PDA

View Full Version : Trabzonspor - Juventus | Avrupa Ligi Playoff Turu

Nedvedmania
24.Şubat.2014, 17:48
http://i.hizliresim.com/wvVR9A.jpg (http://hizliresim.com/wvVR9A)

Hüseyin Avni Aker Stadyumu
27 Şubat 2014
22.05

Nedvedmania
24.Şubat.2014, 17:56
Biletimi aldım bugün. Giovinco da sanırım ilk 11de oynayacakmış. Hayatımda ilk defa maç izlemek için stada gidiyorum :D Bağırmadan durmak ilginç olacak benim adıma :D

Banega
24.Şubat.2014, 17:58
Gerçekten ilk maçta yazık oldu.O pozisyondaki golü hakem verseydi, kimse itiraz edemezdi.Hadi onu geçtim 90+3 niye gol yiyorsun be Trabzon? 1-0 Juventus'a karşı iyi skordu, kadir yapmıştı hatayı.İşte o gol turu bitirdi bence.Çünkü 1-0 ile 2-0 arasında dağlar kadar fark var bana göre.Üstelik hakikaten Trabzonspor, Juventus gibi bir deplasmanda hiç ummadığım gibi oynadı.Ben kapanırlar hep, kontra vb. bekliyordum.Zaman zaman Juventus'u hapsettiler yarısahalarına.
2.Maça gelirsek, bence Trabzon'un turu atlaması için tek şansı erken bulunacak bir gol.Bunun dışında Juve gibi tecrübeli bir takım bırakmaz burdan turu.

Fearless Coward
24.Şubat.2014, 18:39
Temsilcimiz ilk yarı gol yemezse bence ikinci yarı da yemez gibi geliyor. Önemli olan temsilcimizin gol anlamında neler yapacağı. Hami hocanın artık tüm riskleri alması lazım. Yusuf-Adrian-Henrique-Janko bu isimler ilk 11'de yer almalı kesinlikle. Emre Güral bu seviyenin topçusu değil Janko'nun en azından tecrübesi var. Allah yardımcısı olsun temsilcimizin umarım sürprizi gerçekleştiririz.

footballer33
24.Şubat.2014, 23:16
Trabzon ilk maçta Juve'ye İtalya'da kafa tuttuysa burada da en kötü ihtimalle berabere kalır. Gönül bir mucize yaratmasını ister; ama o çok zor işte.

europeanconquer
24.Şubat.2014, 23:42
Maalesef Trabzon'un yemeden 3 gol atması pek olası değil,Bayern Münih'i getirsek yemeden 3 atmaları pek mümkün değil Juve'ye,belki uzatmaya götürebilir Trabzon ancak Juventus işini şansa bırakmayacaktır.İlk 20 dakika da olağanüstü bir baskı bekliyorum Juve'den.

Tabi ki gönlüm Trabzon'dan yana.

Nocna Mora
25.Şubat.2014, 01:20
Juventus rehavete kapılacaktır. Trabzon eğer hırslı, özgüvenli ve en önemli iyi bir kadroyla başlarsa eleyebilir.

William Rookwood
25.Şubat.2014, 01:37
Trabzon evinde yener fakat turdan elenir. Gönlümüz Trabzonspor'dan yana, umarım bir mucize olur. :)

Gncl1905
25.Şubat.2014, 01:51
Son gol olmasaydı tur için umudum olurdu da o gol çok kötü oldu. Aha 1-1 olacak derken bir anda 2-0 oluverdi. Juve tecrübesiyle olsun, yetenekli ayaklarıyla olsun bu saatten sonra turu vermez. Yine de futbol bu, inşallah tur atlarız ama çok çok zor.

byariff
25.Şubat.2014, 03:09
1-0 bitseydi trabzon"a %70 derdim ama isleri cok cok cok zor ilk yari 1 gol gelirse hersey degisir tabi umarim kazanirlar ve ust tura cikarlar basarilar temsilcimize.

Nedvedmania
26.Şubat.2014, 21:43
Juventus Tabzon havalimanında. Juventus hayranı gençler toplanmış ama bu sefer polis kordon yapmış. Ben şanslıymışım yani :D

Namzet
26.Şubat.2014, 22:57
trabzon maçı kazanabilir,turu juve geçer

attirson
26.Şubat.2014, 23:00
Juve maçı kitler bence 0-0 biter yada 0-1 Juventus kazanır.

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 22:17
Trabzonda cok fena yagmur yagiyormus.

Firtina'ya donusur umarim :)

Banega
27.Şubat.2014, 22:22
Başarılar Trabzon, kalbimiz seninle.Bugün turu geçersen, Avrupa spor tarihine geçer.Umarım olur.

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 23:17
1Onur Kıvrak(GK) (C)
3Bosingwa
4Aykut Demir
22Mustafa Yumlu
10Mierzejewski
15Malouda
16Zokora
21Özer Hurmacı
92Olcan Adın
99Kadir Keleş
83 Janko

Hoca dun Mancini'nin yaptigi hatayi yapmistir bana gore. Gobek cok yumusak kaldi.

Universal
27.Şubat.2014, 23:25
Trabzon kazanır Juve geçer, 3-0 almak çok zor.

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 23:48
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1622112_10153835178535117_1356561974_n.jpg

Belkide Avni Akerin gorecegi son DEV takim olacak Juve, unutulmaz bi zafer daha yasanir insAllah.

Nocna Mora
27.Şubat.2014, 23:56
Onur
Bosingwa - Mustafa - Aykut - Olcan
Zokora - Bourceanu
Henrique - Adrian - Malouda
Janko

Oynamalılar her zaman. Özer'in oynaması saçmalık. Ayrıca 4-1-4-1 herhalde bu maça çıktığı kadro Trabzon'un, tek önliberolu Zokora biraz sıkıntı yaşayabilir sanki..

Laz61g
27.Şubat.2014, 23:58
Malouda hami hocayıda yakmaz inşallah oyundan düşünce çıkartması lazım

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 00:00
...

Tribunlerde suanda soyleniyor.

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 00:18
Onur'dan baska kimse topa dokunmadi bizde

Suicider
28.Şubat.2014, 00:19
Trabzon çok tutuk başladı ilk 15dk gol yemememiz büyük şans.

Nocna Mora
28.Şubat.2014, 00:21
Hahahaha komedi gibi ya. Hami ne kadar geri kafalı, futboldan anlamayan bir amatör olduğunu gösterdi bence. Ne bir savunma taktiği ne bir hücum taktiği. Sahada çobansız bir koyun sürüsü gibi ne yapacağını bilemeyen bir takım var.

10 dakika da 10'a yakın pozisyon buldu Juventus.

Mustafa Yumlu rakip santrafora sıkı adam markajı yapıyor. Hangi aptal futbol düzeninde kaldı bu. Mustafa'nın aynı şekilde Burak'a yaptığı savunmayı hatırlayın. Arkası topa dönük sırf Burak'ı tutmaya çalışıyordu ve gol yemişti Trabzon. Aynı şekilde duvar olabilen, pivot forvetlere adam markajı vermek intihardan farksız ki 10. dakikaya kadar bu nedenle Mustafa alanını hep boşalttı ve sürekli şut yedi oradan Trabzon.. Dakika 15 ve hala aynı şeyi yapıyor Mustafa. Kovalıyor forveti ve adam tek pasta savunma arkası koşu yapan oyunculara koridor açmış oluyor. Dakika 25 aynı şeye devam eden Mustafa savunmanın inanılmaz açıklar vermesine neden oluyor.

Tek ön libero var geri kalan herkes ileride takılıyor. Tek bir dikine pas ile tüm takım oyundan düşüyor bu şekilde. Çok hücumcu ile oynayınca çok gol atacağını sandı herhalde Hami fakat rezalet bir top oynuyor Trabzon. Orta saha namına hiç bir şey yok sahada. Özer gibi ne olduğu belirsiz bir adam orta sahanın ortasında oynuyor. Saçmasapan. Kadir Keleş gibi bir pozisyon alma bilgisi sıfır olan topçu sol bekte stoperlere o kadar yaklaşıyor ki sürekli ordan akın yiyorlar.

Solak Olcan sağ kanattan çizgiye inemiyor, çizgiye inemeyince de pivot santraforu besleyemiyor. O da ayrı bir saçmalık.

Topu alıp hızlıca hücuma çıkmaya çalışan Trabzon iyi kontra oyununun iyi savunma oyunu ile geldiğini bilmez bir şekilde oynuyor. Fakat oyuncularda suç yok. Suç Hami gibi bir futbol özürlüsü ile yola devam edenlerde.

Yazıyı bitirip yolladığım an gol yedi Trabzon. Farka bile gidebilir bu maç. Rezalet.

Suicider
28.Şubat.2014, 00:23
Göz göre göre gol geldi.

davidvilla
28.Şubat.2014, 00:24
Mac olmuyor ki sadece juventus oynuyor tek basina. Mac ingilizce to match fiilinden gelir karsilasmak anlaminda ama juve birseyle karsilasmadi 20 dakikadir.

William Rookwood
28.Şubat.2014, 00:28
Yalnız taraftar o kadar durgun ki Trabzon deplasmandaymış gibi oynuyor, golden sonra biraz kıpırdanma oldu sadece.

Juventus ortasahayı çok kolay bir şekilde geçiyor. Trabzonspor ise kendi yarısahasının dışına çıkamadı gol önce zaten Juventus'da baskıyı artırınca gol kaçınılmaz oldu.

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 00:32
Mactan oncede yazdim. Dun Mancini'nin yaptigi hatayi yapti Hami

Gobek cok yumusak kaldi, az onceki pozisyonda Vidal Zokora'yi arkasina aldi topu halen suruyor. Ilk mactaki kadro ile cikilmasi lazimdi.

semih99999
28.Şubat.2014, 00:35
ilk maçtaki kadro daha iyiydi sanki en azından orta sahada bu kadar ezici bi üstünlügü yoktu juvenin mancini hatasından geri döndü direk oyuna etki etmişti fazla beklemese keşke hami hoca :)

William Rookwood
28.Şubat.2014, 00:36
Osvaldo 2-0 yaptı.

Universal
28.Şubat.2014, 00:38
Juve hazır gelmişken Onuruda alsın götürsün. Geleceğin Buffon'u olur işte.

Fearless Coward
28.Şubat.2014, 00:52
Onur'a yazık oluyor valla şu takımda. Universal'a katılıyorum Buffon'la çalışsınlar 2-3 sene daha zaten bırakması yakın Buffon'un yedekte fazla durmaz. :D

Banega
28.Şubat.2014, 00:52
Oyuncuların akılları başka yerlerde.Hiç dirençleri yok.Onur tek başına valla.En azından ikinci yarı bir gol, prestij mücadelesi bekliyoruz.

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 00:54
Hoca cok yanlis maceralar aradi, tecrubesizligine veriyorum ortamin gazina geldi.

Ilk mactaki kadro ile cikmasi lazimdi.

Borceanu, Zokora gibi degil. Statik oynamiyor, saga sola yayiyor oyununu ve boylece defansimizin oyun kurmasi kolaylasiyor. Melo'ya benzeten guzel benzetmis gercekten.

Adriana 433'de FM'ciler tabiri ile "advanced playmaker" rolu veriliyorki resmen eziliyor orda. Adrian 10 numara oynar ama 8 numara olmaz.

@Universal

dedigin gibi Trabzona kadar geldiler, alsinlar su adami oda sikintida kurtarsin :)

Fearless Coward
28.Şubat.2014, 00:56
Hami madem risk alacaksın Yusuf,Henrique'de olsaydı bari hala Özer'de diretiyor.

Universal
28.Şubat.2014, 01:00
Onur'a yazık oluyor valla şu takımda. Universal'a katılıyorum Buffon'la çalışsınlar 2-3 sene daha zaten bırakması yakın Buffon'un yedekte fazla durmaz. :D

İşte Buffon onu yetiştirir tecrübe kazandırır. :)

Hoca cok yanlis maceralar aradi, tecrubesizligine veriyorum ortamin gazina geldi.

Ilk mactaki kadro ile cikmasi lazimdi.

Borceanu, Zokora gibi degil. Statik oynamiyor, saga sola yayiyor oyununu ve boylece defansimizin oyun kurmasi kolaylasiyor. Melo'ya benzeten guzel benzetmis gercekten.

Adriana 433'de FM'ciler tabiri ile "advanced playmaker" rolu veriliyorki resmen eziliyor orda. Adrian 10 numara oynar ama 8 numara olmaz.

@Universal

dedigin gibi Trabzona kadar geldiler, alsinlar su adami oda sikintida kurtarsin :)

Tek Hocada suç yok, zaten bir şey beklememek lazım. İki pozisyon dikkatimi çekti Moluda ile Adridan aynı yerden şut çektiler uzaktan; ama aslında o şut yerine boşta solda kaçan oyuncuyu görseler daha net pozisyon olacaktı. İşte Juventus veya Avrupa'da ki diğer takımlar o yüzden bizim ceza sahamıza rahat rahat girebiliyorlar. İş kafada bitiyor.

Onur zaten Türkiye'de durmamalı çok daha büyük takımları hak ediyor. Ağaç yaşken eğilir şimdiden gitsin.

Redrum
28.Şubat.2014, 01:04
Anladığım kadarıyla Hami takımı klasik 4-4-2 oynatıyor. Veya o tarz bir şey. Benim daha çok takıldığım nokta, merkezdeki orta saha oyuncusu olan Zokora ve Özer.
Zokora ön libero gibi oynamıyor. 5 tane şut çekildikten sonra anca kendi ceza sahasına yardıma geliyor.
Özer'in Lemi'nin yeğeni olmak dışında hiçbir vasfı zaten yok.
E be hoca bu orta saha defans arasını niye bu kadar boş bırakırsın? Adamlar güle oynaya geliyorlar. Valla şu Juve'de ben oynasam 2 asist 1 de gol atardım rahatlıkla. Bu nedir be? Mustafa hoca olacaktı ki gol yemezdik üstüne bir tane de atardık. Bu kadar iğrenç bir taktik olamaz. Hoca falan değil bu Hami. Borçe ile Zokora'yı koy ortaya da top sende kalsın. Ön libero diye bir şey yok defans ile orta saha arası eşşek gibi açık. Delirdim ya resmen delirdim. Hediye ediyoruz turu resmen. Böyle devam ederse Juve bir 2-3 tane daha yağlar.

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 01:07
Onur
Bosi - Musti - Aykut - Olcan
Borceanu
Zokora - Colman
Adrian
Henri - Janko

Boyle bir 11 tercih edilebilirdiki bence cok daha is cikartirdi. Ilerde preste yapabilirdin, orta saha blokunde iyi olurdu. En azindan 20 dakika Juventusun pas yapmasini izlemezdin.

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 01:45
Mac icin diyecek tek sey var.

Juve pazar gunki Milan maci hazirliklarini Avni Aker'de yaptigi antremanla surdurdu.

Laz61g
28.Şubat.2014, 01:48
Bu Onur seneyede Trabzonda durursa hacıosmanoğlu yada yeni gelecek yönetim adaklar adasın kurbanlar kessin camiler yaptırsın ben böyle bir kalecilik görmedim

Banega
28.Şubat.2014, 01:54
Tebrikler Trabzonspor, buraya kadar geldiğin ve ülkemize puan kazandırdığın için teşekkürler.
Yanlız söylemeden edemeyeceğim, UEFA'da ki kura mantığı nedir ya? Sen git grubunu birinci bitir, Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımla eşleş.Oldu mu bu şimdi? Çok büyük bir haksızlık bence.Trabzonda biraz kura şansı olsaydı ya da geçen sene Fenerbahçe'ye gelen rakipler Trabzon'a gelseydi Trabzon'da Yarı Final görürdü diye düşünüyorum.

footballer33
28.Şubat.2014, 03:18
Maçın özetine bakarak konuşuyorum, Trabzon'un tek atağı 88. dakikada gelmiş ve o da, Özer'in ceza sahası dışından çektiği şutmuş. Juventus tarihi farkı kaçırmış, Onur olmasaydı abartısız 9-10 olurdu herhalde. Bu kadar ezici bir futbol beklemiyordum Juve'den, şaşırdım. Bu sonuç beklenebilir; ancak oynanan futbol çok kötüydü Trabzon açısından.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Şubat.2014, 03:34
trabzon ordaki macin 2.yarisina guvenip o dizilimle cikti ve yanlis yapti. colman begenilmiyor ama o olmayinca pas baglantilari sifirlandi takimda. top cikaramadi trabzon. ilk mactaki gibi baslayip duran top falan kovalamali tempoyu dusuk tutmaliydilar bence. ikinci yari duruma gore yuklenilmeliydi. gs elemis olabilir ama juve guclu bir takim, mancini de galibiyeti mucize olarak yorumlamisti. trabzon teknik kadrosu ve camiasi juveyi biraz hafife almis olmali gs nin elemesine bakaraktan. juveye boyle cikarsan cezalandirilirsin.

bunlardan ayri, onur olaganustu bir kaleci. boyle bir kalecinin cv'sinde sampiyonluk olmali bence. trabzon bunu basarabilir mi bilmem ama onura bu yakisir. milli takimla belki nasip olur :)

Nedvedmania
28.Şubat.2014, 17:32
Benim adıma çok zevkli bir maçtı. İlk defa sadece seyretmek için stada gittim ve futbola doydum :) Kalede Onur olmasaydı baya büyük fark olurdu.

En merakla beklediğim Giovinco ise çok güzel oynadı. Tribünde herkes onu konuşuyordu. Covanni diyende vardı ama canları sağolsun :D

Maç sonunda tüm tribünler Juventus'u alkışladı. Juventus'lularda gelip tribünleri alkışladı. Pirlo adına tezahurat yapıldı, Pirlo karşılık verdi. Güzel görüntüler vardı.

Bir de maçtan önce Juventus deplasman tribünü nedense boşaltıldı. Bayraklar, pankartlar söküldü. O kadar İtalyan nereye gitti anlamadım. Yaşanan kötü bir olay da yoktu halbuki.

Edit : Şunu da ekliyeyim. "Biz bu Juventus'u eleriz" felan diyenler vardı. "Elemesek bile Trabzonda yeneriz" diyenler de. Görmüş oldular Juventus'u. Yedek kadroyla çıkıp çok rahat bir galibiyet aldılar. Trabzona top göstermediler. Tevez ve Llorente olsaydı Onur o kurtarışları belki yapamayıp büyük bir fark olacaktı. Juventus'un ilk maçta öyle sakin oynamasının sebebi yoğun maç temposu. Adamlar "Turu geçelim bize yeter" modunda olduğu için golü attıktan sonra duruyorlar. Bugün de ilk gole kadar süper oynadılar. Golden sonra oyunu Trabzona verdiler. Sonra Conte'nin emriyle tekrar oyunu kontrole alıp 2'yi attılar. 2'den sonra maçı rolantiye almalarına rağmen net gol pozisyonları buldular. Hatta 2-3 kere herkes birbirine verdi topu "al sen at, yok yok sen at, vallaha olmaz sen at" diye :)

Bordo61Mavi
28.Şubat.2014, 23:17
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1926800_723094891054696_2022881700_n.jpg

Bordo61Mavi
01.Mart.2014, 00:15
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1897668_233955680121160_1883086787_n.jpg