:44
Ben Antepteki Muhammet Demir mi Demirci mi ne onun üstüne gidilse çok iyi verim alınabileceğini düşünüyorum. Biraz sakatlıklara yatkın sanırım ama David Villa tarzı bir forvet. Soğukkanlı, teknik, bitirici, yetenekli ve ver kaçlara falan da çok iyi giriyor. Zeki bir oyuncu. Bursada şans bulamadı, Antepte sakatlıktan çekti ama potansiyeli çok yüksek bence.
Ben bu uzun boylu fizikli forvet düşüncesine katılmıyorum. Avrupanın büyük takımlarının çoğu bundan çoktan vazgeçmiş durumda. Barcelona (Neymar, Alexis), Atletico Madrid (David Villa), Real Madrid (Benzema, Morata), Manchester United (Van Persie, Rooney, Hernandez), Chelsea (Eto'o, Torres)... Bi tek Bayern kaldı fizikli forvet oynatan bi de Man City sayılabilir uzun olmasa da fiziğini iyi kullanan Negredo'dan ve Dzeko'dan dolayı.
Diyeceksiniz ki; onların oynadığı futbol tarzıyla bizimki bir mi? Değil belki ama madem yıllardır teknik kapasitemiz yüksek deyip duruyoruz o zaman bunun hakkını verecek bir oyun tarzı oturtmamız lazım artık. Pas oyunu oynuyoruz gibi görünüyor ama yana paslar çoğunlukta, pozisyon çok az. Tempomuz çok düşük. Futbolun temposuna ayak uydurmamız gerekiyor ve bunu da daha çabuk daha hareketli oyuncularla yapabiliriz. Selçuk'tan falan vazgeçmek gerekiyor (zamanında Avcı'ya o kadar saydıktan sonra bir gün bunu yazacağım aklıma gelmezdi :) ).
Rakip kaleye yüklenmek illa kanattan git orta yap değildir. O sistemde oynarsan fizikli forvet gerekir, Muhammet'ti Burak'tı etkisiz kalırlar tabi ama ceza alanına dripling ve verkaçlarla girip pozisyon üretmeyi başarırsan hem bu tür oyunculardan daha yüksek verim alabilirsin hem de rakip kalede daha net pozisyonlar üretmiş olursun. Bizde bunu yapabilecek kanat oyuncuları var; Arda, Gökhan Töre, Sercan gibi... Ama forvet eksik.
Walter Sakana
25.Şubat.2014, 02:46
kariyerinde mainz ve paderborn var, st pauli deki deniz naki idi. o da genclere geldi bu sene. pek bir varlik gosteremedi henuz.
ben de cok begendim denizi. defansi perisan etti bugun. her yere kosuyor. teknigi de fena degil.
Benim de Elazığ-GS kupa maçında dikkatimi çekmişti. Dediğin gibi her yere koşuyor, mücadele ediyor ve fiziğini çok iyi kullanıyor. Orta sahaya hatta savunmaya bile baya yardımcı olmuştu o maçta.
davidvilla
25.Şubat.2014, 02:51
Muhammed demir müthiş bir yetenek. Isleyemedik biz kendisini. 17 yas gruplarinda turnuvalarun yildiziydi. Dedigin gibi david villa gibi hem tarzi hem fizigi benziyor. O cocuktan muthis bir santrafor cikar ama yurtdışına transfer yapmasi lazim bence.
Kryptonite
25.Şubat.2014, 03:53
Hollanda ile İzlanda çıkar.Çekler falan hikaye.Eğer basit takımlara puan kaybetmezsek Hollanda ile biz çıkarız ama İzlanda bence Hollandadan bile daha korkutuyor beni.
CocukMenajer
25.Şubat.2014, 20:42
emre gural bana bu liverpooldaki rekor ucrete transfer edilen forveti hatirlatiyor, west hama kiralandi galiba sonra. bu tip santraforlar zamanimizda pek gecerli degiller. biraz cevik olmalilar. hakan sukur daha fuleli bir oyuncuydu, emre oyle degil gibi sanki. yasi da epey varmis, seviye atlayacaksa simdiye yapmasi lazimdi bunu ayrica. su sezonu bitirsin bakalim, sene sonu tekrar bakmak lazim. onun icin bu yil kritik. kendini gosteremezse kaybolur gider.
Andy Carroll Liverpool tarihinin en berbat transferidir herhalde :D
di canio
25.Şubat.2014, 21:05
3.lük için İzlanda ile çekişir, baraj maçlarına kalmaya çalışırız. O da zor bence. Terim de kura sonrası zemin hazırlamış gibi geldi bana.
benzema35
25.Şubat.2014, 22:18
Bu gruptan da çıkamazlarsa bir daha giymesinler zaten milli formaları ..
Bordo61Mavi
25.Şubat.2014, 23:57
Hollanda kim gelirse gelsin teknik direktorluge, gruplardaki cizgisini bozmaz.
Cekleri gucsuz gormek sacmaliktir.
Ben basari felan beklemiyorum.
Turk futbolunun basindakiler sadece taraftarlari birbirine dusurmedi, futbolcularda birbirini yiyor maclarda (ornek Sabri-Volkan). Sonra baristilar felan yazilip ciziliyor ama bence bosuna. Samimiyet gitmis bir kere.
Samimiyetin gittigi yerde guven olmaz, sahadaki 11 adam birbirine guvenmedigi surecede zaferler kazanilmaz.
balot50
31.Ağustos.2014, 15:09
Hollanda banko çıkar
Çekler bence Belçika yada İsviçre geleceğine gelmesi iyi oldu
İzlanda kapalı kutu ama daha bi maçlarını izlemedim
Letonya eski Letonya değil
Kazakistanı evde deplasmanda yenmemiz lazım ayıp yoksa
Bence play-offlara kalırız.
davidvilla
10.Eylül.2014, 01:08
Kibris deplasmanda Bosna'yi yendi bence cok buyuk iş. Cok yakında bizden daha ust torbalarda olacaklar :)
Nedvedmania
10.Eylül.2014, 02:02
Conte etkisi ile birlikte İtalya bu sene çok iyi.
balot50
11.Ekim.2014, 00:21
Kazakistan deplasmanda berabere götürüyor HOLLANDAya karşı. Son dünya üçüncüsü.
Üstelik 10 kişiler.
Edit:Afellay attı
DenizlispoR
11.Ekim.2014, 00:24
60 dakika üstün götürdü Kazakistan,helal olsun. Biz Hollanda'ya gol atabilmiş miydik?
balot50
11.Ekim.2014, 00:31
Azeriler attı,
1-1 oldu 1-1
https://twitter.com/IdmanTV/status/520670591859179520
Edit:2-1 oldu.
bundan sonra azerbaycan,kazakistan gibi bilimum ülke hakkında yorum yapmamaya karar verdim
Nedvedmania
11.Ekim.2014, 03:25
Giovinco'm asist yaptı ve 86'da yendik. Conte varsa sorun yok :)
Edit : Ahahaha Ben niye yendik demişim ya. İtalyan damarım varmış iyice, ortaya çıktı.
davidvilla
11.Ekim.2014, 11:02
Giovinco'm asist yaptı ve 86'da yendik. Conte varsa sorun yok :)
Edit : Ahahaha Ben niye yendik demişim ya. İtalyan damarım varmış iyice, ortaya çıktı.
Italyanlar senin kadar sevinmemis yalniz :)
Azerbaycan milli futbol takimi, yeni Türkiye federasyon karmasindan daha Türk oldugu icin üzüldüm ben. Biraz daha dayanabilirlerdi. Yazik olmuş.
Flawless Victory
11.Ekim.2014, 13:56
Hâlâ Türkiye'nin çıkabileceğini düşünen var mı?
Kalan maçları düşünürsek;
Hollanda deplasman --> 0
Hollanda ev --> 0
İzlanda --> 1
Çek Cumhuriyeti --> 0
Letonya --> 3
Letonya deplasman --> 1
Kazakistan deplasman --> 0
Kazakistan ev --> 3
Benim tahminim şu anda puanımız olmadığına göre bu grupta 8, maksimum 10 puan toplarız.
footballer33
11.Ekim.2014, 14:26
Hâlâ Türkiye'nin çıkabileceğini düşünen var mı?
Kalan maçları düşünürsek;
Hollanda deplasman --> 0
Hollanda ev --> 0
İzlanda --> 1
Çek Cumhuriyeti --> 0
Letonya --> 3
Letonya deplasman --> 1
Kazakistan deplasman --> 0
Kazakistan ev --> 3
Benim tahminim şu anda puanımız olmadığına göre bu grupta 8, maksimum 10 puan toplarız.
Olabilecek en kötü ihtimali göz önüne alarak tahminde bulunmuşsun sen. O kadar da uzun boylu olmaz bence. Benim düşüncem;
Hollanda deplasman --> 0
Hollanda ev --> 0-1
İzlanda --> 3
Çek Cumhuriyeti --> 0-1
Letonya --> 3
Letonya deplasman --> 1-3
Kazakistan deplasman --> 3
Kazakistan ev --> 3
Minimum 13, maksimum 17 puan yapıyor.
europeanconquer
11.Ekim.2014, 14:29
Bence de 17 puan ile bitireceğiz,belki Hollanda'yı şansımıza yenersek en fazla 19 puan alırız.Birde Çek deplasmanı belli olmaz,yenilmez bir takım değiller,dün şansları yanlarındaydı,hemde çok yanlarındaydı, 37.dakika da o penaltıyı verseydi hakem şu an çok başka şeyler konuşuyorduk ama olmadı işte.
karakartalbjkk
11.Ekim.2014, 16:46
Yine ite kaka zorla bu takımımız 3.lükle devam.. Bir kere de rahat rahat şu gruplardan çıksak da herkes memnun kalabilse..
William Rookwood
11.Ekim.2014, 21:00
Şahsen Kazakistan deplasmanından üç puanla ayrılacağımızı sanmıyorum. Hatta evimizdeki maçta bile berabere kalabiliriz.
Bu İzlanda neye göre averaj takımı deniyor ya şimdi spor programlarında "averaj takımı diye beklediğimiz izlanda 3 te 3" falan deniyor bundan öncede Hasan Şaş'ın saçma bir açıklaması vardı. 2014 dünya kupasına playoff bile oynayamamış ülke de ki yorumcular 2014 dünya kupasını gitmeyi playofflarda zorlayan İzlanda'yı averaj takımı diyor.
attirson
14.Ekim.2014, 00:54
Meğer Hollanda'yı Kuyt taşıyormuş. :p
karakartalbjkk
14.Ekim.2014, 04:38
İzlanda milli takımını tebrik ediyorum. Adamlar harbi harbi oynuyor ve kazanıyorlar. Helal olsun. Bizim milli takımı bu akşam da gördüm ki ruh yok, kimse sorumluluğu üzerine almıyor. Herkes korkak gibi oynuyor. Belki çok acımasızca konuşuyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor. Herşey ortada takım oyunu ve net kadro yok. Ardından ruh ve taktik disiplin yok. Fatih Terim geldi bir umut diye sevdalandık belki bu elemeleri atlatırız diye ama başka sorunların olduğu aşikar..
Kaka Leite
14.Ekim.2014, 04:39
Bu İzlanda neye göre averaj takımı deniyor ya şimdi spor programlarında "averaj takımı diye beklediğimiz izlanda 3 te 3" falan deniyor bundan öncede Hasan Şaş'ın saçma bir açıklaması vardı. 2014 dünya kupasına playoff bile oynayamamış ülke de ki yorumcular 2014 dünya kupasını gitmeyi playofflarda zorlayan İzlanda'yı averaj takımı diyor.
Bizim ülkemizde yorumculukta futbolumuzun düzeyi kadar düşük olduğu için grupta 3 maçta 8 gol atmış ve henüz gol yememiş takıma ''Averaj takımı bu yea'' diyen zihniyet olması normal bence.
Universal
15.Ekim.2014, 00:44
Averaj takımı demeleri normal. 8 gol atıp hiç gol yemedikleri için averajla bile her rakibine fark atıyorlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Ekim.2014, 02:09
http://www.yukleresim.com/images/2014/10/15/1e178a1af0b04c8754d13224c23b84cd.png
davidvilla
15.Ekim.2014, 11:22
Sırbistan Arnavutluk maci ne olmuş oyle ya ;)
Provokasyonun krali olmus yemin ederim sirbistan yine kalacak gruplarda oysa muthis oyunculari vardi bu sene
footballer33
15.Ekim.2014, 15:30
http://www.yukleresim.com/images/2014/10/15/1e178a1af0b04c8754d13224c23b84cd.png
Bizimle aynı durumda olan takımlara bak: San Marino, Andorra, Faroe Adaları, Lüksemburg, Moldova, Cebelitarık, Malta ve Ermenistan. :icon_lol:
antiochia
15.Ekim.2014, 22:01
SKy sports'un iddiasına göre Sırbistan ve ARnavutluk turnuvadan ihraç edilmiş.(hayatım futbol'un tweeti)
Bir habere göre de savunma vereceklermiş...
footballer33
16.Ekim.2014, 02:09
SKy sports'un iddiasına göre Sırbistan ve ARnavutluk turnuvadan ihraç edilmiş.(hayatım futbol'un tweeti)
Bir habere göre de savunma vereceklermiş...
Sebep ne? Şike falan mı yapmışlar?
antiochia
16.Ekim.2014, 11:43
Sebep ne? Şike falan mı yapmışlar?
Valla bilemiyorum bende..Büyük ihtimalle yaşanan olaylar sebebiyle yapılmıştır..Ama büyük ihtimaller savunmaları alınır ve seyircisiz oynama ile hükmen yenik sayılırlar..Belki puan silerler
davidvilla
16.Ekim.2014, 12:20
Tamam da Fatmagül'un suçu ne ?
Sahaya provokasyon amacli bayrak iniyor milli takimlarin sucu ne ? Tarafsiz sahada seyircisiz oynasinlar o zaman.
Fearless Coward
16.Ekim.2014, 13:36
O değil de İçimizdeki İrlandalılar akıyor. Çok sürprizli başladı elemeler. Yunanlar'da bizim modaya uymuşlar onlar da 1 puan. :D Umarım böyle devam eder Euro 2016'da sürpriz ekipler görmek istiyoruz biz zaten gidemeyecez. :D
BaGa TaRKaN
16.Ekim.2014, 15:09
Doğu Avrupa Ülkeleri Sanırım Bu Elemelere Damga Vuracak Öyle Gözüküyorlar.
2. sıradaki takımların da direkt olarak gidiyor oluşu ve 3.lere de gün doğması gibi sebepler orta sınıf takımları gaza getirmiş durumda, ben bunun da biraz etkisi olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde büyüklerde de bi rahatlama seziyorum.
LadroN
16.Ekim.2014, 23:58
Nispeten güçsüz takımların elemelere damga vurması sadece elemelerde yapılan statü değişikliğiyle ilgili değil. Özellikle Dünya Kupası'nda çok ilerlemiş takımlar (Hollanda ve Almanya) düşük performans gösteriyor. Motivasyon kayıpları var haliyle ama toparlarlar. Onun dışında ben başka inanılmaz kötü bir büyük takım performansı görmüyorum. Bir tek İspanya'nın Slovakya'ya yenilmesi var ama o da normal. Kötü bir turnuva geçirdikten sonra yeni bir takım oluşturmaya çalışıyorlar. Bir kaç oyuncu sanırım milli takımı bıraktı.
di canio
24.Ekim.2014, 19:27
Olaylı Sırbistan-Arnavutluk maçı ile ilgili karar verilmiş. Arnavutluk 3-0 hükmen yenik sayılmış, Sırbistan'dan 3 puan düşülmüş ve Sırbistan 2 maç seyircisiz oynama cezası almış. Ayrıca her iki federasyona da 100 bin Avro ceza verilmiş.
SAİT71
24.Ekim.2014, 20:15
O değil de İçimizdeki İrlandalılar akıyor. Çok sürprizli başladı elemeler. Yunanlar'da bizim modaya uymuşlar onlar da 1 puan. :D Umarım böyle devam eder Euro 2016'da sürpriz ekipler görmek istiyoruz biz zaten gidemeyecez. :D
O halde bizim katılmamız en iyi supriz olur tum dunyada yıllardır piyasada yokuz :n:
BaGa TaRKaN
24.Ekim.2014, 20:25
Olaylı Sırbistan-Arnavutluk maçı ile ilgili karar verilmiş. Arnavutluk 3-0 hükmen yenik sayılmış, Sırbistan'dan 3 puan düşülmüş ve Sırbistan 2 maç seyircisiz oynama cezası almış. Ayrıca her iki federasyona da 100 bin Avro ceza verilmiş.
O Nasıl Bir Karar Öyle Yahu ? Hem Arnavutluk'u Hükmen Yenik Sanıyorsun Hemde Sırbistan'dan 3 Puan Düşüyorsun ?
di canio
24.Ekim.2014, 20:27
Maçla ilgili kimseye puan vermemiş yani UEFA.
sui generis
24.Ekim.2014, 20:31
Sırbistan 3 averaj kazanmış sadece :)
europeanconquer
24.Ekim.2014, 20:36
Bakın şöyle bir şey işte;
UEFA Sırbistan'ı hükmen galip saydı ve kandırdım diyerek verdiği 3 puanı geri aldı,olan Arnavutluk'a oldu.
davidvilla
24.Ekim.2014, 20:40
Hayatimda duyduğum en enteresan karar ulan platini diplomatik olacam diye ne cektin be
attirson
24.Ekim.2014, 23:52
Siyasi olarak Arnavutlar haklı olabilir ama maç bazında tahrik eden Arnavutlar oldu.Bayragı sahaya sokanlar onlar , üstüne hiç birşey yokken oyuncu sadece bayragı alıp katlarken üstüne cullandılar adamın.Sırplarda sahaya indiler filan onlarda cezayı hak etti yani Uefa bana göre dogru kararı vermis.
playeray
25.Ekim.2014, 00:56
Arnavutlar tahrikten dolayı yenik sayılmış. Sırplardan da aşırı saldırgan olduğu için 3 puan silmişler. Makul bence
SAİT71
25.Ekim.2014, 13:04
Sahalarda siyaset olursa bizim ulke gibi her stadda çatışma çıkar tabi bunlarınki çok daha koyu bi sayasi dava :)
El Barto
12.Aralık.2015, 23:53
http://i.hizliresim.com/QYnQGG.jpg
Haydi hayırlısı.
aytekin79
12.Aralık.2015, 23:54
Nedir bu Çeklerin bizden 'Çek'tiği :n:
antiochia
13.Aralık.2015, 17:52
Grubumuz sert..4 puan alabilirsek gruptan çıkabiliriz
Corpus
13.Aralık.2015, 18:19
Son maça en iyi üçüncülük için çıkarız
Nocna Mora
18.Mart.2016, 20:55
A Milli Takımımızın 24 Mart'ta Antalya'da Yunanistan ve 29 Mart'ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Kaleciler: Volkan Babacan, Harun Tekin, Muammet Yıldırım, Onur Kıvrak
Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hakan Balta, Ahmet Çalık, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı.
Orta saha: Mehmet Topal, Kerim Frei, Volkan Şen, Alper Potuk, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Olcay Şahan, Yasin Öztekin, Yunus Mallı.
Forvet: Cenk Tosun Burak Yılmaz
BaGa TaRKaN
19.Mart.2016, 00:52
A Milli Takımımızın 24 Mart'ta Antalya'da Yunanistan ve 29 Mart'ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Kaleciler: Volkan Babacan, Harun Tekin, Muammet Yıldırım, Onur Kıvrak
Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hakan Balta, Ahmet Çalık, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı.
Orta saha: Mehmet Topal, Kerim Frei, Volkan Şen, Alper Potuk, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Olcay Şahan, Yasin Öztekin, Yunus Mallı.
Forvet: Cenk Tosun Burak Yılmaz
Kırmızı ile Olanlar Kadroya Süs İçin Çağırılmış Son 15-20 Dakika Oynatır Her Zaman ki Gibi...
Ama Arada Bazı Oyuncuların Yeri Olmadığını Görsek de Genel Anlamda Güzel Bir Aday Kadro